当前位置:首页 >> 英语 >>

2014北京东城高三二模英语试卷与解析(易题库教研团队出品)

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

北京市东城区 2013—2014 学年度高三第二学期综合练习(二) 英 语 试 题 第二部分:英语知识运用(共两节, 满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上 将该项涂黑。 21. I have watched a number of movies recently,______ none of them have impressed me. A.but B.or C . so D.for 答案: A 解析过程: 近来我看了许多电影, 但是没有一个给我留下了深刻的印象。根据两句之间的关 系是转折关系,故答案选 A。 22.The best way ______ how to drive a car is to practice with a driving instructor. A.learnt B.learning C.to learn D.to be learnt 答案: C 解析过程: 固定句型:the best way to do sth /the best way of doing sth 做某事最好的方法.故答 案选 A. 23.—Do you have any plan for this Sunday? —Yes, I ______ shopping with my friends. A.go B.am going C.went D.have gone 答案: B 解析过程: --周日你有什么计划吗?---我打算和朋友去购物。进行时表按计划,安排近期要 发生的动作故答案选 B。 24.It is believed ______ children should learn to be responsible from the very beginning. A.why B.how C.when D.that 答案: D 解析过程: it 是形式主语,真正的主语是后面的 that 从句,从句中 that 不能省略。故答案 选 D. 考点:考查主语从句 25.______ a new house is impossible for the young couple because they haven't

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

saved enough money. A.Buy B.Buying C.Bought D.Having bought 答案: B 解析过程: 对年轻人来说,买房是不可能的,因为他们没有足够的积蓄。buying 动名词做 主语,故答案选 B。 26.The cinema ______ ten years ago when we first moved to this town. A.built B.has built C.was built D.would be built 答案: C 解析过程: 这个电影院是十年前我们刚搬进来的时候建成的。根据时间状语 ten years ago 可 知用一般过去时,电影院是被建,因此用一般过去时的被动语态。故答案选 C。 考点:考查时态 27.My sister has a habit of keeping a diary and writes down ______ happens every day. A.how B.when C.which D.what 答案: D 解析过程: 我妹妹有写日记的习惯,几下每天都发生的事情。______ happens every day 做 write down 的宾语,横线处缺主语,表示什么因此用 what .故答案选 D。 28.Every book ______ from the library should be returned on time. A.borrow B.to borrow C.borrowing D.borrowed 答案: D 解析过程: 从图书馆借来的每一本书都应该准时归还。根据分析句子成分可知 book 和 borrow 之间是被动关系,因此使用过去分词,故答案选 D。 考点:考查非谓语动词 29.—Hi, Jack.You look a bit fat now. —Yes, I ______ five pounds recently. A.am putting on B.will put on C.have put on D.had put on 答案: C 解析过程: --Jack, 你看起来有一点胖---最近我体重增加了 5 磅了。 根据时间状语 recently, 可

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

知使用现在完成时,因此答案选 C。 考点:考查时态 难度系数:3 30.You'd better not ride the bicycle on snowy days; you ______ fall. A.must B.might C.have to D.ought to 答案: B 解析过程: 你最好不要在雪天骑自行车,你可能会摔倒,根据句意可知答案 B 正确。 31.Milk will turn sour soon on hot days ______ it is stored in the refrigerator. A.since B.until C.because D.unless 答案: D 解析过程: 在热天牛奶会变酸除非你把它放到冰箱里。根据句意可知 D 正确。 32.There was an excited expression ______ his face when he heard the good news . A.of B.on C.at D.over 答案: B 解析过程: 33.Drivers must stop when the traffic lights _____ red. A.turn B.will turn C.turned D.were turning 答案: A 解析过程: 当红灯亮的时候, 司机必须停车。 一般现在时表示经常性, 习惯性的动作和状态, 因此答案选 A. 34.Teaching is a difficult job ______ requires great skill and patience. A.which B.where C.who D.why 答案: A 解析过程: 教学是一个困难的工作,它需要技巧和耐心。根据分析句子成分可知先行词是 a difficult job, 在定语从句中做主语,因此用 which.故答案选 A。 35.If you had told him the truth, he ______ so angry now. A.isn't B.wasn't C.wouldn't be D.wouldn't have been 答案:

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

C 解析过程: 本句考查的是复合虚拟语气,if 从句讲的是过去的事情,根据主句中时间状语 now 可知和现在事实相反,使用 would +动词原形,因此答案选 C。 考点:考查虚拟语气 第二节 完型填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) When I was thirteen, one day my mom told my family that she had to tell us something. So my dad, my brother and I all sat down on the sofa to begin the discussion. You could feel the 36 atmosphere of the room.It was 37 that something was wrong.Then my mom told us that she had been diagnosed (诊断) with a very serious disease.That was when we all had a moment of 38 and cried. After that my mom started the 39 and had to travel to the hospital every day.After a week, she began to lose her 40 and so she shaved it all off.My mom would always wear bright-colored scarf’s and after a while 41 to buy a wig (假发).Along with losing her hair she lost all her nails. 42 , I had never seen a desperate look in my mom's eye.I remember one day I went with my mom to the hospital.When we were 43 for her to receive the treatment, we kept telling jokes . We both burst out 44 from time to time.Everyone in the waiting room was so 45 , while we were in the middle of the room, chatting 46 .Neither of us cared 47 people thought of us. After about a year of the treatment, and all the 48 , one day my mom said she wanted to tell us something important.As my mom was about to speak, a smile 49 on her face.At that moment I knew that it was going to be something very 50 . She told us that she had recovered! At that moment I 51 down in tears.They were tears of joy.At that moment for the first time in a very long time I had a feeling that everything was going to be 52 .Now two years has passed and my mom is 53 of the disease. I am so happy that I have my mom with me every step of the way.My mom 54 me to value every moment in my life and to remain 55 through thick or thin.She has taught me so much and continues to teach me more. 36.A.tense B.calm C . friendly D.cold 答案: A 解析过程: 根据后面妈妈得了严重的疾病可知你可以感觉到紧张的气氛,故答案选 A。 37.A.necessary B.common C . obvious D.strange 答案: C 解析过程: 根据上下文因为气氛紧张,因此很明显我们知道出问题了。故答案选 C。

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

38.A.regret

B.anger D.hesitation

C.sorrow

答案: C 解析过程: 根据前一句,妈妈得了很严重的疾病和 cried 可知我们都很悲伤,故答案选 C。 D. hesitation:犹豫,不符合句意。 考点:考查名词 39.A.appointment B.treatment C . operation D.observation 答案: B 解析过程: 妈妈开始治疗疾病,我们每天都去医院看望妈妈。 A . appointment :约会 B.treatment :治疗 C.operation 手术: D.observation:观察。根据句意可知 答案 B 正确。 40.A.hair B.weight C . energy D.hope 答案: A 解析过程: 根据后一句中 shaved it all off 和 buy a wig (假发)可知一周以后,妈妈开始掉 头发,故答案选 A。 41.A.liked B.offered C . decided D.afforded 答案: C 解析过程: 根据句意妈妈总是带着一个亮色的头巾, 可知妈妈决定买一个假发。 故答案选 C。 考点:考查动词 42.A.Therefore B.However C.Besides D.Finally 答案: B 解析过程: 根据上下文妈妈掉了头发,掉了指甲。但我从来没有从她的眼睛中看到绝望。根 据句意可知是转折关系。故答案选 B。 考点:考查副词 43.A.arranging B.waiting C . wishing D.preparing 答案: B 解析过程:

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

根据后一句中 in the waiting room,可知我们在等待治疗,故答案选 B。 考点:考查动词 44.A.crying B.quarreling C . talking D.laughing 答案: D 解析过程: 根据上下文 we kept telling jokes,可知我们时不时的大笑。故答案选 D。 考点:考查动词 45.A.down B.over C.out D.off 答案: A 解析过程: 根据 while 可知表示前后对比,妈妈虽然身患重病,但是很乐观,有说有笑,其 他人感到沮丧。因此答案选 A. 考点:考查介词 46.A.nervously B.curiously C . happily D.gently 答案: C 解析过程: 根据句意可知我们两个在高兴的交谈。故答案选 C。 考点:考查副词 47.A.why B.when C . where D.what 答案: D 解析过程: 我们两个都不在意其他人怎么看我们。 根据句意把我们看成什么样的人, 做 think of 的宾语,故答案选 D。 考点:考查连词 48.A.pain B.failure C . advice D.love 答案: A 解析过程: 经过了一年的治疗,因为妈妈得了重病,在这一年期间,妈妈应该是经历了很多 痛苦,故答案选 A。 考点:考查名词 49.A.turned B.formed C . changed D.burst 答案:

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

B 解析过程: 根据句意妈妈脸上出现了笑容。form:形成,A plan began to form in his head. 考点:考查动词 50.A.attractive B.active C . exciting D.amusing 答案: C 解析过程: 根据妈妈脸上出现了笑容,因此我们知道一定是令人兴奋的消息。故答案选 C。 考点:考查形容词 51.A.came B.looked C . bent D.broke 答案: D 解析过程: break down : 感情失控, 痛哭起来。 eg: Because he was being so kind and concerned, I broke down and cried.故答案选 D。 考点:考查动词 52.A.fair B . clear C.ready D.fine 答案: D 解析过程: 妈妈告诉我她的病好了,因此我感觉一切都会变好。根据句意可知选 D。 考点:考查形容词 53.A.free B.afraid C . aware D.sure 答案: A 解析过程: be free of : 免于。eg: I was thankful to be free of the problem. The area will be free of pollution by the year 2020. 妈妈最终摆脱了疾病。根据句意故答案选 A。 考点:考查形容词 54.A.asked B.taught C . persuaded D.admitted 答案: B 解析过程: 根据 She has taught me so much and continues to teach me more.可知妈妈教会了 我珍惜生命中的每一个时刻,故答案选 B。 考点:考查动词 55.A.determined B.modest C . independent

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

D.positive 答案: D 解析过程: 根据上下文可知妈妈教会了我珍惜生命中的每一个时刻和要在生活中的任何时 刻都保持乐观。 A . determined :坚定的,坚决的; B . modest :谦虚的; C.independent :独立的; D.positive:积极的。故答案选 D。 考点:考查形容词 第三部分:阅读理解(共 20 小题,每题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选 项,并在答题卡上将该项涂黑。 A

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

56.What does the underlined part "Congenital Heart Defect^ refer to? A.An activity. B.A disease. C.A program. D.A disability. 答案: B 解析过程: 根据这一部分第一段中 But what summer camp can children with heart disease go? 可知有身体疾病的人可以参加这个夏令营。因此答案选 B。 57.Children aged 5 can take part in ______. A.Camp Bon Coeur B.Girls' Summer Camp C.Kidcam Summer Camp D.Tulane University Ripples Camp 答案: C 解析过程: 根据第三部分中 Kidcam has been known as the leading provider of summer fun for campers aged 3-13,因此答案选 C。 58.Children taking part in Ripples Camp will ______. A.have the chance to try cooking B.stay in the camp for two weeks C.meet kids from across the world D.have different camp places to choose from 答案: A 解析过程: 根据第二部分中 In addition to traditional sports, cooking, field trips, cycling, horse riding, rock-climbing, drama and arts are all part of our daily activities. 可知答案选 A。 B Gift Idea The other day I was shopping for Grandma when I realized I had no gift ideas at

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

all.It was not a birthday gift or anything like that.It was simply sort of a hello gift.That is how we do things in my family.We don't really give gifts for special occasions. Instead, we occasionally just give presents to each other to tell other people that we are thinking about them. That was why I wanted a gift for Grandma.But it was like my imagination had dried up. I have gone through all of the gift ideas in previous years, fruits, wines, cheeses, little handmade crafts, and anything else that you can give to a grandmother.I had even given her gift watches, and CDs.What else was there? I have always found gift ideas for men a little bit easier than for women, because for men, you can always get the usual things, such as video games, power tools and things like that.With a woman's gift idea, however, you have to know more about her.You cannot just get someone a book or a CD.You have to know all about her taste in movies, music, and literature. My grandmother likes to read a lot, but what she likes is always pretty popular.I didn't want to get her a book that she might not like, but I was running out of time.I needed a gift idea for this weekend and went to visit her.After all, I hadn't seen her for a long time.I wanted to give her a gift so she would not feel ignored. Finally, I came up with the perfect gift idea.I made a collection of all the stories I had written in the past year. It wasn't a typical gift idea like a bunch of flowers, but it really worked in the situation.You see, I am a writer and my grandma has always been my fan. Anyway, I had been learning about bookbinding recently, and had pretty much mastered the art.I figured that I would add a little bit of handmade artwork to the stories, bind it altogether, and give it to her.It took hours to complete, but it was well worth the effort.She absolutely loved it. 59.The writer chose a gift for Grandma to _____. A.celebrate a special family occasion B.please her during a weekend visit C.congratulate her on her birthday D.beg her pardon for ignoring her 答案: B 解析过程: 根据第四段中 I needed a gift idea for this weekend and went to visit her .可知作者 本周末要去看望祖母故答案选 B。 考点:细节理解题 60.What gift did the writer finally decide to give his grandma? A.Gift watches. B.A bunch of flowers. C.Artwork made by hand. D.Stories written by himself. 答案: D

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

解析过程: 根据倒数第二段中 Finally, I came up with the perfect gift idea.I made a collection of all the stories I had written in the past year. 可知作者要送给祖母自己写的故事集。 故答案选 D。 考点:细节理解题 61.How does the writer feel about giving gifts to women? A.Interesting. B.Challenging. C.Time-wasting. D.Popular. 答案: B 解析过程: 根据第二段中 That was why I wanted a gift for Grandma.But it was like my imagination had dried up.和第三段中 I have always found gift ideas for men a little bit easier than for women,可知给祖母挑礼物很不容易。 在最后一段中 It took hours to complete, but it was well worth the effort. 虽然很耗时, 但很值得, 所以 C 不对。 因此答案选 B。 考点:推理判断题 62.We can learn from the passage that ______. A.the writer is a successful novelist B.most people are particular about gifts C.the writer's grandma has a good taste in art D.the writer's family will give gifts on regular days 答案: D 解析过程: 根据第一段 We don't really give gifts for special occasions.Instead, we occasionally just give presents to each other to tell other people that we are thinking about them. 可 知作者的家人会在平时送礼物。故答案选 D。 C Dogs already guide blind and disabled people and now they are to be trained to help people with dementia.The idea developed by some university students will now be put into practice by Scotland Medical Center. The research is meaningful, for there are 670, 000 people in Britain who have dementia and by 2021 this is expected to rise to one million. Dementia can make people confuse night and day or forget basic things such as washing or drinking enough water.The dogs would be trained to help to guide them through the day. Joyce Gray from Scotland Medical Center said, "People in the early stages of dementia are still able to live a relatively normal life, and dogs help them to maintain routine. M For example, people with memory loss will tend to forget to take medicine, "but if a dog presents them with a bag with pills in it, there's a greater chance of them taking it." Ms . Gray also said dogs were perfectly suited to remind their owners to

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

eat. "Dogs have an ability to say 'it's my feeding time^, so there would be a note in the cupboard next to the dog's food reminding the dog's owner to eat too." The dog would also encourage the owner to take them out for walks."It gives a reason for the owner to go out into the community," Ms.Gray said, "We did a test with an elderly person walking down the high street on his own.Then we gave him a dog on a lead and he did the exact same walk.That time people would come up to him, chatting or smiling and making eye contact .We hope we'd see this with people with dementia too." There is one more advantage of using the pets as companions . Since conversation can be increasingly confusing for people with dementia, dogs can give them a sense of silent support and companionship.Ms.Gray said, "We have found that people may forget familiar faces but not pets.People light up when they see animals.There is a speechless bond between the dog and its owner. 63.What's the common symptom of dementia? A.Going hungry. B.Feeling lonely. C.Forgetting things. D. Waking up at night. 答案: C 解析过程: 根据第二段中 Dementia can make people confuse night and day or forget basic things such as washing or drinking enough water.可知痴呆的主语症状是健忘,因 此答案选 C。 考点:细节理解题 64.According to Ms.Gray, after feeding the pet, the owner may ______. A.do some washing B . take his medicine C.have something to eat D . go out to walk the dog 答案: C 解析过程: 根据第四段…so there would be a note in the cupboard next to the dog's food reminding the dog's owner to eat too.可知答案选 C。 考点:细节理解题 65.For people with dementia, pets can ______. A.give them wordless help B.contribute to their recovery C.help them to recognize people's faces D.ensure them to gain support from other people 答案: A 解析过程:

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

根据最后一段中 There is a speechless bond between the dog and its owner.可知宠 物可以给他们无言的支持。C 不对,因为 We have found that people may forget familiar faces but not pets.故答案选 A。 考点:推理判断题 66.What's the best title for the passage? A.Guide Dogs for the Mind B. Pets, Faithful Companions C.Mental Support for the Disabled D.Dementia, a Curable Disease 答案: A 解析过程: 本文主要讲的是导盲犬对痴呆患者的帮忙,因此 A 比较合适。B 没有讲对痴呆 患者的帮忙,不对。C 范围太大了,不是 the Disabled。D. Dementia, a Curable Disease 文章中没有提到 Dementia 是可以治愈的,不对。综上故答案选 A。 D Interactive Home-security Systems Tarik Celebi, who lives in San Francisco suburb, takes his home-security system with him to work, to dinner, just about anywhere.By his cell phone, he "arms" his home-security alarm from his car before he leaves for work.During his workday, he gets e-mail alerts every time his front door opens, even though he's miles away.If the door opens at an unusual time -say midday when no one should be coming or going he can order a 30-second video clip (片段) from the camera that watches the door. If it's just his mother-in-law getting a package delivery, no worries. Celebi is one of the first users of the latest interactive home-security systems.In addition to sounding alarms when the house is broken into and notifying homeowners or police, as traditional systems do, the interactive systems give users new ways to remotely control their systems and their home environment. Different from traditional home-security alarms, which homeowners typically have to press buttons on a keypad to turn on before they leave their homes, the interactive systems enable consumers to arm and disarm systems from smart phones, iPads and PCs, no matter where they are. Most traditional systems are set up to sound an alarm if doors or windows are opened. The interactive systems give homeowners more options. For example, users can elect when they want to be notified.They might want an e-mail or a text every time a door is opened, or only during the hours of 3 to 4 p. m. , when kids come home from school.Like Celebi, they can add cameras and get video clips when doors open.That could be helpful in making sure kids aren't bringing friends home when they're not supposed to. Nationwide, about 20% of homes have traditional home-security systems.About half stop using them because they tire of the trouble.Being able to arm systems even while dashing to the subway or while at work will increase their usage of the new interactive systems.Although the new functions add costs to home security, the interactive-systems are believed to push home-security systems' usage rates closer to

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

30%, which would be a big movement for an industry that's been largely stuck at 20% for the past decade."We all know it's going to get bigger, though we don't know how long it's going to take," Eric Taylor, an officer from San Francisco Security Department says. 67. What may Celebi first do if his front door opens at a wrong time when he is away? A.Inform the police. B . Call his mother-in-law. C.Arm the security alarm. D . Observe through video. 答案: D 解析过程: 根据第一段中 If the door opens at an unusual time -say midday when no one should be coming or going - he can order a 30-second video clip(片段) from the camera that watches the door.可知如果门自动开了,你可以看到一个 30 秒的片段,知道 发生了什么事情。故答案选 A。 考点:细节理解题 68.The interactive systems enable the user to ______. A.improve his home environment remotely B.lock his house's door while he is miles away C.operate the home-security systems at any place D.sound the alarm and inform the police at the same time 答案: C 解析过程: AB 在文章中没有提到。D 中表达的功能原来的安全系统也可以做到。根据文章 第一段第一句可知你可以在任何地点进行操作。故答案选 C。 考点:细节理解题 69.What's the advantage of the interactive systems over the traditional ones? A.They are cheaper. B.They are easier to set up. C.They can give quicker reaction. D . They have more ways to inform the users. 答案: D 解析过程: 根据第三段中 The interactive systems give homeowners more options.可知答案选 D。 70.What is the last paragraph mainly about? A.The importance of security industry. B.The functions of the interactive alarms. C.The popularity of home-security systems. D.The market potential of the interactive systems.

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

答案: D 解析过程: 最后一段讲 20%的家庭使用传统的家庭安全系统, 有一半已经停止了使用, 因为 觉得太麻烦。 新开发的家庭安全系统弥补了这一缺陷,作者预测会有更多的人使 用该系统。故答案选 D。 Brain Drain Imagine you are sitting in your living room and out of surprise you get a call from a friend.He tells you that he's gotten the student visa and is going to study abroad for higher education.His parents may feel it a privilege that their son is guaranteed to have a bright future and unbelievable job opportunities.71 While many people believe that immigration is a personal choice that must be understood and respected, others have realized a serious problem-brain drain. Brain drain refers to the flow of highly skilled and educated people, such as doctors, engineers, scientists from less developed countries to developed countries. Brain drain has become a common social problem . 72 These reasons are "Push" factors (因素) and "Pull" factors.The push factors include low wages and lack of satisfactory working and living conditions, and so on.The pull factors, however, include higher pay and better working conditions, better job opportunities, as well as better research equipment. As we can see, many educated people are heading for richer countries, seeking higher wages and better working conditions.73 It reduces the number of creative people who can contribute to the development of their country. Meanwhile, with more successful businessmen taking their money abroad, their countries are missing an opportunity of wealth creation.74 Besides these economic effects, the brain drain has also social negative effects, such as the loss of improvement in research and technique. Therefore, measures must be taken in less developed countries to avoid brain drain. 75 Social developments like health services and education opportunities also need improving. Otherwise, less developed countries will face an uncertain future. A.Even you may start to admire his plans. B.This also reduces government tax income. C.Why should their motivations be seriously considered? D.This of course has serious negative effects on their own countries. E.There should be more job opportunities for highly educated people. F.So it is important to find out the proper reasons behind the brain drain. G.Most of the measures taken so far have not reduced the effects of brain drain. 答案: AFDBE 解析过程: 71.根据上下文他的父母觉得他们的儿子有一个美好的前途。 A Even you may start to admire his plans.能够承接上一句,表示你也很羡慕。故答案选 A。 72.前一句说人才流失是一个常见的社会问题, 后一句中列举了一些原因。 F 发现

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

人才流失背后的原因很重要。故答案 F 正确。 73.根据后面几句都是在讲人才流失的不利影响。故答案选 D. 74.根据上下文 It reduces the number of creative people 和 Besides these economic effects 可知 B 正确。 75.本段在讲如何避免人才流失,给受过教育的人更多的机会。故答案选 E。

—————————— 考点:作文->提纲作文 难度系数:3 答案: Dear Chris, Thank you for the stamps of Steve Jobs! I like them very much. It’s so nice to have a pen-friend who shares the same interest with me! I’m sending you three Year of the Horse stamps. Hope you’ll like them. By the way, an exhibition of Chinese stamps will be held in Beijing this summer. Would you like to come and visit it with me? I’m sure we’ll find a lot of fun there! Looking forward to your early reply. Yours, Joe 解析过程: 这是一封信,信的具体内容已经给出,不要漏掉要点。考查学生实际运用英语的 能力。时态用一般现在时,注意表达出对朋友的感谢和盛情邀请。注意上下文的 逻辑,和句型的使用。

www.yitiku.cn

2014 高考高频考点尽在易题库

答案: My parents and I made a tour to Xi’an during the holiday. Instead of having a travel agency arrange our accommodation, we booked the train tickets and hotel room on the Internet by ourselves. During our tour in Xi’an, no tourists will miss the local food in Xi’an, nor will we. We enjoyed typical local foods, which tasted nice. After I returned, I couldn’t wait to share the photos and experiences with my classmates. The trip to Xi’an has become a happy memory to me. 解析过程: 这是一篇看图作文,记述了作者一家去西安自助旅游的过程。1.时态用一般过去 时。2. 适当增加文章细节。如:旅游前的准备,沿途看到具体的风景,西安特 色的饮食,作者的内心所思所想。3.注意文章的连贯性。


相关文章:
2014北京东城高三二模历史试卷与解析(易题库教研团队出品)_图文_....doc
2014北京东城高三二模历史试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
2014北京东城高三二模语文试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京东城高三二模语文试卷与解析(易题库教研团队出品) - 北京市东城区
2014北京东城高三二模生物试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京东城高三二模生物试卷与解析(易题库教研团队出品)_理化生_高中教育_
2014北京东城高三二模地理试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京东城高三二模地理试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
...海淀区高三二模英语试卷、答案及详细解析(易题库教研团队出品)....doc
2014北京海淀区高三二模英语试卷、答案及详细解析(易题库教研团队出品) - w
2014北京顺义高三二模历史试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京顺义高三二模历史试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
2014北京朝阳高三二模历史试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京朝阳高三二模历史试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
...顺义高三二模政治试卷与解析(易题库教研团队出品)_....doc
2014北京顺义高三二模政治试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
2014北京朝阳高三二模物理试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京朝阳高三二模物理试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
2014北京西城高三二模物理试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京西城高三二模物理试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yitiku.cn 2014 高考高频考点尽在易题库 西城区 2014 年高三二模 理综物理部分 13.放射性...
2014北京丰台高三二模语文试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京丰台高三二模语文试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
2014北京西城高三二模生物试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京西城高三二模生物试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
2014北京顺义高三二模生物试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京顺义高三二模生物试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
2014北京西城高三二模地理试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京西城高三二模地理试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yitiku.cn 2014 高考高频考点尽在易题库 北京市西城区 2014 年高三二模试卷 文科综合能力测试(...
...高三二模数学(文)试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京朝阳高三二模数学(文)试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.
...高三二模数学(理)试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京丰台高三二模数学(理)试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.
...试卷、答案及详细解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京海淀区高三二模数学(理)试卷、答案及详细解析(易题库教研团队出品) - 海淀区高三年级第二学期期末练习 数学(理科) 2014.5 本试卷共 4 页,150 分。...
2014北京丰台高三二模政治试卷解析(易题库教研团队解析).doc
2014北京丰台高三二模政治试卷解析(易题库教研团队解析) - www.yiti
2014北京东城高三二模语文试卷与解析(易题库教研团队出品).doc
2014北京东城高三二模语文试卷与解析(易题库教研团队出品) - www.yit
2014北京顺义高三二模地理试题解析(易题库教研团队解析).doc
2014北京顺义高三二模地理试题解析(易题库教研团队解析) - www.yiti
更多相关标签: