当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 2 综合技能测试]


Module 2

综合技能测试

本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 150 分。考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(选择题) 第一部分 听力 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。

A Tea drinking was common in China for nearly one thousand years before anyone in Europe had ever heard about it.People in Britain were much slower in finding out what tea was like,mainly because tea was very expensive.It could not be bought in shops and even those people who could afford to have it sent from Holland did so only because it was a fashionable curiosity.Some of them were not sure how to use it.They thought it was a vegetable and tried cooking the leaves.Then they served them mixed with butter and salt.They soon discovered their mistake but many people used to spread the used tea leaves on bread and give them to their children as sandwiches. Tea remained scarce(稀少的)and very expensive in England until the ships of the East India Company began to bring it directly from China early in the 17th century.During the next few years so much tea came into the country that the price fell and many people could afford to buy it. At the same time people on the Continent were becoming more and more fond of tea.Until then tea had been drunk without milk in it,but one day a famous French lady named Madame de Sevigne decided to see what tea tasted like when milk was added.She found it so pleasant that she would never again drink it without milk.She was such a great lady that her friends thought they must copy everything she did,so they also drank their tea with milk in it.Slowly this habit spread until it reached England and today only very few Britons drink tea without milk. At first, tea was usually drunk after dinner in the evening.No one ever thought of drinking tea in the afternoon until a duchess(公爵夫人)found that a cup of tea and a piece of cake at three or four o'clock stopped her getting“a sinking feeling”as she called it.She invited her friends to have this new meal with her and so,teatime was born. 21.What do we know about the introduction of tea into Britain? A.Tea reached Britain from Holland. B.The Britons got expensive tea from India. C.The Britons were the first people in Europe who drank tea. D.It was not until the 17th century that the Britons had tea.

答案: A

细节理解题。由第一段第二、三句可知,最初在英国因为茶很贵,很少有人

买得起,即使有些人能花得起钱从荷兰弄到茶,他们也只是因为觉得茶是一种稀缺品才这么 做的,故 A 项正确。 22.When did tea become a popular drink in Britain? A.In the late 19th century. B.In the 18th century. C.In the 17th century. D.In the 16th century. 答案:C 细节理解题。由第二段第一句可知,在 17 世纪初,东印度公司直接将茶从中 国运到英国才结束了茶在英国罕见且昂贵的局面,此后饮茶便在英国流行开来,故 C 项正确。 23.People in Europe began to drink tea with milk because________. A.it tasted like milk B it tasted more pleasant C.it became a popular drink D.Madame de Sevigne had great influence and people tried to copy her 答案:D 细节理解题。由第三段倒数第二句可知,Madame de Sevigne 是一位非常有影 响力的女士,她的朋友们认为他们必须要模仿她所做的一切,也往茶中加牛奶。这样一来, 欧洲人就开始喝奶茶了。 24.According to the passage,the habit of drinking tea in the afternoon in Britain was mostly due to the influence of________. A.a duchess B.people in Holland C.the ancient Chinese D.the upper social class 答案:A 推理判断题。由最后一段可以推知,一位公爵夫人创立了喝下午茶的传统。 B The ancient city is in Pingyao County,Shanxi Province.The city wall was first built during the Zhou Dynasty and was rebuilt in 1370.Since 1997,it has been listed as a World Heritage Site.Now Pingyao city is the only one in China completely protected as it was hundreds of years ago,no modern buildings,only narrow stoneplate streets with many Chinesestyle shops on bothsides. The perimeter(周长)of this square city is 6.4 km long and the city wall is one of the oldest city walls in China.It is 12m high with an average width of 5m.The wall was built with earth and covered with bricks.Outside the city wall there is a river,4m wide and 4m deep.

There are several gates of the city,two each on the east and the west and one each on the south and the north.Each gate has two doors.This has given the city the name“Turtle City”with the two gates on the south and the north standing for the head and the tail of the turtle and four gates on the east and west standing for the four legs.The doors on the south and the north stand opposite each other,like the head of the turtle extending out and two wells just beyond the southern gate are like the turtle's two eyes. Located on the trade route between Beijing and Xi'an,Pingyao developed into a financial(金融 的)center where the local people set up the nation's earliest banks.These banks were the first in China to use checks.Several old courtyards have been turned into museums; most of them are homes and offices of Pingyao's old banks.One of the most remarkable aspects of visiting here is realizing that this place was very important in China's financial history. 【语篇解读】 :本文主要介绍了平遥古城的状况及其历史意义。 25.What does the passage mainly talk about? A.An ancient city—Pingyao. B.The development of Pingyao. C.The city wall of Pingyao. D.The museums in Pingyao. 答案: A 主旨大意题。 本文着重介绍了中国古代城市——平遥的城市规模以及历史地位。 26.We know from the passage that________. A.the city wall of Pingyao was first built in 1370 B.Pingyao city is the only protected city in China C.Pingyao's streets are wide and made of earth D.Pingyao city is well protected 答案:D 细节理解题。由第一段“Now Pingyao city is the only one in China completely protected as it was hundreds of years ago”可知平遥古城是中国唯一一座把几百年前的面貌完整 保存下来的城市,故 D 项符合文意。 27.Which gate of Pingyao city stands for the head of the turtle? A.The gate on the north. B.The gate on the south. C.The gate on the east. D.The gate on the west. 答案:B 细节理解题。由第三段“...the two gates on the south and the north standing for the head and the tail of the turtle...”可知答案。 28.It can be inferred from the last paragraph that________.

A.old banks in ancient Pingyao city used checks only B.Pingyao city was one of the largest cities in ancient China C.all the museums in Pingyao city are used as bank offices now D.Pingyao city played an important role in ancient China's finance 答案:D 推理判断题。根据最后一段内容可知,平遥对中国古代的金融发展起到了很重 要的作用。 C American cities are similar to other cities around the world:in every country,cities reflect the values of the culture.American cities are changing,just as American society is changing. After World War Ⅱ,the population of most large American cities decreased;however,the population in many Sun Belt cities increased.Los Angeles and Houston are cities where population shifts(转移)to and from the city reflect the changing values of American society.In the late 1940s and early 1950s,city residents(居民)became wealthier.They had more children so they needed more space.They moved out of their apartments in the city to buy their own homes.They bought houses in the suburbs. Now things are changing.The children of the people who left the cities in the 1950s are now adults.Many,unlike their parents,want to live in the cities.They continue to move to Sun Belt cities and older ones of the Northeast and Midwest.Many young professionals are moving back into the city.They prefer the city to the suburbs because their jobs are there; or they just enjoy the excitement and possibilities that the city offers. This population shift is bringing problems as well as benefits.Countless poor people must leave their apartments in the city because the owners want to sell the buildings or make apartments for sale instead of for rent.In the 1950s,many poor people did not have enough money to move to the suburbs;now many of these same people do not have enough money to stay in the cities. Only a few years ago,people thought that the older American cities were dying.Some city residents now see a bright,new future.Others see only problems and conflicts.One thing is sure: many dying cities are alive again. 29.What does the author think of cities all over the world? A.They are alive. B.They are hopeless. C.They are similar. D.They are different. 答案:C 细节理解题。由文章第一段可知全世界的城市都相似,故选项 C 正确。

30.According to the 4th paragraph,a great many poor people in American cities________. A.are faced with housing problems B.are forced to move to the suburbs C.want to sell their buildings D.need more money for daily expenses 答案:A 推理判断题。由第四段中的 Countless poor people must leave their apartments in the city because the owners want to sell the buildings or make apartments for sale instead of for rent. 可知很多房主想卖掉楼房而不愿出租致使许多贫困人家遭遇到住房困难,故 A 项符合句意。 31.We can conclude from the text that________. A.American cities are changing for the worse B.people have different views on American cities C.many people are now moving from American cities D.the population is decreasing in older American cities 答案:B 推理判断题。从文章最后一段可以得出结论。 32 . The underlined word“suburbs”in the second paragraph probably means________in Chinese. A.市区 C.市中心 B.郊区 D.农村

答案:B 词义猜测题。从上文看出,居民们富裕了,孩子多了,需要更大的空间,自然 是到郊区买房子。 D In only two decades Asian Americans have become the fastestgrowing US minority.As their children began moving up through the nation's schools,it became clear that a new class of academic achievers was forming.Their achievements are reflected in the nation's best universities,where mathematics , scienceand engineering departments have taken on a decidedly Asian character.Thisspecial liking for mathematics and science is partly explained by the fact that AsianAmerican students who began their educations abroad arrived in the USwith a solid grounding in mathematics but little or no knowledge of English.They are also influenced by the promises of a good job after college.Asians feelthere will be less unfair treatment in areas like mathematics and science becausethey will be judged more objectively.And the return on the investment in education is more immediate in something like engineering than with an arts degree. Most AsianAmerican students owe their success to the influence of parentswho are determined that their children take full advantage of what the Americaneducational system has to offer.An effective measure of parental attention ishomework.Asian parents spend more time with their children than Americanparents do,and it helps.Many researchers also believe there is something in

Asian culture that causes success,such as ideals that stress family values and emphasize education. Both explanations for academic success worry Asian Americans because offears that they feed a typical racial image.Many can remember when Chinese,Japanese and Filipino immigrants were the victims of social separation.Indeed,it was not until 1952 that laws were laid down giving all Asian immigrants theright to citizenship. 33.While making great achievements at college,AsianAmerican students________. A.feel they are mistreated because of limited knowledge of English B.are afraid that their academic successes bear a strong Asian character C.still worry about unfair treatment in academic areas D.generally feel it a shame to have to depend on their parents 答案:B 事实细节题。从文章最后一段第一句可看出。 34.What are the major factors that determine the success of Asian Americans? A.Solid foundation in basic mathematics and Asian culture. B.Hard work and intelligence. C.Hard work and a limited knowledge of English. D.Asian culture and the American educational system. 答案:D 事实细节题。从第二段第一句和最后一句得出:亚洲学生把成功归因于充分利 用美国的教育体制和亚洲文化。 35.Few AsianAmerican students major in human sciences mainly because________. A.their English is not good enough B.they are afraid they might meet with unfair judgment in these areas C.there is a wide difference between Asian and Western cultures D.they know little about American culture and society 答案:B 事实细节题。第一段中的“Asians feel there will be less unfair treatment...more objectively”可看出。 第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 A trip to Key West As we cross the bridge to Key West,we can see many boats.36.________ Others belong to people who have sailed their boats here from many different places. In the city, the houses are almost all painted white.A few are pink or light blue.Many houses are very old and very small.Key West is a very old city.37.________ Many palm trees( 棕榈树 )grow here.Colorful flowers grow in front of many of the little houses.You can stay in a room in one of these houses for the night.You can smell the ocean on the

soft warm wind that blows across the island. We drive past several streets and then come to Whitehead Street.There is a monument there.The sign says this is the southernmost part of the United States.The sign says“America Begins Here.”38.________It is the second largest ocean. After taking a few photographs of the sign,we turn the car around and follow Whitehead Street to number 1907.39.________For a few dollars,you can see the inside of the house.Hemingway had many cats when he lived here.He is gone,but the cats remain.Many are asleep on the beds or chairs.They are used to seeing people walking through the old house. 40.________There is a private museum here we want to visit.It is the Mel Fisher Maritime Heritage Society Museum.The museum is named after treasure hunter Mel Fisher,who discovered an old sunken Spanish treasure ship near Key West more than twenty years ago. A.Finally,we go back home. B.Beyond the sign is the Atlantic Ocean. C.Some are fishing boats you can use for the day. D.After that,we travel a little way to Green Street. E.Many of the buildings are more than 100 years old. F.It is made of modern materials,i,e.steel and concrete. G.This house belonged to the famous American writer Ernest Hemingway. 答案:36~40 CEBGD 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面的短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。 I live in a big city with a lot of homeless people.Luckily there're some ways of helping them and you needn't have a lot of __41__.One way to help is to buy their monthly magazine.__42__doing this one day,I got to__43__a young homeless man.He was often__44__the magazine at the train station. He was a poor farmer from another country.After a while, I discovered that his__45__was close to mine.It __46__that we were born in the same month. I met him last year__47__after his birthday,and after congratulating him,without__48__,I asked if he had had a good day.He__49__and said that he hadn't really celebrated.I felt so __50__ I just couldn't bear the thought of(不敢想)this nice,young man being __51__on his 25th birthday with no presents , no cake ; nothing ! So I went home and looked in my yarn( 沙 线)basket.__52__for me,I had enough yarn __53__.I set to work and knitted(编织)a__54__for the young man.The yarn had become a little dirty __55__I didn't knit very often.Then I washed the yarn so the scarf would be __56__when he got it.

I met him on my own birthday as I was going shopping.I had __57__to meet him so I had __58__the scarf and a piece of my own birthday__59__around with me.He was very happy with these gifts and so was I.The__60__in his eyes was the best present he could have given me! 41.A.work C.money 答案: C (money)。 42.A.In C.Besides B.On D.By B.energy D.experience 从下文的买杂志、送围巾等事可知,帮助这些无家可归的人不必有很多钱

答案:D by doing sth.意为“通过做某事”,作方式状语。 43.A.realize C.know B.ignore D.recognize

答案:C get to know sb.意为“认识某人”。 44.A.selling B.reading C.coveringD.buying 答案:A 上文提到...buy their monthly magazine 和 By doing this one day...,由此可知, 作者认识的这个年轻人常在火车站卖(sell)杂志。 45.A.birthday C.height B.house D.hobby

答案:A 从下一句话的 we were born in the same month 可知,他的生日(birthday)和我的 生日很近。 46. A.said C.guessed B.found D.meant

答案:D mean 意为“意味着;意思是”, 此处用 meant 来进一步解释前面的 his birthday was close to mine。 47.A.long C.ever B.shortly D.even

答案:B 从后面的 congratulating him 可知,这个年轻人生日刚过不久(shortly after)。 48.A.stopping C.praising 答案:D 否过得好。 49.A.looked up C.looked down B.turned up D.got down B.helping D.thinking

从上下文可知,作者看到年轻人后,不假思考(without thinking)就问他生日是

答案:C 从下文的 he hadn't really celebrated 可知,由于条件不好,年轻人没有庆祝自己 的生日,所以被别人问起的时候,不好意思地低下头(look down)。 50.A.foolish C.clever B.excited D.worried

答案:A 作者意识到自己的言行让年轻人很尴尬,所以觉得自己很愚蠢(foolish)。 51.A.calm C.alone B.happy D.hungry

答案:C 从上文可知,这个年轻人没有庆祝生日,所以作者不敢想这么好个人竟然独自 (alone)度过自己 25 岁的生日。 52.A.Suddenly C.Badly B.Luckily D.However

答案:B 从下文可知,作者想给这个年轻人织条围巾作为礼物送给他,所以当作者发现 纱线时,觉得很庆幸(luckily)。 53.A.used C.left B.done D.produced

答案:C left 意为“剩下的,余下的”,在句中作后置定语。 54. A.scarf C.sock B.cap D.glove

答案:A 从下文的 so the scarf would be...可知 A 项符合语境。 55.A.when C.so B.because D.and

答案:B 因为作者不常织东西,所以纱线有点脏了,because 引导原因状语从句。 56. A.different C.wet B.dry D.clean

答案:D 上文提到纱线脏,作者洗了纱线是为了织出的围巾是干净的(clean)。 57.A.liked C.promised B.hoped D.agreed

答案:B 作者希望(hoped)见到年轻人,以便把围巾送给他。 58.A.made C.received B.thrown D.carried

答案:D 因为作者希望看到年轻人,所以随身带了(carried)为他织的围巾。 59.A.cake C.song B.present D.party

答案:A a piece of my own birthday cake 意为“我自己的一块生日蛋糕(cake)。”

60. A.light C.sight

B.pain D.tear

答案: A 句意为: 他眼里发亮的眼神是他给我的最好的礼物。 light 意为“亮光, 眼神”; pain 意为“痛苦,疼痛”;sight 意为“视力,场景”;tear 意为“眼泪”,常用复数 tears。 第Ⅱ卷(非选择题) 第二节 (共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 【全国新课标卷题型】 Visitors__61__Britain may find the best place to enjoy local culture is in a traditional pub. A team of researchers have revealed some of__62__unknown culture of British pubs—starting with the difficulty of getting a drink. This may sound inconvenient, but there is a__63__(hide) meaning. Pub culture is formed__64__(improve) sociability in a society that is known for its coldness. Standing at the bar for service allows you to chat__65__others who are waiting to be served. The bar counter is possibly the only place in Britain__66__a friendly talk with strangers__67__(consider) to be entirely proper and really quite normal behavior. However,__68__you do not follow the local rules, the experience may fall flat. For example, if you are in a big group,__69__is best for one or two people to go to buy the drinks. Nothing makes the regular customers and bar staff angry more than a group of strangers blocking all passages to the bar while__70__chat and hesitate about what to order. 61.______ 62.______ 63.______ 64.______ 65.______ 66.______ 67.______ 68.______ 69.______ 70.______ 答案:61.to 来到英国的游客,使用介词 to。 62.the 特指英国的酒吧文化,使用 the。 63.hidden 过去分词做前置定语。 64.to improve 动词不定式做目的状语。 65.with with 与前面的 chat 构成固定搭配。

66.where 引导了一个限制性定语从句。 67.is considered is considered to be 被认为……。

68.if 这里表示条件,引导了一个条件状语从句。 69.it it 做形式主语。 70.they 指前面的 a ground of strangers。 【辽宁卷题型】 Tom: Hi, Steven, here is a picture of a red double decker bus ! Steven: Yeah, red double decker bus is__61__you' ll see very often in London. In fact I know this bus is from London because I can see the names: Chelsea, Sloan Square, Victoria. These are all

areas in London. So__62__(obvious) the bus is in London. Tom:Have you ever been on a double decker bus? Steven:Yeah, many times.__63__I was younger, people used to get double-deckers all over England, but now they can only see__64__in some big cities. Tom:Oh,really. How much is__65__fare? Steven:It depends on the journey. It's not too expensive, but the minimum price you would pay is, for__66__ short journey, about a pound. Tom: Mm, who can you see on the bus? Can you pick out anyone on the bus__67__looks interesting? Steven: Hmm, this girl here at the back. She looks really bored. Maybe she is going to work and she__68__(want) to go ! Tom:Is that__69__you feel on the bus? Steven: Well, not really, I haven't worked in England for long, so I__70__(take)a bus for a long time. Tom: Thanks a lot. Steven: No problem. 61.______ 62.______ 63.______ 64.______ 65.______ 66.______ 67.______ 68.______ 69.______ 70.______ 答案: 61.what 考查名词性从句。此句中 is 是系动词,后接表语从句,因为引导词在表语从 句中要作宾语,所以用 what 引导而不用 that。 62.obviously 考查副词。“很明显巴士是伦敦的”,用副词 obviously。 63.When 考查状语从句。“我年轻一点的时候,人们经常坐巴士”,这里的状语从句 是提示时间的,用 when 引导。 64.them 考查代词。代替的是 Steven 刚刚所说的 doubledeckers,因为是复数,所以用 them。 65.the 考查冠词。the fare 指的是红色双层巴士的费用,特指,用 the。 66.a 考查冠词。短途的费用是一英镑左右,这个“短途”是泛指,不是“某一次短途 旅行”,因此用 a。 67.who/that 考查定语从句。先行词是 anyone,因此用 who/that 引导。 68.doesn't want 考查动词时态。因为前文说了 the girl looks bored,所以她可能去上班 但她不想去,如果想去的话就不 bored 了;因为前文用的是一般现在时,所以此处也应该是时 态一致的。 69.how 考查名词性从句。该疑问句中,is 是系动词,that 是主语,后面接的是表语从 句,问感觉怎么样,用 how 引导。

70.haven't taken

考查动词时态。根据前文的现在完成时可以知道,此处也应该是现在

完成时,根据句意可知是否定,所以是 haven't taken。 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分) 假如英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有 10 处错误,每句中最多有两处。错误涉及单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错词下面划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Dear James, I'd like to tell you something about our sports meet.It was holding on Oct.10th,that was a

fine day.There were over 2,000 students and teachers attend it.Yu Le,a student from my class won the 100meter race.He finishes the race in 12.6 seconds and broke in the school record.The sports meet was really success.That was because we were all trying to do my best.Although I was not one of the winners,but I was proud of that we had done. I am looking forward to receive your letter. 答案: Dear James, I'd like to tell you something about our sports meet.It was holding on Oct.10th, that was a
held which

fine day.There were over 2,000 students and teachers attend it.Yu Le,a student from my class
attending

won the 100meter race.He finishes the race in 12.6 seconds and broke \ in the school record.The
finished

sports meet was really ∧ success.That was because we were all trying to do my
a our

best.Although I

was not one of the winners,butI was proud of that we had done.
what

I am looking forward to receive your letter.
receiving

第二节 书面表达(满分 25 分) 根据下列汉语提示写一篇比较深圳和汕头这两个城市的英文短文。 深圳 是中国南部海滨城市,隶属广东省,面积近 2,000 平方千米,是中国的经 济特区。工业以电子、轻工、建材等为主。属亚热带海洋性气候。 位于广东省东部,是中国经济特区。面积 2,000 多平方千米,属亚热带海 洋性气候。工业以轻纺为主。有妈屿岛度假胜地 。

汕头

注意:1.不要逐句翻译,注意文章的连贯性;

2.词数 100 个左右; 3.参考词汇:亚热带海洋性气候 subtropical marine climate;纺织品 textile。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 参考答案: Shenzhen and Shantou Shenzhen and Shantou are two main cities in Guangdong Province.There are many similarities and differences between them. The two cities are China's special economic zones and both of them have the subtropical marine climate.However, they are different in many ways.Shenzhen is located at the southern coastal area,with an area of nearly 2,000 square kilometers,while Shantou lies in the

eastern part and is more than 2,000 square kilometers in area.Shenzhen's main industries are electronics, light industrial products and building materials.But Shantou is famous for light industry, like textile. Shenzhen has many beautiful sceneries.On the other hand,Shantou also has some places of interest,such as Mayu Island.In a word,both of the two cities are beautiful and attractive.


相关文章:
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 2 综合技能测试]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 2 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 2 综合...
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 综合技能测试]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 综合...
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:本册综合技能测试1]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:本册综合技能测试1]_高中...注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11...
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 6 综合技能测试]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 6 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 6 综合...
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 综合技能测试]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 综合...
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 第1课时Introduction Reading]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 4 第1课时...答案:1.strong enough to 2.It was;to have 3.not go outside 4.to ...
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 1 第1课时Introduction Reading]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 1 第1课时...1.___ 2.___ 3.___ 4.___ 5.___ 6.___ 7.___ 8.___ 9....
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 第1课时Introduction Reading]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 3 第1课时...1.___ 2.___ 3.___ 4.___ 5.___ 6.___ 7.___ 8.___ 9....
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 5 第1课时Introduction Reading]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修3同步练习:Module 5 第1课时...答案:1.equality 2.important 3.founded 4.belief 5.position 6.stress 7....
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修三(外研版)强化练习:Module 2 综合技能测试]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修三(外研版)强化练习:Module 2 综合技能测试]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语必修三(外研版)强化...
更多相关标签: