当前位置:首页 >> 英语 >>

高二英语11月份午练


高二英语 11 月份午练
倒装结构专练 1 1. -Do you know Jim quarreled with his brother? (1991 年全国卷) -I don't know, ______ . A. nor don't I care B. nor do I care C. I don't care neither D. I don't care also 2. Not until all the fish died in the riverhow serious the pollution was .(1995 年全国 卷) A. did the villagers realize B. the villagers realized C. the villagers did realize D. didn't the villagers realize 3. Not a single song ___ at yesterday's party. (2000 年上海卷) A. she sang B. sang she C. did she sing D. she did sing 4. I finally got the job I dreamed about. Never in all my life ________ so happy! A. did I feel B. I felt C. I had felt D. had I felt 5. So difficult ______ it to live in an English-speaking country that I determined to learn English well. (2001 年上海卷) A. I have felt B. have I felt C. I did feel D. did I feel 6. Only when the war was over ______ to his hometown? (2001 年上海春季) A. did the young soldier return B. the young soldier did return C. returned the young soldier D. the young soldier returned 7. ______can you expect to get a pay rise. (2001 年北京春季) A. With hard work B. Although work hard C. Only with hard work D. Now that he works hard 8. — You forgot your purse when you went out. — Good heavens, __________.(2002 年上海卷) A. so did I B. so I did C. I did so D. I so did 9. Not only _____ interested in football but _____ beginning to show an interest in it. (2002 年上海春季) A. the teacher himself is, all his students are B. the teacher himself is, are all his students C. is the teacher himself, are al his students D. is the teacher himself, all his students are 10. The old couple have been married for 40 years and never once _______ with each other. (2003 年全国卷) A. they had quarreled B. they have quarreled C. have they quarreled D. had they quarreled

高二英语 11 月份午练
非谓语动词专项训练 2 1. The Chinese are proud of the 29th Olympic Games ________ in Beijing in 2008. (2006 年四川卷) A. hold B. holding C. held D. to be held 2. _________ with so much trouble, we failed to complete the task on time. (2006 年 四川卷) A. Faced B. Face C. Facing D. To face 3. A good story does not necessarily have to have a happy ending, but the reader must not be left _________.(2006 年天津卷) A. unsatisfied B. unsatisfying C. to be unsatisfying D. being unsatisfied 4. When _______ different cultures, we often pay attention only to the differences without noticing the many similarities. (2006 年浙江卷) A. compared B. being compared C. comparing D. having compared 5. It remains _______ whether Jim will be fit enough to play in the finals. (2006 年 浙江卷) A. seen B. to be seen C. seeing D. to see 6. Isn’t it time you got down to _____the papers? (2006 年重庆卷) A. mark B. be marked C. being marked D. marking 7. _______for the breakdown of the school computer network, Alice was in low spirits. (2006 年福建卷) A. Blaming B. Blamed C. To blame D. To be blamed 8. No matter how frequently_______, the works of Beethoven still attract people all over the world. (2006 年广东卷) A. performed B. performing C. to be performed D. being performed 9. _______ this cake, you'll need 2 eggs, 175 g sugar and 175 g flour. (2006 年广 东卷) A. Having made B. Make C. To make D. Making 10. AIDS is said ________the biggest health challenge to both men and women in that area over the past few years. (2006 年湖北卷) A. that it is B. to be C. that is has been D. to have been

高二英语 11 月份午练
非谓语动词专项训练 3 1. In the dream Peter saw himself ___ by a fierce wolf, and he woke suddenly with a start. (2006 年春季上海) A. chased B. to be chased C. be chased D. having been chased 2. Police are now searching for a woman who is reported to ____ since the flood hit the area last Friday. (2006 年山东卷) A. have been missing B. have got lost C. be missing D. get lost 3. It is difficult to imagine his ________the decision without any consideration. (2006 年陕西卷) A. accept B. accepting C. to accept D. accepted 4. Faced with a bill for﹩10,000,________. (2006 年陕西卷) A. John has taken an extra job B. the boss has given john an extra job C. an extra job has been taken D. an extra job has been given to John 5. He hurried to the booking office only _________that all the tickets had been sold out. (2006 年陕西卷) A. to tell B. to be told C. telling D. told 6. Eugene’s never willing to alter any of his opinions. It’s no use ____ with him. (2006 年上海卷) A. to argue B. arguing C. argued D. having argued 7. Energy drinks are not allowed _____ in Australia but are brought in from New Zealand. (2006 年上海卷) A. to make B. to be made C. to have been made D. to be making 8. Russ and Earl were auto mechanics _____ the same pay, but Earl had more ambition. (2006 年上海卷) A. to earn B. to have earned C. earning D. earned 9. The mother felt herself ____ cold and her hands trembled as she read the letter from the battlefield. (2006 年上海卷) A. grow B. grown C. to grow D. to have grown 10. _____ automatically the e—mail will be received by all the club members. (2006 年上海卷) A. Mailed out B. Mailing out C. To be mailed out D. Having mailed out

高二英语 11 月份午练
非谓语动词专项训练 4 1. When______ help, one often says “Thank you.” or “It’s kind of you.” (2005 年福建卷) A. offering B. to offer C. to be offered D. offered 2. The repairs cost a lot, but it’s money ________ well. (2005 年湖北卷) A. to spend B. spent C. being spent D. spending 3. _______from other continents for millions of years, Australia has many plants and animals not found in any other country in the world. (2005 年湖北卷) A. Being separated B. Having separated C. Having been separated D. To be separated 4. __ in a white uniform, he looks more like a cook than a doctor. (2005 年湖南卷) A. Dressed B. To dress C. Dressing D. Having dressed 5. I send you 100 dollars today, the rest __ in a yew. (2005 年湖南卷) A. follows B. followed C. to follow D. being followed 6. I really can’t understand _______ her like that. (2005 年安徽卷) A. you treat B. you to treat C. why treat D. you treating 7. You should understand the traffic rule by now. You’ve had it ______often enough. (2005 年天津卷) A. explaining B. to explain C. explain D. explained 8. I don’t want ______like I’m speaking ill of anybody, but the manager ’s plan is unfair. (2005 年天津卷) A. to sound B. to be sounded C. sounding D. to have sounded 9. ______ more about university courses, call (920) 746—3789. (2005 年浙江卷) A. To find out B. Finding out C. Find out D. Having found out 10. Daddy didn’t mind what we were doing, as long as we were together, __________fun. (2005 年重庆卷) A. had B. have C. to have D. having

高二英语 11 月份午练
非谓语动词专项训练 11 1. —What should I do with this passage? — __________to the main idea of each paragraph. (2005 年重庆卷) A. Finding out B. Found out C. Find out D. To find out 2. ______ and happy, Tony stood up and accepted the prize. (2006 年全国卷 I) A. Surprising B. Surprised C. Beingsurprised D. To be surprising 3. We often provide our children with toys, footballs or basketballs, __________ that all children like these things. (2006 年全国卷 II) A. thinkingB. thinkC. to think D. thought 4. My cousin came to see me from the country, _________me a full basket of fresh fruits. (2006 年安徽卷) A. brought B. bringing C. to bring D. had brought 5. Mr. Green stood up in defense of the 16-year-old boy, saying that he was not the one______. (2006 年安徽卷) A. blamed B. blaming C. to blame D. to be blamed 6. There have been several new events _________ to the program for the Beijing Olympic Game. (2006 年北京卷) A. add B. to add C. adding D. added 7. I can’t stand _________ with Jane in the same office.She just refuses _______talking while she works. (2006 年北京卷) A. working; stopping B. to work; stopping C. working; to stop D .to work; to stop 8. The parents suggested ___ in the hotel room but their kids were anxious to camp out during the trip. (2006 年春季上海) A. sleep B. to sleep C. sleeping D. having slept 9. There are hundreds of visitors ___ in front of the ArtGallery to have a look at Van Gogh’s paintings. (2006 年春季上海) A. waited B. to wait C. waiting D. wait 10. ___ the employees’ working efficiency, the supervisor will allow them to have a coffee break. (2006 年春季上海) A. Improving B. To improve C. Having improved D. Improved

答题卡

1
1 [A] [B] [C] [D] 2 [A] [B] [C] [D] 3 [ A] [B] [ C] [ D] 4 [A] [B] [C] [D] 5 [A] [B] [C] [D] 6 [A] [B ] [C] [D] 7 [A] [B] [C] [D] 8 [A] [B] [C] [D] 9 [A] [B ] [C] [D] 10 [A] [B] [C] [D]

2
1 [A] [B] [C] [D] 2 [A] [B] [C] [D] 3 [ A] [B] [ C] [ D] 4 [A] [B] [C] [D] 5 [A] [B] [C] [D] 6 [A] [B ] [C] [D] 7 [A] [B] [C] [D] 8 [A] [B] [C] [D] 9 [A] [B ] [C] [D] 10 [A] [B] [C] [D]

3
1 [A] [B] [C] [D] 2 [A] [B] [C] [D] 3 [ A] [B] [ C] [ D] 4 [A] [B] [C] [D] 5 [A] [B] [C] [D] 6 [A] [B ] [C] [D] 7 [A] [B] [C] [D] 8 [A] [B] [C] [D] 9 [A] [B ] [C] [D] 10 [A] [B] [C] [D]

4
1 [A] [B] [C] [D] 2 [A] [B] [C] [D] 3 [ A] [B] [ C] [ D] 4 [A] [B] [C] [D] 5 [A] [B] [C] [D] 6 [A] [B ] [C] [D] 7 [A] [B] [C] [D] 8 [A] [B] [C] [D] 9 [A] [B ] [C] [D] 10 [A] [B] [C] [D]

5
1 [A] [B] [C] [D] 2 [A] [B] [C] [D] 3 [ A] [B] [ C] [ D] 4 [A] [B] [C] [D] 5 [A] [B] [C] [D] 6 [A] [B ] [C] [D] 7 [A] [B] [C] [D] 8 [A] [B] [C] [D] 9 [A] [B ] [C] [D] 10 [A] [B] [C] [D]



相关文章:
高中午练
高中午练_高二数学_数学_高中教育_教育专区。江苏省淮北中学高二数学午间练习(文 2)时间:2012、12、11 一、填空题(每题 5 分) 1. 已知函数 f(x)=ax +c...
11周周练与午练_图文
11周周练与午练 - 高二地理(下)第 11 周练习 班别: 姓名: 1 D 2 C 3 C 4 C 5 A 6 D 7 D 8 A 9 A 10 D 11 C 12 B...
高二地理午练(第八周)_图文
高二地理午练(第八周) - 高二年级第八周地理午练(3 31 日) 图 1 为甲、乙丙地附近等高线(米)简图,设计在甲、乙间修建一条公路。 读图完成 1-3 题...
午练12
洪翔中学高二年级英语午练试题(十二)(满分:57 时间:50 分钟) 2014-1-16 I...on; with 11. The premier said angrily that it was some leaders’...
高二午练(第四周)
高二午练(第四周) - 高二第三周午练(3 3 日) 脐橙是亚热带的代表水果。湖南新宁县地处湘桂边境,山清水秀,环 境独特,所产脐橙品质优良,享誉世界,是我国...
5、11.午练
5、11.午练 - 中考复习综合了练习 姓名 得分 【2017、5、11 午练,九(3)班,时间 40 分钟,分值 100 分】 1、阅读下面文字,请根据拼音在括号内填写相应的...
午练9
午练9_数学_高中教育_教育专区。八年级英语上册午练九时间:30 分钟 总分:50 分 命题人:赵慧锋 一. 写出下列形容词的比较级和最高级(10 分) lazy brave ...
2017-2018学年高二地理第一周午练
2017-2018学年高二地理第一周午练 - 2017―2018 学年高二下学期地理科第一周午练 北京(40°N)某中学高中生开展地理课外活动,在连续三个月 内三...
初二英语第二单元复习午间练习十一 2016
初二英语第二单元复习午间练习十一 2016-3-23 班级___姓名___ 一、快速说出...初二英语上 时态复习练习... 3页 免费 初二英语时态复习专项练... 4页 1...
高二文科数学午练2016.12.9
高二文科数学午练2016.12.9 - 高二文科数学午练 2016.12.9 1 、在平面直角坐标系 xOy 中,焦点为 F(5 , 0) 的抛物线的标准方...
更多相关标签: