当前位置:首页 >> 高中教育 >>

[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考英语试题


浙江省绍兴市第一中学 2014 届高三上学期回头考英语试题
第一部分:听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳选项,并标 在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅 读一遍。

1. Which section is the woman responsible for? A. Art. B. Music. C. sports. 2. How much did the woman pay for the washer? A. $140. B. $200. C. $230. 3. What will the man do tomorrow afternoon? A. Go to the hospital. B. Have a meeting. C. Go shopping with the woman. 4. Where does the conversation probably take place? A. In a bookstore. B. In the street. C. In a publisher. 5. What does the woman mean? A. She won’t go to see the new movie. B. She will go downtown with the man. C. She thinks the new movie is worth the money. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题 5 秒钟;听完 后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6-7 题。 6. What does the woman want for later? A. A watermelon. B. Ice cream. C. Sweets. 7. What does the woman ask the man to do? A. Make a list. B. Do some shopping. C. Tidy up the kitchen. 听第 7 段材料,回答第 8-10 题。 8. Why wouldn’t the man like to go for a walk? A. He needs to do some shopping. B. It seems it’s going to rain soon. C. He doesn’t feel well. 9. What happened to the woman last week? A. She lost her ticket for Shrek2. B. She had wallet stolen. C. She hurt her wrist. 10. What do we know about the woman? A. She is taking some medicine. B. She loves bowling best. C. She hasn’t seen Million Dollar Baby. 听第 8 段材料,回答第 11-13 题。 11. What did the woman think of learning French? A. Hard. B. Interesting. C. Boring. 12. What are the speakers going to do tomorrow? A. Have lunch with Jeff. B. Go to an English class. C. Ask Jeff for help. 13. How soon will the woman’s French class begin?
页 1第

A. In 45 minutes. B. In 30 minutes. C. In 15 minutes. 听第 9 段材料,回答第 14-17 题。 14. What is required being a teaching assistant? A. Being creative. B. Having work experience. C. Being willing to work flexible hours. 15. Why doesn’t the man choose the job in a pet store? A. The wages are low. B. The working hours don’t suit him. C. He doesn’t want to feed and clean the animals. 16. Who is Miss Parker? A. The man’s former boss. B. The man’s neighbor. C. The man’s teacher. 17. What will the man do next? A. Phone the Italian restaurant. B. Ask Mr. Frye for a reference. C. Keep looking through the ads. 听下面一段独白,回答第 18-20 题。 18. Why does the speaker say her school has a “smart campus”? A. It has many intelligent students and teachers. B. It’s library has a wealth of leaning materials and information services. C. There are lots of student personal computers on site and the campus is full of Wi-Fi. 19. What do we know about the University Students’ Union? A. It is on the right of the Chapter Café . B. It has recently reopened with new decoration. C. There are more than 60 clubs for students to join. 20. Where can students play badminton? A. In a four-court hall. B. In a three-court hall. C. In a two-court hall. 第二部分:英语知识运用(共两节,满分 40 分) 第一节 单项填空(共 40 小题;每小题 0.5 分,满分 20 分) 从 A、B、C 和 D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 21. Experts think that ____ recently discovered painting may be ____ Picasso. A. the;/ B. a; the C. a;/ D. the; a 22. Sam has been appointed ____ manager of engineering department to take ____place of Tim. A. /; / B. the; / C. the; the D. /; the 23. You may depend on ____ that they are of much value. A. that B. it C. these D. them 24. Some don’t agree to the plan, while I’m out of ____ opposed to it. A. those who B. who C. those C. that 25. Playing on a frozen sports field sounds like a lot of fun. Isn’t it risky, ______? A. though B. also C. either D. too 26. The young dancers looked so charming in their beautiful clothes that we took ____pictures of them. A. many of B. a large amount of C. a plenty of D. masses of 27. With new technology, pictures of underwater valleys can be taken ____ color. A. by B. for C. with D. in 28. —What do you think of Thomas? —Well, he is good, warm-hearted, hard-working and intelligent; _______, I can’t speak too highly of him. A. in a word B. as a result C. by the way D. on the contrary 29. You can’t predict everything. Often things don’t_____ as you expect.
页 2第

A. run out B. break out C. work out D. put out 30. According to scientists, our mental abilities begin to____ from the age of 27 after reaching the highest level at 22. A. differ B. shrink C. fail D. decline 31. The success of a government should be measured ____ the health and happiness of the people as well as the development of the economy. A. in face of B. in place of C. in terms of D. in line with 32. —Mummy, can I put the peaches in the cupboard? —No, dear. They don’t ____ fresh. Put them in the fridge instead. A. keep B. fit C. get D. last 33. The manager is said to have arrived back from Paris where he ____ some European business partners. A. would meet B. is meeting C. meets D. had met 34. —Look! Somebody _____ the sofa. —Well, it wasn’t me. I didn’t do it. A. is cleaning B. was cleaning C. has cleaned D. had cleaned 35. —Hi, Monica. Have you made up your mind yet? —Well, _______. I think I’m going to take up hairdressing. A. sooner or later B. more or less C. better or worse D. now and then 36. “I don’t think it’s my _______ that the TV blew up. I just turned it on. That’s all.” said the boy. A. error B. mistake C. fault D. duty 37. Teachers have to constantly update their knowledge in order to maintain their professional _____. A. consequence B. independence C. competence D. intelligence 38. The question that puzzled them is ____ they can get rid of the air pollution in the area. A. how is it that B. that how C. what is it D. how it is that 39. —Have you been to the Great Wall? —Perhaps not in my memory. ________, it might have been during my early childhood. A. If any B. If so C. If ever D. If not 40. With the world changing fast, we have something new _____ with all by ourselves every day. A. deal B. dealt C. to deal D. dealing 41. The hip-pop singer is always drawing attention to issues that are usually ignored. That’s ____ is so great about him. A. that B. what C. all D. how 42. It is reported that the government has ____ the outbreak of violence by sending a large group of soldiers to police the area. A. gone for B. reacted to C. appealed to D. made for 43. —Did you call on any of your old friends when you returned to your hometown? —_______ of them. They were all very busy. A. Nobody B. None C. Both D. Neither 44. A new study indicates that basic steps taken by people daily can go a long way in ____ the greenhouse gas emission. A. cutting down B. taking down C. pulling down D. breaking down 45. Lydia doesn’t feel like _____ abroad. Her parents are old. A. study B. studying C. studied D. to study 46. Pressed from his parents, and _____ that he has wasted too much time, the boy is determined to stop playing video games. A. realizing B. realized C. to realize D. being realized
页 3第

47. It has been announced that all the students ____ put on masks before going to school in case they are infected with SARS virus. A. shall B. will C. need D. may 48. —He should have come to join in the thorough cleaning. —He _____. I don’t think it was his turn. A. needn’t have to B. needn’t have C. didn’t have to D. doesn’t need to 49. Between the two parts of the concert is an interval, ______ the audience can buy ice-cream. A. when B. where C. that D. which 50. The man as well as his horse ____ crossed the river ____ from Tokyo. A. which; come B. that; comes C. who; came D. that; come 51. —We have to stop talking here outside. Listen, _____! —Hurry up, or we’ll be late. A. there goes the bell B. there does the bell go C. there the bell goes D. goes the bell there 52. ______ there is going to be a policy change _____ of those things is going to change. A. Unless; few B. Until; few C. Unless; none D. Until; none 53. Everything was placed exactly ____ he wanted it for the graduation ceremony. A. while B. when C. where D. though 54. Joseph _____ to evening classes since last month, but he still can’t say “What’s your name?” in Russian. A. has been going B. went C. goes D. has gone 55. —Tommy is planning to buy a car. — I know. By next month, he ____ enough for a used one. A. saves B. saved C. will save D. will have saved 56. —Robert is indeed a wise man. —Oh, yes. How often I have regretted ______ his advice! A. to take B. taking C. not to take D. not taking 57. It was the belief _____ Alex Haley could find his root in Africa ____ made him decide to go to Zambia. A. /; which B. which; that C. that; which D. that; that 58. —I’m sorry. That wasn’t of much help. —Oh, ______. As a matter of fact, it was most helpful. A. sure it was B. it doesn’t matter C. of course not D. thanks anyway 59. The city of Nanchang has grown so fast that it’s at least _____ what it used to be. A. five times the size of B. the size as five times large as C. five times larger D. as five times size of 60. —I am late, for there is too much traffic on my way to school. —Oh, ______. Don’t lie! A. take your time B. don’t worry C. Come on D. take it easy 第二节 完型填空(共 20 小题;每小题 1 分,满分 20 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从第 61—80 各题所给的四个选项(A、B、C 和 D) 中,选出最佳 选项,并在答题卷上将该项涂黑。 Since my family were not going to be helpful, I decided I would look for one all by myself and not tell them about it till I’d got one. I had seen an agency (中介机构) advertised in a local newspaper. I rushed out of the was wildly excited, and as 62 as if I were going on the stage. Finding the 63 64 through a door which said “Enter without knocking, if you please.” The simple atmosphere of the office glasses, and then 66


61 in search of it. I

quite easily, I ran breathlessly 65 through her 67 . She

me. The woman looked carefully at me

me in a low voice. I answered softly. All of a sudden I started to feel rather
4第

wondered why I was looking for this sort of be 69 to get a job without I heard her say: “

68 . I felt even more helpless when she told me that it would at this very moment who might 74 .” She wrote down a 76 immediately. In fact, you would have her again and again, and cook books.

70 . I wondered whether I ought to leave, 71 the telephone on her desk rang.

72 , I’ve got someone in the 73

75 , and held it out to me, saying: “ Ring up this lady. She wants a to start tomorrow by cooking a dinner for ten people.”

“ Oh yes,” said I — 77 having cooked for more than four in my life. I 78 rushed out to the 61. A. bed 62. A. proud 63. A. family 64. A. calmed 65. A. as usual 66. A. advised 67. A. encouraged 68. A. place 69. A. difficult 70. A. ability 71. A. after 72. A. Above all 73. A. family 74. A. hire 75. A. letter 76. A. cook 77. A. almost 78. A. answered 79. A. outside 80. A. borrowing 79 confidently that I was just what she was looking for. I spent the next few hours B house B. pleased B. door B. excited B. for a while B. examined B. dissatisfied B. job B. helpless B. experience B. since B. As a matter of fact B. house B. accept B. name B. help B. never B. promised B. local B. buying C. agency C. nervous C. place C. frightened C. in a minute C. informed C. hopeless C. advice C. possible C. knowledge C. until C. As a result C. office C. suit C. note C. teacher C. nearly C. thanked C. closest C. reading 80

telephone box. I collected my thoughts, took a deep breath, and rang the number. I said D. office D. worried D. stage D. disturbed D. once again D. questioned D. pleased D. help D. unusual D. study D. when D. In spite of that D. restaurant D. offer D. number D. secretary D. really D. told D. nearest D. writing

第三部分:阅读理解(共 10 小题,每小题 2 分,满分 20 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卷上将该选项 标号涂黑。 A You hear the comment all the time: the U.S. economy looks good by figures, but it doesn’t feel good. Why doesn’t ever-greater wealth promote ever-greater happiness? It is a question that dates at least to the appearance in 1958 of The Wealthy Society by John Kenneth Galbraith, who died recently at 97. The Wealthy Society is a modern classic because it helped describe a new moment in the human condition. For most of history, “hunger, sickness, and cold” threatened nearly everyone, Galbraith wrote. “Poverty was found everywhere in that world. Obviously it is not of ours.” After World War II, the fear of another Great Depression gave way to an economic growth. By the 1930s unemployment had averaged 18.2 percent; in the 1950s it was 4.5 percent. To Galbraith, materialism had gone mad and would cause discontent. Through advertising, companies conditioned consumers to buy things they didn’t really want or need. Because so much spending was artificial, it would be unsatisfying. Meanwhile, government spending that would make everyone better off was being cut down because people wrongly considered government only as “a necessary bad.” It’s often said that only the rich are getting ahead; everyone else is standing still or falling behind. Well, there
页 5第

are many undeserving rich — overpaid chief managers, for instance. But over any meaningful period, most people’s incomes are increasing. From 1995 to 2004, people feel “squeezed” because their rising incomes often don’t satisfy their rising wants — for bigger homes, more health care, more education, and faster Internet connections. The other great disappointment is that it has not got rid of insecurity. People regard job stability as part of their standard of living. As company unemployment increased, that part has gradually become weaker. More workers fear they’ve become “the disposable American,” as Louis Uchitelle puts it in his book by the same name. Because so much previous suffering and social conflict resulted from poverty, the arrival of widespread wealth suggested utopian (乌托邦式的) possibilities. Up to a point, wealth succeeds. There is much less physical suffering than before. People are better off. Unfortunately, wealth also creates new complaints. Advanced societies need economic growth to satisfy the multiplying wants of their citizens. But the search for growth cause new anxieties and economic conflicts that disturb the social order. Wealth sets free the individual, promising that everyone can choose a unique way to self-accomplishment. But the promise is so unreasonable that it leads to many disappointments and sometimes inspires choices that have anti-social consequences, including family breakdown. Figures indicate that happiness has not risen with incomes. Should we be surprised? Not really. We’ve simply confirmed an old truth: the seeking of wealth does not always end with happiness. 81. The Wealthy Society is a book ______. A. about previous suffering and social conflict in the past B. written by Louis Uchitelle who died recently at 97 C. indicating that people are becoming worse off D. about why happiness does not rise with wealth 82. Why do people feel“squeezed”when their average income rises considerably? A. They think there are too many overpaid rich. B. There is more unemployment in modern society. C. Their material demands go faster than their earnings. D. Health care and educational cost have somehow gone out of control. 83. What has wealth brought to American society? A. Stability and security. B. Materialism and content. C. A sense of self-accomplishment. D. New anxiety, conflicts and complaints. B It was eleven o'clock that night when Mr. Pontellier returned from his night out. He was in an excellent humor, in high spirits, and very talkative. His entrance awoke his wife, who was in bed and fast asleep when he came in. He talked to her while he undressed, telling her anecdotes and bits of news and gossip that he had gathered during the day. She was overcome with sleep, and answered him with little half utterances. He thought it very discouraging that his wife, who was the sole object of his existence, showed so little interest in things which concerned him and valued so little his conversation. Mr. Pontellier had forgotten the candies and peanuts that he had promised the boys. Still, he loved them very much and went into the room where they slept to take a look at them and make sure that they were resting comfortably. The result of his investigation was far from satisfactory. He turned and shifted the youngsters about in bed. One of them began to kick and talk about a basket full of crabs. Mr. Pontellier returned to his wife with the information that Raoul had a high fever and needed looking after. Then he lit his cigar and went and sat near the open door to smoke it.
页 6第

Mrs. Pontellier was quite sure Raoul had no fever. He had gone to bed perfectly well, she said, and nothing had made him sick. Mr. Pontellier was too well familiar with fever symptoms to be mistaken. He assured her the child was burning with fever at that moment in the next room. He reproached his wife with her inattention, her habitual neglect of the children. If it was not a mother's place to look after children, whose on earth was it? He himself had his hands full with his business. He could not be in two places at once; making a living for his family on the street, and staying home to see that no harm done to them. He talked in a dull, repeated and insistent way. Mrs. Pontellier sprang out of bed and went into the next room. She soon came back and sat on the edge of the bed, leaning her head down on the pillow. She said nothing, and refused to answer her husband when he questioned her. When his cigar was smoked out, he went to bed, and in half a minute was fast asleep. Mrs. Pontellier was by that time thoroughly awake. She began to cry a little, and wiped her eyes on the sleeve of her nightdress. She went out on the porch, where she sat down and began to rock herself in the chair. It was then past midnight. The cottages were all dark. There was no sound except the hooting of an old owl and the everlasting voice of the sea, which broke like a mournful lullaby (催眠曲) upon the night. The tears came so fast to Mrs. Pontellier's eyes that the damp sleeve of her nightdress no longer served to dry them. She went on crying there, not caring any longer to dry her face, her eyes, her arms. She could not have told why she was crying. Such experiences as had just happened were not uncommon in her married life. They seemed never before to have weighed much against the abundance (充足) of her husband's kindness and a uniform devotion which had come to be self-understood. An indescribable oppression, which seemed to generate in some unfamiliar part of her consciousness, filled her whole being with vague pain. It was like a shadow, like a mist passing across her soul's summer day. It was strange and unfamiliar; it was a mood. She did not sit there inwardly scolding her husband, expressing sadness about Fate, which had directed her footsteps to the path which they had taken. She was just having a good cry all to herself. The mosquitoes succeeded in driving away a mood which might have held her there in the darkness half a night longer. The following morning Mr. Pontellier was up in good time to take the carriage which was to convey him to the ship. He was returning to the city to his business, and they would not see him again at the Island till the coming Saturday. He had regained his calmness, which seemed to have been somewhat weakened the night before. He was eager to be gone, as he looked forward to a lively week in the financial center. 84. Mr.Pontellier comes back home from his night out in a/an ______state of mind. A. excited B. confused C. depressed D. disappointed 85. The writer would most likely describe Mr. Pontellier’s conduct during the evening as ______. A. impatient and generous C. concerned and gentle B. enthusiastic and responsible D. inconsiderate and self-centered

86. In paragraphs 8 to 13, Mrs. Pontellier’s reactions to her husband’s behavior suggest that ______. A. she accepts unquestioningly her role of taking care of the children B. this is one of the times she has acknowledged her unhappiness with her husband C. her relationship with her husband is not what has made her depressed D. she is angry about something that happened before her husband left C Dear Guys, I’d like to talk to you about the shame you subjected me to last night. Let me first refresh your memory: You, a group of fit, young men, were playing soccer on the field across from my apartment building. I, a better-than-average looking young woman, was walking along the sidewalk with my groceries. That’s when your ball came flying over the fence and landed in front of me.
页 7第

One of you approached and asked politely if I would throw the ball back to you. Fighting the urge to drop my bags and run screaming down the street, I reluctantly (勉强地) agreed. Before I continue, let me explain something that I didn’t have a chance to mention last night: I hate sports. More specifically, I hate sports involving balls. This results from my lack of natural ability when it comes to throwing, catching and hitting. I’m bad at aiming too. So you can understand why I’d be nervous at what I’m sure seemed to you like a laughably simple request. However, wanting to appear agreeable, I put my bags down, picked up the ball and, eyes half-shut, threw it as hard as I could. It hit the middle of the fence and bounced back to me. Trying to act casually, I said something about being out of practice, then picked up the ball again. If you’ll remember, at your command, I agreed to try throwing underhand. While outwardly I was smiling, in my head, I was praying, Oh God, oh please oh please oh please. I threw the ball upward with all my strength, terrified by what happened next. The ball hit slightly higher up on the fence and bounced back to me. This is the point where I start to take issue with you. Wouldn’t it have been a better use of your time, and mine, if you had just walked around the fence and took the ball then? I was clearly struggling; my smiles were more and more forced. And yet, you all just stood there, motionless. Seeing that you weren’t going to let me out of the trouble, I became desperate. Memories of middle school softball came flooding back. I tried hard to throw the ball but it only went about eight feet, then I decided to pick it up and dash with ball in hand towards the baseline, while annoyed thirteen-year-old boys screamed at me that I was ruining their lives. Children are cruel. Being a big girl now, I pushed those memories aside and picked up the soccer ball for the third time. I forced a good-natured laugh while crying inside as you patiently shouted words of support over the fence at me. “Throw it granny-style!” one of you said. “Just back up a little and give it all you’ve got!” another offered. And, most embarrassing of all, “You can do it!” I know you thought you were being encouraging, but it only served to deepen the shame. Anyway, I accepted your ball-throwing advice, backed up, rocked back and forth a little, took a deep breath and let it fly. It hit the edge of the fence and bounced back to me. I surprised myself-and I’m sure you as well-by letting out a cry, “DAMN IT!!!” I then willed myself to have a heart attack and pass out in front of you just so I’d be put out of my misery. Alas, the heart attack didn’t happen, and you continued to look at me expectantly, like you were content to do this all night. I had become a sort of exhibition for you. I could feel your collective thoughts drifting through the chain-link: “Can she really not do it? But I mean, really?” Unfortunately for you, I wasn’t really game to continue your experiment. Three failed attempts at a simple task in front of a group of people in a two-minute period was just enough blow for me for one night. I picked up the ball one last time, approached the fence and grumbled, “Please just come get the damn ball.” And you did. And thanks to you, I decided at that very moment to never throw anything ever again, except disrespectful glances at people who play sports. Sincerely, Jen Cordery

87. The writer agreed to throw the ball because ______. A. she needed to have a relax carrying the heavy groceries B. she wanted to refresh her childhood memories C. she could not refuse the polite request from the young man D. she had fallen in love with the young man at first sight
页 8第

88. Why did the writer mention her middle school memory? A. To explain why she failed the attempts to throw the ball back. B. To complain that she had not mastered the ball throwing skills. C. To show how cruel those 13-year-old boys were. D. To express her dislike towards softball. 89. What the boys said before the writer’s third attempt actually made the writer _______. A. inspired B. encouraged C. embarrassed D. depressed 90. What happened to the ball at last? A. The writer managed to throw the ball back. B. The boy got the ball back by himself. C. The writer threw the ball away out of anger. D. The boys got angry and left without the ball.



9第

1C 2A 3C 4B 5A 6A 7B 8B 9C 10A 11B 12A 13C 14A 15B 16B 17A 18C 19C 20B 21 D 22 D 23B 24 C 25A 26 D 27D 28A 29C 30 D 31 C 32A 33D 34C 35 B 36C 37C 38 D 39C 40 C 41 B 42B 43B 44A 45B 46A 47A 48C. 49A 50B 51A 52C 53 C 54A 55D 56D 57D 58A 59A 60C 61. BCCAB 66. DCBAB 71. DBCCD 76.ABCDC 81.DCD 84.ADB 87.CACB Shocked ---shocking in -- on while --when where 删掉 // where --which/that 或者 at 删掉 bear---bears roll--rolling serious--seriously was --were that it was 删掉 or an--a



10 第


相关文章:
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考数...
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考数学文试题_高中教育_教育专区。浙江省绍兴市第一中学 2014 届高三上学期回头考 数学文试题参考公式: 球的表...
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考数...
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考数学理试题_高中教育_教育专区。浙江省绍兴市第一中学 2014 届高三上学期回头考数学理试题一、选择题(本大题...
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考历...
浙江省绍兴市第一中学 2014 届高三上学期回头考历史试题 一、选择题(每小题 2 分,有 35 题,共 70 分) 1.秦统一后, “废封建,立郡县”确立专制集权制度...
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考化...
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考化学试题_高中教育_教育专区。浙江省绍兴市第一中学 2014 届高三上学期回头考化学试题可能用到的相对原子质量:...
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考地...
[套卷]浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考地理试题_高中教育_教育专区。浙江省绍兴市第一中学 2014 届高三上学期回头考 地理试题一、选择题(本题有 45...
精品解析:浙江省绍兴市第一中学2014届高三下学期回头考...
精品解析:浙江省绍兴市第一中学2014届高三学期回头考英语试题解析(解析版)_高三英语_英语_高中教育_教育专区。精品解析:浙江省绍兴市第一中学2014届高三下学期回头...
浙江省绍兴市第一中学2016届高三9月回头考英语试题 Wor...
浙江省绍兴市第一中学2016届高三9月回头考英语试题 Word版含答案_高中教育_教育专区。绍兴一中 2015 学年第一学期回头考试卷 高三英语 第一部分:听力(共 20 小...
浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考政治试题
浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考政治试题_高三政史地_政史地_高中教育_教育专区。绍兴一中 回头考试试题卷 高三政治 2013 学年 第一学期 一、选择题...
浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考语文试题
浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考语文试题 隐藏>> 绍兴一中 回头考试试题卷 高三语文) 2013 学年 第一学期 一、语言文字运用(共 6 题,每题 2 分...
浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考数学文试...
浙江省绍兴市第一中学2014届高三上学期回头考数学文试题 Word版含答案_数学_高中教育_教育专区。绍兴一中2 0 13学 年 回头考试卷 第一学期 高三数学(文) 参考...
更多相关标签:
浙江省绍兴市第一中学 | 绍兴市第一中学新校区 | 浙江省衢州第一中学 | 浙江省嘉兴市第一中学 | 浙江省桐乡第一中学 | 浙江省龙泉市第一中学 | 浙江省兰溪市第一中学 | 浙江省金华市第一中学 |