当前位置:首页 >> 语文 >>

新视野视听说教程第二册第五单元测试题


新视野视听说教程第二册第五单元测试题(二级) 试卷编号: T1-U5-VLS2-HJW 考试时间: 45 分钟 满分: 25 分

Part 1 Short dialogs and multiple choice questions (Each item: 1) Directions:Listen to the short dialogs, then choo

se the correct answers to the questions. You will hear the recording twice. After the first playing, there will be time for you to choose the correct answers. Use the second playing to check your answers.

1. A. She is all for it. B. She is completely against it. C. She is willing to accept a dog, but on certain conditions. D. She needs only a dog that can do a lot of hard work.

2. A. The man is in favor of it while the woman is against it. B. The woman is in favor of it while the man is against it. C. Both the man and woman are in favor of it. D. Both the man and woman are against it.

3. A. The man and woman know there is a law against keeping exotic birds. B. The man and woman are against keeping exotic birds. C. The man thinks we had better treat an exotic bird as a toy. D. The woman thinks intelligent birds have more health problems.

4. A. The woman likes ants while the man is horrified by their eating dead insects. B. The woman dislikes the complex society of ants while the man appreciates it. C. Both the man and woman are horrified by the cooperative society of ants. D. Both the man and woman appreciate the cooperative society of ants.

5. A. A ladybird lives only in Germany. B. A ladybird is believed to bring good luck. C. A ladybird especially likes to stay on a lady's shoulder. D. A ladybird is a female bird.

6. A. She started riding a pony when she was very young. B. She once worked at stables. C. Both A) and B). D. Her uncle worked at the local stables.

7. A. His parents wanted him to learn to be responsible. B. His parents believed it was good for his health. C. His parents hoped he would not be lonely. D. All of the above.

8. A. She is being bothered by the dog. B. She likes the dog very much. C. He is bored with the dog. D. He wants to concentrate on his work.

9. A. To take her dog. B. To give his dog to her. C. To take her cat. D. To take the landlord's cat.

10.

A. The woman jokes that as rare animals of the world, pandas enjoy comfortable lives and the care of the world. B. The woman finds the pandas boring while the man found their life valuable. C. The man wants the pandas to eat less while the woman wanted them to sleep less. D. Both the man and woman believes the pandas were good only for eating and sleeping.
Part 1 Short dialogs and multiple choice questions (每小题: 1 分; 满分:10 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 1 1 1 1 1 1 1 1 1 0 C B B D B C A D C B 我的答案 C B B D B C A D C A 客观

Part 2 Short passages and multiple choice questions (Each item: 1) Directions:Listen to the following recording, then choose the correct answers to the questions. You will hear the recording twice. After the first playing, there will be time for you to choose the correct answers. Use the second playing to check your answers. Questions 11 to 15 are based on the same passage or dialog.

11. How could the repairman get into the apartment? A. Making an appointment with the woman. B. Making an appointment with the woman's husband. C. Climbing through the window. D. Using the key put under the mat. 12. How is the woman going to pay the repairman? A. By mailing him the check. B. By mailing him cash. C. By leaving the money on the table. D. By leaving the check on the table. 13. What advice did the woman give the repairman? A. Not to talk to the dog. B. Not to talk to the parrot.

C. To play with the dog. D. To play with the parrot. 14. What did the dog do when the repairman entered? A. It jumped on him at once. B. It barked. C. It looked on quietly. D. None of the above. 15. What may happen after the repairman replied to the parrot? A. The repairman may laugh at the parrot. B. The repairman may play with the dog. C. The dog may attack the repairman. D. The dog may attack the parrot.
Part 2 Short passages and multiple choice questions (每小题: 1 分; 满分:5 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 1 0 1 D A B D C 我的答案 D A B C C 客观

Part 3 Short passages and True/False questions (Each item: 1) Directions:Listen to the following recording, then mark the statements T (true) or F (false). You will hear the recording twice. After the first playing, there will be time for you to write the correct answers. Use the second playing to check your answers. Questions 16 to 20 are based on the same passage or dialog.

16. The saucer from which the cat is licking milk is extremely old and worthless. T F 17. The collector says he needs the cat to catch mice. T F 18. Twenty dollars does not seem a very high offer for a cat. T F

19. The owner refuses to sell his cat at whatever price. T F 20. Many people have tried to get the saucer, but in vain. T F
Part 3 Short passages and True/False questions (每小题: 1 分; 满分:5 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 1 0 1 B A B A A 我的答案 B A B B A 客观

Part 4 Long dialogs and multiple choice questions (Each item: 1) Directions:Listen to the following recording, then choose the correct answers to the questions. You will hear the recording twice. After the first playing, there will be time for you to choose the correct answers. Use the second playing to check your answers. Questions 21 to 25 are based on the same passage or dialog.

21. Why is the cat called Bo? A. The cat is named after a clown called Bo. B. The cat is named after a singer called Bo. C. A jazz composer called Bo gave the cat the name. D. A magician called Bo gave the cat the name. 22. Why does the woman call her cat a rascal? A. He lives in the countryside. B. He runs out in the fields. C. He catches various kinds of animals. D. He attacks a vet. 23. Why was the woman concerned about the cat one day? A. He killed too many animals. B. He was run over by a car. C. He jumped down from too high a place. D. He could not walk steadily. 24. What happened at the vet's clinic?

A. The cat attacked the vet. B. The cat ran away from the vet's. C. The vet gave the cat a thorough checkup. D. The vet gave the cat a shot. 25. Why was the cat limping? A. He got hurt in a traffic accident. B. He fell out of a window. C. He wanted attention and love. D. He was feeling playful.
Part 4 Long dialogs and multiple choice questions (每小题: 1 分; 满分:5 分) 小题 得分 对错 1. 2. 3. 4. 5. 1 1 0 1 0 B C B A A 我的答案 B C D A C 客观


相关文章:
新视野视听说教程第二册第五单元测试题
新视野视听说教程第二册第五单元测试题_语文_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档新视野视听说教程第二册第五单元测试题_语文_高中教育_教育...
新视野视听说2第五单元网上测试题
个人测试成绩记录试卷:新视野视听说教程第二册第五单元测试题 编号:VLS2-U5-LC 姓名: 登录: 老师是否已批卷:尚未批卷 图例: Right or marked by instructor ...
新视野视听说第二册第五单元答案
新视野视听说第二册第五单元答案_司法考试_资格考试/认证_教育专区。今日...11页 免费 新视野视听说教程第二册... 49页 免费喜欢此文档的还喜欢 ...
新视野视听说第2册 第5单元听力原文和参考答案
新视野视听说第2册 第5单元听力原文和参考答案_英语学习_外语学习_教育专区。新视野视听说第2册 第5单元听力原文和参考答案 Unit 05 Dose your best friends have...
新视野大学英语视听说教程第2册单元测试答案 unit test 5
新视野大学英语视听说教程第2册单元测试答案 unit test 5_英语考试_外语学习_教育专区。Unit 5 Does your best friend have four legs? Done with this task. ...
新视野视听说教程第5单元test答案
新视野视听说教程第5单元test答案_英语学习_外语学习_教育专区。1. (Listen to...skip round 2. I've heard that McDonald's is losing market ___ in the...
新视野视听说教程第三册第五单元测试题(二级)
新视野视听说教程第册第五单元测试题(二级)_英语考试_外语学习_教育专区。新视野大学英语第二版视听说教程第三册第五单元测试题(quizzes)Part...
(二级起点)新视野视听说第三册第5单元测试
试卷:(二级起点)新视野视听说第册第 5 单元测试 试卷编号:vls-b3-u5-zw 姓名: 登录: 图例: Right 学号: 交卷: Wrong 试卷满分:100 班级: 上机地址: To...
新视野大学英语视听说教程2(第二版)答案(带unit test)
新视野大学英语视听说教程2(第二版)答案(带unit test)_英语考试_外语学习_教育专区。新视野大学英语视听说教程 2(第二版) 答案(带 unit test) Unit1 Listening...
新视野大学英语视听说教程2前5单元答案
新视野大学英语视听说教程25单元答案 隐藏>> U1 II Listening Skills 1, B 2, B 3, D 4, C 5, A III 1, 2, 3, 4, 5, Task1 F T F T F...
更多相关标签:
新视野视听说教程答案 | 新视野视听说教程1 | 新视野视听说教程3 | 新视野视听说教程网站 | 新视野视听说教程2 | 新视野大学视听说教程 | 新视野视听说教程 | 新视野视听说教程4 |