当前位置:首页 >> 英语 >>

【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit3 section4 unitRevision练习 新人教版必修2

英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】

Unit 3

Section Ⅳ

Buying books on the Internet is a great way to save time and money. Online booksto

res offer new books and used books that can save you lots of money. They are far better compared to traditional bookstores as they offer much broader kinds of books. Another advantage of shopping online is that you can also read the book reviews as well as readers' reviews to get an idea whether the book is worth buying. Online bookstores offer great discounts(折扣) to regular customers which is a big attraction for book lovers. For book lovers, the most important thing is to get books on time. Therefore, you need to find a reliable(可靠的) online bookstore that will be able to provide fast deliveries(送货). Here are some tips to use when choosing an online bookstore. Some online bookstores are popular for fiction books; some are for non?fiction books or novels, etc. Understanding their specialization will help you get the right kind of books in time. Check whether you will be buying the books from a third?party seller or directly from the website. Although the website could be reputable( 声誉好的 ) , third?party sellers advertised on their site may not have a good reputation. Never jump at stores that offer super cheap prices, as books sold at such low prices could be in very bad condition. Most of the popular online bookstores offer useful tools. One tool is a wish list tool on its website. You can update(更新) the list of books you wish to buy in the future. The bookstore will know what you want and will e?mail you immediately when the book of your choice is available. 文章大意:文章主要介绍了在网上买书的优点,并且给了一些需要注意的建议,让读者 能够又快又省地在网上买到想要的书。 1.Why do you think online bookstores are much better than traditional ones? A.Because online bookstores offer readers the latest books. B.Because online bookstores offer readers more kinds of books to choose from. C.Because online bookstores offer readers the lowest prices. D.Because online bookstores offer readers more about their favorite authors. 答案: B 细节理解题。 根据文章第一段的 They are far better compared to traditional bookstores as they offer much broader kinds of books,可知网上书店的好处就是比实
http://www.xiexingcun.com/ http://www.eywedu.net/

英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】

体书店提供的种类更多,所以选 B。 2.How can a reader buy a worthy book when shopping online? A.By comparing service. C.By reading online reviews B.By asking for discounts. D.By asking booksellers for advice.

答案:C 细节理解题。根据第一段原话 you can also read the book reviews as well as readers' reviews to get an idea whether the book is worth buying,可知在网上选 书时可以查看其他读者的评价来评估书本好坏,所以选 C。 3.What do online book lovers care about most? A.The speed of deliveries. C.The prices of books. B.The author of books. D.The condition of books.

答案:A 细节理解题。根据文章第二段 For book lovers, the most important thing is to get books on time.对于网络顾客最重要的是送货速度,所以选 A。 4.The wish list tool can help readers ________. A.learn about the number of the books B.get to know more reliable booksellers C.pay for their books more quickly D.buy their favorite books in time 答案:D 细节理解题。根据文章最后一段 The bookstore will know what you want and will e?mail you immediately when the book of your choice is available.表示读者可 以通过填心愿单来及时得到想要的书的信息,所以选 D。 5.What is the 3rd paragraph mainly about? A.How to choose a reliable online bookstore. B.How to avoid buying bad condition books online. C.How to understand the specialization of an online bookstore. D.How to advertise on the website to get a good reputation. 答案:A 主旨大意题。第三段主要讲的是如何正确选择网上书店,所以选 A。 Ⅱ.完形填空 (2014·吉林一中高一期末) It was about the third week in June last year. My 15?year?old son had already settled into his summer routine:Go to __1__ at 2 a. m. and wake up at 1 p.m. only to get back on his computer to play computer games __2__ dinner. It was the middle of the __3__ when the sound of his computer games woke me up again. I couldn't __4__ that any more and decided it was time for him to get a summer job. I got on the computer and found a lifeguard certification class that __5__ the
http://www.xiexingcun.com/ http://www.eywedu.net/

英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】

next day, and a company that __6__ teenagers to guard their pools. From that day I woke him up at 8 a.m. every day for him to __7__ the class. At first, he continued to complain that I was __8__ his summer. But by the end of the week, he was actually __9__ going. He learned something about first aid, figured he really could __10__ someone from drowning, and got some ideas on how to __11__ work for a living. Two weeks later, he had a __12__ as a lifeguard. He took his responsibility very __13__ and never went to work late. This summer, he will be working full?time at a pool. He says a lot of his __14__ don't have jobs. And I say that is because their mothers didn't try __15__ enough! Even if your kid is super __16__ with finals and after?school activities and doesn't have time, you can __17__ job information for him. Whether it is an ice cream store, a movie __18__, or a summer camp, you can ask if they are hiring __19__ for the summer. After your kid gets a job, pay attention to the __20__ to make sure he is never late. 文章大意:本文是一篇记叙文。孩子的暑假怎么过呢?让他们自己尽情玩电脑游戏?作 者从自己的实践出发,认为家长应该给孩子一定的指导和帮助,让他们过一个愉快而有意义 的假期。 1.A.school C.bed B.study D.work

答案:C 考查名词在语境中的运用。根据下文“wake up at 1 p.m.”可知,此处指凌 晨两点睡觉(go to bed),下午一点起床。故 C 项正确。 2.A.around C.after B.until D.during

答案:B 考查连词用法。根据语境可知,他每天只玩游戏,一直玩到(until)吃晚饭的 时候。故 B 项正确。 3.A.night C.morning B.noon D.afternoon

答案:A 考查名词在语境中的运用。根据上文“Go to ________ at 2 a.m.”可知, 此处指“我”在半夜(the middle of the night)被他电脑的游戏声音弄醒了。故 A 项正确。 4.A.watch C.notice B.appreciate D.stand

答案:D 考查动词辨析。“我”再也不能忍受(stand)了,觉得该给他找份暑期工作。 stand 忍受,符合语境。故 D 项正确。
http://www.xiexingcun.com/ http://www.eywedu.net/

英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】

5.A.lasted C.started

B.rested D.developed

答案:C 考查动词辨析。由第三段第一句“From that day I woke him up at...”可 知,此处指救生员认证课程班第二天开课。last 持续;rest 休息;start 开始;develop 发 展。故 C 项正确。 6.A.hired C.persuaded B.forced D.force

答案:A 考查动词辨析。一家公司雇用(hire)年轻人来照看游泳池。hire 雇用;force 强迫;persuade 说服。故 A 项正确。 7.A.give C.observe 答案: B B.attend D.help

考查动词辨析。由第三段第四句中“He learned something about first

aid...”可知,每天早上八点我叫醒儿子去参加(attend)这个班的学习。give 给;attend 参加;observe 观察;help 帮助。故 B 项正确。 8.A.designed C.enjoying B.ruining D.joining

答案:B 考查动词辨析。起初他老抱怨“我”破坏(ruin)了他的暑假。根据上文可知, ruin 符合语境,design 设计;ruin 破坏;enjoy 享受;join 参加。故 B 项正确。 9.A.looking into C.looking down upon B.looking out of D.looking forward to

答案:D 考查动词短语辨析。根据上文“At first, he... complain... But...”可知, 刚开始他总是抱怨,后来他真的盼望着(look forward to)去上课了。look into 深入调查; look out of 朝外看;look down upon 轻视;look forward to 期盼。根据语意和上文“But” 可知,D 项正确。 10.A.recognize C.save B.conduct D.buy

答案:C 考查动词辨析。他真的能挽救(save)溺水者。recognize 认出;conduct 引导, 管理;save 挽救;buy 买。故 C 项正确。 11.A.roughly C.actually B.luckily D.suddenly

答案:C 考查副词辨析。根据上文“actually”可知,他也学到了一些关于如何真正地 (actually)为了生存而工作的知识。roughly 粗糙地;luckily 幸运地;actually 事实上; suddenly 突然。故 C 项正确。 12.A.job B.problem
http://www.xiexingcun.com/ http://www.eywedu.net/

英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】

C.goal 答案:A

D.reward 考查名词辨析。他得到了一份作为救生员的工作 (job)。job 工作;problem

问题;goal 目标;reward 报酬。此处与下文“never went to work late”相照应。故 A 项 正确。 13.A.slowly C.calmly B.seriously D.quickly

答案:B 考查副词辨析。根据下文“never went to work late”可知,他工作认真, 从不迟到。slowly 缓慢地;seriously 认真地;calmly 平静地;quickly 迅速地。take sth. seriously 为固定搭配,意为“认真对待某事”。故 B 项正确。 14.A.teachers C.students B.colleagues D.friends

答案: D 考查名词在语境中的运用。 根据下文“because their mothers didn't try...” 可知,儿子的许多朋友都没有工作。A 项“老师”;B 项“同事”;C 项“学生”均不符合语 境。故 D 项正确。 15.A.hard C.early B.fast D.directly

答案:A 考查副词辨析。那是因为他们的妈妈们没有努力地(hard)尝试。hard 努力地; fast 快地;early 早地;directly 直接地。故 A 项正确。 16.A.clear C.busy 答案: C B.excited D.disappointed 考查形容词辨析。根据下文中“doesn't have time”可知,此处指“忙

于??(busy with...)”,故 C 项正确。 17.A.write down C.wait for B.think about D.search for

答案:D 考查动词短语辨析。即使孩子很忙,家长也能为他搜索(search for)一些工作 信息。write down 写下;think about 考虑;wait for 等待;search for 寻找。故 D 项正确。 18.A.theatre C.park 答案:A B.square D.factory 考查名词在语境中的运用。根据语境可知,此处指冰激凌店、电影院 (movie

theatre)或夏令营。故 A 项正确。 19.A.experts C.teenagers 答案:C B.foreigners D.villagers


(teenagers)。此处与下文“your kid”相照应。故 C 项正确。
http://www.xiexingcun.com/ http://www.eywedu.net/

英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】

20.A.habit C.tradition

B.schedule D.determination

答案:B 考查名词辨析。此处指留意时间表确保他永远不迟到。habit 习惯;schedule 时间表;tradition 传统;determination 决心。根据“to make sure he is never late” 可知,B 项正确。 Ⅲ.语法填空 阅读下面材料,在空白处填入适当内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。 The Internet has become part of young people's life. __1__ report shows that 38% of students often use the Internet. Most of them get __2__ (use) information on the Internet __3__ use the Internet to help in their studies. But many students don't use it __4__ a good way. Some play games too much; some visit websites __5__ shouldn't look at. So bad things may happen __6__ students spend too much time on the Internet. __7__ is important for students to use the Internet properly. Now we have a textbook, __8__ uses many examples to teach students some good ways to use the Internet. It gives useful advice. Some students also make __9__ on the Internet. But if you want to have a face?to?face __10__(meet) with your online friends, let your parents know and meet in a proper place. 1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______ 6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______ 答案: 1.A 从下文中可以看出这是一个报道,前文还没有出现,无须特指。考查冠词的用法。 2. useful 提示词 use 有名词和动词的词性, 在这里是要一个形容词修饰 imformation, 考查词性的判定和转化。 3.and 从这个句子要表达的意思来看 get 和 use 是并列的谓语动词。 4.in 固定搭配,in a way 表示用某种方法。 5.they 这是一个省略了 that/which 的定语从句,从句子成分来看,此句缺乏主语, 是用来修饰 websites,而关系代词在定语从句种作宾语,故省略,填 they 来作从句中的主 语。 6.if 从上一句话承接下来的一个结果,但用了情态动词 may,此空应该填连词来引导 一个条件状语从句。 7.It 形式主语 it 代替真正的主语——不定式 to use the Internet. 8.which 通过句子分析法可以知道这是一个非限制性的定语从句。 9.friends 由语境,下文中 online friends 推断出 make friends 这个短语。 10.meeting 提示词 meet 虽有名词词性,但 have a meeting 是习惯搭配。
http://www.xiexingcun.com/ http://www.eywedu.net/

英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】

http://www.xiexingcun.com/ http://www.eywedu.net/

【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit3 section4 unitRevision练习 新人教版必修2
【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit3 section4 unitRevision练习 新人教版必修2_英语_高中教育_教育专区。英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】 Unit 3 Ⅰ...
【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit4 section4 unitRevision练习 新人教版必修2
【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit4 section4 unitRevision练习 新人教版必修2_英语_高中教育_教育专区。英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】 Unit 4 Ⅰ...
【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit2 section4 unitRevision练习 新人教版必修2
【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit2 section4 unitRevision练习 新人教版必修2_英语_高中教育_教育专区。英语备课大师 en.eywedu.net【全免费】 Unit 2 Ⅰ...
【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit2 section4 Unit Revision同步练习 新人教版必修1
【成才之路】2015-2016学年高中英语 unit2 section4 Unit Revision同步练习 新人教版必修1_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Ⅰ.阅读理解 Section Ⅳ A American ...
【成才之路】2014-2015高中英语 Unit 4 Section 3 Using Language同步练习 新人教版必修4
【成才之路】2014-2015高中英语 Unit 4 Section 3 Using Language同步练习 新人教版必修4_高三英语_英语_高中教育_教育专区。Using language Ⅰ.单项填空 1.We ha...
【成才之路】2014-2015高中英语人教版必修4同步练习:Unit 3 Section]
【成才之路】2014-2015高中英语人教版必修4同步练习:Unit 3 Section]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语人教版必修4同步练习:Unit 3 Section] ...
【成才之路】2014-2015高中英语 Unit 3 Section 2 Learning about Language同步练习 新人教版必修4
【成才之路】2014-2015高中英语 Unit 3 Section 2 Learning about Language同步练习 新人教版必修4_高三英语_英语_高中教育_教育专区。Learning about language Ⅰ....
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 3 Section 3]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 3 Section 3]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 3 Section 3]...
【成才之路】2014-2015高中英语人教版必修2同步练习:unit 3 section 4
【成才之路】2014-2015高中英语人教版必修2同步练习:unit 3 section 4_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015高中英语人教版必修2同步练习:unit 3 section 4 ...