当前位置:首页 >> 英语 >>

2014北京春季高中英语会考(含答案)


2014 年北京市春季普通高中会考


考 生 须 知







1.考生要认真填写考场号和座位序号。 2.本试卷共 10 页,五道大题(共 100 分) 。 3.试题所有答案必须填涂或书写在答题卡上,在试卷上作答无效。选择题必 须用 2B 铅笔作答;非选择题

必须用黑色字迹的签字笔作答。 4.考试结束后,考生应将试卷和答题卡按要求放在桌面上,待监考员收回。

一、听力理解 (共 20 小题,20 分。每小题 1 分) 第一节:听下面八段对话或独白,从各题 A、B、C 三个选项中, 选出能回答问题的最佳答案。每段对话或独白 你将听两遍。 听下面一段对话,回答第 1 题。 1. What will the man put on each desk?

A 听下面一段对话,回答第 2 题。 2. How will the boy go to his piano lesson? A. By bus B. By taxi. 听下面一段对话,回答第 3 题。 3. Where's the woman going on holiday this year? A. France. B. Canada. 听下面一段对话,回答第 4 题至第 5 题。 4. What was the woman's grandfather's job? A. A doctor B. A driver 5. What does the man want to do? A. Visit the woman. B. Work in a children's hospital. C. Meet the woman's grandfather.

B

C

C. On foot.

C. Italy

C. A fireman.

听下面一段对话,回答第 6 题至第 7 题。 6. Where does this conversation probably take place? A. At a bus stop. B. In a train station. 7. What's the woman doing? A. Making a telephone call.

C. At an airport

B. Asking the way.

C. Shopping.

听下面一段对话,回答第 8 题至第 10 题。 8. What part-time job does the woman do? A. A shop assistant. B. A bicycle trainer. 9. Why does the woman need the job? A. To get more clothes B. To buy a new bike 10. What does the woman think of her part-time job? A. Boring. B. Difficult. 听下面一段对话,回答第 11 题至第 13 题。 11. Why was the man absent from school? A. He was ill. B. He moved house. 12. What will the woman do this Saturday? A. See a doctor. B. Go swimming. 13. When will the woman visit the man? A. This evening. B. Tomorrow evening. C. During the school holiday. 听下面一段独白,回答第 14 题至第 16 题。 14. What's the main purpose of this announcement? A. To collect litter. B. To ask for donations. C. To help homeless people. 15. What's the special need this winter? A. Small children's toys B. Warm hats and gloves. C. TV sets and computers. 16. When will the truck be in the area? A. On the 2nd. B. On the 7th.

C. A manager

C. To support her family.

C. Enjoyable.

C. He was on holiday.

C. Have a lesson

C. On the 11th.

第二节:听下面一段独白,根据题目要求在答题卡相应题号后的横线上写下第 17 题至第 20 题的关键信息。此段 独白你将听两遍。 Memo Name Age Length of time in Australia Present address Time to move in (17) 23 a year and a half Flat 1, this (18) (20) Forest Road, Canterbury, 2036 (19) , 10 January Lee

Present course the History of Western

二、单项填空 (共 15 小题,15 分。每小题 1 分) 从各题 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 21. Of the two coats, I'd choose the ______ one to spare some money for something else. A. cheaper B. cheapest . C. more expensive D. most expensive 22. ---Have you shown him around the museum yet? ---Yes. We ______ a great time there. A. had had B. have C. have had D. had 23. Mrs. Miles is not rich enough, _______ she has donated much to help the needy. A. so B. yet C. or D. for 24. It is one thing to enjoy listening to good music, but it is quite ______ to perform skillfully yourself. A. other B. another C. some D. any 25. When ______ about his new job, Philip said he was crazy about it. A. having asked B. asking C. to be asked D. asked 26. ---Let's organize ____ surprise party for grandma's 70th birthday. ---That's _____ good idea. We can invite several of her friends. A. a; a B. the; a C. a; 不填 D. the; 不填 27. Susan rides her bicycle to work every day. This is _____ she keeps fit. A. what B. which C. how D. when 28. ---It's a difficult decision. ---Yes. It requires a lot of thinking, so let's go and talk about it _____ a drink. A. for B. from C. over D. to 29. ---Oh, would you like to attend a concert or see a film this evening? ---I can't go anywhere because I _____ a very important phone call. A. expect B. am expecting C. expected D. was expecting 30. ---Remember: the first one _____ the top of the mountain wins the prize. ---Got it. A. to have reached B. to reach C. reached D. reach 31. Before the sales start, my mum usually makes a list of _____ we need for the coming season. A. why B. which C. how D. what 32. ---Will you go to Lily's birthday party? ---Of course. Everyone in our class ______. A. has been invited B. has invited C. had been invited D. had invited 33. Several songs of the band become major hits. No matter ______ they go, they are sure to receive a warm welcome. A. where B. why C. whom D. what

34. ---Here're the ten tickets you've booked. ---Only ten tickets? There _____ be twelve. A. can B. would C. should D. must 35. She remembers several moments in the past ______ she experienced a similar feeling. A. which B. where C. that D. when way back home, we stopped at a service area for food. 三、完形填空 (共 15 小题,15 分。每小题 1 分) 阅读下面短文,从各题 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案。 Service Area Sweets This past holiday season, I drove with my parents to Boston to visit my distant cousin. On my way back home, we stopped at a service area for food. As we stopped there, there was this old lady who was busy 36 all the tables and chairs as people were leaving, making sure everything was 37 and clean. I just thought of gifting her with five dollars and a chocolate in my pocket. I 38 on a paper napkin(纸巾): "Thank you and Merry Xmas." I had wanted to leave it there for her 39 decided to walk up to her and give her. She asked me, "Is it a gift? Only 40 will I take it." I nodded, "Yes," and 41 at her. "Thank you," she replied, and I left to buy some 42 from the store inside. On my way back to the car, the woman stopped me. "I 43 a lot of cookies and candies on Christmas for people," she explained. "Would you like to have some?" A bit taken aback, I replied. "Yes." She asked me to 44 , and came back carrying a four-inch plate filled with different cookies and chocolates! My first expression was a big smile. "That's a lot," I said, a bit surprised. She smiled and told me that she made eighty to ninety of these plates every year, to 45 to friends and others. I had no words or thoughts in my brain. Finally, I asked if I could hug her. We hugged, wishing each other a happy and healthy holiday season. Then, as we 46 , I felt as if I had met a new friend with whom I 47 the gift of a smile and some happiness. There is a(n) 48 to the joy of giving and receiving. From either 49 , both the giver and receiver are always 50 . 36. A. lending B. cleaning C. fixing D. painting 37. A. neat B. quiet C. simple D. free 38. A. explained B. marked C. wrote D. noticed 39. A. or B. and C. but D. so 40. A. here B. there C. now D. then 41. A. shouted B. smiled C. waved D. stared 42. A. food B. oil C. paper D. cloth 43. A. wanted B. bought C. collected D. made 44. A. wait B. eat C. choose D. pay 45. A. return B. gift C. sell D. show 46. A. concluded B. communicated C. realized D. parted 47. A. exchanged B. shared C. compared D. presented 48. A. attitude B. limit C. depth D. belief 49. A. level B. end C. step D. point 50. A. generous B. caring C. thoughtful D. happy 四、阅读理解 (共 15 小题,30 分。每小题 2 分)

第一节:阅读下面短文,从各题 A、B、C、D 四个选项中选出最佳答案。 A AMAZING TIME The adventure of a lifetime, this spring, through Malaysia The challenge and satisfaction of raising money for HEALTHCARE’S work Phone 0190 055 9621 NOW for more information Holiday Homes Nobody knows North America like Holiday Homes… Adventure Holidays in small groups Horseback Riding, Mountain Biking, Forest Camping, National Park and much more… Just waiting to be discovered! 0195 256 7553

Freedom Line Sailing activity holidays for 6 to 14 years-olds in Australia Call for more information 0600 382 9450 54 Worcester Road, Evesham WR2 6RP

DISCOVER Small group discovery holidays in Egypt Cultural tours, discovery journeys, wildness adventures by bus, riverboat, hot-air balloon, camel, on foot… Adventure Travel, London N10 5SR 0181 990 0005(24hrs)

51. Which country can you go to with HEALTHCARE? A. Malaysia. B. Canada. C. Australia. D. Egypt. 52. If David wants to visit America, which number can he call? A. 0190 055 9621. B. 0195 256 7553. C. 0600 382 9450. D. 0181 990 0005. 53. Which advertisement aims for children? A. AMAZING TIME. B. Holiday Homes. C. Freedom Line. D. DISCOVER. 54. What are these four advertisements mainly about? A. Exciting jobs. B. After-school courses. C. Fun journeys. D. Interesting clubs. B Adopt-a-Highway Hello. I'm Jan from Mrs. Lake's class. My class wants to work together to help the public. We think we have found a great way to do this. Last month we did a class project on the highways near our town. We learned about the Adopt-a-Highway Program. This program brings people together to pick up litter along the roads. We think it would be a great idea for all students in our school to join the program and adopt a highway. Adopting a highway is not like adopting a pet. When a highway is adopted, only part of the highway is cared for by a group of people. The group agrees to work every week to keep its part of the highway clean. Each group gets its own sign that has the name of the group printed on it. The sign is put up at the side of the road. This sign lets drivers know who is keeping that area of the road clean. The Adopt-a-Highway Program is a great way for people to help their environment look nicer. Also, the government does not have to send out as many road workers. This saves money. Finally, people may try harder to keep roads clean if

they see people, especially teenagers like us, cleaning them up. We will need helpers to care for our adopted highway. If you want to feel great and keep our roads clean, please come with your parents to the meeting next week. We will meet in Mrs. Lake’s room on Wednesday at 6:00 P.M. At the meeting, we will talk about which roads are the dirtiest as a result of people's unkind acts. Then we’ll try to pick an area to adopt and clean up. I look forward to seeing you at the meeting. Remember to keep our roads clean! 55. What is the Adopt-a-Highway Program about? A. Giving names to the highways. B. Drawing pictures of highways. C. Picking up litter along the roads. D. Putting up signs near the roads. 56. The Adopt-a-Highway Program can help____. A. provide jobs B. build highways C. control traffic D. save money 57. What should the students do first if they want to join the program? A. Go to a meeting next Wednesday. B. Call Mrs. Lake next week. C. Write a letter to their parents. D. Pick a spot to care for. 58. What is the purpose of this speech? A. To introduce the traffic system. B. To tell a story about adopting a pet. C. To show drivers how to drive safely. D. To encourage students to join the program. C Like detectives, archaeologists use evidence to solve mysteries. Detectives look for clues to solve crimes. Archaeologists seek clues to help them understand how people lived long ago. In fact, the word "archaeology" means "the study of ancient things." One type of evidence used to learn about the past is pottery. When examining pottery, archaeologists consider not only its appearance but what it was made of and how it was made. With this knowledge, they can gain interesting information about people’s lives in times past. Pottery is made by first adding water to a kind of soil called clay. When wet, clay can be formed into shapes. It is then heated, which hardens the clay and allows it to keep its shape. There are various kinds of clay soil. Many types of clay contain iron. Iron gives the heated clay a reddish color. Some ancient potters tried to change this color by adding other materials, such as charcoal and oil to make their pottery black. Others made pot surfaces blue by adding copper. To make clay easier to shape and heat potters use something called "temper." Various materials can be used as temper. These materials include sand, crushed stone, and plant fibers. An archaeologist can tell where a pot came from by the types of clay and temper that were used. Sometimes a pot found in one location might contain materials from another place. This can provide clues about how people traded or traveled. Some of the earliest pots were made quite simply. A lump of clay was hollowed (挖空) out and shaped into a bowl. It was then heated at a low temperature. The finished pot was rough, and often undecorated. This type of pot may have been used for cooking. Later, coiled pots were made. These were made by first rolling the clay into a long snake shape. The coil was then wound in circles, around and upward to form a pot. The lines of the coils were smoothed out with pieces of cloth or leather and shaped into many different objects, like pitchers and drinking vessels. They were often decorated in various ways. These pots were heated at high temperatures. The higher the temperature, the harder and longer-lasting the pot. Further improvements in pottery-making developed at different times and places. These included wheels, fancier decorations, and better kilns(窑) . A pot's shape and decoration can provide clues about the past. Painted pictures might show events from daily life. Archaeologists know certain shapes and styles that were common in different times and places. Archaeologists study the differences in types of pottery closely. Because of their work, these everyday objects can reveal some of the mysteries of the past.

59. Archaeologists study pottery to find ________. A. the original way of making pottery B. how decoration styles changed C. the development of pottery D. what early life was like 60. This passage gives us the information about pottery EXCEPT its ________. A. value B technique C. design D. material 61. Which of the following is the order of steps for making coiled pots? a. add temper b. heat the pot in a kiln c. add water to the clay d. shape the clay into a pot e. hollow out a lump of clay f. roll the clay into a long piece A. c. a, b, d C. e, a. b, d 62. Which is the best title for the passage? A. Important Evidences C. Dating back in History B. c, f, d. b D. a, e, f, b B. Digging up the Past D. Historians and Ancient Pots

第二节:阅读下面短文和问题,根据短文内容和每小题后的具体要求,在答题卡相应题号后的横线上写下相关信 息,完成对该问题的回答。答语要意思清楚,结构正确,书写工整。 Last month I got the chance to take part in an underwater research project in an area of the Gulf of Mexico called the Flower Gardens. A team of professional researchers, led by the scientist Dr. Matt Phillips, was trying to learn more about the fish and other creatures that live in this part of the sea. The Flower Gardens are a long way from the shore and we spent three days on a boat. The team used a piece of underwater equipment called a Remotely Operated Vehicle (ROV) to collect information. The ROV could measure water depth and temperature and it also had a camera that sent live film back to the boat. The ROV was great fun. It was controlled by a computer on the boat, and I was allowed to operate it a few times. However, the thing I enjoyed most was diving into the water. At first, I was quite frightened -- mainly because I couldn't see land in any direction. But as soon as I jumped into the water, I wasn't afraid anymore. It was amazing to see the colourful fish swimming around and I could see all the way to the Flower Gardens, which are almost 30 metres down. I will never forget the Flower Gardens. The trip was like a holiday but I also learnt new things about science and research projects. The team were very friendly and everyone was happy to explain what they knew about the sea. It was a great opportunity and it has made me think about my goals in life. The experience will definitely encourage me to work harder to become a scientist. 63. What were the researchers trying to learn about in the Flower Gardens?(不多于 5 个词) 64. What did the writer enjoy most in the project?(不多于 4 个词) 65. What is the passage mainly about?(不多于 7 个词)

五、书面表达 (共 1 小题,20 分) 根据题目所提出的具体要求,在答题卡上写出一篇连贯完整的短文。词数不少于 60。 假如你是李华,本学期你选修了外教 Mr. Brown 开设的英语口语课。元旦后,Mr. Brown 要求大家在课上介 绍各自家庭的新年活动,并谈谈感想。请根据下面提供的信息准备你的发言稿。 ? ? ? ? ? go to grandparent’s home have a family dinner watch TV/play games send regards to friends …

I’m very glad to tell you how my family spent New Year ’s Day this year. _________________________________________________________________________________________________ _______________. Thank for your listening!

2014 年北京市春季普通高中会考 英语试卷答案及评分参考
一、听力理解 (共 20 小题,20 分。每小题 1 分) 第一节 1. A 2. B 3. A 4. C 5. C 6. A 7. B 8. A 9. B 10. C 11. B 12. A 13. C 14. B 15. B 16. C 第二节 17. Trista/TRISTA 18. 1539 19. Art/art 20. Friday 二、单项填空 (共 15 小题,15 分。每小题 1 分) 21. A 22. D 23. B 24. B 25. D 26. A 27. C 28. C 29. B 30. B 31. D 32. A 33. A 34. C 35. D 三、完形填空 (共 15 小题,15 分。每小题 1 分) 36. B 37. A 38. C 39. C 40. D 41. B 42. A 43. D 44. A 45. B 46. D 47. A 48. C 49. B 50. D 四、阅读理解 (共 15 小题,30 分。每小题 2 分) 第一节 51. A 52. B 53. C 54. C 55. C 56. D 57. A 58. D 59. D 60. A 61. B 62. B 第二节 63. The fish and other creatures. 64. Diving into the water. 65. The author’s experience in a science project. 五、书面表达 (共 1 小题,20 分) Possible version: I 'm very glad to tell you how my family spent New Year’s Day this year. Early in the morning, my parents and I went to grandparents' home. When grandma opened the door, I hugged her tightly and told her how much I missed her. Then grandma started to tell me about some interesting happenings in her life. When we were talking, Mom and my aunt were busy preparing the New Year family dinner. Around twelve, everybody sat down to enjoy all the delicious food. What a wonderful time we had! Over the dinner table, we exchanged New Year's good wishes. I wished everyone a healthy and happy 2014. After dinner, while the adults were watching TV, I sent the New Year regards to my friends. One friend sent me the regards, "Value the time with all the people who love you!" Yes, I will always treasure the happiness and love among my family and friends. Thanks for your listening! 书面表达评分参考: 1.第一档: (20~18 分) (很好) 完全完成试题规定的任务。运用了多样的句式和丰富的词汇,语法或用词方面有个别错误,但为尽可能表达丰富 的内容所致;体现了较强的语言运用能力。全文结构紧凑,逻辑清楚、合理。 2.第二档: (17~15 分) (好) 完成试题规定的任务。运用的句式和词汇能满足任务要求,语法和用词基本准确,少许错误主要为尽可能表达丰 富的内容所致。使用了简单的语句间连接成分,内容连贯,逻辑清楚、合理。 3.第三档: (14~12 分) (及格) 基本完成试题规定的任务。运用的句式和词汇基本满足任务要求,语法和用词方面有一些错误,但不影响理解。 内容基本连贯,逻辑清楚、合理。

4.第四档: (11~6 分) (较差) 未恰当完成试题规定的任务。所用句式和词汇有限,语法或用词方面的错误影响了对所写内容的理解。信息未能 清楚地传达给读者。 5.第五档: (5~1 分) (差) 未完成试题规定的任务。句式单调,词汇贫乏,语法或用词方面错误较多,严重影响了对所写内容的理解。信息 未能传达给读者。 6.0 分 未能传达任何信息;写的内容与要求无关。 7.书写或标点符号不规范在 4 处以上(含 4 处) ,或字迹潦草,在得分中再扣除 1 分(第四、五档文不扣此项分 数) 。重复错误只扣一次分数。

听力原文 Text1 回答第 1 题 W: Tony, can you help me? M: Yes. W: Would you put a bottle of glue on each desk, and a pair of scissors, too, please? M: OK. And paints? W: No, not for today. Text2 回答第 2 题 W: Hi, Max, are you on your way to have your piano lesson yet? M: Yes, Mum. I’m just waiting for the bus. W: But your piano lesson will start in ten minutes. Why don’t you take a taxi? M: OK. I’ll take a taxi that comes along. Bye, Mum. Text3 回答第 3 题 M: Are you going on holiday with your sister again this year? W: Yes, she’s coming home from Canada tomorrow, and then we’re going away next week. M: Where’re you going? W: My sister wants to go to Italy. But I prefer France this year, and I’ve booked a hotel there. I hope she doesn’t mind. Text4 回答第 4-5 题 M: So who is your hero, Lucy? W: My grandfather. M: Your grandfather? You can’t be serious! W: Why not? My grandfather was a fireman in London. He saved lots of people and even got a medal awarded by the Queen. M: Oh, really? W: Yes, he was a fireman for 40 years, and after he stopped working, he was a volunteer in children's hospitals. M: That's amazing. I'd really like to meet him. W: No problem. You can go with me some day. M: Great! Text 5 回答第 6 题至第 7 题。 W: Excuse me. Do you know if I can catch Bus No.25 at this stop? M: No, only Bus No. 52. You can catch Bus No. 25 on Hillside Street. W: How can I get there? M: Go straight ahead and turn right at the first crossing. Then you can find you're onto Hillside be on your right. W: Thank you would you happen to know how often Bus No. 25 runs? M: Every 20 minutes, I believe.

Street. The stop will

Text6 回答第 8-10 题 M: Hi. Tania. Where're you going? W: To the clothes shop in Spring Street. I've got a part-time job selling clothes there on Saturdays. M: You're working! Are you serious? Why? W: Well, you know. I'm in the local cycling team, and I want a new bike. So I'm saving up to buy one. M: Good for you. W: Thanks. I really enjoy working in the shop. I want to know more about running a shop. Maybe I can have my

own one day. M: Really? But you need loads of money to open a shop. W: Yes, I know, so I have to work hard. Oh, I'm late! I have to go. Bye! Text7 回答第 11-13 题 W: Carl, what happened? You were absent from school yesterday. M: Oh, nothing serious. My family were busy moving out of our old flat. W: You are not staying in town anymore? M: No, we bought a new apartment near the harbor. W: Do you like it? M: It's lovely! It's on the tenth floor, and you can overlook the beach. You know I like you like to join me for a swim this Saturday? W: Err. I'd love to but I don't think I can. M: Why? W: My mum has already made an appointment for me to see a doctor. I've got some eye problem these days. M: Err, can you come over tomorrow evening? W: Sorry again. I've been having evening courses this week. M: Oh well, I really hope you could come and visit my new home soon W: Can I visit you during the school holidays? It's only two weeks from now. M: Great idea!

swimming. By the way, would

Text 8 听下面一段独白,回答第 14 题至第 16 题。 M: Hello, this is Tony with Contribution of Community. I'm speaking here to let you know we'll have a truck in your area on the ll'h. We accept donations of clean used clothing, blankets and bedding. We also accept TV sets and computers, small children's toys, books and magazines. There is a special need this winter for warm hats and gloves. If you would like to donate, please put all your things in a large bag or box, and set them in front of your house by 7 a.m Wednesday, the 11th. Make sure the bags or boxes are marked "CC" in large letters. Our driver will leave you a donation receipt. If you have any questions. please call us at 1888-555-5353. Thank you, and have a great day! Text9 回答第 17-20 题 M: So, you mean you want to move into a home-stay family. Is that correct? W: Yes, that's right. I've been staying with my aunt. Now my cousin is arriving from Singapore and my aunt needs the room for him. M: Oh. that's bad luck Well, I'll need to get some personal information. What's your full name? W: Trista Lee, T-R-I-S-T-A Lee. M: T-R-I-S-T-A. OK, and how old are you, Trista? W: 23, only just. It was my birthday on the 7th of January. M: Happy Birthday for yesterday. How long have you been in Australia? W: A year in Perth and six months in Sydney. I prefer Sydney, and I've got more friends here. M: What's your address at your aunt's house? W: Flat one, 1539 Forest Road Canterbury. And the post code is 2036. M: OK. What are you studying now? W: I was learning General English in Perth and now I'm studying the History of Western Art, because I'm trying to get into Arts Management next year. M: Sounds good, but it'll take you a long time. When would you like to move out from your aunt's?


相关文章:
2015年北京春季普通高中会考试题及答案—英语_图文
2015年北京春季普通高中会考试题及答案英语_高二英语_英语_高中教育_教育专区。2015年北京春季普通高中会考试题及答案英语 文档贡献者 weiweis1984 贡献于2016-01...
2013年北京春季会考英语试题及答案
2013年北京春季会考英语试题及答案_英语_高中教育_教育专区。2013年北京春季会考英语试题及答案今日推荐 180份文档 2014证券从业资格考试 ...
2014年春季北京市会考数学试卷(含答案)
2014春季北京市会考数学试卷(含答案)_数学_高中教育_教育专区。2014北京市春季普通高中会考数学试卷 一.在每个小题给出的四个备选答案中,只有一个是符合...
2014年春季北京市会考数学试卷(含答案)
2014春季北京市会考数学试卷(含答案)_数学_高中教育_教育专区。2014北京市春季普通高中会考数学试卷一.在每个小题给出的四个备选答案中,只有一个是符合题目...
2014北京春季高中英语会考(含答案)
2014北京春季高中英语会考(含答案)_英语_高中教育_教育专区。2014 年北京市春季普通高中会考 英考 生须知 语 试 卷 1.考生要认真填写考场号和座位序号。 2.本...
北京市2016年春季普通高中会考英语试题 Word版含答案
北京市2016年春季普通高中会考英语试题 Word版含答案_英语_高中教育_教育专区。2016 年北京市春季普通高中会考英语试卷一、听力(20分):略二、单选填空(共15小题,...
2014 年北京市春季普通高中会考英语
2014北京市春季普通高中会考英语_英语_高中教育_教育专区。2014北京市春季...7 承思教育 高中专训 2 014北京市春季普通高中会考 英语试卷答案及评分...
2014年北京春季会考生物试题(含答案)
2014北京春季会考生物试题(含答案)_高二理化生_理化生_高中教育_教育专区。2014北京春季会考生物试题(含答案)2014北京市春季普通高中会考 生物试卷 第一部分...
2013年北京市春季普通高中会考英语试卷含答案
2013年北京市春季普通高中会考英语试卷含答案_英语_高中教育_教育专区。 文档贡献者 bjrlgsl 贡献于2015-03-05 1/2 相关文档推荐 ...
北京市2014年春季语文会考试题(含答案)
北京市2014年春季语文会考试题(含答案)_语文_高中教育_教育专区。试卷含答案 2014北京市春季普通高中会考 语座 位序号考生须知 文 试 卷 1.考生要认真填写...
更多相关标签:
2017北京高中春季会考 | 2017北京春季会考 | 2017北京春季会考英语 | 2017北京春季会考语文 | 2016北京春季会考英语 | 2015北京春季会考数学 | 2017北京春季会考数学 | 2016北京春季会考数学 |