当前位置:首页 >> 理化生 >>

8AU4-5周练6


八年级英语周练六
一、单项选择。10×2 ( )1. Everyone should do something wild animals. A. to protect B. protecting C. protect D. to protecting ( )2.—Do you want to go fishing this Sunday?—Yes, if the wea

ther ____fine. A. will be B. would be C. was D. is ( )3.Why not ask to help you with your lessons? A. everyone B. anyone C. someone D. nobody ( ) 4. Do you write a report wild animals danger for the newspaper? A. about; on B. on; in C. to; from D. in; with ( )5.If farmers cut down trees and forest , giant pandas will have nowhere ______. A. to live on B. to live in C. to live D. to live at ( )6.---I’m sorry I______ my exercise book at home. ---Don’t forget ______it to school tomorrow, please. A. forgot, to take B. left, to bring C.forgot, to bring D. left, to take ( )7.---______do you know about wild animals? --- Very little. A. How many B. What C. How much D. How little ( )8.The old man looks ____. He is looking at his dying wife ______. A.sad;sadly B.sadly;sad C.sad;sad D.sadly;sadly ( )9._ animals are in danger and there will be _______ space for them. A. More and more, more and more B.Less and less, less and less C. More and more, less and less D. Less and less, more and more ( )10. ________ is the weather like today? It’s _________. A. How, windy B. What, windy C. How, wind D. What, wind 二.根据句意和中文提示填写单词。15×2 1. Birds can find food ___________(容易地)in Zhalong . 2.Every year, a lot of ___________( 游 客 ) go to Zhalong ___________(自然) Reserve. 3. The area ___________(提供) food and shelter for wildlife. 4.We will help them understand the___________( 重要性 ) of the question.

5.. He didn’t pass the exam. He looks ________(不高兴). 6. “Gardon” is an _________(不正确) spelling. It must be “garden” 7. It’s not good to be an ___________(不诚实) boy. 8. He broke his leg yesterday. He is ___________(不能) to take part in sports meeting. 9. Nothing is __________ (不可能) if we put our hearts into it. 10.He thinks it ___________(没有必要) to brush the teeth twice a day. 11.Taiwan is in the ___________(东南的) of China. 12. I will travel to different ___________(国家). 13. People want to _________( 改 造 ) the wetlands to make more _______(空间) for farms and buildings. 三.根据句意用所给单词的正确形式填空。15×2 1. There___________(be) less and less space for wild life in the future. 2. Tell the children ____________(not play)in the street. 3. Mrs. Gong is coming.Please stop ________(talk) . 4. The number of the birds in the cage (be) four. 5. They did everything they could (protect) the animals. 6.We hope all animals can live in this wetland __________ (comfortable). 7. A crane _________ (fly) over our house an hour ago. 8. His father from the USA in half a month. ( return ) 9. Look! How wonderfully the children___________ (dance). 10. The book is ____________ (important) to most of us but very important to Jim.. 11. Some ________ kill bears for their paws. (hunt) 12. Many people lost their________(life) in the accident yesterday. 13. We need more people (help) us count the monkeys. 14. Lots of wild birds are in _______(dangerous). 15. There is nothing (leave) in the fridge , so we need to buy some. 四.完成句子 20×1 1.昆明的天气终年温暖,潮湿。 The weather in Kunming is warm and wet ________ _________ _________ 2.很多动物在冬季冬眠。 Many animals . 3.世界上有多少种鸟呢? birds are there in the world? 4.如果你喜欢观鸟,你可以参加观鸟俱乐部。

If you ,you can Club. 5.扎龙是世界上最重要的湿地之一。 Zhalong is the the .

the Birdwatching

in


相关文章:
周练6 2016高三
: 周练六 U5 答案: 一、 二、 1. it 阅读理解 语法填空 2. to please 3. a 4. pushed 5. where 6. choice 7. on 8. him 9. at DACB BDCA ...
高三周练6
班级: 姓名: 得分: XX 学校高中部 2012——2013 学年度第一学期周练 高三...如果光照强度适当增加,a 点左移,b 点右移 题号 答案 1 2 3 4 5 6 7 ...
周练(6)
常宁一中 2012 届高三周练(6) 2012-4-29 Part Ⅰ Listening Comprehension (30 marks) Section A (22.5 marks) Directions: In this section, you will hear...
化学周练6
化学周练6_高三理化生_理化生_高中教育_教育专区。生成性教学是教师在原有教学...高中化学教学论文 4.课堂教学生成性目标的形成方式论文 5.化学教师教学心得 2 ...
高一语文周练(6
又在黄河边上打败了卫军 高一语文周练(6)答案 1、A(B、知 zhì 2、B(A 刺—敕 3、D 4、A(因:趁着) 5、D(A 颁——斑 B 景——影 C 生——...
2016-2017学年度高二周练卷6
2016-2017学年度高二周练卷6_高二数学_数学_高中教育_教育专区。2016-2017 学...4,b ? 6 ,那么输出的 n ? ( A.3 B.4 C.5 D.6 3.若函数 f ( ...
升大6班政治周练试题五答案4.13
升大6班政治周练试题答案4.13_政史地_高中教育_教育专区。升大 6 班政治...4 D 17 D 5 B 18 D 6 C 19 B 7 A 20 D 8 C 21 D 9 C 22 B...
m8u1周练steven2015-5-5
2 M8U1 周练 + M3U4-M3U5 复习 答案 Ⅰ.单词拼写 majority 2. Adventures 3. Distinction 4 boomed 5. percentage 6. Occurred 7. Racial 8. indicating ...
2015高考生物二轮复习专项周练:第5、6周 遗传的分子基础
2015高考生物二轮复习专项周练:第56周 遗传的分子基础_理化生_高中教育_教育专区。专项训练第 5、6 ---遗传的分子基础 遗传的分子基础题型汇总 1---经典...
2016九年级数学周练6-一次函数
2016 九年级数学周练 6(一次函数) 姓名___ 一、选择题(共 8 个题,每题 ...(- ,), 2 2 2 4 1 5 由 y= x+2;知 M(-6,0),∴BM=5,则 S△...
更多相关标签:
三年级下册语文周练6 | 七年级下册数学周练6 | 瑜伽一周练几次合适 | 深蹲一周练几次 | 李广志一周练好字 | 腹肌一周练几次 | 胸肌一周练几次最有效 | 一周练好字 |