当前位置:首页 >> 英语 >>

浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二英语下学期期中联考试题


2015 学年第二学期十校联合体高二期中联考 英 语 试 卷
(满分 120 分,考试时间:110 分钟) 第 I 卷(共 75 分) 第一部分:听力(共两节,满分 15 分) 做题时,请先将答案标在试卷上。录音内容结束后,你将有两分钟的时间将试卷上的 答案转涂到答题卡上。 第一节(共 5 小题;每小题 1 分,满分 5 分) 听下面 5 段对话, 每段对话后有一个小题

,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置;听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1. Where are the two speakers? A. In a plane. B. At the airport. C. At th e railway station. 2. How many chairs are needed? A. 13. B. 14. C. 15. 3. Where is the man now? A. In Washington. B. In New York. C. In Boston. 4. Where does this dialogue most probably take place? A. In a concert. B. In a museum. C. In a restaurant. 5. What does the man mean? A. He doesn’t like Japanese food. B. He doesn’t want to eat out. C. He wants to pay. 第二节(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 听下面 4 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读 各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读 两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 6. Where did the man find his school bag? A. Under a tree. B. In the language lab. 7. What is the price of the bag? A. $69.50. B. $69.15. 听第 7 段材料,回答第 8 至 9 题。

C. In a park. C. $59.60.

1

8. Where is the bank? A. Beside the supermarket. B. Opposite the supermarket. C. Next to the bookstore. 9. Which does the man choose to take? A. Bus No. 104. B. Street car B-102. C. Street car B-201. 听第 8 段材料,回答第 10 至 1 2 题。 10. Where is the m an’s mother now? A. In the hospital. B. At home. C. In the office. 11. Why does the man ask a week off? A. Because he has to see a doctor. B. Because he needs to look after his mother. C. Because he hasn’t hired anyone to help him yet. 12. Why does the woman admire the man? A. Because he is a good son. B. Because he is helpful. C. Because he is a successful man. 听第 9 段材料,回答第 13 至 15 题。 13. Why did the woman decide to leave the college in her second term? A. She didn’t like the big lecture classes. B. She couldn’t afford further education. C. She was not interested in education. 14. What doe s she think of her work experiences? A. They were personally rewarding. B. They should be part of school life. C. They gave her a chance to learn German. 15. Where is the university she decides to go to in the end? A. In South Carolina. B. In Florida. C. In Ohio. 第二部分:阅读理解(共两节,满分 30 分) 第一节(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分) 阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出最佳选项,并写在答题 卡上将该项涂黑。 A He met her at a party. She was outstanding while he was so normal. After the party, he invited her for coffee. She was surprised but being polite, she agreed. As they sat in a nice coffee shop, he was too nervous to say anything and she felt uncomfortable. Suddenly, he asked the waiter, “Could you please give me some salt? I’d like to put it in my coffee. ” Everyone stared at him. He turned red, but when the salt came, he put it in his coffee and drank. Curious, she asked,
2

“Why salt with coffee? ” He explained, “ When I was a little boy, I lived near the sea. I liked playing on the sea. I could feel the taste of sea, just like this salty coffee. ” That was a really nice talk, also a good beginning of their story. They continued to date. She found that actually he was a man who met all her demands. Then the story was just like every beautiful love story: they got married and lived a happy life. After 40 years, he passed away and left her a letter which said: My dearest, please forgive my life-long lie. Remember the first time we dated? I was so nervous that I asked for salt instead of sugar. It was hard for me to ask for a change, so I just went ahead. I never thought that could be the start of our conversation. I tried to tell you the truth, but I was afraid that it would ruin everything. I don’t like the salty coffee. But I have had the salty coffee for my whole life just because I love you! Her tears made the letter totally wet. Someday, someone asked her, “What’s the taste of salty coffee?” She replied, “It’s sweet.” 16. She accepted his invitation after the party because ________. A. she was pretty B. he met all her demands C. he was humorous D. she was well-mannered 17. How do you understand the last paragraph? A. The taste of salty coffee is special. B. Her husband’s love to her is sweet. C. Her memory about her life is great. D. She is used to the taste of the salty coffee. 18. The best title for this passage is ________. A. The Great Love B. The Salty Coffee C. A Special Dating D. A Lifelong Lie B Not only fashion and music are making a return—houses built in 1970s have proven to be better at cutting energy waste than those built today. The “tea cosy ( 茶壶套 ) ” design, created in the mid-1970s and built in the early 1980s for low-income people, could provide a blueprint for meeting the Government aims of producing less CO2 from homes. The 200 houses were designed to provide low-energy housing, and depend on an inner concrete (水泥) structure that holds in heat, protected by highly insulated (隔热的) setting which produces a “tea cosy” effect. The ordinary-looking houses also depend on more windows on south-facing sides, with northerly facing doors protected by porches (门廊). A study found the houses are 50 percent more energy efficient than the average
3

home and use a quarter of the average energy for space heating. According to researchers, they use less than two-thirds of the power of homes built to meet 2010 building demands. And they will still be 25 percent more efficient than houses built to even more strict proposed demands for 2013. The design is one of the few that will be able to meet 2016 demands for zero-carbon homes. They were in the beginning fixed with just one or two gas heaters per home, although most now have central heating, depending on the heat from the sun and high insulation to keep steady temperatures inside the house. To be comfortable, they only need to use heating for three to four months a year, compared with seven months for UK home on average, and can be lived with no heating at all. With many house builders at present worrying that new homes are going to be much more expensive to build in order to meet the Government’s ambitious targets, the“tea cosy”model meets this need perfectly. 19. The underlined word“blueprint”is closest in meaning to _________. A. photo B. model C. service D. map 20. The writer develops Paragraph 3 mainly by_________. A. analyzing data B. giving examples C. presenting reasons D. making comparisons 21. According to the passage, “tea cosy” houses are better at __________. A. saving heat for energy efficiency B. producing solar energy at home C. designing and building materials D. saving building materials and energy C One of the Queen’s closest relatives and oldest friends was allowed to give a deep description into the family life of the Royals. Although there have been hundreds of other books declaring to offer a quick look behind the Palace doors, this is the first written by someone who is closely related to the Royal Family and has shared their lives—not only throughout the Queen’s reign (统治) but also through that of her father, King George VI. The Final Curtsey was written by her Majesty’s cousin and childhood playmate the Honorable Margaret Rhodes. It tells in details the story of Mrs. Rhodes’s relationship with the Royal family over eight decades. The book, with delightfully informal and never-before-seen pictures, has been written with the full knowledge of the Queen, who has read and approved parts of it. Born in 1925, the Honorable Margaret Rhodes has led an extraordinary life. She was the childhood playmate of her cousin, the Queen; a wartime M16 spy; and
4

she was a lady-in- waiting (宫女) to her aunt, the Queen Elizabeth, the Queen Mother, th from 1991 until the latter’s death in 2002. At the Queen’s 80 birthday in April 2006, Margaret gave an interview to the BBC which she proved that, in her own opinion and despite several false reports, the Queen would not abdicate(退位). In this charming autobiography (自传),she told how she was offered a house to live in the Royal farm in Windsor Great Park unexpectedly. One day when she and the Queen were out riding outside, she suddenly returned and said, “Could you bear to live in the suburb?” “I think it should be OK.” Therefore Mrs. Rhodes is now still living there. 22. Compared with other books about the Royal Family, the biggest advantage of The Final Curtsey is that _______. A. its author is very famous B. its author knows the Queen well C. it presents reader a very different Queen D. it has pictures that have never been seen 23. When Mrs. Rhodes was offered to live in the Royal farm, she was _______. A. unhappy B. surprised C. sad D. disappointed 24. We can learn from Paragraph 3 that Mrs. Rhodes ________. A. has lived quite a long life B. was so famous that BBC interviewed her C. has a close relationship with the royal family D. has been very busy and kept on changing jobs 25. The passage is mainly about________. A. a book about royal family B. the Queen’s life C. the life of Margaret Rhodes D. the Queen’s abdication 第二节(共 5 小题;每小题 2 分, 满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项是多 余选项。 Are you addicted to computer games? Do you stay up all night playing them? 26 But should we worry about their effects on our health? Choices are various when it comes to gaming: 27 And there are shooting games where you can let out your anger and frustration in violent situations where you kill people with guns. 28 Popular games like Grand Theft Auto have been blamed for everything from falling results at school to provoking(激起) acts of extreme violence. Internet safety advisor, Alan MacKenzie, thinks “many people understandably will just think that a game is just a game and not realising the obvious content that’s in there”. 29 There is evidence that playing video games could actually be good for
5

