当前位置:首页 >> 英语 >>

2014届高考英语(人教版)二轮复习高频考点教学课件:必修二 Unit5 Music


通过对近几年高考英语书面表 达的总结和分析,书面表达的内容

通常在考生熟悉的话题范围内,不
一定是太热点的话题,而是以考生身 边学习、生活的内容为主题,这样考生会觉得有 话可说。如2012年湖南卷、2012年北京卷、2011年天津卷和 2010年重庆卷都涉及到日常生活这一话题,本书从此单元开始 至后面两个单元将围绕此话题设计晨背内容。


由词连句——背词汇、学连句,让作文丰满起来 一、话题常用词汇必背 1.常用单词 (7)offer v. (8)congratulate v. (9)remind v. (10)persevere v. (11)advocate v. (12)overcome v. (13)inspire v. (15)regretful adj. 提供 祝贺 提醒 坚持不懈 提倡 克服 鼓励,激励 后悔的

(1)consideration n.考虑,体贴
(2)deed n. (3)activity n. (4)hesitation n. (5)dignity n. (6)assistance n. 行为,事迹 活动 犹豫 尊严 帮助

(14)harmonious adj. 和谐的 (16)independent adj. 独立的

(17)outgoing adj. (18)meaningful adj. (19)confident adj.

外向的 有意义的 自信的

(20)unfortunately adv.
(21)strongly adv.

不幸地
强烈地

2.常用短语

(1)give up
(2)rather than (3)belong to (4)be familiar with (5)have a talent for

放弃
而不是 属于 对??熟悉 在??有天赋

(6)remind sb. of ...
(7)call on sb. to do sth.

使某人想起??
号召某人做某事

(8)receive many awards for 因为??获得很多奖

二、连词成句并背诵(按括号中的要求,添加适当的词连词成句)

1.as we all know, attend, such an activity, really, meaningful (用动名词短语作主语) As we all know, attending such an activity is really 答案:____________________________________________ meaningful. ____________ 2.see, the old man, stand, I, offer, my seat, him, without, hesitation (用现在分词作状语和宾语补足语) Seeing the old man standing, I offered my seat to 答案:____________________________________________ him without hesitation. _____________________

3.his behavior, remind, us, the traditional Chinese virtues, help, others (用it作形式主语) His behavior reminds us that it is the traditional 答案:____________________________________________ Chinese virtues to help others. ___________________________

4.inspire, her dream, she, continue, study, by oneself, rather
than, give up (用过去分词短语作状语) Inspired by her dream, she continued to study by 答案:____________________________________________ herself rather than give up. __________________________

Ⅰ.高频单词必记 pretend 1._______ vt. attach 2._______ vt.& vi. 假装;假扮

系上;缚上;附加;连接
(使)组成;形成;构成 赚;挣得;获得 额外的;外加的

form 3._______ vt.
earn 4._____ vt. extra 5.______ adj.

broadcast 6._________ n.& vi.& vt. 广播;播放

familiar 7.__________ adj. 熟悉的;常见的;亲近的

passersby passerby 8.__________ n.过路人;行人→____________ (pl) performance perform 9.________ vt.& vi.表演;履行;执行→_____________
n.表演;演奏;工作;成绩 rely reliable 10.____ vi.依赖;依靠→_______ adj.可靠的;可信赖的 humor humorous 11._________ adj.幽默的;诙谐的→_________ n.幽默

12. attractive

adj.吸引人的;有吸引力的→ attract vt.吸

引→ attraction n.吸引;吸引力;吸引人的事物
13. confident adj.自信的;确信的→ confidence n.自 信;信任 14. brief adj.简短的;简要的→ briefly adv.简要地;短暂地 15. devotion n.投入;热爱→ devote vt.投入;热爱 → devoted adj.献身的;忠诚的 sense 16. sensitive adj.敏感的;易受伤害的;灵敏的→_______

n.感觉;感官

1.语境串记(用所给词的适当形式填空) (1)The doctor performed the operation quite well and the director was very satisfied with his performance and praised him as a real performer of difficult operations.(perform) (2)He was a devoted communist fighter, whose devotion to

his country made him devote

all his life to the

revolutionary cause.(devote) (3)After a brief pause, he began to end up the meeting briefly with few words.(brief)

2.主题串记

本单元学习了devotion,请根据词性和汉语提示写出像
它一样含tion后缀的高频单词 (1) decoration n. 装饰;装潢;装饰品 描写;形容;叙述 目标;目的地;终点 n. 谈话;交谈

(2) description n. (3) destination n. (4) conversation

(5) direction n. 方向;方位;[常用复数]指示;用法说明

Ⅱ.重点短语必背 dream of 1._________ to be honest 2.____________ attach ...to 3._________ in cash *4.________ 梦见;梦想;设想

说实在地;实话说
认为有(重要性、意义);附上;连接 用现金;有现钱 戏弄 依赖;依靠

play jokes on *5._____________
rely on *6.________

be/get/familiar with 7.__________________ 8._______ or so break up *9._________

熟悉;与??熟悉起来 大约 打碎;分裂;解体

in addition *10._________
sort out *11.________ above all *12.__________

另外;也
分类 最重要;首先

选用以上标有*的短语填空(其中有一项是多余的) 1.By tradition, people often play jokes on others on April Fools' Day. 2.Don't rely on him to do anything. He's just a talker. 3.It is necessary that he (should) sort out the information for my reference. 4.It's the last week before they break up , and they're doing all kinds of Christmas activities. 5.Please pay in cash , credit cards cannot be used in this supermarket. 6.We must work, and above all we must believe in ourselves.

Ⅲ.经典句型必会

1.The musicians were to play jokes on each other as well as
play music, most of which was based loosely on the Beatles. 组成乐队的音乐人演奏音乐,还彼此打趣逗乐。这些玩笑 和音乐大多都在模仿“甲壳虫”乐队。 [解读] most of which是由“代词+of+which”构成的定 语从句。 [仿写] 他拍了十多部电影,其中大多数都是世界闻名的。

He has made ten films,
most of which are world-famous

.

2.Their personal life was regularly discussed by people who did not know them but talked as if they were close friends.

一些不认识他们的人也在不断地讨论他们的私生活,而且
就像是他们的密友一样在谈论他们。 [解读] as if/though “似乎;好像”,引导方式状语从句。

[仿写] 他谈论起长城好像长城是他自己建造的一样。 He talked about the Great Wall as if it had been built by

himself.

3.Each week on TV, the Monkees would play and sing songs
written by other musicians. 门基乐队每个星期都要在电视上演唱由别的音乐家创作的 歌曲。 [解读] written by other musicians为过去分词短语作定语, 修饰名词songs。 [仿写] 我们期待着从全国各地挑选出来的运动员能在今年 夏季的赛事中给我们带来荣誉。 The players selected from the whole country are expected to bring us honor in this summer game.

4.Freddy and his band could not go out anywhere without being followed. 弗雷迪和他的乐队无论走到哪里都会有人跟随。 [解读] not ...without ...“没有??就不能??”,双重否定 句式。

[仿写] 我们每次见面无不是从谈论体育开始的。
We never see each other without talking about sports first .

1.pretend vt.& vi.假装;扮演 [经典例句] We can't just go on pretending that everything is OK.(朗文P1610)

我们不能继续假装一切正常。
假装是?? ?to be+n./adj. ? ?to do sth. 假装做某事 ? pretend?to be doing sth. 假装正在做某事 ? ?to have done sth. 假装已经做了某事 ??that?clause 假装?? ?

①She pretended she didn't know me/pretended not to know me
when we met in the street. 我在街上见到她时,她装作不认识我。 pretended to be doing ②When his mother came in, he homework. 妈妈进来时,他假装正在做作业。 ③Jacy pretended to have known everything about it and said

his

nothing.
杰西假装已了解了一切,一句话也没说。

2.attach vt.附上;系上;贴上;使依恋 [教材原句] To be honest, a lot of people attach great

importance to becoming rich and famous.

说实在的,许多人把名和利看得很重。
(1)attach ...to ... 把??固定(附在)??上

attach importance/significance/value/weight to sth. 认为……有重要性/意义/价值/分量 attach to (使)与??有联系/关联

(2)attached adj.
be attached to

依恋;附属于
附属于;依恋

①The photo attached to the application was sometimes that of a

very goodlooking person and sometimes that of a less attractive
person.(2012· 上海高考完形填空) 贴在申请表上的照片有时是长相好看的人的,有时是缺乏吸引 力的人的。 ②They have attached a number of conditions to the agreement.

他们在协议上附加了许多条件。
③This hospital is attached to the medical college nearby. 这家医院附属于附近的那所医学院。

[链接高考] (2010· 江西高考)Parents_____________ much importance to

education. They will do their best to give their children that
priceless gift. A.attach B.pay C.link D.apply

解析:考查动词词义辨析。句意:父母都非常重视教育。他们 会尽自己最大的努力给予孩子们无价的馈赠。attach much

importance to“非常重视??”,为习语搭配。pay“付出”,短
语为pay attention to“重视;注意”; link ...to ...“把??
答案:A 与??联系起来”;apply to“适应”。

3.form n.形状;形态;外形;表格;形式 v.(使)组成;

形成;构成;排列
[教材原句] But just how do people form a band? 但是人们是怎样组成一个乐队的呢? (1)form the habit of doing sth.= get into/fall into the habit of doing sth. a club 成立俱乐部 (2)in the form of 以??的形式 take the form of 采取??的形式;表现为??的形 养成做某事的习惯form/set up


fill in/out the form 填表格

①He was about to give up when a good idea began to form in his mind.

他正要放弃,这时一个好主意在脑海中形成。
②Once you form the habit of blaming somebody for a bad situation, you are a loser. 一旦养成情况不妙就指责别人的习惯,那你就是个失败者。 ③Her services were recognised in the form of a Military

Medal by the French government.
法国政府以授予军事奖章的形式来表彰她的服务。

4.perform vt.& vi.表演;履行;执行 [高考佳句] When they discovered that Black Wednesday

were going to perform at our local theatre, they all bought

tickets for the performance.(2011· 山东高考完形填空)
当他们得知Black Wednesday乐队要在当地的剧院演出时,

为了看演出他们都买了票。

(1)perform the role of 扮演??角色 perform a ... role in 在??中起??作用 perform an operation 进行手术 perform one's duty/promise 尽责任/履行承诺 (2)performance n. 执行;表演;履行 put on/give a performance 表演 (3)performer n. 执行者;表演者 ①Once performed, the works of Beethoven must attract all the people present at the concert. 一旦演出,贝多芬的作品一定会吸引所有出席音乐会的人。 ②As everyone knows, she performs an important role in our organization. 大家都知道,她在我们的组织中发挥着重要的作用。

[链接高考] (2012· 浙江高考)Your_____________ as a student will be

excellent if you develop a habit of reflecting on how you learn.
A.operation C.performance B.growth D.character

解析:考查名词词义辨析。句意:作为学生,如果你养成对自 己的学习方法进行反思的习惯,你的表现将会非常出色。

performance“表现”。operation“手术;操作”;growth“成
长”;character“个性”。根据句意可知选C项。 答案:C

5.sensitive adj.敏感的;灵敏的;容易生气的

[教材原句]

At last feeling very upset and sensitive,

Freddy and his band realized that they must leave the country before it became too painful for them. 终于由于深感苦恼,神经高度紧张,弗雷迪和他的乐 队意识到,他们必须在自己感到太痛苦之前离开这个

国家。
be sensitive to be sensitive about 对??敏感 介意??;在乎??

①There's no doubt that the consumers are still very sensitive to the price. 毫无疑问,消费者仍对价格十分敏感。 ②She is very sensitive about her appearance. 她对外表很在乎。

[单词对点集训] Ⅰ.单词拼写 1.After months of unemployment all he asked for was a chance to earn (挣;赚得) his bread. 2.She pretends (假装) that she likes them so that she can get their help. 3.He was confident (自信的) that he would be admitted to the famous university. 4.Who will take over the company is a very sensitive (敏感的) issue. 5.The price they offered was very attractive (有吸引力的) and that was why we decided to buy the car. 6.Walking is a good form (形式) of exercise for both the young and the old.

Ⅱ.单项填空 1.Compared with his sister, Jerry is even more_____________ to, and more easily troubled by, emotional and relationship problems. A.sceptical B.addicted C.available D.sensitive 解析:句意:杰里和他的妹妹相比,对于情感和人际关系 方面的问题更敏感,更容易被困扰。sceptical“怀疑的”; addicted“沉迷的”;available“(指物)可用的或可得到的; (指人)可会见的;有空的”;sensitive“敏感的;灵敏的; 易受伤害的”。

答案:D

2.Everyone's attention was drawn to the eightyearold
girl who was_____________ the piano perfectly. A.acting C.doing B.behaving D.performing

解析:句意:大家的注意力都集中在那个钢琴弹得很好

的八岁女孩的身上。perform“表演”,符合句意。
答案:D

3.The detective,_____________ to be reading a newspaper, glanced at the man seated next to a woman. A.pretending B.expecting

C.wanting

D.intending

解析:句意:这个侦探一边看着坐在一个妇女旁边的那个 男的,一边假装在看报。pretend to be doing ...“假装正在 做某事”,所以选A。

答案:A

4.You'd sound a lot more polite if you make a request
_____________ a question. A.in search of C.in need of B.in the form of D.in the direction of

解析:考查介词短语辨析。句意:如果以提问的形式来表

达自己的请求,这样听起来更有礼貌。in the form
of“以??的形式”,符合句意。in search of“寻找”;in need of“需求”;in the direction of“往??的方向”。 答案:B

5.Miss White sent her friend an email yesterday with
several of her photos on the Great Wall______ to it. A.attended C.attacked B.attracted D.attached

解析:考查动词词义辨析。句意:怀特女士昨天给朋友

发了一封邮件,随之附上了她在长城拍的一些照片。
attach ... to ...“把??附上??”,此处为过去分词短语 在with结构中作宾语补足语。attend“出席”; attract“吸引”;attack“攻击”。 答案:D

1.rely on依靠;依赖;指望 [教材原句] As some of these actors could not sing well enough, they had to rely on other musicians to help them.

由于一些演员唱得不够好,他们只好依靠别的乐手
来帮助他们。

rely on sb.to do sth.
rely on (doing) sth. rely on it that ...

指望/相信某人会做某事
依赖/信任/指望?? 相信??;指望??

①These days, we rely heavily on computers to organize our work. 现在,我们在很大程度上依赖电脑来组织安排我们的工作。 ②The success of this project relies on everyone making an

effort.
本项目的成功有赖于诸位一起努力。 ③You may rely on it that he will come to meet you. 你放心好了,他会来见你的。

[联想归纳]
试写出rely on的同义短语。

depend on/upon; count on/upon等。 ________________________________
2.break up打碎;分裂;解体;驱散;分手;结束;放假 [教材原句] The band broke up about 1970, but happily

they reunited in the mid1980s.
乐队在1970年左右解体了,但令人高兴的是,他们在80 年代中期又重组起来了。

[一词多义]
写出下列句中break up的含义 ①The space shuttle Challenger broke up in the air. ②The meeting didn't break up until deep at night. 解体 _____ 结束 _____ 分手 _____ 驱散 _____ 放假 ______

③Did you know that Kate broke up with her boyfriend?

④The police came running and broke up the crowd.

⑤When does the school break up for the summer holidays?

break down 出故障;失败;垮掉;垮下来;分解 break in 破门而入;打断(谈话等) break into 强行闯入;突然??起来 break out (战争、火灾等)爆发;发生(无被动语态) break away from 脱离;挣脱
⑥The computer system broke down suddenly while he was searching for information on the Internet.

当他在电脑上查找信息时,电脑系统突然出故障了。
⑦After a fire broke out damaged. in the lab, a lot of equipment was

实验室发生火灾后,很多设备被毁。

3.above all 最重要;首先
[经典例句] (牛津P4) Above all, make sure you keep in touch.

最要紧的是你们一定要保持联系。
after all 毕竟;终究

all in all
in all at all

整体说来;总而言之
全部;合计 (否定句)一点也不;(疑问句)到底;究竟

①After all, I was a teenage girl, and I couldn't bear people

to look at me and think I was not like them.(2012· 广东高考
阅读C) 毕竟,我是个十几岁的少女,我受不了人们看我一眼就认 为我和他们不一样。 ② All in all , the government?s policy which is intended

to control the high housing price seems to work.
总的说来,政府旨在抑制高房价的政策似乎起效果了。

[链接高考]

(2011· 安徽高考)To be great, you must be smart, confident,
and,_____________ , honest. A.therefore C.however B.above all D.after all

解析:考查副词词义辨析。句意:想要优秀,你必须聪明、

自信,更重要的是诚实。above all“首先;最重要的是”,
符合句意。therefore“因此”;however“然而”;after all“毕竟”。 答案:B

[短语对点集训]
Ⅰ.完成句子 1. To be honest (说实话), it doesn't make any sense to rent such an expensive house. 2.We all are familiar with the magazine (熟悉这个杂志); we like its content and style. above all, you must 3.If you want to make progress in your study, __________________ be strict with yourself (最重要的是,你必须严格要求自己). 4.Her friends are always playing jokes on her (总是开她的玩笑), which sometimes makes her angry. have to rely on my friends 5.Not having been here for a long time, I ______________________ to help me find a job (只能依靠朋友来找一份工作).

Ⅱ.单项填空 1.While advertisements are of great help, I don't think we

should entirely_____________ them.
A.insist on C.keep on B.rely on D.catch on

解析:考查动词短语辨析。句意:尽管广告很有用,但我 认为我们不应该完全依赖广告。rely on“依赖;依靠”,符

合句意。insist on“坚持”;keep on“坚持”;catch on“理
解”。

答案:B

2.—Can you tell me how to succeed in an interview?
—Well, you should be polite and have some experience in the job._____________ , you should have confidence. A.Above all C.After all B.At last D.In a word

解析:考查短语辨析。句意:“你能告诉我面试如何取得
成功吗?”“你应该有礼貌,有工作经验,尤其重要的是 你应该有自信心。”above all“尤其是;最重要的是”;at last“最后”;after all“毕竟;终究”;in a word“总之”。 答案:A

3.(2012· 江西高考)He seems to be giving the impression that

he didn't enjoy himself in Paris._____________, he had a
wonderful time. A.Above all C.As a result B.What's more D.On the contrary

解析:考查关联词辨析。从前后不一致的说法可以得知中

间用表示相反意思的关联词。A项表示“最重要的是”;B
项表示“而且”;C项表示“结果”;D项表示“正相 反”。 答案:D

1.The musicians were to play jokes on each other as well as play music, most of which was based loosely on the Beatles.

组成乐队的音乐人演奏音乐,还彼此打趣逗乐。这些玩笑
和音乐大多都在模仿“甲壳虫”乐队。 most of which是“名词/代词+介词+关系代词”结构引导

的定语从句。
①Here are some problems put up at the meeting, most of which are about education and health. 会议上提出了一些问题,大部分都是关于教育和医疗的。

此类结构常见的有: (1)some/several/a few/a little/many/more/most ...+of which/whom (2)the+n.+of which ②China has thousands of islands, the second largest of which is Hainan Island. 中国有数千个岛屿,其中第二大岛是海南岛。 ③She showed the visitors around the museum, the construction of which had taken more than three years. 她带领参观者参观了博物馆,建造它花了三年多的时间。 [名师指津] the+n.+of+which结构一般可以与whose+n.互换。 ④I bought an iPhone 5 last week, the price of which (= whose price) was very reasonable. 上周我买了一部iPhone 5手机,它的价钱很合理。

2.Freddy and his band could not go out anywhere without

being followed.
弗雷迪和他的乐队无论走到哪里都会有人跟随。 not ...without ...意为“没有??就不能??”。这是一种双 重否定句式,表示肯定意义。 ①You can't leave the country without a passport.

没有护照你就不能离开这个国家。

(1)常见的双重否定结构还有: no (never) ...without ...没有??不??;除?? 不?? (2)常见的用否定形式表示肯定意义的结构有: cannot ...too ... 越??越??;无论怎样?? 也不为过 cannot wait to do sth. 急于做某事 cannot help doing sth. 禁不住/忍不住做某事

②Without water there would be no life. 没有水就没有生命。 ③The two can never talk without laughing . 这两个人谈话没有不笑的时候。 ④You can't be too careful while driving the car.

你开车时再怎么小心也不为过。

[句型对点集训]

Ⅰ.句型转换
1.Mother bought many tomatoes from the market two days ago. Some have gone bad due to the bad weather.

→Mother bought many tomatoes from the market two days ago, some of which/of which some have gone bad due
to the bad weather.

2.The newlybuilt cafe, whose walls are painted light green, is
really a peaceful place for us, especially after hard work. →The newly?built cafe, the walls of which are painted light

green, is really a peaceful place for us, especially after hard
work.

Ⅱ.用双重否定句式完成句子 1.尽管他们是很好的朋友,但一见面就吵架。

never meet Although they are very good friends, they ___________
without quarrelling . 2.如果没有你的帮助,我就不可能取得如此大的进步。

I couldn't have made so much progress without your help.

Ⅱ.单项填空

1.(2013· 北京市重点中学月考)—No wonder you caught a
cold.You_____________out last night without a coat. —I know how silly I was. A.shouldn't have gone C.couldn't have gone B.mustn't have gone D.mightn't have gone

解析:考查虚拟语气。句意:“难怪你感冒了。昨晚你
不该不穿大衣出去。”“我知道我是多么愚蠢了。”A 项意为“本来不应该”;B项为不当用法;C项意为“本 来不可能”;D项意为“本来或许”。 答案:A

2.(2013· 西安第二次质量检测)The old man has two sons, both of_____________work as doctors, which makes him very proud.

A.which
C.them

B.whom
D.who

解析:考查定语从句。句意:老人有两个儿子,他们都是 医生,这让他非常自豪。“both of whom work as doctors” 是定语从句,修饰先行词sons, whom在从句中作介词of的 宾语。 答案:B

介词+关系词引导的定语从句 1.(2013· 桐乡模拟)There are species living in the depths of

the oceans_____________ we still know little.
A.for which C.of what B.in which D.of which

解析:这里表达的是“对……一无所知”,所以用短 语know little of ...,而且所选连词在介词of后作其宾语,

所以用关系代词which,答案选D。
答案:D

2.(2012· 南阳期末)The professor built a glass wall

_____________ he could observe what was going on inside.
A.in which C.from which B.where D.through which

解析:句意:教授建了一面玻璃墙,透过这堵墙他能够 观察到里面正在进行的一切。表示“透过玻璃墙”介词

应该用through,而且介词后的关系词应代替指物的先行
词a glass wall, 所以用关系代词which。

答案:D

3.(2012· 郑州市第47中学高三期中考试)Recently some Japanese have been trying to make conflicts with

China,_____________ effects we are greatly concerned.
A.to whose C.to which B.about whose D.about which

解析:句意:最近一些日本人一直设法与中国制造矛盾, 我们十分关注所产生的影响。be concerned about“关心;

挂念”,whose在从句中作定语修饰effects,同时whose
effects又作about的宾语,介词about 前置,故选B。 答案:B

4.(2012· 聊城五校联考)They have started an investigation,_____________ are being kept secret. A.the details of which C.whose the details B.of which the detail D.the detail of it

解析:句意:他们开始了一项调查,细节被保密。the details of which相当于whose details,表示“??的细节”。

答案:A

5.(2013· 九江一模)In our city there are several big public

parks_____________ many people can go to enjoy the
beautiful scenery. A.in which B.at which

C.from which

D.to which

解析:句意:在我们的城市里有好几个大的公园,许多人 去那里欣赏美景。本句中先行词是several big public parks, 短语go to the parks中的介词to 提前,用“介词to+which” 结构。 答案:D
4演练见“课 时跟踪检测 (十)”


相关文章:
高中英语必修二unit5 music 阅读教案
高中英语必修二unit5 music 阅读教案_英语_高中教育_教育专区。高中英语必修二unit5 music 阅读课的教案 《人教版高中英语必修 2Unit5 第一课时教学案例教学 ...
人教版高中英语必修二:Unit 5 Music 单元测试
人教版高中英语必修二:Unit 5 Music 单元测试_英语_高中教育_教育专区。Unit 5...新课标高中英语人教版必... 3页 5下载券 人教版高中英语复习课件... 暂无...
人教版高三一轮复习必修二Unit5 Music
人教版高三一轮复习必修二Unit5 Music_高三英语_英语_高中教育_教育专区。Unit5...(浙江专用)2014届高考英... 7页 免费 人教新课标高三英语复习... 8页 2...
新课标高中英语人教版必修二unit5教案 (Unit5 Music--P...
新课标高中英语人教版必修二unit5教案 (Unit5 Music--Period1 Reading)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。新课标高中英语人教版必修二unit5教案Period...
高一英语人教版必修二Unit 5 课文内容
高一英语人教版必修二Unit 5 课文内容 课文内容课文内容隐藏>> Unit 5 Music Have you ever wanted to be part of a band as a famous singer or musician?...
高中英语必修二unit5_music_阅读教案
人教版高中英语必修 2Unit5 第一课时教学案例教学 课题 课程 类型 教材 Unit5 Music—Reading Reading New Senior English For China Student’s Book2 The ...
人教版新课标高中英语必修2Unit5《Music》教案
人教版新课标高中英语必修2Unit5Music》教案_高二...(1)教学是建立在科学的基础之上的艺术(be based ...[模拟题]高考英语专题复习年高考五年模拟原稿-专题...
人教版高一英语必修二Unit 5 Music 课文对译
人教版高一英语必修二Unit 5 Music 课文对译_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 Music Reading THE BAND THAT WASN'T 并非乐队的乐队 Have you ever wanted to ...
高中英语人教版必修二unit5知识点 习题+详解
高中英语人教版必修二unit5知识点 习题+详解_英语_高中教育_教育专区。高中英语人教版必修二unit5知识点 习题+详解 Unit 5 Music 1. Have you ever dreamed of...
人教版高中英语必修二:Unit 5 Music 单元测试
人教版高中英语必修二:Unit 5 Music 单元测试_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 Music 检测题 2 I. 单项选择(每小题 1 分,满分 15 分) 1.It’s difficult...
更多相关标签: