当前位置:首页 >> 高考 >>

2013年全国高考大纲卷英语试题word(含word答案)

绝密 ★ 启用前

2013 年(广西区)普通高等学校招生全国统一考试





本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分。第Ⅰ卷 1 至 7 页。第Ⅱ卷第 8 页。考试结 束后,将本试卷和答题卡一并交回。

第Ⅰ卷
注意事项: 1.答题前,考生在答题卡上务必用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将自己的姓名、准考证号填写清楚, 并贴好条形码。请认真核准条形码上的准考证号、姓名和科目。 2.每小题选出答案后,用 2B 铅笔把答题卡上对应题目答案标号涂黑,如需改动,用橡皮擦干净后, 再选涂其他答案标号,在试题卷上作答无效。 ......... 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 做题时, 先将答案标在试卷上。 录音内容结束后, 你将有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标 在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.£19.15. B.£9.15. C. £9.18. 答案是 B。 1. What does the man want to do? A. Take photos. B. Buy a camera. C. Help the woman. 2. What are the speakers talking about? A. A noisy night. B. Their life in town. C. A place of living. 3. Where is the man now? A. On his way. B. In a restaurant. C. At home 4. What will Celia do? A. Find a player. B. Watch a game. C. Play basketball. 5. What day is it when the conversation takes place? A. Saturday. B. Sunday. C. Monday. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标 在试卷的相应位置。听每段对话前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题给出 5 秒 钟的做答时间。每段对话读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 6. What is Sara going to do? A. Buy John a gift. B. Give John a surprise. C. Invite John to France. 7. What does the man think of Sara’s plan? A. Funny. B. Exciting. C. Strange. 英语试题第 1 页(共 8 页)
1

听第 7 段材料,回答第 8、9 题。 8. Why does Diana say sorry to peter? A. She has to give up her travel pan. B. She wants to visit another city. C. She needs to put off her test. 9. What does Diana want Peter to do? A. Help her with her study. B. Take a book to her friend. C. Teach a geography lesson. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10. Why does the man call the woman? A. To tell her about her new job. B. To ask about her job program. C. To plan a meeting with her. 11. Who needs a new flat? A. Alex. B. Andrea. C. Miranda. 12. Where is the woman now? A. In Baltimore. B. In New York. C. In Avon. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。 13. What does Jan consider most important when he judges a restaurant? A. Where the restaurant is. B. Whether the prices are low. C. How well the food is prepared. 14. When did Jan begin to write for a magazine? A. After he came back to Sweden. B. Before he went to the United States. C. As soon as he got his first job in 1982. 15. What may Jan do to find a good restaurant? A. Talk to people in the street. B. Speak to taxi drivers. C. Ask hotel clerks. 16. What do we know about Jan? A. He cooks for a restaurant. B. He travels a lot of his work. C. He prefers American food. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17. What do we know about the Plaza Leon? A. It’s new building. B. It’s a small town. C. It’s public place. 18. When do parents and children like going to the Plaza Leon? A. Saturday nights. B. Sunday afternoons. C. Fridays and Saturdays. 19. Which street is known for its food shops and markets? A. Via del Mar Street. B. Fernando Street. C. Hernandes Street. 20. Why does the speaker like Horatio Street best? A. It has an old stone surface. B. it is named after a writer. C. It is a famous university. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 例:It is generally considered unwise to give a child _________ her or she wants. A.however B. whatever C. whichever D. whenever 答案是 B。 21. —I’m sorry I made a mistake! — _________ Nobody is perfect. A. Take your time B. You’re right C. Whatever you say D. Take it easy 22. Would you like to _________ with us to the film tonight? 英语试题第 2 页(共 8 页)

A. come along B. come off C. come across D. come through 23. I was glad to meet Jenny again, _________ I didn’t want to spend all day with her. A. but B. and C. so D. or 24. When I arrived, Bryan took me to see the house _________ I would be staying. A. what B. when C. where D. which 25. I got to the office earlier that day, _________ the 7:30 train from Paddington A. caught B. to have caught C. to catch D. having caught 26. Since nobody gave him any help, he _________ have done the research on his own. A. can B. must C. would D. need 27. We _________ very early so we packed the night before. A. leave B. had left C. were leaving D. have left 28. The watch was very good, and he _________ 20 percent down for it. A. paid B. cost C. bought D. spent 29. It may not be a great suggestion. But before _________ is put forward, we’ll make do with it. A. a good one B. a better one C. the best one D. a best one 30. It was only after he had read the papers _________ Mr. Gross realized the task before him was extremely difficult to complete. A. when B. that C. which D. what 31. A serious study of physics is impossible _________ some knowledge of mathematics. A. against B. before C. beyond D. without 32. Only by increasing the number of doctors by 50 percent _________ properly in this hospital. A. can be the patients B. can the patients be treated C. the patients can be treated D. treated can be the patients 33. Four and _________ half hours of discussion took us up to midnight, and _________ break for cheese, chocolate and tea with sugar. A. a;a B. the;the C.不填;the D. a;不填 34. It’s an either—or situation—we can buy a new car this year or we can go on holiday but we can’t do ________. A. others B. either C. another D. both 35. —Are you sure you won’t come for a drink with us? — _________, if you insist A. Not at all B. It depends C. All right then D. I don’t care 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选 项,并在答题卡上将该项涂黑。 Michael Greenberg is a very popular New Yorker. He is not famous in sports or the arts, But people in the streets 36 him, especially those who are 37 . For those people, he is “Gloves” Greenberg. How did he get that 38 ? He looks like any other businessman, wearing a suit and carrying a briefcase(公文箱). But he’s 39 . His briefcase always has some gloves。 In winter, Mr.Greenberg does not 40 like other New Yorkers, who look at the sidewalk and 41 the street. He looks around at 42 . He stops when he 43 someone with no gloves. He gives them a 英语试题第 3 页(共 8 页)
2

pair and then he 44 , looking for more people with cold 45 . On winter days, Mr.Greenberg 46 gloves. During the rest of the year, he 47 gloves. People who have heard about him 48 him gloves, and he has many in his apartment. Mr. Greenberg 49 doing this 21 years ago. Now, many poor New Yorkers know him and 50 his behavior. But people who don’t know him are sometimes 51 him. They don’t realize that he just wants to make them 52 . It runs in the 53 . Michael’s father always helped the poor as he believed it made everyone happier. Michael Greenberg feels the 54 . A pair of gloves may be a 55 thing, but it can make a big difference in winter. 36. A. know about B. learn from C. cheer for D. look after 37. A. old B. busy C. kind D. poor 38. A. job B. name C. chance D. message 39. A.calm B. different C. crazy D. curious 40. A.act B. sound C. feel D. dress 41. A.cross over B. drive along C. hurry down D. keep off 42. A. cars B. people C. street numbers D. traffic lights 43. A.helps B .chooses C. greets D. sees 44. A.holds up B. hangs out C. moves on D. turns around 45. A.hands B. ears C. faces D. eyes 46. A. searches for B. stores up C. gives away D. puts on 47. A. borrows B. sells C. returns D. buys 48. A. call B. send C. lend D. show 49. A. delayed B. remembered C. began D. enjoyed 50. A. understand B. dislike C. study D. excuse 51. A.sorry for B. satisfied with C. proud of D. surprised by 52. A.smart B. rich C. special D. happy 53. A.city B. family C. neighborhood D. company 54. A.honor B. pain C. same D. cold 55. A.small B. useful C. delightful D. comforting 第三部分 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处的最佳选项,并 在答题卡上将该项涂黑。 A Doctors are known to be terrible pilots. They don’t listen because they already know it all. I was lucky: I became a pilot in 1970, almost ten years before I graduated from medical school. I didn’t realize then, but becoming a pilot makes me a better surgeon(外科医生). I loved flying. As I flew bigger, faster planes, and in worse weather. I learned about crew resource management(机组资源管理), or CRM, a new idea to make flying safer. It means that crew members should listen and speak up for a good result, regardless of positions. I first read about CRM in 1980. Not long after that, an attending doctor and I were flying in bad weather. The controller had us turn too late to get our landing ready. The attending doctor was flying; I was safety pilot He was so busy because of the bad turn, he had forgotten to put the landing gear(起落架)down. He was a better pilot— 英语试题第 4 页(共 8 页)

and my boss—so it felt unusual to speak up. But I had to: Our lives were in danger. I put aside my uneasiness and said, “We need to put the landing gear down now!” That was my first real lesson in the power of CRM, and I’ve used it in the operating room ever since. CRM requires that the pilot/surgeon encourage others to speak up. It further requires that when opinions are from the opposite, the doctor doesn’t overreact, which might prevent fellow doctors from voicing opinions again. So when I'm in the operating room, I ask for ideas and help from others. Sometimes they’re not willing to speak up. But I hope that if I continue to encourage them, someday someone will keep me from “landing gear up”. 56. What dose the author say about doctors in general? A. They like flying by themselves. B. They are unwilling to take advice. C. They pretend to be good pilots. D. They are quick learners of CRM. 57. The author deepened his understanding of the power of CRM when _________. A. he saved the plane by speaking up B. he was in charge of a flying task C. his boss landed the plane too late D. his boss operated on a patient 58. In the last paragraph “landing gear up” probably means _________. A. following flying requirements B. overreacting to different opinions C. listening to what fellow doctors say D. making a mistake that may cost lives 59. Which of the following can be the best title for the text? A.CRM: A New Way to Make Flying Safe B. Flying Makes Me a Better Doctor C. The Making of a Good Pilot D. A Pilot—Turned Doctor B In 1947 a group of famous people from the art world headed by an Austrian conductor decided to hold an international festival of music, dance and theatre in Edinburgh. The idea was to reunite Europe after the Second World War. At the same time, the “Fringe” appeared as a challenge to the official festival. Eight theatre groups turned up uninvited in 1947, in the belief that everyone should have the right to perform, and they did so in a public house disused for years. Soon, groups of students firstly from Edinburgh University, and later from the universities of Oxford and Cambridge, Durham and Birmingham were making the journey to the Scottish capital each summer to perform theatre by little—known writers of plays in small church halls to the people of Edinburgh. Today the “Fringe”, once less recognized, has far outgrown the festival with around 1,500 performances of theatre, music and dance on every one of the 21 days it lasts. And years early as 1959, with only 19 theatre groups performing, some said it was getting too big. A paid administrator was first employed only in 1971, and today there are eight administrators working all year round and the number rises to 150 during August itself. In 2004 there were 200 places housing 1,695 shows by over 600 different groups from 50 different countries. More than 1.25 million tickets were sold. 60. Point was the purpose of Edinburgh Festival at the beginning? A. To bring Europe together again. B. To honor heroes of World War 11. C. To introduce young theatre groups. D. To attract great artists from Europe. 61. Why did some uninvited theatre groups come to Edinburgh in 1947? A. They owned a public house there. B. They came to take up a challenge. C. They thought they were also famous. D. They wanted to take part in the festival. 英语试题第 5 页(共 8 页)
3

62. Who joined the “Fringe” after it appeared? A. Popular writers. B. University students. C. Artists from around the world. D. Performers of music and dance. 63. We may learn from the text that Edinburgh Festival _________. A. has become a non—official event B. has gone beyond an art festival C. gives shows all year round D. keeps growing rapidly C Given that many people’s moods(情绪)are regulated by the chemical action of chocolate, it was probably only a matter of time before somebody made the chocolate shop similar to a drugstore of Chinese medicine. Looking like a setting from the film Charlie&the Chocolate Factory, Singapore’s Chocolate Research Facility (CRF)has over 100 varieties of chocolates. Its founder is Chris Lee who grew up at his parents’ comer store with one hand almost always in the jar of sweets. If the CRF seems to be a smart idea, that's because Lee is not merely a seasoned salesperson but also head of a marketing department that has business relations with big names such as Levi’s and Sony. That idea surely results in the imagination at work when it comes to making different flavored(味道)chocolates. The CRF’s produce is “green”, made within the country and divided into 10 lines, with the Alcohol Series being the most popular. The Exotic Series—with Sichuan pepper 辣椒) red bean ( , (豆) cheese and other flavors , —also does well and is fun to taste. And for chocolate snobs, who think that they have a better knowledge of chocolate than others, the Connoisseur Series uses cocoa beans from Togo, Cuba, Venezuela , and Ghana, among others. 64. What is good about chocolate? A. It serves as a suitable gift. B. It works as an effective medicine. C. It helps improve the state of mind. D. It strengthens business relations. 65. Why is Chris Lee able to develop his idea of the CRF? A. He knows the importance of research. B. He learns form shops of similar types. C. He has the support of many big names. D. He has a lot of marketing experience. 66. Which line of the CRF produce sells best? A. The Connoisseur Series. B. The Exotic Series. C. The Alcohol Series. D. The Sichuan Series. 67. The words “chocolate snobs” in Paragraph 3 probably refer to people who _________. A. are particular about chocolate B. know little about cocoa beans C. look down upon others D. like to try new flavors D Low—Cost Gifts for Mother’s Day Gift No. 1 Offer to be your mother’s health friend. Promise to be there for any and all doctor’s visits whether a disease or a regular medical check—up. Most mothers always say “no need,” another set of eyes and ears is always a good idea at a doctor’s visit. The best part? This one is free. Gift No. 2 Help your mother organize all of her medical records, which include the test results and medical information. Put them all in one place. Be sure to make a list of all of her medicines and what times she takes them. “Having 英语试题第 6 页(共 8 页)

all this information in one place could end up saving your mother's life,” Dr. Marie Savard said. Gift No. 3 Enough sleep is connected to general health conditions. “Buy your mother cotton sheets and comfortable pillows to encourage better sleep,” Savard said. “We know that good sleep is very important to our health.” Gift No. 4 Some gift companies such as Presents for Purpose allow you to pay it forward this Mother’s Day by picking gifts in which 10 percent of the price you pay goes to a charity(慈善机构)Gift givers can choose from a wide variety of useful but inexpensive things—many of which are “green”—and then choose a meaningful charity from a list. When your mother gets the gift, she will be told that she has helped the chosen charity. 68. What are you advised to do for your mother at doctor’s visits? A. Take notes. B. Be with her. C. Buy medicine. D. Give her gifts. 69. What can be a gift of organization for your mother? A. Keeping her medical information together. B. Buying all gifts for her from one company. C. Making a list of her medical check—ups. D. Storing her medicines in a safe place. 70. Where can you find a gift idea to improve your mother’s sleep? A. In Gift No. 1. B. In Gift No. 2. C. In Gift No. 3. D. In Gift No. 4. 71. Buying gifts from Presents for Purpose allows mothers to _________. A. enjoy good sleep B. be well—organized C. bet extra support D. give others help E The oldest and most common source(来源)of renewable energy known to man, biomass is one of the most important forms energy production in the United States and elsewhere. Since such a wide variety of biomass materials is everywhere—from trees and grasses to agricultural and city—life wastes—biomass promises to play a continuing role in providing power and heat for millions of people around the world. According to the Union of Concerned Scientists(UCS), biomass is a kind of renewable energy source that produces no carbon dioxide(二氧化碳), because the energy it contains comes from the sun. When plant matter is burned, it gives off the sun’s energy. In this way, biomass serves as a sort of natural battery(电池)for storing the sun’s energy. As long as biomass is produced continuously—with only as much grown as is used—the “battery” lasts forever. According to the Energy Information Administration, biomass has been one of the leading renewable energy sources in the United States for several years running through 2007, making up between 0.5 and 0.9 percent of the nation’s total electricity supply. In 2008—although the numbers aren’t all in yet—wind power probably took over first place because of the rapid development of wind farms across the country. Producing power from biomass helps reduce some 11 million tons of carbon dioxide each year. Some homeowners also try to make their own heat by using biomass materials. Such practice may save homeowner’s money, but it also produces a lot of pollution. So, the best way is to encourage power plants to use it. 72. Why is biomass considered as “a sort of natural battery”? A. It burns merely plant matter. B. It keeps producing electricity. C. It stores the energy from the sun. D. It produces zero carbon dioxide. 73. We learn from the text that in 2008 _________. A. Wind power would be the leader of renewable energy B. there was a rapid growth of electricity production 英语试题第 7 页(共 8 页)
4

C. biomass might become the main energy source D. 0.5~0.9% of power supply came from biomass 74. Why does the author encourage power plants to use biomass? A. To prevent the waste of energy. B. To increase production safety. C. To reduce pollution. D. To save money. 75. Where does the text probably come from? A. A research plan. B. A science magazine. C. A book review. D. A business report.

第Ⅱ卷
注意事项: 1.答题前,考生先在答题卡上用直径 0.5 毫米黑色墨水签字笔将自己的姓名、准考证号填写清楚, 然后贴好条形码。请认真核准条形码上的准考证号、姓名和科目。 2.第Ⅱ卷共 2 页,请用直径 0.5 毫米黑丝墨水签字笔在答题卡上各题的答题区域内作答,在试题卷 ....

上作答无效。 .....
第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 此题要求改正所给短文中的错误。对标有题号的每一行做出判断:如无错误,在该行右边横线上画一 个勾(√) ;如有错误(每行只有一个错误) ,则按下列情况改正: 此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划掉。 此行缺一个词:在缺词处加一个肠字符号(∧) ,在该行右边横线上写出该加的词。 此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。 注意:原行没有错的不要改。 In my family, there are three people. My father is hardworking but goes to work in the field every day. 76. _________ He isn’t good at talk but he gets on well with other 77. _________ people. My mother is very much kind and is 78. _________ friendly to everybody. So when I have the problem 79. _________ I will turn to her for help. My friends say I am clever. 80. _________ When the teacher asks us very difficulty questions, 81. _________ I’ll think quickly and stand to answer. At home my 82. _________ Father often thinks I’m silly. He said if I decide 83. _________ To do something, it takes him much times to stop me. 84. _________ This is how I need to improve in the future. 85. _________ 第二节 书面表达(满分 25 分) 假定你是李华,自制一些中国结(Chinese knot) 。给开网店的美国朋友 Tom 写封信,请他代卖,要点 包括: 1.外观(尺寸、颜色、材料) ;2.象征意义;3.价格。 注意:1.词数 100 左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头语已为你写好。 ********************************************** ******** Dear Tom, Li Hua 英语试题第 8 页(共 8 页)

2013 年(广西区)普通高等学校招生全国统一考试

英语试题答案
选择题答案: 第一、二、三部分: 1.A 11.B 21.D 31.D 41.C 51.D 61.D 71.D 2.C 12.A 22.A 32.B 42.B 52.D 62.B 72.C 3.A 13.C 23.A 33.A 43.D 53.B 63.D 73.A 4.C 14.A 24.C 34.D 44.C 54.C 64.C 74.C 5.B 15.A 25.D 35.C 45.A 55.A 65.D 75.B 6.B 16.B 26.B 36.A 46.C 56.B 66.C 7.B 17.C 27.C 37.D 47.D 57.A 67.A 8.A 18.B 28.A 38.B 48.B 58.D 68.B 9.B 19.C 29.B 39.B 49.C 59.B 69.A 10.A 20.C 30.B 40.A 50.A 60.A 70.C

非选择题答案: 第四部分: 第一节: In my family, there are three people. My father is hardworking but goes to work in the field every day. He isn’t good at talk but he gets on well with other people. My mother is very much kind and is friendly to everybody. So when I have the problem I will turn to her for help. My friends say I am clever. When the teacher asks us very difficulty questions, I’ll think quickly and stand∧to answer. At home my Father often thinks I’m silly. He said if I decide To do something, it takes him much times to stop me. This is how I need to improve in the future. 第二节: 英语答案 第91页(共 82页) 英语试题第 页(共 页)
5

76.and 77.talking 78. much 79.a 80.√ 81.difficult 82.up 83.says 84.time 85.what / where

英语试题第 10 页(共 8 页)


相关文章:
2013年全国高考大纲卷英语试题word(含word答案).doc
2013年全国高考大纲卷英语试题word(含word答案) - 绝密★启用前 2
2013年高考真题英语(全国卷大纲版)_Word版含解析答案.doc
2013年高考真题英语(全国卷大纲版)_Word版含解析答案 - 直接锁定高考的出题思路和发展轨迹,精选最典型的高考真题和仿真题,瞄准高考试题考查的重点、难点、疑点...
2013年高考真题英语(全国卷大纲版) Word版含解析答案.doc
2013年高考真题英语(全国卷大纲版) Word版含解析答案_高考_高中教育
2013年高考试题-英语(新课标1卷)Word版含答案.doc
2013年高考试题-英语(新课标1卷)Word含答案 - 2013 年普通高等学校招生全国统一考试-英语 第Ⅰ卷 第一部分 听力 1. What does the man want to do...
全国及各地2013高考英语试题全汇编(word版)261页(全套2....doc
全国及各地2013高考英语试题全汇编(word版)261页(全套20份)(含答案)_教学案例...2013 年普通高等学校招生全国统一考试英语(大纲卷) 4. 2013 年普通高等学校招生...
2013年高考英语试题-全国大纲卷[Word校对版]无答案.doc
2013年高考英语试题-全国大纲卷[Word校对版]无答案 - 2013 年普通高等学校招生全国统一考试 英 语(全国卷大纲版) 听力(每题 1.5 分,满分 30 分) 第一节 1...
...学校招生全国统一考试(全国大纲卷)英语试题word版精....doc
2013年普通高等学校招生全国统一考试(全国大纲卷)英语试题word版精校_高考_高中教育_教育专区。文档与高考试题图片一致,精心核对,涉及插图清晰,答案也一一核对,确保无...
2013年全国卷大纲版高考英语卷word精校版(无答案).doc
2013年全国卷大纲高考英语卷word精校版(无答案) - 四川高考网-高考招生 考试 报名 志愿 录取等信息,提供四川高考试题下载 辅导资料 补习课程 2013 年普通高等...
2013年全国高考英语试题及答案-重庆卷 (word版 附答案).doc
2013年全国高考英语试题及答案-重庆卷 (word版 附答案)_高考_高中教育_教育专区。2013 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英语试题卷英语试题卷共 15 页。...
2013年高考英语全国1卷试题及答案word版免费下载.doc
2013年高考英语全国1卷试题答案word版免费下载 - 2013 年普通高等学校招生全国统一考试 英语试题 第Ⅰ卷(共 90 分) 第一部分:知识运用(共两节.50 分) 第一...
2013年湖南高考英语试题及答案(word版).doc
2013年湖南高考英语试题答案(word版) 隐藏>> 2013 年普通高等学校招生全国统一考试(湖南卷) 英 Section A (22.5 marks) 语 PartⅠ Listening Comprehension (...
2013年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷 精编word....doc
2013年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷 精编word版(全国大纲卷)(答案)_英语_高中教育_教育专区。2013 年普通高等学校招生全国统一考试 英语(全国卷大纲版)...
2013年高考英语试题(辽宁卷)word+答案.doc
2013年高考英语试题(辽宁卷)word+答案_高三英语_英语_高中教育_教育专区。2013年高考英语试题(辽宁卷)word+答案2013 年普通高等学校招生全国统一考试(辽宁卷) 英第...
2014年全国大纲卷英语试题及答案word版.doc
2014年全国大纲卷英语试题答案word版 - 2014 年普通高等学校招生全国统一考试(大纲卷) 英 语 本试卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 150 ...
2013年高考真题英语(全国卷大纲版)_Word版含解析答案.doc
2013年高考真题英语(全国卷大纲版)_Word版含解析答案 - 2013 高考全国统一考试 英 第一节 语(全国卷大纲版) 听力(每题 1.5 分,满分 30 分) 1. What...
2013年高考真题英语(新课标I卷)Word版含答案_图文.doc
2013年高考真题英语(新课标I卷)Word含答案 - 2013 年普通高等学校招生全国统一考试 英语试题分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)考试结束后,将本...
2010年高考英语试题(大纲版全国II卷)(含答案)WORD版(1).doc
2010年高考英语试题(大纲版全国II卷)(含答案)WORD版(1) - 中小学
2013年高考真题文科综合(全国卷大纲版)Word版含答案.doc
2013年高考真题文科综合(全国卷大纲版)Word含答案 - 2013 年普通高等学校招生全国统一考试(大纲全国卷) 文科综合历史、政治试题 (适用省区:广西) 12.中国...
2013年高考真题英语(全国卷大纲版)解析版 纯Word版.doc
2013年高考真题英语(全国卷大纲版)解析版 纯Word版_高考_高中教育_教育专区。2013 年普通高等学校招生全国统一考试 英第一节 语(全国卷大纲版) 听力(每题 ...
...猜题卷(全国卷II、III)第三套模拟英语试题Word版含....doc
全国名校联盟2018年高考《考试大纲》猜题卷(全国卷II、III)第三套模拟英语试题Word含答案 - 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小...
更多相关标签: