当前位置:首页 >> 英语 >>

Test for Unit 3-4(笔试)


Test for Unit 3-4 (笔试,共 70 分)
I. 单词翻译 (5’) 1. 大雾的__________________________ 3. 气候____________________________ 5. 新鲜的__________________________ 7. 公寓____________________________ 9. 开始 n.__________________________ 2. 雨衣__________________________________ 4. 秋天__________________________________ 6. 大学__________________________________ 8. 演示___________________________________ 10. 社会_________________________________

II. 词组翻译 (10’) 1. 采纳某人的建议______________________ 3. 依靠,取决于 _______________________ 5. 坐公交车____________________________ 7. 始终,一直__________________________ 9. 既不…也不__________________________ 2. 计算机房____________________________ 4. 不同于______________________________ 6. 天气预报____________________________ 8. 去滑冰______________________________ 10. 教学楼_____________________________

III. 写出下列动词的第三人称单数 (5’) 1. keep _________________ 4. pay __________________ 7. finish ________________ 10. go __________________ 2. do_____________________ 5. be ____________________ 8. teach __________________ 3. carry ____________________ 6. have ____________________ 9. study ____________________

IV. 按要求填空 (15’) 1. I ____________ (be) going to be a flight attendant. 2. Mary ________________ (not go) shopping every weekend. 3. _____________ they often ______________ (have) classes in the afternoon? 4. If it ________________ (rain) tomorrow, I would not go with you. 5. I’ll tell you at once as soon as mother _____________ (call) back. 6. Jack ________________ (have) lunch in the dining hall with his classmates every day. 7. There ________________ (be) a lot of apples on the tree. 8. Please show ________ the way to the hospital. ( I ) 9. This is ______________ room. (you) 10. ________ is the next one. (she)
1

11. They enjoyed _______________ in the park. (they)

12. He can do his homework by ________. (he) 13. We like ________ English teacher. (we) 14. Linlin, _____________ bike is broken. (I) 15. Could you lend me ____________ (you).

V. 句子翻译 (5’) 1. 小明打算明天坐飞机去旅游。 2. 她帮助我们学习英语。 3. 今天天气怎么样? 4. 要下雨了。 5. 你最好不要在外面玩。

VI. 按要求改写句子 (5’) 1. Li Ming wears a blue dress every day. (改为否定句和一般疑问句) ___________________________________________________________________ ___________________________________________________________________ 2. They are going to visit the factory tomorrow morning. (改为否定句和一般疑问句) ____________________________________________________________________ ____________________________________________________________________ 3. Many people know the news. (改为否定句) ____________________________________________________________________

VII. 背诵填空 (10’) (1) Jane: Wow, it’s a lovely day! Bill: Yes, there’s already 1___________________. Jane: Let’s 2_____________________________. Bill: Good idea. I’m going to 3__________________ and a carrot for his nose. Jane: That’ll be funny. OK, I’m going to 4_____________________. Bill: Great! Let’s go. (2) Dear Peter, I am studying at a vocational school now. There are many different classes in our school. In the morning
2

we study in the classroom. In the afternoon we 5_________________________. Some students 6____________________________. Some 7____________________________. We often go to hotels. Boys 8_________________________________ and girls 9_________________________________. It’s quite interesting, 10___________________________ in the evening. I’m happy at this school. I like it very much. IX. 词语配伍 (5’) 1. You bet . A. raincoat B. good-looking C. of course, sure D. across the world E. the person who writes a report for a newspaper F. the person who helps the manager get information G. do exercises H. many I. drive sb. to a place J. a sunny day

2. A coat to keep sb. from getting wet 3. do sports 4. beautiful 5. all over the world 6. reporter 7. a secretary 8. give sb. a ride 9. a lot of 10. a fine day X. 阅读 (10’)

(1) One morning in January, 1800, a young boy went to a village in France. He wanted to find some food. The boy looked very strange. He was about twelve years old with black dirty hair. He wore an old dirty shirt, but nothing else. The people in the village asked him: “Who are you? Where are you from?” The boy didn’t answer. Instead, he made strange animal sounds. The villagers gave him some food. He ate only potatoes and drank only water. They were kind to him and began to call him Joseph. That September, some scientists (科学家) took Joseph to Paris because they wanted to study him. In Paris, Dr. Itard taught the boy and Madame Guerin looked after him. They liked him and changed his name to Victor. Dr. Itard and Madame Guerin wanted to teach Victor many things. Victor was a good students. He learned to wear clothes and eat with a knife and fork. He could spell (拼写) some words. In three years Victor learned to read and write a little. But he never learned to talk and he never learned to understand speech(讲话). He lived with Madame Guerin for 28 years. Then he died. 1. Why did the boy go to the village? A. To find something to eat. B. To get himself some clothes
3

C. To look for his parents.

2. Who was Itard? A. A scientist 3. When did the boy come to Paris ? A. In spring 4. How old was Victor when he died? A. About twenty years old B. About thirty years old C. About forty years old B. In autumn C. In winter B. A villager C. A language teacher

5. Victor couldn’t speak because he ____. A. didn’t want to speak B. didn’t learn to speak (2) Twenty years ago people had one telephone in the house or in the office. Today, people have telephones at home, in cars, in offices, almost everywhere. You can even see people talking into tell phones(手机)on the streets. Once I asked a newspaper reporter for his telephone number. He answered, “Which number do you want? Home number, work number, weekend number, or car number?” Now there are even answering machines, but it seems that nobody likes them. For callers there is the problem of how to talk to them because it is very difficult to have a conversation with a machine. For owners of answering machines, there are problems, too. What kind of message(信息)should be recorded(录音)for the caller? If the message is too short, like “This is an answering machine. Speak now”, the caller may not have enough time to get ready. Others may be too long. One long message goes like this: “This is Nathan’s answering machine. Please leave your name, telephone number, what you are like, name of your school or work place and your mother’s first name. Speak now.” Probably, people will never call Nathan again. 6. Telephones develop very slowly. A. Right B. Wrong C. Doesn’t say C. couldn’t hear anything

7. Twenty years ago people usually had no more than two telephones. A. Right B. Wrong C. Doesn’t say

8. The newspaper reporter had several cars. A. Right B. Wrong C. Doesn’t say

9. The long message on the answering machine may annoy people. A. Right B. Wrong C. Doesn’t say

10. Today people have more messages to give to each other than twenty years ago. A. Right B. Wrong C. Doesn’t say

4

Answer Sheet for Unit 3-4 Name __________________
I. 单词翻译 (5’) 1. _______________________________________ 3. _______________________________________ 5. _______________________________________ 7. _______________________________________ 9. _______________________________________ II. 词组翻译 (10’) 1. _______________________________________ 3. ___________________ ____________________ 5. _______________________________________ 7. _______________________________________ 9. _______________________________________ III. 写出下列动词的第三人称单数 (5’) 1. ________________ 2. ______________ 3. _____________ 4. _______________ 5. ______________ 6. ________________ 7. ______________ 8. _____________ 9. _______________ 10. ______________ IV. 按要求填空 (15’) 1. ________________ 2. ______________ 3. _____________ 4. _______________ 5. ______________ 6. ________________ 7. ______________ 8. _____________ 9. _______________ 10. ______________ 11. ________________12. _____________13. ____________14. _______________ 15. ______________ V. 句子翻译 (5’) 1. __________________________________________________________________________________ 2. __________________________________________________________________________________ 3. __________________________________________________________________________________ 4. __________________________________________________________________________________ 5. __________________________________________________________________________________ VI. 按要求改写句子 (5’) 1. ___________________________________________________________________ ___________________________________________________________________ 2. ____________________________________________________________________
5

No. ______________ Score ____________________

2. _______________________________________ 4. _______________________________________ 6. _______________________________________ 8. _______________________________________ 10. ______________________________________

2. ________________________________________ 4. ________________________________________ 6. ________________________________________ 8. ________________________________________ 10. _______________________________________

____________________________________________________________________ 3. ____________________________________________________________________ VII. 背诵填空 (10’) 1. _______________________________________ 3. ___________________ ____________________ 5. _______________________________________ 7. _______________________________________ 9. _______________________________________ IX. 词语配伍 (5’) 1. ________________ 2. ______________ 3. _____________ 4. _______________ 5. ______________ 6. ________________ 7. ______________ 8. _____________ 9. _______________ 10. ______________ X. 阅读 (10’) 1. ________________ 2. ______________ 3. _____________ 4. _______________ 5. ______________ 6. ________________ 7. ______________ 8. _____________ 9. _______________ 10. ______________ 2. ________________________________________ 4. ________________________________________ 6. ________________________________________ 8. ________________________________________ 10. _______________________________________

6

阅读题答案:AABCB

BACAC

7



相关文章:
Test for Unit 3
Test for Unit 3 - NHCE Unit 3,Book 2 Number: Name: Score: Test for Unit 3 (A) Part I Vocabul...
新人教版七年级英语下册Test for Unit 3检测题(附答案)
新人教版七年级英语下册Test for Unit 3检测题(附...4.___ 5.___ Ⅱ.听短对话,选择正确的答案。...A.5 B.10 C.20 笔试部分(100 分) Ⅴ.单项...
Test for Unit 4
Test for Unit 4_英语学习_外语学习_教育专区。博流英语第三册 第四单元练习...Test for Unit 4-6,7B 6页 免费 Test for Unit 3-4(笔试... 暂无评价...
Test for Unit 6-7(笔试)
Test for Unit 3-4(笔试)1/2 相关文档推荐 Test for Unit 6 Unit 7 a... 3页 免费 test for unit 7 6页 1财富值 Test for unit 7 2页 1财富值 ...
新人教版初二下Test for Unit 3
新人教版初二下Test for Unit 3_英语_初中教育_...1.___2.___3.___4.___ 5.___ Ⅱ.听句子...笔试部分 Ⅴ.单项选择。 ( )21.She usually has ...
Word test for unit 4
Word test for unit 4_初二英语_英语_初中教育_教育专区。Word test for unit...3、你觉得 970 频道怎么样? 相当差。 4、我表妹李晶是我认识的最有趣的人 ...
初二英语test for unit 3
Test For Unit 3 参二. 听力测试 (20 分) 1 C 2 C 3 B 4 C 5 A 6 B 7 C 8 C 9 A 10 C 11 A 12 C 13 B 14 B 15 C 16 A 17 B ...
Test_for_unit_3
Test for Unit 3-4(笔试) 暂无评价 7页 10财富值 广州牛津版 7A Test for...5. — What are you looking for, Michelle? -- My cousin's MP3 player....
English test for Unit3-4
English test for Unit3-4 七年级(下) 一、单项选择。 ( ) 1. your father like A: Do, pandas ( B: Does, panda ? C: Does, pandas shy. C: a...
Test for Unit 4
Test for Unit 4_初二英语_英语_初中教育_教育专区...笔试部分(100 分) Ⅴ.单项选择。(15 分) ( )...2.Who's the best performer? 3.Why is Town ...
更多相关标签: