当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 3 Section 2 Word版含答案]


Unit 3
Ⅰ.单词拼写

Section Ⅱ

1.Don't be ________(失望).You will have another chance. 2.Climbing top of the hill, we all became ________ (气喘吁吁). 3.Lisa, there is a ____

____ (包裹) for you in the post office. 4.Today, I'll give you a talk on how to improve your reading ________ (理解力). 5.Do you think the ________ (附录) are necessary? 6.As we know, both selling drugs and transporting drugs are i________. 答案: 1.disappointed 2.breathless 3.package 4.comprehension 5.appendixes 6.illegal Ⅱ.选词填空 1.—Who is it? —________(He; It; This; That) may be Li Ming. He said he would be coming. 2.What a lovely baby! Is ________ (she; he; it) a boy? 3.She was a rich lady and she looked ________ (her; it; she). 4.________ (That; This; It) was a great surprise to me when he did a thing like that. 5.—What's this, Mike? —________ (It; This; That)is a schoolbag. 答案:1.It 2.it 3.it 4.It Ⅲ.选词填空 in spite of, take a/the risk, get into, make up one's mind, accustom sb. to ?doing?sth., out of breath 1.The girl has ________________ the habit of playing with her hair while reading. 2.________ great efforts, we failed to carry out our plans through. 3.Have you ________________ to quit smoking? 4.After the 800metrerace, the girls were ____________________. 5.Under a lot of stress, I have __________________ working long hours. 6.We don't want to ____________________ of losing their business. 答案:1.got into 2.In spite of 3.made up your mind 4.out of breath 5.accustomed 5.It

myself to 6.take the risk Ⅳ.完成句子 1.如果他们想多赚钱,他们就必须冒险。(take risks) If they want to make more money, ________ ________ ________ ________ ________. 2.他染上了吸毒的习惯,这使他的父母很担心。(get into the habit of) He ________ ________ ________ ________ ________ ________ drugs, which worried his

parents. 3.和他谈是没有用的。(It is no use doing sth.) ________ ________ ________ ________ ________ to him. 4.尽管遇到过困难他从没消极悲观过。 He never gave himself up to pessimism ________ ________ ________ difficulties. 答案:1.they have to take risks spite of Ⅴ.阅读理解 A Southampton University team found that people who were vegetarian by 30 had recorded five IQ points more on average at the age of 10. Researchers said it could explain why people with a higher IQ were healthier as a vegetarian diet was linked to lower heart disease and obesity(肥胖) rates. The study of 8,179 was reported in the British Medical Journal. Twenty years after the IQ tests were carried out in 1970, 366 of the participants said they were vegetarian—although more than 100 reported eating either fish or chicken. Men who were vegetarian had an IQ score of 106, compared with 101 for nonvegetarians; while female vegetarians averaged 104, compared with 99 for nonvegetarians. There was no difference in the IQ score between strict vegetarians and those who said they were vegetarian but reported eating fish or chicken. Researchers said the findings were partly related to better education and higher class, but it remained statistically(统计地) significant after adjusting for these factors. Vegetarians were more likely to be female, to be of higher social class and to have higher academic or professional qualifications than nonvegetarians. However, these differences were not reflected in their annual income, which was similar to that of nonvegetarians. Lead researcher Catharine Gale said,“The findings that children with greater intelligence are more likely to report being vegetarians than adults, together with the evidence on the potential benefits of a vegetarian diet on heart health, may help to explain why a higher IQ in childhood or adolescence is linked with a reduced risk of coronary heart disease (冠心病)in adult life.” But Dr Frankie Phillips, of the British Dietetic Association, said : 2.got into the habit of taking 3.It is no use talking 4.in

“It_is_like_the_chicken_and_the_egg. Do people become vegetarian because they have a very high IQ or is it just that they are clever enough to be more aware of health issues?” 文章大意:一项科学研究发现:素食与高智商有关。 1.What's the result of the research mentioned in the text? A.Intelligent children are more likely to become vegetarians later in life. B.Children with a higher IQ are less likely to have heart disease later in life. C.Intelligent children tend to belong to higher social class later in life. D.Children with a healthier heart tend to have a higher IQ later in life.

答案: A 细节理解题。 根据第一段中的“...people who were vegetarians by 30 had recorded five IQ points higher on average at the age of 10”知 A 项正确。 根据“it could explain why...”可知 这一结果可帮助解释 B 项中的现象,但 B 项并非这次研究的结果。故选 A 项。 2.It was found in the research that ________. A.most of the participants became vegetarians 20 years after the IQ tests were carried out B.vegetarians who ate fish or chicken were of similar intelligence with strict vegetarians. C.female vegetarians were more likely to have higher annual income than nonvegetarians D.vegetarians were more likely to have higher annual income than nonvegetarians 答案:B 细节理解题。根据第三段第三句中的“There was no difference in the IQ scores between strict vegetarians and those who said they were vegetarians but reported eating fish or chicken”可知答案。 3.Catharine Gale talked about “being vegetarians” in a(n) ________ way. A.doubtful C.negative B.favorable D.objective

答案:D 推理判断题。根据第六段可知 Catharine Gale 只是客观地讲述研究结果,并 没有表示自己的立场。故选 D 项。 4.What does the underlined sentence in the last paragraph mean? A.Intelligence is linked to not just being a vegetarian but to many factors. B.The rate of getting heart disease is linked to your lifestyle. C.The link between a high IQ and being a vegetarian is still uncertain. D.The link between a healthy heart and diet remains to be proved. 答案:C 推理判断题。文章最后一句的意思是:人们成为素食者是因为他们智商高还 是因为他们足够聪明而更注意健康问题?由此可见 Dr Frankie Phillips 认为素食和高智商的 因果关系尚未明确,就像弄不清是因为有蛋才有鸡,还是因为有鸡才有蛋一样。故 C 项正 确。 Ⅵ.七选五 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多 余选项。 Camping—Keys to a Successful Trip Camping outdoors can be a fun experience for the whole family.__1__ If you prepare for your trip ahead of time you will be able to relax and enjoy the experience. __2__First,you need to decide where you would like to go. Think about how long your vacation is going to be and how far you are willing to drive. Then search for campsites in that area. When camping with children it might be best to look at your local state parks. They usually have amenities(设施) that you will appreciate when camping with children. Go to their website

or call them and find out as much information as you can. __3__I believe to really get the full outdoor experience a tent is the better option(选择). Although you should bring along a cushioned mat or air mattress. Your back will thank you in the morning! Research your tent options. I would suggest getting one a little bigger than what you think you will need so that you have room to store items inside as well as sleeping. I recommend reading the consumer reviews before purchasing a tent. After deciding where you will be going,you need to consider what the weather will be like for that time of year in the area so that you can make a sensible list of items to bring. I would suggest creating a checklist of all the items you need to bring and checking items off as you pack them.__4__ It takes experience to become a pro(高手) at outdoor camping. There will be times you will probably forget to bring something but with experience it will get easier to pack for a trip.__5__Now relax and enjoy the beautiful nature all around! A.Enjoy yourself during your camping. B.There are several steps you must do beforehand. C.You wouldn't want to forget an essential item like food! D.If you prepare and plan ahead of time you are guaranteed to have a more successful vacation. E.If you'd like to go camping alone,you must make preparations for it. F.Next,you need to decide if you will be camping in a tent,an RV or a cabin. G.The key to a successful camping trip is preparation. 答案:1~5 GBFCD Ⅶ.语法填空 阅读下面材料,在空白处填入适当内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 【全国新课标卷题型】 Most Americans don't like to get advice __1__members of their family. They get advice from “__2__(strange)”. When they need advice, they don't usually go to people they know. __3__ many of them write letters to newspapers and magazines __4__ give advice on many different subjects, __5__(include) family problems, the use of language, health, cooking, child care, clothes, and even on how __6__(buy) a house or a car. Most newspapers regularly print letters from __7__(read) with problems. Along with the letters __8__ are answers written by people who are supposed to know how to solve such problems. Some of these writers are doctors, __9__ are lawyers or educators. But two of the most famous writers of advice are women without special __10__(train) for this kind of work. 1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______ 6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______

答案:1.from 2.strangers 3.Instead 4.that/which 5.including 6.to buy 7.readers 8.there 9.others 10.training 【辽宁卷题型】 Mother:It's time for bed. Frank:But I'm not__1__(sleep), mom. Can I stay__2__and watch more TV? Mother : It's already past 11. You have school tomorrow. You'll be sleepy all day tomorrow__3__ you don't sleep well tonight. Frank:I know, but I promise I won't be sleepy tomorrow. I work__4__(real) hard. Mother : Don't you have exams coming up soon? I'm sure you could spend more time__5__(prepare) for those. Frank:Oh, I nearly forgot the exams. Mother:You do__6__(good) in the math, but your history is not good enough, am I right? Frank:Yeah, I guess so. Maybe I could go to sleep now and get up early__7__review the lessons tomorrow. Mother:__8__excellent idea. Work now and play later. Frank:I know you're right. School is__9__important than TV,__10__can I watch one more show then go to bed? Mother:No, now is bedtime. 1.______ 2.______ 3.______ 4.______ 5.______ 6.______ 7.______ 8.______ 9.______ 10.______ 答案:1.sleepy 2.up 3.if 4.really 5.preparing

6.well 7.to 8.An 9.more 10.but Ⅷ.书面表达 假设你是 Rose,你的朋友 Jane 向你询问如何保持健康。请你根据以下内容给她写一封 100 词的左右的回信。信的开头和结尾已给出,不计入总词数。 1.注意合理饮食。多吃新鲜蔬菜和水果,鱼、肉、豆类等也要合理食用,甜食不要过 量。 2.注意锻炼身体。劳逸结合,多参加体育活动,例如游泳或者跑步。 3.保证充足的睡眠时间。不要熬夜,每天至少睡 8 个小时。 Dear Jane, ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Best wishes, Yours, Rose 参考范文: Dear_Jane, In your letter you asked me how to keep healthy. Here is my advice. Firstly, you should keep a balanced diet. You'd better eat different kinds of food, such as fish, meat, beans, fresh vegetables and fruits. However, you shouldn't eat too many sweets. Secondly, take enough exercise, for example, swimming and running. Finally, make sure you have enough sleeping time. You should have no less than 8 hours' sleeping time every day. You mustn't stay up late at night. That's what I want to tell you about how to keep healthy. I hope my advice can be helpful to your health. Best_wishes, Yours, Rose


相关文章:
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 3 Section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 3 Section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 3 Section 1 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 3 Section 1 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 3 Section 2 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 3 Section 2 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 4 Section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 4 Section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 3 section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 3 section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 Unit 3 综合技能测试 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 Unit 3 综合技能测试 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语...
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 1 section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 1 section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中...
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 3 section 4 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语(人教版 十二省区,必修1)课后强化作业:Unit 3 section 4 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中...
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 5 Section 3 Word版含答案]
【成才之路】2014-2015学年高中英语选修六(十二省区)课后强化作业 unit 5 Section 3 Word版含答案]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语选修...
更多相关标签:
选修六unit1课后答案 | 成才之路数学选修2 1 | unit7九年级sectionb | 数学选修1 1课后答案 | 数学选修2 1课后答案 | 英语选修10课后答案 | 英语选修六课后答案 | 选修六unit1 |