当前位置:首页 >> 英语 >>

限时训练四


2014-2015 高三英语限时训练(四)
完形填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) I paid a visit to a special student named Matthew. He had muscular dystrophy (肌肉萎 缩症) and the doctors said he would not live long. He

wanted to 1 _me because I was a gold-medal power lifter, and I knew about overcoming obstacles and going for my dreams. I spent over an hour talking to Matthew. Never once did he 2 or ask, “Why me?” He spoke about winning and succeeding and going for his dreams. 3 , he knew what he was talking about. He didn’t mention that his classmates had made fun of him because he was 4 . He just talked about his hopes for the 5 , and how one day he wanted to lift weights with me. When we had finished talking, I took out my first gold medal and put it around his neck. I told him he was more of a winner and knew more about 6 and overcoming obstacles than I ever would. He looked at it 7 ,then took it off and handed it back to me. He said, “You are a champion. You 8 that medal. Someday when I get to the Olympics and ___9___my own medal, I will show it to you.” Last summer I received a 10 , which was written a few days before he passed away. Dear Dick, My mum said I should send you a thank-you letter for your 11 . I also want to let you know that the doctors tell me that I don’t have long to live any more, but I still 12 as much as I can. I told you someday that I would go to the Olympics and win a gold medal, but I know now I will 13 get to do that. However, I know I’m a(n) 14 , and God knows that too. When I get to Heaven, God will give me my 15 and when you get there, I will show it to you. Thank you for loving me. Your friend, Matthew 1. A. meet B. fight C. thank D. beat 2. A. hate B. complain C. cry D. puzzle 3. A. Luckily B. Surprisingly C. Strangely D. Obviously 4. A. ill B. funny C. different D. naughty 5. A. doctor B. future C. school D. competition 6. A. sport B. failure C. life D. success 7. A. coldly B. happily C. carefully D. quickly 8. A. earned B. bought C. cheated D. mistook 9. A. share B. give C. win D. make 10. A. call B. letter C. message D. note 11. A. care B. help C. favor D. visit 12. A. smile B. work C. study D. train 13. A. later B. surely C. never D. probably 14. A. champion B. student C. patient D. athlete 15. A. prize B. award C. present D. medal 二、阅读理解

一、

1

Texting(发短信)walkers aren't just an annoyance to other walkers 不只是其他 人的烦恼, Australian researchers armed with 运用 movie special-effects techn ology have determined scientifically 电影特效技术进行研究后发现 that they'r e threats to 威胁 themselves. Using motion-capture technology similar to th at used for films, 通过运用类似《霍比特人》(The Hobbit)等电影中的动作捕捉技 术, researchers concluded 得出结论 that texting while walking not only affe cts balance but also the ability to walk in straight line. “Some people like checking emails while walking to work in the morning” said the study co-author Hoorn, “but they may not know it has a serious effect on the s afety of themselves”. Other facts have also proved this. A tourist from Taiwan walked off a pier near Melbourne 走了墨尔本附近的一个码头 last month while checking Facebook 是一个联系朋友的 社交工具, bringing a sudden and icy end to a penguin-watching visit. Another person who was too wrapped up in his phone to notice dangers walked straight into the fountain in front of a shopping mall. 一位来自台湾的游客在翻看 Facebook 时走下了墨尔本附近的一座码头, 给自己的观赏企鹅之旅画上了一个突然而又冰冷的句号。 又有一个行人盯着手机结果忽 视了前方障碍,在一家商场前面,直冲冲地走进了一个喷泉里。 The Australian study involved 27 volunteers, a third of whom admitted h aving knocked into objects while texting 三分之一的人承认撞到物体在发短信时. They were asked to walk 8.5 meters three times—once without phones, once while reading text and once while writing text, when eight cameras recorded their actions.他们被要求走三遍 8.5 米长的路,一次不用手机,一次边走边阅读讯 息,还有一次边走边输入讯息,同时有八个摄像头捕捉他们的行动。 They found the volunteers using the phone walked slower, and, more seriously, they locked their arms and elbows in like “robots”, which forced their heads to move more, throwing themselves off balance. 研究发现,参与实验的人在使用手机时行走速度变慢, 更为严重的是,他们会(用研究人员的话来形容)像“机器人”那样锁住自己的手臂和 肘部,这使得他们的头部晃动幅度更大,导致身体失去平衡。“In a pedestrian(步行的) environment, inability to maintain a straight path would be likely to increase potential for traffic accidents”, said Mr. Hoorn. “The best thing to do is to step aside and stop, or keep off the phone.” 研究发现,参与实验的人在使用手机时行走速度变慢、步伐变小(打字时速 度最慢) 。更为严重的是,他们会(用研究人员的话来形容)像“机器人”那样锁住自 己的手臂和肘部,这使得他们的头部晃动幅度更大,导致身体失去平衡。 Authorities world-wide have taken note. Signs on Hong Kong's subway system advise passengers in three languages to keep their eyes off their phones. Police and transport authorities have highlighted the danger in Singapore, where the Straits Times newspaper recently declared cellphone-distracted road crossing as “bad habit No. 2” contributing to the rising number of road deaths. Some U.S. states, including New York and Arkansas, are considering bans on what they're calling phone jaywalking. 世界各地的有关部门都注意到 了这一点。 香港地铁标识用三种语言提醒乘客不要看手机。新加坡警方和交通部门都强 调了这一行为的危险性,当地《海峡时报》(Straits Times)近期将过马路分神看手机 列为导致道路死亡案件增多的“第二大恶习” (第一大恶习是交通拥挤时骑自行车的人
2

不从车上下来) 。 包括纽约州和阿肯色州在内的美国部分州也正在考虑出台法规禁止在 过马路时打电话的行为。

41. According to the passage, people texting while walking usually____________. A. do not influence other walkers B. do harm to their eyes C. put themselves in danger D. can still walk straight 42. Which of the following words has the closest meaning to “wrapped up” in Paragraph 2? A. absent-minded B. annoyed C. confused D. absorbed 43. The two examples in Paragraph 2 are given in order to __________. A. prove texting walkers are threats to others B. show texting walkers may harm themselves C. analyze the causes of the danger D. amuse the readers 44. About the Australian study, we know that___________. A. the volunteers using phones while walking moved normally B. ten volunteers admitted having bumped into things while texting C. the volunteers were divided into three groups during the study D. texting walkers are exposed to greater possibility of traffic accidents 45. The last paragraph suggests that_________. A. actions have been taken against texting while walking B. Hong Kong’s subway system forbids texting walkers to take the train C. New York has made laws to ban phone jaywalking D. cellphone - distracted road crossing is considered the worst habit in Singapore 第二节 信息匹配(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 首先请阅读下列英美流行电视节目的信息。 A. Project Runway is an American reality television series on Lifetime, which focuses on fashion design and is hosted by model Heidi Klum. The contestants compete with each other to create the best clothes and are limited in time, materials and theme. Their designs are judged, and one or more designers are eliminated each week. B. Combat Missions is a one hour long reality TV show produced by Mark Burnett and hosted by former Survivor castaway, Rudy Boesch. It pits four teams of highly-experienced military and police operatives against each other in physical challenges and "mission" operatives. Each team has a call sign and corresponding color.

3

C. American Idol is an American reality-singing competition series created by Simon Fuller and produced by 19 Entertainment, and distributed by FremantleMedia North America. It becomes one of the most successful shows in the history of American television. Either its performance or result show has been ranked number one in U.S. television ratings.

D. The Baby Borrowers is a British reality television series produced by Love Productions for BBC Three. The show features five couples aged between 16 and 19. They start off attempting to look after a baby for three days, before moving onto toddlers, pre-teens, teenagers and finally an elderly person. There are also two separate shows.

E. America's Next Top Model is an American reality television series and interactive competition. The program has aired twenty cycles, and sees several women compete for the title of "America's Next Top Model", providing them with an opportunity to begin their career in the modeling industry.

F. The Colbert Report is an American late-night ironic television program that airs Monday through Thursday on Comedy Central. It stars humorist Stephen Colbert, a former reporter for The Daily Show with Jon Stewart. It is a by-product from and counterpart to The Daily Show that comments on politics and the media in a similar way. 请阅读下列人员信息, 然后根据他们的需要和爱好匹配他们想要选择的英美流行电 视节目。 46. Theresa, a beautiful and out-going girl, loves sports and music very much. After graduation, she works in a local computer company. When she is busy with work, she
4

devotes all her energy to it. While after work, she enjoys watching TV and the program about competing for the next supermodel interests her most. 关于竞争的超模她最感兴趣的项 目 47. Alexander is an excellent student in a military school 军事学校. His parents place high hope on him and think that to be a government official is their expectation for him. In fact, Alexander also shows a talent for leadership and has the same wish with his parents. Therefore, the TV programs about political systems are his favorite. 48. Moore is a manager in a big shoe factory. Sometimes, he goes to travel by bike with his friends in his holidays. Besides, hip-hop 嘻哈音乐 is his best love and he often dances together with his companions. When he is at home, he likes watching TV programs about cuisine 美食 and music. 49. Helena, a housewife busy with the housework every day, always feels very bored after her children go to school. She is not fond of talking with others. So after cooking and cleaning, watching TV is her daily routine. In general, she favors the programs about designing the fashionable dress. 50. Elizabeth and Michael got married two years ago. During the two years, Elizabeth was occupied in writing her first book about models’ life. However, recently, having finished her first book, she plans to write her second book about how to attend to 照顾 the babies for new parents. So the TV programs about such themes attract her.

2014-2015 高三英语限时训练(四)
完形填空: 1—5 ABDCB 6—10 DCACB 11—15 DACAD 阅读理解 41—45 CDBDA 信息匹配 46—50 EFCAD

5


相关文章:
限时训练四
限时训练四_高三理化生_理化生_高中教育_教育专区。班级: 姓名: 学号: 科目:生物 范围:植物激素 分数: 限时训练(四)命题人:高楠 审题人:刘畅 总分: 限时:45...
限时训练4,5
限时训练4,5_理化生_高中教育_教育专区。限时训练(四) 1. (2014 课标全国Ⅱ,理 8)设曲线 y=ax-ln(x+1)在点(0,0)处的切线方程为 y=2x,则 a= A....
限时训练四
限时训练四_语文_高中教育_教育专区。圣泉中学 2015 届高三历史三轮复习限时训练四社会保障与民生问题一、选择题(11 小题共计 44 分,每小题 4 分) 12. 西晋...
限时训练四
金坛市第四中学高三语文备课组 金坛四中高三语文限时训练四一、字形 1、下列各组词语中,没有错别字的一组是 ( A.践行 B.博弈 C.诽闻 D.斩获 绵里藏针 ...
限时训练4
广水市一中 2013 届高三限时训练(四) 1.假设某企业 2011 年生产一件甲种商品的劳动耗费 7 元,产量为 20 万件,每件甲商品社会平均 劳动耗费为 10 元。2012...
限时训练四答案
限时训练四答案_语文_高中教育_教育专区。语文限时训练(四)答案 1、 【解析】正确答案为 A 选项。 A 选项中,容易读错的音为“哺育”,“扎辫子”的“扎”有...
限时训练4
高三政治限时训练 4(文化生活)答案 一、选择题 1B 2B 3C 4D 5D 6D 7B 8C 9B 10A 11A 12B 13D 14A 15A 二、非选择题 16 答案:文化遗产是一个国家和...
限时训练4
7页 5财富值 大题限时训练4 2页 免费 2卷限时训练4 5页 2财富值如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 ...
限时训练4
生物限时训练(四)完成所需时间 2012-9-27 1、下列对生物大分子的描述,正确的是 () A、生物大分子以碳链为基本骨架 B、糖原与纤维素的组成单体不相同 C、...
限时训练4
限时训练 4 一、单选 21. Both sides agreed that the meeting "was positive and fruitful," Wang said, adding that the meeting has set ___ constructive...
更多相关标签: