当前位置:首页 >> 英语 >>

2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷45


2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 45
考生须知: 1、本试卷分试题卷和答题卷两部分,满分 120 分,考试时间 100 分钟。 2、答题前,必须在答题卡和答题卷的密封区内涂、填写校名、姓名和准考证号。 3、必须在答题卷的对应答题位置答题,写在其它地方无效。1 至 60 小题在答题 卡上涂黑作答.其它所有答案都必须做在答题卷标定的位置上, 务必注意试

题序 号和答题序号相对应 4.做听力时,先将答案划在试卷上。录音内容结束后,你将由一分钟的时间将试 卷上的答案转涂到答题卡上 5、考试结束后,试卷、答题卡和答题卷一并上交. 听力部分(25

分)

一、听对话回答问题(共 5 小题,共 5 分) 1.What’s the date today? (原创) A. June 13th B. July 30th C. July 13 th 能力目标:学生区分 13 和 30 的发音能力 预估难度:A 2.The man is a __________in the city. (原创) A. policeman B. visitor C. cleaner 能力目标:考查学生听对话分析内容的能力 预估难度:B 3.The young man is _____________.(根据英语画刊改编) A. a doctor B. painful C. sick 能力目标:考查学生收集信息的能力 预估难度:A 4.How did Jim come to work this morning? (原创) A. On foot B. By car C. By bike 能力目标:考查学生理解内容的能力 预估难度:B 5.How much is the woman going to pay? ( 原创) A. three yuan B. five yuan C. six yuan 能力目标:考查学生能否收集到所需信息的能力 预估难度:A 二.听长对话回答问题(共 5 个小题,计 10 分) 听下面两段对话,选择正确的答案, 每段对话读两遍。 A)听第一段对话,回答 6-7 小题,现在你有 10 秒钟的时间阅读这两题。 6.The boy has to ____________ first. ( 模拟卷改编 ) A. study B. work C. play 7. The boy can play the computer for _________ at last.
第 - 1 - 页 共 12 页

A. half an hour B. ten minutes C. sixty minutes 能力目标:学生收集简单信息的能力 预估难度:A B)听第二段对话,回答 8-10 小题,现在你有 15 秒钟的时间阅读这三题。 8. Where did the woman go for her trip? (原创) A. To New York. . B. To pairs. C. To Tokyo. 9. What did she lose? A .Her ticket. B. Her wallet. C. Her passport. 10. How did she come back? A. By air. B. By car. C. By train. 能力目标:考查学生在对话较长时能否根据题目找到所需信息 预估难度:B 三. 听短文回答问题(共 5 小题,计 10 分) 听下面一段短文,然后你会看到 5 个问题和相关的选项。请从每个问题 A、B、C 三个选项中 选出最佳选项。听短文前,你有 25 秒钟的时间阅读有关材料和 5 个小题。听完独白后,你 有 25 秒钟的时间来选择有关选项。说明连读两遍。 (根据上海中考模拟试卷改编) 11. In Munich, the moral (道德的) vegetable gardens are popular with _____. A. children B teachers C. parents 12. Each time children pay some______ coins for the vegetables. A. one-Euro B. ten-Euro C. twenty-Euro 13. Where are these gardens? A. In front of the buildings B. Between buildings or on the top of the buildings C. At the back of the buildings 14. Where we can find the price of the vegetables? A. the price is on a board. B. There is no price. C. The seller will tell us. 15. Why this kind of gardens is very popular? A. The price is cheap. B. Children can learn how vegetables grow. C. It will make Children be more interested in nature, and this can teach children to be honest from the young age 能力目标:短文较长,考查学生的收集能力和分析能力 预估难度:B

笔试部分(95 分)
四、单项选择(共 15 小题,计 15 分)从 A、B、C、D 四个选项中, 选出可以填入空白处的 最佳答案。 16. The underlined part in the word “watches” is pronounced as _________.(原创) A. /s/ B. /z/ C. /Iz/ D. /Is/ 能力目标:考查名词复数的发音规则 预估难度:A 17. This is _____ picture I have told you about. Isn’t it _____ wonderful one? (原创)
第 - 2 - 页 共 12 页

A. the, the B. a, a C. the, a D. a, the 能力目标:冠词的运用 预估难度:A 18. Mrs. Lee gave us _____ on how to learn English well. (原创) A. some advice B. many advices C. an advice D. some advices 能力目标:可数名词和不可数名词的区分 预估难度:A 19. _____ of them has an English dictionary.(原创) A.Every B.Each C.Both D.All 能力目标:代词的应用 预估难度:B 20. His home is not far from school, only about _____. (原创) A. 10 minute’s walk B. 10 minutes’ walk C. 10 minutes walk D. 10 minutes walks 能力目标:名词修饰名词 预估难度:B 21. Bob is a careful driver, but he drives _______ of my friends.(原创) A. more carefully B. the most carefully C. less carefully D. the least carefully 能力目标:比较级和最高级的运用 预估难度:B 22. _____ my surprise, the monkey escaped from the zoo.(根据教材改编) A. To B. In C. For D. With 能力目标:考查固定词组 预估难度:A 23. —— Can I _____ your book? —— Yes, but you can only ______ it for 3 days.(原创) A. lend, borrow B. lend, keep C. borrow, borrow D. borrow, keep 能力目标:考查延续性动词和短暂性动词的区别和使用 预估难度:B 24. ——My sister and I will go to the zoo tomorrow. —— _______. Shall we go together? (根据教材改编) A. So will I. B. So do I. C. So I am. D. So am I. 能力考查:日常对话 预估难度:A 25. I don’t have to introduce him to you ________ you know the boy.(根据教材改编) A. until B. unless C. since D. but 能力考查:根据句意,连词的使用 预估难度:A 26. The letter _____ Tommy received from his company yesterday is very important. (原创) A. who B. where C. what D. that 能力考查:定语从句关系词的使用 预估难度:B 27. _______ great fun they had! (原创)
第 - 3 - 页 共 12 页

A. What a B. What C. How D. How a 能力考查:感叹句中感叹词的使用 预估难度:B 28. —— You can use the MSN to talk with Mary on the Internet. —— I know. But can you tell me ________? (原创) A. when I can use it B. what I can use it C. why can I use it D. how can I use it. 能力考查:宾语从句中从句的语序 预估难度:B 29. ——It’s difficult for the village children to cross the river for school. ——I think a bridge _______ over the river. (根据考纲改编) A. should be built B. is being built C. has been built D. was built 能力考查:被动语态和时态的考查 预估能力:B 30. ——Would you mind my opening the window? ——_____________. The baby has a fever.(原创) A. It doesn’t matter. B. Yes, I would. C. No, I would not. D. You’d better not. 能力考查:日常用语的使用 预估难度:A 五、完型填空(共 15 小题,计 15 分)(根据 2010 年北京中考模拟卷改编) 通读下面短文,掌握其大意,然后在各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。 For years Peter Smith's life was badly disturbed by the memory of an accident that caused the death of one of his ___31___, Oliver. His wife left him after six years of marriage, He 32 his work. Then suddenly the news about Peter 33 . His wife came back and he found a new job. One day he told me 34 had changed his life. "I used to think that nothing could call off what 1 had done. The thought of my mistake would 35 me in the middle of a smile or a handshake. It put a 36 between my wife and me. Then I had a / an 37 visit from the person I was afraid most to see -- the mother of the classmate who died”. ' Years ago, ' she said, ' I found it in my heart to have forgiven (原谅) you. So did Oliver and your friends. She paused, and then said 38 , ' Peter, you are the one who hasn't forgiven 39 . Who do you think you are to stand out 40 the people around you and God?' 1 looked into her eyes and found there a kind of permission to be the person I might have been 41 her boy had lived. For the first time in my life I felt worthy to love and be loved. It is only through forgiveness of our 42 that we gain the freedom to learn from experiences. But forgiving our shortcomings doesn't mean denying (否认) that they exist. Instead, it means 43 them honestly, realistically. Can a person be all-forgiving and still be human? A scientist I know spent four years as a slave labor in Germany. His parents, his younger sister and elder brother were killed by Nazi. This is a man who has every reason to hate. Yet he is filled with a love of life that he passes on to everyone who knows him. He explained it to me the other day, "In the beginning I was filled with hatred. 44 I realized that in hating I had become my own 45 . Unless you forgive, you cannot love. And without love, life has no meaning. Forgiveness is truly the saving grace, which gives the
第 - 4 - 页 共 12 页

people who make mistakes a chance to correct them. 31. A. teachers B. classmates C. workers 32. A. got B. left C. lost 33. A. started B. changed C. worked 34. A. what B. how C. which 35. A. knock B. take C. fail 36. A. bridge B. house C. wall 37. A. unusual B. surprising C. unexpected 38. A. seriously B. carefully C. directly 39. A. myself B. himself C. yourself 40. A. for B. with C. toward 41. A. if B. when C. after 42. A. excuses B. mistakes C. failures 43. A. facing B. seeing C. finding 44. A. Yet B. Only C. Still 45. A. classmate B. enemy C. friend

D. officers D. took D. went D. why D. stop D. door D. friendly D. sadly D. herself D. against D. unless D. lessons D. receiving D. Then D. teacher

能力目标:考查学生们整体理解文章的能力,结合上下文选择答案。 预估难度:B 六、阅读理解(共 15 小,计 30 分,其中第一节 10 小题,计 20 分;第二节 5 小题,计 10 分) 第一节:阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中选出最佳选项。

A(根据英语画刊第二期阅读文章改编)
As we know, a kind of machine has reached Mars. If we want to know more about Mars, we have to send some astronauts to it. If astronauts could go to Mars one day, what would they wear? Some US university students have made a Mars spacesuit. The spacesuit is made of a hard material. It has a see-through helmet and a backpack. Astronauts can even walk up a 45-degree slope in the spacesuit. This is very important,because there are lots of slopes on Mars。 The temperature on Mars is about -129℃ to 0℃.So the spacesuit has thick gloves and boots to keep astronauts warm。The gloves can move freely-astronauts could even tie their shoest in them。 Although it’s cold outside ,the spacesuit should be as warm as 37℃ inside. The helmet is supposed to be 21℃. The spacesuit weighs about 21 kilograms on the earth. Too heavy, you think? It would weigh only about 7 kilograms on Mars, because the planet has lower gravity(重力) This spacesuit is bright blue in colour. Mars is called the Red Planet. There are strong winds with red dust there. A white spacesuit would get dirty easily. Then it would be very hard to see the astronaut. But for someone dressed in blue, this would not be a problem. 46.Who made the Mars spacesuit? A.American scientists B. American teachers C. American students D. American astronauts 47. Which of the following is not true about the spacesuit? A. It’s made of soft material. B. It has a helmet and a backpack. C. It has thick gloves and boots. D. It is as warm as 37 inside 48. Why does the spacesuit weigh lighter on Mars?

第 - 5 - 页 共 12 页

A. Because it’s too heavy. C. Because Mars has no gravity. 49.The underlined word “slope” means

B. Because Mars has lower gravity D. Because Mars has higher gravity .

A.度数 B.角度 C.斜坡 D.热度 50. What colour is the spacesuit? A. Blue. B. White. C. Red. D. Black. 能力目标:该文章是科技类型,内容陌生,但是题目还是容易找到答案。 预估难度:B

B(河南中考卷改编)
Is there someone you hate? Well, maybe you don’t really hate them. But you get really angry every time you think of them. If you don’t let this anger go, it can turn into bitterness (痛苦). Bitterness appears when we can’t forgive (原谅) someone who has hurt us or made us angry. Someone might say or do something that hurts us. But instead of controlling the anger, we keep it deep inside. Before long, a bitter feeling begins to grow. We may think we’re hurting that person by criticizing (指责) him or her often, but we’re really only hurting ourselves. Bitterness can not only lead to serious health problems such as heart disease, but also hurt our relationships with friends and family members. No one enjoys being around an angry person for very long. If you see bitterness in your life, here are some ways to deal with it. Accept it Instead of trying to deny your anger, make it clear to yourself and accept it. See your anger for what it is and quickly deal with it. Stop making excuses for it You may feel you have a right to be angry. You may think you’re right and the other person is wrong. You may even secretly enjoy making the other person look bad. But in the end, bitterness hurts you much more than the other person. The bitterness will hold you back, and the other person will go on with his or her life. Forgive and forget it You probably can’t completely put the anger out of your mind. But you can decide to forgive the other person. Forget it and move on. You’ll enjoy better health and peace of mind. 51. According to the passage, we might get angry when someone __________. A. holds us back B. forgets us C. doesn’t like us D. does hurt us 52. Bitterness comes from __________. A. our health problems like heart disease B. the anger that lives deep inside our mind C. the person who says something that hurts us D. our relationships with friends and family members 53. The underlined word “deny” in the passage means “__________”. A. 误解 B. 否认 C. 疏远 D. 减轻 54. The best way to deal with the bitterness is to __________. A. make the person who hurts us look bad B. hate the person who hurts us very often C. accept that you are hurting the other person D. forgive the person who hurts us and forget it
第 - 6 - 页 共 12 页

55. What can we learn from the passage? A. We should enjoy someone who hurts us. B. We should pay more attention to our friends. C. The peace of mind is more important than the hurt itself. D. It’s better to let bitterness go along with the other person. 能力目标:读懂全文,能理解,分析,并进行适当的推理 预估难度:C 第二节:阅读下列短文,根据下列各位同学 A、B、C、D、E 和 F 所陈述的症状,选择与之 对应的饮食、生活建议,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有一项是多余选项。 (根据网络营养相关文章改编) 56. Vitamin A helps keep your skin healthy and helps your eyes get used to the darkness. Good sources of Vitamin A are deep yellow and dark-green leafy fruits and vegetables, such as carrots and potatoes. 57. Vitamin B helps keep your need for food and its absorption (吸收)normal. Milk products, grain products,and meat are good sources of B Vitamins. 58. Vitamin C is found in many fruits and vegetables, such as tomatoes, strawberries, and cabbages. People who don’t get enough Vitamin C over a long time injure easily. 59. Vitamin D is called “sunshine” Vitamin. Your own body makes it when you are in sunlight for any length of time. It helps your body use minerals (矿物质) to build stronger bones and teeth. Oily fish is a good source of Vitamin D. 60.Vitamin E helps increase the immune function (免疫功能). It can be found in foods such as vegetables oil, nuts, and seeds. A My hand was hurt. while cleaning the window. It took me about one month to
get better

B I dare not eat hard food, as my teeth are very weak

D C I’m totally blind when the lights are turned off at night. And I can hardly get used to it I eat a little these days, no matter how nice the food is

第 - 7 - 页 共 12 页

56________ 57. ________ 58. ________ 59. ________ 60. 能力目标:搜索信息的能力 预估难度:B E I often go to I feel nervous hospital in spring, 七、词语填空(共 10 小题,共 10 分)(根据 2010 年重庆市中考阅读理解改编) before the new because I catch flu 用方框中所给单词的适当形式填空, 使短文通顺、正确、连贯(每个单词限用一次) people. more easily than finally; with; one; terrible; skate; woman; succeed; fast; finish; my classmates pride you see the girl for 61 When time, you may think she is a boy. She is very outgoing(外向). Who is she? Wang Meng, the Chinese top 62 On the evening of February 26th, 2010, Wang Meng first got to the 63 line in 1 minute and 29.213 seconds in the 64 1000 meters short track speed skating final (短道速滑决赛) at the Vancouer Olympic Winter Games (温哥华冬奥会). After she succeeded in the 500-meter and 3000-meter races, she won her third gold medal this time. With this one China won four gold medals in the women’s short track speed skating. That helped China first win the team gold medal in Winter Olympics history. Just before the 65 race Wang Meng caught a bad cold and coughed 66 With the words of “You can, you can do!” she won at last. She said, “I really feel these three gold medals belong to my team, to China. It was 67 the help of my team that I won the prize.” Though Wang Meng is only twenty-four, she has been 68 Chinese skater. Chinese are 69 of her and her team. We hope she will be 70 in Sochi Olympics in 2014. 能力目标:考查学生结合上下文,梳理信息的能力,对词性时态做出正确的变化 预估难度:B 八、单词拼写(共 10 小题,计 10 分,限一空一词) 71.Please don’t leave here until your mother c back(原创) 72.Do you b_________ what he did?(原创) 73.I was late this morning, I’m the n to get to school(原创) 74. Can you tell me how I can I ________ my listening skills? (原创) 75.There are forty-three m teachers in our school(原创) 76. Though all of them speak English, yet they speak d . (原创) 77They went to the m ____to hunt the tiger.(原创) 78. Whether we will go for a picnic d on the weather.? (原创) 79.Help y to some fish, boys and girls.原创) 80. He takes p in what he did. (原创) 能力目标:考查学生灵活应用词汇的能力 预估难度:A 九、书面表达(共计 15 分) (原创) F

第 - 8 - 页 共 12 页

最近,杭州市进行学生减负活动,上周,我班对减负问题召开了家长会,多数家长 认为作业少对学生成长有利,而部分家长则认为作业少对孩子的成长不利。请你 根据下面方框中的提示,用英语作一简要介绍并表明你自己的观点。
A few parents students practice too little to learn well students spend more time playing computer games 。。 。 Most parents can have a good rest 。。 。 。。 。

写作要求:所给提示内容必须全部用上,并适当发挥,至少写出 2-3 个自己的观点,词数在 80 个左右。 (短文开头部分已给出,不计入总词数) Last week our class had a parents’ meeting。 At the meeting,all the parents talked about whether doing less homework was useful or not。Many parents thought that doing less homework was useful。

2011 年英语中考模拟试卷

参考答案及评分标准

听力材料
第一节 1. W: What’s the date today? M: It’s July 13th, my son’s birthday. 2. W: Excuse me, sir. Can you tell me the way to the No.1 Hospital? M: Sorry, I’m also a stranger in this city. W: Thank you all the same. 3. W: You have to get an injection, young man. M: Oh, it's painful. What about only some medicine, doctor? W: I'm afraid not. 4. W: Jim, why were you late for school this morning? M: I'm sorry. I rode my bike this morning as usual. but it was broken. So I had to go to school on foot. 5. W: how much is the pen? M: Three yuan each. If you buy two, you just pay 5 yuan. W: Ok, I buy two. 第二节
第 - 9 - 页 共 12 页

A) 6.M: Mum, can I play the computer? W: Of course, you can. But you have to finish your homework. Work must come first, do you know? M: Ok. I do it at once, and how long can I play? W: What about half an hour? M: Mm, maybe it’s too short. An hour, ok? W: Ok. B) 8. M: How was your the t rip to New York, Jane? W: It was great until I lost my wallet. M: Really? How did that happen? W: I was waiting in line to buy a ticket at the train station. When I wanted to get the money, I found my wallet lost. M: Bad luck! Did you leave it anywhere? W: I don't know. M: Then how did you come back? W: I called my friend and he drove me back home. 第三节 三. 听独白回答问题(共 5 小题,计 10 分) 听下面一段独白,然后你会看到 5 个问题和相关的选项。请从每个问题 A、B、C 三个选项 中选出最佳选项。听独白前,你有 25 秒钟的时间阅读有关材料和 5 个小题。听完独白后, 你有 25 秒钟的时间来选择有关选项。说明连读两遍。 In Munich, parents like their children to buy fresh vegetables in the gardens for the family, but these gardens are not the common ones. They are called the moral vegetable gardens. Children go there to buy what they want. Each time they only need some one-Euro coins because the vegetables there are cheap. These gardens are built between buildings or on the top of the buildings. In the gardens, some fresh vegetables are grown by adults but some vegetables are just bought from the market and are stuck in the soil. There are no people selling vegetables. There is only a board with price beside each kind of vegetable, so children can get the vegetables they want by themselves and put the money in the box there. It's just like the fare box on the bus where people put money when getting on the bus. It's said that the vegetables there haven't been lost so far. By buying vegetables in this kind of gardens, on the one hand, children can learn more about how vegetables are grown and be more interested in nature. On the other hand, this can teach children to be honest from the young age, so it's not hard to understand why German products are famous for its high quality.

第 - 10 - 页 共 12 页

2011 年 中 考 模 拟 卷

英语答案卷

听 力 部 分 ( 25 分 ) 一 .听 下 面 的 对 话 , 按 要 求 完 成 1-5 小 题 。 5 分 ) ( 1 C 2 B 3 C 4 A 5 B 二、听对话回答问题(共 5 小题,计 10 分) 6 A 7 C 8 三、听说明选择答案 11 C 12 A 13 A B 9 14 B A 10 15 B C

笔 试 部 分 ( 95 分 ) 四 、 选 择 填 空 : 从 各 题 的 四 个 选 项 中 选 择 一 个 最 佳 答 案 。 15 分 ) ( 16___C_ _ 17___C__ 18____A _ 19 ___B____ 20 ___B___ 21 D 22___ A___ 23 __ D _ 24____A____ 25___C___ 26___ D__ 27 __C ___ 28___A___ 29____A____ 30 ___D ___ 五 、 完 形 填 空 ( 15 分 ) 31__ _B____ 32___C_____ 33___B_____ 34____A__ 35___D___ 36___C___ 37___C____ 38___A___ 39____C___ 40 ____D 41___ A__ 42____B____ 43___A ____ 44____D___ 45 ____B __ 六 、 阅 读 理 解 (本 题 共 15 小 题 ; 每 小 题 2 分 , 共 30 分 ) 46____C__ 47____A____ 48___B____ 49___C___ 50 ____A___ 51 ___D__ 52 B 53___ B___ 54 ___D___ 55 ___C____ 56___C____ 57___ D__ 58__ A 59 ___B___ 60 ____E____ 七 、 词 语 填 空 ( 共 10 分 ) 61 first 62 skater 63 finishing 64. Women’s 65. final 66. terribly 67.with 68.the most successful 69. proud 70. better 八 、 单 词 拼 写 ( 共 10小 题 , 计 10分 ) 71 co mes 72 be lie ve 76 differen tly 77 mo unta in 九 、 书 面 表 达 ( 15 分 ) (略) 73 n in th 78 depends 74 impro ve 79yourselves 75 men’s 80 pride

第 - 11 - 页 共 12 页

评分标准:

一档文 13-15 分:写出全部内容要点,语言流畅,有句式变化,有复杂结构(至 少 1-2 个) 无语法和拼写错误或有少量由于使用复杂结构而引 , 起的语法或拼写错误。 二档文 10-12 分:写出全部内容要点,语言流畅,无语法错误或基本无语法错误。 三档文 7-9 分:写出大部分内容要点,语言基本通顺,有一些语法和拼写错误, 但不影响意思表达。 四档文 4-6 分:写出一半左右内容要点,语言不太通顺,语法错误多,只有少 数句子可读。 五档文 0-3 分: 言不达意,不知所云;只有个别句子可读。 说 明: 1、 句子结构不对,内容要点有错漏,人称、时态、语态误用,均为大错。一处 大错扣 1 分。 2、 通篇人称、时态错误,统扣 2 分。 3、拼写、标点符号、冠词、介词等方面的错误为小错。3 个小错相当于 1 处大错。 4、相同错误,只扣一次。 (标记:大错用“_______” ,小错用“ ” ,重复 错误用“O” ) 5、字数不足 80 或多于 120,扣 1 分。 6、书写潦草,卷面不清,乃至影响阅卷,扣 1 分。

第 - 12 - 页 共 12 页


相关文章:
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷45
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷45_英语_高中教育_教育专区。2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 45 考生须知: 1、本试卷分试题卷和答题...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷28
2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 28 考生须知: 1、本试卷满分...43. 44. 45. A. boy A. answer A. car A. told A. across A. ...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷47
2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 47 考生须知: 1、本试卷满分...3.总词数不足45词可在职本题总得分中扣去1分;如书写整齐美观,可在本题总...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷44
2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 44 考生须知: 1、本试卷分...45 A B C D 46 A B C D 47 A B C D 48 A B C D 49 A B C...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷40
2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 40 1、本试卷满分 120 分,考试...A. everything 45. A. changed 分) (改编) 第一节:阅读下列短文,从每题...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷5
2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 5 考生须知: 1、本试卷满分 ...45 0 A 0 B 0 C 0 D 0 A 0 B 0 C 0 D 0 A 0 B 0 C 0 D...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷48
2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 48 ︱ 听力部分(25 分) 一...It doesn?t matter __45_ all the dark days have gone .I believe that ...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷4
2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 4 (本卷考试时间为 100 分钟...instead of 45.A.keep B. make C. break D. obey 六、阅读理解(共 15 ...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷42
2011 年杭州市各类高中招生文化考试 英语模拟试卷 42 考生须知: 1、本试卷分试题...old ( )45. A. comfortable B. beautiful C. important D. different 六、...
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷14
2011年杭州市各类高中招生文化考试英语模拟试卷14_英语_高中教育_教育专区。2011 ...第 - 9 - 页共 14 页 五、第 31 小题至第 45 小题,每题 1 分,不...
更多相关标签:
杭州市招生考试信息网 | 杭州市 自考招生 | 杭州市大专自考招生 | 杭州市自学考试招生 | 杭州市高校自考招生 | 杭州市自考招生院校 | 杭州市自考招生条件 | 杭州市自考专科招生 |