课时作业1 Unit 1 School life Section Ⅱ Welcome to the unit & Reading—Language Points Ⅰ.品句填词 1.Thank you for a most ____________(有乐趣的)evening. 2.How much do you ____________(赚，挣得)a week? 3.I d
eeply ____________(尊敬，尊重)her courage. 4.He ____________(致力于)himself to writing. 5.The ____________(平均的)age of the boys in this class is fifteen. 6.The job was not ________________(具有挑战性的)enough. 7.He owed his success to his wife’s ____________(鼓励)． 8.A ____________(甜点) containing primarily oranges and flaked coconut. 9.He smiled in ____________(满意)when he won the race. 10.I want to ____________(交换) some RMB. Ⅱ.选词填空 be happy with，for free，get a general idea of，word by word，used to，look back on，for example，such as 1.They let me have these vegetables ______________． 2.Some of the rubbish，____________food，paper and iron，rots away over a long period of time. 3.Some students，______________，John，live in the school. 4.I ____________swim in the river when I was a child. 5.If you ________________the past you will understand your parents better. 6.She ________________ the job she got yesterday. 7.Go through the text quickly and ________________ the passage. 8.He looked over his composition__________________ in order to find out some mistakes. Ⅲ.完成句子 1.我发现作业没有我原先预料的那么多。 I found the homework ________________________________________________________________________. 2.听起来你和你的老师在一起轻松愉快。 It ________________________________________________________________________ your teacher. 3.尽管我感到幸运能经历这种不同的生活方式，但我还是很想念我的家人。 ________________________________，I still ________________________________________________________________________ ____________________ 4.你为什么要放弃这次免费出国的机会？ Why do you want to ________________________________________________________________________? 5.提高口语的最佳办法就是每天多花时间读英语。
The best way ____________________ is ________________________________． 6.正如你昨天提到的，平均来说，我的确每天锻炼两小时。 ________________，I ________________ for two hours every day ________________ yesterday. Ⅳ.单项填空 1.(2012· 上冈高级中学高一上学期期中考试)It is believed that traveling to Yangzhou in ________ March is ________ enjoyable experience. A．/；the B．the；an C．/；an D．the；the 2.—I would join a party tonight! —________！ A．For free B．Have fun C．Good luck D．Congratulations 3.(2012· 苏苑中学高一英语学习情况检查)—How long has your brother ________ in the army? —About five years. A．taken part B．joined C．served D．attended 4.(2012· 江苏省泰州中学高一英语期中模拟)I’m sure that if you make good use of your ________ time，your English will be improved in a short time. A．extra B．spare C．common D．former 5.He used to ________ cards，but now he is used to ________ a walk after supper. A．play；taking B．playing；take C．play；take D．playing；taking 6.(2012· 江阴一中第一学期期中考试)The average temperature this year is ________ that of last year. A．as not high as B．not as high C．not as higher as D．not as high as 7.(2012· 安徽师大附中第一学期期中考试)I’m glad that you can come and ________ my wedding party.Will you come over and ________ us for a chat? A．take part in；join in
B．attend；join C．join；join in D．attend；join in 8.There’s about 400 mm rain fall(降水)in this area a year ________． A．on average B．in average C．of average D．for average 9.In the past ten years，the ________ mountain climber ________ a lot from his own adventurous________． A．experienced；experienced；experience B．experience；experienced；experiences C．experienced；has experienced；experiences D．experience；has experience；experience 10.I’m ________ of country music.I often listen to its CDs. A．fond B．tired C．afraid D．interested Ⅴ.阅读理解 In the US，international students are permitted to work for the college or university they attend or for a business at the school.But the business must directly provide a service to students.You could work at the bookstore， example， not for a construction company that is for but building something on campus.A foreign student cannot replace an American citizen in a job. International students can work 20 hours a week while attending classes，more during school breaks.You can work until you complete your studies. Foreign students normally cannot take a job that has no connection to their school.But the government may give permission if students are suddenly faced with a situation that is out of their control.Examples include large medical bills，the loss of financial aid or an unexpected change in the financial condition of their source of support. Students must also meet other conditions.They must have attended their American school for at least one year.Government approval is given on a case- case basis.Students must reapply after bya year if they want to continue an offcampus job. Foreign students who will be attending graduate school can apply for some jobs before they come to the United States.A good example is a university job like teaching or research assistantship(助理职务)． Some schools pay their assistants.Others provide free education in return.Many do both. Graduate assistants might teach，give tests，grade work，assist professors with research and hold office hours.Many universities now provide language training to foreign teaching assistants to help them improve their English.Some schools require foreign students to pass an English speaking test before they are permitted to teach. 1.We can get the above information from ________． A．a science report B．an agriculture report
C．a history report D．an education report 2.Generally speaking，an international student in the US can ________． A．replace an American citizen in a job B．take any job he likes C．work at the bookstore of the college D．work for a construction company 3.Which of the following is NOT one of the requirements for an international student to apply for an offcampus job? A．He wants to set up his own company. B．He has financial problems suddenly. C．He has studied in the American school for at least one year. D．He must reapply after a year if he wants to continue such a job. 4.We can learn from the passage that international students in the US ________． A．can work over 20 hours a week during summer holidays B．should apply for jobs before they come to the US C．needn’t pay for their education D．have to make a living by themselves Ⅵ.任务型读写 NetSmartz advises using the following “Internet Safety Pledge(誓言)” to make sure of kids’ safety on the Internet.Here is the safety pledge for middle and high school students. I will set up some rules with my parents for going online，including the time of day I may be online，the length of time I may be on online and whom I may communicate with.I will not do anything against the rules. I will keep my identity (身份) secret from people online.I will never give away personal information such as my full name，my mailing address，my telephone number，the name of my school，or any other information that could help someone know my actual identity.I won’t give away any personal information about my friends or family，either. If I come across some information that is rude or makes me feel scared，uncomfortable，or confused，I won’t respond (应答) to it，and I will show the message to a trusted adult right away so that he or she can decide if it is necessary to contact (联系) the online service or other authorities (机构)． Since the biggest danger to my safety is getting together with someone I have first “met” online， won’ meet in person with anyone unless my parents agree.If they agree， will ask them I t I to go with me and the meeting will be in a public place. I will respect other’s rights while I am online—I will always treat others the way I would like to be treated and I will respect copyright laws.I will not do anything that hurts other’s feelings or anything that goes against the law.
I will set up rules with my parents about surfing the Internet. I will keep my identity 1.____________． Internet[ 来源:学 科 网][来 源:Zxxk .Com] Safety[ 来源:学, 科,网] Pledge[ 来 源:Z#xx #k.Com] [来源: 学#科# 网 Z#X#X #K] Dos[ 来源: 学科 网][ 来源: 学# 科# 网 Z#X# X#K] I will 2.____________ to a trusted adult when coming across rude，scary， uncomfortable or confusing information.[来源:学科网 ZXXK] I will meet someone I have “met” online with parents in 3.____________．
I will show 4.____________ for other people rights.
I will never 6.____________ the rules I set with my parents. I will never 7.____________ with people online any personal information about myself，my friends or my family I will never 8.____________ to rude，scary uncomfortable or confusing 5.___ information. I will never meet in person with anyone I have“met”online unless my parents 9.____________． I will neither hurt others’ 10.____________ nor go against the law.
Unit 1 School life Section Ⅱ Welcome to the unit & Reading—Language Points Ⅰ.品句填词 1.enjoyable 2.earn 3.respect 4.devoted/devotes 5.average 6.challenging 7.encouragement 8.dessert 9.satisfaction 10.exchange Ⅱ.选词填空 1.for free 2.such as 3.for example 4.used to 5.look back on 6.was happy with a general idea of 8.word by word 7.get
Ⅲ.完成句子 1.(was)not as heavy as I had expected 2.sounds that you are at ease with 3.Though/Although I feel lucky to experience this different way of life；miss my family a lot 4.drop the chance to go abroad for free 5.to improve spoken English；to spend more time reading English 6.On average；do exercise；as you mentioned Ⅳ.单项填空 1.【解析】选 C。句意：人们都觉得三月份到扬州旅游是让人享受的一次经历。第一空 泛指三月， 不用冠词， 第二空 experience 作“经历”讲时是可数名词， 又是泛指， 所以用 an。 2.【解析】选 B。句意：——我今晚要去参加一个聚会。——好好玩。for free“免费”； have fun“玩得高兴”；good luck “祝你好运”；congratulations “祝贺你”。 3.【解析】选 C。本句中需要一个延续性动词，所以用 serve。 4.【解析】选 B。句意：我相信如果你利用好你的业余时间的话，你的英语很快就会提 高的。extra“额外的”；spare“业余的” ；common “普通的，常见的”；former“以前的”。 5.【解析】选 A。句意：他过去常常打牌，但现在他习惯于晚饭后散步。used to do sth. 表示“过去常常做某事(但现在已不做了)”；be used to doing sth.表示“习惯于做某事”。 6.【解析】选 D。考查 as＋原级＋as 句型的否定，not as...as。 7.【解析】选 B。句意：——很高兴你能来出席我的婚宴。——你能到我们中间来聊天 吗？attend“出席，参加”；join“加入到某人或某个组织团体中，成为其中的一员”；join in“参加(活动)”；take part in“参加(会议，活动等)”，比 join in 更正式。 8.【解析】选 A。句意：这个地区平均每年的降雨量是 400 mm。on average“平均”。 9.【解析】选 C。句意：在过去的十年里，这个经验丰富的登山者从他自己的冒险经历 中体验到了很多。第一空：experienced adj.经验丰富的；第二空：experience vt.经历，体验； 第三空：experience n．经历，是可数名词。 10. 解析】 A。 【 选 句意： 我喜欢乡村音乐， 我经常听这类 CD。 fond of 喜欢， be “ 爱好”。 Ⅴ.阅读理解 【解题导语】 本文介绍了留学生在美国读书时做兼职的一些规定。 1.【解析】选 D。推理判断题。本文主要介绍了留学生在美国做兼职的情况，属于教育 方面的问题，故最有可能出现在教育方面的报道中。 2.【解析】选 C。细节理解题。根据第一段最后两句可知，在美国的留学生可以在学校 的书店做事，但不可以在建筑公司工作，也不能顶替美国人工作。 3.【解析】选 A。正误判断题。根据第三段最后一句可知，当学生突然遇到经济问题时，
可以申请校外工作。第四段又补充了几个条件，包括要在美国学校学习一年以上，并且一年 后需要重新申请。A 项不是其条件。 4.【解析】选 A。细节理解题。第二段第一句表明在学校放假期间，学生每个星期的工 作时间可以超出 20 个小时。B 项 should 用词不当；根据倒数第二段可知 C 项错误；D 项文 中未提及。 Ⅵ.任务型读写 1.secret 2.turn 3.public 4.respect 5.Don’ts 6.break 7.share 8.respond 9.agree 10.feelings