当前位置:首页 >> 英语 >>

大学英语第4单元测验与答案


试卷满分:28 学号:2011022208 交卷:2013-03-01 11:52:13 批卷时间: Wrong To be marked by instructor Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦! 班级: 上机地址:172.16.32.30

u

ctor

Part 1 Understanding Short Conversations
(每小题: 分) Directions: In this section you'll hear some short to the questions you hear.

conversations. Listen carefully and choose the best answer

Questions 1 to 1 are based on the following passage or dialog.

1. A. The two speakers are students. B. The two speakers work at a card company. C. The two speakers both like art. D. The two speakers are planning a big day. Questions 2 to 2 are based on the following passage or dialog.

2. A. There are no Christians in the US. B. All Christians go to church regularly. C. The US is not a Christian country.

D. Religion in the US is not very official. Questions 3 to 3 are based on the following passage or dialog.

3. A. Failing to get the painting job. B. Living with his parents again. C. Starting a new family in the city. D. Moving into the city to find a job. Questions 4 to 4 are based on the following passage or dialog.

4. A. Convincing others to join the Army. B. Doing his responsibility. C. Helping others. D. Acting violently. Questions 5 to 5 are based on the following passage or dialog.

5. A. He ruined the newspaper. B. He put it on his door. C. He wrote a letter to the opinion page.

D. He cut something out of it. Questions 6 to 6 are based on the following passage or dialog.

6. A. To invest in the dollar. B. To see the dollar fall. C. To see the dollar stop falling. D. To find money he had lost. Questions 7 to 7 are based on the following passage or dialog.

7. A. It's no use saying sorry now. B. He should turn up for the match. C. She doesn't want him to come here. D. She doesn't want him to turn up for the match. Questions 8 to 8 are based on the following passage or dialog.

8. A. In Seattle. B. In Los Angeles. C. In Chicago.

D. In Detroit.

Part 1 Understanding Short Conversations (每小题: 1 分; 满分 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 1 0 1 1 1 0 1 1 A B B D D D A A 我的答案 A C B D D C A A

老师评语: Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 2 Understanding Long Conversations
(每小题: 分)

Directions: In this section you'll hear a long conversation or to the questions you hear.

conversations. Listen carefully and choose the best answer

Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog.

1. A. At a restaurant. B. At home. C. At a department store. D. On a farm.

2. A. He is alone. B. He has eaten there before. C. He likes to eat duck. D. He has trouble with the service.

3. A. Carrots only. B. Fried potatoes only. C. Carrots and potatoes. D. Peas and fried potatoes.

4. A. Coffee. B. Soup. C. Ice cream. D. Fried potatoes.

5. A. He came too late to eat. B. He made a mistake ordering. C. He was served with wrong dishes. D. He chose the wrong food.

Questions 6 to 10 are based on the following passage or dialog.

6. A. In 1800. B. In 1600. C. In 1812. D. In 1820.

7. A. After it was burned. B. Since is was first built. C. Just before the War of 1812. D. Before it was repainted.

8. A. The entire house. B. Six rooms only. C. The property around the house only. D. The section that was burned in the war.

9. A. Elected leaders. B. A tourist company.

C. Washington D.C. D. The US public in general.

10. A. American people only. B. Elected leaders only. C. People who own the property only. D. Everyone who wishes to.

Part 2 Understanding Long Conversations (每小题: 1 分; 满分 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 0 1 0 1 1 1 1 0 1 A C D A C A A B A D 我的答案 A A D B C A A B D D

老师评语: Click ONCE on the speaker icon to start listening! 放音结束前请不要离开本页。否则就听不成啦!

Part 3 Understanding Passages
(每小题: 分) Directions: In this section you'll hear a passage or passages. Listen carefully and choose the best answer to the questions you hear.

Questions 1 to 5 are based on the following passage or dialog.

1. A. Football. B. Baseball. C. Basketball. D. Soccer.

2. A. In Canada. B. In Massachusetts. C. In Europe. D. In Latin America.

3. A. Baseball is not very popular in the United States. B. Southerners like car racing better than other sports. C. Car racing will become more popular than football. D. Football is America's most watched sport.

4. A. Americans don't watch much hockey. B. America enjoys car racing very much.

C. America has large immigrant populations. D. Americans don't appreciate soccer much.

5. A. Everyone enjoys watching it, but cannot see it often. B. Children like to play, but adults don't like to watch. C. People generally like it more outside of big cities. D. Only immigrants ever watch it at all. Questions 6 to 10 are based on the following passage or dialog.

6. A. Becoming an artist. B. Making money as an artist. C. Marketing and promoting. D. Doing commercial art.

7. A. They can turn creativity into a career. B. They must pursue a bachelor's degree. C. They have special ability in art. D. They must learn about the business of art.

8.

A. 8. B. 9. C. 14. D. 5.

9. A. They are able to choose their own hours. B. They don't need to pursue a college degree. C. They enjoy better reputations than others. D. They get to work for themselves.

10. A. Salaries. B. Creativity. C. Reputation. D. Promotion. Part 3 Understanding Passages (每小题: 1 分; 满分:10 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 0 1 0 1 1 1 1 0 C A B D B A C B 我的答案 B A D D B A C A

9. 10.

1 1

A D

A D

老师评语:


相关文章:
全新版大学英语综合教程4课后答案完全整理版
全新版大学英语综合教程4课后答案完全整理版_英语学习_外语学习_教育专区。Unit 1 Text A Language Sense Enhancement 1. the fierce resistance 2. the long ...
新视野大学英语3第4单元答案
新视野大学英语3第4单元答案_英语学习_外语学习_教育专区。Unit 4 Taste the sweets...2014小学教师资格考试《... 2014年幼儿园教师资格考... 2014教师资格中学教...
大学英语综合教程1-4单元练习答案
大学英语综合教程1-4单元练习答案_英语学习_外语学习_教育专区。Experiencing English...新视界大学英语 综合教程... 162页 4下载券 全新版大学英语(第二版)... ...
大学英语1新版第四单元答案
大学英语1新版第四单元答案 隐藏>> Unit 4 Text A Text Organization (P88) Parts Part One Paragraphs Paras 1-29 Main Ideas With determination, and with ...
全新版大学英语综合教程4(第二版)课后全答案
全新版大学英语综合教程4(第二版)课后全答案_英语学习_外语学习_教育专区。课后全答案 content答案 Unit 1 Part II Reading task Comprehension Possible answers to...
新视野大学英语四第二版视听说答案+单元测试
新视野大学英语四第二版视听说答案+单元测试_英语考试_外语学习_教育专区。Unit ...4 If she brings a pashmina, of anotherdress scarf, she can dress up ...
新标准大学英语综合教程单元测试第4单元答案
新标准大学英语综合教程单元测试第4单元答案_英语学习_外语学习_教育专区。新标准大学英语综合教程单元测试第4单元答案 1. Many people grumble about the influx of...
新编大学英语4课后习题答案完整版
新编大学英语4课后习题答案完整版_哲学_高等教育_教育专区。新编大学英语 4 课 习题 Unit 1 Reading comprehension 1 2 BDCAC AADBB 完整版(Book 4) Vocabulary...
全新版大学英语综合教程的第4单元答案
全新版大学英语综合教程的第4单元答案_文学_高等教育_教育专区。全新版大学英语综合教程的2-8单元答案(更新) Unit Four After Listening 1. the virtues of free...
大学英语第三版第四册单元练习答案
大学英语第三版第四单元练习答案 隐藏>> Book Four Keys to Unit One Part...Parts 1 2 3 4 5 6 Lines 1-9 10-36 37-51 52-83 84-100 101-115...
更多相关标签:
八上英语单元评价答案 | 英语单元评价卷答案 | 单元加期末英语答案 | 英语单元测试卷答案 | 单元金卷英语答案初二 | 电大英语3第7单元答案 | 八上英语单元双测答案 | 九上英语单元评价答案 |