当前位置:首页 >> 英语 >>

Unit 1 Getting along with others


M5 Unit 1 介词、副词和连词填空

Getting along with others

1.Almost everyone wants to make friends and develop friendships________others. 2 . We went to wash our hands in the girls’

washroom________lunch and I admitted________badly I had done. 3.However, the only people who see our grades are the teacher and the students that the grades belong________. 4.I was________angry that I went straight to Hannan and told her we weren’t going to be friends any more________she couldn’t keep her word. 5.He accused me________some really bad things just to hurt me. 6.________we argued, he hasn’t spoken to me even though we sit next to each other in class. 7.He got annoyed, saying it wasn’t his fault________he couldn’t play as well as me, and that I shouldn’t talk to him________this manner. 8.If so, the problem lies________you, not her. 翻译与仿写 1.We have been best friends since primary school and spend almost every day with each other. 译 仿写:自从参加工作后,她一直在这个学校工作。 __________________________________________________________________ 2 . I thought that Hannah must have told my classmates about my grade after promising not to. 译 仿写:他一定通过了考试,因为他看起来很高兴。 __________________________________________________________________ 3.I was so upset that I felt like crying. 译 仿写:她如此饿以至于想好好饱餐一顿。 __________________________________________________________________ 4.He could not keep pace with the game, and as a result of his careless playing we
1



__________________________________________________________________



__________________________________________________________________



__________________________________________________________________

lost. 译 仿写:我们原计划周末去野餐,由于天气糟糕我们只有取消计划。 __________________________________________________________________ 5.Football is very important to me, but so is our friendship. 译 仿写:工作和学习很重要,但我们的健康也很重要。 __________________________________________________________________ 单项填空 1.That guy kills his time by playing PC games day and night.I wonder whether he could find anything________at all. A.worth to do B.worth doing C.worthy being done D.is worth to be done 2.The airbombing in Libya(利比亚) has resulted in great damage.Who________for the result? A. will blame B. is to blame C. is to be blamed D. will to be blame 3.—How do you like my composition, Mr.Want? I’m expecting your________. —It’s good but some places still need improving. A.remarks B.adviceC.attitude D.instructions 4 . You can________well without knowing its meaning when you come across unknown words while reading. A.get onto B.go along C.get along D.get off 5.His accent at once betrayed the fact________he was a foreigner. A.which B.that C./ D.with that 6.—I stayed at a hotel while in New York. —Oh, did you? You________with Barbara. A.could have stayed B.could stay C.would stay D.must have stayed 7.If you leave the club, you will not be________back in. A.received B.admitted C.turned D.moved 8.I used to quarrel a lot with my parents, but now we________fine. A.look out B.stay up C.carry on D.get along 9.Jenny nearly missed the flight________doing so much shopping. A.as a result of B.on top of C.in front of D.in need of 10.I don’t doubt________he can be admitted to Shanghai University.
2



__________________________________________________________________



__________________________________________________________________

A.if

B.that

C.whether

D.what

11.—The Bells expressed the idea to make peace with us. —I doubt________they are honest.Sometimes, they lie. A.what B.which C.that D.whether 12.People like________he wrote and so he went on writing novels. A.the way which B.the way C.the way why D.way that 13.They asked him to be a good student, and he promised________. A.to B.to do itC.to be D.to be a good student 14.Many companies are focusing____________their markets overseas. A.on increasing B.on increase C.to increase D.increasing 15.She has got a cleaning job at night, as well as________during the day. A.to type B.typing C.typed D.type 完形填空 (一) Do you know what kind of things the young people are reading?More and more teachers and parents have noticed another kind of__1__, which came from the printed papers__2__on the streets. These printed things look like newspapers but have hardly__3__to do with them, you can only find reading materials badly made up there—some are too strange for anyone to believe;others are__4__stories of something still worse. However, many of the young readers are getting interested in such__5__reading , which__6__them what they should pay for their breakfast and brings them nightmares and__7__ideas in return. Homework was left__8__;daily games lost. These sellers shout on streets selling their papers well. The writers,publishers and printers,whoever they are,we never know are__9__their silent money. The sheep?skinned wolf’s story seems to have been forgotten once again. Why not__10__this kind of things?Yes,__11__the teachers and parents have asked each other for more strict control of the young readers.__12__, the more you want to forbid it,the more they want to have a look at it. Sometimes you may even find out several children,driven by the curious natures,share one patched paper which has traveled from hand to hand. 1.A. result B.effect C.education D.pollution 2.A. found B.sold C.given D.shown 3.A. nothing B.anything C.something D.everything 4.A. puzzling B.pleased C.worried D.frightening 5.A. poisonous B.wonderful C.interesting D.useless 6.A. takes B.uses C.costs D.pays 7.A. ordinary B.immoral C.valuable D.unpunished 8.A. undone B.unknown C.much D.less
3

9.A. using 10.A. allow 11.A .neither 12.A. Happily

B.making B.forbid B.some B.Luckily

C.spending C.separate C.most C.Unfortunately

D.losing D.leave D.both D.Badly

(二) Jim suffered heart problems. In a conversation he expressed little joy and 1.________ seemed that his life was drawing to a close. When his heart problems led to operation,Jim went through it 2.________,and a full recovery was expected. Within days,3.________,his heart was not beating properly. Jim was rushed back to operation,but nothing was found to explain the cause of his illness. He died on the operating table on the day before his 48th birthday. Dr.Bruce Smoller,4.________ psychologist,had had many conversations with him,and the more he learned,the stranger he realized Jim’s case was. When Jim was a child , his father , a teacher , suffered a heart attack and stayed at home to recover.5.________ morning Jim asked his father to look over his homework , promising to come home from school at noon to pick it 6.________.His father agreed,but when Jim returned,his father had been dead. Jim’s father was 48. “I think all 7.________ life Jim believed he killed his father,”Dr.Bruce Smoller says. “He felt that if he had not asked him to look over his homework,his father would have lived. Jim had been troubled 8.________ the idea. The operation was the trial (判决) he had expected for forty years.” Smoller believes that Jim willed himself not to live to the age of 48. 用所给的词的适当形式填空 1.She admitted________________(take ) the key from Mother yesterday. 2 . Charles Babbage is generally considered______________(invent) the first computer. 3.When Father came in, Tom pretended________________(read) at the desk. 4.I cannot stand him________________(make) so loud noise in the quiet library. 5.We are busy________________(get )ready for the English exam. 6.I miss you so much that I can’t wait________________(see) you soon. 7.I think it is no use________________(try) to persuade such a stubbornminded man to give up smoking. 8.After________________(interview) for the job, you will be required to take a language test. 9.China has promised to revise its existing regulations and________________(form) new policies according to WTO requirements. 10.Let us make contributions to________________(protect) our environment. 句型转换 1.Many wild animals have no places to live in. Many wild animals have no places________ ________ ________ ________
4

________. 2.There is a washing machine in the corner. (1)There is a machine________ ________in the corner. (2)There is a machine________ ________ ________ ________ ________in the corner. 3.Don’t worry about it.It’s useless. It’s________ ________ ________about it. 4.We’re expecting to visit the amusement park next week. We’re________ ________ ________ ________the amusement park next week. 5.That she will come to help us encourages all of us. ________ ________to help us encourages all of us. 6.Be careful not to fall down.The ground is wet and slippery. ________ ________not to fall down.The ground is wet and slippery. 7.The chairman arranged to meet Mark this weekend. The chairman arranged________the driver________ ________Mark this weekend. 8.Nothing can discourage him from continuing his experiment. Nothing can________him from________his experiment. 单项填空 1 . They boy wanted to go camping in the mountains, but his parents told him________. A.not to B.not to do C.not do it D.do not to 2.I have to regret________that I regretted________his mother what he had done. A.saying;to tell B.to say;telling C.to say;told D.saying;told 3.I________him to give up that foolish idea, but he said he wanted to have a try. A.persuaded B.tried to persuade C.managed to persuade D.succeeded in advising 4.The workers in that factory are looking forward to their________another chance to work. A.to be given B.being given C.given D.giving 5.________a higher mark in the coming exam, he carefully prepared for it for a whole month. A.To get B.Being not C.Getting D.Got 6.Will you be able to attend the lecture________next week? A.giving B.given
5

C.to be given

D.being given

7.My advisor encouraged________a summer course to improve my writing skills. A.for me taking B.me taking C.for me to take D.me to take 8.It’s necessary to be prepared for a job interview, ________will certainly do you good. A.Well dressed B.Well dressing C.Being well dressed D.To be well dressing 9.Steven apologized for________to inform me of the change in the plan. A.his being not able B.him not be able to C.his not being able D.him not being able 10.I can’t go swimming with my friends because I have two paintings________. A.completing B.to complete C.completed D.being completed 11.The boy pretended__________while some students of another class were making some unfavourable comments about him. A.to not listening B.not to be listening C.not to listen D.not listening 12.________aloud is very important to learn a language, so we should spare some time to do this every day. A.Read B.Be reading C.Having read D.Reading 13.Wang Lin hopes that his English teacher will find a good way to have his English________in a short period of time. A.be improved B.improves C.improved D.improving 14.They can’t stand other________the same faults as themselves. A.people having B.people to have C.people would have D.people is having 15.If you fail to pass the examination, you’ll only have yourself________. A.to blame B.to be blamed C.blamed D.blame 阅读理解 As a professor at a large American university,I often hear a phrase from students:“I’m only a 1050.” The unlucky students are speaking of the score on the Scholastic Aptitude Test (SAT),which is used to determine whether they will be admitted to the college or university of their choice,or even have a chance to get a higher education at all. The SAT score,whether it is 800,1100 or 1550,has become the focus at this time of their life.
6

It is obvious that if students value highly their test scores,then a great amount of their selfrespect is put in the number. Students who perform poorly on the exam are left feeling that it is all over. The low test score,they think,will make it impossible for them to get into a good college. And without a degree from a_prestigious_university,they fear that many of life’s doors will remain forever closed. According to a study done in the 1990s,the SAT is only a reliable indicator of a student’s future performance in most cases. Interestingly,it becomes much more accurate when it is set together with other indicators—like a student’s high school grades. Even if standardized tests like the SAT could show a student ’s academic proficiency(学业水平),they will never be able to test things like confidence,efforts and will power , and are unable to give us the full picture of a student’s potentialities(潜力).This is not to suggest that we should stop using SAT scores in our college admission process. The SAT is an excellent test in many ways,and the score is still a useful means of testing students. However,it should be only one of many methods used. 1.The purpose of the SAT is to test students’________. A.strong will B.academic ability C.full potentialities D.confidence in school work 2.Students’ self?respect is influenced by their________. A.scores in the SAT B.achievements in mathematics C.job opportunities D.money spent on education 3.The underlined phrase “a prestigious university” probably means “________”. A.a famous university B.a technical university C.a traditional university D.an expensive university 4.This passage is mainly about________. A.how to prepare for the SAT B.stress caused by the SAT C.American higher education D.the SAT and its effects Sport not only is physically challenging,but it can also be mentally challenging. Criticism(批评) from coaches,parents,and other teammates,as well as pressure to win can create an excessive(过度的) amount of anxiety or stress for young athletes. Stress can be physical,emotional(情感的),or psychological(心理的),and research has indicated that it can lead to burnout. Burnout has been described as dropping or quitting of an activity that was at one time enjoyable. The early years of development are critical years for learning about oneself. The sport setting is one where valuable experiences can take place. Young athletes can, for example, learn how to work together with others, make friends, and gain other social skills that will be used throughout their lives. Coaches and parents should be aware, at all times , that their feedback to youngsters can greatly affect their children. Youngsters may take their parents’ and coaches’ criticisms to heart and find a flaw(缺 陷) in themselves. Coaches and parents,should also be careful that youth sport participation(参与) doesn’t become the work for children. The outcome of the game should not be more important than the process of learning the sport and other life lessons. In today’s youth sport setting,young athletes may be worried more about who will win instead
7

of enjoying themselves and the sport. Following a game,many parents and coaches direct their attention on the outcome and find fault with young people’s performances. Research indicates that positive(主动的) reinforcement(加强) motivates and has a greater effect on learning than criticism. Again,criticism can create high levels of stress,which can lead to burnout. 1.An effective way to prevent the burnout of young athletes is________. A.to reduce their stress B.to increase their sense of stress C.to make sports less competitive D.to make sports more challenging 2.According to the passage,sport is positive for young people in that________. A.it can create high levels of stress B.it enables them to find flaws in themselves C.it can provide them with valuable experiences D.it teaches them how to set realistic goals for themselves 3.According to the passage parents and coaches should________. A.pay more attention to letting children enjoy sports B.help children to win every game C.train children to deal with stress D.enable children to understand the positive aspect of sports 4.The author’s purpose in writing the passage is to________. A.teach young athletes how to avoid burnout B.persuade young children not to worry about criticism C.stress the importance of positive reinforcement to children D.discuss the skill of mixing criticism with encouragement 单项填空 1. After that, he knew he could________any emergency by doing what he could to the best of his ability. A.get away with B.get on with C.get through D.get across 2.The special school accepts all disabled students,_________ educational level and background. A.according to B.regardless of C.in addition to D.in terms of 3.We are at your service.Don’t________to turn to us if you have any further problems. A.beg B.hesitate C.desire D.seek 4.I just bought the same pen________you have.Look! A.as B.that C.which D.what 5.—How far apart do they live? —________I know, they live in the same neighbourhood. A.As long as B.As far as
8

C.As well as

D.As often as

6.—I must apologize________you get the information earlier. —That’s all right. A.for letting not B.for not letting C.to let not D.not to let 7 . I’m sorry I didn’t recognize your voice just now.It sounded quite different________the phone. A.from B.in C.on D.to 8.The roof fell________he had time to rush out. A.until B.before C.when D.since 9.________I have to sell my house, I’ll keep my business going. A.Even though B.If C.Since D.Because 10.You must study hard________young, or you will regret________old. A.while;when B.when;while C.while you;when D.when;while are 11.The mother didn’t know________to blame for the broken glass as it happened while she was out. A.who B.when C.how D.what 12.So________the research that he had no time for recreational activities. A.absorbing B.absorbed in C.to absorb in D.being absorbed in 13.While doing the experiment, write down the conclusion you________. A.come B.arrive at C.had reached D.came to 14.The minister has________that he may resign next year. A.suggested B.showed C.indicated D.wished 15.He lost his watch when he________football. A.played B.was playing C.had played D.would play 完形填空 One day a father of a very rich family took his son on a trip to the country with the firm purpose of showing his son how poor people can be. They spent a couple of days and nights on the farm of what would be considered a very poor family. On their return from their__1__,the father asked his son, “How was the trip?”“It was great, Dad.” “Did you see how poor people can be?” the father asked. “Oh Yeah.” said the son. “So what did you__2from the trip?”asked the father. The son answered,“I saw that we have one dog and they have four. We have a
9

pool that__3__to the middle of our garden and they have a creek(小溪) that has no end. We have imported lanterns(灯笼) in our garden and they have the__4__at night. Our patio(院子 ) reaches to the front yard and they have the__5__horizon(地平 线).We have a small piece of land to live on and they have__6__that go beyond our sight. We have servants who serve us,but they serve others. We buy our food,but they grow theirs. We have__7__around our property(财产) to protect us,but they have friends to protect them.” With this the boy’s father was speechless. Then his son added,“Thanks dad for showing me how__8__we are.” Too many times we__9__what we have and concentrate on(把注意力集中在) what we don’t have. What is one person’s__10__object is another’s prize possession. It is all__11__on one’s perspective(观点).Make you wonder what would happen if we all gave__12__for all the bounty(恩赐) we have,instead of worrying about wanting more. Take joy in all you have,especially your friends. 1.A. trip B.tour C.visit D.travel 2.A. expect B.regret C.keep D.learn 3.A. reaches B.gets C.arrives D.spreads 4.A. dark B.darkness C.stars D.day 5.A. beautiful B.full C.longer D.whole 6.A. a sky B.a road C.fields D.earth 7.A. dogs B.walls C.guards D.servants 8.A. poor B.rich C.weak D.happy 9.A. miss B.forget C.remember D.consider 10.A. valuable B.useful C.priceless D.worthless 11.A. based B.concentrated C.looked D.laid 12.A. love B.regret C.thanks D.interest This kitten is playful and affectionate,but he has already seen 1.________ cruel a place the world can be. Dr. Blount is a veterinarian (兽医) treating the kitten now,“I think they were actually kicking him or throwing him or 2.________ of that nature,”said Blount, “They had damaged the whole bundle of nerves 3.________ control the functioning of the entire leg,and it’s not something that would get better over time.” Blount says veterinarians were forced to cut 4.________ his front right leg,“It doesn’t seem to bother him at all and he runs and he plays and he loves attention 5.________ he’s pretty spoiled already,and he’s eating 6.________ a little pig,and doing fabulously for us,”said Blount. Doing well,but Blount says other pets out there never survive abuse. “He’s one of the lucky ones,”she said. Blount says 7.________ abusers like them are caught and prosecuted,these poor animals could go on with bigger and worse things. “We wish there were more strict laws to protect animals because if they’re doing this to pets,then 8.________ would they end up doing to people, or kids, or anything else later go down the road?”wonders Blount.

10

答案解析 Unit 1
Ⅰ.1.with 2.before;how 3.to 4.so;because 5.of 6.Since 7.if;in 8.with Ⅲ.1.从小学起我俩就是最好的朋友,几乎每天都在一起。 She has worked in this school since she began to work. 2.我想汉娜一定是在答应过我不会告诉任何人之后将我的成绩告诉了我的同学们。 He must have passed the exam because he looks very happy. 3.我难过得想哭。 She was so hungry that she felt like having a big dinner. 4.由于马修的漫不经心,我们输了球赛。 We had planned to go for a picnic on weekends and as a result of terrible weather we had to cancel it. 5.足球对我很重要,但我们的友谊也同样很重要。 Work and study are very important,but so is our health. Ⅴ.1.B 2.B 3.A 4.C;go along 前进,进行 5.B 6.A 7.B 8.D 9.A

10 B 11.D 12.B 13.C14.A 15.B

Ⅰ.1.D [有害读物是一种污染。] 2. B 3. B 4. D 5. A 6. C 7. B 8. A 9. B 10. B 11. D 12. C Ⅱ.1.it 2. successfully 3. however 4. a 5. One 6. up 7. his 8. by Ⅲ.1.B 2.A 3.A 4.D
Ⅰ .1.having taken 7.trying 2.to have invented 3.to be reading 4.making 5.getting 6.to see 8.being interviewed 9.form 10.protecting 2.(1)for washing (2)that is used for washing 3.no use worrying

Ⅱ.1.in which they can live

4.looking forward to visiting 5.Her coming continuing Ⅲ.1.A 2.B 3.B 4.B

6.Take care 7.for; to meet 8.keep/stop/prevent;

5.A6.C7.D8.C 9.C 10.B 11.B 12.D ACDC

13.C 14.A 15.A 阅读 BAAD Ⅲ.1.C

[get away from“侥幸逃脱”; get through 意为“接通;顺利通过;完成;get across 意 7.C 8.B9.A 10.A

为“被理解;越过” 2.B 3.B 4.A 5.B 6.B 11.A 12.B 13.B14.C 15.B

.1.A 2.D 3.A 4.C 5.D 6.C 7.B8.A 9.B10.D 11.A 12.C Ⅱ.1.how [2. something 3. that/which 4. off 5. and 6. like7. unless 8. what

11


相关文章:
Unit1 Getting along with others全单元表格教案
知识改变命运,学习成就未来 M5U1 Getting along with others 9-1 New words 1 授课 Swan 时间 课 题 课时 主备人 1. Let students read the new words ...
2015高考(江苏用)一轮通关检测:必修5 unit1 getting along with others
答 案 Getting along with others 单元检测 (A 卷——全员必做) Ⅰ.1.选 C 当表示“与某人结识”时用 make the acquaintance of sb.,该短语中的名词前要...
必修五 Unit 1 Getting along with others 单元检测(A卷——全员必做)
答 案 Getting along with others 单元检测(A 卷——全员必做) Ⅰ.1.选 C 句意:一般说来,要想进入美国学习,外国学生需要证明他们使用英语的较 强能力。be...
Module 5 Unit1Getting along with others
Module 5 Unit1Getting along with others_高二英语_英语_高中教育_教育专区。单词,短语及句型用法(2011版)Module 5 unit 1 Getting along with others 、重点...
Unit 1 Getting along with others 词汇详解
Unit 1 Getting along with others 词汇详解_英语_高中教育_教育专区。苏教版 高中英语 模块5 第单元 词汇详解 刘生光Words from Book 5 Unit One get 1,g...
Unit1 Getting along with others阅读理解练习
Unit1 Getting along with others阅读理解练习_英语_高中教育_教育专区。江苏省常州市西夏墅中学高中英语 Unit1 Getting along with others 阅读理解练习 牛津译林版...
Unit 1 Getting along with others
M5 Unit 1 介词、副词和连词填空 Getting along with others 1.Almost everyone wants to make friends and develop friendships___others. 2 . We went to ...
高中英语必修5Unit 1 Getting along with others-Project
高中英语必修5Unit 1 Getting along with others-Project_高二英语_英语_高中教育_教育专区。有效,简洁Unit 1 Getting along with others Teaching plan of project...
Getting along with others 教案
Unit 1 Getting along with others Teaching goals Period 1 Welcome to the unit 2.Ability goals Enable the students to talk about friends and 1.Target ...
更多相关标签:
getting along with | getting along | getting along well | along with | get along with | along with的用法 | go along with | along with 主谓一致 |