当前位置:首页 >> 英语 >>

高一英语必修1测试题Unit


高一英语必修 1 测试题 Unit 1
(全卷 100 分,本卷 90 分,口试 10 分)
A卷 Ⅰ.单项选择(15 题,15 分) 1. “You can't have this football back ________ you promise not to kick it at my cat again,” the old man said

firmly. A.because B.since C.when D.until 2.________ I don't like art, I find his picture really good. A.As B.Since C.If D.While 3.I can't stand ________ with Jane in the same office. She just refuses ________ talking while she works. A.working, stopping B.to work, stopping C.working, to stop D.to work, to stop 4.Does this meal cost $50? I ________ something far better than this! A.prefer B.expect C.suggest D.suppose 5.He is quite used ________ in all sorts of weather. A.drive B.to drive C.to driving D.to driven 6.His entire education ________ no more than one year. A.added to B.added up to C.was added up to D.raised to 7.A storm ________ tonight. A.is likely coming B.is likely to come C.is possibly to come D.is perhaps to come 8.I find painting or drawing ________. A.relaxing B.are relaxing C.relaxed D.is relaxed 9.It is a custom in that country for men to remove their hats when a woman ________ the room. A.enters B.entered C.will enter D.has entered 10.________ I explained on the phone, your request will be considered at the next meeting. A.Which B.That C.What D.As 11.The peasants had to ________ heavy taxes and ________ greatly from hunger. A.pay, suffered B.take, suffered C.make, goes D.paid, suffer 12.He is under ________ because his wife is very ill. A.stress B.stressful C.bless D.press 13.Everyone is ________ to wear a seat belt in the car. A.thought B.believed C.reported D.supposed 14.My uncle lives in a ________ village. How I hope he just lives nearby! A.promote B.remote C.close D.distance 15.This milk has ________ off. Don't drink it any more. A.set B.taken C.gone D.put Ⅱ.完形填空(15 题,15 分) I was six when I joined my father and two elder brothers at sunrise in the fields. By the time when I was eight I was helping dad fix up old furniture. He gave me a cent for every nail I 16
1

out of old boards. I got my first 17 job, at JM's Restaurant in town, when I was 12. My main responsibility were 18 tables and washing dishes, or sometimes I helped cook. Every day after school I would 19 to JM's and work until ten. Even on Saturday I 20 from two until eleven. At that age it was difficult going to work and 21 my friends run off to swim or play. I didn't necessarily like work, but I loved what working 22 me to have. Because of my 23 I was always the only buying when my friends and I went to the local ice cream store. This made me 24 Word that I was trustworthy and hardworking got around town. A local clothing store offered me credit 25 I was only in the seventh grade. I immediately 26 a $68 sports coat and a $22 pair of shoes. I was 27 only 65 cents an hour, and I already owed the storekeeper $90! So I learned early the danger of easy credit. I paid it 28 as soon as I could. My first job taught me self-control, responsibility and brought me a 29 of personal satisfaction few of my friends had experienced. As my father, 30 worked three jobs, once told me, “If you understand sacrifice and responsibility, there are not many things in life you can't have. ”How right he was! 16.A.pulled B.put C.picked D.pressed 17.A.usual B.real C.main D.particular 18.A.sweeping B.packing C.clearing D.emptying 19.A.head B.turn C.change D.move 20.A.studied B.worked C.played D.slept 21.A.helping B.having C.watching D.letting 22.A.asked B.told C.promised D.allowed 23.A.study B.power C.age D.job 24.A.proud B.friendly C.lucky D.hopeful 25.A.although B.while C.if D.since 26.A.sold B.borrowed C.charged D.wore 27.A.keeping B.making C.paying D.taking 28.A.out B.over C.away D.off 29.A.point B.level C.part D.sign 30.A.he B.that C.who D.whoever Ⅲ.阅读理解(10 题,20 分) A Will it matter if you don't take your breakfast? Recently a test was given in the United States. Those tested included people of different ages, from 12 to 83. During the experiment, these people were given all kinds of breakfast, and sometimes they got no breakfast at all. Special tests were set up to see how well their bodies worked when they had eaten a certain kind of breakfast. The results show that if a person eats a proper breakfast, he or she will work with better effort than if he or she has no breakfast. This fact appears to be especially true if a person works with his brains. If a student eats fruit, eggs, bread and milk before going to school, he will learn more quickly and listen with more attention in class. Contrary to what many people believe people become so hungry at noon that they eat too much for lunch, and end up gaining weight instead of losing. You will probably lose more weight if you reduce other meals. 31.The title of the passage should be ________.
2

A.the importance of breakfast B.the result of a test C.breakfast will make you clever D.breakfast is more important than other meals 32.Which of the following is NOT true according to the passage? A.Poor breakfast affects those who work with brains. B.Morning diet may cause one to get fatter. C.Reducing lunch and supper is of less value in weight-losing. D.Eating less in lunch and supper may help to lose weight. 33.During the test, those who were tested were given ________. A.no breakfast at all B.very rich breakfast C.little food for breakfast D.different foods or none. 34.The passage mentions that many people believe that if you don't eat breakfast, you will ________. A.lose weight B.not lose weight C.be healthier D.gain a lot of weight 35.The results of the test show that ________. A.breakfast has a great effect on a person's work and studies B.breakfast has little to do with a person's work C.a person will work better if he has simple breakfast D.those working with brains should have much for breakfast B Every one needs friends. We all like to feel close to someone. It is nice to have a friend to talk, laugh and do so many things together with. Surely, there are times when we need to be alone. We don't always want people around. But we would feel lonely if we never had a friend. No two people are the same. Sometimes friends don't get along well. That doesn't mean that they no longer like each other. Most of the time they will go on being friends. Sometimes friends move away. Then they feel very sad. We miss them very much. But we can call them and write to them. Maybe we would never see them again. And we can make new friends. It is surprising to find out how much we like new people when we get to know them. Families sometimes name their children after a close friend. Many places are named after men and women, if they are friendly to people in town. Some libraries are named this way. So are some schools. We think of these people when we go to these places. There's more good news for people, if they have friends. These people live longer than those who don't have friends. Why? It could be that they are happier. Being happy helps you stay well. Or it could be just knowing that someone cares about you. If someone cares about you, you take better care of yourself. 36.The first paragraph tells us ________. A.none need friends B.we always need friends around up C.making friends is the need in people's life D.we need to be alone 37.Which of the following is what the writer doesn't say in the passage? A.People are happy when their friends leave them.
3

B.Maybe people will never see their friends after their friends move away. C.People can know their friends in different ways. D.People like their friends very much if they get to know them. 38.Which of the following is the most probable place people name after friendly people? A.A house B.A room. C.A village D.A library 39.If people have friends, they would live longer, because ________. A.they feel happier and healthier B.they get a lot of help from their friends C.they take better care of themselves D.both A and C 40.This passage tells us ________. A.that people are all friends B.that people need friends C.how to get to know friends D.how to name a place B卷 Ⅳ.从右栏中选出左栏单词的意思(15 题,15 分) 1.diet (A)way of life 2.remote (B)number of things, events of a similar kind 3.volunteer (C)to form (parts)into a whole 4.stress (D)far away from..., isolated 5.graduate (E) needing immediately attention, action or decision 6.formal (F) limited variety or amount of food that a person is allowed to eat 7.suppose (G)person who offers to do sth. without being paid 8.career (H)complete a course for a degree 9.lifestyle (I)invite sb. to take part in a contest. 10.urgent (J)space between two points or places 11.distance (K)doing things or always ready to do things 12.series (L)force or pressure caused by difficulties in life 13.organize (M)accept as true or probable 14.challenge (N)a job or profession 15.active (O)ceremonial, according to accepted rules or customs Ⅴ.根据首字母提示,用动词的适当形式填空(5 题,5 分) 1.To get the police, d ________ 110. 2.Even before the examination, our teacher f ________ that only 15 of us would pass it. 3.She often s ________ from headaches. 4.He s ________ the lights from green to red when he came into the room. 5.Visiting grandfather will t ________ up the whole of Sunday. Ⅵ.用方框中所给词的适当形式填空(6 选 5) (5 题,5 分) alarm,relax,press,urgent,challenge,minus 1.17 ________ 5 leaves 12. 2.He accepted his friend's ________ to swim across the river. 3.Food is broken up in the mouth by the ________ of the teeth. 4.He was lying in the sun looking very ________ and happy. 5.The ________ went off when the thieves got in. Ⅶ.翻译句子(5 题,15 分)
4

1.我无法忍受吃饭时周围有人吸烟。 (stand) ____________________________________________________________________________ 2.体重严重超标的人更有可能患高血压。 (overweight,suffer from) ____________________________________________________________________________ 3.我发现做义工对青少年非常有益。 (voluntary,helpful) ____________________________________________________________________________ 4.这个箱子太占地方。 (take up) ____________________________________________________________________________ 5.他除了喜欢绘画,还热爱摄影。 (as well as) ____________________________________________________________________________

5

高一英语必修 1 测试题参考答案
Unit 1 测试题
Ⅰ.单项选择 1.D 2.D 3.C 4.B 5.C 6.B 7.B 8.A 9.A 10.D 11.A 12.A 13.D 14.B 15.C Ⅱ.完形填空 16.A 17.B 18.C 19.A 20.B 21.C 22.D 23.D 24.A 25.A 26.C 27.B 28.D 29.B 30.C Ⅲ.阅读理解 31.A 32.C 33.D 34.A 35.A 36.C 37.A 38.D 39.D 40.B Ⅳ.从右栏中选出左栏单词的意思 1.F 2.D 3.G 4.L 5.H 6.O 7.M 8.N 9.A 10.E 11.J 12.B 13.C 14.I 15.K Ⅴ.根据首字母提示,用动词的适当形式填空 1.dial 2.forecast/forecasted 3.suffers 4.switched 5.take Ⅵ.用方框中所给词的适当形式填空 1.minus 2.challenge 3.pressure 4.relaxed 5.alarm Ⅶ.翻译句子 1.I can't stand people smoking around me when I'm eating. 2.People who are seriously overweight are more likely to suffer from high blood pressure. 3.I find doing voluntary work very helpful to teenagers. 4.The box takes up too much room. 5.He loves taking photos as well as painting.

6


相关文章:
高一英语必修一Unit1-2综合测试题
高一英语必修 1 Unit1,Unit2 综合测试题 Examination for Unit 2 English around the world Name ___ Class___ No.___ Mark___ (满分 100 分) 一. 单...
人教版高一英语必修一Unit1单元测试题
人教版高一英语必修Unit1单元测试题_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 1 单元测试题Ⅰ. 词语翻译:(20 分,每小题 1 分) 1. 爱上___ 2. 经历,遭...
人教版高一英语必修一Unit1测试题(含答案)
人教版高一英语必修Unit1测试题(含答案)_高一英语_英语_高中教育_教育专区。新课标人教版高中英语必修Unit 1 一. 单项填空 1. --- Mary’s got crazy ...
高一英语必修1测试题Unit_1
高一英语必修 1 测试题 Unit 1 Ⅰ.单项选择(15 题,15 分) 1. “You can't have this football back ___ you promise not to kick it at my cat agai...
高一英语必修一Unit2单元测试题和答案
高一英语必修Unit2单元测试题和答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 English around the world 单元测验小组 姓名 分数 A. from, in B. with, in...
人教版高中英语必修1各单元练习题+答案
人教版高中英语必修1各单元练习题+答案_高一英语_英语_高中教育_教育专区。必修 1 Unit 1Friendship Ⅰ. 单词拼写 1. When we learn English, it is quite ...
高一英语必修一Unit1-Unit4测试
高一英语必修Unit1-Unit4测试_高一英语_英语_高中教育_教育专区。随堂小测验一、单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个...
高一英语必修一unit1知识点测试 (1)
高一英语必修unit1知识点测试 (1)_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高一英语必修unit1知识点测试 (1)_英语_高中教育_教育专区...
高一英语必修1测试题Unit_1
高一英语必修1测试题Unit_1_高一英语_英语_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档 高一英语必修1测试题Unit_1_高一英语_英语_高中教育_教育专区...
人教版高中英语必修一Unit1--2测试题及答案
人教版高中英语必修Unit1--2测试题及答案_英语_高中教育_教育专区。第一部分:选择题 1. He believes there is no such ___ thing as paradise(天堂) in...
更多相关标签:
高一英语必修三测试题 | 高一英语必修四测试题 | 高一英语必修四unit1 | 高一英语必修三unit4 | 高一英语必修三unit5 | 高一英语必修三unit1 | 高一英语必修三unit3 | 高一英语必修四unit2 |