当前位置:首页 >> 初中教育 >>


2015 年上海市黄埔区初三二模英语试卷(带解 析)

一、单选题(共 20 小题) 1.Now the senior people in our country live a happy life.Which of the following is correct for the underlined word in the sentence?

br />A.[l? v] B.[liv] C.[li:v] D.[laiv] 2.New Year’s Eve is always _________ noisiest night throughout China.

A.a B.the C.an D./ 3.Nowadays many parents make their children study various subjects _________ weekends.

A.with B.at C.by D.to

4.Over 20 countries joined to search _________ Flight MH370 in the southern Indian Ocean.

A.of B.for C.in D.from 5.Although advertisements enable _________ to make decisions quickly, they sometimes cause lots of trouble.

A.we B.our C.us D.ours 6.--Did you see Mary and her sister this morning? --Yes,I saw _________ girls playing in the playground.

A.either B.neither C.any D.both 7.This summer vocation I am going to do a lot of _________ to prepare for the senior high school.

A.job B.work C.invention D.service

8.For the safety,everyone _________ obey the traffic rules when he is driving or walking.

A.need B.must C.may D.could 9.I’d like to travel by air _________ it usually costs a lot of money.

A.so B.though C.until D.or 10.It is said that a wooden bridge_________ over the river in the mountain village soon.

A.build B.will be built C.will build D.built 11.In recent years the environmental pollution has been _________ than before.

A.so serious B.serious C.more serious D.too serious

12.To live a green life,we try_________ more energy and produce less pollution.

A.to save B.save C.saves D.saved 13.Mr.White spent about one hour and a half _________ the accident report yesterday evening.

A.write B.written C.writing D.to write 14.At the meeting the boss was explaining his plan while his secretary_________ the notes.

A.is taking B.was taking C.has taken D.takes 15.If the kids stay indoors all the time and get no exercise,they _________ weak.

A.become B.have become C.will become D.became 16.The new headmaster looks _________ to all the teachers and students of the school.

A.friendly B.seriously C.probably D.gently 17.People _________ rivers for transportation since the beginning of history.

A.used B.have used C.use D.had used 18.--_________ will your parents come back to Shanghai? --Maybe in a month.

A.How far B.How many C.How soon D.How often

19.--Hey,Joe,why not eat out to celebrate Mum’s birthday?She makes meals for us every day. --_________

A.Yes,she will. B.Good idea. C.Let me have a look. D.We will go. 20.--I think students may bring iPad to school. --_________ This can cause some trouble.

A.I agree with you. B.I don’t agree with you. C.I like this. D.You are right. 二、完形填空(共 1 小题) 21.Respect your teachers. First of all,students should respect the teachers.You should 1 your teachers in the classes.That means to give your respect to him,to stand from your chairs when the teacher enters the classroom,etc.Attend any class attentively.In class of a certain subject or a teacher you don’t like very much,if it is totally anarchy(无政府状态),how can we talk about respect? Play by the 2 .

If your teacher wants you to take notes in class,do it.If she tells you to sharpen your pencils only before class starts,listen to her.If she 3 late homework,do yours on time.Sometimes classroom rules seem strict or even silly,but most teachers know what’s necessary to make things run well and what it takes to let the learning begin.And the better the learning environment,the 4 you will be! Expect him/her to like you. Teachers are teachers because they like kids.Given the chance,most teachers want to be your 5 ,too.Respect your teacher,but do not be afraid of him/her.He/ she wants you to have a great school year just as much as you want to have one! Put first things first. Friends are a fun part of school.But they are not the most important part.When your teacher is teaching,give him/her full attention, 6 it’s hard to do.Class will end and the ten-minute break will come soon enough,and that’s the time for playing with your friends 1.A.pay attention to 2.A.chances 3.A.hopes B.play with B.times B.refuses C.live on D.pick up when

C.rules C.wants

D.classes D.asks

4.A.more 5.A.leader 6.A.even

B.bigger B.friend B.still

C.harder C.brother C.before

D.smarter D.classmate D.as

三、阅读理解(共 2 小题)

22. Sir Steven Redgrave—Winner of 5 Olympic Gold Medals “In 1997 I was found to have developed diabetes (糖尿病),believing the profession trained for the whole of my life ended,I felt very sorry.Then one of my friends said there was no reason why I should stop training and competing.That was it—the encouragement I needed.I could still be a winner if I believed in myself.I am not saying that it isn’t difficult sometimes.But I wanted to prove to myself that I wasn’t finished

yet.Nothing is to stand in my way.”

Karen Pickering—Swimming World Champion (冠军) “I swim 4 hours a day,6 days a week.I manage that amount of work by putting it on top of my diary.This is the key to success—you can’t follow a profession in any field without being well-organized.Make a list of what you believe you can achieve.Trust yourself,write down your goals for the day, however small they are,and you’ll be a step closer to achieving them.”

Kristen Stewart—Actress “When things are getting hard,a voice inside my head tells me that I can’t achieve anything.Then,there are other distractions,such as family or hobbies.The key is to give most of your attention to one thing.When I feel nervous,it helps a lot to repeat words such as ‘focus’,‘calm’,‘peace’, either out loud or silently in my mind.It makes me feel more in control and increases my confidence.This is a habit and is a powerful psychological(心理 学的) tool.” 1.Sir Steven Redgrave mainly talks about ________. A.difficulties stopped his profession B.doctors offered him help

C.illness couldn’t stop him trying to win D.he didn’t believe in himself 2.Karen Pickering trained in swimming ________. A.6 hours a day B.6 hours a week C.6 days a week D.4 hours a week 3.Karen Pickering puts ________ on top of her diary. A.the amount of work B.her activities C.her goals D.her sports news 4.The underlined word “distractions” probably means ________. A.things that turn one’s attention away B.things that make one tired C.words to enjoy D.good habits 5.The same character of the three people is________. A.self-confidence

B.happiness C.humour D.wisdom 6.The best title for the passage is ________. A.How to Be a Winner B.Health and Food C.Difficulties and Habits D.Be a Sportsman


One morning,a blind boy sat on the steps of a building with a hat by

his feet.He held up a sign which said,“I am blind,please help me.” There were only a few coins in the hat.A man was walking by.He took out a few coins from his pocket and dropped them into the hat.He then took the sign,turned it around,and wrote some words on it.He put the sign back so that everyone who walked by could see the words. Soon the hat began to fill up.A lot more people were giving money to the blind boy.That afternoon the man who had changed the sign came to see how things were.The boy recognized his footsteps and asked,“Are you the one who changed my sign in the morning?What did you write?”

The man said,“I only wrote the truth,I said what you said,but in a different way.” What he had written was,“ Today is a beautiful day,but I cannot see it.” Do you think the first sign and the second sign were saying the same thing? Of course both signs told people the boy was blind.But the first sign simply told people to help by putting some money in the hat.The second sign told people that they were able to enjoy the beauty of the day,but the boy could not enjoy it because he was blind. The first sign simply said the boy was blind.The second sign told people they were so lucky that they were not blind. There are at least two lessons we can learn from this story. The first is:Treasure(珍惜)what you have.Someone else has less.Try your best to help those who need your help. The second is:Be creative(有创造力的).Think differently.There is always a better way! 1.Who sat on the steps of a building asking for help? 2.A man walked by and gave the boy a few coins,didn’t he? 3.What did the man do to the boy’s sign?

4.What happened to the boy’s hat soon? 5.How did the man write the sign? 6.Which sign do you prefer,the first one or the second one?Why? (answer the question in no more than 20 words)

四、完成句子(共 2 小题) 24.The guests visited the Great British Museum last week.(改为一般疑问 句) ______ the guests ______ the Great British Museum last week? 2.The Chinese get a family reunion (团聚) during the Spring Festival.(对划 线部分提问) ______ ______ the Chinese get a family reunion? 3.We had an amusing experience this afternoon.(改为感叹句) ______ ______ amusing experience we had this afternoon! 4.The librarian took the magazines out of the reading room.(改为被动语 态) The magazines ______ ______ out of the reading room by the librarian. 5.We were surprised to find that the missing dog came back home alone.(保持句意基本不变)

______ our ______,the missing dog came back home alone. 6.Please tell me.Where is the physics lab?(改为宾语从句) Please tell me ______ the physics lab______. 7.many dance people every morning happily in the park.(连词成句)

25.John has a brother and a sister.He is the_______ child of Smith’s family.(three) 2.Many young _______waited at the airport to see their idol from Korea.(woman) 3.Little Jim was quite _______ in the story,and he asked me to tell it again and again.(interest) 4.Mr.Black doesn’t _______about his clothes.He always wears T-shirts and blue jeans.(careful) 5.Please read the good news _______ so that everyone can hear you, Jack.(louD. 6.People realize education plays an important part in theof a country.(develop) 7.We all trusted what the old man said because he was neverto people.(honest)

8.Now that we have grown up,we should do everything by _______ to make Mum easy.(our)

五、选词填空(共 2 小题)

26. A successful businessman was invited to a TV 1 .Everybody couldn’t wait to hear a success story from him.He, however,only said 2 “Won’t it be better for me to ask you for help on a certain problem?” Here was his problem.“ People all rushed to the place where a gold mine(矿) had just been 3 ,but there was a deep river stopping them.They must cross the river if they wanted to get to the gold mine.What would you do if you were among them?Please give me

some 4 .”.

27. “Make a roundabout way,”someone 1 .“Swim across,” said another.The businessman smiled without saying a word.Finally he gave his idea,“Why not do something different 2 rushing to the mine?How about buying a boat to do some ferrying?” The listeners were surprised.Then he explained 3 .“The boatman could ask the passengers for as much money as possible.They were willing to pay because there was gold on the other bank.” Do what others have not thought to do,or something that never tried before.That is the key to success.In the view of a wise man,a difficult 4 often means a chance of success.

六、书面表达(共 1 小题) 28.提示:在每个人的成长过程中,有些因素对人的成长具有重要的作用。 如,一桩事、一件物、一个人、一段经历、一次体验……。请你就其中的一 个进行描述,与大家分享。 要求:内容切题、语句通顺、意思连贯、字迹清楚。 (注意:短文中不得出现考生的姓名、校名及其它相关信息,否则不予评 分。)

七、阅读填空(共 1 小题) 29. When I was at university,I studied very hard.But a lot of my friends

did very l___1___ work.Some just did enough to pass the exams.Others didn’t do quite enough.Fred Braines was such a student.He spent more time drinking in the T___2___ House than working in the library. Once at the end of the term,we had to take an important test in Chinese.The test had 100 questions.Beside each question we had to write “True” or “False”.While I was studying in my room,Fred was watching TV.Fred usually worried a lot the night before a test.But on that night he looked very e__3____.Then he told me of his idea. “It’s very simple.There are 100 questions and I have to get 50 right to pass the test.I will take a coin into the examination room.I haven’t studied a Chinese book for months,so I will toss (抛) the coin.In this way,I’m sure I’ll get h___4___ of the questions right.” The next day,Fred came happily into the examination room.As he sat tossing a coin for half an hour,he wrote down his answers.Then he left, half an hour b___5___ the rest of us. The next day,Fred met his Chinese teacher at the school gate.“Oh,

good,” he said.“I am sure you have got the r__6____ of the test.Did I pass the test?” The teacher looked at him and smiled,“Ah,it’s you,Braines.Just a minute.” Then the teacher reached his pocket and took out a coin.He threw it into the air,caught in his hand and looked at it.“I am sorry,Braines,you f___7___!”

答案部分 1.考点:音标 试题解析: 句意:目前我国老年人过着幸福的生活,以下哪一个是划线部分正确的发 音?live 的音标时【liv】故选 B


2.试题解析: 句意:除夕是全中国最热闹的一个晚上。The+形容词的最高级表示最热 闹,结合语境故选 B


3.试题解析: 句意:现在许多父母让他们的孩子在周末学习各种各样的的科目?at weekends.固定词组在周末,结合语境故选 B


4.试题解析: 句意:20 多个国家在南印度洋加入到在南印度洋搜寻马航。Search for 搜 寻……结合语境故选 B


5.试题解析: 句意:尽管广告使我们快速的作出决定,他们有时导致许多麻烦,enable sb to do sth 使某人做某事,结合语境故选 C


6.试题解析: 句意:---今天早上你看到玛丽和她妹妹了吗?---是的,我看到两个女孩在 操场上玩了,A.either 两者之一;B.neither 两者都不;C.any 任何一 个;D.both 两者都;结合语境故选 D


7.考点:名词 试题解析: 句意:今年暑假我打算做许多工作来为高中做准备,A.job 工作; B.work 工作,学习;C.invention 发明;D.service 服务;结合语境故 选B


8.考点:情态动词 试题解析: 句意:为了安全,每个人必须遵守交通安全,当他开车或走路的时候,

A.need 需要;B.must 必须;C.may 可以;D.could 能会;结合语境故 选B


9.试题解析: 句意:我愿意乘飞机旅行尽管它花费很多钱,A.so 因此;B.though 尽 管;C.until 直到;D.or 或者;本题考查 though 引导的让步状语从句结 合语境故选 B


10.试题解析: 句意:据说,不久在小山村的河的上方将建造一个木桥,结合句意可知用 将来时的被动语态 will be done,结合语境故选 B



句意:最近环境污染已经比以前更严重了,根据题意可知用形容词的比较 级 more serious 更污染。结合语境故选 C


12.试题解析: 句意:为了绿色的生活,我们设法节约更多的能量和制造较少的污染,try to do sth 设法做某事结合语境故选 A


13.试题解析: 句意:昨天晚上怀特先生花费大约一个半小时的时间写事故报道,spend+ 一段时间+doing 表示花费时间做某事,结合语境故选 C


14.试题解析: 句意:在会上这位老板正在解释他的计划这是他的秘书正在做笔记,while 引导的时间状语从句主从句的时态同时进行,结合语境故选 B


15.试题解析: 句意:如果孩子们一直呆在室内并且得不到锻炼,他们将变得很虚弱。If 引导的条件状语从句主句用一般将来时,从句用一般现在时,结合语境故 选C


16.考点:形容词 试题解析: 句意:这位新校长看起来对学校的所有的老师和同学都很友好, A.friendly 形容词友好的;B.seriously 副词严肃地;C.probably 副词可 能地;D.gently 副词柔和地;根据 look 连系动词后加形容词,结合语境 故选 A



试题解析: 句意:自从历史之初人们就用河水来作为交通工具,根据句意和 since 引 导的从句可知用完成时,现在完成时的构成 have done 的结构。结合语境 故选 B


18.试题解析: 句意:--你的父母将什么时候来上海?---可能一个月之后,A.How far 多 远提问距离;B.Howman 多少提问可数名词数量的多少;C.How soon 多 久对 in+一段时间的提问;D.How often 多久对频率的提问;结合语境故 选C


19.试题解析: 句意:---你好,为我们不出去吃饭庆祝母亲的生日?她每天为我们做饭。-好主意。本题是对征求建议的语气回答,结合语境故选 B


20.试题解析: 句意:---我认为学生们可能带 iPad 到学校来,---我不同意你的说法,我认 为这会惹很多得麻烦,根据下文回答,可知是对上文观点的不同意,结合 语境故选 B


21.试题解析: 这篇短文主要介绍了学生们在学校一定要尊重老师,讲到了我们在学校应 该怎样尊重老师。 1.考查动词及语境的理解。A.pay attention to 专注于;B.play with 和……一起玩;C.live on 靠……谋生;D.pick up;由上下文可知你上课应 该专注听老师讲课。故选 A 2.考查名词及语境的理解。A.chances 机会;B.times 次数;C.rules 规则,制度;D.classes 课程; 结合上下文可知要遵守规则。故选 C. 3.考查动词及语境的理解。A.hopes 希望;B.refuses 拒绝;C.wants 想要;D.asks 要,让;句意:如果老师拒绝晚交作业,请按时完成作 业。故选 B

4.考查形容词及语境的理解。结合文章可知,学习环境越好,你就会越 聪明。The+比较级,the+比较级表示越……就越……结合语境故选 D 5.考查名词及语境的理解。A.leader 领导;B.friend 朋友;C.brother 兄弟;D.classmate 同学;句意:大部分老师想成为你的朋友。结合语境 故选 B 6.考查介词及语境的理解。A.even 甚至;B.still 仍然,还;C.before 在……之前;D.as 当……时候;结合下文可知,当老师讲的时候要全神贯 注,甚至很难做到的时候也要这样。结合语境故选 A


22.试题解析: 这篇短文主要讲述了三位成功名人的背后是什么力量在支持他们,讲到了 史提芬雷德格雷夫先生的 5 枚奥运金牌得主;凯伦皮克林的游泳世界冠 军;演员克里斯汀斯图尔特。 1.细节理解题。根据短文第一段 I could still be a winner if I believed in myself.I am not saying that it isn’t difficult sometimes.描述,可知对于 Sir Steven Redgrave 来说没什么可难倒他的。故选 C 2.细节理解题。根据第二段“I swim 4 hours a day,6 days a week.描述可

知他一周游泳 6 天,故选 C 3.细节理解题。根据短文 I manage that amount of work by putting it on top of my diary.描述可知 Karen Pickering 把大量的工作放在他的日记里。故选 A。 4.词义猜测题。根据短文 Then,there are other distractions,such as family or hobbies.可知那些注意力的事情。故选 A。 5.主旨大意题。本篇文章主要讲述了三个成功人物的共同特点是自信。 故选 A 6.标题归纳题。通读全篇文章可知主要讲述三个成功人是最终走向成功 是因为他们自信所以标题为如何成为成功人士。故选 A。


23.考点:教育类 试题解析: 这篇短文主要介绍了一个聪明的过路人帮助盲人把标牌改了,这样有更多 的路人帮助哪位盲人,所以说我们要学到珍惜你所拥有的别人没有的,还 要注意说话的艺术。 1.回答问题题。根据问题谁坐在建筑物前寻求帮助?根据文中第一段 a

blind boy sat on the steps of a building with a hat by his feet.He held up a sign which said,“I am blind,please help me.” 故答案是 A blind boy。 2.判断题。根据文中第二段 A man was walking by.He took out a few coins from his pocket and dropped them into the hat 可知回答是肯定的。故答案 为 Yes,he did 3.回答问题题。根据文中第二段 He then took the sign,turned it around, and wrote some words on it.故答案是 He took the sign,turned it around and wrote some words on it\He wrote some words on the back of the sign 4.回答问题题。根据短文 Soon the hat began to fill up.A lot more people were giving money to the blind boy 可知。故答案是 The hat began to fill up。 5.回答问题题。根据短文 The man said,“I only wrote the truth,I said what you said,but in a different way 可知.答案是 He wrote the sign in a different 6.回答问题题。通读全文可知第二种语言表达方式好。故答案为 the second one,because it is creative.

答案:1.A blind boy2.Yes,he did3.He took the sign,turned it around and wrote some words on it\He wrote some words on the back of the sign4.The hat began to fill up.5.He wrote the sign in a different6.the second one,because it is creative.

24.考点:完成句子 试题解析: 1.句型转换题。根据要求改为一般疑问句从原文可知是过去时态所以要 借助 did 构成一般疑问句,did+主语+动词原形,根据题意可知答案 Did visit 2.对划线提问。根据要求可知是对时间的提问那要用疑问词 when 来提 问,结合题意故答案为 when do 3.句型转换题。根据题意可知改为感叹句,本题是感叹名词故用 what+ a/an+形容词+名词+主语+谓语主要修饰名词。因为 amusing 是以原音 因素开头的形容词,故填 what an 4.句型转化。一般过去式的被动语态为 be done 的结构,故答案为 were taken 5.同义句转换。Be surprised to do 做某事是吃惊的,可以和固定词组 to one’s surprised 进行转化。根据句意可知填 To surprise 6.句型转换题。根据要求可知是改为宾语从句疑问词+主语+谓语,根据 题意可知答案 Where is 7.连词成句。可从短语到句子连接 every morning;in the park;dance happily;可知答案为 Many people dance happily in the park every morning。

答案:1.Did visit2.when do3.what an4.were taken5.To surprise6.Where is7.Many people dance happily in the park every morning

25.试题解析: 1.句意:约翰有一个弟弟和妹妹,他是史密斯家的第三个孩子,表示第 几个要用序数词。根据语境和单词提示故填 third 2.句意:许多年轻的妇女在机场等待见他们来自韩国的偶像。Many 修饰 可数名词的复数。故填 women 3.句意:小吉母对故事十分的感兴趣,他让我给他一遍又一遍的讲,be interested in 对……感兴趣。 根据所给单词及语境,可知填 interested、 4.句意:布莱克先生不介意他的衣服,他总是穿 T 恤衫和蓝色的牛仔 裤,care about 词组在乎,介意,根据所给单词及语境故填 care 5.句意:Jack.请大声地读这个好消息,这样做的目的是每个人能听到 你,结合语境及所给单词,可知填 loudly。 6.句意:人们意识到教育对于一个国家的发展起着重要的角色。The 加名 词,故填 development 名词发展。 7.句意:我们都相信这位老人说的,因为他绝对不会对人们不诚实的。 根据题意可知用 honest 的反义词故填 dishonest。

8.句意:现在我们已经长大,我们应该靠我们自己做一切的事情来使我 们的母亲轻松。By oneself 靠某人自己,结合语境及所给单词提示可知填 反身代词,故填 ourselves

答案: 1.third2.women3.interested4.care5.loudly6.development7.dishon est8.ourselves

26.试题解析: 短文大意:本文主要记述了一位成功人士是怎么接受电视的采访,他是怎 样询问观众问题的。 1.句意:一个成功的商人被邀请去参加电视采访,结合语境故选 C 2.联系句意每个人都迫不及待的想听他的成功的故事,然而,仅仅笑着 说对于由我来说向你们寻求你个特定的问题不是更好吗?故选 A 带着微笑 说。 3.联系句意所有的人们都冲向金矿已经被发现的地方。完成时的被动语 态,可知选 B 考查动词的语态和时态。 4.根据句意如果你在他们之间你会怎么做?请为我一些建议?可知选 D 考查不可数名词建议。


27.试题解析: 短文大意:本文主要记述了一段打电话的场景,通过对话可知杰克无法参 加萨姆的生日聚会。 1.根据句意“做一个绕路的方式”有人建议说。另一个人说游过去。故选 E 2.根据句意,最后他给出了一个建议“为什么不做不同的事情来代替跑向 金矿呢?”。故选 B 3.根据句意,最后他安静地解释“船夫能尽可能多的要乘客钱”。可知选 A 副词安静地。 4.根据句意再聪明人的观点,一个不同的形式意味着成功的机会。故选 D。


28.考点:提纲作文 试题解析: 考生首先要认真阅读前面的提示认真审题,确定文章的中心。本文从成长 过程中意外看到母亲的日记知道母亲对自己的爱和失望,从此作者想改变

自己。根据情景的发展,按顺序安排好材料。同时应选用合适的连接词或 过渡词,使文章具有一定的连贯性。温馨提醒:考生必须认真查验是否有 漏写情况,有无拼写错误及标点误用等。 【亮点说明】本文记述了作者成长中的一次经历和怎样使自己改变。本文 用到了一些固定的词组 because of 由于……的原因,began to do 开始去做 某事,I have changed a lot.这些词组的运用也让文章增色不少。

答案:I used to be a naughty boy and my mother used to be angry with me.Now I’d like to say I’ve changed a lot.In fact,all is because of my mother’s diaries.One day I saw my mother’s diary book by accident while I was looking for my notebook.I was curious and began to read my mother’s diaries.In her diaries,she showed her deep love for me.She a because of lso expressed her disappointment when I made mistakes.She said she loved me so much and she believed I could be a good boy.I couldn’t help crying after reading my mother’s diaries.Since that day,I have changed a lot.I work hard and share some housework.I also try to understand my mother’s feelings.


这篇文章主要讲述了作者在上大学的时候有些学生不努力学习,讲到了 Fred Braines 的故事,他在考试中是怎么样做的,最后为什么没有通过考 试。 【小题 1】句意:当我上大学的时候,我学习非常的努力但是我的一些同 学学习不努力。由 but 转折可知结合语境及所给字母提示,可知填副词 little 【小题 2】句意:Fred Braines 花费更多的时间在茶馆里喝茶而不是在图书 管理学习,Tea House 词组茶馆,根据所字母及语境,可知填 Tea 【小题 3】句意:但是在那天晚上他看看上去非常的容易,然后他告诉我 他的想法。根据句意可知填 easy 【小题 4】句意:用这种方法我确定我会得到一半的正确答案。 Half of 表 示一半的……结合语境和字母可知填 half 【小题 5】句意:在剩下的我们半个小时之前,他就离开了,结合语境及 所给字母提示,可知填 before 在……之前. 【小题 6】句意:我确定你们应经知道考试的结果了,我通过考试了吗? 结合语境和字母提示。故填 results 结果。 【小题 7】句意:对不起,你没有通过,根据所给字母及语境提示,可知 填 failed 失败。

答案:【小题 1】little【小题 2】Tea【小题 3】easy【小题 4】half【小题 5】before【小题 6】results【小题 7】failed

上海市黄浦区2015届九年级学业二模考试英语试题及答案_中考_初中教育_教育专区。黄浦区 2015 年九年级学业考试模拟英语试卷(满分 150 分,考试时间 100 分钟) ...
黄浦区 2015 年高考模拟英语试卷 参考答案 第I卷 1-5 CADBC 6-10 CB...2015黄浦区初三英语二模... 暂无评价 7页 免费 上海市黄浦区2015届九年......
3. 2015黄浦区中考二模英语试卷
黄浦区 2015 年初三英语二模练习(三)(满分 150 分,完卷时间 100 分钟) 2015.5 考生注意:本卷有 7 大题,共 94 小题。试题均采用连续编号,所有答案务必按照...
上海市黄浦区2015中考二模考试英语试题含答案解析版_中考_初中教育_教育专区。黄浦区 2015 年九年级学业考试模拟英语试卷 (满分 150 分,考试时间 100 分钟)...
2015年上海中考英语黄埔区二模试卷、听力录音和参考答案_中考_初中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载2015年上海中考英语黄埔区二模试卷、听力录音和参考答案_...
上海市黄浦区2015届九年级学业模拟(二模)考试英语试题(含解析)_中考_初中教育_教育专区。黄浦区 2015 年九年级学业考试模拟英语试卷(满分 150 分,考试时间 100...
【解析版】上海市金山区2015年中考二模英语试卷_初中教育_教育专区。2015 年上海市金山区初三二模英语试卷(带解析) 一、单选题(共 20 小题) 1.Monkeys seem to...
上海市黄浦区2016年初三二模英语试卷(含答案)_英语_初中教育_教育专区。黄浦区 2016 年九年级学业考试模拟考英语试卷 (满分 150 分,完卷时间 100 分钟) 2015....
【解析版】上海市静安区2015年中考二模英语试卷_初中教育_教育专区。2015 年上海市静安区初三二模英语试卷(带解析) 一、单选题(共 20 小题) 1.It’s warm ...
上海市黄埔区订花 | 上海市黄埔区鲜花店 | 上海市黄埔区 花店 | 上海市黄埔区鲜花 | 上海市黄埔区送花 | 上海市黄埔区 | 上海市黄埔区人民法院 | 上海市黄埔区动迁方案 |