当前位置:首页 >> 高中教育 >>

江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高二下学期期初检测英语试题


涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高二下学期期初检测英 语试题
第 I 卷(选择题)
一、单项选择 1.So difficult ______ it to work wit h him in the same company that I determined to find another job. A. I have felt B. have I felt C. I did feel D. did I feel 2.He was seen ______ a letter in his bed room. A. write B. to write C. written D. wrote 3. —What an amazing film! It’s the most interesting film I’ve ever seen. —But I’m sure it won’t interest ______. somebody B. anybody C. nobody D. everybody 4.----Why ? Where’s the key to the meeting room? ----Dear me! You ______it in the taxi! had never left B.didn’t leave C.never left D.haven’t left 5.---We haven’t been to Hangzhou for ages. ---No, I don’t remember how many years ago _______ I last visited it. A. it was that B. was it that C. it was when D. was it when 6.I_______ to the see the film Alice in Wonderland last night but for the fact that I was busy preparing for the English exam. A. must have gone B. must go C. might have gone D. might go 7.Heroes ______ their life ______ becoming the best they can be, whether it is President of the United States, a mother, or a firefighter. A. prevent…from B. devote…to C. prefer…to D. suffer…from 8.The man should be excused because he caused the damage _______. A. deliberately B. unintentionally C. meaningfully D. determinedly 9.Share prices on the Stock Exchange fell sharply in the morning but _______ slightly in the afternoon. A.restored B.recovered C.regained D.remained 10.- Do you want another drink? - __________. A. I don’t think so. B. No way C. Not at all D. I wouldn’t say no 11. Through so much trouble, learned ________ everyone needed friendship and ________self he confidence is important. A. that;/ B./;/ C. that;that D./;what 12.I felt greathy honoured into their society. A.to welcome B.welcoming C.to be welcomed D.welcomed 13.从每小题的 A、B、C、D 四个选项中,找出所给单词的正确读音,并在答 题卡上将该选项涂黑。

1

1. house A. ground B. country C. group D. cough 2. handkerchief A. think B. dangerous C. husband D. handbag 3. soft A. tongue B. consider C. comb D. geography 4. bamboo A. loose B. blood C. understood D. wooden 5. breathe A. thick B. southern C. mathematics D. method 14. —Mom, I can’t see any point in working hard at all the subjects at school. —Come on, dear. Years of hard work will surely ___________ in the future of your career. A. make sure B. pay off C. bring back D. pay back 二、完型填空 It was just getting dark. There was a touch of fog and I was on a lonely stretch of road. 1 I was going along cheerfully, thinking about the dinner I would eat when I got to Salistury. I was going along 2 at about thirty-five miles an hour when suddenly I heard a scream, a 3 scream--- ― Help! ‖ I looked round, but the only 4 of life was a large, black, rather suspicious-looking car just 5 a bend in the road about a hundred yards away. That was where the cry had come from. I 6 speed and went after it. I think the driver saw what I was doing, for he did the same and began to draw 7 me. As I drew near, the girl’s voice came again, a lovely voice but trembling with 8. ―Let me go, you coward; you’re hurting me. Oh ! Oh ! ‖ I felt my 9 boil. The fog was coming down 10 now, and the countryside was lonelier. I had no 11 that the murderous guy in the car noticed this. Again came a cry. ―Drop that knife, you fool. Oh ! ‖ Then a cry and a groan(呻吟). If I was to save her, it was now or 12 . Perhaps even now I was too late. But if I couldn’t save the girl, I would at least try to bring the murderer to 13 . The car was only a couple of yards away now. I drove the bike right across its 14 , and its brakes screamed as the driver tried to pull it over and 15 into the ditch (沟) the side of the road. The door of the car was pushed at open angrily and a dark, evil-looking fellow stepped out . ―You fool!‖ he shouted as he came towards me with his fist raised to hit me. But I was 16 than he. I put all I could into 17 that would have knocked out Joe Louis. It 18 him right on the point of the chin; his 19 slowly bent under him, and he dropped to the ground without a sound. I rushed to the car, 20 open the door and looked inside. There was no girl there. Suddenly from the back of the car came a voice. ―You have been listening to a radio play, Murder in Hollywood, with Mae Garbo and Clark Taylor. The news will follow immediately . ‖ 1. A. And B. Th ough C. Therefore D. But 2. A. quietly B. quickly C. carefully D. nervously 3. A. boy’s B. man’s C. woman’s D. driver’s 4. A. person B. sign C. sound D. form 5. A. turning B. crossing C. going D. driving 6. A. slowed down B. put on C. added to D. took up 7. A. right behind B. close to C. away from D. near by 8. A. joy B. sorrow C. fear D. anger 9. A. tears B. heart C. face D. blood 10. A. slighter B. thicker C. lower D. harder
2

11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20.

A. need A. never A. justice A. direction A. drove A. slower A. an anger A. caught A. chin A. hit

B. effort B. late B. court B. path B. ran B. quicker B. a fist B. struck B. fists B. brought

C. trouble C. ever C. lawyer C. front C. crashed C. taller C. a beat C. knocked C. knees C. pushed

D. doubt D. then D. sentence D. nose D. sped D. heavier D. a blow D. beat D. body D. pulled

三、阅读理解 A 第二节 根据对话内容, 从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为 多余选项。 —Lovely day, isn't it? —Mm, yes, 1 And it's supposed to get warmer. —Yes, that's true. You know, though, I'm always a little worried to see winter go. — 2 —Well, I love skating. In fact, I used to teach skating for a living. —Oh? That sounds interesting. 3 —I work at Bank of America. How about you? — 4 —Here? —No, I'm from Chicago. I'm just visiting here for the wedding. —Oh, I see. —By the way, 5 I'm Helen Keller. —Nice to meet you. My name is John Smith. A. But what do you do now? B. It's very cold. C. It's really warm. D. I guess I should introduce myself. E. I'm on the radio station. F. What' your name? G. Really? B If you are a parent, grandparent, guardian, or anyone involved in bringing up a child, choosing the right school can be a hard decision. Your choice of school must be made carefully in order to provide the best education for your child. If you are living overseas and are interested in a school over here, then please visit our International Zone. Similarly, if you are looking for an independent school abroad, you will also find useful information in our International Zone. There are many things to consider. Boarding (寄宿) school or day school? Senior, junior, or
3

both? Single-sex or coeducational? Your child may have specific religious needs, a particular talent or a sp ecial educational need. How much does an independent education cost? Is help available if I can' t afford the fees? How do I apply for a place? The ISC information & advice service is a free information service, established by the Independent Schools Council (ISC) to give advice on reliable independent schools in the UK and Ireland. A national information team working for the ISC information & advice service deals with thousands of enquiries (询问). In addition to our easy-to-use online School Search, we offer help, replies to enquiries, and a wealth of information about choosing and applying to an independent school. You can get the ISC information & advice service in the following ways; ● Call 0845 SCHOOLS (7246657), our national helpline, which is continually manned from 9 am to 5 pm, five days a week. ●Send an email to information@ isc. co. uk Email enquiries are replied to within one working day. 6. You can most probably find the above information __ A. on the Intemet B. in the textbook C. from a novel D. in a guide book 65.The ISC information & advice service mainly gives information on __ A. language study B. boarding schools C. British and Irish independent schools D. British cultu re 7. Someone abroad can get quicker replies at 4:30 pm on Friday by __ A. emailing to information@ isc. co. uk B. calling 0845 SCHOOLS (7246657) C. going to the websi te of ISC information & advice service D. visiting the website of International Zone 8. An independent school can admit the following as students EXCEPT A. grown-ups B. only girls C. both boys and girls D. only boys C Since the early 1990s, the Internet has greatly changed the way people communicate. But some teachers think the changes are not all for the better. Eleanor Johnson, an English professor at Columbia University in New York, says, ―Ithink text messaging has made students believe that it is far more acceptable than it actually is to just make spelling and grammatical mistakes.‖ She says her students over the past several years have increasingly used less formal English in their writing. She says words and phrases like ―you know‖ now appearing research papers. And she now has to talk about another problem in class---incorrect word use. Professor Johnson doubts a strong connection between the rise of communication online and an increase in writing mistakes. But she admits there may not be much scientific proof, at least not ye t. David Crystal, a British language expert, says the actively changing nature of the Internet makes it difficult to stay unchanged in studying its effects. But he believes its effect on language is small. He says, ―The main effect of the Internet on language has been to increase the expressive richness of language, providing the language with a new set of communicative content that didn’t exist in the past.‖ Erin Jansen, founder of an online dictionary of Internet and text messaging terms, says his new technology has not changed existing language but has greatly added to the vocabulary.
4

―Basically it is a freedom of expression,‖ she says, ―If it is helping them write more or communicate more, that is great. That is what teachers and educators want---to get students communicating.‖ But Erin Jansen and David Crystal agree with Eleanor Jonson on at least one thing. Teachers need to make sure students understand the uses and rules of language. 9. According to the text, which of the following statements is TRUE? A. David Crystal thinks the Internet makes the language expression richer. B. David Crystal believes the Internet’s effects on language use are clear C. Eleanor Johnson thinks writing mistakes has much to do with the Internet D. Eleanor Johnson thinks all the Internet effects on language use are good 10.. Eleanor Johnson is mentioned to _______. A. share her idea of the great effects of using the Internet B. tell people a way to correct students’ writing mistakes C. serve as an example of teachers’ blaming the Internet D. warn people aga inst the dangers of using the Internet 11. What do the three experts have in common as to the Internet effect? A. The possibilities of avoiding the use of less formal words B. The causes of the Internet’s great effects on language C. The necessity of helping students reduce writing mistakes D. The importance of students’ knowing how to use language 12.. What could be the best title for the text? A. Students’ Learning and the Internet: Good or Bad? B. Students’ Writing and the Internet: Good or Bad? C. Students’ Papers and the Internet: Good or Bad? D. Students’ Mistakes and the Internet: Good or Bad? D Have you ever been in a situation, where you felt uneasy because of something you think you may have forgotten to do or perhaps a feeling that you annoyed someone whom you wanted to get along with really well. If you have experienced such feelings and worse on a regular basis, then you most probably are a victim of anxiety attacks. All of us, to some extent, have experienced anxiety at different levels. There are somethings you may know about anxiety, and some things that you may not be familiar with. So in order to be prepared for your unexpected feeling of anxiety, you need to get to know what anxiety is before it escalates into a panic attack. Anxiety is simply the feeling of discomfort, uneasiness or fear of what may eventually happen resulting from an imagined, or a real threatening condition. On the extreme end panic attacks can occur due to heightened(增加) feelings of anxiety. There are two main symptoms(症状) during an anxiety / panic attack and these are physical and emotional symptoms. Physical symptoms include difficulty in breathing, shaking, direct feeling of heat, rapid heartbeat and tiredness while emotional symptoms deal with worrying, depression, fear, and lack of focus. In spite of the negative impression we have for anxiety, it is not dangerous in any way whatever. The feeling of anxiety is not bad, in fact it’s more of a defensive feeling which protects us from possible danger by engaging a response within us in fight or fight situations. So it’s not the ―bad
5

guy‖, you just have to learn how to control it. Panic attacks, however, are far more dangerous and should be a concern to your health. Panic can sometimes result in blurred (模糊不清的) vision, difficulty in breathing due to a tight chest. The best way to different anxiety from any serious illness is to ask a medical expert for advice on a regular basis. 13.According to the passage, a panic attack is _______________. A. as serious as an anxiety attack B. not so serious as an anxiety attack C. resulted from an anxiety attack D. resulted in an anxiety attack 14. The underlined word ―escalates‖ in the second paragraph means ―_______________‖. A. happens suddenly B. becomes more serious C. mixes things together D. connects something with 15.A victim of anxiety attacks may have the symptoms that ______________. A. he doesn’t want to have anything to eat B. he has trouble in hearing and vision C. he is always worried about others D. he can’t pay attention to what he does 16.From the passage we can draw a conclusion that ______________. A. an anxi ety attack does good to us B. an anxiety attack does no harm to us C. an anxiety attack is a serious illness D. an anxiety attack is very dangerous 17. What is the best title for this passage? A. Symptoms of Anxiety Attacks B. Ways of Getting Rid of Anxiety C. Harm Caused by Anxiety D. Getting to know Anxiety

6

第 II 卷(非选择题)

四、阅读填空 第二节:语法填空 阅读下面的短文, 根据上下文填入适当的词语, 或使用括号中的词语 的适当形式填空。 A clear, accurate summary only gives the vital information from a text. Any extra, irrelevant details are left out. 1 (summarize) will seriously improve your quick reading skills — so learn how to do it. You can’t summarize if you haven’t read 2 text carefully. Start by scanning the text, then reading it closely. 3 you understand the whole text, go through it again slowly, working out 4 is relevant, and which details can be le ft out. Write only the number of words you 5 (tell) — no more. See what the title is, and look for any extra information on the paper 6 could be relevant, 7 the author’s name. Decide what the main theme of the text is. If the question says how many words long the summary must be, you must never write more _8 __ that limit. You will 9 (definite) lose marks 10 you don’t follow the guidelines. Make sure that all the basic information is there —– don’t include detail when there isn’t room. 五、书面表达 第二节:短文写作 距离高考剩下不到一年的时间了,紧张的高考备考已经拉开序 幕,但是很多同学还不知如何处理学习、健身和休息与高考备考之间 的关系。请根据图中的内容写一篇英语短文,谈一谈你对这一问题的 建议。 注意: 1.词数 100 字左右,开头语已为你写好, 2.可适当增加细节,以使行文连贯。 How to Get Prepared for the College Entrance Exams We are going to attend the College Entrance Exa ms in less than one year. ___________________ _______________________________________________________________________________ ___ _______________________________________________________________________________ ___ _______________________________________________________________________________ ___ _______________________________________________________________________________ ___ _______________________________________________________________________________ ___

7

参考答案 一、单项选择 1.D 2.B 3.D 4.C 5.A 6.C 7.B 8.B 9.B 10.D 11.C 12.C 13. 【小题 1】A 【小题 1】A 14.B 二、完型填空 1. D 2. A 3. C 4. B 5. A 6. B 7. C 8. C 9. D 10. B 11. D 12. A 13. A 14. B 15. C 16. B 17. D 18. B 19. C 20. D 三、阅读理解 1. C 2. G 3. A 4. E

【小题 1】D

【小题 1】A

【小题 1】B

8

5. D 6. A 7. C 8. D 9. B 10. C 11. B 12. D 13. A 14. D 四、阅读填空 1. Summarizing 2. the 3. Once 4. what 5. are told 6. which\that 7. like 8. than 9. definitely 10. if 五、书面表达 How to Get Prepared for the College Entrance Exams We are going to attend the College Entrance Exams in less than one year. However, many students still don’t know how to coordinate their study, rest and physical exercise when preparing for the Exams. They usually devote too much time to their study, which results in poor health and low efficiency of learning. As the proverb goes, early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy and wise. We’d better leave ourselves enough time to sleep since it enables us to learn our lessons more efficiently. What’s more, a strong and healthy body is the base for our further study and our future work and creative activities. Therefore, as we are preparing for the Exams, don’t forget that rest, exercise and study are equally important.

9


相关文章:
...2012-2013学年高二下学期期初检测生物试题
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高二下学期期初检测生物试题_高中教育_教育...局面将改变, 江苏省固体废物污染环境防治条例》 《 已列入 2009 年江苏省省...
...2012-2013学年高二下学期期初检测语文试题
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高二下学期期初检测语文试题_高中教育_教育...涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高二下学期期初检测语 文试题第 I 卷(...
...2012-2013学年高二下学期期初检测数学试题
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高二下学期期初检测数学试题 隐藏>> 涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高二下学期期初检测数 学试题一、填空题 1.在△...
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高二下学期期初检测历史...
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高二下学期期初检测历史试题_高中教育_教育专区。涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高二下学期期初检测历 史试题第 I 卷...
...2012-2013学年高二下学期期初检测政治试题
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高二下学期期初检测政治试题 隐藏>> 涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高二下学期期初检测政 治试题第 I 卷(选择题) ...
...2012-2013学年高二下学期期初检测地理试题
涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高二下学期期初检测地 理试题第 I 卷(选择题)一、选择题 2006 年第 8 号台风“桑美 ”于北京 时间 8 月 10 日 5:25...
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高一下学期期初...
涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高一下学期期初检测物 理试题第 I 卷(选择题) 一、选择题 1.做曲线运动的物体,在运动过程中,可能不变的物理量是 () A...
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高一下学期期初...
涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高一下学期期初检测生 物试题第 I 卷(选择题) 一、选择题 1.下列不属于单糖的是( ) A、葡萄糖 B、核糖 C、乳糖 D、...
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高一下学期期初...
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高一下学期期初检测政治试题_高中教育_教育专区。涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高一下学期期初检测政 治试题第 I 卷...
江苏省涟水金城外国语学校2012-2013学年高一下学期期初...
涟水金城外国语学校 2012-2013 学年高一下学期期初检测语 文试题第 I 卷(选择题) 失其所与(yǔ) . B.颓圮(pǐ) 漫溯(sù) 浣溪沙(huàn) 变徵之声(...
更多相关标签: