当前位置:首页 >> 初中教育 >>

初三英语易错题目经典11题


错题重现

1.It is too hot outside. You’d better not ____ out.

A. go B. goes C. going D. to go

2.My flight to New YOrk ___from Shanghai Pudong International Airpo

rt. A. took in B. took off C. took out D. took up 3.”Hi, This’s Bill, What are you doing Tom?”--”I am watching a football match. It started at 7 p.m. and __ on for another half an hour. A. has been B. was C.had been D. will be

4. In the past few years, there __great changes in my home town.

A.are B.were C.have been D. had been
5.Your composition is good. Besides, your handwriting is excellent too. Besides means__. A. However, B. What’s more, C. Even though D. What’s worse

6.That little girl seems__ because of her new haircut.

A.happily B.sadly C.cheerfully D.lovely
7. At first the little boy denied__his neighbour’s window. A.to break B. has broken C. breaking D. broke

8.That man is a lier, you can never expect him__ you with anything. A. helping B.to help C.help D./ 9.I bought a book and it was __ book I’ve ever read. A. interesting B. interest C.more interesting D. the most interesting

10. By the time he received the letter, his wife __. A. had gone B.have gone C.was going D.gone

11. The stupid boy even can’t find the entrance __ the park. A. of B. to C. for D. about

12.My teacher wants me to write a composition __ friendship this morning.

A. for B. in C. on D.of

13.She’s never dressed like a girl, __ she?

A. is B. has C. hasn’t D. isn’t

14. --Is this hat Nancy’s? --No, it __ hers. Hers is much smaller.

A. mustn’t be B.can’t be C.shouldn’t be D. needn’t be


相关文章:
初三英语易错题比较难一点的
初三英语易错题比较难一点的_英语_初中教育_教育专区。勤冠教育基础练习: 1._...(wise) 11.Having received an ___ to his birthday party on Wednesday...
初三英语易错题(带答案版)
初三英语易错题(带答案版)_英语_初中教育_教育专区。初三英语易错题(带答案版)...A is driving B drove C has driven D drives 11.The hotel beside the ...
初三英语_易错题(含答案)
初三英语_易错题(含答案)_英语_初中教育_教育专区。...(nature) 11. WHO is the short form of World ...2014年12月大学英语四级经典参考范文 四季养生 中医...
九年级英语易错题分析
九年级英语易错题分析_英语_初中教育_教育专区。九年级英语答题技巧以及典型错例单选答题技巧: 一.注意题干中的暗示信息。 从给出的句子和单词中找出相关的隐含信息...
初中英语单选经典易错题
初中英语单选经典易错题_英语_初中教育_教育专区。1 ( ) Mom makes me eat ...做这样的题, 我们要仔细分析题干,找准考点并逐个排除选出最佳答案。 11. ...
中考英语易错30题含答案
more another +数词+名词 固定用法,another 表示“另外的,再” 根据题目意思, ...中考英语易错77题 11页 免费 中考英语易错集锦大全21... 7页 免费 ©...
中考英语精选单选题易错题2015
中考英语精选单选题易错题2015_英语_初中教育_教育专区。中考英语精选单选题易错...( )11.Mr Wang has two children.One is a boy and___is a girl. A....
初中英语语法易错选择题精华版
中考英语语法易错选择题精华版 1D 11 B 21 A 31 B 41A 2C 12C 22 D 32 D 42C 3C 13A 23 D 33 B 43D 4C 14 C 24 C 34 D 44A 5B 15 D 25...
中考英语易错题总结118题【附答案】
全​部​都​是​单​项​选​择​题​,​有​答​案​。初三英语易错题总结 118 题(一) ( ). 1.---Who’s taken away my Engli...
2014中考英语易错题集锦
2014中考英语易错题集锦_初三英语_英语_初中教育_教育专区。最全面的中考英语易错题汇总 2014 年中考英语易错题集锦一、名词、冠词 1.– What can I do for you...
更多相关标签:
初三二次函数经典题目 | 初三化学经典题目 | 初三化学易错题 | 初三数学易错题 | 初三英语易错题 | 初三物理易错题 | 初三物理电学易错题 | 初三电学易错题 |