当前位置:首页 >> 英语 >>

2013-2014学年宁波重点中学高三期中考(英语)


2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)
【注意事项】 :本试题卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 9 页,全卷满 分 120 分,考试时间 120 分钟.

第Ⅰ卷(选择题)
第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一

节:单项填空(共 20 小题; 每小题 0.5 分,满分 10 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该选 项标号涂黑。 1. The movie Transformers 3 brought in 1.2 billion dollars in 2011, which was ________ new height in ________ director‘s career. A. a; a B. a; the C. the; a D. the; the 2. Judging by the ________ he keeps, Mark must be an extremely wealthy man. A. cooperation B. characteristic C. motivation D. company 3. —Why, my new computer is rubbish! Five hours has passed and it still hasn‘t finished the downloading. —Don‘t worry. You know, sometimes the Internet ________ be very slow. A. can B. may C. should D. must 4. Young children are often advised not to spoil their appetite by eating sweets ________ the three meals. A. among B. during C. between D. through 5. According to the original design, the plant would be able to _______ at least 8,000 pianos a year. A. bring out B. take out C. put out D. work out 6. Security was such a major concern at the G8 Summit that no journalists could approach the meeting zone without ________ the special pass. A. producing B. issuing C. commanding D. involving 7. Jessica has always been honest and straightforward, and it doesn‘t matter ________ that she‘s talking to. A. who is it B. who it is C. it is who D. it is whom 8. Joan stood outside a shopping mall for a long time, as if ________ somebody. A. to wait for B. waiting for C. waited for D. having waited for 9. —Dad, dad! My head hurts so much. I think I‘m dying. —________, darling! The doctor says you will feel better soon. A. That will do B. There, there C. Hi, there D. So long 10. Researchers have found clear and convincing evidence ________ happiness is the key to better health and longer lives. A. where B. whether C. how D. that 11. When Steven suddenly remembered that he had left his mobile in the office, the train was already ________. A. on the go B. on the rise C. on the run D. on the move 12. In spite of the fact that soccer is the most popular international sport, it isn‘t what most girls ________. A. go in for B. make up for C. do away with D. put up with 13. Mr. Smith doesn‘t like all that empty talk between Susan and Joan, which he thinks will
第1页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

definitely get them ________. A. anywhere B. anything C. nowhere D. nothing 14. What the educational expert wants to stress is that ________ from worry and anxiety can definitely contributes to a child‘s mental and physical health. A. responsibility B. freedom C. sorrow D. comfort 15. —I remember I left my laptop in the study last night. Why ________ here? —Oh, I thought you might need it so I brought it here for you. A. does it come B. has it come C. had it come D. will it come 16. —Jenny, I hate to say it, but you really must go! —________. A. All right, if you insist B. Not likely C. Mind your own business D. You must be kidding 17. Chemical pollution will bring about a threat to agriculture and food chain, and ________ to human health. A. frequently B. significantly C. steadily D. consequently 18. The weather that day may not be as good as expected, in ________ case we will have to put off the event. A. what B. that C. this D. which 19. To his credit, his translation manages to be ________ to the spirit of the original. A. faithful B. admirable C. automatic D. considerate 20. The new model ________ the market in three months, all the shops are now selling the old model at a discount. A. hitting B. hit C. having hit D. to hit 第二节:完型填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 21—40 题所给的四个选项(A、B、C、D)中, 选出最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。 We have been driving in fog all morning, but the fog is lifting now. The little seaside villages are 21 , one by one. "There is my grandmother's house," I say, 22 across the bay to a shabby old house. I am in Nova Scotia on a pilgrimage (朝圣) with Lise, my granddaughter, seeking roots for her, retracing (追溯) 23 memory for me. Lise was one of the mobile children, 24 from house to house in childhood. She longs for a sense of 25 , and so we have come to Nova Scotia where my husband and I were born and where our ancestors 26 for 200 years. We soon 27 by the house and I tell her what it was like here, the memories 28 back, swift as the tide (潮水). Suddenly, I long to walk again in the 29 where I was once so gloriously a child. It still 30 a member of the family, but has not been lived in for a while. We cannot go into the house, but I can still walk 31 the rooms in memory. Here, my mother 32 in her bedroom window and wrote in her diary. I can still see the enthusiastic family 33 into and out of the house. I could never have enough of being 34 them. However, that was long after those childhood days. Lise 35 attentively as I talk and then says, " So this is where I 36 ; where I belong. " She has 37 her roots. To know where I come from is one of the great longings of the human 38 To be rooted is "to have an origin". We need 39 origin. Looking backward, we discover what is unique in us; learn the 40 of "I". We must all go home again—in reality or memory. 21.A. appearing B. moving C. exposing D. expanding

第2页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

22.A. referring B. travelling C. pointing D. coming 23.A. shared B. short C. fresh D. treasured 24.A. passed B. raised C. moved D. sent 25.A. home B. duty C. reality D. relief 26.A. built B. lived C. remained D. explored 27.A. catch up B. pull up C. step down D. come down 28.A. falling B. turning C. rushing D. bringing 29.A. yard B. village C. room D. house 30.A. adapts to B. appeals to C. belongs to D. occurs to 31.A. across B. through C. along D. past 32.A. lay B. played C. stood D. sat 33.A. marching B. looking C. breaking D. pouring 34.A. between B. with C. near D. behind 35.A. wonders B. listens C. reacts D. agrees 36.A. began B. grew C. studied D. stayed 37.A. deepened B. recognized C. accepted D. found 38.A. heart B. rights C. interest D. behaviors 39.A. one B. its C. that D. every 40.A. meaning B. expression C. connection D. background 第二部分:阅读理解(第一节 20 小题,第二节 5 小题;每小题 2 分,满分 50 分) 第一节:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C、D)中,选出最佳选项,并在 答题纸上将该选项标号涂黑。 A

Brief

Introduction

(Adeline) Virginia Woolf was an English novelist and essayist, regarded as one of the foremost modernist literary figures of the twentieth century.During the interwar period, Woolf was a significant figure in London literary society and a member of the Bloomsbury Group. Her most famous works include the novels Mrs Dalloway (1925), To the Lighthouse (1927) and Orlando (1928), and the book-length essay A Room of One's Own (1929), with its famous dictum, "a woman must have money and a room of her own if she is to write fiction." Virginia Woolf (né e Stephen; 25 January 1882 – 28 March 1941)

Reading (A litter writen by her)
My dear, 'Dearest, I feel certain I am going mad again. I feel we can't go through another of those terrible times. And I shan't recover this time. I begin to hear voices, and I can't concentrate. So I am doing what seems the best thing to do. You have given me the greatest possible happiness. You have been in every way all that anyone could be. I don't think two people could have been happier till this terrible disease came. I can't fight any longer. I know that I am spoiling your life, that without me you could work. And you will I know. You see I can't even write this properly. I can't read. What I want to say is I owe all the happiness of my life to you. You have been entirely patient with me and incredibly good. I want to say that - everybody knows it. If anybody could
第3页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

have saved me it would have been you. Everything has gone from me but the certainty of your goodness. I can't go on spoiling your life any longer. I don't think two people could have been happier than we have been ...........................form the last letter of virginia woolf

Background

of

litter

During this period, Virginia Woolf wrote his masterpiece, it can be said that this period of her creation of the harvest season. But this does not relieve her illness, her symptoms of schizophrenia is more and more serious, especially in the second world wars, the German Air Force bombing the UK for some time. Wolf created a printing factory was destroyed, then he lived in London for the villa was blown out. These two events left not resolve the shadow in the heart of Woolf, shorten (缩短) her embrace death. In March 28, 1941, she came to the ouse River, in the clothing pocket filled with stones, step by step toward the middle of the river walk, over his short life, has left us with a large number of magnificent; ornate; fascinating(美轮美奂的) works of art. 41. According to the first paragraph we can infer that

A. During the interwar period,virginia woolf was important for London people. B.She has been living for 55 years C.Her first the novels Mrs Dalloway in 1925
D.She regarded as one of the foremost romanticism literary figures of the twentieth century 42. what is form of The main body? A.letter of resignation B.Letter of condolence C.Letter of suicide D.Letters of Apologies 43. Where can we see this article? A.newspaper B.testbook C. German Literature D.television 44. According to the reading, which of the following is not the reason of her Dutch act(自杀)? A. She can't go on spoiling your life any longer B. She feels certain I is going mad again C. She cannot bear her husband's interference D. The approach of war makes her psychological problems aggravated 45.What can we know about virginia woolf‘s character? A. Optimistic B. Complex C. Ordinary D. Lonely B Ireland has had a very difficult history. The problems started in the 16th century when English rulers tried to conquer(征 服 ) Ireland. For hundreds of years, the Irish people fought against the English. Finally, in 1921, the British government was forced to give independence to the south of Ireland. The result is that today there are two ―Irelands‖. Northern Ireland, in the north, is part of the united kingdom. The Republic of Ireland, in the south, is an independent country. In the 1840s the main crop, potatoes, was affected by disease and about 750,000 people died of hunger. This, and a shortage (短缺) of work , forced many people to leave Ireland and live in the USA, the UK, Australia and Canada. As a result of these problems, the population fell from 8.2 million in 1841 to 6.6 million in 1851. For many years, the majority of Irish people earned their living as farmers. Today, many
第4页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

people still work on the land but more and more people are moving to the cities to work in factories and offices. Life in the cities is very different from life in the countryside, where things move at a quieter and slower pace. The Irish are famous for being warm-hearted and friendly. Oscar Wilde, a famous Irish writer, once said that the Irish were ―the greatest talkers since the Greeks‖. Since independence, Ireland has revived(复兴) its own culture of music, language, literature and singing. Different areas have different styles of old Irish song which are sung without instruments. Other kinds of Irish music use many different instruments such as the violin, whistles, etc. 46. What does the author tell us in paragraph 1? A. How the Irish fought against the English. B. How Ireland gained independence. C. How English rulers tried to conquer Ireland. D. How two ―Irelands‖ came into being. 47. We learn from the text that in Ireland . A. food shortages in the 1840s led to a decline in population B. people are moving to the cities for lack of work in the countryside C. it is harder to make a living as a farmer than as a factory worker D. different kinds of old Irish songs are all sung with instruments 48. The last paragraph is mainly about . A. the Irish character B. Irish culture C. Irish musical instruments D. a famous Irish writer 49. What can be the best title for the text? A. Life in Ireland B. A Very Difficult History C. Ireland, Past and Present D. The Independence of Ireland C To some, it's a dream job---eating delicious meals for free and then writing about them.But for some food critics, their eyes aren't the only thing that gets wide with yet another feast. Karen Fernau, a food writer for The Arisona Republic, said when she first started her job –she began to gain weight.―I always looked forward to lunch before this job, then all of a sudden lunch was all day every day. she says. " Nine years later, keeping her weight steady and her health intact (完好无损的)is a daily battle.If she knows she will be going to a tasting at a bakery or eating a four-course meal, she usually eats fruits or salads throughout the day.Now she is always keeping track of what's in the food she eats and she says most people don't even look at or consider it.At one tasting task alone, she says, upward of l,000 calories is often added to her day.That's about half of the recommended total calories per day for the average adult. But even though she's thought of a special eating method, Fernau says sticking to it is a daily battle.And food editors, writers and critics across the country couldn't agree more.―When I'm at home or not eating for work, it's healthy food to the extreme," says Phil Vettel, who's been a restaurant critic for the Chicago Tribune for 19 years. Vettle, who eats dinner at four restaurants each week, says unlike most professions, he has no ight to choose."If I'm going out to eat, I can't choose the healthiest thing on the menu, I have to eat when they're bringing me." While Vettel exercises when he can, Joe Yonan, a food editor at The Washington Post, has strengthened his exercise habits since he started the job two years ago.Yonan says he realized early on that he was gaining weight and immediately hired a personal trainer to meet with three times a week, on top of his body training three to five times a week. Still, it's a struggle that many Americans might envy.After all, it's one thing to get your
第5页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

calories from lobster 龙虾) tails or a delicate 精致的) ( ( chocolate cookie and quite another to get them from sodas and fast-food burgers. 50.What does the underlined sentence mean in Para l? A.The food critics are always impressed by the delicious food in the restaurant. B.The food critics are shocked to learn they have to have one more feast. C.There is a wide variety of choices for the food critics to choose from. D.The food critics eat delicious food, which also tends to result in gaining weight. 51.What can we learn about the job of being a food critic? A.They enjoy free and delicious dishes and make comments on them. B.They only work for local magazines and newspapers. C.Once they become food critics, they tend to stay in the job. D.Their excellent sense of taste makes them qualified for the job. . 52.What is mentioned to be a method that food writers use to keep fit? A.Not eating anything except for the free meals. B.Writing down everything they put into their mouth. C.Hiring a personal trainer for special exercise instructions. D.Choosing only the healthy food on the menu. 53.What can we infer from the last paragraph? A.No matter whether the food is expensive or not, the gaining of calories is the same. B.The calories that lobster tails and chocolate cookies contain are less harmful. C.Americans envy those food critics since they enjoy delicate and tasty food. D.Everybody should take the calories in their food carefully. 54.What's the main idea of the passage? A.Ajob offering free meals may not be as desirable as it sounds to be. B.Dishes in the restaurant usually contain too many calories. C.Eating fruits and vegetables every day is the best way to lose weight. D.Food writers work hard to maintain their health and weight. D I first heard this story a few years ago from a girl.Probably the story is one of those mysterious.bits of folklore that reappear every few years.However, I still like to think that it really did happen, somewhere, sometime. They were going to Fort Lauderdale-- three boys and three girls -- and when they boarded the bus, they were carrying sandwiches and wine, dreaming of golden beaches and sea tides as the gray, cold spring of New York vanished behind them. As the bus passed through New Jersey, they 'began to notice Vingo.He sat in front of them, dressed in a plain ill-fitting suit, never moving, his dusty face masking his age.He kept chewing the inside of his lip a lot, frozen into complete silence. Deep into the night, the bus pulled into Howard Johnson's, and everybody got off except Vingo. sat rooted in his seat, and the young people began to wonder about him: perhaps he was He a sea captain, a runaway from his wife, an old soldier going home. When they went back to the bus, one of the girls sat beside him and introduced herself. ¨ We're going to Florida," she said brightly.―I hear it's really beautiful." "It is," he said quietly, as if remembering something he had tried to forget. ―Want some wine?" she said.He thanked her and retreated again into his silence.After a
第6页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

while, she went back to the others, and Vingo nodded in sleep. In the morning, they awoke outside another Howard Johnson's, and this time Vingo went in. girl insisted that he join them. seemed very shy, and. The He ordered black coffee and smoked nervously as the young people chattered about sleeping on beaches. When they returned to the bus, the girl sat with Vingo again, and after a while, slowly and painfully, he began to tell his story.He had been in jail in New York for the past four years, and now he was going home. ¨ you married?" Are ―I don't know." ―You don‘t know?" she said. ―Well, when I was in jail I wrote to my wife," he said.¨?I told her that I was going to be away a long time, and that if she couldn't stand it, if the kids kept asking questions, she ;could just forget me.I'd understand.Get a new guy, I said - she's a wonderful woman – and forget about me.I told her she didn't have to write me.And she didn't.Not for three and a half years." "And you're going home now, not knowing?" " Yeah," he said shyly.??Last week, when I was sure the parole was coming through, I wrote her again. There's a big oak tree just as you come into town, I told her that if she didn't have a new guy and if she'd take me back, she should put a yellow handkerchief on the tree, and I'd get off and come home.If she didn't want me, forget it - no handkerchief, and I'd go on through." "Wow," the girl exclaimed."Wow." She told the others, and soon all of them were in it, caught up in the approach of Brunswick, looking at the pictures Vingo showed them of his wife and three children. Now they were 20 miles from Brunswick, and the young people took over window seats, waiting for the approach of the great oak tree. Vingo stopped looking, tightening his face, as if fortifying himself against still another disappointment. Then Brunswick was 10 miles, and then five. Then, suddenly, all of the young people were up out of their seats, screaming and shouting and crying.All except Vingo.Vingo sat there stunned, looking at the oak tree.It was covered with yellow handkerchiefs —20 of them, 30 of them, maybe hundreds. the young people shouted, the old con slowly rose from his seat and made his As way to the front of the bus to go home. 55.According to the passage, which statement is TRUE? A.The young people are travelling from Florida to New York. B.Vingo was put in prison ten years ago, and now he was set free to go home. C.The young people around Vingo were quite curious about his silence. D.At last, Vingo went home together with the three boys and three girls. 56.From the underlined sentences in Para 3, we can infer that _____. A.Vingo was nervous because he didn't know whether his wife would accept him. B.Vingo was very disappointed because his wife didn't answer his letter. C.Vingo was very shy because he knew someone was watching him. D.Vingo was excited because he could go home and meet his wife and children. 57.The underlined word "fortify" in the passage has the same meaning as that in Sentence___. A.The French soldiers are working hard to fortify airbase. B.The food has been fortified with Vitamin C. C.People in the whole city were fortified by the moving story about their hero. D.We had to drink some more coffee to fortify ourselves for the journey.
第7页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

58.Which word do you think can best describe Vingo's wife? A.humorous B.loyal C.generous D.hard-working 59.After reading the whole story, we can probably make a conclusion that_____. A.Young people are always curious about everything new around them. B.Home is always the first place a person wants to go. C.Don‘t laugh at a person who has no home. D.It is impolite to ask questions about one's privacy that he or she doesn't want to tell. 60.What's the best title for the passage? A.A story of a poor man B.The power of love C.Help from strangers D.Going home 第二节:下面文章有 5 处(第 61~65 题)需要添加小标题。请从以下选项(A、B、C、D、 E 和 F)中选出符合各段意思的小标题,并在答题纸上将相应选项的标号涂黑。选项中有一 项是多余选项。 A. There are few statues in the Middle East. B. Art is a good means for people to know about religions. C. Artists express their feelings and opinions in their works. D. People know more about our culture through learning art history. E. Art is more objective than history itself. F. Art history provides information of different places and people. 61. A study of art history might be a good way to learn more about a culture than is possible to learn in general history classes. Most typical history courses concentrate on politics, economics and war. But art history focuses on much more than this because art reflects not only the political values of a people, but also religious beliefs, emotions, and psychology. 62. In addition, information about the daily activities of our ancestors – or of people very different from our own – can be provided by art. In short, art expresses the essential qualities of a time and a place, and a study of it clearly offers us a deeper understanding than can be found in most history books. 63. In history books, objective information about the political life of a country is presented; that is, facts about politics are given, but opinions are not expressed. Art, on the other hand, is subjective: it reflects emotions and opinions. The great Spanish painter Francisco Goya was perhaps the first truly ―political‖ artist. In his well-known painting The Third of May 1808, he criticized the Spanish government for its misuse of power over people. Over a hundred years later, symbolic images were used in Pablo Picasso‘s Guernica to express the horror of war. Meanwhile, on another continent, the powerful paintings of Diego Rivera, Jose Clemente Orozco, and David Alfaro Siqueiros – as well as the works of Alfredo Ramos Martins – depicted these Mexican artists‘ deep anger and sadness about social problems. 64. In the same way, art can reflect a culture‘s religious beliefs. For hundreds of years in Europe, religious art was almost the only type of art that existed. Churches and other religious buildings were filled with paintings that depicted people and stories from the Bible. Although most people couldn‘t read, they could still understand biblical stories in the pictures on church walls.
第8页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

65. By contrast, one of the main characteristics of art in the Middle East was (and still is) its absence of human and animal images. This reflects the Islamic belief that statues are unholy. That‘s why no figures can be found in or around places of interest in these regions.

第Ⅱ卷(非选择题)
第三部分 写作 (共二小节,满分 40 分) 第一节:短文改错(满分 10 分) 下面文中共有 10 处语言错误,要求你在错误的地方增加、删除或修改某个单词。 增加:在缺词处加一个漏词符号(/\) ,并在该句下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 例如: It was very nice to get your invitation to spend /\ weekend with you. Luckily I was the am completely free then, so I‘ll to say ―yes‖. I‘ll arrive in Bristol at around 8 pm in Friday on evening. Maria was afraid that she was going to have to deliver a bad news to her friend Freddy. She was upsetting about the news herself. In the spring, Maria‘s mother had said Maria might be allowed bring a friend along on the family two-week vacation at the beach. Since then, Maria and Freddy had been doing nothing and planning all the thing they would do together. By the time August had arrived, Maria‘s mother had total forgotten her promise. When Maria reminded her, she said that she was sorry but that it wouldn‘t be enough room for Freddy because Maria‘s cousin, Theresa, would be going to the shore with them. Now Freddy was in his way to Maria‘s house. 第二节 书面表达(满分 30 分) (注意:在试题卷上作答无效) 假设你应邀参加学校组织的“英语学习师生座谈会” ,请你根据下表所提示的信息,用英语 写一篇发言稿,简单介绍自己英语学习的情况,并对学校今后的英语教学提出建议。
自己英语学习的情况 对学校英语教学的建议 1.英语学习的目的 2.英语学习的方法 3.课外自学的途径………. (请考生根据自己的经历与感想,提出两至三点建议) 。

注意:1.对所给要点逐一陈 述,适当发挥,不要简单翻译。 2.词数 150 左右。开头和结尾已经写好,不计人总词数。 3.文中不得提及考生所在学校和本人姓名。 Dear teacher and schoolmates,1t‘s a great pleasure for me to be today and share my experience of learning English with you.

Thank you for listening.
第9页

2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语)

【参考答案】 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题; 每小题 0.5 分,满分 10 分) 1---5 BDACC 6---10 ABBBD 11---15 DACBB 16---20 ADDAD 第二节:完型填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 21. A 22. C 23. D 24. C 25. A 26. B 27. B 28. C 29. D 30. C 31. B 32. D 33. D 34. B 35. B 36. A 37. D 38. A 39. C 40. A 第二部分:阅读理解(第一节 20 小题,第二节 5 小题;每小题 2 分,满分 50 分) 41—45 ACBCB 46—49 DABC 50—54 DACCD 55—60 CACBBD 第二节:61—65 DFCBA 第三部分 写作 (共二小节,满分 40 分) 第一节:短文改错(满分 10 分) 第一节 (10 分,每小题 1 分) Maria was afraid that she was going to have to deliver a bad news to her friendly. She the was upsetting about the news herself. In the spring, Maria‘s mother had said Maria might be upset allowed ∧ bring a friend along on the family two-week vacation at the beach. Since then, Maria to family‘s and Freddy had been doing nothing and planning all the thing they would do together. By the time but things August had arrived, Maria‘s mother had total forgotten her promise. When Maria reminded her, totally she said that she was sorry but that it wouldn‘t be enough room for Freddy because Maria‘s there cousin, Theresa, would be going to the shore with them. Now Freddy was in his way to Maria‘s on house.

第 10 页


相关文章:
2013-2014学年宁波重点中学高三期中考(历史)
2013-2014学年宁波重点中学高三期中考(历史)_语文_高中教育_教育专区。2013-2014...学而思初中数学课程规划 2014年学而思杯英语详解 学而思初一春季语文第二...1...
浙江省宁波市效实中学2016届高三上学期期中考试英语试...
浙江省宁波市效实中学2016届高三上学期期中考试英语试卷及答案_英语_高中教育_教育专区。宁波效实中学 二 一五学年度 第一学期 高三英语期中试卷 I. 单项选择 (...
2013-2014学年宁波重点中学高三期中考(数学文)
2013-2014学年宁波重点中学高三期中考(数学文)_数学_高中教育_教育专区。2013-...学而思中学语文推荐书目... 学而思初中数学课程规划 2014年学而思杯英语详解 学而思...
浙江省宁波重点中学2014届高三上学期期中考试英语试题 ...
2013-2014 学年宁波重点中学高三期中考(英语) 【注意事项】 :本试题卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 9 页,全卷满 分 120 分,考试时间...
浙江省宁波重点中学2014届高三上学期期中考英语试题(解...
浙江省宁波重点中学 2014高三上学期期中考英语试题 (解 析版) 【注意事项】 :本试题卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 9 页,全 卷...
2016届浙江省宁波市效实中学高三上学期期中考试英语试...
2016届浙江省宁波市效实中学高三上学期期中考试英语试题及答案_英语_高中教育_教育专区。宁波效实中学 中试卷 二 一五学年度 第一学期 高三英语期 I. 单项选择 ...
2013-2014学年宁波重点中学高三期中考(地理)
2013-2014学年宁波重点中学高三期中考(地理)_政史地_高中教育_教育专区。2013-...学而思中学语文推荐书目... 学而思初中数学课程规划 2014年学而思杯英语详解 学而思...
2016届浙江省宁波市效实中学高三上学期期中考试英语试题
2016届浙江省宁波市效实中学高三上学期期中考试英语试题_英语_高中教育_教育专区。2016 届浙江省宁波市效实中学高三上学期期中考试英语试题 I. 单项选择 ( 每小题...
浙江省宁波市效实中学2016届高三上学期期中考试英语试...
浙江省宁波市效实中学2016届高三上学期期中考试英语试卷及答案_英语_高中教育_教育专区。二 一五学年度 第一学期 高三英语期中试卷 I. 单项选择 ( 每小题 0.5...
浙江省宁波市2013-2014学年九年级上学期期中考试英语试题
浙江省宁波市2013-2014学年九年级上学期期中考试英语试题_英语_初中教育_教育专区...浙江省宁波地区 2013-2014 学年第一学期期中考试 九年级英语试卷第一部分 听力...
更多相关标签: