当前位置:首页 >> 英语 >>

Period Two Integrating Skills


Period Two

Integrating Skills 基础落实

Ⅰ.课文理解 1. Why do participants learn to realize the causes of their smoking? A.Because they want to find when they began to smoke. B.Be

cause they can stop smoking by avoiding the causes. C.Because they want to forget the past experiences. D.Because they can set a stopsmoking date in this way. 2. Which of the following is not included among the four Ds? A.Distraction. B.Drink water. C.Dance. D.Deep breathing. 3. If you began smoking just because you felt lonely,you can stop it by________. A.deep breathing B.taking a gymnastic class C.finding a friend to talk to D.taking a short walk 4. This passage is written mainly to those________. A.who help to stop smoking B.who are heavy smokers C.who can’t give up smoking D.who have given up smoking 5. You most probably find this passage in________ column in a newspaper. A.scientific B.cultural C.life D.sports Ⅱ.单词检测 1.v.不同意;意见不合 ________ 禁止 ________ 影响;对……有坏影响 ________ 认识;认知;认出 ________ 2.n.盗窃;窃案;盗窃罪 ________ 罪行;犯罪行为 ________ 罪犯 ________ 联系;关系;关联 ________ 比;比率 ________ 逛商店时偷窥商品的行为________治疗 ________ 成人________咖啡馆; 餐馆 ________ 参与者;参加者 ________ 传单;印刷品 ________ 分心;分散注意力 ________ 慢跑 ________ 3.adj.违法的;不合法的 ________ 可能的 ________ 令人不快的;极讨厌的 ________ 体操的 ________ Ⅲ.短语检测 1.为了…… _______ 2.也,还,又 _______ 3.戒除;放弃 ________ Ⅳ.完成句子 1. Anyone who is ____________________ shall be punished severely. 任何一个犯法的人都要受到严惩。 2. She got injured in the earthquake and is now ________________________. 她在地震中受伤,现在正在治疗中。 3. The boss ________________ with our suggestions. 老板可能不同意我们的建议。 4. Any one ________________ throwing waste into the river. 任何人都被禁止往这条河流中倒垃圾。 5. ________________________ you’ll say,I believe he died of poisonous food. 不管你将说什么,我相信他是死于食物中毒。 6. We should ________________ we’ll hold the sports meeting. 我们应确定一个举行运动会的日期。 Ⅴ .单项填空 1. We’ve just heard a warning on the radio that a hurricane is________to come. A.probably B.possibly C.likely D.perhaps

2. —Oh,it’s you!I________you. —I’ve just had my hair cut,and I’m wearing new glasses. A.didn’t recognize B.hadn’t recognized C.haven’t recognised D.don’t recognise 3. There were some chairs left over________everyone had sat down. A.when B.until C.that D.where 4. Gao Xiaosong has been banned ________ for six months because of drunk driving. A.from driving B.drive C.to drive D.to have driven 5. We always pay attention to the weather because it ________us so directly what we wear,what we do and even how we feel. A.benefits B.affects C.concludes D.attracts 6. Tom was late for work________the traffic jam,and ________the boss blamed him for it. A.as a result;as a result of B.as a result of;as a result C.as a result of;in other words D.as a result;in other words 7. It is a great honour for me________ to make a speech here. A.to ask B.asking C.to be asked D.having asked 8. —Must I turn off the gas after cooking? —Of course.You can never be ________ careful to use it. A.enough B.too C.so D.very 9. There was________time________I hate to go to school. A.a;that B.a;when C.the;that D.the;when 10.As teachers,we should let our students do________to develop their interests. A.whatever do they like B.whatever they are like C.whatever will they like D.whatever they like Ⅵ .微写作 写作素材 1.昨天晚上,一名罪犯为了弄到钱买一些毒品闯进了当地的一家银行。 2.据报道这名罪犯对可卡因上瘾。 3.这已严重地影响了他的健康。 4.他很可能在两天之内被警察抓获。 提示 黑体部分用本单元词汇表达。 连句成篇 (将以上句子连成一篇 50 词左右的英语短文) ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 能力提升 完形填空 I think that sleeping is the most wonderful thing in the world.While asleep,I do nothing but close my eyes,leaving all my work __1__.In fact,I __2__ get up early nearly every morning. My classes begin at 8∶ 00,but the teacher asks us to arrive before 7∶ 15 so we have __3__ time to prepare for the class.If you are __4__ you lose one point.And when you reach 10 points, __5__ visit to school will be demanded.Though I think it’s __6__,I still don’t want to lose any points. One morning,my alarm clock __7__.I woke up with a __8__ and found that it was already 7∶ 00.What was worse, I lost six points in a __9__, that is to say, I was late every day that week.My teacher said that he now __10__ me to be late.My friends joked that my __11__ was coming soon.I finally __12__ to do something.I bought a new alarm clock.It sings songs for five minutes, __13__ I shut it down.It’s perfect for a lazy cat like me.The first time I __14__ it I successfully got up at

6∶ 00 the next morning.__15__ of myself,I took a deep breath and found that the early morning air is surprisingly __16__.I did some reading,__17__ that English really is beautiful.I haven’t __18__ before that the morning is so wonderful. “Life is __19__ a box of chocolates.You never know what you’re going to get.”Just as Forrest Gump said,sometimes we should break our __20__.You may find that a new way can change things for the better. 1. A.away B.behind C.undone D.alone 2. A.shall B.begin to C.used to D.have to 3. A.enough B.plenty C.some D.any 4. A.lazy B.sleepy C.late D.tired 5. A.no B.parents’ C.teacher’s D.one 6. A.surprising B.impossible C.interesting D.silly 7. A.failed B.lied C.sounded D.knocked 8. A.rush B.thought C.start D.dream 9. A.class B.time C.row D.line 10.A.believed B.expected C.advised D.allowed 11.A.exam B.mistake C.duty D.day 12.A.decided B.suggested C.offered D.tried 13.A.so B.if C.even if D.only if 14.A.had B.used C.shut D.bought 15.A.Tired B.Sure C.Proud D.Pleased 16.A.cool B.warm C.comfortable D.fresh 17.A.finding B.hearing C.searching D.listening 18.A.admitted B.realized C.recognized D.organized 19.A.as B.like C.just D.with 20.A.rules B.ideas C.habits D.attitudes

答案 Ⅰ .1.B 2.C 3.C 4.C 5.C Ⅱ .1.disagree ban affect recognise 2.burglary crime criminal connection ratio shoplifting treatment adult café participant leaflet distraction jogging 3.illegal likely horrible gymnastic Ⅲ .1.in order to/so as to 2.as well 3.give up Ⅳ .1.against the law 2.under treatment/being treated 3.is likely to disagree 4.is banned from 5.Whatever/No matter what 6.set a date when Ⅴ .1.C 2.A 3.A 4.A 5.B 6.B 7.C 8.B 9.B 10.D Ⅵ . Last night,a criminal broke into a local bank in order to get money to buy some drugs.It is reported that the criminal is addicted to cocaine,which affects his health.He is likely to be caught by the police in two days. 能力提升 1.B 2.D 3.A 4.C 5.B 6.D 7.A 8.C 9.C 10.B 11.D 12.A 13.C 14.B 15.C 16.D 17.A 18.B 19.B 20.C


相关文章:
Period Two Integrating Skills
Period Two Integrating Skills 基础落实 Ⅰ.课文理解 1. Which of the following countries hasn’t free health care system? A.Britain. B.America. C.Canada...
Period Two Integrating Skills
Period Two Integrating Skills_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 Period Two Integrating Skills_英语_高中教育_教育专区。Period Two ...
Period Two Integrating Skills
Period Two Integrating Skills_英语_高中教育_教育专区。Period Two Integrating Skills 基础落实 Ⅰ.课文理解 1. When did Picasso become an artist? A.In his...
Period Two Integrating Skills
Period Two Integrating Skills 基础落实 Ⅰ.课文理解 1. Why do participants learn to realize the causes of their smoking? A.Because they want to find ...
Period Two Integrating Skills
Period Two Integrating Skills_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 Period Two Integrating Skills_英语_高中教育_教育专区。Period Two ...
学案导学设计(人教版 必修1)Unit 2 Period Two Integrating Skills
学案导学设计(人教版 必修1)Unit 2 Period Two Integrating Skills 隐藏>> Period Two Integrating Skills 基础落实 Ⅰ.课文理解 1.In the writer’s opinion,_...
2014学年高中英语(人教版 必修1)Unit 5 Period Two Integrating Skills
2014学年高中英语(人教版 必修1)Unit 5 Period Two Integrating Skills 隐藏>> Period Two Integrating Skills 基础落实 Ⅰ.课文理解 1.Why did the name of Ro...
高中英语 Unit 2 Period Two Integrating Skills导学设计 新人教版必修1
高中英语 Unit 2 Period Two Integrating Skills导学设计 新人教版必修1_英语_高中教育_教育专区。Period Two Integrating Skills 基础落实 Ⅰ.课文理解 1.In the ...
高中英语 Unit 4 Period Two Integrating Skills导学设计 新人教版必修1
高中英语 Unit 4 Period Two Integrating Skills导学设计 新人教版必修1_英语_高中教育_教育专区。Period Two Integrating Skills 基础落实 Ⅰ.课文理解 1.What’s...
更多相关标签:
two period model | integrating | integrating factor | integrating sphere | skills | transferable skills | leadership skills | social skills |