当前位置:首页 >> 英语 >>

高一英语试题 (2)(1)


八年级期中考试英语试题
笔试部分 100 分
二、单项选择 ( )21. I didn’t really enjoy going out the crowded streets. A. and B. because C. but D. because of ( )22. Did Lisa tell you in the letter? A. funny any

thing B. any thing funny C. funny something D. something funny ( )23. I don’t like to go to the stores. They are too A. happy B. crowded C. relaxing D. funny ( )24. he is ill, he goes to school. A. Although ; but B. /,/ C. Although ;/ D. But; although ( )25. —— does your mother watch the Talk Show? ——Once a week. A. How long B. How often C. How soon D. How much ( )26. Which do you like , tea or coffee? A. good B. better C. best D. well ( )27. Linda bought a large house a swimming pool. A. with B. more C. much D. quite ( )28. The watch is as as that that one. A. cheap B. cheaper C. more cheap D. the cheap ( )29. ——Can I ask you questions? ——Sure A. any B. much C. some D. few ( )30. This book is for students to read. A. enough easy B. easily enough C. easy enough D. enough easily ( )31. ——What do you think of the new show? —— , But my mother likes it. A. I like it B. I enjoy them C. I don’t like it D. I don’t agree ( )32. ,English , math or Chinese? A. What do you like best B. Which do you like best C. What do you like better D. Which do you like better ( )33. Jim is funnier and more outgoing than in his class. A. any other student B. any student C. any students D. all the students ( )34. do you of the sports shows? ——They’re interesting. A. How; think B. How; about C. What; like D. What; think ( )35. Wang Lin is trying English because she plans to England. A. learn ; to go B. to learn ; going C. learning ; to go D. to learn; to go 三、完形填空(10 分)
1

What do the people usually do on weekends? Some people like to ___36___at home, but others like to go out for a walk or play football. Mr Smith ___37___hard in a factory during(在……期 间)the __38_. On the weekends, he usually __39__the same things. On Saturday he washes his car and on ___40 _ he goes with his family to a village(村庄) by car. His uncle and aunt __41__a farm there. It isn’t a big one, but they always have __42__ things to do on the farm. The children help with the animals and give them some __43__. Mr and Mrs Smith help in the field. At the end of the day, they are all 44 and Mr Smith’s aunt __45__them a big meal. ( )36. A. play B. stay C. be D. so ( )37. A. works B. does C. makes D. studies ( )38. A. day B. year C. week D. month ( )39. A. make B. does C. do D. has ( )40. A. Friday B. Saturday C. Thursday D. Sunday ( )41. A. has B. have C. bring D. find ( )42. A. much B. many C. any D. no ( )43. A. cakes B. rice C. food D. fruit ( )44. A. hungry B. angry C. full D. happy ( )45. A. gives B. puts C. makes D. does 四、阅读理解 A There was a heavy snow last night. Maria stayed at home. Her cousin Cara came to visit her. She came back from Beijing. She told Maria something about her vacation. "It was pretty good. "She said. Cara visited the Palace Museum and the Great Wall. She took a lot of photos. It was lunch time. Maria's parents were not at home. They decided to cook by themselves. Maria cooked noodles with some tomatoes and peppers(胡椒). After Cara ate up the noodles, she said slowly, "I think it is delicious!" But Maria thought the food was too awful. She said," Cara, thank you, but I put too many peppers!" ( )46. —How was the weather? —It was 。 A. sunny B. snowy C. cloudy D. rainy ( )47..—Where did Cara go on vacation? —She went to A. Hainan B. Tianjin C. Beijing D. Anhui ( )48. cooked noodles. A. Maria B. Maria's parents C. Cara D. Mary ( )49.. There are some with the noodles. A. peppers, mushrooms and tomatoes B. green peppers, tomatoes and eggs C. peppers, tomatoes D. peppers and eggs ( )50. —Was the food awful? — A. Yes, it was B. No, it wasn't C. We don't know D. No, it's really nice B New Year is coming. Do you have any plans for yourself? Let’s look at the following kid’s
2

New Year ’s plans. Joe Many classmates call me “Fat Joe”,So I think I really need to lose weight next year. I must eat less pizza with cheese though it is difficult for me to do so. Silly I want to take Chinese lessons next year, because I ’m very interested in Chinese culture ,history and food. Tony I’ll follow the doctor ’s advice :eat more fruit and vegetables ,and say goodbye to my favorite French fries and hamburgers . I believe I ’ll be healthier. Alice I’m a Canadian student,I want to take a trip to Japan for my winter Holiday ,I ’d like to eat sushi(寿司)and noodles there. ( )56. Joe likes eating very much. A. fruit B. pizza C. French fries D. hamburgers ( )57. is interested in Chinese culture ,history and food. A. Alice B. Silly C. joe D. Tony ( )58. Alice is going to take a trip to A. China B. Canada C. Japan D. Australia ( )59. have health problems. A. Joe and silly B. Silly and Tony C. Tony and Alice D. Joe and Tony ( )60.Which of the following is True? A. Joe is happy to get the name “Fat Joe” B. Silly is tired of the Chinese lessons now. C. Tony will take his doctor’s advice on food D. Alice is interested in Japanese culture ,history and food. 五、任务型阅读(10 分) Last summer vacation I went to Taiwan with my parents.Taiwan is really beautiful! The weather is always warm and humid because the sea is around Taiwan.In the north,it’s cold in winter,but in the south,it is still warm in winter and you can enjoy sunshine every day.The typhoon(台风)season is from June to October. There are many mountains in Taiwan.(A)A-li Mountain is one of the biggest mountain there . We went to climb A-1i Mountain one afternoon . There are many trees in the forest there. They are very tall and many of them are really old. Sun Moon Lake is the largest natural lake in Taiwan.In the lake there are many kinds of fishes. (B)We also went to the beach and enjoyed the sunshine.There are many kinds of food in the small towns near the sea.Dumplings with shrimp(虾) in them are my favorite. Taiwan, a beautiful island,I love it! I took many photos there .Would you love to see them? 根据短文内容,完成下列句子。 61. The writer spent the summer vacation with . 根据短文内容,选择正确答案。 62. The trees in the forest in A-li Mountain are . A. tall and old B. short C. new D. short and old 63. 将画线(B)处的句子翻译成汉语。
3

64.画线(A)处句子有一处错误,请指出并改正。 65.回答下列问题。 (1)What’s the weather like in Taiwan? (2)Where did the writer spend his/her vacation? 六、词汇(10 分) A)用所给词的适当形式填空。 66. The weather in Wuhan is (hot) than that in Beijing in summer. 67. Do you know when Clindy can finish (write)the book? 68. It’s good for your health (walk )after supper. 69. Are there any (different)between the twin sisters? 70. I came into the classroom (quiet) B)根据句意及首字母提示补全单词。 71.He got good grades because he was a h boy 72.The famous cartoon a on TV many years ago. 73.I don’t like action movies but I like c . 74.Can you give me some i about the actors? I’m a reporter. 75.There is n new in today’s newspaper. 七、书面表达(15 分) 根据表格中提供的信息,写一篇短文介绍你和你的好朋友 Tina 的相同之处和不同之处, 不少于 70 个词。 不同点 相同点 1. 比我高,更开朗 1. 喜欢运动 2. 喜欢听音乐 2. 认真对待各门功课 Tina 3. 每天锻炼 3. 喜欢阅读,通常在周末一起去 4. 最喜欢游戏节目,他认为它们很精彩 图书馆 1. 喜欢看电视,但我不喜欢看游戏节目, 我 我认为它们没意义。 2. 每周锻炼三次

4

八年级期中考试英语答案
一、听力部分(20 分)
每题 1 分 题号 答案 题号 答案 1 A 11 A 2 B 12 B 3 C 13 B 4 C 14 A 5 A 15 C 6 A 7 B 8 A 9 A 10 C

16. 19.

farm rice

17. 20.

fled the Hans car
笔试部分(100 分)

18.

went fishing

二、单项选择(10 分) 题号 答案 21 D 22 B 23 B 24 C 25 B 26 B 27 C 28 A 29 C 30 C 31 C 32 B 33 A 34 D 35 D

三、完形填空(10 分) 题号 答案 36 B 37 A 38 C 39 B 40 D 41 B 42 B 43 C 44 A 45 A

四、阅读理解 题号 答案 46 B 47 C 48 A 49 C 50 A 51 A 52 B 53 C 54 D 55 A 56 B 57 B 58 C 59 D 60 C

五、任务型阅读 61. his/her parents 62. 63. 64. A 我们也去了海滩并享受了阳光 mountain→mountains
5

65.(1) It is always warm and humid (2) Taiwan

六、词汇(10 分)
66. 69. 72. 75. hotter differences appeared nothing 67. 70. 73. writing quierly comedies 68. 71. 74. to walk hard-warking information

七、完成对话(共 10 分) 76 77 78 79 80 It was great What did you do

How often did you play it? Where did you go Did you go with anyone

八、书面表达(15′) Tina is my best friend ,I some ways ,we are the same. Both of us like sports and are good at our subjects. We both like reading ,and we usually go to the libray on weekends , But in some ways are different. She is taller and more outgoing .I like watching TV at home. I only exercise three times a week, she exercise three times a week, She exercises every day wonderful, but I don’t like to watch them, I think they are meaningless.

6


相关文章:
高一英语测试题(模块1-2)
高一英语测试题(模块1-2)_英语_高中教育_教育专区。高一英语期末复习单选专项练习(一) (模块 1-2) 1. They talked for about an hour of things and persons...
高中英语必修1、2综合测试题(一)
高中英语必修12综合测试题(一)_英语_高中教育_教育专区。高中英语必修12综合测试题(一)必修12 综合测试题(一) 命题:陈梅 康亢 马玉祥 邢林静 李萍 王...
高一英语必修一第一和第二单元月考试题
高一英语必修一第一和第二单元月考试题_英语_高中教育_教育专区。高一英语必修...第二节;短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分)假定英语课上,...
高一英语第一,第二单元综合练习题
高一英语第一,第二单元综合练习题_英语_高中教育_教育专区。unit 1 friendship and unit 2 English around the world 综合训练题 ...
高一英语必修1测试题Unit2
高一英语必修1测试题Unit2_高一英语_英语_高中教育_教育专区。高一英语必修1测试题Unit2 高一英语必修 1 测试题 Unit 2 (全卷 100 分,本卷 90 分,口试 10 ...
高一英语试题 (2)(1)
高一英语试题 (2)(1)_英语_高中教育_教育专区。八年级期中考试英语试题笔试部分 100 分二、单项选择 ()21. I didn’t really enjoy going out the crowded ...
高中英语新人教版必修二unit1~2_测试题题(1)
新课标高中英语必修二阶段性测试题 Unit 1&2部分 语言知识运用 ◆第一节 单项填空 (共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个...
高一英语人教版必修一一二单元测试题
高一英语人教版必修一一二单元测试题_英语_高中教育_教育专区。2013/2014 学年...Every evening he would see a factory worker coming __1__ the hill ...
高一英语必修4 Units 1-2单元测试题
高一英语必修4 Units 1-2单元测试题_专业资料。高一英语必修 4 Units 1-2 单元测试题 2008.5 命题人: Andy I. Multiple choices (共 30 小题;每小题 1 ...
更多相关标签:
高一英语试题及答案 | 高一英语试题 | 高一英语竞赛试题 | 高一英语听力试题mp3 | 高一英语听力模拟试题 | 高一英语测试题及答案 | 高一英语能力竞赛试题 | 高一英语期中考试试题 |