当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 4 Earthquakes]


单元检测(四)

第一卷 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅 读一遍。 1.How much does she hav

e to pay if she buys one now? A.$5.00. B.$4.50. C.$3.50. 2.Where does the conversation most probably take place? A.In a library. B.At a restaurant. C.In a bookstore. 3.What do you think is the woman? A.A cook. B.A student. C.A manager. 4.Where does the man prefer to live? A.In the city. B.In the country. C.Near the town. 5.What conclusion can be drawn from the man’s answer? A.He likes the brown wool. B.He doesn’t like either. C.He likes the black and white silk. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完 后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。 6.Where was the man from? A.India. B.Austria. C.Australia. 7.What’s the weather like in Australia during June and July? A.It’s hot and dry. B.It’s cold and rainy. C.It’s warm and rainy. 8.Which month is the best time for visitors there? A.June. B.July. C.December. 听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。 9.What are the two speakers talking about? A.Their holiday plans. B.Their work. C.Harry’s holiday plan.

10.How may Harry and his wife travel? A.By ship. B.By train. C.By air. 11.Which will cost more money? A.Travelling by sea. B.Travelling by air. C.Staying at home. 听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。 12.Who is reading the card? A.Jim. B.Father. C.Mary. 13.What does the dialogue tell us? A.Jim has just reached Scotland. B.Jim lives in Scotland. C.Jim has just left Scotland. 14.What is on the card? A.A letter. B.Only a few words. C.Nothing. 听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。 15.Where does the conversation most probably take place? A.In the street. B.At the railway station. C.In the office. 16.Where does the woman want to go? A.The bus station. B.The airport. C.The railway station. 17.How does the woman go there in the end? A.By bus. B.By bike. C.By taxi. 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。 18.What did Jane write on the piece of paper? A.Her name. B.Her name and address. C.Nothing. 19.What did Jane throw into the sea? A.A letter. B.A bottle with a piece of paper in it. C.A piece of paper. 20.Which of the following is TRUE? A.Jane often thought of the bottle. B.Jane received a bottle. C.Jane nearly forgot the bottle. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中选出可以填入空白处的最佳选项。

21. He was so ________ thought that he didn’t see the tree on the road and ran into it. A.buried in B.careful with C.busy with D.serious about 22.At the sight of the ________snake,the girl was ________ and cried for help. A.frightened;frightening B.frightening;frightening C.frightened;frightened D.frightening;frightened 23.________ by the bad news,the poor woman couldn’t help crying at once. A.To shock B.Shocking C.Being shocked D.Shocked 24.When working in the pool,they________much jewelry and donated it to the government. A.found out B.dug out C.pointed out D.gave out 25.If the barrier of the earthquake-formed Tangjiashan lake ________,a big flood will be caused. A.bursts out B.bursts C.bursts into D.burst 26.It is________important for you as a reporter to record everything that happens. A.exactly B.extremely C.properly D.curiously 27.A number of students ________ seen the film.That is,the number of the students who ________ seen the film______large. A.have;has;is B.has;has;are C.has;have;is D.have;have;is 28.A kind of electronic equipment,______ MP6,is popular with young people now. A.known as B.knowing as C.know as D.known for 29.It’s really unbelievable!Can you ______ her swimming across the English Channel? A.believe B.imagine C.mind D.think 30 . The company had about 20 notebook computers but only one - third ______ used regularly.Now we have 60 working all day long. A.is B.are C.was D.were 31.The boy still remembers the accident exactly as if it ________yesterday. A.was happening B.happens C.has happened D.happened 32.________ he could answer,hundreds of bricks fell on him and he was killed. A.Before B.Until C.Though D.As soon as 33.We hope that the war will soon be ______. A.by the end B.in the end C.at the end D.at an end 34.My cousin came to see me from the country,________ me a full basket of fresh fruits. A.brought B.bringing C.to bring D.had brought 35.The two sportsmen congratulated each other ________ winning the match by shaking hands. A.with B.on C.in D.to 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从 36~55 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选 出最佳选项。 There are many kinds of friends.Some are always __36__ you , but don’t understand you.Some say only a few words to you,but understand you.Many people will step in your life,but

