当前位置:首页 >> 语文 >>

高一阅读


A Shoe Pattern Harry is eighteen now. He studies in a middle school. His parents like him very much and hope he can become a famous man. So they often tell him to study hard and they do all f

or him. They call him at six in the morning, after breakf ast his father takes him to school in a car and in the afternoon, as soon as th e young man comes back, the supper is ready. Of course, he never washes his clo thes or goes to buy something in the shops. Once Harry's father was sent to London on business. He would stay there for half a year. Leaving, he told his wife to take good care of their son. The wom an had to get up earlier and did all what her husband did before. And two month s later she was so tired that she was ill in bed. Now the young man got into tr ouble. He couldn't do any housework. He had to do as his mother told him. Even he didn't know where to get on the bus! Yesterday Harry's mother found his shoes were worn out and told him to buy a new pair in the shop. But he didn't know how to choose. The woman had a sigh and gave him a shoe pattern(鞋样) and told him to buy a pair of shoes himself. It's Saturday today and Harry doesn't go to school. With a policeman's help, he found a shop. The shopkeeper was friendly to him. The man brought a lot of sho es and asked him to choose. When he was trying on a pair, suddenly he remembere d something and took them off. The man was surprised and asked, "What's the mat ter, young man?" "I'm sorry, I've left the shoe pattern at home!" 1. _______ always does some housework in the morning. A. Harry's father B. Harry's mother C. Harry D. Nobody 2. Harry's parents do all instead of him because _______. A. he's too young B. he has poor health

C. he's busy with his studies D. they hope he spends all time on studies 4. In fact, _______. A. Harry wanted his mother to buy shoes for him B. Harry didn't believe himself C. Harry wouldn't listen to his mother D. Harry was strong enough to buy shoes for himself

【答案与解析】本文讲一个只会死读书的书呆子自理能力很差,连买鞋子这么简单的事 都做不了。 1. A。细节题。根据 The woman had to get up earlier and did all what her hus band did before 可以推断以前是她的丈夫做这些事的,因此应该选择 A。 2. D。 细节题。 根据 So they often tell him to study hard and they do all for him 可知答案为 D。 3. A。推断题。根据第2段第1句话 Once Harry's father was sent to London on bu siness. He would stay there for half a year 可知答案为 A。 4. B。 细节题。 根据第2段最后一句 Even he didn't know where go get on the bus 可知答案为 B。 5. C。细节题。根据 And two months later she was so tired that she was ill i n bed 可知答案为 C。 6. B。推断题。Harry 亲自去买鞋子,却不知道自己试一试,他不相信自己的脚却只相 信鞋样,因此应该选择 B。

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(二) It gives me great pleasure today to say a few words in praise of a man we will all miss very much. To be honest, I can't imagine we will do without him when he's gone. Bill Masters almost single-handed built up our sales force in the Houston area and developed the market position that we enjoy today. In only six years, he has brought the firm from a very low fifth position in the area sales to the point where we now outsell all but one of our competitors. Not only have we got 37 per cent of the market under Bill's leadership; we are increasing our share with each passing month. As you know, the company has moved Bill to northern California to work his sales magic in one of this company's most competitive(竞争的) areas. But we know that if anyone can do it, Bill Masters can, and I know you all join me in wishing him the best of luck in his new work. 1. The speech was made _______. A. at a welcome meeting B. at the opening of a new school term C. when somebody was leaving D. when they had a new manager 2. How long did Masters worked there? A.37 years B. less than 5 years D. since he began to work C. about six years A. many people

3. When Bill started to work in Houston area, he had _______to help him. B. nobody D. very few people C. about 37 people

4. Bill increased the company's sale _______. A. by 37 per cent every month B. to the second largest in the area

C. to be the fifth largest in the area D. five times as much as before (1-4 CCDB) 【答案与解析】本文记述了 Bill 一生的事业业绩,表达了作者对 Bill 的怀念之情。 1.C。判断题。从第1段中的 say a few words in praise of man we will all miss very much.可判 断出此题的答案为 C。 2. C。细节题。根据第2段第2句 In only six years 可推知此题答案为 C。 3. D。细节题。根据第2段第1句 almost single-handed built up our sales force 可推知此题答案 为 D。 4. B。细节题。根据第2段第2句 we now outsell all but one of our competitors 可推知此题答案 为 B。

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(三) Nick Petrels is a doctor in Montreal. He works 60 hours a week. He takes care of 159 patients a week in the hospital and at his office. He's been a doctor for ten years. Dr. Petrels gives his patients good medical advice. But he doesn't just tell his patients what to do. He also sings to them on television! Dr. Petrels has his own TV show. The show is in Italian, English and French. The doctor starts the show with a song and then gives medical advice. He explains a medical problem or disease in simple language. After that, he sings another song. Dr. Petrels produces and performs in his own show every week. The program is very popular with his patients and with people who enjoy his singing. His dream is to perform(表演) in Las Vegas. His favorite songs are love songs, and he has a compact disk of love songs that he wrote. Dr. Petrels says, "I always loved to sing. All my problems are gone when I sing." But when Dr. Petrels was young, his father didn't want him to be a singer, so he went to medical school. Some people tell Dr. Petrels he can help people more as a doctor. But Dr. Petrels says he helps people when he sings, too. "I like to make people smile. Sometimes it's difficult to make a sick person smile. Medicine and entertainment(娱乐) both try to do the same thing. They try to make people feel good." 1. Dr. Petrels works 60 hours a week, because he _______. A. gives his patients medical advice B. takes care of 159 patients a week C. sings on television D. has his own TV show 2. Dr. Petrels _______, so he is called a singing doctor. A. has been a doctor for ten years B. always loved to sing C. is popular with his patients D. also sings to his patients on TV 3. In his TV show, Dr. Petrel _______. A. sings and gives medical advice B. sings about different diseases C. starts to explain diseases with a song D. sings love songs he wrote

4. Dr. Petrels' show is popular _______. A. in Las Vegas. B. at medical school C. with people who like his singing D. with patients in Montreal 5. Dr. Petrels says he likes to _______. A. help people sing C. do the same thing (1-5 BDACB) 【答案与解析】这篇文章描绘在 Montreal 一个有趣的医生,他不但给病人治病,还在自己的节目中为 病人唱歌,给他们带来欢笑。 1. B。第1段告诉我们 He takes care of 159 patients a week, 如此多的病人,难怪 He works 60 hours a week。 2. D。由第2段的 He also sings to them on television,我们可得知他被称为 a singing doctor 的原因。 3. A。根据第2段的 The doctor starts the show with a song and then gives medical advice, 我们便可知道 Dr. Petrel 在他的节目中干些什么。 4. C。根据第3段的第2句 The program is very popular with his patients and with people who enjoy his singing 可推知答案为 C。 Dr. Petrel 受欢迎的不只在 Las Vegas 这些地方和 Patient 这些人。 5. B。最后一句的 They try to make people feel good 告诉了我们 Dr. Petrels 想干什么。 B. make people feel better D. make difficult people smile

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(四) One of the best-known American writers of children's books is Alfred Strong, or Doctor Strong, as he is better known to readers everywhere. Now, an art sho w called "Doctor Strong From Then to Now" is travelling around the United State s. The pictures and drawings show the history of Doctor Strong. Doctor Strong first became famous almost fifty years ago when his first chi ldren's book was published. Since then, he has written forty-five books that ha ve sold more than one hundred million copies around the world. Doctor Strong's books are known for their easy use of words and colorful, h and-drawn pictures. These drawings bring life to his imaginary creatures. The C at in the Hat, Horton the Elephant, The Grinch Who Stole Christmas, and hundred s of others. The San Diego Museum, in California, organized the art show. It included ab out three hundred Doctor Strong's original(最早的) drawings and some of his wri tings. Most of Doctor Strong's books, although written in a funny way, have seriou s messages. For example, in Mc Elligot's Pool, he describes the danger of pollu tion. He discusses the arms race in The Butter Battle Book, written in nineteen eighty-four.

Doctor Strong is almost eighty-four years old now. He says he never planned to write stories just for children. He says he writes stories that interest pe ople of all ages. He says he uses easy words so that everyone, even a child, ca n understand. 1. Alfred Strong is a famous _______ in the United States. A. doctor B. artist C. writer D. reader

2. Doctor Strong first became famous in _______. A. his eighties when an art show was travelling around the United States B. his fifties when his drawings and writings were published C. nineteen eighty-four when his book MeEligot's Pool was published D. his thirties when his first book was published 3. Doctor Strong's books are very popular in America because _______. A. they are stories about animals such as cats, elephants and so on B. they are written in easy words with colourful pictures C. he organized the art show in California D. they are written in a funny way 4. His purpose in writing many such books is_______. A. to show his original pictures and drawings B. to organize a special art show of his own C. to make his readers laugh or smile when they read his books D. not only to interest people but to expose (uncover) some serious social problems 【答案与解析】本文介绍了美国著名作家 Strong 博士及其作品的风格。 1. C。 细节题。 根据文章第1句 One of the best-known American writers 可推知此题 答案为 C。 2. D。推断题。比较文章第2段第1句中的 fifty years ago 及最后一段的第1句 almo st eighty -four years old now 就可推知此题答案为 D。 3. B。细节题。根据文章第3段第1句 known for their easy use of words and color ful, hand-drawn pictures 可推知此题答案为 B。

4. D。推断题。根据文章的第4段和第5段可以推知此题答案为 D。

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(五) James Cook, at the age of forty, was sent by England to explore(探索)the Pa cific Ocean. On his third voyage, as captain in charge of two ships, the Discov ery and the Revolution, he came upon a group of unknown islands which he named the Sandwich Islands after his friend, the Earl(伯爵)of Sandwich. Today the isl ands are known at the Hawaiian Islands. When Cook sailed into a protected bay(海湾)of one of the larger islands. Th e native greeted him with curiosity(好奇)and respect. Some historians said that the islanders, welcomed him, believing he was the god, protector of peace and agriculture. The islanders were short, strong people with a very well-organized social s ystem. The men fished and raised crops. The women prepared for the children and made clothing for the men and short skirts for the women. 1. The islands were named _______. A. the Hawaiian Islands by James Cook B. the Earl of Sandwich by James Cook C. Discovery by James Cook D. the sandwich Islands by James Cook 2. When he landed there James Cook found the islanders were _______. A. cold B. friendly C. angry D. satisfied

3. Which of the following is true? A. The natives were tall and healthy. B. The men mainly worked outside. C. The women did nothing but look after children. D. The natives were very curious about everything. 【答案与解析】本文讲述了著名探险家库克发现 the Sandwich Islands 的过程。 1. D。细节题。根据…which he named the Sandwich Islands after his friend, t he Earl(伯爵)of Sandwich. 可推知此题答案为 D。

2. B。推断题。根据 The native greeted him with curiosity and respect 可知岛 民对库克还是比较友好的。 3. B。推断题。根据 The men fished and raised crops 可以知道,男子在外面干活。

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(六) When the famous dancer Fred Astaire was interviewed for a job by a Hollywoo d producer, the movie "expert" turned him down, saying, "Can't sing. Can't act. Dances a little." Here's another stupid mistake. When the great scientist Albe rt Einstein was at school, his teachers considered him rather dull. And a final story, the famous Polish pianist Paderewski was told by a teacher that he'd ne ver be a success as a performer because the middle finger on each hand was too short. What lessons can be drawn from these three experiences? First, true genius (天才) cannot be suppressed(压抑). For some reason or other it works its way ou t. Second, early judgments of a person's abilities may be unfair or just wrong. Third, when there is a real determination to succeed, obstacles fall by the wa yside. The famous motto "ad astra per aspera" can be translated as "To the stars t hrough hardships". Astaire, Einstein and Paderewski proved their critics wrong. 1. Which of the following best expresses the main idea of the passage? A. Fred Astaire was a famous dancer. B. True ability will always make itself known. C. Some people never get discouraged. D. Albert Einstein proved his teachers wrong. 2. When Paderewski's teachers told him he'd never be a success, they were _ ______. A. being humorous C. somewhat hesitant B. cheerful, though concerned D. seriously mistaken

3. "Ad astra per aspera" is used in the passage _______. A. as a motto for the three men's lives B. to show the value of Latin

C. to send the reader to the dictionary D. to point out that genius is always recognized early 4. The writer of the passage thinks that the reader _______. A. knows that the three men were successful men B. someday dreams to become like one of the men C. sympathizes with(同情) the poor teachers of the three men D. knows that Fred Astaire was an actor famous for performing Shakespeare's plays 【答案解析】本文以爱因斯坦等三位名人为例阐述了过早给人定论是错误的。 1. B。主旨题。根据第 2 段 …true genius cannot be suppressed. For some reas on or other it works its way out 可知答案为 B。 2. D。细节题。根据最后一句 …Astaire, Einstein and Paderewski proved their critics wrong.可知答案为 D。 3. A。推断题。根据最后一段可推知答案为 A。 4. A。推断题。根据全文可知答案为 A。

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(七) Mr. Lang worked in a factory. As a driver, he was busy but he was paid much. His wife was an able woman and did all the housework. When he came back, she took good care of him and he never did anything at home. So he had enough time when he had a holiday. A few friends of his liked gambling(赌博) and he learned it soon. So he was interested in it and hardly forgot anything except gambling. He lost all his money and later he began to sell the television, watches and so on. His wife told him not to do it but he didn't listen to her. She had to tell the police. He and his friends were punished for it. And he was hardly sent away. After he came out of lockup(拘 留所), he hated her very much and the woman had to leave him. It was New Year's Day. Mr. Lang didn't go to work. He felt lonely and wanted to gamble again. He called his friends and they came soon. But they were afraid the police would come. He told his five-year-old son to go to find out if there were the policemen outside. They waited for a long time and didn't think the police would come and began to gamble. Suddenly opened the door and in came a few policemen. "I saw there weren't any policemen outside, daddy," said the boy, "so I went to the crossing and asked some to come." 1. Mr. Lang was paid much because _______. A. he was a driver B. he worked in a factory C. he had a lot of work to do

D. he had worked there for a long time 2. Mrs. Lang did all housework because _______. A. she couldn't find any work B. she thought her husband was tired C. her husband spent all time in gambling D. she wouldn't stop her husband gambling 3. _______, so he was put into lockup. A. Mr. Lang often gambled B. Mr. Lang was late for work C. Mr. Lang didn't help his wife at home D. Mr. Lang wasn't polite to the police 4. The woman had to leave Mr. Lang because _______. A. he didn't love her any longer B. he wouldn't stop gambling C. he had been put into lockup D. he was hardly sent away by the factory 5. Which of the following is right? A. The boy hoped his father to be put into lockup again. B. The boy thought his father needed some policemen. C. The boy hoped his father to stop gambling soon. D. The boy hoped his mother to come back. (1-6 CBDAAB) 【答案与解析】本文讲一个赌棍想要赌钱,因此叫他的儿子把风,可他的儿子却把警察找来的故事。 1. C。细节题。根据第1段第2句话 As a driver, he was busy but he was paid much 可知答案为 C。 2. B。推断题。根据第1段第3句话 His wife was an able woman and did all the housework. When he came back, she took good care of him and he never did anything at home 可知答案为 B。 3. A。推断题。根据 His wife told him not to do it but he didn't listen to her. She had to tell the police 可知答案为 A。 4. A。细节题。根据 …he hated her very much and the woman had to leave him 可知答案为 A。 5. B。语义理解题。根据最后一句话 I saw there weren't any policeman outside, daddy, so I went to the crossing and asked some to come 可知答案为 B。

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(八) It was a quiet village in which there was a military camp. It was far from the towns and cities and there were some high mountains around. Of course it wa s a good place for training the new soldiers. But it was difficult for the youn g men to go outside. Mr. White, an officer of forty, was strict with them and h e hardly let them leave the camp. Once Mr. White was ill in bed. He couldn't work and a young officer, Mr. Hu nt, began to train the new soldiers instead of him. He knew the young men well and let nine soldiers go to the nearest town to have a holiday. But night fell

and none came back to the camp. He was worried about it and stood at the gate. It was five to twelve when Mr. Hunt decided to go to the town and see what was happening with the young men. He started the car quickly and set off. At that m oment the nine soldiers came back. It seemed they were all drunk. Of course the y found the officer was angry. "I'm sorry, sir," said the first soldier. "I left the town on time. But som ething was wrong with my bus on my way here. I had to buy a horse and made it r un fast. Bad luck! It died and I had to run back." And the other seven soldiers said they were late for the same reasons. It w as the last soldier's turn. He said, "I'm sorry, sir. I got on a bus on time, b ut…" Having heard this, the officer became even angrier and stopped him at once. He called out, "If you say something was wrong with your bus, I'll punish you at once!" "No, no, sir," said the young man. "My bus was all right, but the dead hors es were in its way!" 1. The military camp was built in the village to _______. A. stop the soldiers going to towns B. stop the soldiers meeting their friends C. train the new soldiers D. make the young men live quietly 2. Mr. Hunt let the nine soldiers have a holiday because _______. A. he was kind to them B. they felt lonely C. they had something important to do D. they were the best of all 3. The young officer was worried because _______. A. a traffic accident had happened B. he was afraid something happened to the nine soldiers C. the nine soldiers didn't come back on time

D. the nine soldiers drank too much in the town 4. The nine soldiers returned to the camp late because _______. A. something was wrong with their buses B. their horses died on the return way C. it took them much time to run back D. they all had drunk much in the town 5. Which answer do you think right? A. I'll believe only the last soldier. B. The officer believed the nine soldiers. C. I'll believe none of the nine soldiers. D. The officer won't punish his soldiers. 【答案与解析】本文讲9个士兵为自己没有按时返回军营找借口开脱的故事。 1. C。细节题。根据第1段第2句和第3句 It was far from the towns and cities an d there were some high mountains around. Of course it was a good place for trai ning the new soldiers 可知答案为 C。 2. A。推断题。根据第2段第3句 He knew the young men well and let nine soldie rs go to the nearest town to have a holiday 可知答案为 A。 3. B。推断题。根据 …Mr. Hunt decided to go to the town and see what was ha ppening with the young men 可知答案为 B。 4. D。细节题。根据 It seemed they were all drunk 可知答案为 D。 5. C。推断题。那9个士兵在为自己的晚归找借口,他们是在说谎,因此应该选择 C。

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(九) Lao Yang was born in a small town. He liked reading when he studied at scho ol. He thought the writers were respected(尊敬) and could get a lot of money. H e wrote a lot of stories and posted them to the editorial departments (编辑部) but didn't receive any answers. Now he works in a factory. He's busy at work. When he's free, he always rea ds something. He always remembers he hoped to be a writer when he was young. On e day, Xiao Ping, his ten-year-old daughter, came back. She looked worried and

didn't eat anything. She said Miss GAO, her Chinese teacher, told them to write a solicit article(征文) "My Father" that evening. But she did not know what to write. "That's easy," said Lao Yang. "Let me help you." Then he sat down to write the solicit article at once. He easily finished i t on time. He was sure Miss GAO would like it. But one afternoon he asked his d aughter if the article had been chosen to post to the editorial department. "My teacher said your article digressed from the subject(离题)," said the g irl. "I don't think so," Lao Yang shouted angrily. "I described(描写) just my fa ther!" 1. Lao Yang wrote a lot of stories because _______. A. he likes reading B. he learned much at school C. he wanted to be a writera D. he wanted to help others 2. Lao Yang posted the stories to the editorial departments, _______. A. and he got a lot of money B. and he became a famous man C. and he was respected D. but he failed 3. As _______, Lao Yang decided to help his daughter. A. he was a writer B. he was free C. he wanted to realize his ideal(理想) D. he wanted to make his daughter happy 4. Lao Yang hoped _______. A. his article could surprise the teacher B. his article could be chosen C. the children could like his article D. everyone could soon know him

5. Lao Yang's solicit article digressed from the subject _______. A. because he couldn't write it at all B. because he didn't know his father well C. because it was too bad to be chosen D. just because he described his father 【答案与解析】Lao Yang 是个文学爱好者,但没能实现他的作家梦,他帮他的女儿写 my father,本来他应该描写他自己的,但他却写成了他的父亲。 1. C。细节题。根据 …he thought the writers were respected and could get a lot of money. He wrote a lot of stories and posted them to the editorial depart ments but didn't receive any answers 可知答案为 C。 2. D。细节题。根据 He wrote a lot of stories and posted them to the editori al departments but didn't receive any answers 可知答案为 D。 3. C。推断题。Lao Yang 很早就喜欢写作,多次投稿却没有回音,于是他认为帮他女 儿写作文是个很好的实现理想的机会,因此选 C。 4. B。细节题。根据第4段最后一句 …he asked his daughter if the article had been chosen to post the editorial department 可知答案为 B。 5. D。细节题。文章中说 I described just my father,但根据老师的要求他应该描 写他自己。因此应该选择 D。

高一英语阅读 英语黄金阅读理解试题(十) A Frenchman went to a small Italian town and was staying with his wife at t he best hotel there. One night, he went out for a walk alone. It was late and t he small street was dark and quiet. Suddenly he felt someone behind him. He tur ned his head and saw an Italian young man who quickly walked past him. The man was nearly out of sight when the Frenchman suddenly found that his watch was go ne. He thought that it must be the Italian who had taken his watch. He decided to follow him and get back the watch. Soon the Frenchman caught up with the Italian. Neither of them understood t he other's language. The Frenchman frightened the Italian with his fist(拳头) a nd pointed at the Italian's watch. In the end the Italian gave up his watch to the Frenchman. When he returned to the hotel, the Frenchman told his wife what had happene d. He was greatly surprised when his wife pointed to the watch on the table. No

w he realized that by mistake he had robbed the watch and it was the Italian's.

1. The Frenchman went to a small Italian town _______. A. alone B. with his wife D. with an Italian

C. with his friend

2. One night he went out for _______ alone. A. a ride B. a walk C. a drink D. rest

3. Suddenly he found his_______ was gone. A. watch B. money C. book D. ring 4. The Italian gave up his watch to him at last because ________. A. he had stolen the watch from the Frenchman. B. he understood what the Frenchman wanted C. he had picked up the watch on his w ay from work D. he was afraid of the Frenchman 5. Who was robbed of the watch on earth? A. The Frenchman was. C. Both of them was. B. The Italian was. D. Neither of them was.

【答案与解析】本文讲述了法国人与意大利人语言不通发生误解的一个有趣的故事。法 国人在散步时以为自己的手表被经过的意大利人偷了, 于是他向意大利人举起了他的拳头将 手表拿了回来。而他回到旅店发现他的手表安然无恙地躺在桌上。 1. B。文章的第1句说 The Frenchman 是 staying with his wife at the best hotel, 由此句可推知答案。 2. B。文章第1段的第2句说 He went out for a walk alone 由此句可推知答案。 3. A。 根据第1段的第4行当 Italian was nearly out of sight 的时候这个法国人就发 现他的手表不见了。据此可知答案为 A。 4. D。根据第2段中说 The Frenchman frightened...我们可以推知这个意大利人是害 怕这个法国人的拳头才把手表给他。 5. B。 谁被抢走了手表?读完全文我们可知 The Italian 正是被人抢走手表的无辜受害 者。


相关文章:
高一英语阅读理解50篇
高一英语阅读理解50篇_英语_高中教育_教育专区。高一英语阅读理解 50 篇(付详解) 中考英语阅读理解·“老”字趣谈 每个国家都有各自的文化习惯,而这种文化上的...
高一阅读
在线互动式文档分享平台,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,全文阅读其他用户的文档,同时,也可以利用分享文档获取的积分下载文档
高一英语阅读理解(有答案)
在线互动式文档分享平台,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,全文阅读其他用户的文档,同时,也可以利用分享文档获取的积分下载文档
高一阅读
在线互动式文档分享平台,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,全文阅读其他用户的文档,同时,也可以利用分享文档获取的积分下载文档
高中英语黄金阅读理解试题(高一版)附详细解析
高中英语黄金阅读理解试题(高一版)附详细解析_高一英语_英语_高中教育_教育专区。高一英语阅读理解 好用高中英语黄金阅读理解试题(高一版)附详细解析 Golden Reading ...
高一阅读
在线互动式文档分享平台,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,全文阅读其他用户的文档,同时,也可以利用分享文档获取的积分下载文档
高一小说阅读练习
在线互动式文档分享平台,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,全文阅读其他用户的文档,同时,也可以利用分享文档获取的积分下载文档
高一阅读限时阅读
在线互动式文档分享平台,在这里,您可以和千万网友分享自己手中的文档,全文阅读其他用户的文档,同时,也可以利用分享文档获取的积分下载文档
新课标高一英语阅读理解精选1-10篇
新课标高一英语阅读理解精选1-10篇_高一英语_英语_高中教育_教育专区。高一阅读训练 英语阅读是高中阶段英语学习的重要组成部分,由于受国内条件限制,高中生和英美人士...
高一阅读完形专项训练及答案
高一阅读完形专项训练及答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。.Reading is not only beneficial to widen your horizon but also helpful to master the language...
更多相关标签:
高一英语阅读 | 高一阅读理解 | 高一语文阅读 | 高中毕业想出国读书 | 高中有哪些 | 高二阅读 | 高一英语阅读理解 | 高一英语阅读理解50篇 |