当前位置:首页 >> 初中教育 >>

八年级上英语Unit4试卷与检测题


单元测试卷

Ⅰ.单项选择。 (30 分) A.选择与句中划线部分意思相同或相近的词或短语。 1.I walk past some of my favorite shops every day. A.pass B.to C.by D.from 2.They look left,then right,and cross the street. A.go acro

ss B.go past C.go by D.go pass 3.I need a big park to play soccer! A.basketball B.ball C.ping pang D.football 4.Thanks a lot. A. much B.many C.very much D.a lot of 5.I’ll show you,when I am done. A.I finish it B.I do it C.I did it D.I finished it B.选出可以填入空白处的最佳选项。 6.Is there a movie theatre_____your neighborhood? A.of B.with C.in D.for 7.Danny is walking.He is_____his way_____home. A.on;to B.for;/C.at;to D.on;/ 8.There is always a parking lot_____the shopping centre. A.in B.beside C.with D.of 9.Miss Gao likes_____a bus to work. A.having B.bringing C.taking D.leaving 10.When you_____the street,you must look carefully. A.past B.across C.pass D.cross 11.That’s not my book.I can’t_____it for a long time. A. show B.keep C.buy D.borrow 12.Can you_____me the way to the bakery? A.say B.speak C.talk D.tell

13.The boat went__the lake. A.across B.cross C.past D.passed 14.Jenny bought a new pen for_____sister on____way home. A.her;her B.hers;her C.her;hers D.she;she 15.He often asks his mom_____his favorite drinks when she shops. A.buy B.to buy C.buying D.bought Ⅱ.句型转换。 分) (5 1.My mother got them yesterday from the post office.(改为一般疑问 句) _____your mother_____them yesterday from the post office? 2.I think they would come tonight.(改为否定句) I_____think they_____come tonight. 3.They are making birthday cards for Brian.(对画线部分提问) What_____they_____for Brain? 4.My group’s favorite subject is physical education.(对画线部分提 问) ______favorite subject______physical education? 5.We have lived in this neighborhood for two years.(对画线部分提问) ______ ______have you lived in this neighborhood? Ⅲ.完形填空。 (10 分) 不懂得欣赏艺术有时候会弄得啼笑皆非的。 Mr. Brown lives in a city. He 1 a small shop in the middle of city, 2 some of

and he sells(出售) pictures in it. They’re not expensive, 3 are very nice. One day, a woman came a few “ 7 5 4

the shop and looked at one picture for 6 horses in a field. Then she asked,

. It’s a picture is this picture?”

“ Twenty dollars.” Mr. Brown answered. “It’s 8 expensive. Can I 9 you two dollars for it?” said

the woman. “ Two dollars? But you dollars.” “Oh, but it isn’t clean now,” the woman said. 1. A. has 2. A. so 3. A. they 4. A. on 5. A. hours 6. A. on B. in B. have C. had D. is D. but D. it D. on D. years D. to D. How 10 buy the canvas(油画布) with two

B. because C. and B. them C. their C. into

B. minutes B. with

C. weeks C. of

7. A. How much B. How many C. How old 8. A. no 9. A. give 10. A. can B. not B. let B. can’t C. too C. have C. are

D. isn’t D. make D. aren’t

Ⅳ.阅读理解。 (20 分) A One day Mr. Robinson saw a woman in the street with ten children. He was very surprised because all the children were wearing the same clothes —white hats, blue coats and white pants. “Are all those children yours? ”he asked the woman. “Yes, they are,” she answered. “Do you always dress them in the same clothes?”asked Mr. Robinson. “Yes ,” answered the mother,“When we had only four children, we dressed them in the same clothes because we didn’t want to lose any of them. It was easy to see our children when they were among (在??中 间)others because they were all wearing the same clothes. And now, when we have ten, we dress them like this because we do not want to take other children home by mistake(错误) .When there are other children among ours, it is easy to see them because their clothes are different.”

根据短文内容,选择正确答案。 1. One day ______. A. Mr. Robinson met a woman teacher with 10 school children B. Mr. Robinson met 10 children with their mother C. the mother met Mr. Robinson with 10 school children D. the mother met Mr. Robinson with his 10 children 2. -Why was Mr. Robinson surprised when he saw the ten children? -Because he saw that______. A. they all had the same look B. they were all the mother’s children

C. the woman had so many children D. they were all dressed in the same way 3. When did the mother begin to dress her children in the same clothes? A. Just after she had the fourth child. B. Just before the mother had ten children. C. When she met Mr. Robinson in the street. D. When she didn’t want to take other children home by mistake. 4. According to (根据) the story, we know that_____. A. all the ten children are boys who are wearing the same clothes B. all the woman’s children are girls who are in the same clothes C. the children’s clothes had the same colour D. the ten children are both the woman’s and Mr. Robinson’s children 5. When the woman has ten children, she dresses them in the same clothes because______. A. the mother wants to show it to Mr. Robinson B. she doesn’t want to take other children by mistake C. she wants to take them to walk in the street D. it’s very easy to find them in the street B A young man once went to buy a pair of pants. When he got home, he

went upstairs(上楼)to his bedroom and put them on. He found that they were two inches(英寸) long. Then he came out of his room to see his mother and his two sisters. They were washing something in the kitchen.“These new pants are too long, they need to be shortened(缩短) about two inches. Would one of you like to do this for me, please?” His mother and sisters were busy and none of them said anything. The mother went upstairs after she had finished washing and shortened the pants two inches. But she didn’t tell her daughters about it. Later on, after supper, the elder sister remembered her brother’s pants. So she went upstairs without saying to anyone, and shortened the pants two inches. The younger sister went to the cinema, but when she came back, she also remembered what her brother had said. So she ran upstairs, and took two inches off the legs of the new pants. 6.The new pants were _______. A. too long for the young man C. six inches long B. two inches long D. too short for the young man

7.The young man asked ______to shorten his pants. A. his mother and his two sisters sister C. his mother D. his mother or one of his two sisters B. his mother and one of his

8._______,his elder sister shorten his pants. A. After supper B. After the mother finished washing

C. After the young man went upstairs D. After the younger sister went to the cinema 9.How many inches were the legs of the new pants shortened by at last? A. Two. B. Four. C. Six. D. Eight.

10.When the young man put on the pants, he would _______.

A. feel happy

B. be very sad

C. thank his family

D. be very excited

Key: Ⅰ. 1-5 CADCA Ⅱ.1.Did; get 6-10 CDBCD 2.don’t ;will 11-15 BDAAB 3.are;making 4.Whose;is 5.How long

Ⅲ.1-5 ACBCB 6-10 CACAB Ⅳ.1—5 BDACB 6-10 BAACB

单元测试题
Ⅰ.单项选择。 (30 分) A.选择与句中划线部分意思相同或相近的词或短语。 1.I walk past some of my favorite shops every day. A.pass B.to C.by D.from 2.They look left,then right,and cross the street. A.go across B.go past C.go by D.go pass 3.I need a big park to play soccer! A.basketball B.ball C.ping pang D.football 4.Thanks a lot. A. much B.many C.very much D.a lot of 5.I’ll show you,when I am done.

A.I finish it B.I do it C.I did it D.I finished it B.选出可以填入空白处的最佳选项。 6.Is there a movie theatre_____your neighborhood? A.of B.with C.in D.for 7.Danny is walking.He is_____his way_____home. A.on;to B.for;/C.at;to D.on;/ 8.There is always a parking lot_____the shopping centre. A.in B.beside C.with D.of 9.Miss Gao likes_____a bus to work. A.having B.bringing C.taking D.leaving 10.When you_____the street,you must look carefully. A.past B.across C.pass D.cross 11.That’s not my book.I can’t_____it for a long time. A. show B.keep C.buy D.borrow 12.Can you_____me the way to the bakery? A.say B.speak C.talk D.tell 13.The boat went__the lake. A.across B.cross C.past D.passed 14.Jenny bought a new pen for_____sister on____way home. A.her;her B.hers;her C.her;hers D.she;she 15.He often asks his mom_____his favorite drinks when she shops. A.buy B.to buy C.buying D.bought Ⅱ.句型转换。 分) (5 1.My mother got them yesterday from the post office.(改为一般疑问 句) _____your mother_____them yesterday from the post office? 2.I think they would come tonight.(改为否定句) I_____think they_____come tonight. 3.They are making birthday cards for Brian.(对画线部分提问) What_____they_____for Brain? 4.My group’s favorite subject is physical education.(对画线部分提 问) ______favorite subject______physical education? 5.We have lived in this neighborhood for two years.(对画线部分提问) ____________have you lived in this neighborhood? Ⅲ.完形填空。 (10 分) 不懂得欣赏艺术有时候会弄得啼笑皆非的。 Mr. Brown lives in a city. He 1 a small shop in the middle of city, and he sells(出售) pictures in it. They’re not expensive, 2 some of 3 are very nice. One day, a woman came 4 the shop and looked at one picture for a few 5 . It’s a picture 6 horses in a field. Then she asked,



7 is this picture?” “ Twenty dollars.” Mr. Brown answered. “It’s 8 expensive. Can I 9 you two dollars for it?” said the woman. “ Two dollars? But you 10 buy the canvas(油画布) with two dollars.” “Oh, but it isn’t clean now,” the woman said. 1. A. has B. have C. had D. is 2. A. so B. because C. and D. but 3. A. they B. them C. their D. it 4. A. on B. in C. into D. on 5. A. hours B. minutes C. weeks D. years 6. A. on B. with C. of D. to 7. A. How much B. How many C. How old D. How 8. A. no B. not C. too D. isn’t 9. A. give B. let C. have D. make 10. A. can B. can’t C. are D. aren’t Ⅳ.阅读理解。 (20 分) A One day Mr. Robinson saw a woman in the street with ten children. He was very surprised because all the children were wearing the same clothes —white hats, blue coats and white pants. “Are all those children yours? ”he asked the woman. “Yes, they are,” she answered. “Do you always dress them in the same clothes?”asked Mr. Robinson. “Yes ,” answered the mother,“When we had only four children, we dressed them in the same clothes because we didn’t want to lose any of them. It was easy to see our children when they were among (在??中 间)others because they were all wearing the same clothes. And now, when we have ten, we dress them like this because we do not want to take other children home by mistake(错误) .When there are other children among ours, it is easy to see them because their clothes are different.” 根据短文内容,选择正确答案。 1. One day ______. A. Mr. Robinson met a woman teacher with 10 school children B. Mr. Robinson met 10 children with their mother C. the mother met Mr. Robinson with 10 school children D. the mother met Mr. Robinson with his 10 children 2. -Why was Mr. Robinson surprised when he saw the ten children? -Because he saw that______. A. they all had the same look B. they were all the mother’s children C. the woman had so many children D. they were all dressed in the same way

3. When did the mother begin to dress her children in the same clothes? A. Just after she had the fourth child. B. Just before the mother had ten children. C. When she met Mr. Robinson in the street. D. When she didn’t want to take other children home by mistake. 4. According to (根据) the story, we know that_____. A. all the ten children are boys who are wearing the same clothes B. all the woman’s children are girls who are in the same clothes C. the children’s clothes had the same colour D. the ten children are both the woman’s and Mr. Robinson’s children 5. When the woman has ten children, she dresses them in the same clothes because______. A. the mother wants to show it to Mr. Robinson B. she doesn’t want to take other children by mistake C. she wants to take them to walk in the street D. it’s very easy to find them in the street B A young man once went to buy a pair of pants. When he got home, he went upstairs(上楼)to his bedroom and put them on. He found that they were two inches(英寸) long. Then he came out of his room to see his mother and his two sisters. They were washing something in the kitchen.“These new pants are too long, they need to be shortened(缩短) about two inches. Would one of you like to do this for me, please?” His mother and sisters were busy and none of them said anything. The mother went upstairs after she had finished washing and shortened the pants two inches. But she didn’t tell her daughters about it. Later on, after supper, the elder sister remembered her brother’s pants. So she went upstairs without saying to anyone, and shortened the pants two inches. The younger sister went to the cinema, but when she came back, she also remembered what her brother had said. So she ran upstairs, and took two inches off the legs of the new pants. 6.The new pants were _______. A. too long for the young man B. two inches long C. six inches long D. too short for the young man 7.The young man asked ______to shorten his pants. A. his mother and his two sisters B. his mother and one of his sister C. his mother D. his mother or one of his two sisters 8._______,his elder sister shorten his pants. A. After supper B. After the mother finished washing C. After the young man went upstairs

D. After the younger sister went to the cinema 9.How many inches were the legs of the new pants shortened by at last? A. Two. B. Four. C. Six. D. Eight. 10.When the young man put on the pants, he would _______. A. feel happy B. be very sad C. thank his family D. be very excited Key: Ⅰ. 1-5 CADCA 6-10 CDBCD 11-15 BDAAB Ⅱ.1.Did; get 2.don’t ;will 3.are;making Ⅲ.1-5 ACBCB 6-10 CACAB Ⅳ.1—5 BDACB 6-10 BAACB

4.Whose;is

5.How long

综合测试题
(满分 100,时间 45 分钟) I. 把你听到的词填人下列句子。 1. 2. their 3. 4. There is a ( 20 分) in the tree . days on

Mothers often leave baby pandas for two . If we don’t Tigers are in . giant pandas, they will because people like their

. and make

from their 5.

Do the clothes made of animal fur look

on me ?

II.用括号中所给词的适当形式填空。( 20 分) 1. 2. 3. The zebra is very ( peace ). ( leaf )

Giant pandas like eating bamboo shoots and We should take the

( follow ) actions to help the wild

animals. 4 5. 6. day? 7. If ( many ) people know about the problems , then maybe ( hurt ) can’t kill the wild animals any more . When did Xi Wang start to look after Do wolves spend a lot of time ( she ) ? ( look ) for food every

they will do something. 8. 9. B: Why don’t you watch them A: Can I eat food. .( you ) ( careful ).?

No, If you eat it , I won’t talk to

III.单项选择 ( 30 分) 1.If I don’t have food, I A . am dying B. will die . C .die D .died

2. Most people feel A. happy B. frightened

if they see a snake . C. tired D. hungry

3. Tigers live as a family A .after B. when

baby tigers are 2-3 years old. C. while Hobo . C . look after D. looked D . until

4. If Eddie dies , on one A . looks after after

B. will look after

5. At four months, the baby panda go outside her home first time. A .at B. for C. of her mother’s milk for D.in

the

6. At first, the baby a day A . drank up B. drinks

to 6 hours

big

C.

will drink reserves

up D. drink large and build more

7. We are going to make wild animal reserves. A . big 8. If I walk A .over B under B .bigger

C. smaller

D. small

a rainforest , I will see some strange birds. C. through D. towards

9. Baby tigers mothers. A. learn how 10. There

to catch other animals if they watch their

B. will learn what

C. learn why

D. learn when

elephants if we don’t protect them.

A. won’t be any

B. will have no

C. won’t be some

D. will be some

IV.翻译下列句子.( 15 分) 1. 2. 3. 4. 5. 如果你明天去北京动物园,你将看到海豚表演。 如果我们不帮助野生动物,他们会无法生存。 假如老虎饥饿,它们会袭击人。 这头小狮子称起来有 100 千克。 农民们将再也不砍伐树木了。

V.阅读理解: (15 分) Leopards ( 豹 ) live in many parts of the world , from Siberia to Africa .They have a very beautiful yellow skin with large black spots. They live for about 15 years and eat small mammals (哺乳动物) such as zebras, monkeys, and antelopes ( 羚羊) .They sleep for about 12 hours a day . Leopards are very solitary(独居的)animals. They spend most of their time alone in trees , where they wait until a small animal passes . they jump on the animal and then drag it up into the tree, where they eat it. Like many animals ,leopards are disappearing because people hunt them. They kill them for their beautiful coats. The Sinai leopard , for example , from Egypt, is now probably extinct(绝种的). ( ) 1. How long does a leopard usually live? B. Fifteen months D. Fifteen years . B . live alone D . live with other animals

A . Fifty weeks C. Twelve ( days

) 2. Leopards

A . live in family groups C . live together ( A . sleep

) 3. Leopards spend much time in tree because they want to B. jump D . rest

C .wait and catch small mammals ( ) 4. Which is not true ?

A . Leopards have beautiful fur

B. Leopards eat animals and plants C. Leopards sleep 12 hours a day D. The Sinai leopard probably extinct ( ) 5. Why do people hunt leopards ? Because .

A. they kill them for their meat B. they attack people all the time C. they are dangerous D. they kill them for their coats 答案 I. 把你听到的词填人下列句子:( 20 ) 1. squirrel medicine bones II. 2. whole 5. lovely own 3. protect die 4. danger fur

用括号中词的适当形式填空;( 20 ) 2. leaves 3. following 4. Hurters 5. herself

1. peaceful 6. looking 7. more

8. carefully

9. your

you

III : 单项选择 1.C 2. B 3. D 4. B 5. B 6. A 7. B 8.C 9. A 10. A

IV: 翻译下列句子: 15 ) ( 1. If you go to Beijing Zoo tomorrow, you will see a dolphin show. 2. Wild animals won’t survive if we don’t help them. 3. If tigers are hungry , they attack people. 4. The little lion weighs 100 kilos. 5. The farmers won’t cut down trees any more. V.阅读理解: (15 ) 1. D 2. B 3. C 4. B 5. D

综合测试题
(答题时间:100 分钟) 基础知识 I. 选择填空 ( )1. --- _________ paper money in 100 years?

--- No, there won’t. A. Will beB. Are thereC. Will there beD. Is there ( )2. Dave can’t swim. Jim can’t swim, _______.

A. eitherB. tooC. bothD. also ( )3. --- My English is bad. _____________?

--- You should practice more. A. Can you help meB. What should I do C. Do you think soD. What about you ( )4. ---When _______ you ______ to Beijing?

--- Five years ago. A. did, cameB. do, comeC. did, moveD. do, move ( )5. If you lose the card, you ___________ get your things.

A. don’tB. won’tC. aren’tD. needn’t ( )6. --- What did your teacher say?

--- She ______ she _________ newspaper at that time. A. said, is readingB. said, was reading C. says, was readingD. says, is reading ( )7. While the woman was cleaning the room, the door _______.

A. openB. is openingC. openingD. opened ( )8. She does well ______ English.

A. onB. atC. inD. under ( )9. They said that they _______ me the next day.

A. will visitB. are going to visi C. would visitD. visited ( )10. Tom is used ______________ for 30 minutes on the

playground every night. A. to runB. runC. to runningD. to runs

II. 连词成句 1. I, came, when, was, my, my, doing, mother, back, homework ________________________________________________. 2. has, I, friend, same, my, haircut, the as, do ________________________________________________. 3. will, computers, home, on, at, study, kids ________________________________________________? 4. soccer, popular, is, very, the, world, all, over

5. have, a, fight, your, with, did, classmate, yesterday , you ? III. 完型填空 A My best friend is Xiao Li, but last week in school we had a big fight, and she didn’t talk 1 me. It all started when she asked me if she

could copy my homework. I asked her why she wanted to do that, and she said 2 she had forgotten to do hers. I said I didn’t think it was 3 why I didn’

a good idea for her to copy my homework. She wanted

t think it was a good idea. I said it would start a bad habit, and that she should do her 4 work. She got really mad at me, and said she didn’

t want to be best friend any more. I said that was OK and that I was sure she’d get 5 it. And she did. Yesterday she told me she was sorry

she’d gotten mad. She said it was much better if she did her own work. ( ( ( ( )1. A. forB. onC. aboutD. to )2. A. ifB. thatC. whetherD. weather )3. A. knowingB. knewC. to knowD. knows )4. A. ownB. herselfC. myselfD. own’s

( B

)5. A. outB. onC. overD. to

There were no classes that afternoon, so Henry went to a __1__ shop near his home. The shop sold many jackets. He looked ?__2__ them and at last chose a very nice one. He __3__ it on and then told the shopkeeper to put it into a __4__. At that time his friend Bruce came into the shop. They hadn't seen each other for a long time. They were so __5__ to meet again that they forgot __6__ else. Soon they were busy talking on and on happily. It was nearly six o'clock, __7__ they decided to go and have dinner together. Henry picked up the bag, and walked __8__ the door of the shop. The shopkeeper stopped them and asked Henry to pay for the __9__. Henry looked at him in surprise at first, but soon he remembered that he hadn't paid for it. He said __10__, gave him the money and then left the shop with his friend. ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( )1. )2. )3. )4. )5. )6. )7. )8. )9. )10. A. fruit B. bookC. foodD. clothing A. upB. forC. afterD. at A. putB. triedC. gotD. turned A. bag B. cupC. carD. pocket A. worriedB. interestedC. happyD. upset A. nobodyB. anybody C. somethingD. everything A. thoughB. soC. becauseD. but A. towards B. throughC. out ofD. round A. dinnerB. bagC. jacketD. ticket A. goodbyeB. yesC. helloD. sorry

IV. 阅读理解 A We look at faces every day. What are these two faces thinking? In the face on the right the eyebrows(眉毛) are straight, close together and close to the eyes. If the eyebrows are dark and the mouth

is short and turns down , it means anger(生气). In the face on the left the eyebrows are lifted away from the eyes. They are round and light. Don’ t you think that the face on the left looks friendly and the one on the right looks unfriendly.

根据短文意思选出正确的答案 ( ) 1. If you want to draw a friendly person, ________.

A. draw dark eyebrows B. draw a person with his mouth turning down C. draw a person with his eyebrows lifted away from the eyes D. draw a person with short mouth ( s face ? A. The eyebrows are straight. B. The eyebrows are close to the eyes. C. The eyebrows are close together. D. The eyebrows are light. ( ) 3. Which picture has a friendly face? B. T he one on the right. C. Both. D. ) 2. Which is not the expressions(表情)in an angry person’

A. The one on the left. Neither.

B O. Henry was a pen name used by an American writer of short stories. His real name was William Sydney Porter. He was born in North Carolina in 1862. As a young boy, he lived an exciting life. He did not go to school for very long, but he managed to teach himself everything he needed to know. When he was about 20 years old, O.Henry went to Texas, where he tried different jobs. He first worked on a newspaper, and then had a job in a

bank. When some money went missing from the bank, O.Henry was believed to have stolen it. Because of that, he was sent to prison. During the three years in prison, he learned to write short stories. After he got out of prison, he went to New York and continued writing. He wrote mostly about New York and the life of the poor there. People liked his stories, because simple as the tales were, they would finish with a sudden change at the end, to the reader’s surprise. ( ) 1. In which order did O.Henry do the following things? c. Travelled to Texas. f. Learned to write

a. Lived in New Yorkb. Worked in a bank. d. Was put in prison. stories.

e. Had a newspaper job.

A. e , c, f , b , d , a B. c , e , b , d , f , a C. e , b , d , c , a , f D. c , b , e , d , a , f ( _____. A. had surprise endings C. showed his love for the poor ( B. were easy to understand D. were about New York City ) 2. People enjoyed reading O. Henry’s stories because they

) 3. O. Henry went to prison because _____.

A. people thought he had stolen money from the newspaper B. he broke the law by not using his own name C. he wanted to wrote stories about prisoners D. people thought he had taken money that was not his ( A.法院 C In the United States, it is not usual to telephone someone very early in the morning. If you telephone him early in the morning, while he is shaving(刮胡子) or having breakfast, the time of the call shows that the matter is very important and needs immediate(立刻的) attention. The same meaning is attached to telephone calls made after 11:00 p. m. If ) 4. What is the meaning of “prison”? B. 监狱 C. 军队 D. 边疆

someone receives a call during sleeping hours, he thinks it’s a matter of life and death. The time chosen for the call passes on importance (重要性). In social life, time plays a very important part. In the USA guests will feel they are not highly regarded if the invitation to dinner party is given only three or four days before the party date. But it is not true in all countries. In the other areas of the world , it may be considered foolish to make an appointment(约会)too early because plans which are made for a date more than a week away are easily forgotten . The meaning of time differs in different parts of the world .Thus, misunderstandings (误解) are caused(引起) . Promptness(及时)is of high value(价值) in American life . A person who is five minutes late is expected to apologize. If he is less than five minutes late, he will say a few words of explanation, though perhaps he will not complete his sentence. ( ) 1. Supposing one wants to make a telephone call late in the

evening, this would mean_______. A. the matter is important important C. the matter needs immediate attention and death ( ) 2. According to the passage, the writer may agree to which D. it is a matter of life B. the matter is rather

of the following? A. It is proper(合适)to send your invitation cards to your guests three or four days before a dinner party date in the USA. B. It may be proper to send your invitation cards to your guests three or four days before a dinner party date in some countries. C. It is best for one to make telephone calls at night because it costs much less. D. If one is less than 5 minutes late, he has to make a short apology. ( ) 3. According to the passage, time plays an important part

in ____ ______. A. everyday life life ( ) 4. The best title for this passage is ___ ____. B. The Importance of Time D. Time and Tide Wait for B. school life C. communications D. night

A. The Voice of Time C. The Importance of an Invitation No Man

D An Australian Boy in Beijing 809 West Chang’an Street Beijing, China December 21, 2003 Dear Peter, I’ve been here in Beijing for half a year now. Beijing is in the north of China, so it’s quite cold in winter. It has just snowed twice here. I’m going to have the first “White Christmas” in my life! It’s hard to believe, isn’t it –so warm in Australia and so cold here? Thank you for the wonderful stamps! I’ve collected over 300 Chinese stamps since I came here. I’m sending some Monkey King stamps to you. I think you will like them. Now to answer some of your questions. Yes, I’m learning Chinese. Chinese is quite a difficult language for me. Last time Mum asked for some quilts(被子) in a shop. They showed her some cups. Dad and I had a good laugh over that. I’ve learned about 500 Chinese words. I can even write a little Chinese now. Have you looked at the words on the Christmas card? I wrote them myself! No, I’m not swimming. Instead, I’m learning to skate on real ice! I’ve had so many falls that I’m black and blue all over. But I’m learning fast.

I’ve traveled to several places in south China with Mum and Dad since we came to China. I’ve seen a lot of interesting things. I’ve made quite a few good friends, too. I have to finish the letter now. Ask Uncle John and Aunt Alice to bring you, too, when they come in August, We’ll have a good time together then. Yours, Mike ( ) 1. Mike came to China _______________.

A. in 2002B. a year agoC. six months agoD. twice ( ) 2. What does “White Christmas” mean?

A. It means everybody is in white clothes at Christmas. B. It means Christmas is white. C. It means it doesn’t snow in Australia in December but that it does in Beijing. D. It means nothing. ( ) 3. _________ has collected _________ Chinese stamps.

A. Peter; 300B. Peter; 200C. Mike; 200D. Mike; 300 ( ) 4. ___________ must be John and Alice’s ___________.

A. Mike; sonB. Peter; sonC. Mike; daughterD. Peter; daughter ( ) 5. Once ___________ wanted to buy some ___________.

A. Mike; cupsB. Mike’ mother; quiltsC. Mike; quiltsD. Mike’s father; cups

E Many American presidents in the 19th century were born in poor families. They spent their childhood in little wooden rooms. They got little education. Washington and Lincoln, for example, never went to school and they taught themselves. Lincoln once did jobs of worker, shopkeeper and post-master in his early years. A large number of American presidents had experiences in the army.

The two best known were Ulysses Grant and Dwight D. Eisenhower. Grant was a general in the American Civil War and Eisenhower was a hero in World War II. It happened that they graduated from the same school----West Point Military Academy(西点军校). One may be surprised to learn that both of them did not do well in the school. Eisenhower, for example, was once fined (punished to pay money) because he broke the rules of the school. The jobs of the US presidents are tiring. He must keep an eye on anything important that happens both at home and abroad. Every day, a lot of work waits for him to do and he has to make many important decisions. When Franklin Roosevelt was a child, he was once brought to visit President Taft. The old president said to him, “When you grow up, you should not be president. It’s a tiring job.” ( ) 1. How many American presidents are mentioned (提到) in

this passage? A. FourB. FiveC. SixD. Seven ( ) 2. In this passage, “keep an eye on” means _________.

A. take care ofB. seeC. look at fixedlyD. stare at ( ) 3. The second paragraph mainly tells us __________.

A. that Eisenhower became famous in World War II B. how Grant became a general C. Grant and Eisenhower were both schoolmates D. That many of the US presidents had served in the army ( ) 4. Which of the following is true?

A. Roosevelt was one of the US presidents after Grant B. Lincoln was elected the US president after Grant C. West Point Military Academy was founded in World War II D. Washington was born in a very poor family

语言应用 I. (A) 学校里有什么规章制度?如果违反了会怎样?请将字母代号填在

横线上。 A C E G I wear jeans will be late for school will be hurt badly will take it away play with fire B D F H J will call your parents bring food to the classroom get up too late copy others’ homework won’t let you in

Don’t ____________________________________________. If you do, you ______________________________________. If you do, the teacher ________________________________. (B) 你们班有什么要求?如果违反了将会怎样?请完成下面的句子。 Please ____________________________. If you don’t , you _______________________________. If you don’t, your teacher ______________________________. (C) 你是一个住宿生,当你周末返校时,爸爸和妈妈叮嘱你一定要按时完 成作业,不要与同学吵架,上课认真听讲,不要太晚睡觉,每天锻炼身体, 每天 多吃蔬菜? 根据提示,完成这张便条。

(D) 学校昨天发下了成绩单,根据所给表格谈谈老师对 Tom 的评价。

Example: The Math teacher said he was hard-working. 1. _________________________________________________________ 2. _________________________________________________________ 3. _________________________________________________________ 4. _________________________________________________________ 5. _________________________________________________________ II. 根据图画情景和单词提示,完成下列句子。 Model: Picture 2

Mary was making clothes when her father came back.

Picture

1:

Mary

___________________

when

her

father

_____________________. Picture 3: The woman ______________ when she

_________________________ her daughter. Picture 4: While the man _________________________, the policeman __________________.

Picture

5:

While

I

_____________________________,

someone

_________________the door. Picture 6: A cat ________________on the bed while the girl ___________________________.

III. 李明准备“五一”长假时邀请他的美国笔友 Peter 到北京玩。请根据 提示信息替他发个 E-mail.(60-80 词)

Dear Peter, How is it going? I was busy last week because

__________________________________ _________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ ____________________ We’ll have a long holiday from May 1 to May 7 . I hope you’ll come to Beijing and play with me. When you arrive on May Day,
st th

____________________________________________ _________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ _____________________________________________________________________ ____________________________________________ Hope to see you soon.

Li Ming

【试题答案】 基础知识 I. 1. C2. A3. B4. C5. B 6. B7. D8. C9. C10. C II. 1. I was doing my homework when my mother came back. 2. My friend has the same haircut as I do. 3. Will kids study on computers at home? 4. Soccer is very popular all over the world. 5. Did you have a fight with your classmate yesterday? III. A. 1. D2. B3. C4. A5. C B. 1. D2. D3. B4. A5.C 6. D7. B8. A9. C10. D IV. A. 1. C2. D3. A B. 1. B2. A3. D4. B C. 1. D2. B3. C4. B D. 1. C2. C3. D4. B5. B E. 1. C2. A3. D4. D 语言应用 I. (A)ADFHI;CE;BGJ; (B)get to school on time; can’t get into the classroom. 此题答 案可以多变 will call your parents (C) 2. argue with your classmates.

3. listen carefully in class. (You should / You need to / ?) 4. go to bed / sleep too late 5. exercise every day 6. should have more vegetables. (D)

1. The (His)Chinese teacher said he did well in Chinese writing. And he was. 2. The English teacher said his reading was better than good at listening 3. The physics teacher said he was average. 4. The history teacher said he was just so -so. 5. The PE teacher said he was lazy. II. Picture 1. was playing the piano; came back Picture 3. saw a wallet; was walking with Picture 4. was driving very fast; asked him to stop. Picture 5. was playing computer games; knocked at Picture 6. jumped; was reading a book. III. I had mid-term exams. I did well in some subjects. But my math teacher said I could do better. I will meet you at the airport. If it is fine, we will go to the Great Wall. If it rains, we will visit the Palace Museum. In the evening, we will eat Beijing Roast Duck. You need to wear sports shoes. And don’t forget to bring your camera


相关文章:
2013年新版八年级英语上册第三四单元测试题及答案
2013年新版八年级英语上册第三四单元测试题及答案_英语_初中教育_教育专区。由...(Unit3—Unit 4) 八年级英语测评卷(时间:90 分钟 满分:100 分) 一、辨音...
最新人教版八年级英语上册Unit4单元评价检测试卷及答案
最新人教版八年级英语上册Unit4单元评价检测试卷答案_英语_初中教育_教育专区。Unit4 单元检测 一、单项选择(共 15 小题;共 15.0 分) Great Wall is ...
人教新目标八年级上英语测试卷(Unit4---6)
人教新目标八年级上英语测试卷(Unit4---6)_英语_初中教育_教育专区。人教新目标八年级上英语测试卷(Unit4---6) 姓名 (总分 120) 得分 一. 单项选择(20 分...
英语八年级上册第3-4单元检测卷
英语八年级上册第3-4单元检测卷_英语_初中教育_教育专区。一、单项选择(1*10...答案写在横线上: fashionable fashionable 1、___2、___3、___4、___5、...
1、英语人教新课标八上Unit4同步测试题(试题)
1、英语人教新课标八上Unit4同步测试题(试题)_英语_初中教育_教育专区。2016 秋英语人教新课标八上 Unit4 同步测试题及答案(附听力材料) 听力部分(共 20 分)...
2013-2014学年人教版八年级上Unit4综合测评试卷含答案
2013-2014学年人教版八年级上Unit4综合测评试卷答案_英语_初中教育_教育专区。2013-2014学年人教版八年级上Unit4综合测评试卷答案英语...
八年级上册Unit1-4测试卷
八年级上册Unit1-4测试卷_英语_初中教育_教育专区。新人教版八年级英语上册unit1-4测试卷 八年级上册 Unit1-4 测试卷一、词汇 I.按要求写出相应的词。 (10 ...
人教新目标八年级上英语第四单元测试题及答案
新目标八年级英语上册第四单元测试题一、听力测试 第一节(共 9 小题;每小题...八年级英语上册 Unit 4单... 6页 免费 2013新版人教版八年级英... 12页 ...
新人教版八年级英语上册第四单元测试题及答案
新人教版八年级英语上册第四单元测试题答案_英语_初中教育_教育专区。新人教版...unit 4 what's the best... 5页 免费 人教版八年级英语上册第... 12页 ...
2015-2016学年度人教版八年级上英语 Unit 4 单元测试题(含答案)
2015-2016学年度人教版八年级上英语 Unit 4 单元测试题(含答案)_英语_初中教育_教育专区。英语人教版八年级上 Unit 4 What's the best movie theater? 单元...
更多相关标签:
八年级上册英语unit7 | 八年级上册英语unit6 | 八年级上册英语unit5 | 八年级上册unit6课件 | 八年级上册英语unit8 | 八年级上册英语unit1 | 八年级上册英语unit3 | 八年级上册英语unit4 |