当前位置:首页 >> 英语 >>

高一英语必修一试卷


——苏州振华中学 高一英语测试卷 一,选择 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ 1. Look at the timetable. Hurry up! Flight 4026 off at 18∶20. A. takes B. took

C. will be taken D. has taken 2. I was late this morning because my alarm clock failed to . A. turn off B. take off C. go off D. set off 3. Look! The children ___ trees on the hill. A. is planting B. will plant C. are planting D. planted 4.This kind of work ______ a lot of time, so you need to start now. A. takes up B. pays for C. looks for D. gives out 5. Don’t make any noises. We ____ to music. A. listened B. is listening C. are listening D. have listened 6. --- May I speak to Mr. Smith please? --- I’m sorry he is not here ______. Please call him later. A. in the moment B. at the moment C. for a moment D. in a moment 7. The school is near my house. So my sister often _________ to school. A. walk B. walks C. is walking D. is walk 8. It was ____ cold that they had to put on more clothes. A. such a B. such C. so D. so a 9. Jack ________ doing his homework at seven every evening. A. finish B. will finish C. finishes D. had finished 10. Remember _____ the lights when you leave the house. A. to switch off B. turning off C. to switch on D. turning on 11. He said the sun ____in the east and ____in the west. A. rose; set B. rises; sets C. rises, set D. rise; sets 12. Don’t worry. I will make a phone call to you as soon as I Beijing. A. will reach B. am reaching C. reach D. am going to reach 13. --- What do you think about that TV programme? --- Oh, It’s so boring. .A. sure B. I hate to see it C. I enjoy it D. I like it 14. With the address,I had no in finding the old man’s house. A.idea B. time C. help D . difficult 15. --- What would you do if it ______ tomorrow ? --- We have to carry it on , since we’ve got everything ready . A. rain B. rains C. will rain D. is raining 16. Study hard____ you won’t pass the examination. Abut B so C however D otherwise 17. It ___ me about an hour to read English aloud every morning. A. spends B. costs C. takes D. pays 18. They found the text_______ to understand A. bored B. difficult C. interested D. difficultly 第 1 页 共 1 页

——苏州振华中学 19. I don’t like Tom because he _____ laugh at those in trouble without giving a hand to them. A. always B. has always C. is always D. will always 20. --- Hello, Mr. Smith. This is Jack speaking. I’m afraid I’ll be late for the meeting in your office. --- ________. We’ll wait for you. A. Hurry up. B. Are you sure? C. Cheer up! D. That’s all right. 二,完形填空 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ Thirty-six-year-old Bob Black is a workaholic. He is always sitting at his desk and __21__ through his paperwork. Bob ___22___ wakes up about five minutes before his alarm clock___23___. As soon as he hears my alarm clock, he will jump out of his bed. It __24___ him less than fifteen minutes to wash, get ___25__, have breakfast, leave home and get on a bus. Bob is always the first person __26___ the office. The mornings are always very busy and the afternoons are even ___27__! Meetings and phone calls __28___ a large part of the day. Every minute of the day is __29___ urgent matters. By __30___ eight o’clock, Bob usually finds some time to do his own paperwork and __31___ some of his personal e-mails. When Bob gets home at about ten, he will look at some documents that he brings back from the office __32__ he can be ready for the next __33___ work. Bob gets to bed around midnight __34__ his wife and children are already__35___. Bob __36__ has time for fun and other activities with his family. His family __37___ about it. But he tries to work hard so that he can __38__ more money for his family.__39___ , Bob will get __40___ if there’s nothing to do. He likes being busy. 21. A, working B, work C, works D, worked 22. A, unfortunately B, friendly C, normally D,finally 23. A, switch on B, goes off C, switch off D, turn over 24. A, took B, spend C, spent D, takes 25. A, change B, changing C, to change D, changed 26. A, to get to B, get to C, gets to D, getting to 27. A, busy B, relaxing C, busier D, relaxed 28. A, take over B, take up C, take off D, take out 29. A, filled with B, filled of C, full with D, fulled of 30. A, at B, around C, from D, in 31. A, tell B, make C, call D, answer 32. A, in order B, in order to C, so that D, so as to 33. A, day B, days C, days’s D, day’s 34. A, when B, while C, because D, since 35. A, sleep B, asleep C, wake D, awake 36. A, seldom B, ever C, often D, few 37. A, complains B, comes C, talks D, thinks 38. A, pay B, make C,take D, cost 39. A, Beside B, However C, Luckily D, Besides 40. A, exciting B, boring C, bored D,excited 第 2 页 共 2 页

——苏州振华中学 三,阅读理解 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ ▲ (A)Paul lives in a small village in the north of England. He usually gets up at 4 every morning when it’s still dark. He lives and works on the farm so he doesn’t need to travel. After a big breakfast in his house, He walks out of the front door and he’s already at work. here are many things to do on the farm all day. Paul doesn’t have the same work hours that office workers in the city have. He does jobs when there needs to be done and that could be early in the morning or late at night. Paul has cows, sheep, pigs and chickens on his farm. He has to make sure they are free of sickness. He also grows wheat and vegetables so there are many things to look after.In the evening, Paul likes to play with his children. He has two children, a boy and a girl. They are six and eight years old. Paul also likes to study. Right now he is studying Chinese by distance learning. He is very interested in China and it’s his dream to see the Great Wall one day. Paul loves movies. His wife calls him a “movie fan”. But there isn’t a cinema in his village so he doesn’t get the chance to go very often. He goes about twice a year, usually when he goes to London with his family. They take a weekend break there when Paul is not too busy on the farm. His wife loves looking in the clothes shops and he likes all the crowds and the noise. Paul also likes to buy a few cigars. Unfortunately, his wife isn’t as fond of them as he is. His son and daughter love to ride on London’s red buses and especially love to go on the tube! 41. Paul usually begins at work __________. A, after 4:00 a.m. B, before 4:00 a.m C, at 4:00 p. m. D, when it’s dark at night 42. What does the underlined word “free” mean in Paragraph Two? A,自由的 B,免费的 C,空闲的 D,没有 43. How many members are there at least in Paul’s family?A, 6 B, 5 C, 4 D, 3 44. Paul is dreaming to _____ one day. A, see movies B, ride on London’s red buses C, visit China D, have pets 45. Paul’s family will have a holiday in London __________. A, when they are busy B, when they have time C, early in the morning D, when he wants to buy some cigars ( B ) If you are like millions of other people in the world, you probably want to live a healthy lifestyle. While many people are able to achieve this lifestyle, there are even more that are looking for ways to improve their health. Here are 5 tips to help you. 1.Healthy diet The food you eat plays a huge role in what type of lifestyle you live. If you eat fast food every day, you clearly don’t have the best diet. You should eat vegetables, fruits, bread as well as meat and fish, and even some snack foods once in a while. 2.Water Drink plenty of water every day and it is good for your health. Usually you need to drink 8~10 glasses of water a day. 3.Exercise Take some exercise every day. You can take a walk, play ball games with your friends, or ride a bike. Exercise is a necessary part of a healthy lifestyle. 第 3 页 共 3 页

——苏州振华中学 4.Have fun Getting out and having fun is crucialbecause it helps to let out(释放) the stresses. Go out for a movie with your friends once in a while. Go to the park and enjoy a nice sunny day. Or just lie down and read a book. 5.Sleep Without enough sleep, our immune system(免疫系统) will be weak and it will be difficult to get through the day. Getting a good night’s sleep can make the world of a difference in how you feel and how much you can do the next day. 46. There are _____ tips can improve your health in the text. A, 4 B, 5 C, 6 D, 7 47. The underlined word “crucial” probably means ________. A. useless B. interesting C. relaxing D. important 48. A healthy diet includes all of the following EXCEPT ________. A. fast food very often B.bread and fish C. snack foods sometimes D.vegetables and fruit 49. This passage is most probably written for ________. A. parents B. adults C. young and oldD. children 50. Which is right according to the passage? A.We’d better drink 12 or more glasses of water a day. B.Few people are enjoying a healthy lifestyle. C.Enough sleep will do good to our immune system. D. Eating fast food too often is good for your health. 【答案填写】 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

47

48

49

50

第 4 页 共 4 页

——苏州振华中学

1 A 11 B 21 A 31 D 41 A

2 C 12 C 22 C 32 C 42 D

3 C 13 B 23 B 33 D 43 C

4 A 14 4 24 D 34 A 44 C

高一英语答案 5 6 C B 15 16 B D 25 26 D A 35 36 B A 45 46 B B

7 B 17 C 27 C 37 A 47 D

8 C 18 B 28 B 38 B 48 A

9 C 19 C 29 A 39 B 49 C

10 A 20 D 30 B 40 C 50 C

第 5 页 共 5 页


相关文章:
高一英语必修一试卷(含答案)(适合测试)
高一英语必修一试卷(含答案)(适合测试)_英语_高中教育_教育专区。高一英语必修一试卷 姓名 高一英语测试卷 (选择题答案写在题目后面的表格里) 一,选择填空。(共...
高一英语必修一英语期末试卷
高一英语必修一英语期末试卷_高一英语_英语_高中教育_教育专区。高一英语必修一英语期末试卷 高中英语人教版必修 1 期末试卷综合测试题一、听力理解第一节 听下面 5...
新人教版高中英语必修一复习测试题及答案
高一英语必修 1 综合复习检测题第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) ▲第一节 语法和词汇知识(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、...
高一英语必修一期末试题
高一英语必修一期末试题_英语_高中教育_教育专区。高一英语必修一 期末试题(总分:150 分 考试时间:90 分钟) 第一卷(三部分 共 85 分)第一题:单项选择。 (共...
高一英语必修1试题
高一英语必修1试题_数学_高中教育_教育专区。一、单项选择 (共 20 题 每小题 1 分) 1. We always keep ___1__spare paper, in case we run out. A....
人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)
人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)_英语_高中教育_教育专区。高一 英语 试题 Unit 1 一. 单项填空 1. --- Mary’s got crazy and has been sent ...
高一英语必修1期末试题附答案
高一英语必修1期末试题附答案_英语_高中教育_教育专区。高一英语必修一 期末试题(总分:150 分 考试时间:90 分钟) 第一卷(三部分 共 85 分)第一题:单项选择。...
高一英语必修一试卷
高一英语必修一试卷_英语_高中教育_教育专区。——苏州振华中学 高一英语测试卷 一,选择 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ▲▲▲ 11 12 13 14 15 16 17 18 1...
高一英语必修一英语期末试卷
classes 第 8 页共 11 页 高中英语人教版必修 1 期末试卷四,完成句子 1, 这次客轮事故中受害者的数目达到了 39 The number of the victims of the ship ...
人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)
人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。新课标人教版高中英语必修一 Unit 1 一. 单项填空 1. --- Mary’s got crazy ...
更多相关标签:
高一英语 | 高一英语必修一测试题 | 高一英语必修一 | 高一英语必修一辅导 | 高中英语必修一视频 | 高一英语必修一视频 | 高一英语试卷 | 高一英语必修1 试卷 |