当前位置:首页 >> 英语 >>

高一英语套题训练组题


一、阅读理解 1、 (1 分) O. Henry was a pen name used by an American writer of short stories. His real name was William Sydney Porter. He was born in North Carolina in 1862. As a young boy he lived an

exciting life. He did not go to school for very long, but he managed to teach himself everything he needed to know. When he was about 20 years old, O. Henry went to Texas, where he tried different jobs. He first worked on a newspaper, and then had a job in a bank, when some money went missing from the bank O. Henry was believed to have stolen it. Because of that, he was sent to prison. During the three years in prison, he learned to write short stories. After he got out of prison, he went to New York and continued writing. He wrote mostly about New York and the life of the poor there. People liked his stories, because simple as the tales were, they would finish with a sudden change at the end, to the reader’s surprise. 1. In which order did O. Henry do the following things? a. Lived in New York. b. Worked in a bank. c. Travelled to Texas. d. Was put in prison. e. Had a newspaper Job. f. Learned to write stories. A. e. c. f. b. d. a B. c. e. b. d. f. a C. e. b. d. c. a. f. D. c. b. e. d. a f. 2. People enjoyed reading O. Henry’s stories because A. they had surprise endings B. they were easy to understand C. they showed his love for the poor D. they were about New York City 3. O. Henry went to prison because . A. people thought he had stolen money from the newspaper B. he broke the law by not using his own name C. he wanted to write stories about prisoners D. people thought he had taken money that was not his

2、 (1 分) One day a few years ago a very funny thing happened to a neighbour of mine. He is a teacher at one of London’s big medical schools, He had finished his teaching for the summer term and was at the airport on his way to Russia to give a lecture. He had put a few clothes and his lecture notes in his shoulder bag, but he had put Rupert, the skeleton (人体骨骼) to be used in his lecture, in a large brown suitcase (箱子). At the airport desk, he suddenly thought that he had forgotten to buy a newspaper. He left his suitcase near the desk and went over to the shop. When he got back he discovered that someone had taken his suitcase by mistake. He often wonders what they said when they got home and found Rupert. 1. Who wrote the story? A. Rupert’s teacher. B. The neighbour’s teacher. C. A medical school teacher. D. The teacher’s neighbour. 2. Why did the teacher put a skeleton in his suitcase? A. He needed it for the summer term in London. B. He needed it for the lecture he was going to give.

C. He wanted to take it to Russia for medical research. D. He wanted to take it home as he had finished his teaching. 3. What happened at the airport? A. The skeleton went missing . B. The skeleton was stolen . C. The teacher forgot his suitcase. D. The teacher took the wrong suitcase . 4. Which of the following best tells the teacher’s feeling about the incident? A. He is very angry . B. He thinks it rather funny . C. He feels helpless without Rupert. D. He feels good without Rupert .

3、 (1 分) On the evening of June 21, 1992, a tall man with brown hair and blue eyes entered the beautiful hall of the Bell Tower Hotel in Xi’an with his bicycle. The hotel workers received him and telephoned the manager, for they had never seen a bicycle in the hotel ball before though they lived in “the kingdom of bicycles.” Robert Friedlander, an American, arrived in Xi’an on his bicycle trip across Asia which started last December in New Delhi, India. When he was 11, he read the book Marco Polo and made up his mind to visit the Silk Road. Now, after 44 years , he was on the Silk Road in Xi’an and his early dreams were coming true. Robert Friedlander’s next destinations ( 目 的 地 ) were Lanzhou, Dunhuang, Urumqi, etc. He will complete his trip in Pakistan. 1. The best headline(标题) for this newspaper article would be . A. The Kingdom of Bicycles B. A Beautiful Hotel in Xi’an C. Marco Polo and the Silk Road D. An American Achieving His Aims 2. The hotel workers told the manager about Friedlander coming to the hotel because . A. he asked to see the manager B. he entered the hall with a bike C. the manager had to know about all foreign guests D. the manager knew about his trip and was expecting him 3. Friedlander is visiting the three countries in the following order, . A. China, India, and Pakistan B. India, China, and Pakistan C. Pakistan, China, and India D. China, Pakistan, and India 4. What made Friedlander want to come to China? A. The stories about Marco Polo . B. The famous sights in Xi’an . C. His interest in Chinese silk. D. His childhood dreams about bicycles . 4、 (1 分) Mr. Grey was the manager of a small office in London. He lived in the country, and came up to work by train. He liked walking from the station to his office unless it was raining, because it gave him some exercise.

One morning he was walking along the street when a stranger stopped him and said to him, “You may not remember me, sir, but seven years ago I came to London without a penny in my pockets, I stopped you in this street and asked you to lend me some money, and you lent me ?5, because you said you were willing to take a chance so as to give a man a start on the way to success.” Mr Grey thought for a few minutes and then said, “Yes, I remember you. Go on with your story!” “Well,” answered the stranger, “are you still willing to take a chance?” 1. How did Mr. Grey get to his office? A. He went up to work by train. B. He walked to his office. C. He went to his office on foot unless it rained. D. He usually took a train to the station and then walked to his office if the weather was fine. 2. Mr Grey liked walking to his office because ________. A. he couldn’t afford the buses B. he wanted to save money C. he wanted to keep in good health D. he could do some exercises on the way 3. Mr. Grey had been willing to lend money to a stranger in order to_______ A. give him a start in life B. help him on the way to success C. make him rich D. gain more money 4. One morning the stranger recognized Mr. Grey, and_______ A. wanted to return Mr. Grey the money B. again asked Mr. Grey for money C. would like to make friends with him D. told Mr. Grey that he had been successful since then 5. In the second paragraph, “…take a chance” means ______. A. Mr. Gray happened to meet a stranger B. Mr. Grey had a chance to help a stranger C. Mr. Grey helped a stranger by chance D. Mr. Grey took the risk that the stranger would not give back the money which he lent him

(一) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中 有两项为多余选项。 Evaluating Sources (来源) of health Information Making good choices about your own health requires reasonable evaluation. A key first step in bettering your evaluation ability is to look carefully at your sources of healthy information. Reasonable evaluation includes knowing where and how to fins relevant information, how to separate fact from opinions, how to recognize poor reasoning, and how to analyze information and the reliability of sources. 71 Go to the original source. Media reports often simplify the results of medical research. Find out for yourself what a study really reported, and determine whether it was based on good science. Think about the type of study. 73

Watch for misleading language. Some studies will find that a behavior “contributes to” or is “associated with” an outcome; this does not mean that a certain course must lead to a certain result. 73 Carefully read or listen to information in order to fully understand it. Use your common sense. If a report seems too good to be true, probably it is. Be especially careful of information contained in advertisements. 74 Evaluate “scientific” statements carefully, and be aware of quackery(江湖骗术). 75 Friends and family members can be a great source of ideas and inspiration, but each of us needs to find a healthy lifestyle that works for us. Developing the ability to evaluate reasonably and independently about the health problems will serve you well throughout your life. A. Make choice that are right for you. B. The goal of an ad is to sell you something. C. Be sure to work through the critical questions. D. And examine the findings of the original research. E. Distinguish between research reports and public health advice. F. Be aware that information may also be incorrectly explained by an author’s point of view. G. The following suggestions can help you sort through the health information you receive from common sources.

完形填空 Ebron James isn't the first high school basketball player to go straight into the NBA, but he's probably the best. he has the body, skills and the basketball brain of an all-star (全明星球员). this ___1____ was on ___2____ as he scored 41 points to take Cleveland Cavaliers (克里夫兰骑士队) to a 107-104 win over the new jersey nets (新泽西网队) on march 28. Aged of 19 years and 87 days, James became the ___3 ____ player to score 40 or more in the NBA "it was by far James' best ____4___ ," said Cleveland coach Paul Silas. known to his friends ____5___ "the king", this was the day James earned his crown(王冠). but he was ____6___ from being a king during a childhood spent in the back streets of Akron, Ohio. ____7___ many other African-American basketball players, James' early years were a ____8 ___ . his mother Gloria was just 16 when she gave birth to him; he knows nothing about his father. Mother and son battled for everything from food to a place to live. ____9 ___ help from his grandmother and neighbors, James would ___10 ____ have died when he was young. this spirit of survival has served him well on court, forcing him to take any ____11___ he finds. "I ____12___ losing, I don't like losing," said James of his 41-point display. "I ___13____ the opportunity for us to win and I was ____14___ to capture it." at 2.03 meters, he is no Yao Ming but this didn't ___15____ him being first choice in 2003 NBA draft. This was ____16 ___ to his strength and skill, much of which he learned from high school American football. Although he has a ___ 17____ brain, James has never had to concentrate on ___18____ . Some people think this is a mistake and say he should have gone to college to ____19___ his mind. but James is one of the lucky few who has found fame and fortune ___20____ a diploma (文凭). On

the court, he is king. 1. a. performance b. activity c. action d. talent 2. a. sale b. exhibition c. show d. duty 3. a. oldest b. strongest c. tallest d. youngest 4. a. performance b. lesson c. action d. appearance 5. a. for b. as c. by d. with 6. a. well b. far c. deep d. late 7. a. as b. like c. likely d. alike 8. a. fight b. struggle c. battle d. war 9. a. except for b. except c. besides d. without 10. a. certainly b. impossible c. hardly d. probably 11. a. goal b. game c. match d. chance 12. a. hate b. refuse c. object d. reject 13. a. grasped b. seized c. caught d. held 14. a. afraid b. unlucky c. able d. certain 15. a. keep b. forbid c. protect d. stop 16. a. according b. referring c. thanks d. sticking 17. a. fast b. quick c. high d. top 18. a. studying b. resting c. sleeping d. eating 19. a. advance b. march c. increase d. develop 20. a. apart from b. but c. except d. without

My name is Elias. I am a poor black worker in South Africa. The time (1)_______ I first met Nelson Mandela was a very difficult period of my life. I was twelve years old. It was in 1952 and he had opened a black law firm to advise poor black people (2)_______ their problems. I began school at six . The (3)_______ where I studied only two years was three kilometres away. I had to leave , (4)_______ my family could not continue to pay the shool fees and the bus (5) ______ . I could not read (6)______write. After trying hard , I got a job in a gold mine . This was a time when one had got to have a passsbook to live in Johanneburg. (7)______(sad) I did not have this passbook because I was not born there and I was worried (8)_____ whether I would be out of work. The day when Nelson Mandela told me what to do and helped me was one of the 9 (happy) days of my life . He told me how to get the correct papers so I could stay in Johanneburg. I never forgot (10) ______ kind he was and when he organized the ANC Youth League , I joined it as soon as I could .

改错 Today is Sunday I didn’t get up early as usually. In the morning after I finished my homework ,I did washing.

Then I telephoned one of my classmate and invited him to see a film. And unfortunately, when we got to the cinema at 3:00 p.m. we found all the tickets had sold out. Then we went back to school and played the football. After this ,when we were about to go home ,we saw our English teacher, Mr. Wang coming into the school gate he told us we have made great progress in English this term He also suggested that we should read more and wrote more. We promised him that we would listen his advice.
A B c D 七选五 完形填空 语法

1B 1D

2A 2B

3D 3A 3B 3B

4D 4B 4A 4B

5C 5B 5D 5D

1D 2B 1D 2C GDFBA

Keys: 1. when 2. on 7. Sadly 8.about
001 usually---usual 2.did 后加 some 5.had 后加 been 6. the 去掉 10.listen---take/follow

3. school 4. because 9. happiest 10. how

5. fare 6.or

改错

3.classmate ---classmates 4. And ---But 7.correct. 8.have---had 9.wrote---write

答案与解析: 这是一篇介绍美国素有 NBA 篮球 “小皇帝” 之称詹姆士. 勒布朗成长历程的短文。 詹姆士. 勒 布朗,新一代的 NBA 篮球王。他,取胜欲望强,得分能力高,把握机会好,简直是一个全 才. 获得 2006 年全明星赛 MVP(最有价值球员)。然而这位年轻的篮球天才的成长过程也充 满了艰辛,可谓一路"挣扎"。 1. d 。talent 是“天才”或“天赋”的意思. 2. c 。 3 月 28 日当他带领克里夫兰骑士队以 107:104 击败新泽西网队时这种能力显示了 出来,在这场比赛中他一人独得 41 分。这种能力指上文所提的全明星球员在身体、技术和

智力方面的综合素质。 3. d 。 由上文提到的 19 岁 87 天反推该空强调 James 年纪轻。 4. a 。 一场比赛个人得分过 40 分或更多是一种好的表现。 5. b 。 known as,"作为......是有名的",符合题意。 6. b 。 由下文介绍的童年时期不幸生活反推,那时他还远不是一个球王。 7. b 。 分析语境可知,该空表"像......一样",应填 like。 8. b 。 由下文所介绍的童年不幸生活反推,James 的童年生活是一种挣扎。 9. d 。without 是介词在这里表示“如果没有”的意思,充当条件状语。 10. d。 没有祖母和邻居的帮助,James 也许很小的时候就死了。 11. d 。take any chance,"利用机会",符合题意。 12. a 。下文的 don't like 暗示该空应填 hate。 13. b 。seize the opportunity,"抓住机会",与语境逻辑相符。 14. c 。分析语境可知,该空表"能够",应填 able。 15. d 。stop sb. (from) doing sth.,"阻止某人做某事",符合题意。若将 stop 改为 keep,from 不可省,所以 a 错误。 16. c 。分析语境可知,该空表"多亏了",应填 thanks。 17. b 。强调"聪明的、反应快的",应用 quick,而不用 fast。 18. a 。下文的 college 暗示该空应填 studying。 19. d 。上大学的目的是开发智力,因此该空应填 develop。 20. d 。James 成了没有文凭而成名的幸运者。


相关文章:
高一上学期英语短文改错练习题十组
高一上学期英语短文改错练习题十组_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高一上学期英语短文改错练习题十组_英语_高中教育_教育专区。(一...
高中英语套题及答案
高中英语套题及答案_英语_高中教育_教育专区。第二节 分 30 分) 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满 She folded (对折) the paper __22__ ...
高一英语套题
课堂练习 54 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2...高一英语套题训练组题 暂无评价 7页 免费 高一英语unit 3《Travel... 38页...
高三英语套题训练
高三英语套题训练_英语_高中教育_教育专区。Week 20 第一节 完形填空(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) There is a small shop about 200 meters fro...
高一上学期英语短文改错练习题十组
高一上学期英语短文改错练习题十组_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高一上学期英语短文改错练习题十组_英语_高中教育_教育专区。高一...
英语套题综合练习
英语套题综合练习_高三英语_英语_高中教育_教育专区。英语套题综合练习历城二中 48 级高三第一次调研试题(英语)出题人:高三英语组 本试卷共 150 分,考试时间 120...
高一英语经典单选练习100题
高一英语经典单项选择练... 2页 免费 高一英语经典单项选择练... 8页 3下载券 高一英语经典练习题100题... 15页 7下载券 高一英语经典单选一百题 5页 1下...
高一上学期英语短文改错练习题十组
高一上学期英语短文改错练习题十组_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档高一上学期英语短文改错练习题十组_英语_高中教育_教育专区。高一上...
高一英语期中测试套题
高一英语期中测试套题_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。高一英语期中测试套题 一、单项填空(共 45 小题,计分 45) A)从 A、B、C、D 中找中其划线...
高一英语语法专项训练练习及答案
高一英语语法专项训练练习及答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。专题一 名词...on 答案专题一 名词、介词和数词 【解题点评】 1.B 点评:本题考查名词作...
更多相关标签:
高一语文作文训练题目 | 高一七选五英语训练题 | 高一记叙文训练题目 | 高一受力分析专题训练 | 高一作文训练题目 | 高一英语作文训练题目 | 高一物理专题训练 | 高一三角函数专题训练 |