当前位置:首页 >> 英语 >>

西城区高二英语Module5Unit14单元测试题


西城区高二英语 Module 5 Unit 14 单元测试题
第Ⅰ卷(两部分, 共 70 分)
第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 分) 第一节: 单项填空(共 12 小题; 每小题 1 分, 满分 12 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中, 选出可以填入空白处的最佳选项。 1.Sarah, hurry up. I’m afraid y

ou wouldn’t have time to ________ before the party. A.get changed B.get change C.get changing D.get to change 2.People ran everywhere and all directions ________ after two bombs exploded in the centre. A.in surprise B.in danger C.in panic D.in demand 3.We must work, and above all we must ________ ourselves; we must ________ that each one of us is able to do something well. A.believe; believe in B.believe in; believe C.belief; believe in D.believe in; believe in 4.To get the job, he has to study a second foreign language ________ English. A.in addition B.except C.in addition to D.except for 5.You’d better take something to read when you go to see the doctor ________ you have to wait. A.even if B.as if C.in order that D.in case 6.Health is, ________, the most important thing in one’s life. A.no doubt B.without doubt C.some doubt D.in doubt 7.Dogs have a very good ________of smell and are often used to search for survivors in an earthquake. A.sense B.view C.means D.idea 8.The Smiths bought a new car, which was the ________ of their neighbours. A.envy B.admire C.respect D.proud 9.________(that) I reached the platform the train began to move. A.At the moment B.The instant C.Sooner or later D.Long before 10.Have you seen Henry lately? My boss wants to know________. A.how he is getting along B.how is he getting along C.what he is getting along D.what is he getting along 11.When asked ________they needed most, the kids said they wanted to feel important and loved. A.what B.why C.whom D.which 12.The old lady’s hand shook frequently. She explained to her doctor ________ this shaking had begun half a year before, and ________, only because of this, she had been forced to give up her favourite job. A.when; how B.how; when C.how; how D.why; why 第二节: 完形填空(共 20 小题; 每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文, 掌握其大意, 然后从 13~32 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D) 中, 选出 最佳选项。 Many adults see teens as energetic. Many of us see ourselves as proud. This thinking 13 many adults and us, too, to have the idea that if we can’t handle school or 14 life well, we’re just not trying. But in my opinion that may not be 15 . Earlier this school year, I was leaving my class one Friday, when suddenly it 16 like I had pulled a muscle in my back. I knew I was ill. After a few days I stopped eating. This meant I lost 17 ; the clothes that I bought two weeks earlier began 18 loose. This time my parents got scared. 19 , I started sleeping less. My eyelids (眼皮) were constantly 20 . I refused to 21 that I was i11.I kept my job working 25 hours a week in a shop; I didn’t

22 any classes. When I was hurting, I didn’t mind and kept on going. 23 it kills you, it makes you stronger, right? But now I find myself thinking. Is it 24 it? I’m taking the classes and writing for the newspaper because it looks good 25 college applications (申请表). And I’m working 25 hours a week so that, once I get into my dream school, I can 26 it. Here I am, already sick from the 27 of work I’m doing in and out of school. So, what good is 28 application if I’m badly ill? What is the 29 of doing this work if I can’t enjoy the results? In fact, by writing my 30 I’m telling all the people who 31 much about the future and worry about it now. This is my warning: Don’t climb the 32 dive if you don’t like the deep end. 13.A.makes B.forces C.causes D.intends 14.A.still B.even C.just D.yet 15.A.true B.real C.wrong D.false 16.A.looked B.seemed C.appeared D.felt 17.A.face B.hope C.weight D.direction 18.A.hanging B.holding C.changing D.dressing 19.A.In fact B.In addition C.In disorder D.In general 20.A.dropped B.shut C.open D.heavy 21.A.insist B.determine C.accept D.consider 22.A.lose B.drop C.give D.take 23.A.Unless B.If C.Though D.Before 24.A.paid B.similar to C.equal to D.worth 25.A.at B.to C.on D.with 26.A.control B.manage C.support D.afford 27.A.amount B.set C.kind D.number 28.A.a suitable B.an impressive C.a believable D.an unusual 29.A.reason B.idea C.point D.tip 30.A.time B.labor C.article D.story 31.A.think B.care C.miss D.realize 32.A.high B.deep C.hard D.far 第二部分: 阅读理解(共 14 小题; 每小题 2 分, 满分 28 分) 第一节: 阅读下列短文, 从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中, 选出最佳选项。 A After the Summer Olympics are over, when all the athletes and viewers have gone home and the television audience has switched off, another group of athletes and fans will arrive at the host city, and another competition will begin. These are the Paralympics, the games for athletes with a disability. But in Beijing in 2008, for the first time, one of the greatest paralympians will not be taking part. She is a British athlete by the name of Tanni Grey-Thompson. Born with spine bifida(脊椎 裂) which left her paralysed from the waist down, Tanni used a wheelchair from the age of 7. At first, she was not keen on sport, apart from horse-riding, which gave her a sense of freedom. But in her teens, she started taking sports more seriously. She tried swimming, basketball and tennis. Eventually she found athletics, and never looked back. Indeed, Tanni’s athletic career took off. In 1984, when she was 15, she pulled off a surprise victory in the 100 metres at the Junior National Wheelchair Games. In 1988, Tanni went to her first Paralympic Games in Seoul. She won bronze in the 400 metres. Even greater success followed at the 1992 Barcelona Paralympies. Tanni won gold in the 100, 200, 400 and 800 metres relay, setting two world records in the process. In the same year she achieved the first of her six London Wheelchair Marathon victories. Tanni’s enduring success had been part motivation, part preparation, “The training I do enables me

to be a good sprinter(短跑运动员), enables me to be good at a marathon too. I train 50 weeks of the year and that keeps me prepared for whatever distance I want to race... I am still competing at a very high level, but as I get older things get harder and I want to retire before I fall apart.” Indeed Tanni retired finally after the Visa Paralympic World Cup in 2007.Her wish is to coach young athletes for Beijing 2008 Olympic Games. In spite of ups and downs, she never takes her fate lying down. In her splendid life, she has won an amazing eleven gold medals, four silvers and one bronze in series of Paralympics-a top level athletic career covering two decades. She has won the London Wheelchair Marathon six times, more than any other competitor, and she has set over thirty world records. What advice does she have for young athletes? “Work hard at your studies, and then train, train and train again.” 33.Which of the following sports did Tanni like before thirteen? A.Basketball. B.Swimming. C.Tennis. D.Horse-riding. 34.When did Tanni win her first Olympic gold medal? A.In 1984. B.In 1988. C.In 1992.D.In 2007. 35.The underlined word “that” in the 5th paragraph refers to A.fifty weeks’ training B.being a good sprinter C.training almost every day D.part motivation and part preparation 36.What’s the right order of the events related to Tanni? a.She works as a coach. b.She took up athletics. c.She won four gold medals in Barcelona. d.She competed in her first Paralympic Games. e.She achieved a victory in her first London Wheelchair Marathon. A.b, d, c, e, a B.a, d, b, c, e C.a, d, c, e, b D.b, d, a, e, c 37.What can we learn from Tanni’s success? A.Union is strength. B.Everyone should spare no efforts. C.Well begun is half done. D.No pains, no gains. B Being considered a leader in our society is indeed of high praise. Leadership means power, commands respect and, most important, encourages achievement. Unlike vitamin C, leadership skills can’t be easily swallowed down. They must be carefully cultivated. Different from popular belief, most good leaders are made, not born. They learn their skills in their everyday lives. But which do they develop? How do they (and how can you) get others to follow? Always give credit. Many leaders note that the most efficient way to get a good performance from others is to treat them like heroes. Giving public credit to someone who has earned it is the best leadership technique in the world. It is also an act of generosity(慷慨)that’s never forgotten. Giving credit is more effective than even the most constructive criticism(批评), which often hurts rather than helps. Kenneth Blanchard, the author of The One-Minute Manager, agrees. “Catch people doing something right!” he says. Then tell everyone about it. Take informed risks. “The best leaders know that taking a risk is not a thoughtless exercise,” says management adviser Marilyn Machlowitz. “Sky divers don’t go up in an airplane without checking the parachutes(降落伞)beforehand.” Because the idea of risk also carries with it the possibility of failure, many of us usually wait for others to take charge. But if you want to be a leader, you must learn to fail - and not die a thousand

deaths. Pick yourself up and start all over again. Encourage enthusiasm(热情).“When people understand the importance of work, they lend their mental strengths,” says Lee Ducat. But when they get excited about the work, all their energy gets poured into the job. That’s a great force! Is this the best way to create excitement? Be enthusiastic yourself- You will be followed by everyone. 38.The underlined word “cultivated” (paragraph 1) roughly means________. A.encouraged B.compared C.examined D.developed 39.The part “Always give credit” tells us that a leader should________. A.give helpful criticism B.regard others as real heroes C.praise people for their good performances D.praise everyone 40.To be a good leader, you should________. A.not be afraid of any risks B.think twice before taking risks C.try to avoid any possible failures D.know what a thoughtless exercise is 41.Which of the following can be the best title for the passage? A.Leadership Is of Skills and Techniques B.Leadership Is Very Important C.Not Many Can Be Leaders D.How to Be a Leader 第二节: 信息匹配 阅读下列应用文及相关信息, 并按照要求匹配信息。 以下是广告信息: Applying for a Job A Needed: Full-time secretary position available. Applicants should have at least 2 years’ experience and be able to type 60 words a minute. No computer skills required. Apply in person at United Business Ltd., 17 Browning Street. B Are you looking for a part-time job? We require 3 par-time shop assistants to work during the evening. No experience required. applicants should between 18 and 26. Call 366-555-6564 for more information.

C Computer trained secretaries: Do you have experience working with computers? Would you like a full-time position working in an exciting new company? If your answer is yes, give us a call at 366-866-8782. E Part-time work available: We are looking for retired adults who would like to work part time at the weekend. Responsibilities include answering the telephone and giving customer’s

D Teacher Needed: Tommy’s Kindergarten needs 2 teacher/trainers to help with classes from 9 a. m. to 3 p. m.. Applicants should have appropriate licenses. For more information visit Tommy’s Kindergarten in Leicester Square No. 56 F University positions open: The University of Cumberland is looking for 4 teaching assistants to help with homework correction. Applicants should have a degree in one of the following: Political

information. For more information contact us by calling 366-799-8989

Science, Religion, Economics or History. Please contact the University of Cumberland for more information.

以下是与广告相关的读者信息, 请匹配与读者相对应的广告。 42.Jane Madison. Jane recently retired and is looking for a part-time position. She would like to work with people and enjoys public relation work. The best job for Jane is ________. 43.Jack Anderson. Jack graduated from the University of Trent with a degree in Economics two years ago. He would like an academic position. The best job for Jack is________. 44.Margaret Lillian. Margaret is 21 years old and would like a part-time position to help her pay her university expenses. She can only work in the evenings. The best job for Margaret is________. 45.Alice Fingelhamm. Alice was trained as a secretary and has six years of experience. She is an excellent typist but does not know how to use a computer. She is looking for a full-time position. The best job for Alice is________. 46.Peter Florian. Peter went to business school and studied computer and secretarial skills. He is looking for his first job and would like a full-time position. The best job for Peter is________.

第Ⅱ卷(共 30 分)
第一部分: 选词填空(共 10 小题; 每小题 1 分, 满分 10 分) 用方框中所给词组的适当形式填空。 (每个词只能使用一次) dream of, rather than, make sense, above all, go into details, due to, turn up, write down, sit up, find out, apply to, as long as 1.I ________ four universities and was accepted by all of them. 2.There are still some questions for us to________. 3.These students’ illness was ________ the bad food. 4.In such hot weather, most people would like to have a cold drink ________ a cup of hot coffee. 5.You may use the room as you like, ________ you clean it up afterwards. 6.Mrs. Jones will ________until both of her daughters get home from the dance. 7.He said he would come, but hasn’t ________ yet. 8.She doesn’t talk much, but what she says always________. 9.In choosing the curtains for a room, you should consider the weight, its pattern - but its colour ________. 10.We have achieved what our forefathers never even________. 第二部分: 阅读表达(共 5 小题; 每小题 2 分, 满分 10 分) 阅读下面的短文, 并根据短文后的要求回答问题(请注意问题后的字数要求) 。 Slow down, multitaskers Think you can walk, drive, take phone calls, e-mail and listen to music at the same time? Well, New York’s new law says you can’t. And you’ll be fined $100 if you do it on a New York city street. The law went into force last month, following the conclusion of a recent research that a shocking number of accidents are relevant to people using electronic gadgets (小玩意儿) when crossing the street. Who’s to blame? Scientists say that our multitasking abilities are limited. “We are under the impression that our brain can do more than it often can, ”says Rene Marois, a neuroscientist (精 神科学 家)in Tennessee. “But a core limitation is the inability to concentrate on two things at once.” The young are often considered the great multitaskers, but a research suggests this perception is open to question. A group of 18-to-21-year-olds and a group of 35-to-39-year-olds were given 90 seconds to translate images into numbers, using a simple code. The younger group did 10 percent better than the older group ________. But when both groups were interrupted by a phone call or an instant message, the older group matched the younger group in speed and accuracy. It is difficult to measure the productivity lost by multitaskers. But it is probably a lot. Jonathan

Spira, chief analyst at Basex, a business-research firm, estimates the cost of interruptions to the American economy at nearly $650 billion a year. The estimate is based on surveys with office workers. The surveys conclude that 28 percent of the worker’s time was spent on interruptions and recovery time before they returned to their main tasks. 11.What’s the purpose of writing this passage? (Please answer within 15 words.) ________________________________________________________________________ 12.Which sentence in the passage can be replaced by the following one? People take it for granted that young people are good multitaskers, however, the idea needs to be further proved, a research says. ________________________________________________________________________ 13.Please fill in the blank in the 4th paragraph with proper words or phrases to complete the sentence. (Please answer within 10 words. ) ________________________________________________________________________ 14.Are you a multitasker? What’s your opinion of New York’s new law? (Please answer within 30 words. ) ________________________________________________________________________ 15.Translate the underlined sentence in the second paragraph into Chinese. ________________________________________________________________________ 第三部分: 翻译句子(共 5 小题; 每小题 2 分, 满分 10 分) 根据中文意思和英语提示词翻译下列句子。 16.直到今天我还是不理解他们为什么这么做。 (make out) ________________________________________________________________________ 17.我会负责跟他们通电话并且通知他们。 (take the charge of) ________________________________________________________________________ 18.约翰考试前学习很刻苦, 因而得到了回报。 (pay off) ________________________________________________________________________ 19.每个家庭和办公室都需要最新的电子设备以赶上时代的步伐。 (keep up with) ________________________________________________________________________ 20.他已答应抚养他弟弟的孩子。 (commit) ________________________________________________________________________

西城区高二英语 Module 5 单元测试题参考答案
西城区高二英语 Module 5 Unit 14 单元测试题
第Ⅰ卷 1.A 2.C 3.B 4.C 5.D 6.B 7.A 8.A 9.B 10.A 11.A 12.C 13.C 14.B 15.A 16.D 17.C 18.A 19.B 20.D 21.C 22.B 23.A 24.D 25.C 26.D 27.A 28.B 29.C 30.D 31.B 32.A 33.D 34.C 35.C 36.A 37.D 38.D 39.C 40.B 41.D 42.E 43.F 44.B 45.A 46.C 第Ⅱ卷 1.applied to 2.go into details 3.due to 4.rather than 5.as long as 6.sit up 7.turned up 8.makes sense 9.above all 10.dreamt of 11.To inform readers not to be multitaskers. /To tell readers about the danger of being multitaskers. 12.The young are often considered the great multitaskers, but a research suggests this perception is open to question. 13.When they were not interrupted 14.No, I’m not. I think the new law is necessary, because it is too dangerous to multitask on the street. 15.根据最近的研究结果, (交通)事故数量让人触目惊心, 这与人们在过马路时使用这 些电子 玩意儿有关, 因此这项法律于上月开始实施。 16.Till today I still can’t make out why they did so. 17.I will take the charge of getting through them and inform them. 18.John studied hard before the examination, and it paid off. 19.Every home and office needs the latest electronic equipment to keep up with the times. 20.He has committed himself to supporting his brother’s children.


相关文章:
西城区高二英语Module5Unit14单元测试题
西城区高二英语 Module 5 Unit 14 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 70 分)第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 分) 第一节: 单项填空(共 12 小题; ...
西城区高二英语Module5Unit14单元测试题
西城区高二英语 Module 5 Unit 14 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 70 分)第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 分) 第一节: 单项填空(共 12 小题; ...
西城区高二英语Module5Unit14单元测试题
西城区高二英语Module5Unit14单元测试题西城区高二英语 Module 5 Unit 14 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 70 分)第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 ...
西城区高二英语Module5Unit14单元测试题
西城区高二英语Module5Unit14单元测试题西城区高二英语 Module 5 Unit 14 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 70 分)第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 ...
西城区高二英语Module 5 Unit 14单元测试题
单元测试题参考答案西城区高二英语 Module 5 Unit 14 单元测试题第Ⅰ卷 1.A 2.C 3.B 4.C 5.D 6.B 7.A 8.A 9.B 10.A 11.A 12.C 13.C 14....
西城区高二英语Module5Unit13单元测试题
西城区高二英语 Module 5 Unit 13 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 68 分)第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 分) 第一节: 单项填空(共 12 小题; ...
西城区高二英语Module 5 Unit 13单元测试题
西城区高二英语 Module 5 Unit 13 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 68 分)第...1.___ 2.___ 3.___ 4.___ 5.___ 6.___ 7.___ 8.___ 9....
西城区高二英语Module5Unit13单元测试题
西城区高二英语 Module 5 Unit 13 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 68 分)第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 分) 第一节: 单项填空(共 12 小题; ...
西城区高二英语Module5Unit13单元测试题
西城区高二英语 Module 5 Unit 13 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 68 分)第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 分) 第一节: 单项填空(共 12 小题; ...
西城区高二英语Module5Unit13单元测试题
西城区高二英语 Module 5 Unit 13 单元测试题第Ⅰ卷(两部分, 共 68 分)第一部分: 英语知识运用(共两节, 满分 42 分) 第一节: 单项填空(共 12 小题; ...
更多相关标签:
西城区高二英语试题 | 西城区高二英语 | 高二数学期末测试题 | 高二数学椭圆测试题 | 高二物理磁场测试题 | 高二物理静电场测试题 | 高二立体几何测试题 | 高二物理电场测试题 |