Module 4 Carniva
时间：120 分钟 满分：150 分 第一部分 听力(共两节，满分 30 分) 第一节(共 5 小题；每小题 1.5 分，满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题，从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最佳 选项，并标在试卷的相应位置。听完每段对话后，你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和 阅读下一小题。每段对话
仅读一遍。 1．Who did the man meet with? A．His cousin. B．His old school friend. C．His school teacher. 2．What is John going to do? A．John will have a class at 1：00. B．John will go to the library at 2：00. C．John will go home around 3：00. 3．When did this talk take place? A．On Monday. B．On Tuesday. C．On Friday. 4． According to the conversation， which of the following best describes the usual weather here in May? A．Cooler and drier. B．Warmer and drier. C．Warmer and rainier. 5．How much will the man pay? A．Sixteen dollars. B．Thirty?two dollars. C．Thirty dollars. 第二节(共 15 小题；每小题 1.5 分，满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题，从题中所给的 A、B、C 三个选 项中选出最佳选项，并标在试卷的相应位置，听每段对话或独白前，你将有时间阅读各个小 题，每小题 5 秒钟；听完后，各小题将给出 5 秒钟的作答时间，每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料，回答第 6 至 7 题。 6．What is the speaker doing? A．She is making a telephone call to someone. B．She is speaking to visitors to the school. C．She is leaving a message in the telephone answering machine. 7．When should you phone again if you have something urgent? A．Between 9：30—12：00 at weekends. B．Before 17：30 any weekday. C．After 9：30 0n Saturday. 听第 7 段材料，回答第 8 至 9 题。 8．What kind of room does the man want to take? A．A single room. B．A double room. C．A room for three. 9．What does the man need to put in the form? A．Telephone and student card numbers. B．Student card number and address. C．Address and telephone number. 听第 8 段材料，回答第 10 至 12 题。
10．What is the relationship between the speakers? A．Fellow clerks. B．Boss and secretary. C．Customer and salesperson. 11．What does the man like about his job? A．Living close to the office. B．Chances to go abroad. C．Nice people to work with. 12．What do we know about the woman? A．She likes travelling. B．She is new to the company. C．She works in public relations. 听第 9 段材料，回答第 13 至 16 题。 13．When will the visitors come? A．In March. B．In April. C．In May. 14．How many visitors are coming? A．8 B．10. C．12. 15．What will the visitors do on the second day? A．Go to a party. B．Visit schools. C．Attend a lecture. 16．Where will the visitors go on the final day? A．To London. B．To Scotland. C．To the coast. 听第 10 段材料，回答第 17 至 20 题。 17．What is the first word the baby tried to say? A．Truck. B．OK. C．Duck. 18．How old was the baby when he learned to say that word correctly? A．About 18 months. B．About 21 months. C．About 24 months. 19．What did the father do when the baby screamed that word at the airport? A．He corrected the baby. B．He tried to stop the baby. C．He hid himself somewhere. 20．Why did the mother pretend not to know the baby? A．She got angry with the father. B．She was frightened by the noise. C．She felt uneasy about the noisy baby. 听力材料： Text 1：M：Hello, ... it ... it is Carol, isn't it? W：Oh, Mike, oh my goodness, I haven't seen you for ages! Why, I don't think ... not since we left school ... and it is a long time ago. Text 2：W：John, are you going home straight after school? M：No. I'll have a class until one o'clock，and after that I'm going to spend two hours at the library before going home. Text 3：W：It's been raining since Monday, but tomorrow will be a fine day. M ： I'm glad to hear that because I always play football on Saturday, and I like to have good weather.
Text 4：M：Do you always have weather like this? W：Generally it's much cooler than this. And I can't remember when we had such a rainy day. Text 5：M：How much does the tie cost? W：Sixteen dollars each. You may pay two dollars less for two. M：Well, I'll take two. Text 6：This is the Oxford School of English on Oxford 876942. We're sorry the school is closed at the moment. Office hours are between nine thirty am and five thirty pm, Monday to Saturday. If you have an urgent message please speak after the tone, or you can call us again during office hours. Thank you for your call. Text 7：W：Welcome to Using Hotel, can I help you? M：I'd like a room for a night. W：Would you like a single room, a double room or a room for three? M：Oh, a single room please. May I pay by check? W：Sure, filling in this form please. M：Need my student card number? W：No, just your address and telephone number. M：OK, here is the form. W：Very well, here is your key to room 212. M：Thank you! W：Have a good stay! Text 8：M：Hi, you must be that new secretary, welcome! I'm Tom Robison from public relations. W：Hi, Mr Robison. Thanks. I'm Lisa Joan, working in sales now. M：Please call me Tom, Lisa. W：OK, Tom. Have you worked here long? M：Yes, over 20 years. W：Well, that's a long time. Do you enjoy working here? M：Well, yes. I suppose I like this job because the money is good, and it is a good place to work in, but to be honest, what I really enjoy is the chance to go abroad, just visiting other countries. That's the best thing. W：That's true, for me the best thing about working here is that I live close to the office, I can go home for lunch, and I don't have to worry about traffic. Text 9：M：Now Caf, do you know when the Indian visitors are coming? W：We offer them three choices: the end of March, the middle of April and the beginning of May, and choose earliest one which is good actually with exams coming up in May. M：And how many are coming? Did you say about 12? W：Yes, they said 12 at first, but change to 10 this morning. M：Good, we have 8 weeks to prepare, here are my suggestions. On the first day, a welcome party, then they can visit the schools in the district on the second and third days. W：We shouldn't forget to remember this group want to look at how computers are being used in the classroom. M：Exactly, so I want to ask Mr Goodman to give them a talk on this on the afternoon of the third day. W：That would be nice. M：And on the last day, they would do some sightseeing, we could take them on the tour of London but many of them may have been there already, and Scotland will be too far away. W：Why not take them for a walk along the coast, it should be interesting.
M：Good idea! Caf, I am sure they'll like it. Text 10：W：There are many interesting stories about how a baby learns to say its' first word. Now Mike, would you like to share you story with us? M：OK, here's my story. I was about 18 months old I think and I had just started to say my first words. Every time a truck went by, I would shout a word that sound like a truck, but to everyone else, it sounded nothing like it. My parents tried to correct it, but failed. Then, about three months later, we travelled to New York， as we were waiting for our plane at the airport. I looked out of a huge window, at that very moment I saw the largest truck in the world, I had to tell someone about this. I turned to my father who was standing next to thousands of people waiting to board and screamed truck! Truck! My father try hard to shut me up， but I was so excited, I kept screaming my special word. My poor mother decided she didn't know this baby and then went into the ladies－room where she hid until I final stopped. Well, I learned how to say truck correctly, and soon I was talking like a normal child. However, my parents will never forget the very first word I produced in my life. 答案：1－5 BCCAC 6－10 CBACA 11－15 BBABB 16－20 CABBC 第二部分 阅读理解(共两节，满分 40 分) 第一节(共 15 小题；每小题 2 分，满分 30 分) 阅读下列短文，从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中，选出最佳选项。 A The government of Norway is planning to build an unusual storage center on an island in the Arctic Ocean.The place would be large enough to hold about two million seeds.The goal is to present all crops known to scientists.The British magazine New Scientist published details of the plan last month.The structure will be designed to protect the world's food supply against nuclear war，climate change and other possible threats.It will be built in a mountain on the Norwegian island of Spitsbergen.The mountain is less than one thousand kilometers from the North Pole， the northern?most position on earth. An international group called the Global Crop Diversity Trust is working on the project.The director of the group，Cary Fowler，spoke to New Scientist.He said the project would let the world rebuild agriculture if，in his word，“the worst came to the worst”．Norway is expected to start work next year.The project is expected to cost three million dollars.Workers will drill deep in the side of a sandstone mountain.Temperatures in the area never rise above 0℃.The seeds will be protected behind walls a meter thick and high?security door. The magazine report says the collection will represent the products of ten thousand years of farming.Most of the seeds at first will come from collections at seed banks in Africa，Asia and Latin America.To last a long time，seeds need to be kept in very low temperatures.Workers will not be present all the time.But they plan to replace the air inside the storage space each winter.Winter temperatures on the island are about eighteen degrees below 0℃.The cold weather would protect the seeds even if the air could not be replaced. Mr.Fowler says the proposed structure will be the world's most reliable gene bank.He says the plant seeds would only be used when all other seeds are gone for some reason.Norway first proposed the idea in the 1980s.But security concerns delayed the plan. 21．The project is meant to ________. A．increase the world's food output in the future B．carry out some scientific experiments on plant genes
C．protect crop seeds from dying out in case of possible disasters D．build an exhibition centre of the world's plant seeds 答案与解析：C 细节理解题。从第一段中 The structure will be designed to protect the world's food supply against nuclear war ， climate change and other possible threats.可知 C 项正确。 22．Which of the following statements is TRUE according to the above passage? A．The government of Norway will perform the project alone. B．Seeds to be collected there were produced ten thousands years ago. C．Spitsbergen is chosen because it is free of the threat nuclear war forever. D．Temperature is a major consideration when choosing the storage place. 答案与解析：D 细节理解题。从第二段第一句可知 A 项不正确；从第三段第一句可知 B 项不正确；从第一段最后两句可知 C 项不正确。从第三段最后两句可知 D 项正确。 23．We can infer from the text that ________. A．people will get newly?developed seeds from the center every year B．the storage center will greatly promote world agriculture C．Norway had meant to build the storage centre about 30 years before D．there haven't been any seed storage centers in the world before 答案与解析：C 推理判断题。从最后一段倒数第二句 Norway first proposed the idea in the 1980s.可知 C 项正确。 B The wombat(毛鼻袋熊) is in trouble.Some are dying in bushfires，or being shot by farmers.Others are scratching themselves to death because of a mite( 螨 虫 ) infection.Only 115 of one species—the northern hairy?nosed wombat—remain alive in the wild. Wombats are endemic to Australia.They are found nowhere else.A wombat looks like an overgrown，stocky guinea pig，covered with thick grey fur and with a wide，flat， broad forehead.Fully?grown adults are about a meter long and about half a meter tall.They weigh about 40kg. But while their looks are pretty straightforward，people throughout history have found it less easy to understand their behavior.The Aborigines(土著居民) seem to have mixed feelings about them.According to one story，the wombat once said he was more powerful than the sun.After a competition，however，the wombat lost，and so today hides from shame，deep down in a hole.But another Aboriginal story tells of how wise the wombat can be.He comforts the other animals in the forest，after their friend，a cockatoo，has died，explaining to them all about forest spirits. Wombats are strong diggers，with very powerful front legs and sharp claws， usually used to dig winding holes in the ground for their homes.Yet despite their strong appearance，these animals are struggling to survive. Many have been suffering a lot from a foreign mite， from foreign foxes， introduced for hunting by the early English settlers of Australia.Because of scratching，scars form over the wombats' eyes and ears，and infections occur，finally causing their death.Its population is so small that the group is becoming inbred( 近 亲 繁 殖 的)．Competition with cattle and sheep for grass to eat，drought，bushfires，as well as dingo and feral dog attacks have all whittled away wombat numbers. But fortunately，a group of committed volunteers and scientists，working with the local government，has now put up fences to protect the wombats from meat?eating animals，made holes for extra shelter，and is working with zoos to create developing programs.These conservationists are well aware they have little time left. 24．Where can we find a wombat? A．Austria. B．Australia. C．China. D．America.
答案与解析：B 细节理解题。从第二段第一句 Wombats are endemic to Australia. 可知 B 正确。 25．The underlined word “endemic” in Paragraph 2 probably means ________. A．attractive B．unique C．dangerous D．foolish 答案与解析：B 词义猜测题。从画线后的 They are found nowhere else.可知 B 项正 确。 26．According to the passage，wombats ________. A．look like big cats B．are similar to foxes in size C．give people a sense of weakness D．are good at digging holes in the ground 答案与解析： D 细节理解题。 从第四段第一句 Wombats are strong diggers， with very powerful front legs and sharp claws...可知选 D 项。 27．What would be the best title for the passage? A．Wombats Discovering Their Home in Australia B．Volunteers and Scientists Saving Wombats C．Australia's Wombats Struggling to Survive D．Northern Hairy?Nosed Wombat Remaining Alive 答案与解析：C 标题归纳题。短文开头句 The wombat(毛鼻袋熊)is in trouble.为主 题句。 C Ridgewood is a small，quiet town 20 miles from Manhattan.It is a typical suburban town，perfect for raising children away from the fast pace of the city.However， some Ridgewood kids feel as upset as if they were on the city's busy streets.In addition to hours of homework，Ridgewood's children are occupied with afterschool activities—from swimming to piano to religious classes. Out of desperation one day，the town decided to schedule another activity.This one was called “Ridgewood Family Night—Ready，Set，Relax！”Instead of schedules filled with sports，music，or overtime at the office，some of the town's 25,000 residents decided to take the night off and stay home.For a few months before Family Night，a committee of volunteers worked hard to spread the word.Younger students took “Save the Date for Me” leaflets home to their parents.The mayor issued a statement，and schools and clubs agreed to cancel homework and meetings so families could relax and be together. The tension between a hope for a more relaxed lifestyle and the knowledge that the benchmark for success has been raised in recent years weighs heavily on the minds of the townspeople.Some parents like to recall a different kind of childhood，one without so many scheduled afterschool activities.However，these same parents feel obliged to make sure their children are prepared to survive in today's high?pressure work environment.They are afraid that any gap in their children's physical or intellectual development might mean they won't be admitted to the “right” universities and won't succeed in a more and more competitive world. Nevertheless，it seems that Family Night worked，at least to a point.Cars moved easily around Ridgewood's normally busy downtown streets，and stores and restaurants saw a drop in business.Some families ate supper together for the first time in months. Initially， there was great hope of taking back their lives.But sadly， few families believe that one night will change their lives.Many are sure that they will fall back into the habit of over?scheduling their children to be overachieving adults. 28．The writer describes Ridgewood as a town where ________. A．residents take little notice of education
B．children are stressful and over expected C．parents are concerned about children's safety D．children lead a life of relaxed，ordinary rhythms 答案与解析：B 细节理解题。从第一段 However，some Ridgewood kids feel as upset as if they were on the city's busy streets.In addition to hours of homework ， Ridgewood's children are occupied with afterschool activities...可知 B 项正确。 29．According to the passage，which of the following is NOT true about the Family Night? A．Schools assigned no homework. B．Fewer people ate in the restaurants. C．The streets were less crowded. D．People enjoyed meeting each other. 答案与解析：D 细节理解题。从第二段第三句 Instead of schedules filled with sports，music，or overtime at the office，some of the town's 25,000 residents decided to take the night off and stay home.可知选 D 项。 30．According to the passage，the parents in Ridgewood ________. A．have conflicting desires about what experiences to offer their children B．are happy with the lifestyle they have chosen for themselves and the children C．believe that it is their duty to make a change for the stressful life style D．are worried about their children's lacking of big ambition 答案与解析：A 细节理解题。从第三段第二、三句 Some parents like to recall a different kind of childhood，one without so many...However，these same parents feel obliged...可知选 A 项。 31．We may get the conclusion from the passage that ________. A．the concept of Family Night will become a regular part of life in Ridgewood B．Ridgewood people believe the Family Night will change their way of living C．Family Night is not as popular as people have originally thought D．schools are worried about students being given too much free time 答案与解析： C 推理判断题。 从最后一段第一、 二句 Initially， there was great hope of taking back their lives.But sadly，few families believe that one night will change their lives.可知选 C 项。 D Since the end of World War I(WWI) in 1918，Canadians，and millions of others around the world have paused at the 11th hour of the 11th day of the 11th month to honour the sacrifice our soldiers have made in different ways，fighting for the freedoms that we all enjoy today. Known as Remembrance Day，the day originated as a tribute to the soldiers of WWI，a dark period for our young country，which claimed the lives of over 60,000 military personnel and civilians and over 16 million dead worldwide.As there are no more surviving soldiers of WWI，today we rely on the wisdom and words of those soldiers who fought in the wars that followed and this day now also recognizes their heroic contribution.They tell us to always remember what those brave souls fought for，and all they ask in return is that we never forget. That's why we wear the red poppy(罂粟花)；that's why when we see a soldier in uniform we should stop him or her and say “Thank you”；that's why we take a pause from our busy lives for two short minutes today to honor that request.Yet this message is fading away，year after year.Take for example the terrible decision to allow parents to excuse students from Remembrance Day ceremonies at school.Not only is this disrespectful，it distances the student from his or her classmates. It is difficult to understand why any Canadian parent would want to remove their child from the time?honored tradition of reading the poem in Flanders Fields，
while a wreath of poppies is laid.It is more important than ever to teach school?aged children about our history，no matter how violent it was.Sheltering them from the realities of war is a great disservice.Understanding why conflicts happened，or happen today can help shape choices and decisions they make as adults. Of course，because we live in a free society，we cannot force an individual to do something.It is unfortunate，but some parents now have their child “opt?out” of the services.These people should be reminded they are free to make such choices only because of the men and women the rest of us are remembering. 32．Which of the following is NOT mentioned as a Remembrance Day activity today? A．Stopping at 11：00 a．m.to remember the war dead. B．Listening to stories told by WWI soldiers. C．Wearing a red poppy to show respect. D．Showing gratitude to soldiers in uniform. 答案与解析：B 细节理解题。从第一段中．..paused at the 11th hour of the 11th day of the 11th month to honour the sacrifice...可知 A 项正确；从第三段第一句 That's why we wear the red poppy(罂粟花)；that's why when we see a soldier in uniform we should stop him or her and say“Thank you”；...可知 C、D 项正确。 33．What can we learn from the passage? A．War history is too violent for school children. B．The writer was once a soldier in the Canadian army. C．Few students are willing to take part in Remembrance Day ceremonies. D．More parents are keeping their children away from frightening war stories. 答案与解析：D 推理判断题。从第四段第一句 It is difficult to understand why any Canadian parent would want to remove their child from...可知 D 项正确。 34． The underlined word “It” in the last paragraph probably refers to ________. A．the death of so many soldiers in wars B．the fact that there were so many wars after WWI C．people's ungratefulness for the freedom they have D．removing children from Remembrance Day events 答案与解析：D 代词指代题。从第一段第一句可知。 35．The writer believes that ________. A．the sacrifice of the soldiers should always be remembered B．Remembrance Day is becoming less important for soldiers C．school no longer think Remembrance Day is necessary D．people should be forced to learn about the realities of war 答案与解析： A 细节理解题。 从第四段第二句 It is more important that ever to teach school?aged...可知 A 项正确。 第二节(共 5 小题；每小题 2 分，满分 10 分) 根据短文内容， 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余 选项。 Do you struggle with business writing？Are teams and individuals asking for help with their business writing skills？__36__ Since 1990， we have been helping employees and managers write better. Everything written in business reflects the image of the company and the writer.__37__ This means organizing ideas well ， checking that the language is accurate and that the presentation is professional.Writing successfully is always the result of careful planning. Before you start writing，you need to decide why you are writing and what you hope to achieve.This will help you decide what to include in your writing and whether to write an e?mail，a letter or perhaps a report. Meanwhile，think about readers.__38__ The structure of what you write can guide
readers and help them understand the content of your writing so that they can respond. While you are writing， you need to think about how you organize your ideas.Writing are port may involve presenting data and linking complex ideas；writing a memo(备 忘录) may involve describing a situation and dealing with ways of improving it.You need to understand how to construct paragraphs.__39__ After you have finished writing comes the very important process of revising， checking and correcting. __40__ You will find plenty of useful information about effective business writing.In our courses，participants get tools，tips，techniques，job aids，and follow?up resources to help them write better. A．Contact us. B．Assess your skills here. C．It will help you choose appropriate structures. D．A range of words can be used to link your ideas. E．Spelling mistakes should be checked and corrected. F．So it is very important that writing is done to the highest standards. G．Here comes the good news. 答案与解析： 36．G 从下一句 Since 1990，we have been helping employees and managers write better.可知选 G 项。 37．F 从上一句 Everything written in business reflects the image of the company and the writer.可知选 F 项。 38．C 从下一句 The structure...可知选 C 项。 39．D 从上一句 You need to understand how to construct paragraphs.可知选 D 项。 40．A 从下一句 You will find plenty of useful information...可知选 A 项。 第三部分 英语知识运用(共两节，满分 45 分) 第一节：完形填空(共 20 小题；每小题 1.5 分，满分 30 分) 阅读下面短文，从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中，选出可以填入空白处 的最佳选项。 What a busy day ！ The three boys were fed ， bathed and changed into their nightclothes.Mary had __41__ them a story and finally they were asleep.“Babysitting(照看) the three boys aged eight，six and four is extremely __42__，”she thought. “Sleep，”she considered，“if only I could！”But she had difficult homework to complete.Leaning back ， she __43__ her feet onto the sofa to get comfortable.Whoever said babysitting was a(n) __44__ way to make money obviously hadn't met the three boys，she thought.The television was on，the room was warm， and the lights were dim.Mary's __45__ felt heavier and heavier.I mustn't sleep， she thought—which was __46__ what she did，of course. Strangely enough，she soon __47__ that she was a world?famous chef(主厨)．She made a __48__ and wore diamonds and designer clothes.Most days she relaxed by the pool，meeting the rich and famous or __49__—her favourite hobby.She __50__ took the leading role in her own TV show. That is， until she became too __51__.“I am definitely the best in the world， ”she thought，as she prepared a tasty chicken dish.But __52__ seemed to go right.She spilt the flour，she dropped an egg and she cut her finger.Despite all the troubles， she __53__ to get the chicken into the stove.Soon，smoke blanketed the room.The chicken was on fire.__54__ set in，but Mary could not run—she was __55__ to the spot.She tried hard to move，but could not，__56__ a sharp sound awoke her. She got shocked and confused—__57__ was pouring from the kitchen.Rushing to
investigate ， she was met by three __58__ little faces and some very burnt bread.“Sorry ， we were hungry and you were __59__ ， so we tried to make some bread， ”explained a boy.Relieved， Mary made them a snack and sent them back to bed.She __60__ them never to fall asleep on the job again! 41．A.given B．written C．told D．taught 42．A.successful B．helpful C．tiring D．surprising 43．A.shook B．put C．bent D．kept 44．A.difficult B．boring C．important D．easy 45．A.eyes B．mind C．heart D．legs 46．A.nicely B．exactly C．curiously D．carelessly 47．A.realized B．reminded C．learnt D．dreamt 48．A.decision B．fortune C．business D．plan 49．A.cooking B．reading C．running D．babysitting 50．A.just B．ever C．even D．only 51．A.selfish B．proud C．stubborn D．sensitive 52．A.everything B．something C．anything D．nothing 53．A.tried B．arranged C．managed D．prepared 54．A.Panic B．Pain C．Noise D．Stress 55．A.frozen B．dragged C．pushed D．brought 56．A.because B．until C．as D．unless 57．A.smoke B．light C．water D．fire 58．A.cheerful B．strange C．guilty D．confident 59．A.busy B．hungry C．worried D．asleep 60．A.promised B．allowed C．expected D．persuaded 答案与解析： 41．C 根据该空后面的 story 和孩子们睡着了这一事实。结合我们的常识孩子睡觉之 前都喜欢听故事，可知 Mary 给他们讲完故事以后，他们才入睡了。 42．C 根据下一段中的“Sleep”，she considered，“if only I could”可知照看 这几个孩子还是很累的。 43．B 根据后面的 onto 的意思“到??上”可知，前面应该是 put，put...onto... 把??放在??上。
44．D 此处表示看孩子不是一个容易的挣钱方式。 45．A 根据常识，人们瞌睡时眼皮越来越重。 46．B 根据前面的我一定不能睡，和后文中她做了一个梦，可知她睡着了。这几个副 词的含义是：nicely 漂亮地，巧妙地，出色地，令人满意地；exactly 正确地，严密地，正 是；curiously 好奇地，奇异地，奇怪地；carelessly 不小心地。 47．D 通过前文我们知道她是一个 babysitter，但是后面却说她是一个厨师，因此只 有做梦才能有这种结果。 48．B 根据后面她佩戴着钻石，穿着名牌服装，可知她是发财了(make a fortune)。 49．B 本段主要描述她梦中的情景，她进入到上层社会，开始享受生活，根据破折号 后面的内容，可知 reading 最符合，也符合上流社会人们的身份，故选 B。 50．C 前面描述的几种情况和后面的她在她自己的电视节目中担任主角构成逻辑上的 递进关系。 51．B 根据上文，她想着想着就觉得越来越骄傲了，后面一句她认为自己一定是世界 上最好的厨师也是重要的暗示。 52．D 根据后面的 She spilt the flour，she dropped an egg and she cut her finger. 可知一切进展都不顺利。 53．C 由前面的介词 despite“尽管”表示让步，可知她应该是成功地把鸡放进了火 炉。 54．A 根据前面的浓烟笼罩了房间，鸡也着火了，可知她开始有点害怕了。同时后文 的 run 也是一个重要的关键词。 55．A 根据 could not run 可知 frozen 符合题意。 56． B 此处考查 until 的用法之一， 表示某种动作或状态一直持续到某一时刻才结束， 也就是说她跑不了这一状态一直持续到她醒来才结束。 57．A 由后文中孩子们自己正在做饭可知只有烟盒最合适。 58．C 根据 Sorry 一词可知孩子们的脸上写满愧疚。 59．D 一个男孩解释他们动手做饭的原因是因为她睡着了。 60．A 根据 on the job“在工作时”，可知她向孩子们许诺再也不在上班的时间睡觉 了。 第二节(共 10 小题；每小题 1.5 分，满分 15 分) 阅读下列材料，在空白处填入适当的内容(1 个单词)或括号内单词的正确形式。 A：We paid a visit to a temple __61__(date) from 1850 last month.And our tour came to __62__ end five days ago. B：Did you enjoy yourselves? A：Yes，very much.The weather was pleasant and the meals tasted nice，which consisted __63__ fresh fruit and various food __64__(mix) with vegetables.The tourists __65__(wear) all kinds of clothes came to visit the temple.I saw some little children making __66__ of each other and I felt like __67__(join) them. B：Did you feel tired? A：More __68__ less.The trips __69__ end make us a bit tired.But I pretended __70__(be) brave and strong to keep my parents free of worry. B：It's considerate of you to do that. 答案与解析： 61．dating date from 起始于，无被动语态形式，故用现在分词形式作定语。 62．an come to and end 结束。 63．of consist of 由??组成。 64．mixed mixed with 与??混杂在一起。 65．wearing 现在分词作定语。 66．fun make fun of 取笑。 67．joining feel like 后跟动名词形式作宾语。 68．or more or less 或多或少，差不多。 69．on on end 连续地。
70．to be pretend 后跟不定式形式，意为“装作??”。 第四部分 写作(共两节，满分 35 分) 第一节：短文改错(共 10 小题；每小题 1 分，满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文， 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误，每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加：在缺词处加一个漏字符号(∧)，并在其下面写出该加的词。 删除：把多余的词用斜线(\)划掉。 修改：在错的词下划一横线，并在该词下面写出修改后的词。 注意：1.每处错误及其修改均限一词； 2．只允许修改 10 处，多者(从第 11 处起)不计分。 In recent years many flowers shops have been appeared in our small town.It is common for people to buy flowers when they go to a gathering，visiting a sick friend， or attend a wedding or birthday party.I still remember clear one day last year when Tom， a disabled student， presented some flowers to his mother to express his gratitude for her.He owing his entire life to his mother's kind and care.With her he would not have had the confidence or the courage to fight his disability.As a result the great effort he has made，he was finally admitted to a key university. 答案： In recent years many flowers shops have been appeared in our small town.It flower is common for people to buy flowers when they go to a gathering，visiting a sick visit friend，or attend a wedding or birthday party.I still remember clear one day last clearly year when Tom，a disabled student，presented some flowers to his mother to express his gratitude for her.He owing his entire life to his mother's kindness kind and care.With to owed Without her he would not have had the confidence or the courage to fight his disability.As a result ∧ the great effort he has made ， he was finally admitted to a key of had university. 第二节：书面表达(满分 25 分) 假如你叫李华，是某市某中学学生。最近你校在为一批来自英国的学生征询住宿家庭， 你有意申请。请根据下表提供的信息用英语给校长写封信，说明你的理由。 申请理由： 住房条件 宽敞、整洁、环境优美 语言优势 擅长英语，父母是英语教授，不会有交流困难 接待经验 上个月刚刚接待过两名美国学生 参观游览 父亲可驾车陪同参观附近的名胜 其他 ??(内容由考生自己添加) 注意： 1．文章必须包括所有要点． 2．词数：100 左右。信的开头和结尾已为你写好，不计入总词数。 Dear Sir， I'm writing to request a valuable chance to be one of the host families of the British students. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________
Yours， Li Hua 范文： Dear_Sir， I'm_writing_to_request_a_valuable_chance_to_be_one_of_the_host_families_of_ the_British_students. We have a large and clean house，which lies in a beautiful area of the city.I'm good at English and my parents are both professors of English，so I'm sure we won't have any difficulty communicating with English speakers.My father is an excellent driver and we will be very glad to show foreign students around some nearby places of interest in our own car.Last month we received two American students.We had a great time.Besides，my mother cooks well，so the students will be able to enjoy delicious Chinese food.I would greatly appreciate it if I could have the chance to make friends with them. Looking forward to your reply. Yours， Li_Hua