当前位置:首页 >> 英语 >>


Unit2 Ⅰ.阅读理解


A Eating foods high in trans fats(反式脂肪) and saturated (饱和的) fats increases the risk of depression,according to a Spanish study,confirming previous stud

ies that linked “junk food” with the disease.Researchers also showed that some products,such as olive oil,can fight against the risk of mental illness. Authors of the wide?reaching study,from the universities of Navarra and Las Palmas, followed and analyzed the diet and lifestyle of over 12,000 volunteers over six years.When the study began, none of the participants had been diagnosed with depression; by the end, 657 of them were new sufferers. “Participants with an increased consumption of trans fats presented up to a 48 percent increase in the risk of depression when they were compared to participants who did not consume these fats, ”the head study author said.“The more trans fats were consumed,the greater harmful effect they produced on the volunteers.” The research team found,at the same time,that after assessing the effect of polyunsaturated fats made up of larger amounts of fish and vegetable oils and olive oil,these products are associated with a lower risk of suffering depression. The report, published in the online journal PLOS ONE, noted the research was performed on a European population that enjoys a relatively low intake of trans fats-making up only 0.4 percent of the total energy taken in by the volunteers.“Despite this,we observed an increase in the risk of suffering depression of nearly 50 percent, ”said researcher Miguel Martinez.“On this basis we think it of great importance to take this effect into account in countries like the United States,where the percentage of energy derived from these fats is around 2.5 percent.” The report pointed out that the current number of depression sufferers in the world is around 150 million people,and has increased in recent years.This rise is attributable,according to the authors, to great changes in the sources of fats consumed in western diets, where we have replaced certain types of beneficial fats in nuts,vegetable oils and fish with the saturated and trans fats found in meats,butter and other products such as mass?produced cakes and fast food. 【文章大意】 本文主要讲述了吃含有极高反式脂肪和饱和脂肪的垃圾食品会增加患抑 郁症的几率。 1.Which of the following increases the risk of suffering depression? A.Fish. B.Vegetable oils. C.Olive oil. D.Butter. 解析: 选 D。 细节理解题。 根据第四段和最后一段中的“beneficial fats in nuts, vegetable oils and fish with the saturated and trans fats found in meats, butter and other products” 可知应选 D。 2.The study tells us that________. A.2.5% Americans suffer mental illness B.12,000 volunteers from Navarra took part C.a minority of participants became new sufferers D.150 million Europeans enjoy a healthier lifestyle 解析:选 C。细节理解题。从第二段第一句中的“over 12,000 volunteers”及第二句中 的“by the end,657 of them were new sufferers”可知,C 项正确。

3.The underlined word “derived” in Paragraph 5 is closest in meaning to “________”. A.obtained B.chosen C.separated D.preserved 解析: 选 A。 词义猜测题。 根据画线词所在句及该段中的“making up only 0.4 percent of the total energy taken in by the volunteers”可知, 这里指的是美国人从反式脂肪中获得的能量的比 率大约是 2.5%。obtained 与 derived 同义,故选 A 项。 4.More and more westerners are suffering depression because________. A.they have less time for exercise B.they eat more nuts,vegetable oils and fish C.the sources of fats in their diets have changed D.less meat,butter,and cakes are included in their diets 解析:选 C。细节理解题。根据最后一段的第二句可知,这种增长归因于西方饮食中脂 肪来源的很大改变,在这些来源中,我们已经用肉、黄油以及其他产品诸如大批量生产的蛋 糕和快餐中的反式脂肪和饱和脂肪代替了坚果、植物油和鱼肉中的有益脂肪。故选 C 项。 B

When it comes to success in business and success in life,there are few qualities as important as confidence. People naturally have different levels of confidence.Some have a higher level of confidence than others do,but even those whose confidence is lacking can learn to build their level of confidence and reach their most important goals.Increasing self?confidence is one of the most common reasons people give for seeking the help of psychologists and other professionals. One of the many places where a greater level of confidence is useful is in the workplace.We all know how difficult it can be,for instance,to ask the boss for a raise.This process can be extremely difficult for those who lack confidence in their own abilities.After all,if you are unsure about your own abilities,how will you ever convince your boss that you deserve more money for the work you do? Even if you are not asking for that big raise,having plenty of confidence in your abilities is important to success.If you are certain of your abilities,chances are that those around you, whether they are your coworkers, your colleagues or your superiors, will see that confidence, and that will help to assure them that you are the best at what you do. Being thought of as the person to go to,and being seen as an expert in your chosen field,is naturally very important to success on the job.If you can make yourself the person people go to for guidance and advice,you will help to protect yourself from the ever present danger of downsizing (裁员).After all,if you are a recognized expert in the office,you will be regarded as an indispensable member of the team. Having a high level of confidence, after all, does not mean overlooking the places where you could improve.Knowing what you do well and where you need help will help you enjoy increased success and confidence. 【文章大意】 本文是一篇议论文,主要讲述了自信对于成功的重要性。

5.What is the passage mainly about? A.The influence of confidence on one’s life. B.The difference of people’s confidence. C.The importance of confidence to success. D.The judgment on one’s confidence. 解析:选 C。主旨大意题。通读全文可知,文章第一段给出了中心论点,即自信对于成 功非常重要,以下几段是从不同的方面论证这一观点。故选 C。 6.Psychologists and other professionals can offer help to those________. A.who dream to be recognized experts B.who expect to give guidance to others C.who want to ask the boss for a raise D.who think their goals are hard to reach 解析:选 D。推理判断题。根据第二段的内容可知,心理学家或者其他的专业人员可以 为那些自信心不强的人(即认为自己的目标很难实现的人)提供帮助。故选 D。 7.What does the underlined word “indispensable” in Paragraph 5 probably mean? A.Outgoing. B.Attractive. C.Important. D.Energetic. 解析:选 C。词义猜测题。根据倒数第二段的内容可知,拥有自信在工作中很重要,你 会被同事认为是团队中“不可缺少的”一名成员, 因此 indispensible 与 C 项的意义相近。 故 选 C。 8.What message does the author want to convey(传递)in the last paragraph? A.To overlook one’s disadvantages. B.To make full use of one’s advantages. C.To have great confidence in one’s abilities. D.To make objective evaluations of one’s abilities. 解析:选 D。推理判断题。最后一段是说:拥有较高的自信并不是说忽略自己进步的空 间, 知道自己什么地方擅长同时又知道自己什么地方还有待提高, 对于成功和自信来说是很 有帮助的。因此,作者在此想要表达的是,要对自己的能力做出客观的评价,要有正确的认 识。故选 D。 Ⅱ.语法填空 Lee’s birthday is coming.His friends are preparing a surprise party for him. Jenny:Andy,I didn’t see your present. Andy:That’s because I didn’t bring 1.________. Jenny:Why not? Andy:The entire tradition of giftgiving makes 2.________ sense.Let’s say I go out and I spend $50 on you.It’s a pain?taking activity because I have to imagine what you need,while you know what you need.Now , I could 3.________(simple)thingsjust give you the $50 4.________(direct),and then you could give me $50 on 5.________ birthday,and so on, 6.________ one of us dies, 7.________(leave)the other one $50 8.________(rich). And I ask you, is it worth 9.________ ? Jenny: Andy, you are his friend.Friends give each other presents.The point is, one of the ways we show we care about people is by putting thought and imagination into the gifts we get them. Andy:I accept your premise(前提),but I reject your conclusion. Jenny:Andy,it’s a non?optional custom.

Andy:Oh,fair enough.Question:how am I going to get Lee a present before the party? I don’t drive and the only thing available 10.________walking distance is a gas station. Jenny:OK,I’ll drive you to get a present. 1.解析:考查代词。 我没带礼物来(I didn’t bring a present)。one 代替 a present,避免 和上文重复。 答案:one 2.解析:考查固定短语。 makes no sense:(整个送礼物的传统)没有意义。 答案:no 3.解析:考查动词。 I could simplify things:我可以把事情简单化。 答案:simplify 4.解析:考查副词。 give you the$50 directly:“直接”给你五十块钱。副词 directly 修饰动词 give。 答案:directly 5.解析:考查物主代词。在我的(my)生日那天,你再给我五十块钱。 答案:my 6.解析:考查连词。如此反复下去,直到(until)一人死去。 答案:until 7.解析:考查动名词。 leaving the other one...:使另一人处于某种状态,作结果状语。 答案:leaving 8.解析:考查比较级。这个人就多了五十块钱,所以用比较级 richer。 答案:richer 9.解析:考查代词。 worth it:值得花费时间/精力的,值得的。 答案:it 10.解析:考查介词。 within walking distance:在步行范围之内,走几步就到了。 答案:within Ⅲ.短文改错 My younger brother John has a toothache last night.This morning, my mother took him to see a dentist.Go into hospital was always very frightened for John.He struggled to get away while the dentist was giving him examination.He yelled terribly when the dentist was pulling his tooth.Several minutes late,the dentist got everything finished.“I’m sorry,madam,and I shall have to charge you 200 dollars for pulling your boy tooth.” “200 dollars!Why,you said that he would charge only 40 dollars for such work!”“Yes,but your boy yelled so loudly that he had scared four other patient out of the office.” 答案: My younger brother John see a dentist. has a toothache last night.This morning,my mother took him to had

Go frightened into hospital was always very for John.He struggled to get away Going frightening

∧ while the dentist was giving him an examination.He yelled terribly when the dentist was pulling his tooth.Several minutes late and ,the dentist got everything finished.“I’m sorry,madam, I later but boy tooth.”“200 dollars!Why,you boy’s

shall have to charge you 200 dollars for pulling your

he said that would charge only 40 dollars for such work! ”“Yes, but your boy yelled so loudly you that he had / scared four other patient out of the office.” patients

Ⅳ.书面表达 假设你校开展了“争做环保卫士”的活动。 只要向学校交废旧电池和报纸等, 便可获得 “环保卫士”卡片一张。请你据此写一篇 100 词左右的英语报道,向校英语报社投稿,内容 要点包括: 1.简要介绍该活动; 2.发表你对该活动的看法; 3.提出其他有关环保的建议。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ One possible version: Recently an activity has been going on in our school which is called“Becoming a Guardian to Protect the Environment”. Students are asked to hand in used batteries, newspaper and so on to get a card as a reward.I think we can benefit a lot from this activity. Firstly , this activity will help to raise our environmental awareness and save resources.Secondly,the used batteries are harmful to the environment.Recycling them is of great importance in terms of conserving natural resources,environment protection and human health. Meanwhile,we can still do a lot more to help protect the environment.For example,we should remember to turn off the light before we leave the room.And we shouldn’t leave the tap water running after we use it. Ⅴ.课文语法填空 阅读下面课文缩写材料,在空白处填入适当的内容或括号内单词的正确形式(不多于 3 个单词)。 Wang Peng felt very frustrated ______1______ he saw none of his patrons(常客)would eat in his restaurant.In his opinion,nothing could be better ______2______ his fried rice, barbecued mutton kebabs,fatty pork or his sugary cola.Who won his customers? He followed one of his best friends into Yong Hui’s ______3______(new)opened slimming restaurant and was amazed ______4______ the menu there:raw vegetables,fruit and water.It was obvious that Yong Hui was telling lies when promising to make the customers ______5______(thin).In order to win his customers ______6______ , he went to the library to do some research , ______7______ showed Yong Hui’s menu didn’t give the customers energy-giving food.Having found out the weakness of Yong Hui ’ s menu , Wang Peng wrote his own sign , ______8______(say)energy-giving food served.In fact,there was weakness in Wang Peng’s menu,too.Food at his restaurant ______9______(contain)too much fat.So the only solution is to combine the two menus together to be ______10______ balanced menu. 答案: 1.when 2.than 3.newly 4.at 5.thinner 6.back 7.which 8.saying 9.contains 10.a

高中英语必修Book3unit2同步检测_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高中英语必修Book3unit2同步检测_英语_高中教育_教育专区。Unit2 Ⅰ...
高中英语必修Book3unit3同步检测_英语_高中教育_教育专区。Unit3 同步检测 Ⅰ....因此选 D。 2.When the writer uses the word “forget” ,his real ...
高一英语Book3 Unit2同步检测试题(III)-6
高一英语Book3 Unit2同步检测试题(III)-6_英语_高中教育_教育专区。广灵一中高一英语必修 3 同步检测试题 班级 姓名 组号 学号 ---广灵一中高一英语必修 3 同步...
高中英语 Unit2 Healthy eating同步检测 新人教版必修3
高中英语必修三归纳-Unit2... 4页 2财富值 2012届高中英语一轮复习 U... 暂无评价 17页 免费 特别好高中英语Book3_Unit... 暂无评价 38页 免费喜欢...
高中英语必修Book3unit1同步检测_英语_高中教育_教育专区。人教版必修三第一单元...October 2 is a national festival to honour Mohandas Gandhi , who helped ...
人教版高中英语同步练习:必修3 unit 2 单元测试(含答案)
人教版高中英语同步练习:必修3 unit 2 单元测试(含答案)_英语_高中教育_教育专区...helped them write a 30minute play with scenes according to the book. The...
高中英语人教版必修3Unit2单元检测_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高中英语人教版必修3Unit2单元检测_英语_高中教育_教育专区。高中...
人教版高中英语同步练习:必修3+unit+2+单元测试(含答案)_高二英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Healthy eating 单元测试(人教 版必修 3,课标通用) (满分:...
高中英语必修Book4unit2同步检测_英语_高中教育_教育专区。Unit2 Ⅰ.阅读理解 ...3 . When applying for Wildlife Watch membership , a Rockwatch member can ...
高中英语必修Book8unit2同步检测_英语_高中教育_教育专区。Unit2 Ⅰ.阅读理解 ...Mum:But he didn’t tell me where he 3.___(go).But... David:I...
高中英语必修一unit2 | 高中英语必修一unit1 | 高中英语必修5unit3 | 高中英语必修5unit2 | 高中英语必修一unit3 | 高中英语必修五unit3 | 高中英语必修5unit1 | 高中英语必修一unit4 |