当前位置:首页 >> 英语 >>

英语:Unit3 Section 1课时练习 新人教版必修5


Unit 3
Ⅰ.单词拼写

Section Ⅰ

1.She felt she had looked at the problem from every ________ (方面). 2.He was a little worried because he had no ________ (以前) experience of t

his kind of job. 3.He ________ (转换) the conversation from the subject to another. 4.We will not ________ (容忍) any invasion of our motherland. 5.I'd like to bring up my children in healthy s______. 答案:1.aspect 2.previous 3.switched 4.tolerate 5.surroundings

Ⅱ.从方框内选择合适的词语,并用其适当形式填空 remind...of make a good impression be back on one's feet catch sight of worry about slide into 1.The girl was almost frightened to death when she ________ a snake. 2.The photo ________ Mary ________ her life in middle school. 3.________, she is dressed in her finest skirt. 4.Tired out, he ________ bed and fell fast asleep. 5.After receiving timely treatment, the boy ________ soon. 6.______ her daughter, the mother came to see her yesterday. 答案:1.caught sight of 2.reminded;of 3.To make a good impression 4.slid into 5.was back on his feet 6.Worried about Ⅲ.补全句子 1.这些植物因缺水而枯死。(lack) The plants died________ ________ ________water. 2.毕业后他开始从事写作。(take up) He ________ ________ ________ after graduation. 3.老师不能容忍在课堂上吃东西。(tolerate) The teacher cannot ________ ________ in the class. 4.有一件事你必须明白,你有危险。(sight) You must________ ________ ________one fact:you life is in danger. 5.我的话对他简直不起作用。(impression) What I said practically ________ ________ ________ ________ him. 答案: 1.for lack of 5.made no impression on 2.took up writing 3.tolerate eating 4.keep sight of

Ⅳ.阅读理解 A On the first day of my new high school, I almost had a nervous breakdown. Everything about the school seemed so difficult. When I got home, my parents said, “You're nervous and that's okay.Everyone is afraid of high school. ”I denied it. I wanted to be strong, so I refused to let anyone know about my fear, even my closest friends. On the first day I was late for every class and was constantly lost. The school seemed like a puzzle that I couldn't figure out. Was this how the whole year was going to be? I didn't think I could rise to this challenge, especially carrying a huge backpack that I could hardly lift. It was so big that I could knock someone out with it! The schoolmates seemed to regard me as a fool, and they were probably right. Despite my fears, after the first week I finally had my schedule figured out. With the exception of falling up and down the stairs a couple of times and getting laughed at, high school was turning out to be not so bad. It was actually much better than middle school and much more challenging. Since then, I've been elected vice monitor of my class, which wasn't much of a victory since only three people ran for the four positions. It is normal to be scared about a new school.Take a deep breath and relax. High school is something that any student can overcome. Make sure you participate in some out?of?class activities because you'll find it easier to make friends. Try to do your best, even if it isn't straight A's. Most important of all, be who you are, whether you're a “fool”, an athlete, or a lower grader. Don't try to pretend to be someone you're not. Now you know the true secrets of high school. 1.The main reason for the author's fear on his first day is that________. A.he was unable to work out the puzzle B.his schoolmates were unfriendly to him C.he was not familiar with the new surroundings D.his schoolbag was too heavy for him to carry 答案: C 推理判断题。 从第一段中的 Everything about the school seemed so difficult. 和第二段中的 The school seemed like a puzzle...等可以知道,作者在上高中第一天担心 与紧张的原因是他还不熟悉新的高中生活,不了解新学校,所以答案选 C 项。 2.From the author's first day experience we can infer that________

A.his home was far from the school B.he got to school after classes began C.he didn't get any school schedule D.he didn't know the right way to class 答案:D 推理判断题。从第二段中的...was constantly lost.The school seemed like a puzzle that I couldn't figure out.可知,作者第一天上学每节课都迟到,对他而言, 学校像是一个迷,他不知道如何走,所以答案选 D 项。 3.After his first week at school, the author________. A.was still not accustomed to the schedule B.gradually adjusted himself to the new school C.found high school not so challenging as he had imagined D.ran for monitor of his class against three other students 答案:B 细节理解题。从文章第三段的内容可知,作者通过一个星期的适应后,已经习 惯了新高中学校的学习和生活,故选 B 项。 4 . According to the passage, the secret of the author's success lies mainly in________. A.making more friends B.getting more A's at school C.being who he really is D.joining in out?of?class activities 答案:C 推理判断题。文章最后一段告诉我们“最重要的是,要做你自己,而不要假装、 掩饰自己,只有做自己才能真正享受到高中生活的快乐”,由此可知,作者成功的秘诀在于 做他自己。 B What will people die of 100 years from now? If you think that is a simple question,you have not been paying attention to the revolution that is taking place in biotechnology (生物 3 技). With the help of new medicine,the human body will last a very long time. Death will come mainly from accidents , murder and war. Today's leading killers, such as heart disease, cancer, and aging itself,will become distant memories. In discussion of technological changes, the Internet gets most of attention these days. But the change in medicine can be the real technological event of our times. How long can humans live? Human brains were known to decide the final death. Cells

are the basic units of all living things,and until recently,scientists were sure that the life of cells could not go much beyond 120 years because the basic materials of cells, such as those of brain cells, would not last forever. But the upper limits will be broken by new medicine. Sometime between 2050 and 2100,medicine will have advanced to the point at which every 10 years or so,people will be able to take medicine to repair their organs. The medicine, made up of the basic building materials of life, will build new brain cells,heart cells and so on, in much the same way our bodies make new skin cells to take the place of old ones. It is exciting to imagine that the advance in technology may be changing the most basic condition of human existence, but many technical problems still must be cleared up on the way to this wonderful future. 文章大意:在未来的 100 年,人类的生命由于生物 3 技的发展可以无限期延长的愿望有 可能成为现实。 5.According to the passage,human death is now mainly caused by ________. A.diseases and aging C.accidents and aging B.accidents and war D.heart disease and war

答案:A 细节理解题。由文章第一段最后一句可知,当今生命的主要杀手有心脏病、癌 症和衰老。 6.In the author's opinion,today's most important advance in technology lies in ________. A.medicine C.brain cells B.the Internet D.human organs

答案:A 细节理解题。第二段前两句的意思是“在讨论技术变化时,人们往往注意到的 是 2 络。然而药学方面的变化可能是当今技术方面的真正事件”,故选 A。 7.Humans may live longer in the future because ________. A.heart disease will be far away from us B.human brains can decide the final death C.the basic materials of cells will last forever D.human organs can be repaired by new medicine 答案:D 推理判断题。由第二段的后半部分可知,在 2050~2100 年间,每隔 10 年左右, 人们可以通过服药来修复生病或衰老的器官,这是未来生命延长的原因。 8.How long can humans live in the future according to the passage? A.Over 100 years. C.About 150 years. B.More than 120 years. D.The passage doesn't tell us.

答案:D 细节理解题。阅读全文可知,文章没有具体告诉我们人们将来能活多少年。 Ⅴ.七选五 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 Children art education is something that is much encouraged for the child's creative growth. This is necessary because a child can have a sense of appreciation of the arts and along with all the other things that they learn in school.__1__ Children art education should be designed from a very early age so that they are allowed to express themselves freely in whatever way that they wish to.__2__ However, the task of children art education is not a very easy one, because you have to find the right way in which you can help them get interested in what you are trying to teach them.__3__The physical space where the art education is to be carried out should also be carefully decorated to make it attractive to the children. Use of colors should be made in abundance (丰富) as that is what attracts a child first to it. Displaying examples of artwork that you think would be important enough to influence the children is also a good idea. Of course, a photograph of a painting of the Madonna (圣母马利亚) is something that children might not appreciate.__4__This will be a source of inspiration for the children to try them out as well. The creative process is something that you must not interfere with (干涉) during a children art education class.__5__But after that, you must wait for the children themselves to come up with something meaningful to their ability. As long as the end result is connected with the topic, every child's art work is worth praising. A. You can just give them a topic for drawing. B. A trip to an art museum can be an inspiration to many students. C. They also have a place where they can express all their feelings. D. The reason for this could be the lack of interest in the teacher. E. This is the only way that art can be appreciated as children grow up. F. So creating the right environment for children art education is very important. G. Instead, put up paintings that children will be fond of. 答案:1—5 CEFGA


相关文章:
英语:Unit3 Section 1课时练习 新人教版必修5
英语:Unit3 Section 1课时练习 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Ⅰ.单词拼写 Section Ⅰ 1.She felt she had looked at the problem from ...
英语:Unit3 Section 3课时练习 新人教版必修5
英语:Unit3 Section 3课时练习 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Ⅰ.单词拼写 Section Ⅲ 1.Long ago ___ (巨大的) animals lived on the ea...
2015年春高中英语 Unit3 Section 1课时练习 新人教版必修5
2015年春高中英语 Unit3 Section 1课时练习 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Ⅰ.单词拼写 Section Ⅰ 1.She felt she had looked at the ...
英语:Unit1 Section 3课时练习 新人教版必修5
英语:Unit1 Section 3课时练习 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 1 Ⅰ.单词拼写 Section Ⅲ 1.She had a great eye for color and came up ...
英语:Unit2 Section 3课时练习 新人教版必修5
英语:Unit2 Section 3课时练习 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 2 Ⅰ.单词拼写 Section Ⅲ 1.The book has a great i___ on his life. 2...
英语:Unit2 Section 1课时练习 新人教版必修5
英语:Unit2 Section 1课时练习 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit ...3.You may ___ your notes if you want to. 4.The girl can not put...
2015年春高中英语 Unit3 Section 3课时练习 新人教版必修5
2015年春高中英语 Unit3 Section 3课时练习 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Ⅰ.单词拼写 Section Ⅲ 1.Long ago ___ (巨大的) animals lived...
英语:Unit1 Section 2课时练习 新人教版必修5
英语:Unit1 Section 2课时练习 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit ...3.___ 4.___ 5.___ 8.___ 9.___ 10.___ 7.it 考查代词。指...
【精品备课资源包】2015年春高二上学期人教版英语必修5 Unit 3 Section 2课时练习
【精品备课资源包】2015年春高二上学期人教版英语必修5 Unit 3 Section 2课时练习_英语_高中教育_教育专区。Unit 3 Ⅰ.根据汉语提示完成句子 Section Ⅱ 1.Where...
更多相关标签: