当前位置:首页 >> 语文 >>

高中一年级完型阅读练习(5)


高中一年级英语完型阅读练习(5) In order to be a success in the American business world, you must “get along” with people. You must learn to conduct yourself in such a way _1_ you earn the affection and res

pect of others._2_ we have already pointed out, Americans_3_ business and pleasure. Therefore, learning how to _4_ informally can be a help with your American business _5_.Americans like to talk about a _6_of different topics—sports, politics, cars, popular movies and television shows and personal interests. Many large American cities have sports teams. If you are _7_ with Americans in the United States, it would be a good idea to _8_out about the local sports teams so that you can _9_ in the almost inevitable discussions about “how our _10_ will do this year” .Politics can be a _11_ topic unless everyone is of the same mind _12_.Limit your discussions to asking questions of your friends. Most Americans are _13_ owners and some are even obsessive about the subject. You can contribute _14_talking about cars you have owned or by _15_ information you have read in automotive magazines. Americans watch television almost every night and attend movies regularly, _16_ naturally television shows and the _17_ movies become topics for discussions. If you are unable to _18_ American television or attend American movies, reading the _19_ section of such magazines as Time News week will keep you up to date on _20_is popular in America. 1. A. which B. where C. as D .that 2. A. While B. Since C. As D. Because 3. A. mix B. enjoy C. like D. manage 4. A. conduct B. appear C. behave D. chat 5. A. friends B. efforts C. contacts D. companies 6. A. bit B. total C. group D. number 7. A. meeting B. working C. living D. playing

8. A. find B. learn C. go D. stay 9. A. work B. participate C. succeed D. break ? 10. A. group B. business C. company D. team 11. A. common B. sensitive C. special. D daily 12. A. politically B. economically C. professionally D. personally 13. A. house B. car C. business D. land 14. A. to B. toward C. by D. through 15. A. collecting B. sharing C. gathering D. analyzing 16. A. so B. therefore C. thus D. hence 17. A. interesting B. exciting C. excellent D. latest 18. A. witness B. look C. watch D. glance 19. A. entertainment B. sports C. business D. movie 20. A. which B. that C. what D. As He works 10 hours a day, makes more than US $98000 a year, doesn't bother to take holidays, dresses as he pleases, he's never been happier and is looking for another job. This 33-year-old, white, university-educated person is the typical Internet worker, according to a study by the Internet Standard, a San Francisco news magazine. There is also a reasonable chance that his employer will arrange his dry cleaning, allow him to bring his dog to work, offer him free massages(按摩) and give him stock options(股票自由买卖权).And he still thinks people in other firms are doing better. The typical worker, it appears, not only enjoys an income about three times the national average but also enjoys himself. At present 2. 5 million people are employed by Internet firms in the US. The results of the study give plenty of reasons why so many people think the grass is greener in Silicon Valley(硅谷). Even after tech stocks sharply went down in April, closing many star - ups, there is still a mood of enthusiasm (热情) special advantage among those still employed. and So what makes 52 percent of them "very happy"?"Demanding work" is given as the main reason and "salary"is unsurprisingly close behind. Those questioned in the study also listed working weekends and long holidays as signs of the pleasures

of the workplaces. Only 13 percent were paid for the extra hours worked while 14 percent put in more than 12 hours work on an average day. "It wasn't all about money"wrote Maryann Thompson in the introduction to the study,"It was fun. What other job could a college and graduate walk into at 10 a. m. wearing shorts and sandals?" And spend days with his dog at his feet, working on projects that required real brain power- then leave at 9 p. m. with a belly full of free food, a few happy - hour beers and a big fat check? The average income works out at $104000 with the average basic salary at $84700. 1. The job as an Internet worker ______. A. calls for strict rules B. allows much freedom C. leaves more time for housework D. requires shorter working hours 2. The phrase "a big fat check" in the last paragraph means ________. A. tasty food B. beautiful clothes C. good earnings D. healthy bodies 3. A. B. C. D. It can be inferred from the passage that ________. employers try many ways to satisfy their Internet workers youths prefer much more freedom in their work Internet workers earn much more than an average worker college graduates are greatly attracted by Internet work

高中英语完型阅读练习(5) 1.such?that 在此引导的是结果状语从句,意思为:你必须学会用这种方式指导你自己的 行为以便能赢得他人的尊重。如用 such?as 就是定语从句,as 作关系代词在从句中做主语 或宾语。而此句不缺此成分。答案为 D 2.As we have already pointed out 表示:正如我们所指出的那样。as 引导非限制性 定语从句答案为 C。? 3.mix business and pleasure 意思是:把工作和娱乐混在一起。答案为 A。? 4.learn how to chat informally 是动名词短语作主语,表示“学会如何进行非正式 交谈”。答案为 D。? 5.business contacts 生意接触/交往。答案为 C。? 6.talk about a number of different topics 谈论有关许多不同的话题。答案为 D。 7.work with sb.与某人一起工作。答案为 B。? 8.find out 查明,弄清。答案为 A。? 9.participate 表示“参与(谈话之中)”。答案为 B。? 10.第二段第一句有 Many large American cities have sports teams.答案为 D。? 11.sensitive topic 表示“敏感的话题”。答案为 B。? 12.politically 从“政治方面”(除非大家观点或意见相同)。答案为 A。? 13.car owners 指“拥有汽车的人”。从下一句中可得知。答案为 B。? 14.“by+动名词”表示以某种方式做某事。答案为 C。? 15.share information you have read 表示:把你所读到的内容或信息与他人分享。 答案为 B。16.so naturally 表示“更不用说”。答案为 A。? 17.latest movies 最新上映的电影。答案为 D。? 18.watch television 看电视。答案为 C。?

19.entertainment section 表示“娱乐版”。答案为 A。? 20.on what is popular in America 考查介宾从句,what 在从句中充当主语,表示“有 关于在美国很流行的东西”。答案为 C。 1-3 BCD


相关文章:
高中一年级完型阅读练习(7)
高中一年级完型阅读练习(7) The word “sharp” can be _1_ to describe ...We can use “sharp” to describe a _4_ kind of point,_5_as the ...
高中阅读完型练习
高中一年级完型阅读练习... 暂无评价 5页 1下载券 高中一年级完型阅读练习....5.D 6.C 7.A 8.B 9.B 10.C 11.D 12.D 13.A 14.C 15.B 完型...
高中一年级完型阅读练习(3)
高中一年级完型阅读练习(3) When Dave was eighteen, he bought a secondhand...5. A. some B. neither C. none D. most ? 6. A. delighted B. ...
高中一年级完型阅读练习(2)
高中一年级完型阅读练习(2) Mrs. Jones was over eighty, but she still drove...ran after 11 old age, so that she 5. A. passB. goC. runD. rush ...
高一英语完型阅读练习一(含答案)
高一英语完型阅读练习一(含答案)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。高一英语完...floating ( )5. A. wind B. snow C. air D. rain ( )6. A. ...
高一完型阅读练习
高一完型阅读练习_英语_高中教育_教育专区。高中,完型,阅读Test 1 From an early...into trying to be a(n)___4_, and they really felt___5_ for him...
2014高中一年级英语阅读理解专项练习
5 NOT all memories are sweet. Some people spend all their lives trying ...高中一年级英语阅读训练... 51页 1下载券 完型填空专项训练50篇[附... 72...
高中一年级阅读分级训练10
高中一年级阅读分级训练10_高一英语_英语_高中教育_教育专区。上海市高中一年级阅读分级训练10Reading A 词数 297 类别人物传记 难度★★★建议用时 5?30?? ...
阅读,完型练习题
阅读,完型练习题_英语_高中教育_教育专区。一.阅读理解 2007 年普通高等学校...新目标八年级上册完型填... 6页 5下载券 ©2016 Baidu 使用百度前必读 |...
高中一年级竞赛练习(5)
高中一年级竞赛练习(5) 高中一年级竞赛练习高中一年级竞赛练习隐藏>>...加入阅读会员!获取下载券 登录百度文库,专享文档复制特权,财富值每天免费拿!现在...
更多相关标签: