当前位置:首页 >> 英语 >>

高一英语必修一第五单元测试卷


Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero (时间:100 分钟 满分:120 分) 温馨提示:1.第Ⅰ卷答案写在答题卡上,第Ⅱ卷书写在试卷上;交卷前请核对班级、姓 名、考号。2.本场考试时间为 100 分钟,注意把握好答题时间。3.认真审题,仔细作答,永 远不要以粗心为借口原谅自己。

第Ⅰ卷

选择题部分(共

80 分)

第一部分:英语知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:单项填空(共 20 小题;每小题 0.5 分,满分 10 分) 从 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题纸上将该选 项标号涂黑。 1.They lived a hard life then,for their father A.had lost his work B.has lost his work C.had been out of work D.has been out of work 解析:for half a year 应和状态词连用,A、B 两项不合适,D 项时态不对。 答案:C 2.Wendy has been sentenced ________ an Indian judge in Mumbai ________ fifteen years in prison. A.to; by C.by; for B.by; to D.to; for ________ for half a year.

解析: sentence 作动词讲时意为 “判决, 宣判” , 其用法为 sb. be sentenced to. . . by sb. 所以本题选 B。句意为:Wendy 在孟买被一个印度法官宣判入狱 15 年。 答案:B 3.—I did not do well in the exam. How about you?

—I did ________ you. Maybe even worse. A.not better than C.as well as B.no better than D.not worse than

解析:由“Maybe even worse. (可能比你还差)”推知,前面的句意应为“我做得不比 你好多少” 。not better than 不如??好;as well as 和??一样好;not worse than 不如?? 差;no better than 和??一样不好。句意: “我考得不好,你呢?” “我考得不比你好多少。 可能比你还差。 ”

答案:B 4.Today, the forests have almost gone. People must ________ down too many trees. A.stop to cut B.stop from cutting C.be stopped to cut D.be stopped from cutting 解析:考查被动语态。句意:当今森林几乎没有了,必须要阻止人们砍伐太多的树木。 根据句意应用被动语态,排除 A、B;再根据固定短语 stop sb. from doing sth. ,所以选 D。 答案:D 5.He examined the ________ of the computer carefully and decided to buy it. A.quality C.activity B.quantity D.courage

解析:考查名词。quality 在该句中的意思是“品质;特性” 。句意:他仔细检查了这台 电脑的质量,最后决定买下来。另外 quality 与 quantity 为形近词,但意义不同,须予以 注意。 答案:A 6.Everybody has a(n) ________ chance. Now, let's see who can do it best. A.same C.well B.equal D.alike

解析:考查形容词辨析。前句句意:每个人都有平等的机会。same 前经常加 the;well adj. 健康的;alike 常作表语,相像的;equal 平等的。 答案:B 7.The boy ________ the birthday candles ________ before he cut the cake into pieces. A.blew; off C.blew; up B.blew; out D.blew; over

解析:考查短语动词。blow... out 吹灭;blow off 吹掉;blow up 爆炸;裂开;blow over 经过,云吹散等。 答案:B 8.________ they visited the Science Museum, they showed great interest in everything they saw. A.The first time C.At first B.For the first time D.At the first time

解析:名词短语引导时间状语从句,在句中作状语,类似用法的短语除了 the first time 还有 every time, last time, next time, the moment 等。

答案:A 9.He was educated at the local high school, ________ he started his own company in Beijing. A.after which C.in which B.after that D.in that

解析:句意:他毕业于当地一所中学,然后去北京开公司了。非限制性定语从句中关系 代词不用 that;其中 C 项干扰性最强。which 在这里不是指代 school 而指“他在当地学校 上学”这件事,故 A 项正确。 答案:A 10.His great grandparents still live in the small town ________ many battles in the Anti- Japanese War. A.where were C.where saw B.which saw D.which were

解析:句意:他的祖父母仍然住在小镇上,这个小镇见证了抗日战争中的许多战斗。分 析句子结构可知, 空格后的部分应该是一个定语从句。 定语从句缺少主语和谓语, 故用 which saw,拟人用法,表示“小镇经历了许多次抗日战斗” 。故选 B。 答案:B 11.He said he was familiar with me. ________ this is the first time that I have seen him. A.However C.Or B.As a matter of fact D.And

解析:句意为:他说他和我很熟,实际上,我这是第一次见他。however 符合语境,但 使用时通常加逗号,故选 B。 答案:B 12.Some students have trouble ________ grammar while others have difficulties ________ new words. A.in; remember C.on; remembering B.for; to remember D.with; remembering

解析: 句意: 许多学生在学语法上有麻烦, 然而许多学生在记忆新词汇上存在困难。 have trouble with sth.“对??有麻烦” ,have difficulty (in) doing sth.做某事有困难,故选 D。 答案:D 13.He is a man who is active in social activities, and he ________ do public service work now and then. A.is about to C.is willing to B.is going to D.is equal to

解析:由句意可知后半句的意思是:他乐意做公共服务工作。be willing to do sth.“乐意 做某事” ,故选 C。 答案:C 14.—Kate! Have you got an invitation from Nancy? —________. A what? A.Yes. I've got one B.I'm sorry I don't know C.I beg your pardon D.Say again 解析:考查交际用语。句意:——Kate!你收到 Nancy 的邀请了吗?——再说一遍,什 么?结合上下句可看出后者没听清楚前者的话,故请对方重复一下,故选 C 项。 答案:C 15.Wind power is an ancient source of energy ________ we may return in the near future. A.on which C.to which B.by which D.from which

解析:句意:风力是很古老的一种能源,不久的将来我们也许会再利用它。考查定语从 句。return to“重新利用” ,属于固定搭配,故排除含有介词 on, by 和 from 的 A、B、D 项, 选 C。 答案:C 16.I'm sorry.I didn't mean ________ you. A.hurt C.hurting B.to hurt D.have hurt

解析: 句意为: 对不起。 我本没有打算伤害你。 mean to do sth.表示 “打算做某事” , didn't mean to do sth.本没有打算做某事。故选 B。 答案:B 17.The time that she ________ to the comic stories is so much that she can't spare any time to look after babies. A.spends C.takes B.devotes D.costs

解析:考查动词辨析。devote...to 把??用于,投入。spend 应与 in 搭配;take time to do sth.; cost sb.some time to do sth.,均不符合语境。 答案:B 18.The book was written in 1946,________ the education system has witnessed great changes.

A.when C.since then

B.during which D.since when

解析:since when 引导定语从句,when 代替的是先行词 1946,因为从句用的是现在完 成时,故用 since 引导时间状语。 答案:D 19.Only when I left my parents for Italy ________ how much I love them. A.I realized C.had I realized B.I had realized D.did I realize

解析:考查部分倒装。 “only+状语”放在句首时,主句用部分倒装。 答案:D 20.—Shall we go to the concert tonight? —________. A.It's up to you B.You are welcome C.It doesn't matter D.If you please 解析:当对方征求意见时,另一方可用“It's up to you.”回答表示由你决定。 答案:A 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 21~40 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项,并在答题纸上将该选项标号涂黑。 Lena Horne was born in Brooklyn, New York in 1917.Her mother was away for much of her 21 . So her grandmother helped raise her. At the age of sixteen, Lena York City. After 23 22 work as a dancer at the famous Cotton Club in New 24 Louis Jones, who was an actor. 26 , Gail and Edwin. 27 with an all 25 , voice lessons, she soon began performing there as a singer too. At the

age of nineteen, Lena moved to Pittsburgh and

their life together did not last long. But they had two

In 1940, Lena Horne became the first African-American to travel and -white jazz band. She 28

made records and performed at New York City's CaréSociety 29 racial barriers(隔阂). Many 31

jazz club. This was the first nightclub in the United States jazz clubs during this period had as part of the audience. Lena Horne became very 33 32 30

performers, but few allowed them to watch the

. After performing at a club in Hollywood, California, she 34 making movies.Lena 35 she was the kind of black person that white

filmmakers. So with the help of some filmmakers, she soon

Horne said that she was able to make movies

people could accept. But she said this was the way she

36

kind of acceptance. It was because of the

37 , not because of how good she was or how hard she worked. 38 39 racial barriers. During her sixty-year and respect. She used her fame to

However, through her hard work, she helped career as a performer, Lena Horne earned people's 40

social injustices(不公正) toward African-Americans. 21.A.dream C.life B.performance D.childhood

解析:根据 So her grandmother helped raise her 的语境,可知 Lena Horne 小的时候,她 妈妈常不在她身边,故选 D。 答案:D 22.A.disliked C.lost B.found D.wanted

解析:这里是指 Lena Horne 十六岁的时候找了份跳舞的工作。 答案:B 23.A.taking C.making B.giving D.designing

解析: 根据 voice lessons 以及后文的语境, 可知这里是指 Lena Horne 上了一些发音练习 的课,故选 A。 答案:A 24.A.saw C.surprised B.changed D.married

解析: 根据后文他们生了孩子的语境, 可知这里是指 Lena Horne 跟 Louis Jones 结婚了。 答案:D 25.A.Excitingly C.Unfortunately B.Amazingly D.Happily

解析:根据 their life together did not last long 可知不幸的是,Lena Horne 跟 Louis Jones 在一起生活的时间并没有持续多久,故选 C。 答案:C 26.A.relatives C.friends B.parents D.children

解析:他们是一对夫妻,所以应该是有了两个孩子。 答案:D 27.A.perform C.stay B.play D.communicate

解析:根据后文语境,可知 Lena Horne 是跟着乐队去各地演出,故选 A。 答案:A 28.A.always C.never B.hardly D.also

解析:Lena Horne 不仅跟着乐队演出,她还发表专辑,还在纽约市的 CaféSociety 爵士 酒吧表演。 答案:D 29.A.without C.for B.on D.with

解析: Lena Horne 是个黑人女人, 她能够在那家酒吧表演, 说明那家酒吧没有种族隔阂。 答案:A 30.A.yellow C.brown 解析:这里是指黑人表演者,故选 B。 答案:B 31.A.activities C.shows B.dances D.people B.black D.white

解析:因为是在酒吧,所以应该是不允许黑人表演者在观众席区看“表演” 。 答案:C 32.A.popular C.happy B.hard-working D.interesting

解析:根据后文语境,可知 Lena Horne 很受欢迎。 答案:A 33.A.took care of C.got away from B.looked down upon D.caught the attention of

解析:Lena Horne 很受欢迎,吸引了一些电影制片人的注意。 答案:D 34.A.stopped C.enjoyed B.preferred D.began

解析:Lena Horne 吸引了一些电影制片人的注意,所以不久之后就开始去拍电影了。 答案:D 35.A.if C.though 解析:后面是在解释原因,故选 B。 B.because D.so

答案:B 36.A.worst C.best B.fastest D.biggest

解析:根据 But 的语境,可知 Lena Horne 并不喜欢这种原因,故选 A。 答案:A 37.A.served C.looked B.sang D.acted

解析:Lena Horne 之所以被选中拍电影,是因为她的样子,而不是因为她优秀或者工作 努力。 答案:C 38.A.protect C.exchange B.break D.show

解析:根据后文语境,可知 Lena Horne 通过自己的努力,打破了种族隔阂。 答案:B 39.A.hate C.pity B.service D.love

解析:根据 and respect 的语境,可知 Lena Horne 赢得了观众的喜爱和尊敬。 答案:D 40.A.hide C.fight B.make D.experience

解析: Lena Horne 成名后, 利用自己的名声反抗社会对美国黑人的不公正对待, 故选 C。 答案:C 第二部分:阅读理解(第一节 20 小题,第二节 5 小题;每小题 2 分,满分 50 分) 第一节:阅读下列材料,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并 在答题纸上将该选项标号涂黑。 A Modern zoos are different from those built fifty years ago. At that time zoos were places where people could go to see animals from many parts of the world. The animals lived in cages with iron bars (栅). Although the zoo keepers took good care of them, many of the animals did not feel comfortable, and they often fell ill. In modern zoos, people can see animals in more natural conditions. The animals are given more freedom in larger places so that they can live as they were in nature. Even the appearance of zoos has changed. Trees and grass grow in cages, and water flows through the places the animals live in. There are few bars; instead, there is often a deep ditch(沟), filled with water, which surrounds a space where several sorts of animals live together as they would naturally. In an

American zoo, the visitor can walk through a huge special cage that is filled with trees, some small animals and many birds, and large enough for the birds to live naturally. In a zoo in New York, with the use of special light, people can observe certain animals that are active only at night, when most zoos are closed. Some zoos have special places for visitors to watch animals that live in the desert or under water. Modern zoos not only show animals to visitors, but also keep and save rare animals. For this reason,fifty years from now, the grandchildren of today's visitors will still be able to enjoy watching these animals. 41.It seems that ________ is something very important for A.eating good food B.living in cages C.living with other animals D.living in natural conditions 解析:推理判断题。由第一段最后两句和第二段前两句可知 D 为正确选项。 答案:D 42.In modern zoos, ________. A.different kinds of animals are kept separately B.animals are no longer taken good care of C.animals have more freedom D.visitors can walk wherever they like 解析:细节理解题。在现代的动物园里动物拥有更多的自由,文章第二段第二句有所体 现。 答案:C 43.In a modern zoo, ________ feel comfortable. A.the animals, not the visitors B.the visitors, not the animals C.neither visitors nor animals D.both visitors and animals 解析:细节理解题。在现代的动物园里人们可以在更自然的条件下看动物,动物也可生 活得更自由,所以彼此都觉得更舒服。 答案:D 44.In some zoos, people can ________. A.walk through huge special cages to watch all B.see animals which live in special conditions C.observe animals that are active at night during the day sorts of animals animals.

D.watch all rare animals that may not be seen in

the future

解析:细节理解题。由第二段最后一句可知,一些动物被饲养在特殊的环境里,以便参 观者观看那些生活在沙漠或水中的动物。 答案:B 45.The main idea of the passage is that ________. A.zoos are now places where animals can live B.zoos are places where people can see animals C.there should be old and modern zoos alike D.rare animals may soon die out 解析:主旨大意题。本文主要介绍了动物能自然地生活在现代的动物园。 答案:A B Ever since I was a child, my mouth has caused me trouble. I'm not a bad person.I have just had a hard time learning when to keep my mouth closed. My mom has told me again and again, “Robert, your constant bad words are hurting me. If you continue to be rude, you will get into big trouble.” naturally from all over the world

It's been a problem at school several times too, when teachers have told me something I didn't want to hear. I used to feel it was my duty to stand up for myself and tell them off. One day in the English class I began working on my homework until I heard a classmate talking behind me.It was Nathaniel, talking to himself as usual. I said ever so nicely, “Nathaniel, would you be quiet?”Nathaniel continued talking to himself. I quickly shouted, “Nathaniel, shut up! ” For the next five minutes, we threw hurtful words back and forth at each other. “At last I don't have an ugly lazy eye like you! ”I shouted. I knew it would hurt his feelings and shut him up. What I said filled him with anger.He tried to reach over my seat and grab(抓住) me as he shouted, “That's it! That's it! ” Surprised at his reaction, I sat back in my seat. Never had I seen Nathaniel act like this before. Later on, we were taken to the principal's office. There, the principal told us to discuss the matter. It wasn't until then that I finally found that when I hurt someone physically(身体上), the wounds eventually heal(become healthy again). But when I hurt them with my words, sometimes the pain never goes away. At the end of the discussion, I said sorry to Nathaniel.

When I headed back to my room, I spent some time praying(祈祷). I began to think about how often what I said hurt others. But I believe that as I keep praying and asking God to help me and he'll tell me when to keep my mouth closed. 46.When Robert was a child, it was difficult for him to ________. A.keep his mouth full B.say good words to others C.pass his exams D.help others again and again 解析:推理判断题。从文章第一段可知,作者小时候喜欢说些伤害别人的话,并且很难 管住自己的嘴巴。 答案:B 47.The underlined word “them” means Robert's ________. A.parents C.teachers B.friends D.principals

解析:代词指代题。当老师说的话作者不喜欢听时,他常常站起来数落他们。 答案:C 48.Which of the following is TRUE? A.Robert's hurtful words hurt Nathaniel's feelings. B.Nathaniel never talked to himself in class. C.Robert felt sorry for talking too much in class. D.Nathaniel said sorry to Robert for hurting him. 解析:细节理解题。从第五段中的“I knew it would hurt his feelings and shut him up.”可知 A 项正确。 答案:A 49.In the passage the writer tries to tell us that ________. A.when you hurt someone physically, the pain never goes away B.we should try to understand and help each other in class C.we should keep praying and asking God to help us D.words cause more pain than violence 解析:意图推断题。结合作者与 Nathaniel 争吵一事以及倒数第二段中作者的感悟可推 知答案为 D。 答案:D 50.Which of the following is NOT true according to the passage? A.At the very beginning, Robert didn't say bad words to Nathaniel.

B.Robert didn't regret that he said bad words to Nathaniel. C.Robert's mother was not satisfied(满意) with him. D.It was in the principal's office that Robert found that the pain sometimes never went away when he hurt someone mentally. 解析:细节理解题。从文章倒数第二段可知,作者为自己的行为感到后悔,并从此以后 开始反省。 答案:B C Learning Money Management When 12yearold Hayley Flomen received a generous amount of cash for her birthday, she knew exactly what she wanted to buy: a pair of Lululemon pants that her mom wouldn't buy because they were too expensive. “We went to the store together, ” remembers Hayley's mom, Andrea, “and she changed her mind. When it was her own money, she felt they were too expensive, after all.” That story pretty much sums up why young teens should have some cash of their own—not for lunch or movies, but money to do with as they see fit. Because you don't really understand what it means to pay $100 for a pair of pants, until it's your $100. “Kids get excited about receiving money because it gives them the opportunity to make their own purchasing decisions, ” confirms Jeannie Stamkos, branch manager of the Yonge and Eglinton CIBC in Toronto. “Young teens have a heightened interest in money, which means there is a need for parents to educate them.” A weekly or monthly allowance is a common way to give kids ongoing experience with handling money. But Stamkos has other suggestions: Help them plan. “If there's a bigticket item your child wants, ” says Stamkos, “help him figure out how long it will take to save for that, based on the allowance he's being given and how much he can put aside each week.” Help them earn. Point out opportunities kids might have to earn extra dollars, whether through odd jobs at home, babysitting or a paper route. 51.The reason why mother and daughter gave up buying the pants is that ________. A.the money was a valuable gift B.the pants are expensive C.the pants were sold out D.they chose a cheap pair 解析:细节理解题。根据第一段可知妈妈不买裤子的原因是太贵,而第二段中当女儿拿 着属于自己的钱去买裤子时也觉得太贵。 答案:B

52.According to the writer children should be given A.in case they want to buy clothes B.when they are with friends C.to decide to buy something they think fit D.when they go out eating

some money ________.

解析:细节理解题。由第三段“...but money to do with as they see fit.”可知答案。 答案:C 53.Which of the following statements is NOT true? A.If a teen has a strong interest in money, he is sure to be able to handle money.

B.The writer agrees that children may earn money by doing housework. C.Children are excited to have their own money because they can make decisions on their own. D.Allowance can be given to children weekly or monthly.

解析:细节理解题。根据第四段第一句可知 C 项符合事实;根据第四段最后一句可知 A 项不符合事实;根据第五段可知 D 项符合事实;根据最后一段可知 B 项也符合事实。 答案:A 54.What does the underlined phrase “a bigticket item” mean? A.An item that costs much. B.An item that needs little money. C.Something that is cheap. D.Something that needs a lot of time. 解析:语意猜测题。根据后面的句子“help him figure out how long it will take...based on the allowance...”可以推测该词语的意思为“需要花费很多钱的东西” 。 答案:A 55.We can infer from the passage that ________. A.mother will buy the 100 dollars pants without using her daughter's cash B.Flomen doesn't feel sad though she didn't buy the pants she had been longing for C.Flomen would feel excited if she bought the expensive pants with her gift money D.Flomen would never have cash gift if she buy the pants with it this time 解析:推理判断题。根据第二段可知 Flomen 没有舍得用自己的钱买一条昂贵的裤子, 是她自己作出的决定,所以推测答案为 B。其他选项均不合情理。 答案:B D Bosses in Britain who are worried about their workers stealing, being careless or breaking

rules at work have been using new technology to find out for sure. Employers are using tiny cameras to secretly watch their staff. The cameras film everything that happens at work and record it all on videotape. Then the head of the company and the department bosses can watch the tapes to find out if their staff have been doing anything wrong. Research has shown that companies in Britain lose more than 13.5 billion Renminbi every year because of crime by employees. Employers hope that these new cameras will help them to catch people who steal money or help themselves to office equipment. So far, the cameras seem to be doing their job very well. As a result of their use, several people—including one police officer—have been caught stealing. To their surprise, they immediately lost their jobs. Bosses are trying another method to stop the theft of computer equipment. This uses special electronic tags which are linked to a computer system. The tags are put on all computer equipment and worn by all employees. The computer system knows which workers are allowed to take equipment home. Employees can not leave the office with a piece of equipment that they are not allowed to take. If they do, the computer system will stop them: an alarm will sound and the doors will lock before the person can leave the building. Not surprisingly, many workers do not like the new cameras. They say that most employees do not steal or tell lies. They feel it is impossible for people to be happy at work when they are being watched all the time. Some employers agree. They know that the cameras and computer systems will stop a small number of people stealing. They don't, however, want to punish all their workers for the actions of a few. 56.Some British employers think their workers might be________according to the first paragraph. A.working hard B.watching other employees C.stealing, breaking rules or being careless D.stealing cameras 解析:细节理解题。见第一段第一句。 答案:C 57.Companies are using hidden cameras to________. A.watch employees B.watch customers C.take photographs D.watch employers 解析:细节理解题。见第一段第二句。secretly“秘密地” ,引申为“躲藏起来” 。 答案:A 58.Companies lose more than 13.5 billion Renminbi a year ________.

A.buying expensive cameras B.buying computer equipment C.expanding its operations D.because of crime by employees 解析:细节理解题。见第二段的第一句。 答案:D 59.Using another method, electronic tags will be put on ________. A.people and equipment B.people C.equipment D.cameras 解析:细节理解题。见第三段的第三句。 答案:A 60.Workers say that ________. A. the new security systems will stop them B.most staff are honest, so the new systems are C.they like appearing in videos D.they will still be able to steal things 解析:推理判断题。由文章最后一段可知,员工们认为大多数雇员不会偷窃或撒谎,而 且在工作的时候一直被“盯”着会让人感到难受,所以他们认为此系统没有必要。 答案:B 第二节:下面是五个人想在广告搜索一些自己需要的信息。阅读下面六个选项(A、B、 C、D、E 和 F), 选出符合各自需求的最佳选项。选项中有一项是多余选项。 61. ________ Adam has just graduated from Beijing University recently. He would like to be a newspaperman. 62. ________ Wendy is rather disappointed because her wallet had been lost when she got on a bus to work. 63. ________ It is Mr. Brown and his wife's third wedding anniversary. He plans to invite his wife to a romantic place to celebrate it. 64.________ The Smiths have just moved to Guangzhou and need to have a place to settle down. 65.________ Susan is a famous dancer with an attractive figure. She is putting on weight theses days, though. She is anxious to take some efficient action. A.FOUND A black wallet with some money inside. stealing unnecessary

Come to Room 118 Great Hotel in the evening or call Tom at 2323 3388 B.WANTED A 3bedroom apartment in the city centre. Rent fee: below $800 per month. Call Tony at 3836 3688 C.SINGLES' CLUB A club for singles who are looking for new friends. Ages: 2545 Activities: parties, meals, swimming, concerts, dances... Time: we meet every Thursday at 8:30 pm! Address: 19 Jiangnan Road Tel: 3428 3488 D.SUNSHINE CLUB Join us for a 10mile country walk on Saturday, October 10th. Children and pets are welcome. Meet at the NO.1 Super Market at 2 pm. Call Jeff at 6848 4866. E.SUMMER JOB Do you like to talk with people? Do you like to write stories? Do you want to work for a magazine? Then come and work for us as a reporter. Please call Laura at 5555 8888. F.GREEN TEAHOUSE This teahouse is designed for couples—most of the tables are for two. And all the tables look different. Here the couples will feel romantic indeed. The food is a little expensive, but the service is the best. 答案:61.E 62.A 63.F 64.B 65.D

第Ⅱ卷

非选择题部分(共 40 分)

第三部分:写作(共两节,满分 40 分) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 下面短文中有 10 处语言错误。请在有错误的地方增加、删除或修改某个单词。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写上该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写上修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词。 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Today I took part in the English singing competition of our school. Most of the singers and audience have been there when I arrived at the ball. See the large audience, I started to feel little

nervous. After some times, it was my turn to sing. When the host read my name out, the audience burst into a great cheer, and my heart began to beat really fastly. The song I sing was Country Road, that is a very famous piece of American country music. I had practiced for it many times, and I didn't think I had done a very good job. Anyway, I was still very excited because of participating was the most important thing to me. 答案: Today I took part in the English singing competition of our school. Most of the singers and audience have been there when I arrived at the ball. See the large audience, I started to feel∧
had Seeing a

little nervous. After some times, it was my turn to sing. When the host read my name out, the
time

audience burst into a great cheer, and my heart began to beat really fastly. The song I sing was
fast sung

Country Road, that is a very famous piece of American country music. I had practiced for?
which but

it many times, and I didn't think I had done a very good job. Anyway, I was still very excited because of ? participating was the most important thing to me.

