当前位置:首页 >> 英语 >>

2015-2016高中英语Unit5Firstaid阶段测评卷新人教版必修5(新)


Unit 5 First aid
第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出 最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小 题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。 1.Why doesn&#

39;t the woman wear the black dress? A.Because she does not like it. B.Because it does not fit her very well. C.Because it is too formal for the occasion. 2.Where did this conversation most probably take place? A.At a church. B.At a library. C.In England. 3.What time will the woman leave Chicago? A.At four o'clock. B.At twelve o'clock. C.At nine o'clock. 4.What has the woman probably been doing? A.Listening to quiet music. B.Studying. C.Listening to loud music. 5.Where does the conversation probably take place? A.At a lecture hall. B.At the teacher's office. C.At the registration office. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三 个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置,听每段对话或独白前,你将有时间阅读各 个小题, 每小题 5 秒钟; 听完后, 各小题将给出 5 秒钟的作答时间, 每段对话或独白读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 7 题。 6.Why does the man say they should leave at 7:00? A.They want to have tea at the airport. B.There will be an earlier flight. C.There will be little traffic. 7.How are they going to get to the airport? A.By bus. B.By train. C.By car. 听第 7 段材料,回答第 8 至 10 题。 8.Who is Billy? A.The woman's brother. B.The woman's boyfriend. C.The woman's classmate. 9.When will Billy be back? A.On Wednesday. B.On Thursday. C.On Friday. 10.What will the woman do on the weekend? A.Go to a party. B.Stay with the family. C.Meet Billy in the army. 听第 8 段材料,回答第 11 至 13 题。

1

11.Where are the speakers? A.In a classroom. B.In a theatre. C.In an office. 12.Why does the man plan to leave early? A.He is going on vacation. B.He is going to a performance. C.He is going to the post office. 13.What does the woman offer to do? A.Clean the office. B.Pick up the man's son. C.Finish the man's work. 听第 9 段材料,回答第 14 至 17 题。 14.How does the woman feel at the beginning of the conversation? A.Angry. B.Surprised. C.Sad. 15.What size bag does the woman want? A.A 24?inch bag. B.A 29?inch bag. C.A 32?inch bag. 16.When will the woman leave for Mexico? A.On Thursday. B.On Friday. C.On Saturday. 17.Where does the man work? A.At a mail order company. B.At an international travel service. C.At the airport information desk. 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。 18.Many British people wear freely when they ________. A.spend their spare time B.attend meetings C.go to lectures 19.Who doesn't usually wear suits and ties? A.lawyers. B.doctors. C.drivers. 20.If you are in a foreign country,the best way the writer suggests us is to wear ________. A.strange clothes B.as the people there do C.pretty clothes 听力材料: Text 1:M:Which dress do you plan to wear? W:I like the black one, and it fits me better, but it's probably too dressy. I suppose I'll wear the red one. Text 2:W:What was that title again? M:God is an Englishman. It's a very famous book. I'm sure you must have it. Text 3:W:Aren't there any direct flights? M:I'm sorry. Your best bet would be a 9 am departure on United flight 12 arriving in Chicago at 11 am with a five-hour wait for your connecting flight to Los Angeles. Text 4:M:Hey, if you can't enjoy that at a sensible volume, please use the earphones. I'm trying to study. W:Oh, I'm sorry. I didn't realize it was bothering you.
2

Text 5: W: My name is Helen Ware, W—A—R—E. Can I get a class card for biology today? M: Oh, no. Registration for students whose last names begin with “W” doesn't start until tomorrow. Text 6: W: It's about two hours' drive to St. Louis airport. When do you suppose we should leave? M:When are we supposed to be there? W: Let me see ... the plane is taking off at 10: 30, so we should be there before 10:00. M:I think we ought to set off at 7:00, while the roads are empty. W:OK. When we arrive, we can spend some time having tea at the airport. Text 7:W:Dad, can I go to Jenny's party on Friday night? All my friends are going. M:I see no reason for you not to go. Oh, but ... wait, is that the day after tomorrow? W:Yes. Why? M:Billy called me this morning, saying he will be home tomorrow. Mum and I are planning a family weekend away, at the cottage by the lake. W:Billy is coming home? M:Yes, after three months' training in the army. Your brother needs some quiet time with the family. W:He sure does, I'll call Jenny and tell her I won't be able to go to her party. Text 8:W:John, I phoned you to say that we need to leave early today to take your son to the show. M:I am still planning to, but I can't leave until I finish typing all the letters. W:Can't you leave that until tomorrow? M:No, the boss wants them first thing tomorrow morning. W:How many have you got left? M:About 5. W:What you are going to do is just go ahead, John. I'll do the letters for you. M:Thank you very much, Janet. Text 9:M:How may I help you? W:I can't believe this is happening. I called and ordered a 32-inch bag last Friday, but today I found you sent a 34-inch one. I was planning to send you that back but it doesn't seem possible any more, because we will take off on Saturday for Mexico. It's only 2 days away, what am I supposed to do? M:I'm really sorry, madam. I will check right away. Would you please tell me your order number. W:It is CE 2938. M:Oh, just a minute. I do apologize, madam. I do see a big mistake. I will be happy to correct the size and send it to you by overnight mail right away. It will arrive in time before your trip Saturday. I apologize for our mistake again. I promise it won't happen again. W:OK, well, thank you. M:Thank you, madam, I hope you have a wonderful vacation. Text 10:Good morning, everyone. My topic for today is “Clothes”. These days, most people in Britain and the US do not wear very formal clothes. But sometimes it is important to wear the right thing. Many British people don't think about clothes very much. They just like to be comfortable. When they go out to enjoy themselves, they can wear almost anything. At cinemas theatres and concerts you can put on what you like—from elegant suits
3

and dresses to jeans and sweaters. Anything goes, as long as you look clean and tidy. But in Britain, as well as the US, men in offices usually wear suits and ties, and women must wear dresses or skirts (not trousers). Doctors, lawyers and business people wear quite formal clothes. And in some hotels and restaurants men have to wear ties and women must wear smart dresses. In many ways, Americans are more relaxed than British people, but they are more careful with their clothes. At home, or on holiday, most Americans wear informal or sporty clothes. But when they go out in the evening, they like to look elegant. In good hotels and restaurants, men have to wear jackets and ties, and women wear pretty clothes and smart hairstyles. It is difficult to say exactly what people wear in Britain and the US, because everyone is different. If you are not sure what to wear, watch what other people do and then do the same. You'll feel more relaxed if you don't look too different from everyone else. 答案:1-5 CBACC 6-10 CCABB 11-15 CBCAC 16-20 CAACB 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A When a storm is coming, most people leave the area as quickly as possible and head for safety. But there are a few people who will get into their cars and go straight for the centre of the storm. These people are willing to risk (冒??危 险) being killed by floods or 100?kilometre?an?hour winds for the excitement of watching the storm close up. “Storm chasing( 追 逐 )” is becoming an increasingly popular hobby( 喜 好 ), especially in the Midwest of the United States, where there are frequent storms between March and July. A storm chaser begins the day by checking the Internet for the latest weather reports, and then drives up to 1,000 kilometres to where the storm will be and waits for it to develop. Although anyone can do it, storm chasing is extremely dangerous. The power of a big storm can throw a cow into the air or destroy a whole house in seconds. Storm chasers are also often hurt in accidents caused by driving in a heavy rain. If you are a beginner, it is much safer to join a group for storm?chasing vacations during the storm season. Even then, storm chasing is not all adventure and excitement. “Storm chasing is 95% driving , ” says Daniel Lynch, who spends most of his summer storm - chasing.“Sometimes you can sit around for hours waiting for something to happen, and all you get is blue sky and a few light showers.” However, for storm chasers, it_is_all_worth_it.“When you get close to a storm, it is the most exciting sight you will ever see in your life,” says Jasper Morley. “Every storm is an example of the power of nature. It is the greatest show on Earth.” 21.For storm chasing, the first thing storm chasers do is to ________. A.head straight for the centre of the storm B.get into the car for safety C.wait patiently for the storm to develop D.collect information about a coming storm 答案与解析: D 细节理解题。 根据文章第二段最后一句 A storm chaser begins the day by checking the Internet for the latest weather reports...可知 D 项正确。 22.Beginners of storm chasing are advised ________. A.not to drive in a heavy rain
4

B.to do it in an organized way C.not to get too close to a storm D.to spend more time on it in summer 答案与解析:B 细节理解题。根据文章第三段最后一句 If you are a beginner, it is much safer to join a group...可知 B 项符合题干要求。 23.By saying “it is all worth it” in the last paragraph, the author means that ________. A.storm chasing costs a lot of money B.storm chasing is worth hours of waiting C.efforts in storm chasing are well paid D.a storm presents the greatest show on earth 答案与解析:C 推理判断题。下文主要叙述了接近风暴时人们的感受,以及风暴特有 的自然景观,由此可知 it is all worth it.“为追逐风暴所作出的一切努力是值得的”。 故 C 项正确。 B Paparazzi is an Italian word referred to photographers who take pictures of famous people when they are not at the center of public attention. It is also called “paps”. Paps are different from professional photographers or journalists because they never take ordinary photos. The goal for paparazzi is to get pictures that no one else will get and then sell the pictures to the buyer who offers the most money—normally a small newspaper, magazine or website. There is no law against paparazzi taking pictures in public places. However, there are laws that protect certain individuals. For example, child protection laws stop improper pictures of anyone under 16 from being published. There is also no law that stops paparazzi from following celebrities(名人) and taking their pictures either. However, if paps are secretly following them and taking pictures of their faces, they could get into trouble. Most paparazzi hang out on streets and hot spots for celebrities, waiting for the opportunity to take a picture of a star. Many stay on the streets until the early hours of the morning when celebrities are leaving nightclubs and looking a little worse for wear. However, some have other ways to make sure they get pictures. Many paps are in contact with “informers” who know the locations of celebrities at any given time. They then pass the information on to paparazzi. An informer could be anyone—from a restaurant waiter to a salesman. Most of the time, paparazzi get a bad reputation for following celebrities. But sometimes stars or their managers will contact paps themselves and tell them exactly where and when they will go. What a love?hate relationship between paparazzi and celebrities! 本文讲述了狗仔队可以做哪些事, 不可以做什么事, 又告诉我们狗仔队是怎样得到消息 的以及狗仔队和名人的关系。 24.Which of the following things paparazzi might do would be against the law? A.Taking pictures of famous people in public places. B.Hanging out at the places where celebrities often appear. C.Getting unsuitable pictures of a 10?year?old actress published. D.Following a famous woman singer secretly and taking her pictures. 答案与解析:C 细节理解题。根据文章第三段 child protection laws stop improper (不合适的) pictures of anyone under 16 from being published,可知答案为 C。 25.In order to earn a large amount of money, a pap has to ________. A.know the locations of celebrities B.make friends with famous people
5

C.sell the pictures to a big newspaper D.get the only first?hand pictures of celebrities 答案与解析:D 细节理解题。根据文章第二段 The goal for paparazzi is to get pictures that no one else will get and then sell the pictures to the buyer who offers the most money,可知答案为 D。 26.The fifth paragraph mainly tells us ________. A.how paparazzi contact informers B.how dangerous paparazzi's job is C.how paparazzi get the pictures of famous people D.how much paparazzi pay for the pictures of celebrities 答案与解析:C 主旨大意题。通读这一段,不难看出,本段写了狗仔队是如何拍到照 片的,故选 C 项。 27.What can we infer from the passage? A.Informers might get paparazzi into trouble. B.Stars hate paparazzi and don't want to be followed. C.Paparazzi always take pictures when famous people are tired. D.In some cases, paparazzi and famous people rely on each other. 答案与解析:D 推理判断题。根据文章最后一段,可知名人和狗仔队相互依靠,故选 D 项。 C Ireland has its own nomadic community—the travelers. The Irish Traveler culture is several hundred years old. Experts believe that disastrous events in Irish history and wars caused people to take on the Traveler lifestyle. Irish travelers have also traditionally worked in the horse trade business. In fact, up till the mid?1990s, it was common to see people riding horses through the streets of Dublin. Many of the riders were Travelers and were nicknamed “Urban Cowboys”. As there were no proper facilities for the horses in the city, the animals would be kept in vacant areas in the city. The government eventually banned the practice after pressure from animal rights activists. Many travelers have become famous boxers. Francis Barrett was from Galway and competed in the 1996 Atlanta Olympics. The current English Heavyweight champion, Tyson Fury, is also from a travelling family. Travelers have their own language, which is known as Shelta. It's a mixture of Irish Gaelic and English. Their speech is heavily accented and easy to recognize, and often difficult to understand. The Brogue, as the accent is known, is a typical characteristic of the travelling community. Relations between Travelers and the settled community are awful. Many settlers say that crime rates are high in areas with Traveler populations. Travelers, in turn, say that settlers are fierce. There have been several incidents, one of the most famous occurring in 2004. Padraig Nally was accused of murdering Traveler John Ward. Nally had found Ward on his farm and killed him with a shotgun. Nally was arrested but was later freed. Many settlers welcomed the news, but Travelers' rights groups were shocked. Travelers are an interesting and unique characteristic of Irish and British society. Let's hope the Walking People will eventually find their place in society. 28.What can we learn from the second paragraph? A.Urban cowboys were seldom seen in the streets of Dublin in 1930. B.The government had to support raising horses in the city at last. C.Horses play an important part in Irish travelers' life. D.Many advanced areas were prepared for raising horses. 答 案 与 解 析 : C 细 节 理 解 题 。 从 第 二 段 第 一 句 Irish travelers have also
6

traditionally worked in the horse trade business.可知 C 项正确。 29.Why is Shelta easy to recognize? A.It is difficult to understand. B.It is heavily accented. C.It is a mixture of three languages. D.It is popular among the travelers. 答案与解析:B 细节理解题。从第四段第三句 Their speech is heavily accented and easy to recognize 可知 B 项正确。 30.Which best describes the relations between travelers and settlers? A.friendly B.tense C.close D.distant 答案与解析:B 细节理解题。从第五段第一句 Relations between Travelers and the settled community are awful.可知 B 项正确。 31.The Irish travelers have contributed to many parts of life except ________. A.economy B.sports C.culture D.tourism 答案与解析:D 细节理解题。从第一段第二句可知 C 项正确;从第三段第一句可知 B 项正确,从第二段第一句可知 A 项正确,只有 D 项未提及。 D If you see someone drowning, speed is very important. Once you get him out of the water, if he isn't breathing, you have four minutes before his brain is completely destroyed. Support his neck, tilt(使翘起) his head back and press his chin(下巴) upwards. This stops the tongue blocking the airway in the throat and is sometimes enough to get him breathing again. If that doesn't work, start mouth?to?mouth breathing. Press his nostrils(鼻孔,) together with your fingers. Open your mouth and take a deep breath. Blow into his lungs until his chest rises, then remove your mouth and watch his chest fall. Repeat twelve times a minute. Keep doing until help arrives. To bring a child back to life, keep your lips around his mouth and nose and gently blow into his mouth. Give the first four breaths as quickly as possible to fill the blood with oxygen. If, in spite of your efforts, he starts turning a bluegrey colour, and you can feel no pulse(脉搏), then pressing is the last chance of saving his life. With arms straight, rock forwards, pressing down on the lower half of the breastbone. Don't be too hard or you may break a rib(肋骨). Check how effective you are seeing if his colour improves or his pulse becomes independent to your chest pressing. If this happens, stop the pressing. Otherwise continue until rescue arrives. 32.This passage is mainly about ________. A.how to save people out of the water B.how to give first aid to people who are drowning C.how to do mouth?to?mouth breathing D.how to save a child from a river 答案与解析:B 主旨大意题。结合文章的内容特别是文章第一句 If you see someone drowning, speed is very important.可知作者主要是想向读者传递如何急救溺水者,故 B 项正确。 33.Once you get a drowning man out of the water, if he isn't breathing, you must first ________. A.get him breathing again B.take him to the nearest hospital as soon as possible C.find someone to help you D.call the First Aid Centre
7

答案与解析: A 细节理解题。 根据文章第一段第二句可知当一个溺水的人被救上来后, 你有 4 分钟的时间可以抢救他,所以让他能重新呼吸是最重要的。故 A 项正确。 34.In the last paragraph, the underlined word “rescue”means ________. A.breath B.help C.doctor D.pulse 答案与解析:B 猜测词义题。结合文章急救的主题,和 rescue 所在的语句,以及上文 内容可知 rescue 意为“营救”。 35.If the drowning boy has no pulse, ________. A.pressing his chin upwards is enough to get him breathing B.blowing air into his mouth is sure to save his life C.pressing his nostrils together with your fingers can work D.pressing is the last chance of saving his life 答案与解析: D 细节理解题。根据文章第二段最后一句. ..and you can feel no pulse(脉搏), then pressing is the last chance of saving his life.“如果你还是感 觉不到他的脉搏,那么按压胸部是挽救他生命的最后机会”。 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容, 从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。 选项中有两项为多余 选项。 A lot of people live their lives having no clue what they want. If you ask me, I'd like to point out that you have only one life. __36__ You should start right now! If you don't want to spend your life wandering aimlessly, you can use the following four tips to find out exactly what you want in life. 1. Regret nothing. It's your life. It's time for you to live it exactly the way you want to. If you constantly regret things you did or didn't do in the past, then you won't be able to move forward. Don't live in the past. __37__ 2. Figure out what you need. Sometimes it's hard to figure out what you need. __38__Is it your family? The freedom to express yourself? Love? Financial security? Something else? If it helps, you can make a list of priorities. Also think about the kind of legacy(遗产) you want to leave behind. 3. Let people around you know what you're trying to achieve. __39__ Voice them all out! If you tell people what you're trying to accomplish, they will most likely support you and give you new ideas. 4. Stay positive. Life doesn't always go the way you want it. Don't feel discouraged as your plans stray(偏离). Take control. __40__ You will get there someday. You're just taking a little detour. Sometimes a positive attitude is all you need to keep going. A.Live in the present and the future! B.Don't keep your goals and desires to yourself. C.Sit down and think about what you need the most. D.Instead of going crazy, try your best to deal with the changes. E.Setting a goal can help you experience everything you want in life. F.You should get the most out of it and do things that make you happy. G.Once you find the thing that makes you happy the most, you will have a clear idea of what you should strive for. 答案与解析: 36.F 从上一句 If you ask me,I'd like to point out that you have only one life. 可知选 F 项。 37.A 从上一句 Don't live in the past.可知选 A 项。
8

38.C 从本段标题 Figure out what you need.可知选 C 项。 39.B 从本段标题 Let people around you know what you're trying to achieve. 可知选 B 项。 40.D 从本段标题 Stay positive.可知选 D 项。 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。 On a weekday evening, Jane was at home as usual. As her __41__ swung between what she was going to do with her life and their dinner plans for the evening, she was unexpectedly __42__ by an urgent call from her sister “Get over here! Turn on NBC and check these guys out. They are just like you...” One facebook message and a phone interview later, Jane __43__ herself on a bus with 8 strangers in the middle of the sweltering(令人发昏的 ) desert heat of Utah, picking up trash and __44__ awareness(意识)about zero?waste and climate change. With a deep __45__ of the environment and a desire to make a __46__, Jane, Davey, and a group of self __47__“environmental pick?up artists” went on a coast to coast road side trash pick?up. As they walked, sometimes only __48__0.9 miles in an entire day, they __49__ and steadily made their way across the United States for three years, picking up a total of 201,678 pounds of trash. Jane and Davey __50__ with us wonderful stories of hope and inspiration that fueled their __51__ to continue their journey. After spending weeks silently __52__ how she would have enough __53__ to fly home for their two?week spring break, Jane found a blank, unidentified envelope __54__ with $850 cash in the desert. Just enough to get her home and back. After their bus __55__ outside of Denver, they unexpectedly got __56__ and arrived in Yosemite National Park three weeks later, just in time for the “Yosemite Facelift” where __57__ from all over the state came together with a __58__ of cleaning up trash all over the park. Being at the right place at the right time became almost normal, and they realized that much of what they __59__was more than just a coincidence. Together, their team learned to simply __60__ themselves to their task, and surrender to the journey. 41.A.hands B.thoughts C.balance D.position 42.A.blamed B.frightened C.moved D.interrupted 43.A.found B.cheered C.dropped D.taught 44.A.abandoning B.raising C.shaking D.hiding 45.A.pride B.trust C.love D.fear 46.A.plan B.promise C.mistake D.difference 47.A.described B.corrected C.repeated D.discovered 48.A.driving B.covering C.riding D.fixing 49.A.slowly B.secretly C.helplessly D.frequently 50.A.heard B.read C.wrote D.shared
9

51.A.problems B.costs C.efforts D.choices 52.A.depending on B.replying to C.worrying about D.meeting with 53.A.time B.money C.food D.room 54.A.filled B.supplied C.decorated D.equipped 55.A.set off B.held on C.headed for D.broke down 56.A.rest B.practice C.help D.understanding 57.A.volunteers B.members C.tourists D.reporters 58.A.question B.purpose C.decision D.lesson 59.A.introduced B.expected C.examined D.experienced 60.A.turn B.limit C.devote D.compare 文章通过简和同伴捡拾垃圾的志愿活动来告诉我们要热爱环境。 答案与解析: 41.B A.hands 手;B.thoughts 想法;C.balance 平衡;D.position 位置。当她的想 法在打算过什么样的生活和晚餐计划间摇摆不定时。 42.D A.blamed 责备;B.frightened 惊吓;C.moved 移动,感动;D.interrupted 打断。意外地被妹妹紧急的电话声打断了。 43.A A.found 找到;B.cheered 欢呼;C.dropped 下降;D.taught 教。简发现自己 和 8 个陌生人坐在一辆公交车上??。 44.B A abandoning 放弃;B.raising 提升,提高;C.shaking 摇,抖;D.hiding 藏。捡拾垃圾并且提升人们的认识。 45.C A.pride 自豪;B.trust 信任;C.love 爱;D.fear 害怕。对环境的热爱和强烈 的希望产生作用??。 46.D A.plan 计划;B.promise 诺言;C.mistake 错误;D.difference 差别。make a difference 有影响,起作用。 47.A A.described 描述;B.corrected 改正;C.repeated 重复;D.discovered 发现。 他们把自己描述为“环保的捡拾艺术家”。 48.B A.driving 开车;B.covering 走(完一段路);C.riding 骑;D.fixing 修理。 他们一天走的路程只有 0.9 英里。 49.A A.slowly 慢地;B.secretly 秘密地;C.helplessly 无助地;D.frequently 经常地。slowly and steadily 平稳缓慢地。 50.D A.heard 听说;B.read 读;C.wrote 写;D.shared 分享。share...with 和?? 分享。 51.C A.problems 问题;B.costs 花费;C.efforts 努力;D.choices 选择。他们和 我们分享他们精彩的故事:希望和鼓励,推动他们努力前行。 52.C A.depending on 依靠,依赖;B.replying to 回复;C.worrying about 担心; D.meeting with 要去见某人。她为如何飞回家过为期 2 周的春节担心了几周后,发现了一 个空白的、身份不明的信封,里面装有 850 美元现金。 53.B A.time 时间;B.money 金钱;C.food 食物;D.room 房间,空间。根据下文的 with $850 cash in the desert.Just enough to get her home and back,可推出,这里 是钱。 54.A A.filled 装满;B.supplied 提供;C.decorated 装饰,D.equipped 装备,配
10

备。钱装在信封里,故选 A。 55.D A.set off 出发;B.held on 坚持,等一等;C.headed for 出发;D.broke down 出故障,坏了。根据下文的 three weeks later, just in time for, 及时赶上,可推出他 们的车坏了。 56.C A.rest 休息;B.practice 练习;C.help 帮助;D.understanding 理解。意想 不到的是他们得到帮助并于三周后到达约塞米特蒂国家公园。 57.A A.volunteers 志愿者;B.members 成员; C.tourists 游客;D.reporters 记者。 来自本国各地的志愿者??。 58.B A.question 问题;B.purpose 目的;C.decision 决定;D.lesson 课。志愿者 共同的目的就是清扫干净整座公园的垃圾。 59.D A.introduced 介绍;B.expected 期望;C.examined 检查;D.experienced 经 历。 在恰当的时间, 恰当的地点, 一切都变得正常, 他们意识到他们所经历的不仅仅是巧合。 60.C A.turn 变得,转;B.limit 限制;C.devote 奉献,致力于;D.compare 与?? 相比。devote oneself to??致力于。 第二节(共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 10 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 A:My little sister got __61__(burn) while she was pouring hot water from a kettle. I didn't know __62__ to send her to hospital. B : You should give her first aid first. Cool burns immediately under __63__(gentle) running water for about ten minutes. Place cool, clean, wet cloths on the burn until the pain is not so bad. Then tie the burned area with a dry, clean bandage __64__ will not stick __65__ the skin. Hold the bandage __66__ place. A:There is no doubt __67__ you have __68__ good knowledge of first aid. B : Yes. Knowing about first aid can make a __69__(different) sometimes, especially when you can't put your hands __70__ any doctor right away. A:I see. I'll learn it as much as possible later on. 答案与解析: 61.burned get burned 被烫伤。 62.whether whether to do 是否做??。 63.gently 修饰实义动词用副词。 64.which/that 先行词为物,定语从句中缺主语,故用 which/that 引导。 65.to stick to 粘贴在??上。 66. in in place 在适当的位置。 67. that There is no doubt that...毫无疑问??,为固定句型。 68. a have a good knowledge of 精通??。 69. difference make a difference 产生影响。 70. on put one's hand on 找到。 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节:短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文, 请你修改你同桌写的以下作文。 文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 It is three years now since I graduate from CCFLS. Last Sunday, the class that I was in held a get?together, which took us a long time to prepare. It was indeed not easy to get touch with everybody and set a properly time for all of us. We all enjoyed a precious day greatly, remember the time we spent together. It reminded us of the interesting stories and the people they were familiar with. It was a pity
11

which some of our classmates were not present as they had gone to abroad for further studies. And they either called back or sent greeting card from different places. 答案: It is three years now since I graduate from CCFLS. Last Sunday, the class that graduated I was in held a get?together, which took us a long time to prepare. It was indeed not easy to get ∧ touch with everybody and set a properly time for all of us. We in proper all enjoyed a precious day greatly, remember the time we spent together. It the remembering reminded us of the interesting stories and the people they were familiar with. It we was a pity which some of our classmates were not present as they had gone to abroad that for further studies. And they either called back or sent greeting card from But cards different places. 第二节:书面表达(满分 25 分) 假定你是李华,家乡有一片湿地(wetland),每到春天,有很多鸟到此,包括一些珍稀、 濒危鸟类。请根据下列要求和你的想象给 WWF(世界野生动物基金)写一封信。 1.鸟类经常受到伤害; 2.湿地面积减少; 3.提出你的建议。 注意:1.词数 100 左右;2.可以适当增加细节,以使行文连贯;3.开头语已为你写好。 Dear WWF, There are wetlands in my hometown. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Yours sincerely, Li Hua 范文 One possible version: Dear_WWF, There_are_wetlands_in_my_hometown. And every spring, many birds come to live here, including several rare and endangered ones. With various birds everywhere, my hometown looks very beautiful. However, the birds are being badly affected by our human activities. The harm to the birds is various. Eggs are often picked up. Worse still, people even catch or poison birds for meat. The size of the wetlands is becoming smaller and smaller due to farming. Pollution from chemical factories is also a big problem. Fewer birds arrive here each year! I strongly suggest taking actions to save the birds. A wetland reserve should be set up to make sure no one shall harm the birds. We human beings should live with birds peacefully and happily. Yours_sincerely, Li_Hua

12


相关文章:
2015-2016高中英语Unit4Makingthenews阶段测评卷新人教...
2015-2016高中英语Unit4Makingthenews阶段测评卷新人教版必修5(新)_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 Making the news 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一...
【师说】2015-2016高中英语 Unit 5 First aid阶段测评...
【师说】2015-2016高中英语 Unit 5 First aid阶段测评卷 新人教版必修5_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 First aid 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一...
【讲练测】2016年高考英语一轮复习Unit5Firstaid(测)(...
【讲练测】2016高考英语一轮复习Unit5Firstaid(测)(含解析)新人教版必修5(新)_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 First aid 单元检测卷(时间 50 分钟;满分 ...
高中英语UnitFirstaid阶段测评卷新人教版必修-课件
高中英语UnitFirstaid阶段测评卷新人教版必修-课件_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 First aid 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题...
高中英语UnitFirstaid阶段测评卷新人教版必修-精
高中英语UnitFirstaid阶段测评卷新人教版必修-精_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 First aid 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 ...
【讲练测】2016年高考英语一轮复习Unit5Firstaid(讲)(...
暂无评价|0人阅读|0次下载|举报文档【讲练测】2016高考英语一轮复习Unit5Firstaid(讲)(含解析)新人教版必修5(新)_英语_高中教育_教育专区。Unit 5 First a...
2015-2016学年高中英语 第五单元过关检测 新人教版必修5
2015-2016学年高中英语 第五单元过关检测 新人教版必修5_英语_高中教育_教育...提示:细节理解题。根据倒数第二段中的“Tolearnmoreaboutfirstaid...for...
2015-2016高中英语 Unit5 Music综合能力测评 新人教版...
2015-2016高中英语 Unit5 Music综合能力测评 新人教版必修2_英语_高中教育_教育专区。综合能力测评(五) Unit 5 本套试卷分为第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择...
2015-2016高中英语 模块终结测评Unit1-5 新人教版必修2
2015-2016高中英语 模块终结测评Unit1-5 新人教版必修2_英语_高中教育_教育专区。模块终结测评 units 1-5 本套试卷分为卷(选择题)卷(非选择题)两...
2015-2016学年高一英语人教版必修4Unit 5 Theme parks ...
2015-2016学年高一英语人教版必修4Unit 5 Theme parks Part 综合测评 Word版含解析_英语_高中教育_教育专区。综合测评五 Unit 5 Theme parks 本试卷分第Ⅰ卷(...
更多相关标签:
高二英语必修五unit1 | 高一英语必修二unit2 | 高一英语必修一unit1 | 高一英语必修二unit3 | 高一英语必修二unit5 | 高一英语必修二unit4 | 必修四unit3课文 | 高一英语必修二unit1 |