当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 3 第四学时 Grammar]


英语· 选修 7(人教版)

Unit 3

Under the sea
Grammar

第四学时

一、用所给动词的适当形式填空 1.His suggestion is worth ________.(consider)

答案: considering
<

br />2.________ (translate) into Chinese,the book is widely read among the young people.

答案:Having been translated

3. The building ________ (build) is our new office building.

答案:being built

4. The court hears about 120 cases a year;visitors are welcome to see a case ________.(argue)

答案:being argued

5. The officers narrowly escaped ________.(kill)

答案:being killed

6. I'm sorry for ________ (keep) you waiting for such a long time.

答案:having kept

7. Tony was very unhappy for ________ (not invite) to the party.

答案:not having been invited

8. While shopping people sometimes can't help ______ (persuade) into buying something they don't really need.

答案:being persuaded

9.Mr.Barkley called the police because he was worried about ________ (rob) by thieves.

答案:being robbed

10. I appreciated ________ (give) the chance to study abroad two years ago.

答案:having been given

二、把下列句子译成英语 1.露西并不介意被留在家里。 ________________________________________________________ ________________

答案:Lucy didn't mind being left at home.

2. 我看见他被警察带走。 ________________________________________________________ ________________

答案:I saw him being taken away by the police.

3. 被他的演讲所感动,很多人自愿参加这项活动。 ________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________ ________________

答案:Moved by his speech,many people volunteered to join the activity.

4. 因为邀请我去作演讲,我明天就得做准备。 ________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________

________________

答案:Having been invited to speak, I'll start making preparations tomorrow.

5. 因为没有得到通知,他们没有参加会议。 ________________________________________________________ ________________ ________________________________________________________ ________________

答案:Not having been informed of the news,they didn't attend the meeting.

三、语法填空 I used to think education was the most important thing in my life and I didn't care about anything else. I enjoyed 1. (praise) by

my parents and all the teachers. Recently my attitude has begun to change.2. (ask) to make a speech on how to learn English I

well, I prepared a lot and tried to make a good speech. But 3.

stood in front of the audience and faced so many freshmen,I was trembling.So I didn't remember any word 4. I had

prepared.Then I ran out of the conference room without finishing my speech,5. (leave) everyone puzzled. I cried that night in my (call) “coward”

room,feeling that I was a loser. I minded 6. and was afraid of 7.

(laugh) at by others. Studying takes up so (able) to really develop

much of my time that I feel 8.

myself.As a result , I don't know how to socialize and how to communicate with others. When I leave school I fear that I will be of no use to society. So I want to change my lifestyle. Of course I will keep studying. Yet I plan to look for a parttime job,9.________might turn out to be a good chance for me to get to know society. I will still stay on in college. But I will not allow it to shelter me 10. world. the real

答案:1.being praised 4.that

2.Having been asked

3.when

5.leaving 6.being called 7.being laughed

8.unable 9.which 10.from


相关文章:
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 3 第四学时 Grammar]
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 3 第四学时 Grammar]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit ...
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 3 第四学时]
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 3 第四学时] 英语· 必修 3(人教版) 第四学时 Grammar Ⅰ.用合适的连接词填空 1. When asked_...
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修八练习:Unit 3 第四学时 Grammar
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修练习:Unit 3 第四学时 Grammar_英语_高中教育_教育专区。英语· 选修 8(人教版) Unit 3 Reading Comprehenion ...
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第四学时 Grammar]
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 1 第四学时 Grammar]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit ...
【金版学案】2014-2015学年高中英语 Unit 3 第四学时 Grammar练习 新人教版选修7
【金版学案】2014-2015学年高中英语 Unit 3 第四学时 Grammar练习 新人教版选修7_高三英语_英语_高中教育_教育专区。第四学时 Grammar 一、用所给动词的适当形...
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 1 第四学时]
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 1 第四学时] 英语· 必修 3(人教版) 第四学时 Grammar Ⅰ.单项选择 1.This is normal, so you...
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 4 第四学时]
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 4 第四学时] 英语· 必修 3(人教版) 第四学时 Grammar Ⅰ.请在下列句子中填入适当的连接词 1....
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 4 第二学时]
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 4 第二学时]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语必修三练习:Unit 4 第二...
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 5 第四学时 Grammar]
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 5 第四学时 Grammar]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit ...
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 4 第四学时 Grammar]
【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit 4 第四学时 Grammar]_高中教育_教育专区。【金版学案】2014-2015学年人教版高中英语选修七练习:Unit ...
更多相关标签: