当前位置:首页 >> 英语 >>

2013届高考英语第一轮综合能力测评检测试题3


综合能力训练卷(三) 第一部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

1.________, I think, and you will settle the problem. A.So long as you ke

ep up your spirits B.If you make your effort C.Making great efforts D.A bit more effort 2.The football player had ________ gift for football when he was a child.Now he is ________ second to none in the football field. A.the; the B.the; a C.a; the D.a; / 3.To our disappointment, the trip we had been looking forward to ________ in the pouring rain. A.starting B.start C.to start D.started 4.—________ you called yesterday evening? —My sister.Why? A.Who it is that B.Who is it that C.Who was it that D.Who it was that 5.—Why didn't you come to the cinema with us last Saturday? —Oh,sorry.But I________the film. A.see B.saw C.have seen D.had seen 6.Li Na returned to Wuhan after the Games,________,as is known to us,she had been brought up and trained to be a gold medalist of tennis. A.when B.that C.there D.where 7.Do you think that bridge ________ 2,000 meters long? It doesn't appear ________ long. A.measures; that B.is measured; so C.is measured; such D.measures; much 8.Look at the sweat on her face.She________the house since she got up this morning. A.is cleaning B.has been cleaned C.was cleaning D.has been cleaning 9.All human beings have a comfortable zone regulating the ________ they keep from someone they talk with. A.distance B.scope C.range D.boundary 10.It's wise of you to ________ your father's advice when you come to any difficulty. A.ask B.seek C.try D.attempt 11.Their mother ________ dinner at the kitchen when a quarrel ________ among the children. A.was preparing;was broken out B.prepared;was broken out C.was preparing;broke out D.prepared;broke out 12.It has been announced recently that all the schools________ not have the students attend school if the students have high temperatures. A.need B.shall C.could D.ought to 13.—Mom,may I play computer games just for a while? —________! Dad is writing his paper. A.Help yourself B.It's up to you C.Behave yourself D.Go ahead 14.He lost both of his parents in the big earthquake, but ________ for him, a kind couple

adopted him and took good care of him. A.suddenly B.naturally C.obviously D.luckily 15.His health ________ because his business broke up. A.broke out B.broke down C.broke off D.broke into 第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 Although in 1947 we were still very new to the atomic (原子的) age, we knew about mushroom clouds. A huge crack (裂缝) spread across the library wall upstairs, sending teachers and __16__ screaming down the hall. Had a new world war started? Palefaced, our young science teacher quickly__17__us for a fire drill. We huddled (卷缩) in little groups on the beach side of the school grounds and__18__the spreading cloud darken the bright spring sky. Rumors flew every which way,__19__two hours would pass before we got the full story. One rumor we heard was that the Texas City Monsanto Chemical plant had__20__; children whose parents__21__there began to cry. I__22__—that was where my father was working that day. The school bell called us back inside, and we were dismissed (解散) to__23__our way home the best way we could. I'd walked a quarter of the threemile trip to my home__24__a car horn frightened me to__25__. My Uncle Barney__26__alongside me in his old Ford. The instant I saw him, I knew my father__27__. Otherwise, Papa would have__28__for me himself. As if in slow motion from a great distance, Uncle Barney motioned for me to__29__. Numb with grief, I crawled into the back__30__. I barely took notice of the man sitting there, and didn't recognize him until he__31__me. When Papa put his strong arms around me, I forgot for a moment that Cherokees aren't supposed to__32__. Many of my fellow students lost their__33__in the explosion. Tragedy would one day come to our__34__, as it inevitably (不可避免地) comes to all, but one day Texas City blew up, it miraculously (奇迹般地) passed us by. Because he lost his keys on that April morning, as he explained, my father lived for__35__32 years—we were to have a second lifetime forever. 16.A.headmaster B.students C.workers D.books 17.A.organized B.ordered C.made D.asked 18.A.heard B.smelled C.watched D.felt 19.A.when B.as C.as if D.although 20.A.blown up B.been closed C.been opened D.been on fire 21.A.lived B.worked C.studied D.visited 22.A.smiled B.frightened C.froze D.worried 23.A.make B.feel C.push D.find 24.A.when B.while C.as D.for 25.A.decision B.attention C.feeling D.expression 26.A.pulled up B.pulled out C.pulled in D.pulled off 27.A.was there B.was here C.was gone D.was alone 28.A.gone B.come C.left D.stopped 29.A.get off B.get over C.get through D.get in 30.A.seat B.chair C.stool D.bag

31.A.looked at B.helped C.reached for D.called on 32.A.cry B.laugh C.excite D.shout 33.A.teachers B.relatives C.friends D.parents 34.A.class B.family C.school D.house 35.A.other B.others C.another D.the other 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A In December, 2010, many American newspapers publish a list of the best books of the year. Freedom by Jonathan Franzen is one of the most repeatedly praised books on this year's list of favorites. It tells about the ups and downs of the Berglund family over many years. Mr. Franzen fills the book with sharp observations about American politics, culture and society. Jennifer Egan's book A Visit from the Goon Squad takes place in 13 chapters over 40 years. The story moves back and forth in time, from different viewpoints. One main character is former rock musician Bennie Salazar who works for a record company. The other main character is a troubled young woman named Sasha who works for Bennie. The reader learns about their pasts and those of their friends. The main character in The Imperfectionists by Tom Rachman is a failing English Language newspaper published in Rome, Italy. Each chapter of the book tells about a reporter or editor working for this paper. Their stories are filled with intelligence and great personality. ks5u Two of the most popular nonfiction books of 2010 were about rock and roll stars. Just Kids is by rock singer Patti Smith.It tells about her friendship with the artist Robert Mapplethorpe in the 1960s and 1970s before they became famous. Life is the autobiography of Rolling Stones guitarist Keith Richards. It is an honest and exciting look at the development of rock and roll and the wild times this famous band has experienced. Unbroken by Laura Hillenbrand tells about a man named Louis Zamperini. She tells about his extraordinary survival story after his plane crashed into the Pacific Ocean during Would War Two. Stacy Schiff has received great praise for her book Cleopatra: A Life. It tells about one of the most misrepresented and famous women in his story, Cleopatra. She ruled ancient Egypt about 2,000 years ago.One critic said Ms. Schiff has brought Cleopatra to life again by unearthing her story from centuries of lies. 36.How many books are mentioned in the passage? A.5. B.6. C.7. D.8. 37.The following books are related to music EXCEPT________. A.A Visit from the Goon Squad B.The Imperfectionists C.Just Kids D.Life 38.If your major is the history of ancient Africa, you may pay attention to ________. A.Freedom by Jonathan Franzen B.Unbroken by Laura Hillenbrand C.Cleopatra: A Life by Stacy Schiff D.The Imperfectionists by Tom Rachman 39.Which book will give you a practical understanding of the USA? A.Freedom. B.Cleopatra: A Life. C.Life. D.A Visit from the Goon Squad.

B “Grandma, Grandma, tell us a story!” Four darling children sat by my feet, looking up at me expectantly. Suddenly, we were interrupted clapping. “Terrific, the director said, stepping up the stage ” from the aisle(过道).“Except, could you kids face the audience a bit more?” The kids shifted to face the empty seats, which would be filled in a few days for the church play.“Perfect,” the director said. “Now, Grandma, read to your grandchildren.” A pang of sadness hit me. If only I could read to my real grandchild! I had a granddaughter, but I'd never met her. Sixteen years earlier my son was involved in a relationship that ended badly. But out of it came a blessing: a baby girl named Lena. I hoped to be a grandmother to her—but shortly after the birth, the mother moved without any address left. Over the years, I asked around town to try and find my son's exwife(前妻), but it seemed that she didn't want to be found. I'd just joined this new church a week earlier, and was at once offered the part of Grandma in the play. At least now I could pretend to be a grandma. The rehearsals went well, and finally the day of the show arrived. The performance was great. “You all looked so natural up there,” one of my friends said. Afterward, we went to the church basement for refreshments(茶点). I walked over to one of the girls in the play, Rehearsals had been such a whirlwind(一片忙乱) that we never really got to talk. “How's my granddaughter?” I joked. “Fine!” she answered. Just then, someone else walked up and asked the girl her name. I wasn't sure I heard the girl's answer correctly. But it made me ask her another question. “What's your mother's name?” She told me, I was still in shock. “And what's your father's name?” I asked. She told me. It was my son. She'd only started going to that church a week before I did. Since that day of the play, we've stayed close. Not long ago, she even made me a great grandma. 40.What was the author doing at the beginning of the story? A.Telling a story. B.Playing a game. C.Preparing for a play. D.Acting in a movie. 41.Why did the author feel “A pang of sadness” at the words of the director? A.The director's words reminded her of her lost granddaughter. B.The director's words hurt her so badly. C.She wished that she had a real grandchild. D.The director wasn't content with her performance. 42.What happened in the church basement after the play? A.The author played a joke on Lena. B.Lena treated the author as a friend. C.The author got to know who Lena was. D.Lena mistook the author for her grandmother. 43.This passage is mainly organized in the pattern of ________. A.time and events B.contrast and conclusion C.cause and effect D.questions and answers C The World Health Organization says obesity rates are rising in Pacific island countries.So, too,are health problems linked to being overweight. The WHO says a major reason for the rising obesity rates is an increase in imported foods.It says many Pacific islanders have replaced their traditional diets of vegetables and fruits with imported processed foods. Dr.Temu Waqanivalu is with the World Health Organization's South Pacific office in Suva, Fiji.He says many of the imported products lack nutritional value. Temu Waqanivalu said: “In some of the places, you'd be amazed to see how a bottle of Coke

is cheaper than a bottle of water.I think that represents the kind of offenvironment we've created that doesn't really encourage or make lifestyle choices an easy choice for the population.” And a lack of physical activity among many Pacific islanders only adds to the obesity problem. The WHO says more than 50 percent of the population is overweight in at least ten Pacific island countries.The rate is as high as 80 percent among women in the territory of American Samoa.Fiji had the lowest obesity rate at 30 percent. In all,almost ten million people live in Pacific island countries.The WHO estimates that about 40 percent of them have health disorders related to diet and nutrition. Diabetes rates are among the highest in the world.Fortyseven percent of the people in American Samoa have diabetes.So do 44 percent of the people in Tokelau,a territory of New Zealand. By comparison, diabetes rate is 13 percent in the United States, country that has its own the a problems with rising obesity. Officials also note an increase in nutritional problems like anemia and not enough vitamin A in the diets of Pacific islanders.Dr.Waqanivalu says treating conditions related to obesity and diet puts pressure on limited health resources and budgets. 44.The main reason why obesity rates are rising in many Pacific islanders is ________. A.the change of society B.the change of eating habits C.the change of life style D.lack of exercise 45.Imported products lack nutritional value but people love to buy them because ________. A.they are cheap B.they are popular C.they are tasty D.they are convenient to get 46.How many people living in Pacific island countries have health disorders? A.1 million. B.4 million. C.6 million. D.10 million. D Nathan Phillips, who will formally begin his freshman year at the University of San Diego(USD) on Aug. 31, will arrive on campus in an unusual and philanthropic manner. Phillips is expected to arrive between 5 p.m. and 6 p.m. Thursday on his bicycle, having pedaled 1,450 miles from Astoria, Ore. Phillips combined his desire to complete a long bike ride before entering college with his interest in helping the children of Uganda. He is raising funds for Invisible Children, a San Diegobased organization seeking to end conflicts afflicting(使苦恼) northern Uganda, the Democratic Republic of Congo and the Central African Republic and stop the use of children as soldiers. Phillips had raised $1,540 before embarking Aug.11 and hopes to reach $2,000. Phillips, who is from Redmond, Washington, visited Uganda during high school and worked in an orphanage(孤儿院) there. He was also inspired by a presentation by Invisible Children at his high school. “I have been to Uganda and personally gotten to know some of the kids affected by the war,” Phillips said in a statement released by the university. “I would do anything to help these kids.” Phillips' new roommate, Kyle Sharp, has joined him for the last 600 miles of the trip. Students and other members of the USD community are expected to join him for the last 13 miles. “Nathan's passionate commitment(恪守承诺) to improving the lives of children more than 8,000 miles away resonates(共鸣) with USD's mission to prepare future leaders to change the world for the better, Pamela Gray Payton, assistant vice president of public affairs at USD, said ” in a prepared statement. “We are delighted to have Nathan as a member of our campus community.”

Supporters from USD and Invisible Children will greet Phillips and his entourage(随从) when they arrive in front of Founders Hall on campus. The public is invited as well. 47.Which of the following statements about Nathan Phillips is TRUE? A.Nathan Phillips has been a freshman at the university. B.Nathan Phillips is an American. C.Nathan Phillips is an African. D.Nathan Phillips likes riding a bike. 48.Why does Nathan Phillips finish riding a bike for a long way before going into college? A.He travels to Uganda. B.He practises riding a bike. C.He raises money to help the children of Uganda. D.He wants to take exercise. 49.How much money does Nathan Phillips expect to collect in total? A.$1,540. B.$2,000. C.$3,540. D.$2,540. 50.How far does Nathan Phillips ride to college? A.8,000 miles. B.600 miles. C.13 miles. D.86,000 miles. 第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项, 选项中有两项为多余 选项。 __51__ But science may have just proved them right—because beautiful women are more likely to have daughters than their plainer counterparts, according to a study. As parents tend to pass on genes that determine looks, this could result in handsome men becoming rather thin on the ground.__52__For example, Yasmin Le Bon is signed to the same modelling agency as daughter Amber, and Jerry Hall's daughters Elizabeth and Georgia Jagger have both taken to the catwalk. Dr. Satoshi Kanazawa, of the London School of Economics, analyzed data from a survey of 17,000 babies born in Britain in March 1958 and tracked them throughout their lives.__53__ When they reached 45, they were asked about the gender of any children they had. Those rated as attractive were equally likely to have a son or daughter as their first child, but the unattractive sorts were more likely to have a son. __54__ Dr. Kanazawa believes that parents tend to produce children who benefit from their own features.__55__So it pays for attractive women to have daughters.But couples blessed with strength and aggression rather than looks are better off having boys, as these characteristics are of more use to males. A.Women are becoming more beautiful over the generations because attractive women have more children than plain ones. B.Single girls have always complained that goodlooking men are difficult to find. C.Beauty is of more benefit to a woman than a man. D.At the age of seven, their attractiveness was rated by their teachers. E.Put another way, the beautiful women were more likely to have daughters. F.And it may also explain why many models have daughters who follow in their fascinating footsteps. G. Famously goodlooking parents like Tom Cruise and Katie Holmes are more likely to have girls than uglier couples. 第三部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假如英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(﹨)划掉。

修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 I was at a party a few weeks before which was more excited than I had expected it to be. We were all having a good time as suddenly a fire broke in the kitchen. Someone shouted “Fire! Don't panic!” So of course people started to panic. There is smoke everywhere and we were all trying to find the way to out when someone found fire extinguisher(灭火器). It was my friend Charles. He put the fire out and was about to coming out of the house when the firefighters arrived. The fire chief praised my friend and told us that we all had a luckily escape. 第二节 书面表达(满分 25 分) 假如你是李华,你的英国笔友 Jack 来信询问中国人是如何庆祝国庆的。 请根据以下提 示,给他回一封电子邮件。 1.普天同庆:大街小巷及各大商店焕然一新,悬挂中国国旗,有些出租车和私家车也 悬挂国旗。 2.庆祝活动:各地电视台推出国庆专题文艺节目,普通社区自发举行各种形式的庆祝 活动。 3.休闲度假:国庆期间,人们可以外出旅游,也可以回家与家人团聚等。 注意:1.不要逐字逐句翻译。 2.词数 100 左右(开头与结尾已给出,不计入总词数) 高考资源网 Jack, You asked me in your letter how people in China celebrate National Day. Let me tell you. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Yours, Li Hua

综合能力训练卷(三) 第一部分 第一节 1.D 考查固定句式。题中 and 是关键词,去掉插入语 I think,可发现考查“名词短 语+and?”这一结构,名词短语表示条件,如果去掉 and,则选 A 或 B,构成条件从句。 此句还可写成:Make great efforts, I think, and you will settle the problem.构成“祈使句+and +简单句”结构。ks5u 2.D 考查冠词用法。have a gift for 对??有天赋;second to none 为固定短语,意为 “不比任何人差,首屈一指”。 3.D 考查主谓一致。分析句子的结构可以看出,“we had been looking forward to”是定 语从句,修饰句子的主语“the trip”。由此可见,空格部分在句中作谓语,结合从句的时态, 可知应该用一般过去时。 句意: 使我们失望的是, 我们盼望已久的旅行竟在在大雨中开始了。 4.C 考查强调句型。句意:“你昨晚给谁打电话了?”“我姐姐,怎么啦?”本句 是对特殊疑问词 who 的强调,且第一句的时态为过去时,原句应该是“Who did you call yesterday evening?”在原句中加入 was it that 后,句式变为“Who was it that you called yesterday evening?”故答案选 C 项。ks5u 5.D 考查动词的时态。句意为:“你上个星期六为什么没有和我们一起去看电 影?”“哦,对不起。但是我已经看过了。”所以应该用完成时。根据情景,背景时间是上 星期六,因此,本句用过去完成时。 6.D 考查定语从句。分析句子结构可知,先行词为 Wuhan,故用关系副词 where 作 地点状语。句意:李娜在比赛之后回到了武汉,众所周知,她是在那里成长并被培养成为网 球冠军的。 7.A 考查动词的语态和副词。measure 表示“有多长(宽、高、深)”时为不及物动词, 所以用主动语态。 在此处相当于副词 so; that much 能修饰形容词原级, 词义为“非常, 很”, 不符合语境,但 that 的词义为“那么”,是符合语境的。故选 A。 8.D 考查动词的时态。根据句意分析可知这里应该用现在完成进行时,强调某动作 自之前一段时间开始一直进行,因此选 D 项。 9. 考查名词辨析。 distance 为先行词, A the they keep from?为定语从句; keep distance from 意为“与??保持距离”。 10. 考查动词辨析。 B seek one's advice 意为“征求某人的意见”。 应为 ask for one's A advice,C、D 两项构不成有意义的搭配。 11. 考查动词的时态和语态。 C 短语 break out 为不及物动词短语, 不可用于被动语态, 可先排除 A、B 两项。根据语境可知,第一个空用过去进行时态。句意:妈妈正在厨房做饭, 这时孩子们争吵起来。 12.B 考查情态动词。句意:最近宣布,所有的学校不应当让体温高的学生上学。情 态动词 shall 常在条约、 法令、 规章等文件中表示义务或规定, 一般用于第三人称, 意为“应 当,必须”。 13.C 考查交际用语。Behave yourself 好好的,听话,规矩点(对孩子等的用语)。Help yourself 请随便(吃、用等);It's up to you 由你决定;Go ahead 行,可以,往下说、问等。由 答语的第二句话可以看出,这位母亲是要求孩子听话,故选 C。 14.D 考查副词辨析。suddenly 突然地;naturally 自然地;obviously 明显地;luckily 幸运地。句意:尽管他在地震中失去了父母,但幸运的是一对好心的夫妇收养了他并把他照 顾得很好。 15.B 考查动词短语辨析。句意:因为他的生意失败,他的身体垮了。只有 broke out 和 broke down 在此可以独立作谓语,而 C、D 两项必须带宾语。A 项“爆发”意义与语境 不合,只有 break down(垮掉)符合句意。 第二节 文章主要讲述了作者的父亲在自己工作的工厂爆炸中幸存, 作者能再次见到父亲真是令 人高兴。 16.B 从上文的 teachers 看出,应该是“学生”。故选 B 项。 17.A organize“组织”;order“命令”;make“使;让”;ask“要求”。句意:老

师很快组织我们进行消防演习。根据句意,选 A 项。 18. 从下文的 the spreading cloud darken the bright spring sky 看出, C 应该是“观看”。 故选 C 项。 19.D 此处是让步状语从句,故选 although。 20.A 句意表示“化工厂爆炸了”,blow up“爆炸”符合题意。故选 A 项。 21.B 从上文的 the Texas City Monsanto Chemical plant had?和下文的 began to cry 看 出答案。故选 B 项。 22.C 那也是“我”父亲工作的地方,“我”呆住了。frighten“恐吓”是及物动词, 要跟宾语,此处用不及物动词,freeze“凝固;僵硬”符合题意。故选 C 项。 23.D 从上文的化工厂爆炸看,学生是找到回家的路。make one's way“前进”;feel one's way“摸索着前进”;push one's way“挤出一条路”;find one's way“找到一条路”。 根据句意,选 D 项。 24.A 句意:我回家的路走了四分之一,这时一辆轿车喇叭声吓着我了,引起了我的 注意。when 意思是“正在这时”,符合题意。故选 A 项。 25.B 从上文的“轿车喇叭声吓着我了”看出答案。故选 B 项。 26. 从下文的 alongside me in his old Ford 看出车是“停了下来”。 up“停下来” A pull 符合题意。故选 A 项。 27.C 从下文的 Otherwise, Papa would have?for me himself.猜出父亲“走了;不在 了”。故选 C 项。 28.B 结合上一题,要不父亲会亲自“来”的,come 符合题意。故选 B 项。 29.D 从上文叔叔把车停下来看是让作者上车,get in“上车”符合题意。故选 D 项。 30.A 从 I crawled into the back 看,是车的后座。故选 A 项。 31.C 句意:直到父亲伸手摸我,我才认出他来。reach for“伸手抓;伸手拿”,符 合题意。 32. 句意: A Cherokees 不应该“哭泣”的。 从前面 children whose parents?there began to cry.看出答案。故选 A 项。 33.D 从上文的 children whose parents?there began to cry.看出是他们的“父母”。故 选 D 项。 34.B 悲剧有一天也会降临到我的“家庭”,因为父亲也在那个工厂里工作。故选 B 项。 35.C 父亲这一次免遭灾难,所以“又”度过了 32 年。another“再,又”,符合题 意。故选 C 项。 第二部分 第一节 A 文章介绍了 2010 年美国最佳书籍。 36.C 细节理解题。通读全文,只有倒数第三段介绍了两本书, 其他每段各介绍了 一本书,故答案为 C 项。 37.B 细节理解题。根据第三段对 The Imperfectionists 这本书的介绍可知该书与音乐 无关,故选 B 项。 38.C 推理判断题。根据最后一段内容可知,Cleopatra:A Life 这本书介绍了古埃及 女王 Cleopatra,故答案为 C。 39.A 细节理解题。根据第一段对 Freedom 这本书的介绍尤其是该段最后一句话 Mr.Franzen fills the book with sharp observations about American politics, culture and society.可 知答案为 A。 B 这是一篇记叙文,介绍一位祖母在参演一个节目时意外找到自己的孙女的故事。 40.C 细节理解题。文章第二段提到导演和观众,由此可知她是在排练一个节目,为 即将公演的话剧作准备。

41.A 细节理解题。结合语境可知节目中的情景和导演的话让她不由自主地想到自己 的孙女。 42.C 细节理解题。结合最后几段可知,作者详细询问参演节目的一个女孩的父母的 名字并最终确定对方的身份(她的孙女)。 43.A 主旨大意题。本文主要依据时间和事件的先后顺序展开,讲述了作者因演出节 目而找到自己的孙女的故事。 C 44.B 细节理解题。根据第二段的句子“The WHO says a major reason for the rising obesity rates is an increase in imported foods.”可知。 45.A 细节理解题。根据第四段的“In some of the places,you'd be amazed to see how a bottle of Coke is cheaper than a bottle of water.”可判断 A 项正确。 46. 细节理解题。 B 倒数第四段中提到: “In all, almost ten million people live in Pacific island countries.The WHO estimates that about 40 percent of them have health disorders related to diet and nutrition.”由此可知选 B。 D 47.B 48.C 49.B 50.A 第二节 51. 根据第一段 But science may have just proved them right—because beautiful women B are more likely to have daughters than their plainer counterparts, according to a study(但是科学已 经证明她们是正确的——因为研究表明:漂亮妇女比长相普通的妇女更可能生女儿),及全 文的陈述可知选择 B。 52.F 根据文章第一段中 because beautiful women are more likely to have daughters than their plainer counterparts 及第二段首句 As parents tend to pass on genes that determine looks, this could result in handsome men becoming rather thin on the ground(因为父母会把决定容貌的 基因遗传下来,这也会造成人世间帅男相当少),再结合选项可以选出 F。 53.D 文章第三段分析了 17,000 个 1958 年 3 月出生在英国的婴儿,并记录了他们的 生活。当他们到了 45 岁时,问一下他们孩子的性别。应该选择和记录孩子的成长有关的, 还要兼顾全篇文章的主题:漂亮女人多生女儿。再结合选项可知选择 D。 54.E 根据文章第四段中 Those rated as attractive were equally likely to have a son or daughter as their first child, but the unattractive sorts were more likely to have a son.(被评为漂亮 的人, 她们的第一个孩子是儿子和女儿的几率可能相同, 但是那些不漂亮的女人更可能有儿 子。)可知该空选择的答案就是对上面陈述的观点:the unattractive sorts were more likely to have a son 的进一步解释说明,结合选项选择 E。 55.C 根据文章最后一段中 But couples blessed with strength and aggression rather than looks are better off having boys, as these characteristics are of more use to males.(那些有幸拥有 力量和进取行为而不是外貌的夫妇生了儿子会更好的,因为这些性格对男人更有用。)可知 选择的答案主要和上面的观点形成鲜明的对比:Beauty is of more benefit to a woman than a man。 第三部分 第一节 I was at a party a few weeks befor e which was more exciting than I had expected it to excited
ago

be.We were all having a good time a s
But

when

suddenly a fire broke ∧ in the kitchen.Someone
out

shouted “Fire!Don't panic!” S o of course people started to panic.There was smoke everywhere and we were all trying to find the way to out when someone found ∧ fire extinguisher(灭火器).It was my friend Charles.He put
a

the fire out and was about to comin g out of the house when the firefighters arrived.The fire
come

chief prais e

praised lucky

my friend and told us that we all had a

luckil y escape. 1.before 改为 ago。这是描述过去的事情,句子用一般过去时,表示“几周之前”用

ago。 2.excited 改为 exciting。指的是令人兴奋的晚会,所以应该用- 形式的形容词。 ing 3.as 改为 when。表示“就在那时”,用并列连词 when。 4.broke 后加 out。火灾的发生应该用 break out。 5.So 改为 But。不要慌张和下文的人们慌张之间是转折关系。 6.去掉 to。out 为副词,不能与 to 搭配。find the way out“找到出路”。 7.fire 前加 a。找到一个灭火器。 8.coming 改为 come。 “be about to do sth. when?”为固定句型,意为“刚要??就 在这时??”。 9.praise 改为 praised。 10.luckily 改为 lucky。修饰名词作定语用形容词形式。 第二节 One possible version: 高考资源网_Jack, You_asked_me_in_your_letter_how_people_in_China_celebrate_National_Day._Let_me_tel l_you. National Day is such an important festival for Chinese people that it is celebrated all over the country. The streets take on a clear look. Big stores are hanging up national flags and you can even see national flags on some taxis and private cars. All TV stations are bringing entertaining programs about National Day, while ordinary communities create all kinds of activities in celebration of it, for example, Yangge Dance. People can take leisure holiday during National Day. They may go on a tour, or even travel abroad; they may also spend the holiday at home with their families. In China, National Day is a happy time for all the people. Yours, Li_Hua


相关文章:
2013届高考物理第一轮单元综合测试题3
2013届高考物理第一轮单元综合测试题3 物理试题物理试题隐藏>> 单元综合测试八 90 分钟. (磁场) 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,试卷满分...
2013届高考英语第一轮综合能力训练题8
0.0分 (0人评价)暂无用户评价 我要评价 ...2013届高考英语第一轮综合能力训练题8 隐藏>> 第一...A.thought B.feeling C.idea D.sense 3.—Have ...
2013届高考英语第一轮综合能力训练题4
0.0分 (0人评价)暂无用户评价 我要评价 ...2013届高考英语第一轮综合能力训练题4 隐藏>> 第一...3.Can you imagine what difficulty people had ...
2013届高考英语第一轮配套测评检测试题4
梦幻网络( http://www.7139.com ) 数百万免费课件下载,试题下载,教案下载,论文范文,计划总结 高考总复习(新课标)配套测评卷 [浙江卷]——高三一轮英语卷 必修...
2013届高考理科数学第一轮复习测试题65
2013届高考英语第一轮综合... 2012年中考政治各地试题考... 2012年中考政治各地...D.3 ). 由题知抛物线的焦点为(1,0),准线方程为 x=-1.由抛物线定义知:|...
2011届高考英语第一轮必修2综合复习检测试题3
暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档2011届高考英语第一轮必修2综合复习检测试题3_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。必修② Unit 5 [高考对接题] Rhythm Ⅰ...
2013届高考英语第一轮复习单元检测试题20
2013届高考英语第一轮复习单元检测试题20_高考_高中教育_教育专区。www.3edu.net 教师助手 学生帮手 家长朋友 www.aaaxk.com 安徽省 2013 届高三英语一轮复习单元...
2013届高考英语第一轮课时检测试题5
2​0​1​3​​高​考​英​语​第​一​轮​课​时​检​测​试​题​5 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档www.3edu....
2013届高考英语第一轮复习检测题2
暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 2013届高考英语第一轮复习检测题2_英语_...个人优势,如:知识面、语言能力、合作精神、相关经历 等; 3. 望尽快得到回复。...
2011届高考英语第一轮综合评估检测试题3
暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档2011届高考英语第一轮综合评估检测试题3_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。综合评估(九)第Ⅰ卷(共 105 分) 第一部分:...
更多相关标签: