当前位置:首页 >> 英语 >>

山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试英语试题


孝义 2015-2016 学年度第二学期期中考试 高一英语试题
注意事项:1.本试卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两大部分。 2.答题前,考生务必将自己的姓名、班级、准考证号等信息填写在答题卡上相应 的位置。 3. 试题满分 150 分,考试时间 120 分钟。听力 30 分不计入总分。 4. 全部答案在答题卡上完成,答在本试卷上无效。

第Ⅰ卷(满分 100 分) 第一部分:听力部分(共两节,满分 30 分) 第一节 (共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分)

听下面五段对话。 每段对话后有一个小题。 从题中所给的 A,B,C 三个选项选出最佳选项, 并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下 一小题。每段对话仅读一遍。

1. Where will the woman go first? A. To the beach. B. To the bank. C. To the bathroom.

2. What does the woman mean? A. The man forgot to do his hair. B. The man forgot to put on a tie. C. The man is wearing clothes that don’t match. 3. How does the woman probably feel? A. Annoyed. B. Hungry. C. Excited.

4. Why didn’t the man answer the phone? A. He lost it. B. He didn’t hear it. C. His phone ran out of power. 5. Who did the woman want to call? A. James. B. Drake. C. Daniel.

第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话或独白前后,你将有时间阅读 各个小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话或独白读两 遍。

听第 6 段材料,回答第 6、7 题。 6. What does the man order? A. Hot dogs and fries. B. Burgers and fries. C. Sandwiches and sodas. 7. How much does the man give the woman as a tip? A. Three dollars. B. Two dollars. C. One dollar.

听第 7 段材料,回答第 8、9 题。 8. Where are the speakers? A. In a car. B. On a boat. C. On a motorcycle.

9. What is the woman doing? A. Looking at a paper map. B. Trying to find a website. C. Using a phone to give directions. 听第 8 段材料,回答第 10 至 12 题。 10. What does the man like about YouTube? A. Watching funny home videos. B. Learning about the special TV channels. C. Putting his own videos on the website. 11. What kind of meals do the guys make in Epic Meal Time (《超级开饭时间》)? A. Low fat meals. B. Unhealthy meals. C. Vegetarian meals. 12. What happens to the meals in the end? A. They are tasted by the audience.

B. They are given to the homeless. C. They are eaten by the cooks and their friends. 听第 9 段材料,回答第 13 至 16 题。 13. What are the speakers mainly talking about? A. Their vets. B. Money spent on pets. C. Ways to buy dogs’ medicines.

14. What is the man’s dog’s name? A. Brett. B. Fargo. C. Ferguson.

15. What doesn’t the woman like about her vet? A. The limited services. B. The prices her vet charged. C. The difficulty of getting an appointment. 16. What isn’t one of the man’s suggestions? A. Going to his vet. B. Looking online. C. Going to a special pet store.

听第 10 段材料,回答第 17 至 20 题。 17. When will the fire arrive close to Lakewood? A. By six o’clock in the evening. B. By five o’clock in the evening. C. By six o’clock in the morning. 18. Where shouldn’t residents go to escape the fire? A. Springfield. B. Western Hill. C. Point Cabina Station.

19. How long will it take residents to reach the safe zone? A. Less than ten minutes. B. Less than twenty minutes. C. Less than thirty minutes. 20. What are residents advised to do before they leave? A. Leave all pets behind. B. Stay calm and do not panic. C. Tell the state police where they are going.

第二部分:阅读理解(共两节,满分 60 分) 第一节 (共 15 小题;每小题 3 分,满分 45 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项,并在答题卡 上将该项涂黑。 A Alexis was hot and tired. With rage in her voice she shouted, “Pull me up! I give up, I hate this. This is stupid!” It was at that moment when Jason, the adviser on the trip, looked at me and said, “Ed, I'm going to go down and talk with her.” I then shouted down to Alexis, “Hold on! You can do this. We know you can!” Jason grasped another rope, put his climbing harness(系带)on and began to repel down the cliff. Within moments Jason was beside Alexis. She had her cheek directly against the face of the rock with her feet barely resting on a small piece of the cliff that jetted outward. Jason said to Alexis, “I know that you have been on this cliff now for what seems like a long time. Your feet and fingers are cramping(痉挛)up and your forearms feel as though they are on fire. But, Alexis, you are strong, look how far up you are already. You have taken one of the more difficult paths up the cliff. Look Alexis, look at the path you have taken.” At that moment, Alexis moved her cheek away from the rock face and looked down. The bright white chalk she used on her hands to give her a better hold, showed the path where her tired hands had moved her upward on the cliff. Jason was right. Alexis had taken the hardest way up the cliff. Jason then looked straight into Alexis' eyes and in a calm voice he said, “You are not alone out here, there are people who care about you, who want to help you and see you succeed. We are going to do this together. Are you ready?” Slowly she shook her head yes and took a deep breath. 21.Jason went down the cliff because ________. A.Alexis took a wrong path B.Alexis was trapped in rocks C.Alexis didn't believe in herself D.Alexis' forearms were badly hurt 22.We can infer from the passage that ________.

A.Alexis was finally pulled up by Ed B.Alexis regretted having taken the wrong path up the cliff C.Alexis was immediately sent to hospital after she was pulled up D.Alexis successfully rock climbed 23.The underlined word “hot” in the story means ________. A.disappointed B.angry C.uncomfortable D.running a high body temperature 24.Alexis would probably become ________. A.more strongminded B.easier to give up C.poorer in health D.less interested in rock climbing B Let's face it.No one drinks diet sodas for the taste.People drink diet sodas in the hope that it will help them lose weight or at least keep them from gaining it.Yet it seems to have exactly the opposite effect,according to a new study. Researchers from the University of Texas said those who drank two or more diet sodas a day had waist size increases that were six times greater than those who didn't drink diet sodas.“What we saw was that the more diet sodas a person drank,the more weight they were likely to gain,”said Sharon Fowler. The study was based on data from 474 participants in a large,ongoing research project, where the participants were followed for nearly 10 years. While the findings are surprising,they also offer some explanations. Nutrition expert,Melanie Rogers,who works with overweight patients in New York,has found that when patients are switched from regular to diet sodas,they don't lose weight at all.“We weren't seeing weight loss necessarily,and that was confusing to us,”said Rogers. So why would diet soda cause weight gain?No one knows for sure yet,but it could be that people think they can eat more if they drink diet sodas, and so over-compensate for the missing

calories. A related study found some sweeteners ( 甜味剂 )raised blood sugar levels in some mice.“Data from this and other potential studies suggest that the promotion of diet sodas and artificial sweeteners may be risky, ”said Helen P. Hazuda, professor at School of Medicine of the University of Texas.“They may be free of calories,but not of consequences.”

25. People drink diet sodas to________. A.enjoy its taste C.achieve weight loss B.stay in fashion D.gain more energy

26. We can learn from the passage that________. A.regular sodas make people lose more weight B.diet soda drinkers tend to eat more food C.diet sodas do help reduce calories D.most blood diseases come from diet sodas 27. The underlined word“They” in the last paragraph probably refers to“________”. A.sweeteners B.diet sodas and artificial sweeteners C.sodas D.diet soda drinkers and sweetener takers

C There is an old Chinese proverb that states “One generation plants the trees;another gets the shade”,and this is how it should be with mothers and daughters.The relationship between a mother and daughter is sometimes confusing.If close , the relationship can be similar to friendship.However , the mother and daughter relationship has unique characteristics that distinguish it from a friendship.These characteristics include the hierarchy ( 等 级 ) and unconditional love,which preclude mothers and daughters from being best friends. Marina,27 years old,says,“I love spending time with my mom,but I wouldn't consider her my best friend.Best friends don't pay for your wedding.Best friends don't remind you how they carried you in their body and gave you life!Best friends don't tell you how wise they are because

they have been alive at least 20 years longer than you.” This doesn't mean that the mother and daughter relationship can't be very close and satisfying. While some adult relationships are still troubled , many find them to be extremely rewarding.This generation of mothers and adult daughters has a lot in common which increases the likelihood of shared companionship.Mothers and daughters have always shared the common experience of being homemakers,responsible for maintaining and passing on family values and traditions.Today contemporary mothers and daughters also share the experience of the workforce and technology,which may bring them even closer together. Best friends may or may not continue to be best friends,but for better or worse,the mother and daughter relationship is permanent , even if they aren't speaking for some unfortunate reason.The mother and daughter relationship is still closer than any other.There is not an equal relationship.Daughters should not feel responsible for their mothers' emotional well-being.It isn't that they don't care deeply about their mothers.It's just that they shouldn't be burdened with their mother's well-being. The mother and daughter relationship is a relationship that is not replaceable by any other.Mothers never stop being mothers,which includes frequently wanting to protect their daughters and often feeling responsible for their happiness.Mother always “trumps” friends.

28.The underlined word “preclude” in Paragraph 1 probably means“ A.differ C.benefit B.prevent D.change

”.

29.Why do many mothers and adult daughters keep a rewarding relationship? A.Because they have a lot of common interests. B.Because they have common family values. C.Because they have no generation gap. D.Because they keep a constant relationship. 30.What do we know from the passage? A.The mother and daughter relationship can be replaced by a best friend. B.A mother's love brings her and her daughter a close friendship. C.The mother and daughter relationship goes beyond best friends' friendship.

D.Marina has a troubled relationship with her mother. 31.What is the best title for the passage? A.How to be a good mother and daughter? B.Who is a mother's best friend? C.A friend in need is a friend indeed D.Can a mother be a daughter's best friend?

D How Many Lies Do the Children Tell You? Mothers who feel their children don't appreciate them can add another grievance to the list half the time, their children are lying to them. A study designed to expose the truth about lying shows that undergraduates lie to their mothers in 46% of their conversations. Still, mums should feel better than total strangers, who are told lies an astonishing 77% of the time. Bella Depaulo and a team of psychologists from the University of Virginia, Charlottesville, asked 77 undergraduates to keep a record of all their conversations for a week, and write down whether they lied at any time. DePaulo named lying broadly, as “when you intentionally try to mislead someone”, so she would catch the smallest of lies. The students told an average of two lies a day. They said they had been studying when they had been out drinking. One told his parents that a textbook cost $50 rather than $20 so that they would send him extra money. Female students constantly told their plainlooking roommates that they were pretty. “They are everyday lies,” says DePaulo. DePaulo and her colleagues conclude that people tend to tell fewer lies to those they feel closest to. College students lied to their best friends 28% of the time but lied to acquaintances 48% of the time. In close relationships, people were more likely to tell “kindhearted” lies, designed to protect feelings, rather than selfserving lies. Romantic(浪漫的) partners lie somewhere between close friends and acquaintances. Students lied to romantic partners about a third of the time. DePaulo thinks that unmarried lovers can expect less honesty than best friends because of the insecurity that comes with romance. Mothers can take heart from one other finding. They may have been lied to, but at least their children talked to them. The students were recorded telling few lies to their fathers because they

had little interaction with them.

32.What is the meaning of the underlined word “grievance” in Paragraph 1? A.Belief. B.Opinion. C.Complaint. D.Difficulty.

33.According to the passage, college students felt closest to ________. A.mothers C.acquaintances B.best friends D.romantic partners

34.Female students lied to their roommates to ________. A.get money from them C.gain more security B.offer them the services D.make them happy

35.What is the purpose of this article? A.To present a fact. B.To argue an idea. C.To tell a story. D.To explain a theory. 第二节七选五 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余选项。 (共 5 小题,每小题 3 分,共 15 分) Although problems are a part of our lives, it certainly doesn't mean that we let them rule our lives forever. One day or the other, you'll have to stand up and say—problem, I don't want you in my life. __36__ Problems with friends, parents, girlfriends, husbands, and children—the list goes on. Apart from these, the inner conflicts within ourselves work, too. These keep adding to our problems. Problems come in different shapes and colors and feelings. But good news is that all problems can be dealt with. Now read on to know how to solve your problems. Talk, it really helps. What most of us think is that our problem can be understood only by us and that no talking is going to help. __37__ Talking helps you move on and let go.

Write your problems.__38__When you write down your problems, you are setting free all the tension from your system. You can try throwing away the paper on which you wrote your

problems. By doing this, imagine yourself throwing away the problems from your life. Don't lose faith and hope. No matter what you lose in life, don't lose faith and hope. Even if you lose all your money, family... you should still have faith.__39__ Your problems aren't the worst. No matter what problem you get in life, there're another one million people whose problems are huger than yours. __40__ Your problems might just seem big and worse, but in reality they can be removed. Go about and solve your problems because every problem, however big or small, always has a way out. A. But the truth is that when you talk about it, you're setting free the negative energies that have been gathering within you. B. When we have a problem, a pressing, critical, urgent, lifethreatening problem, how do we try and solve it? C.Tell yourself when they can deal with them, why can't I? D.Of course, we've been fighting troubles ever since we were born. E.We can often overcome the problem and achieve the goal by making a direct attack. F.Having a personal diary can also be of huge help if you don't want a real person to talk with. G.With faith and hope, you can rebuild everything that you lose. 第三部分:英语知识运用(共两节,满分 55 分) 第一节 完型填空(共 20 小题;每小题 2 分,满分 40 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空 白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。 One day I wandered into a small Indian shop in the mountainous area of the Sierras in Northern California. And soon I began a(n) _ 41 with the Native American woman who was the owner of the shop. My own Modoc Indian heritage(传承)and love of Indian jewelry encouraged me to tell her of the _42 I suffered when my mother's silver belt was stolen. My mother had 43 it almost every day of her life. It has 45 . 47 and feeling the 48 after her 44 to me when she had

passed through the arch of life to the other I remember as a _46

girl putting my arms around my mother's

warmth of her body through the silver belt. Having her belt gave me great death.

49

I talked with the Indian woman, I could

50

her sympathy. But when I _51 .

expressing my grief at having lost the belt,her 52 was not the one of sympathy I __53 What she gave me was a new 54 and an insight into my mother. “Remember,” she said, “the 55 gift you were given was things of the cry over things that can't cry over you." My mother is not a belt. My mother is 57

56 . Don't ever

in the woman who now stands in her 58 59 to me. cry over things

---me. My true heritage is the talents and strengths that she left to me . I that can't cry over me. I cherish the courage and the love a woman 60

41. A. quarrel

B. adventure B. pain B. watched B. passed on B. end B. clever B. legs B. comfort B. As B. express B. requested B. message B. wondered B. beginning B. same B. style B. contained B. position B. no longer B. left

C. conversation C. disease C. desired

D. journey D. hunger D. cleaned

42. A. misunderstanding 43. A. worn 44. A. turned out 45. A. city 46. A. small 47. A. head 48. A. excitement 49. A. Before 50. A. sense 51. A. considered 52. A. feeling 53. A. expected 54. A. lesson 55. A. true 56. A. period 57. A. honored 58. A. place 59. A. once again 60. A. carried

C. brought up D. taken in C .side C. foreign C. waist C.praise C. Though C. accept C. regretted C. suggestion C. admitted C. present C. simple C. material C. reminded C. office C. long before C. referred D. hand D. pretty D. arms D. favor D. Because D. cover D. finished D. excuse D. devoted D. signal D. wrong D. spirit D. reflected D. shadow D. for ever D. pointed

第Ⅱ卷(满分 50 分)

注意事项: 用 0.5 毫米黑色笔迹的签字笔将答案写在答题卡上。写在本试卷上无效。

第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料, 在空白处填入适当的内容 (不多于 3 个单词) 或括号内单词的正确形式。 Nowadays many singers and bands have little to do with good music. They know little about __61__ good music means. What is the cause? So far most of these singers have __62__ (see) music as a “job” because it is a good source of making money. And if you have a good appearance and expensive clothes to show off at your concerts then your voice is not __63__ important as it should be. The public will prefer to admire more the most interesting parts of your body and even forget that you are there to__64__ (show) your music skills, not your dancing, which is important too, but not at such __65__ high level. Therefore, many young girls on TV choose to wear the most provocative (挑逗性的) clothes to catch attention, __66__ when it comes to __67__ (sing), they are in a complete mess and one doesn't need to have an ear for music to notice their lack __68__ talent. However, the young generation should understand talent and a good voice matter more in their musical career. All the performances __69__ have little to do with good music fail to be welcomed on stage. If a young man has a great voice and wants to become a __70__ (success) singer, he should take some special courses in this area because they will help him improve singing abilities.

第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。错误涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧) ,并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线( \ )划掉。 修改:在错的词下面划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1. 每处错误及修改均仅限一词; 2. 只允许修改 10 处,多者(从 11 处起)不计分;

3. 错误类型不涉及单词拼写。 Dear Sir/Madam, I write this letter to you to draw your attention to my complaint about your service. A few days ago, I joined a three-days trip to E-mei Mountain in your travel agency. I found a little differences between your advertisement and action. As you say, you will provide a large air-conditioned bus, but we only rode in a shabby bus with any air conditioner. Yes, you served us lunch, and the food tasted terribly and some even with sand. We didn’t enjoy any kind of shower. In fact, we only bathe in cold water. As for sightseeing, the guide took us to several expensive souvenir shops, what wasted us much time. As the result, two scenery spots were finally left unseen. We do hope something can done to prevent such things happen again.

第二节:书面表达(满分 25 分) 学校就“Life in the Senior School”展开征文比赛。就此话题,你向学校投稿反映你的个人 看法。 1. 作为高中生,我认为高中生活是丰富多彩的。 2. 酷爱体育活动,强身健体。 3. 努力拼搏,梦想进入理想大学。 4. 选择这样的生活无怨无悔。 提示:1. 可加入一些细节,使文章更加通顺合理。 2.词数 100 左右 强身健体: build up one’s body 无怨无悔 never regret

高一第二学期期中考试 英语参考答案

第一部分:听力部分(共两节,满分 30 分) 1-5 CCACA 11-15 BCCBB 6-10 BAACA 16-20 AABCB

第二部分:阅读理解(共 60 分) 第一节(共 45 分) : A. 21—24 CDBA 21.C 细节理解题。从第一段第二句 With rage in her voice she shouted, “Pull me up! I give up, I hate this. This is stupid!”可知 C 项正确。 22.D 推理判断题。从最后一段最后一句 Slowly she shook her head yes and took a deep breath.可知 D 项正确。 23.B 词义猜测题。从画线后的 With rage in her voice she shouted 可知 hot 意为“angry”。 24. A 项正确。 推理判断题。 从最后一段第四句 Alexis had taken the hardest way up the cliff.可知 A

B. 25—27 CBB 25.选 C。细节理解题。根据第一段中的“People drink diet sodas in the hope that it will help them lose weight...”可知,人们喝低糖汽水是为了减轻体重,故选 C。 26.选 B。推理判断题。根据倒数第二段中的“...they can eat more if they drink diet sodas...” 可知,喝低糖汽水的人倾向于吃更多的食物。

27.选 B。代词指代题。此处是承接上一句中的内容,故“They”指的是“低糖汽水和人造 甜味剂”。

C. 28—31 BACD 28. 选 B。 词义猜测题。 根据第二段“Best friends don't pay for your wedding...Best friends don't tell you how wise they are...”可推断,这里指母女之间不能成为最好的朋友,preclude 意为“阻 止”,故答案为 B。

29.选 A。细节理解题。根据第三段“This generation of mothers and adult ...companionship.” 可知,答案为 A。

30.选 C。推理判断题。根据第四段“...but for better or worse,the mother and daughter relationship is permanent...”和“The mother and daughter relationship is still closer than any other.”可推断,答案为 C。 31.选 D。标题归纳题。本文对比了母女之间的友谊和好朋友之间的友谊,主要是为了说 明母女之间的友谊更持久,D 项最能体现文章的主题,故答案为 D。

D. 32—35 CBDA 32.C 词义猜测题。根据第一段“half the time, their children are lying to them”可知,孩子多 半时间在对妈妈说谎,这件事情可以添加到妈妈的抱怨清单里,故选 C。 33.B 细节理解题。根据第四段“College students lied to their best friends 28% of the time but lied to acquaintances 48% of the time. In close relationships, people were more likely to tell “kindhearted” lies, designed to protect feelings”可知,大学生对关系好的人很少撒谎,而且很 多都是善意的谎言,故选 B。 34.D 细节理解题。根据第三段“Female students constantly told their plainlooking roommates that they were pretty.”可知, 女同学经常夸奖相貌平平的室友长得漂亮, 其实是为了逗她开心, 故选 D 项。 35.A 写作意图题。根据“How Many Lies Do the Children Tell You?...A study designed to expose the truth about lying shows that undergraduates lie to their mothers in 46% of their conversations.”可知,文章主要介绍了一项研究成果,孩子对妈妈说的谎话占他们谈话的一 半左右,随着谈话对象的改变,人们说谎的概率也不一样,可见,文章主要揭示了说谎的概 率这一事实,故选 A 项。 第二节(共 12.5 分) : 36—40 DAFGC 36. D 根据下一句 Problems with friends...可知。 37.A 根据上一句 What most of us think...可知。 38.F 根据上一句 Write your problems.可知。

39.G 根据本段第一句 Don't lose faith and hope.可知。 40.C 根据上一句 No matter what...可知。 第三部分:英语知识运用(共 55 分) 第一节 完型填空(共 40 分) : 41-45 CBABC 51-55 DBABA 46-50 ACBBA 56-60 DDABB

第二节 语法填空(共 15 分) : 61.what what 引导宾语从句,在从句中作宾语。 62.seen so far 与现在完成时连用。 63.as/so not as/so+形容词原级+as 不如……。 64.show be to do 要做某事。 65.a such a/an+形容词+单数名词。 66.but 该空表转折,故用 but。 67.singing when it comes to doing sth. 当谈及……时。 68.of one's lack of 缺乏……。 69.that 先行词被 all 修饰,定语从句用 that 引导。 70.successful 形容词作定语。

第四部分 写作(共 35 分) 第一节 短文改错(共 10 分) : 1.three-days→three-day。考查复合形容词的用法。文中? joined a three-days trip to E-mei Mountain?里的 three-days 是复合形容词,其由“基数词+连字符+名词单数”来构成,作定 语,修饰名词 trip。 2.little→few 。考查同义词的辨析。文中?found a little differences between?里的 differences 是可数名词的复数形式,故其前 few 作定语,起限定作用。而 little 则与不可数名词的单数 形式连用。 3.with→without/any→no。考查逻辑关系。文中已经讲明了游客坐的是没有装空调的车子, 并且车况很差。所以,此处应用否定意义的词来表述。 4.and→but。考查逻辑关系。作者反映尽管旅行社在午饭时提供了饭菜,但是质量很差,而 且还有沙粒。所以,此处语义应为转折关系。

5.terribly→terrible。考查副词的误用。句子?the food tasted terribly 中的 terribly 是副词,作 状语。而此处应用其形容词 terrible,置于系动词 tasted 后作表语,才符合词法要求 。 6.bathe→bathed。考查动词时态的辨别。句子 In fact, we only bathe in cold water 中的谓语动 词 bathe 应与全文背景时间保持一致,须用一般过去时。 7.what→which。考查非限制性定语从句的用法。从句子结构来看,句子?the guide took us to several expensive souvenir shops, what wasted us much time 句中的 souvenir shops, 其后跟了一 个非限制性定语从句来起补充或说明作用,因先行词指物,应用关系代词 which 来引导。而 what 则与定语从句无关。 8.the→a。考查固定习语的用法。句子 As the result, two scenery spots were finally left unseen 中的固定搭配 as a result 用作插入语,表示 结果,其中冠词为 a。 9. can 后加 be。考查情态动词被动语态的用法。句子 We do hope something can done to prevent?中的 something 是动词 do 的承受对象,应用被动语态。同时,其谓语中有情态动 词 can,故正确表达式应为:can be done。 10.happen→happening。考查特殊句式的用法。句子?to prevent such things happen again 中的 prevent 句型搭配应为 prevent?from doing something 或 prevent? doing something,故应用 happening。 第二节 书面表达(共 25 分) : One Possible Version As a senior school student, I hold the view that life here is interesting and colorful. Why do I say like this? In our spare time, we always take an active part in sports so that we can build up our body, which will surely benefit our further study. As a grade 2 student, we also study hard to make sure that one day our dream of entering a key university can be realized. Although sometimes life here is boring and challenging. I never regret having made such a choice. I’m sure that in the future we’ll feel proud of ourselves if we look back on our lives today.


相关文章:
山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试英语试题...
山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试英语试题 Word版含答案.doc_英语_高中教育_教育专区。孝义 2015-2016 学年度第二学期期中考试 高一英语试题注意事项:...
山西省孝义市2015-2016学年高一英语上学期期末考试试题
山西省孝义市2015-2016学年高一英语上学期期末考试试题_英语_高中教育_教育专区。孝义 2015-2016 学年度第二学期期中考试 高一英语试题注意事项:1.本试卷分为第Ⅰ...
山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试化学试卷
山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试化学试卷_资格考试/认证_教育专区。2015-2016 年度孝义市高一年级期末考试 化学学科试题 注意事项: 1.答题前,考生务必...
山西省孝义市2015-2016学年高二英语上学期期末考试试题
山西省孝义市2015-2016学年高二英语上学期期末考试试题_英语_高中教育_教育专区。孝义中学 2015-2016 学年度第一学期期末考试 高二英语试题注意事项:1.本试卷分为...
山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试生物试卷
山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试生物试卷_资格考试/认证_教育专区。2015-2016 年度孝义市高一年级期末考试 生物试题一.选择题(每小题 1.5 分,只有一...
山西省太原市2015-2016学年高一上学期期末考试英语试卷
请将第一卷试题答 太原市 20152016 学年第一学期高一年级期末考试 英语试卷 (考试时间:上午 10:30 - 12:00) 说明:本试卷为闭卷笔答,答题时间 90 ...
山西省孝义市2015-2016学年高二上学期期末考试英语试题
山西省孝义市2015-2016学年高二上学期期末考试英语试题_英语_高中教育_教育专区。孝义中学 2015-2016 学年度第一学期期末考试 高二英语试题注意事项:1.本试卷分为...
山西省孝义市2015-2016学年高一政治上学期期末考试试题
山西省孝义市2015-2016学年高一政治上学期期末考试试题_政史地_高中教育_教育专区。2015—2016 年孝义市高一年级期末考试政治试题注意事项: 1.答题前,考生务必用 ...
山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试数学试题
山西省孝义市2015-2016学年高一上学期期末考试数学试题_数学_初中教育_教育专区。学校 姓名 考号 2015?2016 学年孝义市高一年级期末考试 数注意事项: 学 试 题 ...
...2015学年高一上学期期末考试英语试题(扫描版)_图文
山西省孝义市2014-2015学年高一上学期期末考试英语试题(扫描版)_高考_高中教育_教育专区 暂无评价|0人阅读|0次下载山西省孝义市2014-2015学年高一上学期期末考试...
更多相关标签: