当前位置:首页 >> 数学 >>

湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二英语上学期期末考试 试题 新人教版


湖北省部分重点中学 2013-2014 学年度上学期高二期末考试
英 语 试 卷 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅 读下一小题

。每段对话仅读一遍。 1. How many offices does the man?s company have? A. one B. six C. twelve 2. What are the two speakers mainly talking about? A. a butterfly B. a painting C. an argument 3. Which of the following statements is true? A. The man has never heard of Mo Yan before. B. The man has read some of Mo Yan?s works. C. The woman has never heard of Mo Yan before. 4. What are the two speakers mainly talking about? A. noise B. housework C. neighborhood 5. What does the man like to collect? A. coins B. magazines C. paintings 听第 6 段材料,回答第 6﹑7 题。 6. Who was ill last week? A. Mr. Hudson B. Mr. Hudson?s mother C. Mr. Hudson?s son 7. What kind of person is Mr. Hudson according to the dialogue? A. a very good worker B. a person who often gets angry C. a person who cares nothing 听第 7 段材料,回答第 8﹑9 题。 8. What is the probable relationship between the two speakers? A. boss and clerk B. friends C. shop assistant and customer 9. What does the woman do? A. She is a flight attendant. B. She works in a hotel. C. She works in a bookshop. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10. Where does the conversation most probably take place? A. at the woman?s house B. at a TV shop C. at the man?s house 11. What can we learn about the woman? A. She doesn?t often watch TV. B. TV is not important to her. C. She likes watching TV very much. 12. What can we know from the conversation? A. The man advised the woman to buy a new TV set.
- 1 -

B. The man has fixed many TV sets. C. The man sells many kinds of TV sets. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。 13. What does the woman want to find out? A. what?s on B. what?s wrong C. recent news 14. How long does the performance last? A. for 135 minutes B. for 150 minutes C. for 165 minutes 15. What can we learn about the woman? A. She might be a stranger here. B. She is poor. C. She doesn?t have any children under seven. 16. What can we learn from the conversation? A. The man is a worker in the theater. B. Some tickets may be sold at half price. C. Children under seven aren?t allowed to enter the theater. 听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17. When was Benjamin Franklin appointed as head of the postal service in America? A. in 1715 B. in 1775 C. in 1575 18. What does the passage mainly talk about? A. the problem USPS meets B. the method to arrange the retired people C. how to make a lot of money 19. Why can USPS make profits from shipping and delivery? A. USPS has plenty of ships and transport devices. B. It costs less to spend letters and packages by USPS than that by private companies. C. USPS controls the whole country?s shipping and delivery. 20. What can we learn from the passage? A. USPS is newly formed in America. B. USPS can pay any payment of health care for future retirees. C. Only by making major changes can the problem be solved 第二部分:词汇知识运用(共两节,满分 30 分) 第一节:多项选择(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 21. Generally speaking, employers should not ______ themselves in the private affairs of their staff. A. involve B. inform C. remind D. accuse 22. I must make good preparations for the interview because I?ve been out of work for six months and really can?t ______ losing the job again. A. deny B. predict C. guarantee D. risk 23. When you report this story to the police, don?t ______ any important detail. A. bring out B. let out C. leave out D. put out 24. In fact, what ______ me most about her painting is not the style but the colors she uses. A. refers to B. appeals to C. subscribes to C. exposes to 25. The doctor advised her to eat more bean products _____meat which might be harmful to her heart disease.
- 2 -

A. for lack of B. by means of C. in place of D. in favor of 26. Make sure the gas is turned off after a bath, which would ______ cause danger. A. anyhow B. meanwhile C. furthermore D. otherwise 27. The statistic figures in the report are not ______. You should not refer to them. A. delicate B. accurate C. automatic D. flexible 28. A nursery rhyme may not make sense and even seem ______ , but they are easy to learn and recite. A. emotional B. educational C. contradictory D. aggressive 29. Caroline has worked hard for her English exam so that she can pass it at her first ______. A. assistance B. appetite C. attempt D.aim 30. PM 2.5 is a professional ______ indicating the condition of air pollution, which is becoming more and more familiar to the common Chinese. A. term B. item C. poison D. case 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,从短文后所给各题的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白 处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 Receiving is Giving I learned about giving in a gentle, caring way. Because my mother was a skilled tailor,I was a ___31___ child. It might have been something related to “the joy of giving” that makes me ___32___ several of my most fashionable dresses to a less ___33___ little girl, who lived with disabled parents. After thanking me gratefully, the little girl ___34___ me her only party dress. Puzzled, I tried to ___35___, but my mother guided me. She thanked the girl and told her how ___36___ I would be wearing the dress. Then I came to know that my greatest gift to the girl was ___37___ of the gift she offered me. Many years later, I stood by___38___as my small rabbit Ashley lay ___39___. Suddenly she noticed a scratch(抓痕)on the ___40___of her friend Lillian. With a last burst of ___41___ ,she raised her head and began to ___42___ Lillian?s cut. With more strength than she had ___43___in several weeks, she struggled to make Lillian feel ___44___. Lillian?s last gift to her dying friend was to___45___. Actually, Lillian just sat there to accept Ashley?s ___46___ and gentle cleaning quietly on her shoulder. ___47___then, I have witnessed the same phenomenon several times. Dying rabbits take care of the ___48___ rabbits, who give by ___49___ themselves to be cared for. I?m just astonished to see animals show such pride, self-respect, and a sense of when to give and ___50___ to receive. I think we human beings have to learn this: sometimes receiving is giving. A well-known B well-behaved C well-educated D well-dressed A give in B give up C give away D give out A fortunate B beautiful C total D optimistic A showed B offered C donated D selected A escape B apologize C refuse D avoid A contented B confused C surprised D puzzled A sneeze B refusal C acceptance D scolding A helplessly B impatiently C curiously D dynamically A sleeping B resting C singing D dying
- 3 -

31 32 33 34 35 36 37 38 39

40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50

A A A A A A A A A A A

face force cover followed convenient share sympathy Since wounded hoping when

B B B B B B B B B B B

shoulder energy correct increased comfortable receive admiration After excited promising how

C C C C C C C C C C C

head attention cure gathered selfless give concern Before relaxed agreeing where

D D D D D D D D D D D

hand power clean adored unbearable teach respect By damaged allowing what

第三部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下列短文,从每篇短文后所给各题的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑。 A A new word has suddenly become wildly popular in China - "tuhao" - which loosely translated means "nouveau riche". There have been more than 100 million references to the word "tuhao" on social media since early September. It's being used to describe everything from the new People's Daily building, to expensive celebrity weddings full of bling, and the new gold-coloured iPhone. In Chinese "tu" means earth and "hao" means rich. To say someone is tuhao is to imply they come from a poor peasant background, and have made it rich quick - but don't quite have the manners, or sophistication to go along with it. It's like the term "nouveau riche", says Professor Steve Tsang at the School of Contemporary Chinese Studies in Nottingham - but has even more negative meanings, suggesting a certain vulgarity(粗俗). "Tuhao" is actually an old word - dating back perhaps as far as the Southern Dynasty 1,500 years ago - but it has always meant something rather different. During the communist revolution, from the 1920s to early 1950s, it was widely used to refer to landholders and gentry who would bully those beneath them. This new usage of the term took off in September after a widely-shared joke about a rich, but unhappy man, who goes to a Buddhist monk for advice, expecting to be told to live a more simple life. The monk replies instead with the phrase: "Tuhao, let's be friends!" Chinese internet users are highly creative in their use of language, and are constantly inventing, and re-inventing words as a way of getting past censorship rules. But in this case, its popularity seems to be down to the fact that it brieflyhttp://www.ks5u.com/ expresses China's changing society so well - many people sneer at those with wealth, but are secretly jealous. 51. What is the best title of the passage? A. Tuhao, a new popular word in China B. The long history of Tuhao C. The new usage of Tuhao D. Tuhao, a newly-invented Chinese word 52. Which of the following may NOT be considered “tuhao”? A. A vulgar nouveau riche
- 4 -

B. A bully landholder C. A quick-rich peasant without proper manners D. A Buddhist monk. 53. The last but one paragraph mainly tells us ______. A. what the new usage of the word is B. how the word becomes popular again C. why the unhappy man went to the Buddhist monk D. what advice the monk gave the unhappy man 54. What does the underlined word in the last paragraph mean? A. respect B. envy C. underestimate D. disbelieve B Hands down, Chinese company Lao Gan Ma makes the most delicious hot sauce we've ever tasted. Seriously, don't be fooled by the grumpy-looking lady on the jar! The deeply caramelized chilies, garlic, onions, soybeans and peanuts give this chili paste unbelievable flavor, while Sichuan peppercorns add a mouth-tingling zip... BEWARE!! This hot sauce has peanuts in it. Watch out for that if you have or you know people with allergies. Below are comments from netizens. 1. I have at least 20 different hot sauces; this is by far the best one. There chili oil, bean and chili flakes and peanuts, which work together perfectly. The spice level is also great- not the lasting habanero style burn, but more of a warm smooth heat. 2. I?m an international student from China studying in New York right now. Well more precisely I'm from Sichuan, where people are known for liking eating spicy food. There's a popular saying among Chinese students studying abroad that "Lao Gan Ma (Old Auntie or something similar) is the goddess of Chinese students overseas". Funny but true! When we are not used to other non-Chinese food yet, we totally miss the taste! With this chili sauce, it's like being at home again. But the price of this on Amazon is incredibly expensive, back in China; it costs less than ONE US DOLLAR! Oh... I miss China and Chinese food! 3. This stuff is dangerously addictive. I wanted something similar to what I got at the Szechuan restaurant. Well I then came across this and was pleased with the reviews then purchased two jars. SO GLAD I DID. It does have some tiny peanut pieces that are crispy toasty, yum. The heat is very notable and smooth. 4. This product is more of a dipping sauce for eating with plain rice. But it took about a fifth of the bottle to fully season 2+ cups of brown rice. At $8.59/bottle this is too expensive. I found it in my local Asian market for $2.79. Turns out there are about numerous versions produced by this company, some of which may be worth exploring. 55. Why does the author mention the lady on the jar? A. To show us who made the sauce. B. To prove she is really too grumpy to fool you. C. To tell us the sauce is really inviting. D. To explain the sauce is as old as the lady. 56. What do the second and the fourth netizen have in common? A. Both of them come from China.
- 5 -

B. Both of them think the sauce sold abroad expensive. C. Both of them are international students. D. Both of them bought Lao Gan Ma on the internet. 57. How did the third netizen feel after s/he bought the sauce? A. S/he was addicted to it because it is very addictive. B. S/he regretted having bought it because it is too expensive. C. S/he was very excited that she bought it. D. S/he thought it was too spicy. 58. According to the passage, what can we conclude about LaoGanMa? A. People who are allergic to peanuts can freely enjoy it. B. It is more popular and more expensive in America than in China. C. The company produced only one kind of sauce. D. It is a spicy bean sauce made in China. C In the United States, the lonely have Reddit and cats. In China, they have Singles' Day, which falls on Nov. 11 -- 11.11, the four ones symbolizing "bare branches," Chinese slang for bachelors. Thought to have originated about 20 years ago as a joke on college campuses, Singles' Day was once an occasion for confessing one's feelings to that special someone. But since 2010, online retailers have transformed the holiday, also known as "Double 11," into an epic online shopping extravaganza(盛会)alike to America's Cyber Monday. Jack Ma, founder of Internet giant Alibaba, told Chinese Premier Li Keqiang late last month that Alibaba's sales on Singles' Day 2012 were "nearly $3.3 billion" -- more than double the roughly $1.5 billion purchased on Cyber Monday in 2012. For Singles' Day 2013, Ma expects sales to exceed $4.9 billion. The rise of singletons as a consumer group is not without its own costs. Chinese business magazine Caijing reported that big delivery companies were forced to scramble to find over 100 extra airplanes to handle the 323 million parcels they needed to deliver over the Singles' Day shopping period. The holiday strains the logistics system: Products frequently sell out or arrive late. Even when everything moves smoothly, consumers complain about commercial gimmicks ( 花 招 ). According to the Beijing Evening News, a popular local paper, some online retailers quietly raise prices before slashing them. Chinese are no strangers to loneliness: There are tens of millions of men in China who may never find love due to the country's massive gender imbalance, a result of the One Child Policy and a longstanding preference for male children. Chinese women don't have it easy either: Those who remain unmarried at the ripe old age of 27 risk being labeled "leftover women". Although poverty and singledom are often linked outcomes in China, at least one web user was sure of which was worse. "Spending Singles' Day alone isn't that scary," he wrote. "What's scary is when you're so poor you can't even enjoy Taobao's ?Double 11.'" 59. What can we infer about America's Cyber Monday from the text? A. It is a day for the singles in America. B. It is celebrated every Monday by the Americans. C. It is an online shopping day for the Americans. D. It doubled the sales of Alibaba's on Singles' Day 2012.
- 6 -

60. What is the main idea of paragraphs 3 and 4? A. Extra airplanes are needed to deliver the Day?s shopping. B. Products are arriving late. C. Customers are complaining about the Day. D. Cost is high for consumers on that day. 61. What can we know from the last two paragraphs? A. Being poor means being single for a lifetime. B. Many Chinese men are single because of gender imbalance. C. Being single is even worse than being poor in China. D. There are more singled female than singled male in China. 62. What can we conclude about Singles' Day from the text? A. All online retailers will raise prices before slashing them. B. Jack Ma first founded the festival. C. Its original meaning is to confess one?s feeling to a boy or girl. D. The sales for Singles' Day 2013 is over $4.9 billion. D The survey by The Harvard Crimson was emailed to incoming first year undergraduates; 1,600 students responded. Results showed that at least a tenth of the students polled admitted to having cheated on an exam before starting at the university, while almost half admitted to cheating on their homework. Athletes were apparently the most prone to cheating. 20 percent of students who played a university sport admitted to cheating on an exam compared to 9 percent of students who did not. The survey also revealed that men were not only more likely to cheat but were also more likely to admit to it. The results, compared to a previous survey done on the class of 2013, suggested that cheating may be becoming more commonplace. Of the outgoing seniors only 7 percent admitted to cheating in an exam and another 7 percent said they had been dishonest on a take-home test. 32 percent of the seniors said they had cheated on homework during their undergraduate years. The surveys come in the wake of a cheating scandal at the university which saw 120 students investigated for sharing answers on an exam in 2012. One recent graduate stated: “Cheating was commonplace when I was at Harvard, especially with students in their first year or two. I would say as many as 60 per cent of students took notes into some exams. No one really cared and the faculty, well some of them at least, seemed to recognize and yet ignore the problem”. In an email to NBC News, Jeff Neal, a Harvard representative, explained that a committee, made up of faculty, staff and students had been established to tackle cheating, which “is a national problem in American education”. 63. Of the following 4 university students, who is most likely to cheat? A. Jack, an athletic freshman B. Rose, a second-year student C. John, a second-year student D. Maria, a first-year student 64. According to para.4& 5, which of the following statement can be inferred? A. They have done more than one survey. B. only 7% of the seniors have cheated in the exams.
- 7 -

C. It seems more and more undergraduates are cheating. D. Students are more likely to cheat in their senior years. 65. Why did The Harvard Crimson conduct the survey? A. Because they want to wake up the cheating students. B. Because the faculty recognized and yet ignored the problem. C. Because cheating has become a more commonplace. D. Because there was a cheating scandal at the university. 66. Which word has the closest meaning to the underlined word “tackle” in the last paragraph? A. stop B. punish C. solve D explain E Expert Tricks on Iphone5 We don't want to change your phone, we want to make you say, Wow, that is a bigger change than I expected. Iphone 5 is a result of that desire to surprise. It's been completely redesigned. For the first time ever, we've increased the size of display by making the screen taller but not wider. You can see more of your content without the need to scroll(滚动). We are making scrolling the thing of the past. Iphone 5 is more comfortable to use and reduces scrolling tiredness when reading long documents. Even with the larger display, iphone 5 is the thinnest iphone we ever built. To achieve the design this tall, we have to look at it and completely redesign the internal architecture. It's 18% thinner and 79.5% taller than the previous iphone. It makes everything you do on iPhone 5 feels easier and just move of your arm away. No more hidden menus, no confusing gestures. Everything is right at your fingertips. The panorama feature(全景功能) is simply wonderful. The ultra HD widescreen display let you get your entire shot in a single snap. You can also use your iPhone 5's innovative design for image stabilization. With an iphone this tall, reception has never been better. You enjoy crystal-clear clarity on even the longest calls. And of course, all your favorite applications are still available. In fact you will find your old favorites also benefit from the new experiencing handsome ultra HD widescreen. We found while many previous iphone owners were using Facetime, they only use it for the faces. That's why we are introducing Bodytime. Using iPhone 5's ultra HD widescreen display, Bodytime let you see a person's entire body, allowing you to detect mannerisms and defects like never before. We look way beyond what our thoughts expects, it took all of our learning, all of our thinking to realize something so simple, so clear, and yet so tall. Iphone 5, the tallest thing to happen to iphone since iphone. 67. Which of the following is true of the changed iphone5? A. It is taller, thinner but not wider. B. It is taller, wider and thicker. C. It is taller, wider and thinner. D. It is shorter, wider and thinner. 68. With this new iphone, you can do all the following except____. A. Doing things easily on iPhone 5 by moving arm away. B. Using Bodytime for a person's entire body.
- 8 -

C. Getting the entire shot in a single snap. D. Missing some of your previous favorite applications. 69. How thick is the redesigned iphone5 if the present one is 7.6mm in thickness? A. 6.232mm B. 6.042mm C.1.368mm D. 1.558mm 70. What is the main idea of the passage? A. We don?t want to change your phone. B. Scrolling on the phone will be the thing of the past. C. Iphone 5 will be the tallest thing to happen. D. All your favorite apps are still available on the new Iiphone5. 第四部分:书面表达(共两节,满分 50 分) 第一节:完成句子(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分) 阅读下列各小题,根据汉语提示,用句末括号内的英语单词完成句子,并将答案写在答题卡 上的相应题号后。 71. I have always been wondering _____________________ makes Hengda Football Team won the Asian Football Cup in 2013. (it) 我一直在想是什么使得恒大足球队赢得 2013 年亚洲杯冠军。 72. He _________________ the film Where Has Daddy Gone, for he knew nothing about it when we were talking. (see) 他肯定没有看过《爸爸去哪里》这部电影,因为我们谈论的时候,他对它一无所知。 73. So difficult ___________________ to get along well with him that I turned to the teacher for help. (find) 我发现与他相处好很难,以致于我向老师求助。 74. The boy, who had a great gift for languages and persuasion, _______________________ the father of the Manchu people.(say) 据说这个男孩就是满洲人的先祖,他具有很强的语言天赋和说服能力。 75. It?s strange that he should have come from ___________________ Mars. (call) 真奇怪,他竟然来自一个被我们称作火星的地方。 76. Some byproducts of this process are called “greenhouse” gases, ______________________________ is called carbon dioxide. (important) 这个过程的一些副产品被称作“温室”气体,其中最重要的一种被称作二氧化碳。 77. Because of Typhoon Sea Swallow this November in 2013, some citizens in the coastal city wished they ____________________ the inland area immediately. (move) 因为 2013 年 11 月的台风“海燕”,沿海城市的一些市民希望能够马上搬到内陆地区。 78. _______________________, I help other scientists to predict where lava from the volcano will flow next and how fast. (collect) 收集信息后, 我帮其他科学家一起预测熔岩接着将往何处流,流速是多少。 79. The 2015 World Secondary Students? Track and Field Championships ______________________in Wuhan NO.4 Middle School, partially because the cultural relics here are well preserved. (hold) 2015 年世界中学生田径运动会将在武汉四中举行,部分原因是这里的文化遗产保护得好。 80. The girl is on a diet, but _______________________ , the more she wants to.(eat) 这个女孩在节食。但是,她吃得越少,就越是想吃。 第二节:短文写作(共 1 题;满分 30 分)
- 9 -

请根据以下提示,并结合事例,用英语写一篇短文。 Life isn?t about waiting for the storm to pass. It is about learning to dance in the rain. 注意: ①无须写标题,不得照抄英语提示语; ②除诗歌外,文体不限; ③文中不得透露个人姓名和学校名称; ④词数为 120 左右。

湖北省部分重点中学 2013-2014 学年度上学期高二期末考试 参考答案 1-5 BBCAA 6-10 BACAB 11-15 CBACA 16-20 BBABC 21-25 ADCBC 26-30 DBCCA 31- 36 DCABC 36-40 ACADB 41-45 BDCBB 46-50 CAADA 51-56 ADBCC 56-60BCDCD 61-66 BCAAD 66-70 CADAC 71.what it is that 72.couldn?t have seen 73. did I find it 74. is said to be 75. what we call 76. the most important one of which 77. could move to 78. Having collected the information 79. will be held 80. the less she eats 写作: In our daily life, we are often confronted with difficulties, even great troubles. Some people did nothing but wait, while others face them bravely and conquer them. Personally, I think we should learn to face difficulties positively and make every effort to overcome them. My memory drew me back to four years ago when I was a junior middle school student. At that time, I had great trouble studying English. First of all, I felt it hard to memorize English words. Besides, I didn?t dare to say anything in class when the teacher asked questions though I knew some answers. What annoyed me most was that I failed exams constantly. I was about to give up when my English teachers found my problem. He encouraged me and gave me some good advice. Inspired by him, I was determined to defeat it. Following his advice, I made progress gradually. From my experience, I can draw a conclusion that difficulties are weak if you are brave enough. So keep up and try to defeat them whenever you have any. Never wait for the storm to pass; instead, learn to dance in the rain.

- 10 -


相关文章:
湖北武汉市部分重点中学2014-2015学年高二上学期期末考...
湖北武汉市部分重点中学2014-2015学年高二上学期期末考试英语试题 (Word版含答案)_高二英语_英语_高中教育_教育专区。湖北武汉市部分重点中学2014-2015学年高二上学期...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二物理上学期...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二物理上学期期末考试 试题 新人教版_理化生_高中教育_教育专区。湖北省部分重点中学 2013-2014 学年度上学期高二期末考试...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二数学上学期...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二数学上学期期末考试试题新人教A版_数学_高中教育_教育专区。湖北省部分重点中学 2013—2014 学年度上学期高二期末考试...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二地理上学期...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二地理上学期期末考试 试题 新人教版_政史地_高中教育_教育专区。湖北省部分重点中学 2013~2014 学年度上学期高二期中考试...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高一物理上学期...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高一物理上学期期末考试 试题 新人教版_理化生_高中教育_教育专区。湖北省部分重点中学 2013-2014 学年度上学期高一期末考试...
湖北省部分重点中学2013-2014学年上学期高二英语期中试...
湖北省部分重点中学2013-2014学年上学期高二英语期中试卷新人教版_英语_高中教育...湖北省武汉市部分重点中... 9页 1下载券 人教版高一英语期末考试... 11页 ...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二化学上学期...
湖北省武汉市部分重点中学2013-2014学年高二化学上学期期末考试 试题 新人教版_理化生_高中教育_教育专区。湖北省部分重点中学 2013—2014 学年度上学期高二期末考试...
湖北省武汉市部分重点中学2014-2015学年高二英语下学期...
湖北省武汉市部分重点中学2014-2015学年高二英语学期期末考试试题_英语_高中...湖北省武汉市部分重点中学 2014-2015 学年度下学期高二期末考试 英语试卷第Ⅰ卷...
...中学2013-2014学年高二英语上学期期末考试试题新人...
湖北省孝感高级中学2013-2014学年高二英语上学期期末考试试题新人教版_英语_高中...150 分 考试用时:120 分钟 第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共...
湖北省武汉市部分重点中学2014-2015学年高二上学期期末...
湖北省武汉市部分重点中学2014-2015学年高二上学期期末考试英语试题 Word版含答案_高中教育_教育专区。武汉市部分重点中学 2014-2015 学年度第一学期期末考 试 高二...
更多相关标签:
人教版高二上学期语文 | 湖北省武汉市洪山区 | 湖北省武汉市 | 湖北省武汉市武昌区 | 湖北省武汉市卫星地图 | 湖北省武汉市黄陂区 | 湖北省武汉市东西湖区 | 湖北省武汉市江夏区 |