当前位置:首页 >> 高中教育 >>

【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 5 单元检测题]


Module 5 单元检测题
本试卷分第Ⅰ卷(选择题)和第Ⅱ卷(非选择题)两部分,共 150 分。考试时间 120 分钟。 第Ⅰ卷(选择题) 第一部分 听力 第二部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A The oldest ston

e buildings in the world are the pyramids (金字塔). They have stood for nearly 5, 000 years, and it seems likely that they will continue to stand for thousands of years yet. There are over eighty of them scattered (散布) along the banks of the Nile, some of which are different shape from the true pyramids. The most famous of these are the “Step” pyramid and the “Bent” pyramid. Some of the pyramids still look as much alike as they must have been when they were built thousands of years ago. Most of the damage suffered by the others has been at the hands of men who were looking for treasure or,more often, for stones to use in modern buildings. The dry climate of Egypt has helped to keep the pyramids in good condition,and their very shape has made them less likely to fall into ruin. These are good reasons why they can still be seen today, but perhaps the most important is that they were planned to last forever. The “Step” pyramid had to be on the west side of the Nile, the side on which the sun sets. This was for spiritual reasons. It also had to stand well above the level of the river to protect it against the regular floods. It could not be too far from the Nile, however, as the stones to build it needed to be carried in boats down the river to the nearest point. Water transport was, of course, much easier than land transport. The builders also had to find a rock base, which was not likely to crack (破裂) under the great weight of the pyramid. Finally, it had to be near the capital,or better still near the king's palace so that he could visit it easily to personally check the progress being made on the final resting place for his body. 语篇解读:本文主要介绍了埃及的金字塔能保存长久的原因及其中被称为 Step 的金字塔 建立在尼罗河西侧的原因。 21.According to the passage,the “Step” pyramid________. A.is unlikely to fall into ruin in the near future B.was built on the sand along the Nile C.is one that was built later than the true pyramids D.is the most famous of the true pyramids 答案:A 细节理解题。由文章第二段“The dry climate of Egypt has helped to keep the in

pyramids in good condition. and their very shape has made them less likely to fall into ruin.”及第三 段“The builders also had to find a rock base, which was not likely to crack under the great weight of the pyramid. ”可知,埃及干燥的气候使得金字塔保存完好,金字塔的外形使得它们不大可能坍 塌。 22.The most important reason why some pyramids remain in good condition is that ________. A.people have taken good care of them B.it doesn't rain often in Egypt C.they were well designed D.the government has protected them from damage 答案:C 细节理解题。由文章第二段“These are good reasons why they can still be seen today, but perhaps the most important is that they were planned to last forever.”可知, 金字塔保存 完好的最重要的原因在于人们有长远的规划。 23.Most of the damage to the pyramids has been caused by________. A.the regular floods B.the dry climate of Egypt C.people searching for gold D.people in search of Building materials 答案:D 细节理解题。由文章第二段“Most of the damage suffered by the others has been at the hands of men who were looking for treasure or, more often, for stones to use in modern buildings.”可知, 对金字塔的损坏大多数来自搜寻珠宝, 或更多的是寻找建筑材料的人们之手。 24.The Egyptians built the pyramids along the banks of the Nile because________. A.they believed in their god B.it was difficult to find a large rock base far from the Nile C.the river helped a lot in the transport of building materials D.it was not easy to choose a suitable place for the pyramids 答案: C 细节理解题。 由文章第三段“It could not be too far from the Nile, however, as the stones to build it needed to be carried in boats down the river to the nearest point. Water transport was,of course,much easier than land transport.”可知,古埃及人在尼罗河岸建造金字塔主要 是因为水路运输建筑材料的便利。 B Dear Dave, How can I improve the speed of reading? When I take English exams, I can't finish reading the English passages within the given time, but my classmates can. How can I improve my reading speed? Thanks !

Rejoy Hello, my friend, Increasing your speed in reading has both good and bad parts. You can increase your reading speed, but your understanding and comprehension may go down. So you have to be careful to increase your speed in reading. You should make sure you are understanding everything you read, or it won't be beneficial to increasing your reading. As with every good thing, it takes time. The best way to increase reading speed is to practice. Just like anything else we do over and over again, we will get better at it. So practice reading, practice concentrating on what you are reading so that you don't have to go back and read the same paragraph over again (that really slows down your reading speed). And slowly you will begin to read faster and faster. Imagine that you are running a foot race. Will you run very fast the first time and win? Of course not. None of us would expect that we would. If I were to ask you what is your recommendation to me for learning to read Chinese, what would you tell me? What if I told you that I wanted to learn to speak, write and read Chinese by next week? You would think that I am crazy. Do you agree? So practice reading slowly at first and then read again and again. You will read fast. Have a great day and don't run faster than you have the strength to run. Bye. Dave 语篇解读:本文是应用文。作者通过两封书信主要谈了对英语阅读速度的看法和提高英 语阅读速度的建议。 25.To avoid reading the same sentence again, we should________. A.stay focused C.read fast B.stay calm D.read slowly

答案:A 细节理解题。由“practice concentrating on what you are reading so that you don't have to go back and read the same paragraph over again.”可知,阅读时应当保持专注,故 A 项正 确。 26.What is the most important thing when we read according to Dave? A.Speed. C.Comprehension. 答案: C B.Vocabulary. D.Culture background.

推理判断题。 Dave 在回信的第一段最后 You should make sure you are

understanding everything you read,or it won't be beneficial to increasing your reading.(你应该确保 理解所阅读的内容.否则提高阅读速度是无益的) 27.Which of the following sayings best shows Dave's advice? A.Failure is the mother of success.

B.A good beginning is half done. C.Practice makes perfect. D.Do as the Romans do. 答案:C 推理判断题。从回信的第二段开始,Dave 就在围绕“The best way to increase reading speed is to practice”这一主题思想展开陈述,因此可知 C 项为最佳答案。 C With only about 1, 000 pandas left in the world, China is desperately trying to clone the animal and save the endangered species. That's a move similar to what a Texas A & M University researchers have been undertaking for the past five years in a project called “Noah's Ark”. Noah's Ark is aimed at collecting eggs, embryos (胚胎), semen and DNA of endangered animals and storing them in liquid nitrogen. If certain species should become extinct, Dr. Duane Kraemer, a professor in Texas A & M's College of Veterinary Medicine, says there would be enough of the basic building blocks to reintroduce the species in the future. It is estimated that as many as 2, 000 species of mammals, birds, reptiles will become extinct in over 100 years.The panda, native only to China, is in danger of becoming extinct in the next 25 years. This week, Chinese scientists said they grew an embryo by introducing cells from a dead female panda into the egg cells of a Japanese white rabbit. They are now trying to implant the embryo into a host animal. The entire procedure could take from three to five years to complete. “The nuclear transfer (核子移植) of one species to another is not easy, and the lack of available (capable of being used) panda eggs could be a major problem,” Kraemer believes. “They will probably have to do several hundred transfers to result in one pregnancy (having a baby). It takes a long time and it's difficult, but this could be groundbreaking science if it works. They are certainly not putting any live pandas at risk, so it is worth the effort, ” adds Kraemer, who is one of the leaders of the Project at Texas A& M, the first-ever attempt at cloning a dog. “They are trying to do something that's never been done, and this is very similar to our work in Noah's Ark. We're both trying to save animals that face extinction. I certainly appreciate their effort and there's a lot we can learn from what they are attempting to do. It's a research that is very much needed.” 28.The aim of “Noah's Ark” project is to ________. A.make efforts to clone the endangered pandas B.save endangered animals from dying out C.collect DNA of endangered animals to study D.transfer the nuclear of one animal to another

答案:B 细节理解题。从第二段内容可知,“诺亚方舟”工程的目标是把濒临灭绝的动 物的蛋(卵)、胚胎、精液和 DNA 储存在液体氮中,如果某一种动物濒临灭绝时,将来可以重 现这一动物。 29.According to Professor Kraemer, the major problem in cloning pandas would be the lack of ________. A.available panda eggs B.host animals C.qualified researchers D.enough money 答案: A 细节理解题。 从第六段第一句话“The nuclear transfer(核子移植)of one species to another is not easy,and the lack of available(capable of being used)panda eggs could be a major problem”可知。 30.The best title for the passage may be________. A.China's Success in Pandas Cloning B.The First Cloned Panda in the World C.Exploring the Possibility to Clone Pandas D.China—the Native Place of Pandas Forever 答案:C 主旨大意题。从文章内容来看,无论是中国还是世界克隆熊猫还没有成功,所 以排除 A、B 项;D 项内容明显与文章内容不符,故排除。所以“探索克隆熊猫的可能性”应 该是这篇文章的标题。 31.From the passage we know that________. A.Kraemer and his team have succeeded in cloning a dog B.scientists try to implant a panda's egg into a rabbit C.Kraemer will work with Chinese scientists in clone researches D.about two thousand of species will probably die out in a century 答案:D 推理判断题。此题 B 项的干扰性较强,但由于它没有说明是 Chinese scientists, 所以应排除。A、C 项明显与原文不符。根据文章第三段第一句可知答案为 D 项。 D Once there was a young woman who didn't like her job. Every day when she came home from work, she told her husband how terrible her day had been, how tiring the work and how unreasonable her boss. “Leave that job,” her husband told her. “Oh, I will,” she said. “But not yet. I have too many friends there for me to leave.” And so she remained unhappy at work until the years became decades and her children had children. “Leave that job,” her grandchildren told her. “Oh, I will,” she said. “But not yet. There are only seven more years until I reach thirty years of service and can retire. So I can' t just yet.”

I know this woman. And her story reminds me of an old dog half asleep on the porch of a general store, moaning and groaning in the sun. “Why is your dog acting that way?” a customer asked the store owner. “Oh,” answered the man. “He' s lying on a nail.” “Well, why doesn' t he move?” “Because it's not hurting him bad enough.” That' s true for people, too. We convince ourselves the pain is not bad enough to leave the workplace we know. But we' re wrong. Prolonged work pain is continuing. Some work pain damages our self-esteem, kills our passion or destroys our dreams. Wilbur Wright once commented, “We could hardly wait to get up in the morning. I know that exhilarating feeling of being so passionate about something I was working on that I couldn't wait to get back to work. And people who are winning at work know that kind of passion, too.” They get excited about work. They offer their unique gifts and talents eagerly. And when things don't change as they sometimes will, they refuse to let environment hijack their self-esteem, passion or dreams. 32.The woman complained to her husband every day because________. A.she didn' t have enough money to support her family B.her boss criticized her for what she had done C.she was not satisfied with her job at all D.her work was difficult and her boss was cruel 答案: C 细节理解题。 根据第一段中的“Every day when she came home from work, she told her husband how terrible her day had been, how tiring the work and how unreasonable her boss.”可 知,她对自己的工作很不满意。 33.From the first and second paragraphs we can know that the woman________. A.liked making friends with others B.loved all her children very much C.left her tiring job at last D.did exactly the same job all along 答案: D 推理判断题。根据第一段的内容以及第二段中的 “... until the years became

decades... There are only seven more years until I reach thirty years of service and can retire. So I can't just yet.”可以推知,她一直没有换工作。 34.The author mentioned an old dog in order to tell us that ________. A.it was deeply hurt by its owner B.the woman is like the dog on the nail C.it is tied firmly to a nail by its owner D.it should be injured badly enough 答案:B 推理判断题。根据文意及第三段中对狗的情况的描述可知,文中提到的这位年

轻女士和这里描述的狗的情况是一样的,由此推知 B 项为正确答案。 35.The underlined word“Prolonged”(in Paragraph 4) means“________”. A.lasting C.serious B.slight D.hard

答案:A 词义猜测题。根据上下文的意思可知,该词的意思是“持久的”。 第二节 (共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从对话后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 Expressions about water are almost as common as water. __36__ The expression “to be in hot water” is one of them. It is a very old expression. “Hot water” was used five hundred years ago to mean being in trouble. One story says it got that meaning from the custom of extremely throwing hot water down on enemies attacking a castle. When we are in “Hot water”, we are in trouble. __37__ A young boy can be in hot water with his mother, if he comes into the house with dirty shoes. “To keep your head above water” is a colorful expression that means staying out of debt. A company seeks to keep its head above water during economic hard times. A man who loses his job tries to keep his head above water until he finds a new job. Another common expression, “to hold water”, is about the strength or weakness of an idea or opinion that you may be arguing about. If it can hold water, it is strong and has no holes in it. If your argument can hold water, __38__ If it does not hold water,__39__ “Throwing cold water” also is an expression that deals with ideas or proposals.__40__ For example, you want to buy a new car because the old one has some problems. But your wife “throws cold water” on the idea, because she says a new car costs too much. A.But many of the expressions using water have unpleasant meanings. B.You are in a difficult position. C.A person who breaks a law can be in hot water with the police. D.It means disliking an idea. E.it is strong and does not have any holes. F.A man who loses his job tries to keep his head above water until he finds a new job. G.then it is weak and not worth debating. 答案:36-40 ACEGD 第三部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面的短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。

One summer in college, I was invited to be an instructor at a high school leadership camp. I first __41__ a boy under the tree on the first day of camp. His obvious __42__ and shyness made him appear weak and lonely. Nearby, 200 __43__ campers were playing and joking, but the boy seemed to want to be anywhere __44__ where he was. I was instructed to care more about campers who might feel __45__. So I __46__ him and said, “Hi, I'm Kevin. It's nice to meet you. How are you?” __47__ a shaky voice he __48__ answered, “Okay,I guess.” I calmly asked him to join in the activities and __49__ some new people. He quietly replied, “No, this is not really my thing.” I could __50__ that this whole experience was __51__ to him. But I somehow knew it wouldn't be right to __52__ him, either. It was going to take more time and __53__. The next day,I was leading camp songs for the campers. They eagerly participated.But the boy was just sitting alone, __54__ out of the window. That evening at our nightly staff meeting, I made my __55__ about him known. I asked them to pay special attention and spend time with him __56__ they could. The days flew by fast. When the “last dance”came, surprisingly, the boy from under the tree was now a shirtless dancing __57__. He owned the dance floor __58__ meaningful time with others. I couldn't believe it was him. In that instant, I realized how easy it is to give a bit of __59__ every day. You may never know how much each gesture may mean to someone else. I tell this story as __60__ as I can,and I advise others to look out for their own “boy under the tree”. 41.A.learned C.noticed B.recognized D.heard

答案:C 在夏令营的第一天,“我”注意到(noticed)有个男孩独自待在大树下。 42.A.anger C.excitement B.discomfort D.satisfaction

答案:B 他的不自在(discomfort)和害羞使他显得很柔弱很孤独。 43.A.ambitious C.anxious B.curious D.eager

答案:D 就在那个男孩的附近,一群热切的(eager)孩子们在玩耍、说笑。 44.A.other than C.or rather 答案:A 45.A.left out C.made out B.put out D.let out B.just as D.as well as

答案:A “我”被告知要多关注那些被冷落的孩子。leave out“遗漏,省略,删去,未 顾及,不考虑”。feel left out“感觉到被忽略”。 46.A.passed C.visited B.left D.approached

答案:D 所以,“我”主动向他走过去(approached),和他攀谈起来。 47.A.At C.On B.In D.By

答案:B in a shaky voice“用颤抖的声音”。 48.A.unfortunately C.unconsciously 答案:B 49.A.help C.find B.interview D.meet B.unwillingly D.uninterestingly

答案:D “我”平静地让他加入大家的活动,并认识(meet)一些新朋友。 50.A.sense C.consider B.suggest D.prove

答案:A “我”可以感觉到(sense),这种经历使他感到陌生(strange)。 51. A.familiar C.strange 答案:C 52.A.push C.pardon B.pull D.punish B.similar D.typical

答案:A 但是“我”知道要是逼迫(push)他(接受),也不太好。 53.A.effects C.efforts B.exercises D.expenses

答案:C (要让他改变)还需要一段时间和更多的努力(efforts)。 54.A.observing C.admiring B.examining D.staring

答案:D 大家都积极参与了。但是,这个男孩只是独自坐着,凝视着(staring)窗外。 55.A.trouble C.devotion B.concern D.understanding

答案: B 在那天晚上举行的工作例会上, “我”向大家表明“我”对他的关注(concern)。 56.A.unless C.when B.before D.since

答案:C 57.A.wonder C.scene B.danger D.instructor

答案:A 那天待在树下的男孩儿脱掉了衬衫在跳舞,简直是个奇才(wonder)。 58.A.sparing C.spreading B.saving D.sharing

答案:D 他占据了整个场地跳舞,与大家共享(sharing)美好的时光。 59.A.himself C.themselves B.yourself D.itself

答案:B 在那一瞬间,“我”突然意识到每天奉献一点点是那么的容易啊。 60.A.soon C.often 答案:C 第Ⅱ卷(非选择题) 第二节 (共 10 小题;每小题 1.5 分,满分 15 分) 阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(不多于 3 个单词)或括号内单词的正确形式。 【全国新课标卷题型】 The cousins spent the afternoon in the lovely shops and__61__(visit) the artists in their workplaces beside the water. As they sat in__62__cafe looking over the broad St Lawrence River, a young man sat down with them. “Hello, my name is Henri, and I'm a student at the university here,” he said, “and I was wondering where you are from.” The girls told__63__they were on a train trip__64__Canada and__65__they had only one day in Montreal. “That's too bad,” he said. Montreal is a city__66__wonderful restaurants and clubs. Most of us__67__(speech) both English and French, but the city has a French culture. We love good coffee, good bread and good music. That night__68__the train was speeding __69__the St Lawrence River toward the Gulf of St Lawrence and__70__to the East Coast, the cousins dreamed of French restaurants and red maple leaves. 61.______ 62.______ 63.______ 64.______ 66.______ 67.______ 68.______ 69.______ 答案: 61.visiting spend...(in)doing sth.表示花费……做某事。 62.a 此处表示他们在“一间”咖啡馆坐下来,表泛指。 63.him 指代上文的 Henri。 64.across a train trip across Canada 表示穿越加拿大的一次火车旅行。 65.that 引导宾语从句时,最后一个连接词 that 不能省略。 65.______ 70.______ B.far D.long

66.with

此处 with 介词短语作后置定语。

67.speak 此空缺少谓语动词,根据主语 most of us 为复数,故谓语动词用复数。 68.as as 表示当……时候。 69.along along the St Lawrence River 表示沿着圣劳伦斯河。 70.down down to...表示顺流直下到……。 【辽宁卷题型】 Bob: So, Lisa, do you like oolong tea? Lisa :Yes, it's good for health. There have been studies__61__prove oolong tea contributes to weight loss__62__absorbing fat, and that's why if you go to some Chinese restaurants, they will serve tea with the meal and most likely it's oolong tea. Plus, oolong tea also has anti-oxidants which are beneficial to cancer__63__(fight) ,thus making__64__so much healthier. Bob:Nice,what about green tea? Many people seem to like it as well. Lisa: As a matter of fact, I like green tea the most. According to researches, green tea is even__65__ (health) than oolong tea. Bob: Really, how come? Lisa:Green tea has more antioxidant and absorbs more fat. Bob:OK, but I think green tea has__66__much caffeine (咖啡因) that it might get people addicted. Lisa:That's__67__many people think actually. However, __68__(compare)with other drinks like coffee and oolong tea, green tea has the__69__(little) amount of caffeine. That's because green tea leaves are merely dried without any processing,__70__oolong tea leaves are semiprocessed. Bob:Very interesting. I learned a lot from you today. 61.______ 62.______ 63.______ 64.______ 66.______ 67.______ 68.______ 69.______ 答案: 61.that/which 考查定语从句。引导定语从句,修饰先行词 studies,故用关系代词 that 或 which。 62.by 考查介词。by 引导的短语表示方式,意思是“通过……的方法和方式”。 63.fighting 考查动名词。介词 to 后面跟的动词要用ing 形式,故用 fighting,意思是对 癌症治疗有益。 64.it 考查代词。it 代指 oolong tea。 65.healthier 考查形容词比较级。由句中的 than 可知,要用形容词比较级。 66.so 考查副词。so...that...,意思是“如此……以至于……”。 67.what 考查表语从句的引导词。由 is 可推断是表语从句,在从句中,think 缺少宾语, 因此填 what。 65.______ 70.______

68.compared 考查非谓语动词。主语是 green tea,与动词 compare 之间是被动关系,此 处非谓语动词短语表示方式或条件。 69.least 考查形容词最高级。与咖啡和乌龙茶相比可知,绿茶中含的咖啡因是最少的。 70.while 考查关系连词。while 作连词讲时还有表示转折的意思,表示与前面提到的内 容形成对比。 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题,每小题 1 分,满分 10 分) 假如英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌的以下作文。文中共有 10 处错误,每句中最多有两处。错误涉及单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏词符号(∧),并在此符号下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错词下面划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Christine was just a girl in one of my classes. I never knew much about her except for that she was strange. She didn't talk many. Her hair was black and purple, and she worn black sports shoes and a black sweater, although in the summer, she was, in fact, rather attractively, and she never seemed care what the rest of us thought about her. Like the rest of my classmate, I didn't really want to get closest to her. It was only when we did their chemistry project together that I begin to understand why Christine dressed the way she did. 答案: Christine was just a girl in one of my classes. I never knew much about her except for that she was strange. She didn't talk many . Her hair was black and purple, and she worn black sports
much wore

shoes and a black sweater, although in the summer, she was, in fact, rather attractively, and she
even attractive

never seemed ∧ care what the rest of us thought about her. Like the rest of my classmate, I didn't
to classmates

really want to get closest to her. It was only when we did their chemistry project together that I
close our

begin to understand why christine dressed the way she did.
began

第二节 书面表达(满分 25 分) 假如你是导游,请根据下面内容写一篇介绍九寨沟的导游词。 1.名称;九寨沟(因有九个藏族村寨而得名)。 2.位置;离四川成都 400 多千米处。 3.面积:约 62 平方千米。 4.概况:人间仙境;森林覆盖率达 52%以上;拥有丰富的自然资源,湖泊、瀑布、森林、 雪山,珍稀动物(熊猫、金丝猴等);被列入《世界自然遗产名录》 。

5.评价:“黄山归来不看岳,九寨归来不看水”。 注意:1.词数:120 个左右; 2.可适当增加细节,以使行文连贯; 3.开头和结尾已经给出,但不计入总词数。 4.参考词汇:仙境 wonderland;世界自然遗产名录 the World Nature Heritage Site List Hello,everyone! Welcome to Jiuzhaigou. ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ As the saying goes “when coming back from Jiuzhaigou one does not want to see any other beauty spot.” I'm sure you will have a great time here. 答案: Hello,everyone! Welcome to Jiuzhaigou. Jiuzhaigou is located in Sichuan Province, more than 400 kilometers from Chengdu City. It got its name due to the existence of nine Tibetan villages. It covers an area of about 62 square kilometers and about 52% of it is covered with thick forest. Jiuzhaigou is rich in natural resources. Regarded as a wonderland, it includes the scenery of blue lakes, waterfalls, forests and snowcovered mountains. In Jiuzhaigou also lives such rare animals as pandas, golden monkeys and so on. The scenery in Jiuzhaigou is so fascinating and dreamlike that it has been added to the World Nature Heritage Site List. As the saying goes “when coming back from Jiuzhaigou one does not want to see any other beauty spot.” I'm sure you will have a great time here.


相关文章:
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 5 单元检测题]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 5 单元检测题]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习...
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 5单元综合技能训练]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 5单元综合技能训练]_...小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中...
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 1 单元检测题]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 1 单元检测题]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习...
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 5 第1课时]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 5 第1课时...___ A.intelligence C.patience B.weight D.strength 答案: B 词义猜测题。...
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 4 单元检测题]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 4 单元检测题]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习...
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 5 第3课时]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 5 第3课时...trained scientist D.showing the use of asbestos gloves 答案: D 细节理解题...
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 5 Section 2]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 5 Section 2]_高中...A 细节判断题。从文章第一段可知,Knott's Berry Farm 是 1920 年从 Buena ...
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修4同步练习:Module 4 单元检测题]
【成才之路】2014-2015高中英语外研版必修4同步练习:Module 4 单元检测题]_高中...(1)吴健雄,美籍华裔物理学家,1912 年 5 月 31 日生于江苏省太仓县; (2)...
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 6 单元检测题]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习:Module 6 单元检测题]_高中教育_教育专区。【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四(外研版)强化练习...
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 4单元综合技能训练]
【成才之路】2014-2015学年高中英语必修四强化练习:Unit 4单元综合技能训练]_...小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中...
更多相关标签: