当前位置:首页 >> 英语 >>


江西省师大附中 2015 届高三上学期期中考试英语试题(解析版)
阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 【题文】A NEW YORK---Booksellers and technology companies are diving in

to the world of digital books. Sony Corp is selling the Reader Digital Book for $299, while giant online shopping company Amazon.com offers the Kindle for $399. The digital books are light, easy on the eyes and let readers carry around as many as 200 titles in hardware that weighs less than a pound. But to some people, there’s something missing. “It’s , I guess, the feel of holding a book that someone really put a lot of effort into writing,” said Katy Farina, 21. Farina, a college student who was browsing (浏览) at a bookstore, said, “It feels real, while the reader separates you a little bit from the story.” Harry Howe, a professor, said he might use an e-book reader in search of materials while away from home, but not for reading a novel. “It’s just not a physical experience that I’m yet comfortable with. On the other hand, I didn’t grow up reading things on websites.” Farina said she would like a reader for travelling because she would not have to transport so many books. “To put 10 books on your Sony reader or on your Kindle is a lot better than carrying 10 books,” she said. Neither Sony nor Amazon would say how many machines they have sold, but enough people are interested in trying them out. An Amazon official at the Consumer Electronics Show in Las Vegas this week said the Kindle sold out on its first day in 6 hours. And for people hesitating between paper and e-books, Sony does offer a compromising — an optional paper cover. “I think it’s a clever move.” Said Howe. 21. Which section is the passage most likely to appear in? A. Advertisements. B. Technology. C. Education. 22. According to the passage, Farina_______. A. dislikes e-books C. never uses e-books B. likes e-books very much D. prefers e-books when traveling D .Entertainment.

23. What’s the main idea of the passage? A. E-books are better than paper books. B. E-books are becoming more and more popular. C. E-books read well, but some people prefer paper books. D. E-books will take the place of paper books one day. 【答案】 【知识点】C8 科普知识类

【文章综述】本文主要讲的电子书和纸质书的优缺点。 【答案解析】 21.选 B,推断题,文章出处是推断题,主要根据文章内容和语言特点来确定。文章讲的主 要是电子书,属于科技产品,故答案选 B。technology 科技。 22.选|D,细节题,倒数第三段第一句话:Farina said she would like a reader for travelling because she would not have to transport so many books. 23.选 C,根据文章前三段,第一段介绍了电子书的好处,第三段转折说明有些人更喜欢纸质 书,故答案选 C。 【题文】B If you are interested in animals, you probably heard about the tragedy at Seaworld Orlando. On February 24, Tillicum, a six-ton orca(虎鲸),was performing with his trainer, Dawn Brancheau, who stood on a platform by his pool. They had done the same show together many times before, without incident. This time, though, events took a terrible turn. Without warning, Tillicum leaped from the water, took hold of Branchcheau by her hair, and dragged her deep below the water’s surface. Before other trainers could react, Brancheau drowned. Although known as killer whales, orcas are the largest member of the dolphin family. They are easy to train, and performances like Tillicum’s have been done safely thousands of times. Yet Dawn Brancheau’s death was a shocking reminder of what can happen when human being act together with wild animals. People began to ask, “Should orcas be kept in captivity(囚禁)”

Worldwide, only 42 orcas are being kept by humans. Scientists know very little about these huge sea animals, which are difficult to study in the wild. However, they do know that orcas are easily harmed by pollution. As our oceans become ever more damaged by human activity, observing orcas up close helps us understand them and do a better job of protecting them in nature. “I think that some dangerous animals, such as killer whales, should be kept in captivity because it raises awareness about them and educates people about wild animals,” says Lauren, 12, a 6-grader from Colorado. “Keeping some in captivity will help protect their species.”

25.What can we infer from the text? A. It is hard to train orcas. C. Orcas’ habitat is being destroyed. A. makes somebody less intelligent C. makes somebody physically weak 27. The text is mainly about_______. A. how to help animals live a better life B. how to develop friendship with animals B. Orcas are rare sea animals.

D. Many orcas are hunted each year. B. makes somebody feel ashamed D. makes somebody feel threatened

26. The underlined word ”humiliates” in the last paragraph most probably means “ _____”.

C. whether killer whales should be protected D. whether animals should be kept in captivity 【答案】 【知识点】C7 社会生活类 【文章综述】本文主要讨论的是“是否该把一些野生动物囚禁起来豢养的问题” 【答案解析】 24.选 A,推断题,本题实质上是考查的写作手法,第一段中的例子、描述现象、反问句等 一般都是导入话题。故选 A。 25.选 C,细节题,根据第四段,第二、三句话:However, they do know that orcas are easily harmed by pollution. As our oceans become ever more damaged by human activity。 26.选 B,词义猜测题,根据前文 I am against it , 可知作者是反对这件事,由此推断作者这 件事会给动物一定是不好的影响,在根据前文说让动物表演节目,在众目睽睽之下,可能会 让动物感到尴尬,据此答案选 B . 27.选 D,主旨题,根据文章结构可知第三是文章的中心段,而第三段的最后一句话是本段 中心句 People began to ask, “Should orcas be kept in captivity(囚禁)”。据此可知答案是 D。 【题文】C “I can’t live without my mobile phone!” is what I often hear people say as they talk about how mobiles have become an essential part of their lives. The all so common sight of heads bent, eyes staring at mobile screens and fingers busy tapping away repeats itself across major cities around the world. Whenever there is a moment to spare while on the train, taxi or waiting in a queue, people busy themselves with their mobile

phones. Some people believe our unhealthy obsession(着迷) with mobile phones is destroying how we appreciate the little things in life or miss the moments that matter. The truth is that technology overall should be seen as just a tool to improve our lives. Mobile phones have certainly had a great influence on our lives, but I truly believe it is for the better. It’s changed the way we communicate, whether for work or play. We are now less constrained(限制)by time and geographical location. With my mobile phone, I can dial into conference calls while stuck in a traffic jam, or reply to urgent e-mails while on the go. I can send a text message or share photos and videos with friends who aren’t living in the same country. My phone calendar keeps my life organized, and even Facebook, Twitter, and instant messaging are now accessible from mobile phones! The mobile revolution isn’t just changing the lives of urbanities (都市人) like myself. I know of a young Bangladeshi woman named Shompa Akhter who is crazy about fashion and design. She dreamt about starting her own business and she did just that, opening a shop in Kushtia featuring her own creations. Dealing with supplies in different towns was a problem for Shompa --- purchase orders had to either be hand delivered or mailed out to supplies. Shompa also found it tough publicizing her business to potential customers outside her town. But once she learnt to operate the mobile phone, she was addicted. The 25-year-old businesswoman now stays in touch easily with her suppliers. Mobile e-mail is a blessing in her life. Who would have thought that mobility could bring about such enormous change? It shouldn’t really be a surprise though. 28. In the first two paragraphs, the author wants to show ____. A. mobile phones make people communicate less B. mobile phones make people’s life more enjoyable C. people’s health is greatly affected by mobile phones D. people become addicted to mobile phones in daily life 29. What’s the author’s attitude towards mobile phones? A. Doubtful B. Supportive C. Critical 30. Paragraph 5 is mainly about__________. A. New functions of mobile phones C. The advantages of mobile phones 31.How is the text mainly developed? A. By inferring. C. By giving examples. B. By analysing causes. D. By comparing different ideas. B. New changes in Information Age D. The author’s personal experiences . D. Uninterested

【答案】 【知识点】C7 社会生活类 【文章综述】本篇文章主要讲的手机的优缺点。 【答案解析】

28.选 A,推断题,从文章内容看,无论何时何地,现在人们只要有时间就看自己的手机, 从而不难判断作者实际的意思就是:人们之间的交流变少了,故答案选 A,D 项有一定的道 理, 但不是作者想要表达的意思, 通过下文我们可以看到手机给人们的生活带来非常大的便 利,这些人们对手机也非常喜欢。本篇文章主要讲的是文章的优缺点。把握住这点,文章就 不难了。 29.选 B,推断题,从第四段和最后一段可以推断作者对手机是支持的,尽管它带来了很多 问题。 30.选 C,主旨题,从本段内容看,内容主要描述的是手机的一些优点,故答案选 C。 31.选 D,文章开始谈的是手机的坏处,后面又分析的是手机的优点,由此可以判断答案选 D。 【题文】D


A Japanese company has ordered its employees to get the same hairstyles--- to help save energy. Tokyo-based Maeda Corporation has announced the move as part of a national campaingn to cut energy use. Since Fukushima nuclear plant was destroyed in the earthquake and tsunami that struck Japan in March, 2011, the county’s government has asked its people to slash their energy consumption. Men are expected to sport a short back-and-sides, slightly longer on the top, while women have been asked to wear short hair with a fringer (刘海) that can be swept to one side. Chizuru Inoue, a spokesman for Maeda Crop, said: “Our company is very devoted to protecting the environment and we encourage our staff to adopt many environment-friendly actions.” “We are not sure of the data yet, but we believe if people have short hair they do not need to use their hairdryers for so long and they will use less water. If all our staff do this, then it may save a lot of power.” There is another advantage for employees of the construction firm, Ms. Inoue added, as it is easier to make short hair neat again after staff had been wearing hard hats. She said a lot of staff had been calling for information on where they can get their hair cut in the correct style. Following the Fukushima nuclear disaster in March, Japan has been struggling to produce enough electricity for the tsunami ended production at the Fukushima plant. The disaster resulted in a review of the country’s energy policy that now means less than a quarter of its remaining nuclear plants are in use. The government has talked about a move away from nuclear energy towards more sustainable (可持续性的) technologies. Many government institutions have taken measures to save power, including a reduced use of air-conditioning in offices and schools.

32. What does the underlined word ”slash” in Paragraph 2 probably mean? A. Stop A. 2 B. Maintain B. 3 C. Change C. 4 D. Reduce D. 33. According to Chizuru Inoue, there are ____ advantages for the employees to have short hair.

【答案】 【知识点】C3 新闻报道类 【文章综述】本篇文章主要讲的日本公司在灾后的节能问题 。 【答案解析】 32.选 D,词义猜测题,根据前文可知日本的核电站被毁,并且遭受海啸袭击,在此种情况 下,只能是减少能源消耗了,故答案选 D。 33.选 A,细节题,根据第六段第一句话:“We are not sure of the data yet, but we believe if people have short hair they do not need to use their hairdryers for so long and they will use less water. 34.选 B,推断题,本段内容主要是描述的日本灾后现状,到处缺电,据此可以推断日本 的 现状是令人焦虑,而 C 项所涉及的事件根据倒数第二句话:The government has talked about a move away from nuclear energy towards more sustainable (可持续性的) technologies.可以判 断只是一个计划,还没有行动,故 C 项错误。 35.选 C,主旨题,根据文章首段可以判断出: 日本的公司在灾后尽力节约能源,故答案选 C。 【题文】第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余 选项。 Seeing with Sound According to a British news report,some blind people may finally get a chance to “see”. 36 Dr. Peter Meijer,a scientist at Philips Research Laboratories in the Netherlands,

has developed a new system called the vOICe.The three middle letters in vOICe stand for “Oh,I see.” Meijer’s groundbreaking technology may change the lives of visually impaired people all over the world.

A wearable setup of vOICe system consists of a head-mounted camera,stereo headphones and a notebook PC . The system translates visual images from a camera into complex sounds. 37

The program is based on the theory that people can hear certain sounds and learn to translate them into meaningful mental images. Everything has its own unique sound. 38 The

height of an object or person could be determined by pitch(音调).And a built-in color identifier speaks out color names when it is turned on.What the vOICe users have to learn is which sound goes with which object.Meijer says that he is counting on the brain’s ability to adapt. 39 Within two weeks,most people who experiment with the vOICe system are able to

identify objects such as walls and doors.They are also able to identify certain situations, including whether the lights in a room are on or off. 40 Meijer thinks that translating will

eventually become automatic for many users of the vOICe,bringing a form of vision to them for the very first time. A.Brighter areas sound louder than darker areas. B.It then sends these sounds to a person through headphones. C. However, they are not learning to see with their eyes; they are learning to see with their ears. D.The vOICe system is aiming to treat blindness by translating images from a camera into audio signals. E.Meijer supposes that the brain is interested in the information “content”,but not the information “carrier”. F.To evaluate the new system’s effectiveness, a number of visually impaired people were chosen to test the v0ICe. G.Over time, some users have even learned to “watch” television or “recognize” the outlines of buildings as they walk. 【答案】 【知识点】J1 阅读填空(七选五) 【答案解析】 36.C,前面 see 加了引号,注意引号的作用;这儿的 see 实际上就是听,只有 C 项才能把上 下文联系起来。 37.B,说明了本系统的工作流程,先把图像转化成声音,然后再把声音通过耳机传给人; 38.A, 前一句话: Everything has its own unique sound 表明 “有事物都有自己独一无二的声音” , 而 A 项是一个具体的实例,并且与下句并列; 39.F,根据关键词 test 和 experiment;选项和下文都是说明有关测试的问题的; 40.G,G 项谈的是实验的结果; 【技巧点拨】

1)快速阅读全文要点词句, 包括首尾段、 首尾句以及独立成段的句子和文章中带转折词 的句子等,目的是掌握文章的主要内容。 2)然后再边读边做题,重点阅读各个问题附近的句子,圈定线索词,然后从选项中寻 找相关的特征词,以确定答案。做题时可以采用代入排除法。如果一题做不出或拿不准,可 先放过,继续往下读,先做容易的能做出的题,直到读完整篇文章。至此,文章的要点和主 旨、各个段落之间的逻辑关系应基本清楚了。 3)重新阅读相关词句,重点做刚才没做出的题或不确定的题,此时可将已选出的答案 代入原文,利用排除法。同时检查核对已选出的答案,看文章从内容上是否语义连贯合理, 语篇结构上是否通顺连贯、具有一致性、合乎逻辑,写作思路是否清晰明了,格式以及用语 是否恰当贴切。如果所选的答案可以满足上述标准,则表明各个问题的答案基本正确。 4) .比较两类关键词 :将 7 个选项的关键词与 5 个空的前后句中的关键词进行比较, 匹配的是正确答案。 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分)

【题文】第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给出的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。 If it is possible to see red(get angry) about not seeing red, that is what I was doing. We had 41 the timing of our autumn trip to see the changing really 43 42 in the Great Lakes States, and I was

. No matter how I strained my eyes(尽力注视), I couldn’t spot red anywhere. Not

44 a bit of golden yellow broke through the dull greenery. This vacation was a complete 45 . I sat alone in the backseat of our rented car and got 47 seat my brother and my

46 . as we drove north through the dull, dark green. In the father chatted merrily, obviously 48 .

Then a motto came to mind: “Happiness is a decision.” It must have been something my mother said. She was always passing on words of book with 50 49 . When I was a child, She gave me a black

pages. On the flyleaf(扉页) she had written, “Look for a beautiful thing and

you’ll find it.” I was supposed to 51 a record of the most beautiful thing I saw each day. I remembered spending hours discussing what I’d 52 . A baby’s smile? A stone shining with

fool’s gold? Pictures in the clouds, or tulips tipping their heads? I found so many beautiful things that it was 53 to pick just one. . Thick forests

Now, on the road, I played Mother’s game again. I took in the all-green 54 lined both sides of the highway. The long hill pines and spruce were seen

55 . Maple leaves

danced in the gentle wind. I felt like a little girl again--- 56 by beautiful things. Later in the 57 , after we crossed the Upper Peninsula and drove into Canada, I found the bright 58 plants I had been looking for. But by then I’d already seen a million shades of 60 . And that we can

59 , the infinite variety and beauty that only our heavenly Father can

always find---if we look closely enough. 41. A. kept 42. A. situation 43. A. upset 44. A. yet 45. A. success 46. A. sleepy 47. A. front 48. A. unconcerned 49. A. order 50. A. nice 51. A. set 52. A. brought in 53. A. impossible 54. A. forests 55. A. nowhere 56. A. wondered 57. A. trip 58. A. leaf 59. A. red 60. A. observe B. missed B. weather B. excited B. even B. time B. mad B. back B. disappointed B. advice B. common B. break B. put down B. valuable B. leaves B. anywhere B. surrounded B. autumn B. hill B. trees B. produce C. misjudged C. plants C. happy C. still C. waste C. patient C. right C. worried C. apology C. missing C. keep C. got through C. necessary C. hills C. everywhere C. waken C. course C. highway C. green C. discover D. seized D. leaves D. sorry D. ever D. pleasure. D. angry D. left D. surprised D. help D. empty D. put D. referred to D. strange D. scenery D. somewhere D. treated D. game D. fall D. plants D. provide

【答案】 【知识点】B2 夹叙夹议文 【文章综述】本文是一篇抒情散文,作者要看红色的景色,却到处是绿色的海洋。妈妈的 劝告改变了她原有的想法,结果发现人世间一切都是美好的。 【答案解析】 41.C,根据下文可知,作者一家来看红叶,但是判断错了时间,而没有看到。 42.D,由下文可知作者是来看红叶的。 43.A,作者因为看不到红叶,而感到伤心。 44.B,甚至没有一片金色的叶子来打破这枯燥乏味的绿色。 45.C,作者就是来看红叶,但是没有看到,这在作者看来,假期就算浪费了。 46.D,结合上文,假期浪费了,作者就只能是坐在车上生气了。 47.A,前文说作者自己坐在后座上:I sat alone in the backseat of our rented car,那么她的 哥哥和父亲只能是坐在前排了。 48.A, 哥哥和父亲聊天聊的非常高兴, 那就说明他们不关心是否看到红叶了。 Unconcerned 不关心的。

49.B,通过下文三句话:When I was a child, She gave me a black book with

50 pages. On

the flyleaf(扉页) she had written, “Look for a beautiful thing and you’ll find it.” I was supposed to 51 a record of the most beautiful thing I saw each day.可知妈妈总是给我一些建议。

50.D,结合第 51 个空:keep a record of the most beautiful thing I saw each day.可知妈妈给 我的书上有一些空页。 51.C,keep a record of ,固定搭配,把……记录下来; 52.B,put down 记下,讨论我要记下的东西,上文已经说明妈妈要我记下美好的事物, 而下文说的都是美好的事物,故答案选 B. 53.A, 我发现美好的事物太多,只记下一件是不可能的事。 54.D,我开始欣赏这一片绿色的景色,scenery 景色。 55.C,everywhere,到处,处处,长山松树和云杉随处可见。 56.B,surround 包围;环卫,我被美丽的事物包围; 57.A,旅程将尽时,作者发现了一直寻找的_________. 58.D,fall 此处表示秋季,作者一直在寻找秋天的景色; 59.C,上文很明确提到是 all-green scenery,故答案选 C; 60.B,produce,生产;创造。这种美丽只有我们天父才能够创造出来。

第Ⅱ卷 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 【题文】第二节 (共 10 小题,每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 I was always told that 61 were a sure path to 62 classroom, 65 three Ps, patience, positive thinking and perseverance, 63 was 64 (origin) to be held in our

(succeed). But this advice does not always work as planned. My high

school maths exam is one example. The exam, because maths had always been my 66

(change) to the library at the last minute. This, however , didn’t bother me (strong) subject. I patiently walked to the library, took

my seat and did some deep breathing to help relax 67 .But my mood quickly changed when I saw the first question. I had no idea how to do it. I tried to stay positive and persevered finally found the solution. With the problem 69 Fortunately, I then noticed that I had just 10 minutes left 70 (complete) the rest! 68 I

(solve), I felt proud of my achievement.

【答案】 【知识点】I2 语法填空【答案解析】 61.the,the three Ps 此处表示特指;62. success,to 为介词,后接名词;63.which,非限制性 定语从句;指代 exam;64. originally,用副词做状语;65. was changed


语态。考试与改变之间是被动关系。66. strongest ,多个学科,故用最高级;

67.myself 考查 relax oneself 放松 。题意为我走到图书馆,坐到我的座位, 然后深呼吸放松自己。根据题意得出 oneself. 67.until 考查连词。根据上文,我保持乐观的态度直到我找到答案。

68.solved 考查 with 复合结构。With the problem solved ,问题与解决之间是 被动关系 故用 done 的结构。 70.to complete。考查非谓语动词。题意为我只剩下十分钟来完成剩下的内容。 Have time to do ,有时间去做某事。 【技巧点拨】 语法填空是通过语篇在语境中考察语法知识的运用能力,我们在解 题前应快速浏览短文掌握大意, 有把握的空格可以先进行填写。在读懂短文的基 础上,再结合短文提供的特定的语言环境去逐句分析,逐题解答。
第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 【题文】第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) I often quarrel with my mother over whether I can watch TV after school. She holds view that senior three students have to make fully use of every minute to work hard at their lessons. It seems to me that once I am allowed to do that, I’ll unable to control myself and forget all about my study. She also thinks it is bad for my eye. But I really can’t accept her ideas. In my opinion, watch TV can set my mind at rest after a day’s hard working. Besides, it is important for us to know what had happened at home and at abroad. Thus, we shouldn’t be forbade to watch TV. 【答案】 【知识点】E1 短文改错记叙文 【答案解析】 第一行. view 前加 the,有后置定语表示特指; 第二行. fully-full 形容词做定语 ; 第三行.me-her 逻辑错误, 此处应当指的是母亲; unable to 前加 be, be able to 表示 “能够” , 构成谓语动词; 第四行. eye-eyes 两个眼珠,该用复数; watch-watching 动名词做主语 第五行. working - work 一天的工作,应当用名词; 第六行. had-has 不是“过去的过去”没有表示过去的参照点,应当用现在完成时态; 第七行.去掉 abroad 前的 at,固定短语:国内外; forbade-forbidden 被动语态是 be+过去分 词,主语 forbid 的过去分词形式是 forbidden; 【技巧点拨】 短文改错要做好,常见类型要记牢。 名词爱考“数”与“格”,冠词在前“错”,“多”,“少”。 动词时态和语态,非谓搭配莫错了。 连,代,形,副错一样,多是故意来混淆。 介词多半考搭配,多,漏,误用想周到。 句法涉及到“一致”,从句多考关系词。 语法句法均未错,逻辑推理去寻找。

江西省师大附中 2015 届高三上学期期中考试英语试题(解析版)阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,...
江西省师大附中2015届高三上学期期末考试英语试题 Word版含答案
江西省师大附中2015届高三上学期期末考试英语试题 Word版含答案_英语_高中教育_教育专区。江西师大附中 2015 届高三年级期末考试 英语试题第I卷第一部分 听力(共...
江西省师大附中2014届高三上学期期中考试 英语试题 Word版含解析
江西省师大附中2014届高三上学期期中考试 英语试题 Word版含解析_英语_高中教育_教育专区。江西师大附中高三年级英语期中试卷 命题人:高三英语组 第一节 听下面 5 ...
【解析】江西省师大附中2014届高三上学期期中考试 英语试题
解析江西省师大附中2014届高三上学期期中考试 英语试题_高三英语_英语_高中教育_教育专区。今日推荐 四季养生 中医养生与保健 中医养生知识大全 女人养生之道89...
江西省师大附中2015届高三上学期期中考试政治试题 Word版含解析
江西省师大附中2015届高三上学期期中考试政治试题 Word版含解析_理化生_高中教育...高考资源网(ks5u.com) 您身边的高考专家 2015 届江西省师大附中高三上学期期中...
江西省师大附中2015届高三上学期期中考试数学理试题 Word版含解析
江西省师大附中2015届高三上学期期中考试数学理试题 Word版含解析_数学_高中教育_教育专区。江西师大附中 2015 届高三年级数学(理)期中试卷一、选择题:本大题共 12...
2016 届江西省师范大学附属中学、九江一中高三上学期期中考试 英语试卷(解析)满分: 班级:___ 姓名:___ 考号:___ 一、阅读理解(共 4 小题) 1.阅读下列...
江西省师大附中 2015 届高三上学期期中考试生物试题 一、选择题(每小题只有一个正确选项,共 56 分) 【题文】1.下图表示真核细胞某些结构的主要组成成分(图中...
江西省师范大学附属中学,九江一中2016届高三上学期期中考试英语试题_高考_高中教育...徐耀军 2015.11 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两部分。...
江西省师大附中 | 江西省师大附中 校服 | 一年级上学期期中试卷 | 初一上学期期中试卷 | 高一上学期期中考试 | 三年级上学期期中试卷 | 二年级上学期期中试卷 | 高一上学期期中试卷 |