当前位置:首页 >> 电力/水利 >>

05年1月四级听力原文


2005?ê1???ó?§?????????????-??txt???? 1. W: You??ve sold your car. You don??t need one? M: Not really. I??ve never liked driving anyway. Now we??ve moved to a place near the subway entrance. W

e can get about quite conveniently. Q: What do we learn from the conversation? 2. M: I??m going to drop my Information Science class. It means too early in the morning. W: Is that really the good reason to drop the class, Tony? Q: What does the woman mean? 3. W: If you aren??t doing anything particular, shall we see the new play at the Grand Theater tonight? M: Sounds great. But I??ve got to go over my notes for tomorrow??s midterm. Q: What does the woman imply? 4. M: What do you think of the prospects for online education? Is it going to replace the traditional school? W: I doubt it. Schools are here to stay, because there are much more than just book learning. Even though more and more kids are going online, I believe fewer of them will quit school altogether. Q: What does the woman think of the conventional schools? 5. M: How do most students find a job after they graduate?

W: They usually look for a job by searching the Want Ads in the newspapers. Q: What does the woman mean? 6. M: Allen is in the basement trying to repair the washing machine.

W: Shouldn??t he be working on his term paper? Q: What does woman think Allen should do?

7. W: Professor Newman, a few of us at the back didn??t get a copy of your reading assignment. M: Well, there??re only 38 names on my class list. And I didn??t bring any spare copies. Q: What do we learn from the conversation? 8. M: Congratulations, Li Ming. You are the talk of the town, and the pride of our class now. W: If you are referring to my winning the English Speech Contest, I don??t think it??s such a big deal. You know I??ve spent two summer vacations learning English in Canada. Q: What do we learn about Li Ming from the conversation? 9. M: Would you pass me the Sports Section please?

W: Sure, if you give me the classified Ads and Local-News Section. Q: What are the speakers doing? 10. W: If the weather is this hot tomorrow, we may as well give up the idea of playing tennis in the afternoon. M: Oh, I don??t think it??ll last long. The weather forecast says it will cloud over by mid-afternoon Q: What does the man mean? Passage One There are a lot of good cameras available at the moment??most of these are made in Japan but there are also good quality models from Germany and the USA. We have investigated a range of different models to see which is the best value for money. After a number of different tests and interviews with people who are familiar with the different cameras being assessed, our researchers recommend the Olympic BY model as the best auto-focus camera available at the moment. It costs $200 although you may well want to spend more??perhaps as much as another $200??on buying additional lenses and other equipment. It is a good Japanese camera, easy to use. Equivalent German models tend to be heavier and

slightly less easy to use, whereas the American versions are considerably more expensive. The Olympic BY model weighs only 320 grams which is quite a bit less than other cameras of a similar type. Indeed one of the other models we looked at weighed almost twice as much. Similarly, it is smaller than most of its competitors, thus fitting easily into a pocket or a handbag. All the people we interviewed expressed almost total satisfaction with it. The only problem was the slight awkwardness in loading the film. 2005?ê1???ó?§????????(CET-4)???????????í Part I Listening Comprehension (20 minutes) Section A Directions: In this section, you will hear 10 short conversations. At the end of each conversation, a question will be asked about what was said. Both the conversation and the question will be spoken only once. After each question there will be a pause. During the pause, you must read the four choices marked A), B), C) and D), and decide which is the best answer. Then mark the corresponding letter on the Answer Sheet with a single line through the center. Example: You will hear: You will read: A) At the office. B) In the waiting room. C) At the airport. D) In a restaurant. From the conversation we know that the two were talking about some work they will start at 9 o??clock in the morning and have to finish at 2 in the afternoon. Therefore, A) ?°At the office?± is the best answer. You should choose [A] on the Answer Sheet and mark it with a single line through the center. Sample Answer [A] [C] [D] 1. A) The man enjoys traveling by car.

B) The man lives far from the subway. C) The man is good at driving. D) The man used to own a car.?¨D?? 2. A) Tony should continue taking the course.

B) She approves of Tony??s decision. C) Tony can choose another science course. D) She can??t meet Tony so early in the morning.?¨A?? 3. A) She has to study for the exam.

B) She is particularly interested in plays. C) She??s eager to watch the new play. D) She can lend her notes to the man.?¨A?? 4. A) They will be replaced by on-line education sooner or later.

B) They will attract fewer kids as on-line education expands. C) They will continue to exist along with on-line education. D) They will limit their teaching to certain subjects only.?¨C?? 5. A) Most students would like to work for a newspaper.

B) Most students find a job by reading advertisements. C) Most students find it hard to get a job after they graduate. D) Most students don??t want jobs advertised in the newspapers.?¨B?? 6. A) Move the washing machine to the basement.

B) Turn the basement into a workshop. C) Repair the washing machine.

D) Finish his assignment.?¨D?? 7. A) Some students at the back cannot hear the professor.

B) The professor has changed his reading assignment. C) Some of the students are not on the professor??s list. D) The professor has brought extra copies of his assignment.?¨C?? 8. A) She doesn??t want to talk about the contest.

B) She??s modest about her success in the contest. C) She??s spent two years studying English in Canada. D) She??s very proud of her success in the speech contest.?¨B?? 9. A) Talking about sports.

B) Writing up local news. C) Reading newspapers. D) Putting up advertisements.?¨C?? 10. A) They shouldn??t change their plan.

B) They??d better change their mind. C) The tennis game won??t last long. D) Weather forecasts are not reliable.?¨A?? Section B Compound Dictation Directions: In this section, you will hear a passage three times. When the passage is read for the first time, you should listen carefully for its general idea. When the passage is read for the second time, you are required to fill in the blanks numbered from SI to S7 with the exact words you have just heard. For blanks numbered from S8 to S10 you are required to fill in the missing information. You can either use the exact words you have just heard or write down the main points in your own words. Finally, when the passage is read for the third time,

you should check what you have written. There are a lot of good cameras available at the moment??most of these are made in Japan but there are also good (S1) ________ models from Germany and the USA. We have (S2) ________ a range of different models to see which is the best (S3) ________ for money. After a number of different tests and interviews with people who are (S4) ________ with the different cameras being assessed, our researchers (S5) ________ the Olympic BY model as the best auto-focus camera available at the moment. It costs $200 although you may well want to spend more??(S6) ________ as much as another $200??on buying (S7) ________ lenses and other equipment. It is a good Japanese camera, easy to use. (S8) ________ whereas the American versions are considerably more expensive. The Olympic BY model weighs only 320 grams which is quite a bit less than other cameras of a similar type. Indeed one of the other models we looked at weighed almost twice as much. (S9) ________. All the people we interviewed expressed almost total satisfaction with it. (S10) ________. 2005?ê1????????????????°? Part I

1.

D

2.

A

3.

A

4.

C

5.

B

6.

D

7.

C

8.

B

9.

C

10. A

S1. S2. S3. S4. S5. S6. S7.

quality investigated value familiar recommend perhaps additional

S8. Equivalent German models tend to be heavier and slightly less easy to use. S9. Similarly, it is smaller than most of its competitors, thus fitting easily into a pocket or a handbag. S10. The only problem was slight awkwardness in loading the film.


相关文章:
2005年1月大学英语四级听力试题+答案+原文
2005年1月大学英语四级听力试题+答案+原文_英语学习_外语学习_教育专区。大学英语四级 听力 试题同答案2005 年 1 月大学英语四级(CET-4)听力真题试卷 Part I Lis...
2005年1月英语四级真题听力原文
3页 1财富值如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议...2005 年 1 月四级听力原文 1. W: You’ve sold your car. You don’t ...
2000年1月英语四级真题听力原文
2005年12月英语四级真题... 2006年6月英语四级真题听... 2007年12月英语四级...历年英语四级听力原文 2... 83页 免费 2001年1月英语四级真题听... 3页 1...
1月大学英语四级答案及听力原文
洛基英语,免费体验全部在线一对一课程:www.rockyclass.com/ielts/xd.html(报名...2002 年 1 月 12 日四级测试听力原文 Section A 1.M: Jessica, could you...
2003年1月英语四级真题听力原文
2003年1月英语四级真题及答... 12页 免费 2005年6月英语四级听力真题... 6页 免费如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击...
05年1月四级组合题答案+听力原文+作文范文
2005 年 1 月大学英语四级考试答案与解析 写作指南: 这篇应用型的习作要求考生...remembering all my life 2005 年 1 月 6 月英语四级听力原文 11 Woman: ...
2005年1月英语四级听力真题
04年1月语四级听力原文 3页 免费如要投诉违规内容,请到百度文库投诉中心;如要提出功能问题或意见建议,请点击此处进行反馈。 2005年1月英语四级听力真题 英语四级英...
2004年1月听力原文
2005年1月听力原文 2页 1财富值 2004年01月_听力原文 4页 2财富值 2003年...2004 年 1 月全国大学英语四级考试-听力原文 Part I Listening Comprehension 1...
2005年1月英语四级听力
2005年1月英语四级听力 隐藏>> 2005年1月 1. A) The man enjoys traveling...原文: 1. Woman: You've sold your car. you don't need one? man: ...
2005年1月四级听力试题
1/2 相关文档推荐 2005年6月四级听力试题 4页 20财富值 2005年英语专业四级听力试... 6页 免费 2005年1月四级听力原文 1页 免费 2005年1月四级听力原文 2...
更多相关标签:
2016英语四级听力原文 | 英语四级听力原文 | 四级听力原文 | 2016四级听力原文 | 2016四级真题听力原文 | 大学英语四级听力原文 | 英语四级听力真题原文 | 2016.6四级听力原文 |