us. Studies have also shown that the skills used in playing games can cause growth in certain areas of the brain, the ability to think in 3D and even improve our eyesight. Video gamers are also no longer just creatures playing alone. For some, gaming is having a positive effect on their social lives with games like Halo often being played in groups. 30 So it seems today, gaming, if used in moderation(有节制 地), we can all take part. A. Can these kinds of games really be fun and can being absorbed in virtual reality be good for us? B. When your group works together to win the game, your sense of achievement is higher than when winning by yourself. C. There’s no doubt that the excitement and sophistication of games these days makes them hard to put down. D. It is widely accepted that playing games does harm to growing teens. E. You can role play – creating your own fantasy characters and stories, giving you a chance to step out of everyday life into an imaginary world. F. You might play games so as to get rid of the might academic pressure. G. Others will argue that gamin g is a harmless form of entertainment. 第三部分: 语言运用(共两节,满分 30 分) 第一节 完形填空 (共 20 小题; 每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处 的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 This spring, he has become the new poster boy. Thanks to the 31 popular South Korean TV series 32 Descendants of the Sun, the 33 of its male lead, known as “Song Joong-ki Syndrome (综合症)”, has swept 34 Asia. Song, 31, 35 the handsome Captain, the leader of a peacekeeping unit because of military 36 . The captain has to make life-or-death decisions, 37 he is falling in love with a doctor. It is the actor’s first role after his two-year mandatory (义务的)military 38 . “It did prepare me for the role 39 an army officer,” Song said. Despite his 40 success in the character, some who know him for long have doubted 41 he is macho (有男子气概的) enough or not. But Song has already proven everything. Insisting on shooting his own stunts (特技), the actor broke his right wrist and got a 42 knee injury that took at least eight weeks to 43 from. Surprisingly, Song went back and started 44 non-fighting scenes soon. He was shy and didn’t feel at ease in front of cameras. So he created a friendly filming environment by 45 remembering the names of all the staff (员 工). Therefore, his 46 was reduced. He was once a short-track speed skater. Unfortunately, a serious injury 47 Song to give up his dream of being a /an 48
6

athlete. Like his skater dream ended in failure, many stars can’t escape their 49 popularity. “If now is the peak of my career, I must find something else and climb to the peak again,” he told the website. “I want to be an actor who can quickly 50 his feet after a fall.” 31. A. wildly B. widely C. specially D. simply 32. A. naming B. being named C. named D. having named 33. A. admiration B. support C. popularity D. respect 34. A. through B. over C. on D. across 35. A. performs B. experiences C. plays D. develop 36. A. conflicts B. work C. action D. movement 37. A. even then B. as if C. even though D. as though 38. A. service B. guidance C. order D. fighting 39. A. like B. as C. for D. with 40. A. current B. constant C. tight D. earlier 41. A. that B. if C. whether D. why 42. A. sour B. mild C. severe D. wild 43. A. recover B. suffer C. tolerate D. protect 44. A. shooting B. playing C. acting D. showing 45. A. surprisingly B. delightedly C. eagerly D. deliberately 46. A. anxiety B. fear C. pessimism D. confusion 47. A. refused B. made C. forced D. let 48. A. amateur B. senior C. educational D. professional 49. A. falling B. failing C. fading D. flying 50. A. get along with B. get back on C. get close to D. get down to 第Ⅱ卷(共 45 分) 第三部分: 语言运用(共两节,满分 45 分) 第二节(10 个小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。 Two men are under arrest for stealing clothes from a warehouse in Bristol. The two men 51 (break) into the warehouse late yesterday evening, attacked the guard, tied 52 up, and then stole a collection of expensive designer outfits 53 was worth over ?40,000. 54 passer-by saw lights on the warehouse and rang the police, but the two men managed 55 (escape) through a back door and then drove off with the 56 (steal) clothes. However, one of the men was later caught and arrested at his home, and the police caught the second man just hours later 57 (hide) at a friend’s house. Both men have now been charged 58 robbery and will appear before a judge in court on Monday. 59
7

they are found guilty, the two men will go to prison for a number of years. The guard who 60 (attack) has now been released from hospital. 第四部分:写作(共两节,满分 40 分) 第一节:应用文写作 (满分 15 分) 假设一个来自英国的学生代表团在你校举办艺术节(Art Festival)期间来访,并受 邀观看英语歌曲大赛。请根据以下要点写一篇欢迎辞。 1. 表示对客人的欢迎。 2. 介绍歌曲大赛(如活动时间、地点、目的、内容等) 。 3. 表达对客人的祝愿。 注意: 1. 字数 80 左右(开头和结尾已给出,但不计入总字数) ; 2. 可以适当增加细节,以使行文连贯。 Dear British guests, _____________________________ ________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ ______________________________________________________________ _______________ _____________________________________________________________________________ Thank you. 第二节:概要写作 (满分 15 分) 阅读下面短文,根据其内容写一篇 60 词左右的内容概要。 In a small village, the parents of a little boy were very depressed due to his bad temper(脾气). The boy used to get angry very easily and hurt others with his words. While he forgot what he spoke in anger, his friends and neighbours avoided him. His mother and father tried many ways to make him give up his anger and develop kindness. Unfortunately, all their attempts failed. Finally, the boy’s father came up with an idea. One day, his father gave him a huge bag of nails, asking him to hammer one nail to the fence every time he lost his temper. The little boy found it funny
8

and accepted what his father had said. His anger drove him to hammer 30 nails into the fence on the first day! Over the next few days, the little boy found it very difficult to hammer the nails into the fence and decided to control his temper. Gradually, the number of nails hammered into the fence was reduced and the day arrived when he hammered none! Now, his father told him to remove the nails every day as he had controlled his anger. Several days passed and the boy was able to pull out most of the nails from the fence. The father appreciated him and asked him, pointing to one of the holes, “What do you see there?” The boy replied, “A hole in the fence?” He told the boy, “The nails were your bad temper and they were hammered into people. You ca n remove the nails but still see the holes in the fence. The fence never looks the same! It has scars all over! Your bad temper and anger were like that! Use words for good. Use them to show your heart!” _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________ _____________________________________________________________________________

9

2015 学年第二学期十校联合体高二期中联考 英 语 参 考 答 案 (满分 120 分,考试时间:110 分钟) 第 I 卷(共 75 分) 听力文稿: (Text 1) W: Flight 331 is being announced. I’d better be on my way. Goodbye. Thanks for all your kind hospitality. M: You are welcome. Happy landing. (Text 2) M: There are only 13 chairs for 14 of us. W: Why not find another, then? (Text 3) W: Are you glad that you came to Washington? M: Yes, indeed, I’d considered going to New York or Boston. B ut I’ve never regretted my decision. (Text 4) M: How about my food? I've been sitting here for almost half an hour. W: I'm sorry, sir. It must be ready by now. (Text 5) W: I hear there is a good Japanese restaurant nearby. Would you like to go there for lunch? M: Yes, it is my treat this time. (Text 6) W: Where did you say you found your schoolbag? M: It was lying under a tree between the language lab and the library building. W: How do you like this bag? M: Yah! It’s strong and wonderfully designed. W: How much is it? M: 69 dollars and 50 cents. W: I'll take one tomorrow. Oh. It’s 6:30. I know the station gives the news every hour on the hour, but I don’t know when they announce the weather. M: Ten minutes to and ten minutes after the hour. W: I see. (Text 7) M: Excuse me, how can I get to the bank? Bank of America; I mean. I don’t know the way.
10

W: Well, go straight ahead till you see a supermarket. The bank is just at the other side of the street. M: Is it far from here? W: Let me see. Er, it’s 4 blocks away. Not very far, not very near. M: Can I take a bus or something? W: You may take Bus No. 104 or a street car B-201, 4 stops by bus and 3 stops by street car. M: But where can I take the street car? W: Oh, the stop is just over there, at the bookstore. See? M: Many thanks. W: You’re welcome. (Text 8) W: How is your mother feeling these days? M: Much better, thanks. She’ll be back home in a few days. W: That’s wonderful. When will you be back on your job? M: I think I need a week to take care of her and do some cleaning for her coming home. W: Why don’t you hire someone to do it? In this case, you cannot only do your job, but also have more free time. M: Yes, I know it. But I’m really worried about my mother. She is 72 years old. W: You’re a kind and thoughtful man. I admire you very much. M: I'm just a very normal son. (Text 9) I wasn’t too fond of the lecture classes of 400 students in my general courses. Halfway through my second term, when I was considering whether or not to come back in the fall, I went on the internet and came across AmeriCorps. Then I joined the organization. And that was what I did last school year. I worked on making roads, building a house, serving as a teacher’s assistant, and working as a camp officer in several projects in South Carolina and Florida. It's been a great experience. And I've almost learned more than what I could have in college. Since I didn’t really want to be at that school and I wasn’t interested in my major anyway, I think this was better for me. After 1,700 hours of service, I received 4,750 dollars. I can use that to pay off the money I borrowed from the banks or for what I need when I go back to school this fall at Columbus State in Ohio. Classes are smaller there, and I’ll be majoring in German education. After working with the kids, now I know I want to be a teacher. 第一部分:听力(共两节,每题 1 分,满分 15 分) 听力答案 1-15: BBACC AABCA BAAAC 第二部分:阅读理解(共两节,满分 30 分)
11

第一节(共 10 小题;每小题 2 分,满分 20 分) 16-25 DBB BDA BBCA 第二节(共 5 小题;每小题 2 分, 满分 10 分) 26-30 CEAGB 第三部分 语言运用 第一节 完形填空 (共 20 小题; 每小题 1.5 分,满分 30 分) 31-50 ACCDC ACABA CCAAD ACDCB 第二节 语法填空(10 个小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 51. broke 52. him 53.which/ that 54. A 55. to escape 56. stolen 57. hiding 58. with 59. If / Once 60. was attacked 第四部分:写作(共两节,满分 30 分) 第一节:应用文写作 (满分 15 分) One possible version: Dear British guests, It’s a great pleasure to have you here during our Art Festival. To develop our interest in English and enrich our school life, an English song competition will be held at 7 o’clock this evening in our school hall. Students can either enjoy listening as audiences or compete in the competition. Most of the songs to be sung are popular with us teenagers. Dear guest, you are warmly welcomed to attend. We hope you’ll have a pleasant time. Thank you. (78 words) 第二节:概要写作 (满分 15 分) 阅读下面短文,根据其内容写一篇 60 词左右的内容概要。 One possible version: There was a little bad-tempered boy in a small village(要点一). To help him give up his anger, his father asked him to hammer a nail into a fence whenever he became angry (要点二)and remove one whenever he didn’t lose his temper(要 点三). Gradually, the boy could control his temper(要点四). This story tells us just like holes in a fence, a bad temper and anger can hurt others forever (要点五). (67 words) 阅卷时将主要考虑以下内容: (1)对原文要点的理解和呈现情况; (2)应用语法结构和词汇的准确性; (3)上下文的连续性; (4)对各要点表达的独立性情况----即用自己的语言表达,不能照着文章原句 照抄。

12

附件 2 2015 学年第二学期十校联合体高二期中联考英语试卷细目表 试题难度 I 容易 II 稍难 III 较难 I I I I I I I II II I II I II III II I II III II II II II II II I II I II I I

题号

考查点 参考《指导意见》 、 《会 考标准》 、 《考纲》 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 简单推断 获取事实性具体信息 获取事实性具体信息 简单推断 理解作者意图 获取事实性具体信息 获取事实性具体信息 获取事实性具体信息 简单推断 简单推断 简单推断 理解作者观点 简单推断 理解作者观点态度 获取事实性具体信息 细节理解 推断题 主旨概要 根据上下文推断生词 含义 推断题 细节理解 推断题 细节理解 推理题 主旨概要 阅读理解能力 阅读理解能力 阅读理解能力 阅读理解能力 阅读理解能力

分 值
2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

考查要求 A 了解 B 理解 C 应用 D 综合 B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B B

题目来源 (原创或改编) 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 改编 原创 原创 改编 原创 原创 原创 原创 原创 原创 原创 原创 原创 原创 原创
13

选 择 题

16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

副词 非谓语动词 名词搭配 介词 动词搭配 名词辨析 词组辨析 专有名词 介词 形容词(课内 currency) 连词 形容词 动词 动词搭配 副词(课内词汇) 名词 动词搭配 形容词(选项都是课后 单词) 形容词 词组 时态 代词 连词 冠词 动词搭配 非谓语动词 非谓语动词 介词 连词 时态语态 应用文写作 概要写作

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 15 15

C D A C A B B C C C D C B B B A B A B D D B B A B D D B B D D D II III 改编 改编 II 原创 II 原创

非 选 择 题

56 57 58 59 60

14


相关文章:
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二英语下学期期中联考试题
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二英语下学期期中联考试题_英语_高中教育_教育专区。2015 学年第二学期十校联合体高二期中联考 英语试卷 (满分 120 分,...
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二英语下学期期末联考试题
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二英语下学期期末联考试题_英语_高中教育_教育专区。2015 学年第二学期十校联合体高二期末联考 英语试卷 (满分 150 分,...
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二信息技术下学期期中联考试题
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二信息技术下学期期中联考试题_其它课程_高中教育_教育专区。2015 学年第二学期十校联合体高二中期末联考 技术试卷 (考生...
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二地理下学期期中联考试题
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二地理下学期期中联考试题_政史地_高中教育_教育专区。2015 学年第二学期十 校联合体高二期中联考 地理试卷 (完卷时间:...
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二通用技术下学期期中联考试题
浙江省温州市十校联合体 2015-2016 学年高二通用技术下学期期中 联考试题第二部分 通用技术(共 50 分) 一、选择题(本大题共 13 题,每小题 2 分,共 26。...
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二生物下学期期末联考试题
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二生物下学期期末联考试题_理化生_高中教育_教育专区。2015 学年第二学期十校联合体高二期末联考 生物试卷 (满分 100 分,...
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二信息技术下学期期末联考试题
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二信息技术下学期期末联考试题_其它课程_高中教育_教育专区。2015 学年第二学期十校联合体高二期末联考 技术试卷 (满分 100...
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二数学下学期期中联考试题
浙江省温州市十校联合体2015-2016学年高二数学下学期期中联考试题_数学_高中教育_教育专区。2015 学年第二学期十校联合体高二期中联考 数学试卷本试题卷分选择题和...
最新浙江温州十校联合体2015-2016学年高二英语上学期期末联考试题及答案
最新浙江温州十校联合体2015-2016学年高二英语学期期末联考试题及答案_英语_高中教育_教育专区。英语试卷 本试卷分第 I 卷(选择题)和第 II 卷(非选择题)两...
更多相关标签:
温州市十校联合体 | 浙江省温州市 | 浙江省温州市瑞安市 | 浙江省温州市鹿城区 | 浙江省温州市邮编 | 浙江省温州市苍南县 | 浙江省温州市平阳县 | 浙江省温州市龙湾区 |