only __37__ friends leave footprints (脚印). I shall always recall (回忆) the autumn and the girl with the __38__.She will always bring back the friendship between us.I know she will always be my best friend. It was the golden season.I could see the yellow leaves __39__ in the cool __40__.In such a season,I liked walking alone in the leaves,__41__ to the sound of them. Autumn is a __42__ season and life is uninteresting.The free days always get me __43__.But one day,the sound of a violin __44__ into my ears like a stream (小溪) flowing in the mountains.I was so surprised that I jumped to see what it was.A young girl,standing in the wind,was __45__ in playing her violin. I had __46__ seen her before.The music was so nice that I listened quietly.Lost in the music,I didn’t know that I had been __47__ there for so long but my existence (存在) did not seem to disturb her. Leaves were still falling.Every day she played the violin in the corner of the building __48__ I went downstairs to watch her performance.I was the only listener.The autumn seemed no longer lonely and life became __49__.__50__ we didn’t know each other, I thought we were already good friends.I believed she also loved me. Autumn was nearly over.One day , when I was listening carefully , the sound suddenly __51__.To my astonishment (惊讶),the girl came over to me. “You must like violin,” she said. “Yes.And you play very well.Why did you stop?” I asked. Suddenly,a __52__ expression appeared on her face and I could feel something unusual. “I came here to see my grandmother,but now I must leave.I once played very badly.It was your listening every day that __53__ me.” she said. “In fact, it was your playing __54__ gave me a meaningful autumn, ” I answered, “Let’s be friends.” The girl smiled,and so did I. I never heard her play again in my life.I no longer went downstairs to listen like before.Only thick leaves were left behind.But I will always remember the fine figure (身影) of the girl.She is like a __55__—so short, so bright, like a shooting star giving off so much light that it makes the autumn beautiful. 36.A.with B.for C.against D.to 37.A.good B.true C.new D.old 38.A.sound B.song C.play D.violin 39.A.shaking B.hanging C.falling D.floating 40.A.wind B.snow C.air D.rain 41.A.watching B.listening C.seeing D.hearing 42.A.lively B.lovely C.harvest D.lonely 43.A.up B.off C.down D.over 44.A.flowed B.grew C.entered D.ran 45.A.lost B.active C.busy D.interested 46.A.once B.never C.often D.usually 47.A.waiting B.stopping C.standing D.hearing 48.A.because B.so C.when D.but 49.A.interesting B.moving C.encouraging D.exciting

50.A.But B.However C.Even D.Though 51.A.stopped B.began C.gone D.changed 52.A.happy B.sad C.strange D.surprised 53.A.surprised B.excited C.encouraged D.interested 54.A.that B.which C.it D.who 55.A.song B.dream C.fire D.sister 第三部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Earthquakes are something that people fear.There are some places that have few or no earthquakes.Most places in the world, however, have them regularly(有规律的). Countries that have a lot of earthquakes are usually quite mountainous. The most talked about earthquake in the United States was in San Francisco in 1906.Over 700 people died in it.The strongest one in North America was in 1964 ,It happened in Alaska. Strong earthquakes are not always the ones that kill the most people.In 1755,one of the strongest earthquakes ever recorded was felt in Portugal.Around 2,000 people died. In 1923,a very strong earthquake hit Tokyo,the Yokohama area of Japan.A hundred and forty thousand people died.Most of them died in fires which followed the earthquake. One of the worst earthquakes ever was in China in 1976.It killed a large number of people.The worst earthquake ever recorded was also in China , in which 400,000 people were killed or injured.This earthquake happened in 1556. Earthquakes worry people a lot.The reason is that we often do not know when they are coming.People can not prepare for it. 56.Earthquakes happen ______. A.in all the places in the world B.only in the countries that have a lot of mountains C.regularly in most places in the world D.only in a few places along the mountains 57.How many people died in the earthquake which happened in Portugal in 1755? A.500. B.140,000. C.400,000. D.2,000. 58.When and where was the worst earthquake ever recorded? A.1964;Alaska. B.1556;China. C.1923;Japan. D.1976;China. 59.According to the passage,which of the following is NOT true? A.The stronger the earthquake is,the more people are killed. B.Earthquakes can cause fires. C.People still don’t know how to tell when an earthquake will come. D.Earthquakes often come unexpectedly(出乎意料地). B Maybe ten-year-old Elizabeth put it best when she said to her father, “But, Dad, you can’t be healthy if you’re dead.” Dad,in a hurry to get home before dark so he could go for a run,had forgotten to wear his

safety belt—a mistake 75% of US population make every day.The big question is why. There have been many myths about safety belts ever since their first appearance in cars some forty years ago.The following are three of the most common. Myth Number One: It’s best to be “thrown clear” of a serious accident. Truth: Sorry,but any accident serious enough to “throw you clear” is going to be serious enough to give you a very bad landing.And chances are you’ll have traveled through a windshield (挡风玻璃)or door to do it.Studies show that chances of dying after a car accident are twenty-five times in cases where people are “thrown clear”. Myth Number Two: Safety-belts “trap” people in cars that are burning or sinking in water. Truth: Sorry again,but studies show that people knocked unconscious (昏迷) due to not wearing safety belts have a greater chance of dying in these accidents.People wearing safety belts are usually protected to the point of having a clear head to free themselves from such dangerous situation,not to be trapped in them. Myth Number Three: Safety belts aren’t needed at speeds of less than 30 miles per hour (mph). Truth: When two cars traveling at 30 mph hit each other,an unbelted driver would meet the windshield with a force equal to diving head first into the ground from a height of 10 metres. 60.Why did Elizabeth say to her father,“But,Dad,you can’t be healthy if you’re dead.”? A.He was driving at great speed. B.He was running across the street. C.He didn’t have his safety belt on. D.He didn’t take his medicine on time. 61.The reason why father was in a hurry to get home was that he ________. A.wasn’t feeling very well B.hated to drive in the dark C.wanted to take some exercise D.didn’t want to be caught by the police 62.According to the text,to be “thrown clear” of a serious accident is very dangerous because you ________. A.may be knocked down by other cars B.may get serious hurt thrown out of the car C.may find it impossible to get away from the seat D.may get caught in the car door 63.Some people prefer to drive without wearing a safety belt because they believe ________. A.the belt prevents them from escaping in an accident B.they will be unable to think clearly in an accident C.they will be caught when help comes D.cars catch fire easily C “I sometimes get up at three or four in the morning and I surf the net.” “I often check my e-mail forty times a day.” “I often spend more than three hours during one time on the net.” “I spend more time in chat rooms than with my real-life friends.”

Do you know any people like these? They are part of a new addiction called Internet addiction.Internet addicts spend at least thirty to forty hours online every week.The use of the Internet can be an addiction like drug use.People lose control of the time they spend on the Internet. For example,one college student was missing for several days.His friends were worried,and they called the police.The police found the student in the computer lab: he was surfing the net for several days straight. Studies show that about 6% to 10% of Internet users become addicted.And people worry about the teens because the Internet is changing the playing field for some of them.They spend more time in cyberspace than in the real world of friends and family. Is “surfing the net” a hobby or an addiction for you? You may have a problem if you have these symptoms: do not go to important family activities or you do not do school work because you like to spend hours on the Internet. can’t wait for your next online time. plan to spend a short time online,but then you spend several hours. go out with your friends less and less. 64.What does the beginning of the passage tell us? A.How to become an Internet addict. B.What an Internet addict usually does. C.Where to find an Internet addict. D.Why to write this passage. 65.How does the writer describe the addicts’ use of Internet? A.It is something like keeping drugs. B.It is a way of producing drugs. C.It is like taking drugs. D.It is terrible to imagine. 66.Why do people worry about the teens? A.Because the teens are wasting too much money. B.Because they used to work on the Internet. C.Because the playing field of the teens will disappear. D.Because more and more of the teens will become addicted to the Internet. 67.The example in the passage shows that ______. A.Internet problems are more serious among college students B.Internet addicts usually stay in the computer lab without sleep C.some of the Internet users have already been seriously addicted D.the police often help to find those Internet addicts D

A mobile phone is in fact a small radio.A radio sends a person’s voice over a long way to

another radio.A voice that is sent by radio is called a signal.A radio signal travels very quickly. Only a few years ago,mobile phones were very large.They needed large batteries.They had to be powerful to send their signal to faraway places.This was because most cities had only one antenna tower for mobile phones. Today’s mobile phones are small and easy to use.Now most cities have a lot of antenna towers,not just one.This means that each mobile phone doesn’t have to send its signal far away, so they don’t need to be so powerful.Mobile phones today use small batteries.A large city,where lots of mobile phones are used,can have hundreds of towers. Do you know what use a mobile phone has? Yes,you can use it to do a lot of things. Call your friends and family from almost anywhere. Call the police immediately if there is an accident in the street. Send or receive messages. Sending short written messages is a popular way to use your mobile phone.Many people use short forms of words,so the messages are quick to write and read.Can you guess what these messages mean? Try reading them out.What do you hear? RUOK? CUL8r! That’s EZ! Will I C U B4 2moro? That’s Gr8! 68.The writer talks about ________ uses of a mobile phone. A.three B.five C.seven D.nine 69.Why did the mobile phones need large powerful batteries some years ago? A.Because most cities had only one antenna tower. B.Because the mobile phones were too large. C.Because the mobile phones could be used for a long time. D.Because the mobile phones had to send their signal to faraway places. 70.What does the writer think of today’s mobile phones? A.They are small but very powerful. B.They are very popular and cheap. C.They are very easy for us to use. D.They are big enough to send a signal. 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 On a typical hot August day in Xianyou County, Fujian Province, Zeng Demei, a retired worker in his seventies, hurries down a busy street.In his hand is a black leather bag.Zeng opens his bag, taking out two forms.__71__. Each of the forms contains detailed information of a student.On his arrival two hours later a woman greets him and leads him to her office where another man is waiting.They are the two village officials.They inspect the forms handed to them by Zeng and immediately recognize the girls.__72__.“It’s a pity but it doesn’t matter.” says Zeng, who wastes no time in deciding to look for the remaining child, Su Qiuju. After half an hour, they stop outside a small house made of mud brick.A middle-aged man and

a girl in a faded pink dress greet them.Su Qiuju is eight years old.She was forced to drop out of school after both her parents died.She is now living with her uncle who cannot afford his own children’s education.However, the year of education Su Qiuju did complete was a successful one.__73__. When they are about to leave, Zeng says, “I must find a supporter for this girl to sponsor her education.”Zeng has made it his retirement task to help children complete their schooling.Back in 1999, Zeng took part in a campaign started by the local women’s organization to help students from poor families.__74__. His task had begun and since then he has spent his time persuading his friends and neighbors and others to donate money.“To me, children’s education is the most important.__75__.I have to find sufficient funding before the school opens in September.” When asked how long he will keep up his vital work as the community’s guardian angel, he has a simple reply,“ Not until my eyes can’t see, and my feet can’t move.” A.They were having problems with their schoolwork B.These are for the two girls he’s going to visit this morning C.They live in a small village not very far, though only one of the girls is still living at home D.She displayed a talent for handwriting, writing her three-character name neatly and beautifully E. The thought of students dropping out of school bothers me so much that I can’t get to sleep at night F.Of course, some people question why I would want to give up my retirement to go to so much trouble G.He was so overcome by the tough situation of many poor children that he donated all his money to help out a girl 第二卷 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定在英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中 共有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1. 每处错误及其修改均仅限一词; 2. 只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 I was born in a farmer family in Suizhong county, Liaoning Province in June, in 1965. When I was a child, I dreamed of flying in the sky. I joined the army in June, 1983. In 1992, I was sent to the air force base. In August, 1996,I was one of the first 14 members from 1,500 pilots through the physical examination. I worked hardly, because I was among the first astronauts of our country in 1998.I was chosen one of the first man space aircraft astronauts later. On Oct.15, 2003, I successfully fly to space, circled around the earth about 14 circle and then returned. I was honored to have given the chance to be the first Chinese to travel in space. 第二节 书面表达(满分 25 分) 以“Nature”为题写一篇 100 词左右的英语短文。要点如下:

1.简述人类对大自然的依赖。 2.随着人类的发展,生态平衡遭到破坏,人类生存的环境受到严重污染。人类正在受到 大自然的惩罚。 3.我们要善待自然,自然也会关照我们。 注意:内容可适当增减,但不可逐字翻译。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

【答案解析】 1 . C 2.C 3.B 4.B 5.B 6.C 10 . A 11.B 12.C 13.A 14.B 15.A 16.C 17.C 18.B 19.B 20.C 听力材料: Text 1 W:How much are these shirts? M:The regular price is 4 dollars each,but we have it on sale today for $3.50. Text 2 W:A copy of Gone with the Wind,please. M:Sorry,madam,sold out. Text 3 M:I don’t know how you’ll get through your teaching practice. W:Oh,I’ll manage.I always do.I’ve planned all my lessons. Text 4 W:If I were you,I’d live in the city instead of having to go to work by train. M:But the country is so beautiful in the spring and fall. Text 5 W:Which of these dresses do you like better,the brown wool or the black and white silk? M: That’s not an easy question for me to answer, since brown isn’t my favorite color and the other one is too fancy for me. Text 6 W:Are you from Australia,sir? M:Yes,madam.I am from Sydney.I’ve... W:So the seasons are all different from here! M:That’s right.It’s pretty cold and rainy during June and July. W:Mm!You can eat Christmas dinner in hot sunshine! M:Yeah,a lot of people go to the beach on Christmas Day for a barbecue (野餐) ! W:So December is the best time for most visitors? M:Yeah. Text 7 W:Where are you going to spend your holidays,Harry? M:We may go to some other countries.I’m not sure.My wife wants to go to India.I’d like to go there,too. W:Will you travel by sea or by air? M:We may travel by sea. W:It’s cheaper,isn’t it? M:It may be cheaper,but it takes a long time. 单元检测(四) 7.B 8.C 9.C

Text 8 M:Read Jim’s card to me please,Mary. W:“I have just arrived in Scotland and I’m staying at a Youth Hotel.” M:Eh? W:He says he’s just arrived in Scotland.He says he’s staying at a Youth Hotel.You know he’s a member of the YHA. M:The what? W:The YHA,father. M:What else does he say? W:“I’ll write a letter soon.I hope you are all well.” M:What?Speak up,Mary.I’m afraid I can’t hear you. W:He says he’ll write a letter soon.He hopes we are all well.“Love Jim.” M:Is that all?He doesn’t say very much,does he? W:He can’t write very much on a card,father. Text 9 W:Could you tell me the way to the railway station,please? M:Yes,but it is a long way from here to the railway station. W:Can I take a bus there from here? M:Of course you can,but you can’t get there directly.You have to take a second bus. W:Oh,that will be too much trouble. M:Yes.You might as well take a taxi.That will save you a lot of time. W:Here comes a taxi.I’ll take a taxi to the railway station.Thank you for your help. M:It was nothing. Text 10 My daughter , Jane , never thought of receiving a letter from a girl of her own age in Holland.Last year,we were travelling across the Channel and Jane put a piece of paper with her name and address on it into a bottle.She threw the bottle into the sea.She never thought of it again, but ten months later,she received a letter from a girl in Holland.Both girls write to each other now.However,they have decided to use the post office.Letters will cost a little more,but they will certainly travel faster. 21.A 22.D 23.D [be buried in...意为“专心致志做……,埋头干……”,其余选项意思不符。] [frightening“令人害怕的”;frightened“(人)感到害怕的”。] [be shocked by 意为“震惊于……”。shocked 为描述心理活动的形容词,故用

shocked 这一形式而不用 being shocked 作状语。] 24.B [dig out“挖出”;find out“找出真相”;point out“指出”;give out“分发”。] 25. B [burst“溃决, 冲决”; burst out doing“突然干……”; burst into sth.“突然爆发”。 D 项时态不对。]

26 . B

[extremely“ 很,非常 ” ; exactly“ 精确地,正是 ” ; properly“ 合适地 ” ;

curiously“好奇地”。] 27.D [a number of“若干,许多”,其后接名词作主语时,谓语动词用复数;在第二空

中,先行词为 students 故谓语动词用复数;the number of 表示“……的数量”,其后接名词作 主语时谓语动词用单数。] 28.A [known as 作为……而著名,由于 known 和句子的主语有逻辑上的动宾关系,所

以用过去分词短语作定语。] 29.B [从上文中的 unbelievable 可以看出,这里意为“想象……”,imagine 后接动名

词作宾语,本句中用的是动名词的复合结构作宾语。] 30.D [本题考查主谓一致及动词的时态。当“分数、百分数+of+名词”作主语时,要 根据 of 后面的名词来决定谓语动词的单复数, 此处 one-third 表示“one-third of the notebook computers”,因此谓语动词用复数,且句子的时态用了过去时,所以 D 项正确。] 31.D [本题考查虚拟语气。句意为:这个男孩仍清晰地记得那个事故,就好像发生在

昨天一样。所以用一般过去时,表示和现在事实相反的一种假设。] 32.A [考查连词。句意为:他还没有来得及回答,数百块砖就落在了他的身上,他被

砸死了。before“还没来得及……就 ……”,B、C、D 放在此语境中都不恰当。] 33.D 34.B 随状语。] 35. B 36.A 37.B [congratulate sb. on (doing) sth.表示“就某事向某人表示祝贺”, 是固定搭配形式。 ] [结合后面一句可知,“许多人与你在一起(with you), 却不能理解你”。] [只有真正的朋友,才能留在心中。] [(be)at an end 结束。] [bring 与句子主语 my cousin 在逻辑上存在主谓关系,在此句中用现在分词作伴

38.D 39.D 40.A 41.B 42.C

[结合后面的内容可知,“我”每天去听小姑娘拉小提琴。] [金黄的树叶在秋风中随风飘动。] [叶子是在风中飘动。] [现在分词用作伴随状语。] [秋天本是收获的季节,但是此处“我”却独自一人漫步在落叶之上,与下文的

生活的无趣相对应。] 43.C 44.A 45.A 提琴。] 46.B 47.C 48.C [结合上下文可知,“我”以前与小姑娘素不相识。] [“我”沉浸在优美的琴声中,不自觉地在风中伫立。] [从下文可知,“我”并不是听到琴声才下楼,而是因为两人心有灵犀,每次几 [短语 get sb.down 意为“使人泄气; 使人疲倦”。] [琴声像山涧溪流一样,流进(flow into)“我”的耳畔。] [短语 be lost in (doing) sth.“陷入……之中”。此处指小姑娘正在聚精会神地拉小

乎是在小姑娘拉琴的同时,“我”也到了楼下。因此这里应用 when。] 49.A 50.D 51.A 52.B 53.C 54.A [与上文的“生活无趣”相对,琴声让“我”觉得“生活有趣”。] [从整个句意来看,这里是一个让步状语从句。though 表示“尽管”,合乎文意。] [与平日不同,琴声突然停止,小姑娘朝“我”走来,让“我”惊讶。] [由下文可知,小姑娘即将离开,故脸上闪现出悲伤的神色。] [在小姑娘眼中,“我”每天来听琴对她是一种无声的激励。] [此处是一个强调句型。]

55.B [结合全文的意思可知,在“我”看来,小姑娘就像一个梦,让“我”久久难忘。] 56.C [由第一段第三句话可知。]

57.D 58.B 59.A 60.C 61.C

[由第三段最后一句可知。] [第五段最后一句可知。] [由第三段第一句可知。] [细节理解题。由第二段可知,他女儿说这句话的意思是他没有系安全带。] [细节理解题。由第二段可知,他忘记系安全带的原因是他想赶快回家跑步,即

进行体育锻炼。] 62.B [细节理解题。由第五段第三句可知,“thrown clear”可能造成伤害和死亡。其

原因是当发生交通事故时一个人如果从车中跳出来,着陆时就会十分危险。同时从车中跳出 必然要穿过挡风玻璃或车门,就可能造成伤亡。] 63.A [细节理解题。从 Myth Number Two 中可知,人们误认为,如果系上安全带,当

汽车着火或沉入水中时,驾驶员就无法逃出车外。] 64. B 65.C 66.D 67.C 68.A [推理判断题。 通过对文章第一段的分析可知, 这些都是有电脑瘾的人常做的事。 ] [根据第五段第四、五句话可确定答案。] [根据第七段可确定答案。] [推理判断题。根据所举的例子,我们可以分析出这名大学生对电脑严重上瘾。] [细节理解题。根据第四到七段可确定答案。]

69. D [细节理解题。 根据“They had to be powerful to send their signal to faraway places.” 可确定答案。] 70.C 案。] 71.B 72.C 73.D 74.G 75.E farmer family in Suizhong county, Liaoning Province in June, in 1965. farmer’s [细节理解题。根据“Today’s mobile phones are small and easy to use.”可确定答

I was born in a

When I was a child, I dreamed of flying in the sky. I joined the army in June, 1983. In 1992, I was sent to the air force base. In August, 1996,I was one of the first 14 members from 1,500 pilots an hardly because , hard so

through the physical examination. I worked

∧ I was among the first astronauts of our country in 1998.I was chosen as one of the first man space aircraft astronauts later. manned On Oct.15, 2003, I successfully fly circle to space,circled around the earth about 14 and flew circles

∧ then returned. I was honored to havebeen given the chance to be the first Chinese to travel in space. 参考范文 Nature Nature is the mother of mankind.We human beings get almost everything we need from her.We live on natural food.We make clothes from natural materials.And we build our houses of stone and wood. While we get almost everything we need from nature,it is a pity that humans take little care of nature.As we ask nature for more and more,we have destroyed the balance of nature.Water,air and soil have been badly polluted.Many kinds of animals and plants have disappeared completely.Many people suffer from diseases caused by pollution.And many people in the world are starving.As a result,we humans are being punished by nature for what we have done ourselves. In order to survive,we should learn to treat nature better so that it will look after us better in the future.


相关文章:
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修三)课时作业:单元检测(二)
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修)课时作业:单元检测(二)_英语_高中教育_教育专区。单元检测 (二 ) 第一卷 第一部分 听力(共两节...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 2 第4课时
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 2 第4课时_英语_高中教育_教育专区。Period Four Grammar & Writing Ⅰ.句型转换 ...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(外研版,必修一)课时作业:单元检测卷(一)]
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(外研版,必修一)课时作业:单元检测卷(一)]_高中教育_教育专区。【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 3 Travel Journal]
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 3 Travel Journal]_高中教育_教育专区。【步步高 学案导学设计】2014-2015...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修三)课时作业:单元检测(五)
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修)课时作业:单元检测(五)_英语_高中教育_教育专区。单元检测(五) 第一卷 第一部分 听力(共两节,满...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 4 Earthquakes]
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 4 Earthquakes]_高中教育_教育专区。【步步高 学案导学设计】2014-2015学年...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 1 第1课时]
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 1 第1课时]_高中教育_教育专区。【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修5)课时作业:单元检测(一)
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修5)课时作业:单元检测(一)_英语_高中教育_教育专区。单元检测(一) 第一卷 第一部分 听力(共两节,满...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 4 Earthquakes
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:单元检测 Unit 4 Earthquakes_英语_高中教育_教育专区。单元检测(四) 第一卷 第一部分 ...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(外研版,必修一)课时作业:单元检测卷(四)]
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(外研版,必修一)课时作业:单元检测卷(四)]_高中教育_教育专区。【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(...
更多相关标签:
步步高官网 | 步步高点读机 | 步步高手机 | 步步高点读机下载中心 | vivo | 步步高家教机 | 步步高网上商城 | oppo |