当前位置:首页 >> 英语 >>

Unit 4 Wildlife protection 单元检测


Unit 4 Wildlife protection 单元检测(新人教必修 2) 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 l 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答 题卡上将该项涂黑。 21.--- Have you enjoyed camping in ______wild

with your friends? — Never. I’m afraid that my life is in _____danger there. A. the;a B. /;the C. a;the D. the;/ 22. —What time is it? —Sorry, my watch ______ and it ______ at the shop now. A. broken; is being repaired B. has broken; is repaired C. has broken; is being repaired D. is broken; is repaired 23. Some measures should be taken to ______ animals______. A. stop; from damaging B. keep; damaging C. protect; from being damaged D. prevent; from damaging 24. Scientists have many theories about how the universe ______into being. A. came B. was coming C. had come D. would come 25.As the air is being polluted,many kinds of wild animals are______. A.died B. dying down C.dying out D. being died 26.I would appreciate_______,to be frank,if goods could be delivered as soon as possible. A. it B. this C. you D. myself 27.Once harm is _______ to the eco-system, all species will ______, including man himself. A. made; be in danger B. done; be dangerous C. caused; be endangered D. done; be in danger 28. The accident ______ her careless .
1

A. resulted in B. resulted from C. as a result of D. as a result 29. ____ a report from WWF, the global warming has greatly_ ____ wildlife on the earth, destroying or damaging the habitats they are living in. A. According to; affected B. With; effected C. From; effect on D. For; endangered 30. Flying carpet, please show me a place ______is some wildlife protection. A. that B. in which C. where D .where there 31. Nathalie suggested the problem worth paying attention ______at the meeting. A. to be discussed B to been discussed C. being discussed D. be discussed 32. Believe it or not, Levy’s sister suddenly ______crying when we were eating. A .burst into B. burst in C. burst out D. burst on 33. Beijing was attacked by such a terrible sandstorm ______few residents had ever experienced before. A. as B. which C. and it was D. that 34.To our ______, Jane’s illness proved not to be as serious as expected before. A. judgement B. relief C. opinion D. mercy 35.Sally worked in the evening to finish her report _______her boss could read it first the next morning. A. because B. as a result C. so that D. in case
第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,共 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选 项,并在答题卡上将该项涂黑。

A church built with 57 cents
A sobbing little girl stood near a small church. She had just been turned away because it was too “__36__”. “I can’t go to Sunday School,” Hattie May __37__ to the pastor as he walked by. Dr Russell H. Conwell, the church’s pastor(牧师), took her by the hand and found a __38__for her in the Sunday School class. The child was so happy that she went to bed that night thinking of the children who have no place to worship Jesus. About two years later, little Hattie May lay__39__ in one of the poor buildings near the church. Her parents __40__the church’s pastor to deal with the final
2

arrangements. Hattie May’s mother gave the pastor a tiny purse which was found as her poor little body was being moved. The purse __41__57 cents and a note written in__42_ hand-writing. The note read “This is to help build the little church bigger __43__ more children can go to Sunday School.” When the pastor ___44__ read that note, he knew instantly what he would do. He challenged his deacons to get busy and__45__ enough money for the larger building. A newspaper learned of the story and __46__ it. Finally, It was read by a Realtor who offered them a parcel of land worth many thousands. When told that the church could not pay so much, he __47__it for 57 cents. Church members gave selflessly and $250,000 was __48__ raised for a new church building. Hattie May’s dream was coming true. Temple Baptist Church in Philadelphia at last __49__ to a large church with a seating capacity (容量) of 3,300. Conwell and the church then built the Samaritan Hospital—to __50__ quality medical care for those who lived in the __51__. Joel Barker exactly says, “Vision (幻想) without action is only a __52__. Action without vision just passes the time. Vision with action can __53__ the world.” Hattie May had a vision and she acted. She worked hard to __54__ 57 cents. A church had a vision and acted. Through hard work and sacrifice, they made almost __55__ dreams come true. 36. A. ancient B. empty C. crowded D. broken 37. A. smiled B. sobbed C. signed D. pointed 38. A. place B. school C. church D. home 39. A. alive B. awake C. asleep D. dead 40. A. thought of B. called for C. suggested D. waited for 41. A. included B. put C.contained D.containing 42. A. familiar B. popular C. common D. childish 43. A. because B. so C. but D. though 44. A. happily B. excitedly C. tearfully D. interesting 45. A. asked B. raised C. ordered D. selected 46. A. copied B. written C. published D. noted 47. A. took B. paid C. offered D. bought 48. A. easily B. finally C. hardly D. usually 49. A. changed B. turned C. grew D. reached 50. A. provide B. share C. enjoy D. design
3

51. A. school 52. A. mistake 53. A. follow 54. A. save 55. A. untrue

B. church B. dream B. escape B. lend B. realistic

C. hospital C. picture C. change C. offer C. actual

D. neighborhood D. pattern D. catch D. borrow D. impossible

第三部分:阅读理解(共两节,40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,共 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在答题 卡上将该项涂黑。

A Wildlife faces threats(威胁) from habitat destruction, pollution, and other human actions. Although protecting wildlife may seem too hard at times, even small actions in your own neighborhood can help protect many different animals. Here are some tips on how to protect wildlife through small actions. 1. Create wildlife friendly areas in your backyard. When trying to make your garden more beautiful, you can choose plants that can provide food and shelter to native wildlife. This will also help cut down on pollution. Add bird or bat houses to your yard or garden to attract and shelter these species. 2.Avoid harming the natural ecosystem(生态系统) in your area. Some plants from other places can kill or harm native plants that provide food and shelter for wildlife. 3. . By using less water and fewer fuels, you will be helping to protect the wildlife around you. Take buses or the subway when you can, turn off electric devices when you’re not using them, take shorter showers, and keep your room temperature at or below 68 degrees during the winter. 4. Buy products that are wildlife friendly. Don’t buy products that are made from endangered animals. Keep in mind that some endangered animals are killed by traps, catches or hunters who are after other wildlife within the same habitats. 5. Donate money or time to organizations that protect wildlife and their habitats. You can give money to organizations or groups that protect
4

wildlife species in your neighborhood. 56. We infer that the purpose of this passage is to . A. tell us why protecting wildlife is extremely important now B. suggests that we protect wildlife through actions C. explain why protecting wildlife is not as hard as people think D. give us some tips on how to protect wildlife through small actions 57. Which of the following threats to wildlife is NOT mentioned in the passage? A. Animal diseases. B. Loss of habitat C. Pollution D. Hunters 58. What’s the best title for the third point? A. Have a greener lifestyle. B. Use less water and fewer fuels. C. Take a bus when you go out D. Try a new kind of life 59. In which section of a newspaper would you most probably read this passage? A. Environment B. Teaching C. Business D. Geography B When I was small and my grandmother died, I couldn't understand why I didn't cry. But that night when my dad tried to cheer me up, my laughter turned to tears. So it came as no surprise to learn that researchers believe crying and laughing are controlled by the same part of the brain. Just as laughing has many health advantages, scientists are discovering that so does crying. Whatever helps us to reduce pressure is important to our emotional health, and crying seems to work well. One study found that 85 percent of women and 73 percent of men reported feeling better after crying. Besides, tears attract help from other people. Researchers agree that when we cry, people around us become kinder and friendlier and they are more ready to provide support and comfort. Tears also enable us to understand our emotions better; sometimes we don't even know we're very sad until we cry. We learn about our emotions through crying, and then we can deal with them. Just as crying can be healthy, not crying—holding back tears of anger, pain or suffering—can be bad for physical health. Studies have shown that too much
5

control of emotions can lead to high blood pressure, heart problems and some other illness. If you have a health problem,doctors will certainly not ask you to cry. But when you feel like crying, don't fight it. It's a natural and healthy emotional response. 60.Why didn't the author cry when her grandmother died? A.Because her father did not want her to feel too sad. B.Because she did not love her grandmother. C.Because she was too shy to cry at that time. D.The author doesn't give the explanation. 61. It can be inferred from the text that ________. A.emotional health has a close relationship to physical health B.crying does more good to health than laughing C.crying and laughing play the same roles D.there are two ways to keep healthy 62.Which of the following is NOT mentioned as a possible benefit of crying? A.Fewer hear t problems. B.Reduced blood pressure. C.More sympathy from others. D.Better eyesight. 63. What is the author's attitude to “crying”? A.Negative. B. Positive. C.Touched. D. Upset. C

I Take Action for a Better World : Volunteers Needed Six months’ preparation in Denmark: Africa studies, team work combined with social work with risk group teenagers. Six months’ community work in Malawi in People to People Projects: Child Aid, HIV/AIDS Figure and Teacher Training. Qualifications(条件):18 years, hard—working and social engagement. Please contact us by email: takeaction@betterworld.com
6

Part-time Work with Exchange Students YOUTH International is a non-profit high school foreign exchange student organization. We welcome teenagers from over 80 countries worldwide and provide host families. The Community Representative is a part-time position designed for people with a strong desire to do something rewarding in the community and earn some extra money. Applicants (申请人)best suited for this work should enjoy teenagers, have a strong interest in cross—cultural communication , and feel comfortable network. Full training and support will be provided through branch offices throughout the U.S. Positions available in most states. If interested, please email:staff@youth.org or call 888-123-9872.

International Summer Job Hi , I’m an ESL student in China . I’m 20, quite and polite, and I speak reasonable English. I am looking for a summer job in an English-speaking country. I can teach Chinese or do house and garden work, and cook Chinese dishes. Can anybody offer me a job? I don’t need to earn much, just enough in 2 months (July-August) to pay for my return ticket to China. My goal is to improve my English and see a bit more of the world.

International? A.One who enjoys working with teenagers from different countries. B. One who hopes to take action in fighting against diseases. C. One who has a strong desire to improve his or her English. D. One who wants to earn some pocket money in the program. 65.Where will Jack, a volunteer, receive the training before he is sent to work in Malawi? A. In some local offices in the U.S. B. In an ESL organization in China. C. In a preparation program in Denmark. D. In an exchange student center in Africa. 66.If Mrs. Black in the U.S. hopes to learn some Chinese at home, she may contact . A. take action@ betterworld.com B. ram3462@ hotmall.com C. club3864@ hotmail.com D. staff@ youth.org 67.What are volunteers for an experiment over the Internet supposed to do? A. To interview people online. B. To do some housework. C. To offer advice on Child Aid. D. To provide language exercises. D Many wild animals are facing the danger of dying out, because the environment that they are living in has changed greatly. For example, with the development of cities, the using of insecticide (杀虫剂) and serious pollution, their living areas have become narrower and narrower. Many of the wild animals, now are faced with food crisis. At the same time, human beings are killing off species just for getting their fur, skin, horns, teeth and meat. In order to protect our resources of ecology (生态 学), people should realize that the loss of any species is at least the loss of a source of knowledge and a source of natural beauty. Therefore, measures of the following should be taken: pollution standards are made to keep down poisons; killing off certain rare species is
8

Call for Native speakers of English I’m looking for native speakers of English to join in an experiment. This experiment is carried out over the Internet, you don’t need any specific knowledge other than understanding and speaking English at a native level. The first task will take you around 15 minutes. After this task, you can decide whether you want to continue the experiment. The tasks involve reading texts and designing questions and answers. If you are willing to help me, then please email me:club3864@hotmail.com 64. Who is suitable to work as a Community Representative in YOUTH
7

forbidden; national parks should be set up as wild life reserves. Only if we human beings take some drastic (极端的) measures can wild animals be protected. 68. Which one is the direct reason why many wild animals are dying out according to the passage? A. The environment that they live in has been destroyed badly. B. They are being killed by hunters. C. They face food crisis. D. Men use too much insecticide that are bad to animals. 69. In order to protect the wild animals, many measures are taken. Which of the following is NOT true? A. We should set up more national parks. B. We should reduce to use insecticide that are dangerous to them. C. In order to keep the balance of nature, we can kill off some rare species. D. We should keep down poisons by making pollution standards. 70. What’s the meaning of the underlined word “crisis”? A. 短缺 B. 危机 C. 批评 D. 过剩
第二节(共 5 小题;每小题 2 分,共 10 分) 根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项,选项中有两 项为多余选项。

her about the kind of pet you want to get and do some research together. You might have to compromise(妥协).
How will the pet affect the rest of my family?

Is Mom allergic to dogs? Is your little brother afraid of snakes? Are you always away from home or traveling?____75____Once you’ve figured all these o u t , i t ’s t i m e t o t h i n k a b o u t g e t t i n g p e r m i s s i o n t o h a v e a p e t . A. So how do you decide what animal to pick? B. How willing am I to help out? C. Remember, animals depend on us. D. Getting the right pet is really important. E. You need consider your whole family’s concerns choosing a pet. F. Having a pet can be a wonderful, rewarding experience. Why do I want a pet?

第二卷

Getting a pet is a big decision----it’s not like getting a new bike !You’re adding a new member to your family who will have an effect on everyone in your family. __71___You need to do some work to figure out which pet is best your situation. Ask yourself the following questions, and be as honest as you can: ____72____ This is a really important question. Do you want a particular pet because your best friend has one or because you saw one on TV? Do you feel the need to replace a pet that you lost? Do you just really want a companion who you can love, take care of, and learn from? How mature(成熟的) am I ? Are you ready to take care of an animal? Will you hate having to get up early or come home right after school to feed your pet, and complain about it---or just not do it? ____73____They can’t feed themselves! What about my brother or sister ? You want a dog, but your sister wants a cat.____74____Sit down and talk with
9

第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;第小题 1 分,请你修改你同桌定的以下 作文。文中共有 10 处语言错误,每句中最多有两处,每处错误仅涉及一个单

词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧) ,并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均限一词。 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Dear Ms smith,
10

I appreciate your help very well. On the first day of camp, you came up to myself while I was sitting alone. After that, you always gave me specially attention and inspired to me to join in activities. As a result, I gradually get to know other campers. Because the help you gave me that summer, my life changed. I gained so much confidence that I go back to school as new person. My grades improved. I became very active but made new friends. Today, I wrote a letter that said I had been admitting to a college. I am proud of it. I just want to thank you for helping me becoming a different person. Yours, Bob 第二节 书面表达(满分 25 分) 现在各种野生动物日趋减少,有些已经濒临灭种的边缘。请结合以下几点,以 约 100 词写一篇关于“如何保护野生动物”的短文,可以适当增加情节,但不 能逐句翻译。 1. 建立野生动物保护区; 4. 禁止乱砍滥伐; 2. 见到猎杀野生动物者立即向“野生动物保护协会”反映; 5. 禁止用野生动 物的皮毛做衣服; 3. 积极宣传保护野生动物的重要性; 6. 不吃野味。 参考词汇:保护区 protection regions 协会 association

11

12

Unit 4 Wildlife protection 单元检测参考答案 第二、三部分: 21.D 22.C 23.C 24.A 25.C 26.A 27.D 28.B 29.A 30.D 31.A 32.C 33.A 34.B 35.C 36.C 37.B 38.A 39.D 40.B 41.C 42.C 43.D 44.B 45.C 46.B 47.C 48.B 49.C 50.A 51.D 52.B 53.C 54.A 55.D 56.D 57.A 58.D 59.A 60.D 61.A 62.D 63.B 64.A 65.C 66.B 67.D 68.A 69.C 70.B 71.D72.G 73.C 74.A 75.E 第四部分
(1)短文改错:

(2)书面表达 (One possible version) Now many wild animals have disappeared and many kinds of the existing wild animals are dying out. So how to protect the wild animals arouses increasing attention year by year. Here is some of my advice. First, the government should build some protection regions for wild animals and no one should kill wild animals in those regions. Once found, he or she should be reported to the Wildlife Protection Association. Second, we should help people around us realize the importance of protecting wild animals. Third, we should not cut down as many trees as we want to, as the forest is the home of the wild animals. Last but not least, we should not kill wild animals for their fur or eat their meat.

Dear Ms smith, I appreciate your help very well. On the first day of camp, you came up to
much

myself while I was sitting alone. After that, you always gave me specially attention
special

and inspired to me to join in activities. As a result, I gradually get to know other
got

campers. Because^ the help you gave me that summer, my life changed. I gained so
of

much confidence that I go back to school as^ new person. My grades improved. I
went and a

became very active but made new friends. Today, I wrote a letter that said I had been admitting to a college. I am proud of it. I just want to thank you for helping
admitted

me becoming a different person.
become

Yours, Bob
13 14


相关文章:
Unit4 Wildlife protection单元练习
Unit4 Wildlife protection单元练习_英语_高中教育_教育专区。单元检测 Unit4 Wildlife protection 单元练习一、翻译(根据中文提示完成句子)(共 15 小题;共 30.0 ...
Unit 4 Wildlife protection 单元检测
Unit 4 Wildlife protection 单元检测(新人教必修 2) 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 l 分,满分 15 分)...
必修二 Unit 4 Wildlife protection 单元测验
必修二 Unit 4 Wildlife protection 单元测验_英语_高中教育_教育专区。2012-2013 学年 高一英语必修二 unit3 单元测试 (时间 40 分钟一.单项选择(每小题 2 分...
必修二Unit 4 Wildlife protection单元测试及解答
必修二Unit 4 Wildlife protection单元测试及解答_英语_高中教育_教育专区。必修二Unit 4 Unit 4 Wildlife protection Ⅰ. 听录音,根据所听内容选择正确答案听第 1...
...必修2 Unit 4 Wildlife Protection 单元测试题
人教版新课标高一 必修2 Unit 4 Wildlife Protection 单元测试题_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 单元测试题 第二部分: 阅读理解 (共两节,满分 40 分) 第一...
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection单元综合检测 新...
高中英语 Unit 4 Wildlife Protection单元综合检测 新人教版必修2_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 Wildlife Protection I. 单项填空 (共 15 小题,每小题 1 分...
unit 4 wildworld protection单元检测
人教版 必修二unit 4 单元检测 wildworld protection人教版 必修二unit 4 单元检测 wildworld protection隐藏>> 高一英语 Unit 4 Wildlife Protection 单元检测 2011...
高一英语unit4 wildlife protection 单元练习
高一英语unit4 wildlife protection 单元练习_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。高一英语 Unit4 Wildlife Protection 单元练习一.单词拼写。 (10 分) 1. The ...
人教新课标Book2 Unit4 Wildlife Protection 单元检测
人教新课标Book2 Unit4 Wildlife Protection 单元检测_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Book2 Unit4 Wildlife Protection 单元检测 I. 单项填空 (共 15 小题,...
英语:Unit 4《Wildlife Protection》单元同步测试
英语:Unit 4Wildlife Protection单元同步测试_英语_高中教育_教育专区。学而思网校 www.xueersi.com Unit 4 Wildlife Protection 同步测试一.单项选择(20 分) 1...
更多相关标签:
wildlife protection | 九年级unit6 单元检测 | 七上unit9单元检测 | unittest单元测试框架 | unit4单元测试 | unitwork工作单元模式 | 8a unit7 单元测试 | 译林7a unit5单元测试 |