第二节:书面表达(满分 30 分) 请根据下面提供的信息,写一篇关于哥伦布的 100 词左右的短文。 1.哥伦布,意大利探险家,1451 年出生于意大利;从小爱读《马可· 波罗游记》 ,从中 了解到许多关于东方国家的事情,并且很想去旅行;1492 年,哥伦布带着 87 名水手离开西 班牙,开始横渡大西洋的远航。他们在海上度过了两个多月,终于到达了美洲。 2.我们可以从他身上学到?? 参考词汇: 哥伦布: Columbus 《马可· 波罗游记》 :The Description of the World 大西洋:the Atlantic Ocean 美洲:America ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 答案: Columbus, an Italian explorer, was born in Italy, in 1451.As a child, he liked reading the book The Description of the World, from which he learnt something about eastern countries. So he wanted to travel there very much. In 1492, Columbus left Spain with 87 sailors and started his

voyage across the Atlantic Ocean. After more than two months at sea, he and his sailors finally reached the “New World”—America. I admire Columbus very much. I think he must have had a lot of difficulties when he traveled, but he still carried on and finally discovered America. I will take him as an example and face the difficulties with courage.


相关文章:
新人教版高一英语必修一第五单元练习题(附练习题答案)
新人教版高一英语必修一第五单元练习题(附练习题答案)_英语_高中教育_教育专区。高一英语必修一第五单元练习题一、单词拼写 1. Q___ is more important than q...
人教版高中英语必修一过关检测卷_Unit5_Nelson_Mandela_-a_modern_hero(含答案)
人教版高中英语必修一过关检测卷_Unit5_Nelson_Mandela_-a_modern_hero(含答案)_英语_高中教育_教育专区。英语· 必修 1(人教版) 第五单元过关检测卷 第一部分...
高一英语必修1unit5单元测试题
必修一 unit5 单元测试题第一部分 英语知识运用(共三节,满分 50 分) 第一节 语音知识。(共 5 小题:每小题 1 分,满分 5 分) 从 A、B.C. D 四个...
高中英语必修一第五单元测试题
高中英语必修一第五单元测试题_英语_高中教育_教育专区。精心整理,适合课后巩固 必修一第五单元知识点测试题 温亚娟 一重点单词 1 质量品质 2 积极的活跃的 3 ...
新人教版高一英语必修一第五单元测试试题(
新人教版高一英语必修一第五单元测试试题(。新人教版高一英语必修一第五单元测试试题(3) (100 分,45 分钟) 第一部分:英语知识运用 第一节:单项选择(20 分) ...
高一英语必修1第五单元测试卷(有答案)(采用)
高一英语必修1第五单元测试卷(有答案)(采用)_英语_高中教育_教育专区。高一英语必修 1 第五单元测试卷 必修 1 Unit 5 Nelson Mandela 第一部分:英语知识运用 ...
人教版高一英语必修一第五单元知识点检测
人教版高一英语必修一第五单元知识点检测_高一英语_英语_高中教育_教育专区。人教版 必修一 人教版高一英语必修一第五单元知识点检测 1. The murderer, who was ...
高一英语单元测验必修一第五单元
嘉兴英语教学网 www.jxenglish.com 收集整理 Unit5 单元检测题(总分 60) I....—To get some information . 第 1 页共 4 页 嘉兴英语教学网 www.jx...
高一英语必修一第五单元测试卷
高一英语必修一第五单元测试卷_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 Nelson Mandela—a modern hero (时间:100 分钟 满分:120 分) 温馨提示:1.第Ⅰ卷答案写在答题...
人教版高一英语必修一第五单元知识点检测
人教版高一英语必修一第五单元知识点检测_高一英语_英语_高中教育_教育专区。人教...2014一级建造师考试 一级建造师《建设工程项目管理》 《建设工程经济》计算题...
更多相关标签:
高一数学必修1测试题 | 高一数学必修一测试题 | 高一语文必修一测试题 | 高一英语必修一测试题 | 高一数学必修1测试卷 | 高一化学必修一测试题 | 高一地理必修一测试题 | 高一英语必修一测试卷 |