当前位置:首页 >> 语文 >>

新视野视听说教程第二册第六单元测试题


新视野视听说教程第二册第六单元测试题(二级) 试卷编号: T2-U6-VLS2-HJW 考试时间: 45 分钟 满分: 25 分

Part 1 Short dialogs and multiple choice questions (Each item: 1) Directions:Listen to the short dialogs, then choo

se the correct answers to the questions. You will hear the recording twice. After the first playing, there will be time for you to choose the correct answers. Use the second playing to check your answers.

1. A. Idiots like to wear jeans. B. Gentlemen wear best-quality trousers. C. Old-looking jeans are preferred. D. New jeans are preferred.

2. A. It is worthwhile to buy the expensive sunglasses. B. It is not worthwhile to buy the expensive sunglasses. C. Cheaper sunglasses sell well. D. Expensive sunglasses sell well.

3. A. The man thinks negatively about them while the woman is positive about them. B. The woman thinks negatively about them while the man is positive about them. C. Both the man and woman think they play a positive role. D. Both the man and woman think they play a negative role.

4. A. They are proud of their beautiful figures. B. They are too worried about their appearance. C. They are beautiful. D. They are too thin.

5. A. They are really too short. B. They are really too long. C. They will look well if one wears suitable shoes. D. They will look well if the tailor shortens them a bit.

6. A. Long skirts are in fashion this summer. B. She prefers to wear miniskirts. C. She likes very long skirts. D. She dislikes very long skirts.

7. A. He has little sense of style. B. He is good at choosing a tie that matches his shirt. C. He likes polka dots. D. He favors stripes.

8. A. She cleaned the man's shoes. B. She discarded the man's shoes. C. She bought the man a new pair of shoes. D. She helped the man look for his sneakers.

9. A. He was a late starter on his career path. B. Early success brings lifelong happiness. C. Often there is a high price to pay for success. D. A high salary is the key to satisfaction.

10.

A. Shanghai has been on the same level with Paris. B. The chances of Shanghai becoming a fashion capital are small. C. Shanghai may soon rival Paris and Milan D. Shanghai lacks the elements that make a fashion leader.
Part 1 Short dialogs and multiple choice questions (每小题: 1 分; 满分:10 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 C A D B C D A B C C 我的答案 C A D B C D A B C C 客观

Part 2 Short passages and multiple choice questions (Each item: 1) Directions:Listen to the following recording, then choose the correct answers to the questions. You will hear the recording twice. After the first playing, there will be time for you to choose the correct answers. Use the second playing to check your answers. Questions 11 to 15 are based on the same passage or dialog.

11. Which of the following is NOT mentioned as an example of fashion? A. English. B. Mathematics. C. Clothes. D. Computer program writing. 12. According to the passage, when will a fashion trend start? A. When most people begin to like something new. B. When important people begin to wear something new or different. C. When something different is introduced from abroad. D. When something in the past attracts the public attention. 13. What is the main feature of fashion? A. Satisfying the young. B. Overlooking the old. C. Beauty.

D. Change. 14. Why are some people against fashion? A. Because they don't like spending money on clothes. B. Because they don't like change. C. Because they enjoy variety. D. Because it causes waste. 15. What is the main idea of this passage? A. The social and economic role of fashion. B. The definition and evolution of fashion. C. The functions and characteristics of fashion. D. The constant changes of fashion.
Part 2 Short passages and multiple choice questions (每小题: 1 分; 满分:5 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 1 0 1 A B D C C 我的答案 A B D D C 客观

Part 3 Short passages and True/False questions (Each item: 1) Directions:Listen to the following recording, then mark the statements T (true) or F (false). You will hear the recording twice. After the first playing, there will be time for you to write the correct answers. Use the second playing to check your answers. Questions 16 to 20 are based on the same passage or dialog.

16. Fashion design started about a thousand years ago. T F 17. Fashion designing grew because of increased tourism. T F 18. Jackie Kennedy, Marylin Monroe and Jane Mansfield are examples of famous people promoting fashion designing. T F

19. Fashion designers limited their attentions to famous people in the 1960s. T F 20. In the decades following 1960, fashionable clothes were available to the mass market. T F
Part 3 Short passages and True/False questions (每小题: 1 分; 满分:5 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 0 1 0 1 0 A A B B B 我的答案 B A A B A 客观

Part 4 Long dialogs and multiple choice questions (Each item: 1) Directions:Listen to the following recording, then choose the correct answers to the questions. You will hear the recording twice. After the first playing, there will be time for you to choose the correct answers. Use the second playing to check your answers. Questions 21 to 25 are based on the same passage or dialog.

21. What does the woman suggest? A. Buying the man a suit for work. B. Buying the man a suit for travel. C. Buying herself a suit for work. D. Buying herself a suit for modeling. 22. What does the woman think about the suit the man is wearing? A. It looks handsome. B. It looks outdated. C. It should be cleaned. D. It should be ironed. 23. Why doesn't the man like the jacket the woman recommends? A. Because it is single-breasted (单排扣的). B. Because it is double-breasted (双排扣的). C. Because it is brown. D. Because it looks out of style. 24. What kind of trousers does the man dislike?

A. Dark blue trousers. B. Short trousers. C. Black trousers. D. Brown trousers. 25. What does the woman think about the black trousers? A. They are too long. B. They are too short. C. They can be shortened if they are too long. D. They should be longer.
Part 4 Long dialogs and multiple choice questions (每小题: 1 分; 满分:5 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 1 0 1 A C B C C 我的答案 A C B D C 客观


相关文章:
(二级起点)新视野视听说第三册第6单元测试
(二级起点)新视野视听说第册第6单元测试_英语考试_外语学习_教育专区。返回我的课程 测试成绩报告单 任课教师已设定暂时不显示本试卷的标准或参考答案。 请注意...
新视野视听说教程第二册第七单元测试题
新视野视听说教程第二册第单元测试题_英语考试_外语学习_教育专区。新视野视...6. A. More than 30 pounds. B. Exactly 30 pounds. C. Less than 30 ...
新视野视听说教程第二册第九单元测试题
新视野视听说教程第二册第单元测试题_英语考试_外语学习_教育专区。新视野视听说...6. A. He will fasten his seatbelt. B. He will loosen his seatbelt. ...
新视野视听说教程第二册第八单元测试题
新视野视听说教程第二册第单元测试题_语文_小学教育_教育专区。新视野视听说教程...6. A. The man is for harsh punishments while the woman is against them...
新视野大学英语视听说教程第二册答案6单元
新视野大学英语视听说教程第二册答案6单元_哲学_高等教育_教育专区。选填,简要介绍文档的主要内容,方便文档被更多人浏览和下载。II. Listening Skills Dialog 1 Girl...
新视野大学英语视听说教程第2册单元测试答案 unit test 9
新视野大学英语视听说教程第2册单元测试答案 unit test 9_英语考试_外语学习_教育专区。Unit 9 Are you safe today? Done with this task. Your current score:...
新视野视听说第二册第一单元
新视野视听说第二册第单元_英语学习_外语学习_教育专区。Task 1 Unit 1 Unit 2 Unit 3 Unit 4 Unit 5 Unit 6 Unit 7 Unit 8 Unit 9 Unit 10 Task 1...
新视野视听说教程第二册第五单元测试题
新视野视听说教程第二册第单元测试题_语文_高中教育_教育专区。新视野视听说...6. A. She started riding a pony when she was very young. B. She ...
新视野大学英语视听说教程2(第二版)答案(带unit test)
新视野大学英语视听说教程2(第二版)答案(带unit test)_英语考试_外语学习_教育专区。新视野大学英语视听说教程 2(第二版) 答案(带 unit test) Unit1 Listening...
新视野大学英语视听说教程第2册单元测试答案 unit test 7
新视野大学英语视听说教程第2册单元测试答案 unit test 7_英语考试_外语学习_教育...demand 6. Hey, Mike, where are you ___? A. of to B. off to C....
更多相关标签:
新视野视听说教程2 | 新视野视听说教程4 | 新视野视听说教程答案 | 新视野视听说教程3 | 新视野视听说教程网站 | 新视野视听说教程 | 新视野大学视听说教程 | 新视野第三版第二册 |