当前位置:首页 >> 英语 >>

2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷


2012-2013 年高考一轮复习专用

2007 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷)





一、听力(共三节,满分 30 分) 做题时,请先将答案划在试题卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试题卷上 的答案转涂或转填到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7

.5 分) 请听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试题卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 例:How much is the shirt? A.£19.15. £B.9.15. £c.9.18. 答案是 B。 1.What does the woman want? A.Tea. B.Water. C.Coffee. 2.Where are the two speakers? A.In a bank. B.In a restaurant. c.In a post office. 3.Which book has the woman bought? A.The math book. B.The history book. C.The English book. 4.What will the woman do this evening? A.Meet her manager. B.Have a meeting. C.Go to the party. 5.What does the woman mean? A.She hasn't met the new director yet. B.The new director went to London. C.She doesn't like the new director.
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

第二节(共 12 小题;每小题 1.5 分,满分 18 分) 请听下面 4 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试题卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 请听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。 6.Why did Susan call? A.To say hello to her sick brother. B.To discuss her business plan. C.To ask about her family. 7.Where is Susan's mother now? A.At home. B.In a hospital. C.At a shopping center. 8.When will Susan probably come back home? A.In one week. B.In two weeks. C.In three weeks. 请听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。 9.What is A.To tell B.To tell C.To tell the the the the main purpose of the talk? students how to use the library. students what to do when ill. students where to go next.

10.Who is the speaker? A.A nurse. B.A teacher. C.A librarian. 11.What will the students probably do next? A.See a doctor. B.Visit the library. C.Take some exercise. 请听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。 12.What is the relationship between the two speakers?
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

A.Teacher and student. B.Brother and sister. C.Classmates. 13.How will the speakers go to the beach? A.By car. B.By bus. C.By train. 14.When are the two speakers leaving? A.At3:30. B.At4:00. C.At4:30. 请听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。 15.what did Mary want to be when she was small? A.A painter. B.A swimmer. C.A singer. 16.At what age did Mary become famous? A.15. B.16. C.22. 17.Why does Mary stop swimming? A.She is too old to win. B.She wants to be a painter. C.She needs more school education 第三节(共 3 小题;每小题 1.5 分,满分 4.5 分) 请听下面一段独白,用所听到的独白中的词或数填空,每空限填一个词或一个数。填入 的内容要写在答题卡相应的位置上。在听本段独白前,你将有时间阅读各小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。本段独白读两遍。 请听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。 Switzerland Land People Language About 18 % of its area is mountainous. 19 . 20 most widely-spoken Language. About 5% of its population was born French is the

云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

二、英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题,每小题 1 分,满分 15 分) 请从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该选项的 标号涂黑。 例:A computer can only do _____you have instructed it to do. A.how B.after C.what D.when

答案是 C。 21.Jim sold most of his things.He has hardly______left in the house. A.anything B.everything C.nothing D.something 22.My parents live in a small village.They always keep candles in the house____there is a power cut. A.if B.unless C.in case D.so that 23.-Did Alan enjoy seeing his old friends yesterday? -Yes,he did.He______his old friends for a long time. A.didn't see B.wouldn't see C.hasn't seen

D.hadn't seen

24.George couldn't remember when he first met Mr.Anderson,but he was sure it was___Sunday because everybody was at__church. A./;the B.the;/ C.a;/ D./;a 25.The children went home from the grammar school,their lessons_____for the day. A.finishing B.finished C.had finished D.were finished 26.-Now let's move on to another topic.Do you follow me? -________,Professor. A.No,I am not B.Yes,I will C.No,I haven't D.Yes,perfectly 27.It is not who is right but what is right ______is of importance. A.which B.it C.that D.this 28.Leonardo da Vinci(1452-1519)______birds kept in cages in order to have the pleasure of setting them free. A.is said to be buying B.is said to have bought C.had said to buy D.has said to have bought

云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

29.-What do you think we can do for our aged parents? -You_____do anything except to be with them and be yourself. A.don't have to B.oughtn't to c.mustn't D.can't 30.Human facial expressions differ from those of animals in the degree_____they can be controlled on purpose. A.with which B.to which C.of which D.for which 31.She's having a lot of trouble with the new computer,but she doesn't know whom to______. A.turn to B.look for C.deal with D.talk about 32.-Do you have any idea what Paul does all day? -As I know,he spends at least as much time playing as he_____. A.writes B.does writing C.is writing D.does write 33.When I called you this orning,nobody answered the phone.Where_____? A.did you go B.have you one C.were you D.had you been 34._____,his idea was accepted by all the people at the meeting. A.Strange as might it sound B.As it might sound strange C.As strange it might sound D.Strange as it might sound 35.-I've studied growing plants as one of my interests.Could I make some suggestions? -______. A.You will make it B.Go right ahead C.Don't mention it D.Take it easy 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 请阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36~55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项,并在答题卡上将该选项的标号涂黑。 In the clinic,I asked if Michael could be retested,so the specialist tested him again.To my 36 ,it was the same score. Later that evening,I 37 told Frank what I had learned that day.After talking it over,we agreed that we knew our 38 much better than an IQ(智商)test.We 39 that Michael's score must have been a 40 and we should treat him 41 as usual.
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

We moved to Indiana in 1962,and Michael studied at Concordia High School in the same year.He got 42 grades in the school,especially 43 biology and chemistry,which was a great comfort. Michael 44 Indiana University in 1965 as a pre-medical student.Soon afterwards,his teacher permitted him to take more courses than 45 .In 1968,he was accepted by the School of Medicine ,Yale University. On graduation day in 1972,Frank and I 46 the ceremony (典礼) at Yale.After the ceremony,We told Michael about the 47 IQ score he got when he was six.Since that day,Michael sometimes would look at us and say 48 ,“My dear mom and dad never told me that I couldn't be a doctor,not until after I graduated from medical school!” It is his special way of thanking us for the 49 we had in him. Interestingly,Michael then 50 another IQ test.We went to the same clinic where he had 51 the test eighteen years before.This time Michael scored 126,an increase of 36 points.A result like that was supposed to be 52 . Children often do as 53 as what adults,particularly parents and teachers, 54 of them.That is,tell a child he is “ 55 ,”and he may play the role of a foolish child. 36.A.joy B.surprise C.dislike D.disappointment D.hopefully

37.A.tearfully 38.A.student 39.A.argued 40.A.joke

B.fearfully B.son B.realized

C.cheerfully D.doctor

C.friend C.decided C.warning

D.understood D.wonder D.carefully

B.mistake

41.A.specially 42.A.poor 43.A.in 44.A.visited 45.A.allowed 46.A.missed

B.strictly B.good

C.naturally D.standard D.for C.passed

C.average C.of

B.about B.chose

D.entered D.offered

B.described B.held

C.required

C.delayed

D.attended

云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

47.A.high 48.A.curiously 49.A.faith

B.same

C.low

D.different C.calmly D.jokingly D.delight D.prepared for D.discussed D.unsatisfactory

B.eagerly B.interest B.asked for B.accepted B.impossible B.much

C.pride

50.A.looked for 51.A.received 52.A.imperfect 53.A.honestly 54.A.hear 55.A.wise

C.waited for C.organized C.uncertain D.bravely D.speak D.stupid

C.well C.expect C.shy

B.learn B.rude

三、阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 请阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答 题卡上将该选项的标号涂黑。 A The very wealthy English Baron Fitzgerald had only one child,a son,who understandably was the apple of his eye.His wife died when the child was in his early teens.So Fitzgerald devoted himself to fathering the kid.Unfortunately the son died in his late teens. Meanwhile,Fitzgerald's wealth greatly increased.He spent a lot on art works of the masters. Later Fitzgerald himself became seriously ill.Before his death,he had carefully prepared his will as to how his wealth would be settled-to sell his entire collection at an auction(拍卖). Because of the large quantity and high quality of his collection,a huge crowd of possible buyers gathered for the auction.Many of them were museum directors and private collectors eager to bid (出价) .Before the auction,the art works were shown,among which was a painting of Fitzgerald's son by an unknown artist.Because of its poor quality,it received little attention. When it was time for the auction,the auctioneer gaveled ( 敲 槌 ) the crowd to attention.First the lawyer read from Fitzgerald's will that the first art work to
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

be auctioned was the painting of his son. The poor-quality painting didn't receive any bidders...except one-the old servant who had served the son and loved him,and who for emotional reasons offered the only bid. As soon as the servant bought the painting for less than one English pound,the auctioneer stopped the bidding and asked the lawyer to read again from the will.The crowd became quiet,and the lawyer read from the will:“Whoever buys the painting of my son gets all my collection.”Then the auction was over. 56.The English Baron Fitzgerald was . A.a museum director B.a master of art C.an art collector D.an art dealer 57.Why did the old servant bid for the painting of Fitzgerald's son? A.He was devoted to the family. B.He saw that no one bid for it. C.He knew the content of the will. D.He found it cheap for him to buy. 58.Fitzgerald's will showed . A.his desire to fool the bidders B.his invaluable love for his son C.his sadness at the death of his son D.his regret of having no children to take over his wealth B Camp memories last forever!We make sure they are unforgettable! Shadow Ridge Summer Camps offer so many exciting things for campers to do.Unlike other camp programs that include horses as a small part of their program,at Shadow Ridge horses ARE the program!We are 100%horse from stable(马厩)management,nature walks,and track rides to bedroom furnishings. Horses help us achieve many of our aims.Girls can learn to develop responsibility,self-confidence and personal connections in their lives while having fun.Using horses as a wonderful tool for education,our camps offer an interesting place for growth and learning. Imagine each girl having her very own horse to spend time with and a best friend
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

to love and take care of.Each camper is responsible for a horse for the week.Our riding program provides a lot of riding and lesson time.Campers will learn how to take care of the horse and the tack(马具),as well as how to ride.Days are filled with horse-related activities to strengthen the connection between each girl and horse,as the girls learn to work safely around the horses. At Shadow Ridge we try to create a loving,caring family atmosphere for our campers.We have“The Bunkhouse”(4 girls),the“ Wranglers Roost”(4 girls),and “The Hideout”(2 girls)in our comfortable 177-year-old farm house.All meals are home cooked,offering delicious and healthy food for the hungry rider. Our excellent activities create personalized memories of your child's vacation,Each child will receive a camp T-shirt and a photo album(usually 300-500 pictures)of their stay at camp. Our camps are offered during June,July and August 2007,for small groups of girls aged 13-16 years,not only from Canada but also other parts of the world. We will send you full program descriptions at your request. 59.What is the main purpose of the passage? A.To attract people to the camps. B.To talk about camping experiences. C.To describe the programs of the camps. D.To explain the aims of the camps. 60.What do we know about the camp programs at Shadow Ridge? A.Campers are required to wear camp T-shirts. B.Horses play a central role in the activities. C.Campers learn to cook food for themselves. D.Horse lessons are offered all the year round. 61.The programs at Shadow Ridge mainly aim to help people . A.understand horses better B.enjoy a family atmosphere C.have fun above other things D.achieve an educational purpose 62.The passage is written mainly for . A.horse riders B.teenage girls C.Canadian parents D.international travelers

云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

C Dear all, Please read Professor Hume's email about his next lecture on Rosa Parks. Susan Miller Secretary Dear Susan, Please forward this message to students of my history class. Besides the life story of Rosa Parks in the textbook,the students are also required to read the passage below and some related stories that can be borrowed from the school library. Ted Hume The early experiences of Rosa Parks(1913-2005),long known as the “mother of the civil rights movement,”were not different from those of many African-Americans at that time.The black woman,however,turned the course of American history in December 1955 when she refused to give up her seat on a bus to a white man.“By sitting down,”remarked John Lewis,“she was standing up for all Americans.” Among the numerous awards Parks received in her life were the Presidential Medal of Freedom(1996)and the Congressional Gold Medal(1999). Parks died on Oct.24,2005.At St.Paul A.M.E.Church in Montgomery,a large crowd including Secretary of State Condoleezza Rice celebrated her life.Rice said she and others,who grew up when the political activities of Parks held public attention,might not have realized her impact(影响)on their lives, “but I can honestly say that without Mrs.Parks,I probably would not be standing here as Secretary of State.” After her casket( 灵柩 )was placed at the Capitol,U.S.President Bush,members of Congress and ordinary Americans paid their respects.In American history Parks is the first woman to lie in state at the Capitol,a very high regard usually reserved for Presidents of the United States. 63.What is the main purpose of Susan’s email? A.To make arrangements for Professor Hume's class. B.To introduce to the students Rosa Parks. C.To help the students organize a lecture.
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

D.To answer Professor Hume's last email. 64.What does the underlined word“forward”mean? A.Explain. B.Send. C.Take. D.Read. 65.The political impact of Rosa Parks lies in the fact that she . A.helped Condoleezza Rice achieve political success B.joined the civil rights movement at a young age C.made racial equality a common value in American society D.set a good example in her early life for other black Americans 66.How was Rosa Parks treated after her death? A.She was named“mother of the civil rights movement.” B.She was received by President Bush at the Capitol. C.She was given the Presidential Medal of Freedom. D.She was honored to lie in state at the Capitol. D The African elephant,the largest land animal remaining on earth ,is of great importance to African ecosystem( 生 态 系 统 ).Unlike other animals,the African elephant is to a great extent the builder of its environment.As a big plant-eater,it largely shapes the forest-and-savanna( 大 草 原 )surroundings in which it lives,therefore setting the terms of existence for millions of other animals that live in its habitat(栖息地). It is the elephant's great desire for food that makes it a disturber of the environment and an important builder of its habitat.In its continuous search for the 300 pounds of plants it must have every day,it kills small trees and underbushes,and pulls branches off big trees.This results in numerous open spaces in both deep tropical forests and in the woodlands that cover part of the African savannas.In these open spaces are numerous plants in various stages of growth that attract a variety of other plant-eaters. Take the rain forests for example.In their natural state,the spreading branches overhead shut out sunlight and prevent the growth of plants on the forest floor.By pulling down trees and eating plants,elephants make open spaces,allowing new plants to grow on the forest floor.In such situations,the forests become suitable for large hoofed plant-eaters to move around and for small plant-eaters to get their food as well.
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

What worries scientists now is that the African elephant has become an endangered species.If the elephant disappears,scientists say,many other animals will also disappear from vast areas of forest and savanna,greatly changing and worsening the whole ecosystem.

67.What is the passage mainly about? A. Disappearance of African elephants. B. Forests and savannas as habitats for African elephants. C. The effect of African elephants' search for food. D. The eating habit of African elephants. 68. What does the underlined phrase “setting the terms” most probably mean? A. Fixing the time. B. Worsening the state. C. Improving the quality. D. Deciding the conditions. 69. What do we know about the open spaces in the passage? A. They result from the destruction of rain forests. B. They provide food mainly for African elephants. C. They are home to many endangered animals. D. They are attractive to plant-eating animals of different kinds. 70. The passage is developed mainly by . A. showing the effect and then explaining the causes B. pointing out similarities and differences C. describing the changes in space order D. giving examples E Throughout the history of the arts, the nature of creativity has remained constant to artists. No matter what objects they select, artists are to bring forth new forces and forms that cause change-to find poetry where no one has ever seen or experienced it before. Landscape(风景) is another unchanging element of art. It can be found from ancient times through the 17th-century Dutch painters to the 19th-century romanticists and impressionists. In the 1970s Alfred Leslie, one of the new American realists, continued this practice. Leslie sought out the same place where Thomas Cole, a romanticist, had produced paintings of the same scene a century and a half before. Unlike Cole who insists on a feeling of loneliness and the idea of finding peace
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

in nature, Leslie paints what he actually sees. In his paintings, there is no particular change in emotion, and he includes ordinary things like the highway in the background. He also takes advantage of the latest developments of color photography(摄影术) to help both the eye and the memory when he improves his painting back in his workroom. Besides, all art begs the age-old question: What is real? Each generation of artists has shown their understanding of reality in one form or another. The impressionists saw reality in brief emotional effects, the realists in everyday subjects and in forest scenes, and the Cro-Magnon cave people in their naturalistic drawings of the animals in the ancient forests. To sum up, understanding reality is a necessary struggle for artists of all periods. Over thousands of years the function of the arts has remained relatively constant. Past or present, Eastern or Western, the arts are a basic part of our immediate experience. Many and different are the faces of art, and together they express the basic need and hope of human beings. 71. The underlined word “poetry” most probably means A. an object for artistic creation B. a collection of poems C. an unusual quality D. a natural scene 72. Leslie's paintings are extraordinary because . A. they are close in style to works in ancient times B. they look like works by 19th-century painters C. they draw attention to common things in life D. they depend heavily on color photography 73. What is the author's opinion of artistic reality? A. It will not be found in future works of art. B. It does not have a long-lasting standard. C. It is expressed in a fixed artistic form. D. It is lacking in modern works of art. 74. What does the author suggest about the arts in the last paragraph? A. They express people's curiosity about the past. B. They make people interested in everyday experience. C. They are considered important for variety in form. D. They are regarded as a mirror of the human situation. 75. Which of the following is the main topic of the passage? A. History of the arts.
云县一中陈绍华收集

.

2012-2013 年高考一轮复习专用

B. Basic questions of the arts. C. New developments in the arts. D. Use of modern technology in the arts. 四、写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 以下标有题号的每一行均有一个错误,请找出,并按下列情况改正: 此行多一个词:把多余的词用斜线(\)划掉,在该行右边横线上写出该词,并也用斜线划 掉。 此行缺一个词:在缺词处加一个漏字符号(^) ,在该行右边横线上写出该加的词。 此行错一个词:在错的词下划一横线,在该行右边横线上写出改正后的词。 注意:请在答题卡上作答。 Last weekend we went mountain-climbing.Even the heavy rain in the morning could not prevent us go.Setting off very early,we went along an extreme narrow road,all in high spirits.On every side of the road were green fields and some farm house.We could hear the sound of the rain and our footsteps mixing with our laughter.At noon we reached the top of the mountain.That surprised us most there was the beauty of scenes.After having a short rest there and sharing with the food we had brought,we started going down.It had rained even harder.We were wet to the skin,and we still sang and laughed happily. 第二节 书面表达(满分 25 分) 据报道,7 岁的美国女孩 Amy Bruce 得知自己身患肺癌(lung cancer)后处于极度的痛 苦之中。美国抗癌协会(ACS)决定,每当 Amy 收到一封慰问信,就给她增加 3 美分的治疗款。 假如你是新华中学的学生李华,请你用英文给 Amy 写一封慰问信,主要内容应包括: ·自我简介 ·得知的情况 ·表示鼓励 ·打算为她做什么 ·祝她早日康复 注意:

76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85.

云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

1. 2. 3. 4.

信的格式已为你写好。 信中不得出现你的真实情况。 词数 100 左右。 请在答题卡上作答。

云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

参考答案

一、 听力(共 20 小题,每小题 1.5 分,满分 30 分) 1.B 2.C 3.C 4.A 5.A 6.C 7.C 8.B 9.B 10.A 11.B 12.C 13.A 14.C 15.A 16.B 17.A 18.70 19.foreign 20.second/2nd 二、 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 21.A 22.C 23.D 24.C 25.B 26.D 27.C 28.B 29.A 30.B 31.A 32.B 33.C 34.D 35.B 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 36.D 37.A 38.B 39.C 40.B 41.C 42.B 43.A 44.D 45.C 46.D 47.C 48.D 49.A 50.B 51.A 52.B 53.C 54.C 55.D 三、 阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 56.C 57.A 58.B 59.A 60.B 61.D 62.C 63.A 64.B 65.C 66.D 67.C 68.D 69.D 70.A 71.C 72.C 73.B 74.D 75.B 四、 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) Last weekend we went mountain-climbing.Even the heavy rain in the morning could not prevent us go. Setting 76. going off very early,we went along an extreme narrow road,all 77. extremely in high spirits.On every side of the road were green fields
云县一中陈绍华收集

2012-2013 年高考一轮复习专用

78. either/each and some farm house.We could hear the sound of the 79. houses rain and our footsteps mixing with our laughter.At noon 80. mixed we reached the top of the mountain.That surprised us 81. What most there was the beauty of ^ scenes.After having a short 82. the rest there and sharing with the food we had brought,we 83. with started going down.It had rained even harder.We were 83. had wet to the skin,and we still sang and laughed happily. 84. but

第二节 书面表达(满分 25 分) 略

云县一中陈绍华收集


相关文章:
2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-北京卷
www.zgxzw.com 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(北京卷) 英 语 第一卷(选择题 共 115 分)第一部分:听力理解(共两节,30 分) 第一节(共 5 小题;每...
2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷
2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷_英语_高中教育_教育专区。2012-2013 年高考一轮复习专用 2007 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) ...
2013年普通高等学校招生全国统一考试英语卷解析版(重庆卷)
金太阳新课标资源网 wx.jtyjy.com 2013 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英语试题卷英语试题卷共 15 页。满分 150 分。考试时间 120 分钟。 注意事项:...
2006普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案(重庆卷)
2006普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案(重庆卷)_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。2006 年高考(重庆卷)英语试题以及答案 一、听力(共三节,满分 30...
2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-全国1
2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-全国1_英语_高中教育_教育专区。2012-2013 年高考一轮复习专用 2007 年普通高等学校招生全国统一考试 英 语 本...
2007年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-全国2
2007 年全国各地高考试题及答案 景云制作 2007 年普通高等学校招生统一考试(全国卷 II) 英 语 第1卷第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 第一节 ...
2008年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷
2008年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷_英语考试_外语学习_教育专区。2012-2013 年高考一轮复习专用 2008 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷...
2008年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷
2008年普通高等学校招生全国统一考试英语试卷及答案-重庆卷_高考_高中教育_教育专区。2008 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英语试题卷英语试题卷共 16 页...
2014年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(重庆卷,含答案)
2014年普通高等学校招生全国统一考试英语试题(重庆卷,含答案)_英语_高中教育_教育专区。2014 年普通高等学校招生全国统一考试(重庆卷) 英语试题卷 英语试题卷共 10...
更多相关标签:
重庆高考试卷及答案 | 高等数学二试卷及答案 | 高等数学试卷及答案 | 高等数学一试卷及答案 | 重庆小升初试卷及答案 | 高等教育学试卷及答案 | 重庆医药高等专科学校 | 重庆电力高等专科学校 |