当前位置:首页 >> 英语 >>

坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)英语02


坤博英才--2014~15 年度模拟卷(新课标)理综 02
第一部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。 1. In a way I can see what you mean, even though I don't

share your ________. A.expression B. view C. sight D. reaction 2. The new movie ________ to be one of the biggest moneymakers of all time. A.promises B.agrees C.pretends D.declines 3. The samples________in quality but were generally acceptable. A.varied B.changed C.disagreed D.exchanged 4. —How much did the guy ________ you to fix your 3G mobile phone? —I don't remember, but it was quite a lot. A.cost B.spend C.charge D.take 5. He took pity on the people in the flooded areas and________his clothes and quilts to them. A.gave away B.gave off C.sent out D.threw away 6.—Can you come to the party tonight? —Sorry,I can't.________ the boss about something urgent. A.I see B.I can see C.I'll be seeing D.I shall have seen 7. Do you expect ________to be a possibility that we may have three days off for the coming New Year's Day? A.it B.there C.that D.this 8. How the loans are paid should be of little concern to the bank ________ they are paid on time. A. as well as B. as soon as C. as long as D. as far as 9 . The report indicated that 45% of students were in jobs not ________ specific qualifications. A.requiring B.to be required C.being required D.to have required 10. I get ________ in this difficult situation and don't know what to do. A. stuck B. affected C. held D. concerned 11. The poor young man is ready to accept ________help he can get. A.whichever B.however C.whatever D.whenever 12. I plan to go back home to visit my family during the Spring Festival, but if I can't get the train ticket, I still have an________ plan: to visit the museums. A.alternate B.alternative C.absolute D.appreciable 13.—I went to Tom's birthday party last night. A lot of my good friends were there too. —It ________ fun. A. must be B. can be C. must have been D. can have been 14. You could see the beautiful views from ________we stood. A.which B.where C.that D.when 15. —________ for the fire! —It's OK. I'll be careful enough.

A. Look out B. Watch over C. Put out D. Light up 第二节:完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,掌握其大意,然后从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳 选项。 One famous artist Sheikh went back to his hometown. He hadn't seen one of his friends for many years, who was a __16__and needy man. When Sheikh asked about him, he was told by people that the man he was__17__was a rich man and no longer poor. Sheikh__18__to pay a visit to his friend. __19__talking with his friend, Sheikh asked him the __20__for the change in his situation. The man replied that he had been so poor that he was forced to__21__some properties(财产)that belonged to him, like furniture(家具). By selling these things, he had__22__some money enough to start a __23__with. As he was on his way back to his house with the__24__, he saw a poor lady__25__by the road. The man asked the lady the reason, and she__26__that her husband died and her children were__27__. Hearing this, the man felt__28__for her, and on seeing that she__29__the money more than himself, he gave all the money to her. He__30__home and spent the night, sad and__31__for his family. The next morning,__32__he was summoned(召唤) to the house of a rich man. He was told by the rich man that he had six thousand bags of__33__which he wanted to sell quickly and the man could buy it at a__34__price on loan(借用) from him. The poor man did so and sold the rice__35__. He took some more bags several days later and in this way he was able to make much more money. Soon he became rich. 16.A.clever B.rich C.lazy D.poor 17.A.living with B.waiting for C.asking about D.listening to 18.A.decided B.forgot C.refused D.tried 19.A.Until B.Before C.After D.While 20.A.message B.reason C.time D.plan 21.A.sell B.make C.keep D.find 22.A.saved B.collected C.paid D.wasted 23.A.travel B.business C.family D.lesson 24.A.money B.news C.hope D.furniture 25.A.crying B.walking C.sleeping D.standing 26.A.believed B.explained C.shouted D.imagined 27.A.hungry B.dangerous C.crazy D.angry 28.A.sadness B.interest C.shame D.pity 29.A.took B.needed C.owned D.earned 30.A.drove B.returned C.left D.stayed 31.A.worried B.pleased C.excited D.frightened 32.A.happily B.surprisingly C.carelessly D.unluckily 33.A.rice B.meat C.vegetables D.clothes 34.A.low B.fair C.high D.right 35.A.slowly B.quickly C.hardly D.finally 第二部分:阅读理解(共 20 小题;每小题 2.5 分,满分 50 分)

阅读下列短文,从每题所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项。 A The practice of magic includes special words, actions, and objects. Most magic involves a person called a magician, who claims to have supernatural powers. Magic words. To work most magic, the magician sings or speaks special words in a certain order. These words are called incantations or spells. Some spells form prayers to demons(魔鬼), spirits, or other supernatural forces. Many societies believe the magic will not work unless the magician recites the spells perfectly. Other magic words have no meaning, though they supposedly possess power when spoken by a magician. Magic actions accompany the words spoken in performing much magic. Many of these movements act out the desired effect of the magic. For example, a magician trying to make rain fall may sprinkle(洒) water on the ground. The magician's combined words and actions form a ceremony. Magic objects include certain plants, stones, and other things with supposed supernatural powers. Any such object may be called a fetish(物神). But this term often refers to an object—for example, a carving or a dried snake—honored by a tribe for its magic powers. Many tribes believe fetishes have magic power because spirits live in these objects. Many people carry magic objects called amulets(护身符)to protect themselves from harm. Many amulets are stones or rings engraved(雕刻) with magic symbols. The magician. In some societies, nearly everyone knows how to work some magic. In other societies, only experts practice magic. Magicians may be called medicine men, medicine women, shamans, sorcerers, or witch doctors. In many societies, magicians must inherit their powers. In others, any person may become a magician by studying the magical arts. Many societies believe magicians must observe certain rules and taboos (forbidden actions) for their spells to work. For example, they may be required not to eat various foods or to avoid sexual activity for a certain period before the ceremony. 36.What do magic words mean to people in some society? A.They have the power to kill devils. B.They have power if magician recites the right spells. C.They have no effect at all. D.They can be used whenever they want. 37.People believe magic actions will have an effect if they are accompanied by________. A.the spells B.magic objects C.stones or rings engraved with magic symbols D.medicine 38.Why do many people believe in a fetish? A.Because it is often a ring which is worth a lot of money. B.Because it is carved with magic symbols. C.Because people think spirits live in it. D.Because it can help them with many things. 39.According to the passage what kind of person can become a magician? A.Only those studying the magical arts. B.Only those inheriting their powers. C.Only men. D.Almost all the people in some societies. 40.What's the best title of the passage? A.How Magic Works B.The Power of Magic C.How to Practice Magic D.The Choice of Magicians B

Every culture has a recognized point when a child becomes an adult, when rules must be followed and tests passed. In China, although teenagers can get their ID cards at 16, many only see themselves as an adult when they are 18. In the US, where everyone drives, the main step to the freedom of adult life is learning to drive. At 16, American teens take their driving test. When they have their license, they drive into the grownup world. “Nobody wants to ride the cheese bus to school,” said Eleanor Fulham, 17. She brought the pressure back to memory, especially for kids from wealthier families. “It's like you're not cool if you don't have a car,” she said. According to recent research, 41% of 16 to 19yearolds in the US own cars, up from 23% in 1985. Although, most of these cars are bought by parents, some teens get parttime jobs to help pay. Not all families can afford cars for their children. In cities with subways and limited parking, some teenagers don't want them. But in rich suburban areas without subways, and where bicycles are more for fun than transportation, it is strange for a teenager not to have a car. But police say 16yearolds have almost three times more accidents than 18 to 19yearolds. This has made many parents pause before letting their kids drive. Julie Sussman, of Virginia, decided that her son Chad, 15, will wait until he is 17 to apply for his learner's permit. Chad said he has accepted his parents' decision, although it has caused some teasing from his friends. “They say that I am unlucky,” he said, “But I'd rather be alive than driving, and I_don't_really_trust_my_friends_on_the_road,_either.” In China as more families get cars, more 18yearolds learn to drive. Will this become a big step to becoming an adult? 41.Which may serve as the best title of the article? A.Cars Helping You to GrowUp B.Driving into the GrownUp World C.Teenagers' Driving in America D.Recognized Point of Becoming an Adult 42.16yearold drivers have more accidents possibly because________. A.they want to show themselves off B.they are never experienced drivers C.older people always drive better D.they never drive carefully on the road 43.Which may NOT be taken into consideration when deciding whether to buy a car? A.How well off the family is. B.Whether the kid is old enough. C.What traffic condition there is around. D.Whether it's practically needed. 44.When Chad said “I don't really trust my friends…”, he meant that________. A.he might run into his friends if he drove B.he didn't agree with his friends C.he might not be safe if his friends drove D.he was afraid that his friends might well lie to him 45.The passage mainly gives information about ________. A.an American culture B.a cultural difference between America and China C.a change in the Chinese culture D.the relationship between driving and a person's development C I'm usually fairly skeptical about any research that concludes that people are either happier or unhappier or more or less certain of themselves than they were 50 years ago. While any of these statements might be true, they are practically impossible to prove scientifically. Still, I was struck

by a report which concluded that today's children are significantly more anxious than children in the 1950s. In fact, the analysis showed, normal children aged 9 to 17 exhibit a higher level of anxiety today than children who were treated for mental illness 50 years ago. Why are America's kids so stressed? The report cites two main causes: increasing physical isolation(隔离) brought on by high divorce rates and less involvement in community, among other things and a growing perception that the world is a more dangerous place. Considering that we_can't_turn_the_clock_back,_adults can still do plenty to help the next generation. At the top of the list is nurturing(培育) a better appreciation of the limits of individualism. No child is an island. Strengthening social ties helps build communities and protect individuals against stress. To help kids build stronger connections with others, you can pull the plug on TVs and computers. Your family will thank you later. They will have more time for facetoface relationships, and they will get more sleep. Limit the amount of virtual(虚拟的) violence your children are exposed to. It's not just video games and movies; children see a lot of murder and crime on the local news. Keep your expectations for your children reasonable. Many highly successful people never attended Harvard or Yale. Make exercise part of your daily routine. It will help you cope with your own anxieties and provide a good model for your kids. Sometimes anxiety is unavoidable. But it doesn't have to ruin your life. 46.According to the analysis, compared with normal children today, children treated as mentally ill 50 years ago ________. A.probably suffered less from anxiety B.were considered less individualistic C.were less isolated physically D.were probably less selfcentered 47.What does the author mean by saying “we can't turn the clock back” in the third paragraph? A.It's impossible to forget the past. B.The social reality children are facing cannot be forgotten. C.It's impossible to slow down the pace of change. D.Lessons learned from the past should not be forgotten. 48.The author thinks that the conclusions of any research about people's state of mind are ________. A.illogical B.confusing C.surprising D.questionable 49.Which of the following statements is TRUE according to the passage? A.To children, anxiety is completely avoidable. B.TV and computer play an important role in isolating children from the real world. C.Exercise does not help to lessen children's anxiety. D.Sometimes local news about crime and murder also affects children a little. 50.The first and most important thing parents should do to help their children is________. A.to lower their expectations for them B.to set a good model for them to follow C.to get them more involved socially D.to improve them with a safer environment D Japanese high school students either walk or ride bicycles if the distance is not too great. In other cases, students must take public buses and trains. After junior high school, students attend schools based on their high school entrance examination scores. So some students travel a great distance to attend the school. ◆ ________ The school day begins at 8:30. Then students assemble in their homeroom classes for the

day's studies. Each homeroom has an average of 40—45 students. Students stay in their homeroom classrooms for most of the school day. Only for physical education, laboratory classes, or other subjects requiring special facilities(设备) do students move to different parts of the school. Between classes and at lunchtime, classrooms can be noisy, lively places. Some schools may have a cafeteria(自助餐厅), but most do not. In most schools, students bring a box lunch from home, prepared by the mother in the early morning hours. Japanese students spend 240 days a year at school, 60 days more than American students. Students in high schools take three years' each of the following subjects mathematics, social studies, Japanese, science, and English. Other subjects include physical education, music, art, and moral(道德的) studies. All the students in one grade level study the same subjects. Given the number of required subjects, electives(选修科目) are few. ◆ Afterschool Activities Club activities take place after school every day. Students can join only one club, and they rarely change clubs from year to year, so the clubs are relatively stable. Clubs are made up of sports clubs(baseball, soccer, judo, kendo, etc.) and culture clubs(English, broadcasting, science, etc.). New students usually are encouraged to select a club shortly after the school year begins in April. Clubs meet for two hours after school each day and many clubs continue to meet during school vacations. 51.Most Japanese high school students often have their lunch________. A.in restaurants B.in school cafeterias C.at home D.in homeroom classrooms 52.Students in the USA go to school________days a year. A.180 B.200 C.240 D.300 53.The underlined word “rarely” in the fourth paragraph means “________”. A.always B.never C.seldom D.often 54.From the passage we know that________. A.there are less than 40 students in each class in Japanese high schools B.students must stay in homeroom classrooms for physical education C.there are few subjects for students to choose except the required ones D.there will not be any club activities during school vacations 55.The best subtitle for the second and third paragraphs may be “________”. A.At school B.In class C.Subjects D.Homerooms 第三部分:写作(共两节,满分 35 分) 第一节:阅读表达(共 5 小题;每小题 2 分;满分 10 分) 阅读短文,并按照题目要求用英语回答问题。 It?s a fine line parents walk as they try to guide their kids into adulthood. You want to protect but not treat too kindly, advise but not control and let them live their own lives—with some input, of course. If your child asks you to tie a particular hardtotie knot(绳结)for a project she is working on,just tie the knot. Don?t start helping with the rest of the project or making suggestions on how to do it. She wants to do it herself, in her own way. Before offering help or advice which your child has not asked for, count to ten. Perhaps in those seconds you?ll decide that the advice would do no good,or isn?t really that important,and you?ll drop it. If the advice still seems important, you will give it,but the pause may lead you to give it in a more thoughtful way. Remember that your child is not you and is not a reflection of you. We make a serious mistake if we try to shape our children into copies of ourselves, or if we think of them as extensions or reflections of ourselves. We need to help them to be them, not try to turn them into us or into something that we think will make us look good. Our primary responsibility to our children is not that of telling them momenttomoment or daytoday how to behave but providing them with a healthy environment in which to develop. For example, one of the best ways you can help your kids is to work with your community to create safeenough outdoor places to play in your neighborhood.

56.What?s the best title of this text? (No more than 10 words) ________________________________________________________________________ 57.What is the primary responsibility of parents to their children?(No more than 10 words) ________________________________________________________________________ 58.What is the meaning of the underlined word “reflection” in Paragraph 3?(No more than 5 words) ________________________________________________________________________ 59.Make a list of three mistakes that we parents usually make in guiding the kids.(No more than 20 words) (1)________________________________________________________________________ (2)________________________________________________________________________ (3)________________________________________________________________________ 60.What should a parent do when his/her child asks for help or advice according to the passage?(No more than 15 words) ________________________________________________________________________ 第二节:书面表达(满分 25 分) 假定你是李华,你的英国朋友 Peter 来信向你咨询如何才能学好中文。请你根据下列要 点写封回信。 1.参加中文学习班; 2.看中文书刊、电视; 3.学唱中文歌曲; 4.交中国朋友。 注意:1.词数不少于 100; 2.可适当增加细节; 3.开头语已为你写好,不计入总词数。 June 8, 2011 Dear Peter, I'm glad to receive your letter asking for my advice on how to learn Chinese well. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ Best wishes. Li Hua

第一部分 第一节 1.B 本题考查名词辨析。本句意为:在某种程度上,我能明白你的意思,即使我和 你观点不同。view 在此句中表示“观点”。 2. A 考查动词词义辨析。promise 除了表示“允诺,答应”外,还可表示“有……的希望” 的意思;agree 意为“同意,赞同”;pretend 意为“假装”; decline 意为“减少,衰退”。只有 promises 符合题意。句意为:这部新电影有望成为电影票房史上票房最高的影片之一。 3. A 考查动词辨析。vary 意思是“(形状、大小等)相异,不同”,vary in quality 意思是 “质量不一”。句意:虽然样本质量不一,但都是可以接受的。 4.C 考查动词辨析。charge 在此作动词用,是“索价”的意思。charge sb.some money to do sth/ for sth.“为(做)某事向某人要价”。 5. A 考查动词词组辨析。give away“赠送,泄露”;give off“发出,放出”;send out“发 送,发出”;throw away“扔掉,浪费”。句意:他同情灾区人民,所以把他的衣服和被子捐给 了他们。根据语意,空白处应该用 give away。 6. C 本题考查时态。 “我”不能来是因为那时候(今晚)“我”将正在就紧急的事面见老板。 所以用将来进行时。 7. B 8.C as long as 只要。句意:对银行而言,只要贷款准时还,至于如何还倒不重要。 9.A 本题考查非谓语动词。require 所修饰的名词是 jobs,它们之间是逻辑上的主谓 关系,因此用现在分词形式作定语。 10.A get stuck 表示被动,是“被卡住,困住”的意思,此句意为:我被困在这个艰难 的局面中,不知该怎么办。 11.C 本题考查引导词。从结构看,accept 后面是宾语从句,whatever 既引导宾语从 句,也在从句中作定语修饰 help。 12.B 考查形容词词义辨析。句意为:春节期间我打算回家,但是如果买不到火车票, 我还有别的安排:参观博物馆。alternative 意为“可提供选择的,两者挑一的”,符合句意。 13.C 此题考查情态动词表示推测的用法。对某一事实表示肯定的推测用 must,而 不是 can,而且推测的是过去的事情,应用 must have done 形式,因此选 C。 14.B from 后面是宾语从句。where 引导宾语从句,在句中相当于 the place where。 15. A look out for 意为“当心; 提防; 留心防备”; watch over 意为“看守; 监视”; put out 意为“(把火)扑灭”;light up 意为“点燃”。根据答语“没关系,我会很小心的”可知,第一个说 话者是提醒要小心点,所以用 look out。 第二节 著名艺术家 Sheikh 的一个朋友曾经是非常贫困的人,他卖掉家产想做一些小本生意。 但他在途中遇到一个死去丈夫的妇人带着饥饿的孩子, 他把所有的钱都给了她。 他的善心得 到了一个富人的信任,以低价借给他六千袋大米,让他去卖,不久他变得很富有。 16. D 由本空后面的“needy man”以及第二段第二句“…he had been so poor…”可知他是 穷人(poor),故选 D 项。其余选项不合语境。 17.C 由此句的前半句“When Sheikh asked about him…”可知此处指 Sheikh 打听的人, 故选 C 项,ask about 意为“询问,打听”。 18.A 由后文可知,他去了那个朋友家,此处应该指他决定去拜访这位朋友,故选 A 项,decide 意为“决定”。B 项意为“忘记”;C 项意为“拒绝”;D 项意为“尽力”;均不合语境。 19.D 根据前后句的逻辑关系可知这两句应该是同时进行的,故选 D 项,while 意为 “当……时候”。本句意为“当和朋友交谈时,Sheikh 问他……”。 20.B 由句意可知,Sheikh 是问他改变状况的“原因”,故选 B 项。A 项意为“信息”; C 项意为“时间”;D 项意为“计划”,均不合语境。 21. A 由下一句“By selling these things…”可知他把属于他的财产, 像家具之类的卖(sell) 了,故选 A 项。 22.B A 项意为“节省”,B 项意为“筹集”,C 项意为“付款”,D 项意为“浪费”。由句意 可知,卖了家具之后筹集了一些钱,故 B 项合适,其余三项不合语境。

23.B 由常识可知,他卖了一些财产,应该是想做一些小本生意来改变状况,故选 B 项,start a business with 意为“开始做生意”。 24.A 由前文可知他卖了财产,此时应该是带着钱(money)回家,故选 A 项,其余三 项不合语境。 25.A 由后一句提到的“…that her husband died and her children were…”可知这个妇人 丈夫死了,这种情况应该是在路边大哭(crying),故选 A 项。 26.B 由此空前面的“The man asked the lady the reason…”可知他问她原因,这个妇人 应该是作出解释,故选 B 项,explain 意为“解释”。believe 意为“相信”;shout 意为“呼,喊”; imagine 意为“想象”。 27.A 由前文她在大哭,她的丈夫死了,及后文他给她钱可推知,她的孩子们应该在 挨饿, 故选 A 项, hungry 意为“饥饿的”。 dangerous 意为“危险的”; crazy 意为“疯狂的”; angry 意为“生气的”。 28.D feel pity for 为固定搭配,意为“怜悯某人”。 29.B 由句意可知,他看到她比自己更需要(needed)钱,于是把所有的钱都给了她, 故选 B 项。take 意为“需要”时,通常用 it 作形式主语,指做某事要多少时间;own 意为“拥 有”;earn 意为“挣钱,获得”;均不合语境,故不能选。 30. B 由时间发展的顺序及后面的“spent the night sad”可知他应该是回到了家里, 故选 B 项,return 意为“返回”。drive 意为“开车”;leave 意为“离开”;stay 意为“停留”;均不合语 境,故不能选。 31.A 准备做生意的钱给了他人,回到家后应该是为自己一家的未来感到担心,故选 A 项,worried 意为“担心的”。pleased 意为“高兴的”;excited 意为“兴奋的”;frightened 意为 “害怕的”。 32.B 此处指他受到一个富人的召唤,这一事情应该是“令人吃惊地”,故选 B 项, surprisingly 意为“令人吃惊地”。happily 意为“幸福地”;carelessly 意为“粗心地”;unluckily 意为“不幸地”。 33.A 由本段倒数第三句中的“sold the rice”可知这个富人有六千袋大米要出售,故选 A 项。 34.A 由前文富人对他的信任,以及后文他把大米卖了变富了,可知这个富人应该是 低价把大米贷给他卖, 故选 A 项, low 意为“低的”。 fair 意为“中等的, 公平的”; high 意为“高 的”;right 意为“正确的”;均不合语境,故不能选。 35.B 由后文的“He took some more bags several days later…”可知几天后又多带了几袋 大米,可知他的大米卖得快(quickly),故选 B 项。其余三项不合语境。 第二部分 A 36. B 细节理解题。 根据第二段“Many societies believe the magic will not work unless the magician recites the spells perfectly.”可知, 很多社会认为只要巫师正确念咒语, 巫术就会起作 用。 37 . A 细 节 理解 题。联 系 第三 段 “Magic actions accompany the words spoken in performing much magic”可知,巫术的活动要伴随着语言,而这些语言又叫做咒语。 38.C 细节理解题。从第四段“Many tribes believe fetishes have magic power because spirits live in these objects.”可知,人们之所以相信物神,是因为他们觉得有精神在里面。 39. D 细节理解题。 从倒数第二段“In some societies, nearly everyone knows how to work some magic.”可以得出答案。 40.C 主旨大意题。全文讲述了如何实施巫术,这一点从第一段可以看出来。 B 41. B 主旨大意题。 从第一段和第二段可知, 文章的主要内容是通过让孩子学会开车, 通过测试拿到驾照让他们明白自己是成年人了。 42.B 推理判断题。从第六、七及第八段可推断选 B 项。 43.C 细节理解题。在第五段中讲到了买车的理由,如交通是否便利、家庭开支是否

允许等方面的原因,但没有提到交通条件方面的原因,故选 C。 44.C 句意理解题。由前面的句子“But I'd rather be alive than driving(让我在开车和活 着之间作选择,我要活着)”可以看出,他对他的朋友们的驾驶技术很没有信心。 45.A 主旨大意题。通读全文可知,文章主要介绍在美国让孩子通过拿驾照意识到自 己已经可以为自己负责了。这体现了一种文化意识。故选 A。 C 46.A 细节理解题。根据第一段第三句“…today's children are significantly more anxious than children in the 1950s”可知答案。 47.B 句意理解题。根据上下文可知,孩子们面临的社会现实问题无法淡忘。 48.D 推理判断题。根据第一段的内容可知。 49.B 推理判断题。根据第五段“To help kids build stronger connections with others, you can pull the plug on TVs and computers.”可知。 50.C 细节理解题。根据第四段“Strengthening social ties helps build communities and protect individuals against stress.”可知。 D 51.D 推理判断题。题目问的是“大多数日本高中生经常在哪里吃午饭”。根据第二段 中“In most schools, students bring a box lunch from home…”可知“大多数学校的学生的午饭是 从家里带来的”, 故排除 A、 C 两项; 再根据此句前面的“…at lunch?time, classrooms can be noisy, lively places.”可知“学生是在教室吃午饭的(午饭时教室很吵闹)”。 52.A 细节理解题。根据第三段中的“Japanese students spend 240 days a year at school, 60 days more than American students.”可知,美国中学生一年上学的天数为 180 天。 53.C 词义猜测题。根据后半句…so the clubs are relatively stable 可知,rarely 意为“很 少”,与 C 项(不常,很少)意思一致。 54.C 推理判断题。根据第二段可知,日本中学每班通常有 40 至 45 名学生,故 A 项 错误; 根据第二段中的“Only for physical education, …do students move to different parts of the school”可知,学生体育课是不在教室上的,故 B 项错误;根据文章最后一句可知,很多学 校的俱乐部在假期期间正常活动,故 D 项错误;根据第三段最后一句“Given the number of required subjects, electives are few.”可知 C 项正确。 55.A 主旨大意题。根据第二、三段所涉及的内容 (班级规模、在校吃午饭、上学天 数、科目等)可知,该部分主要讲学生在校情况,故 A 项正确。同时正好与第一部分“上学” 和最后一部分“课外活动”相承接。 第三部分 第一节 56.Teach Children Wisely and Well/Guide Kids Into Adulthood Wisely 主旨大意题。文章第一段就点明了主旨。 57.Providing them with a healthy environment in which to develop. 细节理解题。题干关键词为:primary responsibility。根据最后一段第一句话的后半部分 可知答案。 58.The image of somebody/something. 59. (1)shaping the kids into our copies; (2)thinking of the kids as our extensions; (3)trying to turn the kids into us 60.When your child asks for help or advice,give only what was asked for. 文章第二段通过具体的例子告诉我们应该如何帮助孩子,由此可以推断出答案。 第二节 One possible version: June_8,_2011 Dear_Peter, I'm_glad_to_receive_your_letter_asking_for_my_advice_on_how_to_learn_Chinese_well. Here are a few suggestions. First, it is important to take a Chinese course, as you'll be able to learn from the teacher and practice with your fellow students. Then, it also helps to watch TV and read books, newspapers and magazines in Chinese whenever possible. Besides, it should be a good idea to learn and sing Chinese songs, because by doing so you'll

learn and remember Chinese words more easily. You can also make more Chinese friends. They will tell you a lot about China and help you learn Chinese. Try and write to me in Chinese next time. Best_wishes. Li_Hua 2013年普通高等学校招生全国统一考试陕西卷 模拟试题(二) 本试卷分第Ⅰ 卷(选择题)和第Ⅱ 卷(非选择题)两部分。全卷满分150分,考试时间120分 钟。 注意事项: 1.答第1卷前,考生务必将自己的姓名、准考证号、考试科目用2B 铅笔涂写在答题卡上。 2.每小题选出答案后,用2B 铅笔把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。如需改动,用橡皮 擦干净后,再选涂其它答案标号,在试卷上作答无效。 第Ⅰ 卷(选择题 共95分) 第一部分 英语知识运用(共四节,满分55分) 第一节语音知识(共5小题;每小题1分,满分5分) 从每小题的 A、B、C、D 四个选项中,找出其划线部分与所给单词的划线部分读音相同的 选项,并在答题卡上将该选项涂黑。 1. necklace A. fortunate B. nature C. grade D. classmate 2. finished A. decided B. worked C. attracted D. cleaned 3. defeat A. great B. bread C. steal D. deadly 4. link A. handle B. fancy C. bank D. instruct 5. cloth A. minority B. spoken C. opinion D. wonder 第二节 情景对话 (共5小题,每小题1分,满分5分) 根据对话情景和内容, 从对话后的选项中选出能填人空白处的最佳选, 并在答题卡上将该选 项涂黑。选项中有两项为多余选项。 Policeman: Now, Jimmy, did you get a good view(看法)of the accident? Jimmy: Oh, yes. I was standing outside the bank building and I saw it quite clearly. Policeman: Did you know what time it is? Jimmy: Yes. 6 It was 2:45 exactly. Policeman: Good. 7 Jimmy: Well, quite slowly —— about 10 miles an hour. It was coming up York Road. 8 But they were still red when he went over them. Policeman: I see. 9 Was it also driving slowly? Jimmy: It was coming along Union Street about 30 miles per hour. It was a blue Toyota. 10 Policeman: Did you see what color the traffic light was? Jimmy: Yes, it changed to yellow just before he crossed it. A. What about the car?

B. I checked my watch. C. Didn?t you see the car? D. Now, how fast was the truck moving? E. Was the car going beyond the speed limit? F. I suppose the truck driver knew the lights were going to change. G. The driver stopped his car when he saw the truck crossing the street. 第三节 语法和词汇知识(共15小题, 每小题1分,满分15分) 从每小题的 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将 该选项涂黑。 11. — I?d rather have some wine, if you don?t mind. — ________. Don?t forget you will drive. A. Anything but that B. By all means C. Take it easy D. I won?t say no to this 12. — Will you attend the meeting this afternoon? — But I __________ anything about it. A. hadn?t been told B. haven?t been told C. didn?t tell D. won?t tell 13. Whenever we?re in _________ trouble, we should never lose _________ heart. A. a; the B. a; a C. 不填; 不填 D. /; the 14. The reason _________ he was late for class was not the reason _________ he gave me. A. that; where B. why; because C. which; that D. why; that 15. — What made your skin look so terrible? — ________ to sunlight for a long time. A. Because it was exposed B. After being exposed C. Being exposed D. Exposed 16. — What has Tom been doing recently? — I don?t know. _________ care. A. nor do I B. nor I do C. neither am I D. neither I am 17. — How do you find the British Museum? — Great! It?s _________ worth _________. A. very; visiting B. well; visiting C. quite; being visited D. very much; visiting 18. — What took you so long? — I got lost. I have no _________ of direction. A. sense B. ability C. knowledge D. feeling 19. The big snow lasted nearly half a week. What was worse, they were trapped in the mountain and badly ___ food. A. in search of B. in the habit of C. in want of D. in charge of 20. _______ impressed the audience most was _______ the musician Liu Qian played in the year?s Spring Gala. A. What; what B. Wh at; that C. That; what D. That; that 21. She?s too thin. She _______ gain some weight, but she ________ too little. A. would; ate B. will; eats C. would; eats D. will; ate 22. It was in the university ________ my sister studies ________ I met the film star. A. that; that B. where; where C. where; that D. that; where

23. Tom told me that he needed a chair and that soon he found _________. A. it B. that C. one D. the one 24. — How long do you think it will be ________ the Stock Market returns to normal? — At least one year?s, I guess. A. when B. before C. until D. that 25. For all these years I?ve been working for others. I?m hoping I?ll ________ my own business someday. A. turn up B. fix up C. set up D. make up 第四节 完形填空(共20小题;每小题1.5分,满分30分) 阅读下面短文,从短文后各题的 A、B、C、D 四个选项中,选出适合填人对应空白处的最 佳选项,并在答题卡上将该选项涂黑。 About one year ago, a couple with three children moved into the apartment next door to me. I never heard any noise from the children. Instead, I often heard the parents yelling 26 at the kids, not in a nice tone, but in a 27 one. We often 28 in the hallway. I always greeted them, but the only 29 I eve r got was a “hello” from the eight-year-old girl. I usually 30 to see my doctor and one day when I returned they were just 31 their apartment and the little girl was 32 the outside door open for the others. I 33 in the car doing 34 things because I wasn?t eager to be snubbed(冷落)again. Finally, I got out of my car and walked towards the door. The parents were telling their daughter to hurry and get into the car, 35 the little girl was holding the door, 36 me! I hurried although I was still in pain from my injury. I forgot to tell her how 37 I was for her kindness. I wrote a note saying how much her act of kindness had 38 an old man?s heart. The next day there was a 39 on my door and it was the little girl and her father. She was quite 40 of her behavior and thanked me. Then I noticed her mother standing there, too. Her parents 41 me. From then on when we met in the hallwa y we always greeted each other, in a friendly 42 . Last night there was a heavy snow. I looked out at my car and 43 how I was going to keep my doctor?s 44 because I could not walk for a short time. This morning when I opened the front door, all the snow was removed. Isn?t 45 that the small kind act of an 8-year-old girl can change so many things for the better? It is said that good things come from small acts. 26. A. quietly B. strangely C. quickly D. angrily 27. A. frightening B. exciting C. sincere D. kind 28. A. quarreled B. met C. chatted D. argued 29. A. present B. result C. reply D. return 30. A. went out B. set out C. took out D. gave out 31. A. decorating B. cleaning C. returning D. leaving 32. A. breaking B. operating C. holding D. unlocking 33. A. kept B. remained C. insisted D. continued 34. A. favorite B. helpful C. unnecessary D. curious 35. A. but B. and C. so D. then 36. A. hunting for B. asking for C. waiting for D. calling for

37. A. useful B. influential C. anxious D. grateful 38. A. strengthened B. broken C. touched D. saved 39. A. note B. knock C. invitation D. picture 40. A. proud B. aware C. afraid D. sure 41. A. questioned B. recognized C. praised D. thanked 42. A. manner B. appearance C. sound D. announcement 43. A. found B. ignored C. remembered D. wondered 44. A. promise B. appointment C. suggestion D. attention 45. A. amazing B. confusing C. scaring D. challenging 第二部分 阅读理解(共两节,满分40分) 第一节(共15小题;每小题2分,满分30分) 阅读下列四篇短文,从每小题后所给的 A、B、C、D 四个选项中,选出最佳选项,并在答 题卡上将该选项涂黑。 A Fat and shy, Ben Saunders was the last kid in his class picked for any sports team. “Football, tennis, cricket —— anything with a round ball, I was useless.” he says now with a laugh. But back then he was the one always made fun of in school gym classes in Devonshire, England. It was a mountain bike he received for his 15th birthday that changed him. At first he went biking alone in a nearby forest. Then he began to ride the bike along with a runner friend. Gradually, Saunders set his mind on building up his body, increasing his speed and strength. At the age of 18, he ran his first marathon. The following year, he met John Ridgway and he was hired as an instructor at Ridgway?s School of Adventure in Scotland, where he learnt about Ridgway?s cold-water exploits. Greatly interested, Saunders read all he could about North Pole explorers and adventures, then decided that this would be his future. In 2001, after becoming a skillful skier, Saunders started his fist long-distance expedition towards the North Pole. It took unbelievable energy. He suffered frostbite(冻疮) , ran into a polar bear and pushed his body to the limit, pulling his supply-loaded sled (雪橇) up and over rocky ice. Next October, Saunders, 27, heads south from the coast of Antarctic to the South Pole and back, a 2900-kilometer journey that has never been completed on skis. 46. What change happened to Saunders after he was 15 years old? A. He became good at most sports. B. He began to build up his body. C. He joined a sports team. D. He made friends with a runner. 47. The underlined word “exploits” (Para. 3) is closet in meaning to _________. A. journeys B. researches C. adventures D. operations 48. Which of the following is the correct order of the events that happened to Saunders? a. He ran his first marathon. b. He skied alone in the North Pole. c. He rode his bike in a forest. d. He planned an adventure to the South Pole A. acdb B. cdab C. acbd D. cabd 49. What does the story mainly tell us about Saunders? A. He is a success in sports. B. He is the best British skier. C. He is Ridgway?s favorite student. D. He is good instructor at school.

B As you grow rapidly through your teenage years, you will experience a lot of changes. The changes may seem difficult and they may seem to happen quickly. Don?t panic! You will deal successfully with them! You are a young adult now! With more responsibility, you will find more freedom to make your own choices. This is a time to be well informed about your choices so that you can make healthy balanced decisions that will help shape your future. You may already know your career path or you may have no ideas at all what you want to do. Both situations are fine! Work hard and the right opportunity will present itself to you. http://www.xkb1.com Young adulthood means greater freedom and more choices. You will probably want to be independent. But try not to shut your family out of your life! You should learn to think of others even though you are old enough to look after yourself. Your families have been with you since you came into this world. It is also perfectly natural in this time for you to spend more time with your friends than your family. Choose your friends wisely. A true friend will stand by you no matter what happens. This period is part of the life circle. There are some people who will be with you throughout life?s journey and there will be some people with whom you part and go separate ways. Leaving school can be hard. The reality is that you may not ever see all of your classmates again. You are a young adult. It is your life. No one can live it for you. The choices that you make from now on will be your choices. So making the right choices will be important to you. Life is for living. Enjoy your life wisely! 50. The best title for this passage would be _________. A. The Choices in Life. B. The Key to Success. C. Say Goodbye to the Past. D. Becoming a Young Adult. 51. Who do the underlined words “some people” (Para. 5) probably refer to? A. Your parents. B. Your classmates. C. True friends. D. Your relatives. 52. The author thinks teenage years are _________. A. a period of complete freedom B. too hard for young to get through C. an important time for the young to make right choices D. a very important period for young students to leave their parents. 53. Who is the passage mainly written for? A. Teenagers. B. Teachers. C. Young parents. D. Adults. C If women are mercilessly exploited year after year, they have only themselves to blame. Because they tremble at the thought of being seen in public in clothes that are out of fashion, they are always taken advantage of by the designers and the big stores. Clothes which have been worn only a few times have to be put aside because of the change of fashion. Changing fashions are nothing more than the intentional creation of waste. Many women spend large sum of money each year to replace clothes that have hardly been worn. Women who cannot afford to throw away clothing in this way, waste hours of their time changing their old-fashioned dresses. Skirts are lengthened or shortened; neck-lines are lowered or raised, and so on. No one can claim that the fashion industry contributes anything really important to society.

Fashion designers are rarely connected with necessary things like warmth, comfort and durability (耐用年限). They are only interested in outward appearance and they take advantage of the fact that women will put up with any amount of discomfort, as long as they look right. There can hardly be a man who hasn?t at some time in his life smiled at the sight of a woman shaking in a thin dress on a winter day, or picking her way through deep snow in high heeled shoes. When comparing men and women in the matter of fashion, the conclusions to be drawn are obvious. Do the constantly changing fashions of women?s clothes, one wonders, reflect basic qualities of inconstancy and instability? Men are too clever to let themselves be cheated by fashion designers. Do their unchanging styles of dress reflect basic qualities of stability and reliability(稳定耐用)? That is for you to decide. 54. Designers and big stores always make money _________. A. by mercilessly exploiting women workers in the clothing industry B. because they are capable of predicting new fashions C. by constantly changing the fashions in women?s clothes D. because they attach great importance to quality in women?s clothing 55. To the writer, the fact that women change their old-fashioned dresses is seen as __________. A. a waste of money B. a waste of time C. an expression of taste D. an expression of love beauty 56. New fashions in clothing are created for ________. A. the commercial exploitation of women B. the women?s strength?s of character C. basic qualities of inconstancy and instability D. an important contribution to society 57. By saying “the conclusions to be drawn are obvious” (Line 1 to line 2, Para. 4), the writer means that _________. A. women?s inconstancy in their choice of clothing is often laughed at B. women are better able to put up with discomfort C. men are also exploited greatly by fashion designers D. men are more reasonable in the matter of fashion D WENZHOU(Xinhua)—— “The train collision in east China?s Zhejiang Province has killed 39 people and left 192 others injured on Sunday night,” said a spokesman with the Ministry of Railways. “A total of 132 people are still being treated in hospital,” said Wang Yongping, spokesman with the ministry at a press conference. “Eleven people remain in critical condition,” said Chen Jianguo, head of the Health Bureau in the city of Wenzhou, where the collision happened on Saturday night. Chen said at the press conference that 52 people who suffered slight injuries had been discharged from hospital. Wang expressed condolences (哀悼) to the concerning families and sincere apology to all the passengers. “The train?s ?black box? has been discovered and the ministry is investigating the cause of crash,” Wang said. He said the ministry will make public the cause of the accident as soon as the investigation is done and public the names of the killed and injured. Wang said the crash has caused large number of casualties and great property losses(人员 和财产损失). The ministry will find out the cause through thorough investigation and take effective measures to prevent similar accidents. Despite the accident, the spokesman said the ministry is confident in the high-speed train.

“China?s high-speed train is advanced and qualified. We have confidence in it,” he said. “The damaged rails have been repaired and were ready to restart operation but the reopening was delayed by the stormy weather,” according to Wang. Wang did not provide the exact time when the line would start operat ing again. The accident occurred at about 8:30 p. m. Saturday on a bridge near Wenzhou when bullet train D301 rear-ended(追尾) D3115, which reportedly lost power after lightning strike. 58. Which of the following is NOT true? A. The Railway Ministry is investigating the cause with the help of the “black box”. B. Bullet train D301 hit the train D3115 that stopped ahead of it due to lack of power. C. Bullet train D3115 was forced to stop as a result of human interference. D. The operation of the line would be restarted with the stormy weather over. 59. What can be the best title of the passage? A. Trains Crashed Causing Deaths and Damage. B. Terrible Weather Leading to Train?s Collision. C. Investigations upon Train?s Collision. D. Confidence in Development of High-speed Trains. 60. This passage is most likely to be taken from __________. A. a science fiction B. an essay C. a travel brochure D. a newspaper 第二节(共5小题,每小题2分,满分10分) 根据短文内容,从下面 A-F 选项中选出能概括每一段主题的最佳选项,并在答题卡上将该 选项涂黑。选项中有一项为多余选项。 A. The secret of the writer?s success B. A writer with enduring popularity C. Well-received creation to encourage Brits D. The insight into human nature E. Writing styles in different stages F. The story appreciates for school students 61. ______________ __ Charles Dickens is often thought of as one of England?s great writers. Yet for many his language is old-fashioned and his story plots are of ten improbable. Why, Dickens, out of so many other great English writers, has made the list? How then to explain Dickens?s enduring popularity? 62. ________________ One reason undoubtedly is the British government?s insistence that every child studies a Dickens? novel at school. Alongside William Shakespeare, Charles Dickens is a compulsory (必读 的)writer on every English literature school reading list. His stories, though often over-long by today?s standard, are superbly written moral tales. They are filled with colorful characters. 63. ________________ But what makes his books stand out from other English writers is his insight into human nature. Dickens, like Shakespeare, tells us truths about human behavior that are as true to citizens of the 21st century as they were to his readers in the 19th century. Readers have returned to Dickens?s books again and again over the years to see what he has to say about readers? own time. 64. ________________ The BBC adapted one of his less well-known novels, Little Dorrit, into a popular television drama that introduced many Brits to the novel for the first time. A dark story about greed and

money, it was the perfect story to illustrate the bad times. No surprise then that it was Dickens Britons turned to, during the economic crisis last year, to make sense of world rapidly falling apart. 65. ________________ Readers of the 19th and early 20th century usually prized Dickens?s earlier novels for their humor and pathos (悲痛) . While recognizing the virtues of these books, critics today tend to rank more highly the later works because of their formal coherence and acute perception (洞察力) of the human condition. For as long as Dickens?s novels have something to say to modern audience, it seems likely that he will remain one of Britain?s best loved writers. 第Ⅱ 卷(非选择题 共55分) 第三部分 写作(共三节,满分55分) 第一节 单词拼写(共10小题;每小题1分,满分10分) 根据下列各句句意和空白之后的汉语提示词, 在答题卡指定区域的横线上写出对应单词的正 确、完整形式,每空只写一词。 66. The tablets should be eaten ____________(两次)a day. 67. She made a few minor ________________(调整)to the focus of her camera. 68. Santa Claus ____________________(代表)the spirit of Christmas. 69. The PRC ______________ (由……组成) of 23 provinces, 4 municipality cities, 5 autonomous regions and 2 special administrative regions. 70. Recently, I have had an _____________________(采访)with university students about their opinions on job choosing. 71. People are angry with the terrorists? ______________(残忍)deeds. 72. In North Chin a, the weather in __________________(十一月)could be very cold. 73. To live is to learn, which means our knowledge needs ________________(更新)in case of falling behind. 74. The police are ______________(呼吁)for information about the incident. 75. At one time we met each other _______________________(频繁;经常). 第二节 短文改错(共10小题,每小题1.5分,满分15分) Are you looking for something interested? Would you like to give a hand to other people in your spare time? Then joining us and be a volunteer! We have job for people of all ages. Anyone from students to old people can become ours members. You can help people in many ways. Some schools need volunteers to help take the care of children. Volunteers are needed in hospitals help the patients. Animal lovers can help save dogs and cats without homes. There is nothing for everyone. “I often played computer games when I was freely before. Now I help old people learn to use computers,” said a volunteer aged 18. Unless everyone helps out a lot, we?ll all have better and warmer world to live in. 第三节 书面表达(满分30分) 假设你是李华,你收到你的美国笔友 Mike 的一封 E-mail,请根据邮件内容给 Mike 回一封 电子邮件。 Dear Li Hua, How are you going on recently? I?m so glad to tell you that I have planned to go to Xi?an to attend a training school to study Chinese in my coming holiday. Would you please give me some suggestions on how to learn Chinese well? Write back soon.

Mike 写作要点: 1.上课认真听讲,做好笔记; 2.课外大胆开口,多与人交流,提高听力能力; 3.合理安排时间,勤加练习。 注 意: 1.词数100左右,开头语已为你写好; 2.内容可适当发挥,注意行文连贯。 Dear Mike, I?m so glad to learn that … __________________________________________________________ 2013年普通高等学校招生全国统一考试陕西卷模拟试题(二) 参考答案 Ⅰ .语音知识 1-5: ABCCA Ⅱ .情景对话 6-10: BDFAG Ⅲ .语法和词汇知识 11-15: ABCDC 16-20: ABACA 21-25: CCCBC Ⅳ .完形填空 26-30: DABCA 31-35: DCBCA 36-40: CDCBA 41-45: DADBA Ⅴ .阅读理解 46-50: BCDAD 51-55: BCACB 56-60: ADCAD Ⅵ .信息匹配 61-65: BFDCE Ⅶ .单词拼写 66. twice 67.adjustments 68. represents 69.consists 70. interview 71. cruel 72. November 73.updating 74.appealing 75.frequently Ⅷ .短文改错 1. interesting 2. join 3. jobs 4. our 5. the 去掉 6. to help 7. nothing —> something 8. free 9. Unless —> If 10. have a Ⅸ .书面表达 Dear Mike, I?m so glad to learn that you want to learn Chinese. There is no doubt that to leaning Chinese well is by no means an easy thing, but I have some ideas that may help. Firstly, it is important to listen to the teacher carefully and take notes so that you can go over your lessons later. Secondly, try to practice speaking Chinese as much as possible out of class and write whatever you hear down to accumulate more words and expressions. Don?t be afraid of making mistakes. And try to communicate with local people to develop listening skills. Last but not least, you should organize your time well and do a lot of exercise. I think the most important thing is that you should believe in yourself. I?m sure that you will succeed after your hard work.


相关文章:
坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)英语02
坤博英才--2014~15 年度模拟卷(新课标)理综 02 第一部分:英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节:单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) ...
坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)英语03
坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)英语03_政史地_高中教育_教育专区。坤博英才--2014~15 年度模拟卷(新课标)英语 03 高三英语试卷 3 第一部分 听力(共...
坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)理综02
坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)理综02_语文_高中教育_教育专区。坤博英才--2014~15 年度模拟卷(新课标)理综 02 本试卷分第Ⅰ卷和第Ⅱ卷两部分,共 ...
坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)理综05
坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)理综05_语文_高中教育_教育专区。坤博英才--2014~15 年度模拟卷(新课标)理综 05 本试卷分第 I 卷(选择题)和第Ⅱ卷...
坤博英才--2014~15年度模拟卷(新课标)理综06
坤博英才--2014~15 年度模拟卷(新课标)理综 06 可能用到的相对原子质量:H-1 C-12 O-16 Na-23 Cl-35.5 S-32 Mg-24 第 I 卷(选择题 共 126 分)...
2014~15年度模拟卷(新课标)理综04
2014~15年度模拟卷(新课标)理综04_理化生_高中教育_教育专区。坤博英才--2014~15 年度模拟卷(新课标)理综 04 本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)...
2014~15年度模拟卷(新课标)理综03
坤博英才--2014~15 年度模拟卷(新课标)理综 03 可能用到的相对原子质量:H:1 S:32 C:12 N:14 O:16 Na:23 Ca:40 Mg:24 Al:27 P:31 Cl:35.5 K...
坤博英才2014届押题卷英语(无听力)押题03
第Ⅰ 卷(选择题 共 70 分) 第一部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节 (共 15 坤博英才 2014 届押题卷 英语三(无听力)全卷共 120 分,考试时间 ...
【2015高考真题考前模拟预测】坤博英才2015届高考模拟预测汇编(新课标)02语文试题 扫描版含答案
【2015高考真题考前模拟预测】坤博英才2015届高考模拟预测汇编(新课标)02语文试题 扫描版含答案_高三语文_语文_高中教育_教育专区。【2015高考真题考前模拟预测】坤博...
更多相关标签:
2015年度草原英才公示 | 英才年度管理大会 | 坤博英才语文押题卷02 | 新课标第一网 | 新课标 | 新课标官网 | 小学语文新课标解读 | 新课标教学网 |