当前位置:首页 >> 英语 >>

高中英语 Unit 4 Pygmalion词汇小测 新人教版选修8


Unit 4 Pygmalion - 词汇小测

一、适当形式填空(单句适当形式)(共 5 小题;共 5 分) 1. The book described the conditions. 2. Mirella approached him and, after a brief his hand. 3. He had done the job him. 4. W

e invited 30 people, but only a really (trouble). (hand) of them came. 5. I caught a bad cold yesterday. Up to now, I still cough day and night. It is 二、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共 10 小题;共 10 分) 6. He lives in a cottage high on the mountainside beautiful scenery in the valley. 7. I wanted to go to Greece, we 8. have 9. A local newspaper subjects. 11. The success of her book has given her unexpected (运气). celebrity 13. The robbers tried to saved me. 14. Chimpanzees sometimes feast on things we may find 的). 15. His heart sickened at the thought of that 三、单项选择(共 10 小题;共 10 分) 16. Any nation that interferes in the internal affairs of another nation should . B. scolded C. condemned D. criticized A. blamed 17. (可怕的) scene. ( 令人厌恶 (地位). ( 抢劫 ) me of the bike but a policeman The (妥协) on Italy. curtains I bought many years ago in the supermarket (退色) in the sun. (评论) that crimes were on the decrease. ( 分 类 ) by and my wife wanted to go to Spain, so ( 俯瞰 ) the (proper), which made his boss happy with (hesitate), shook (adapt) of desert species to the hot

10. In a library, books and magazines are usually

12. The two brothers decided to go to America to try their

be universally

--- Peter, this is Laura, a student from No. 2 Middle School.

1

--- How do you do? I'm very delighted to make your A. acquaintance 18. A good many B. identity things in the C. apology world cannot be

. D. security considered D. in case of when she finally won and

valued A. in terms of 19.

money. B. in spite of C. in charge of

The athlete's years of hard training A. cast down B. got through C. paid off

the Olympic gold medal. D. faded out

20. A. In need of 21.

natural resources, this country is one of the poorest B. In charge of C. In terms of D. In honor of

countries in Western Europe.

The doctor asked the nurse to A. show in B. show out C. show up

the next patient after he D. show off

had finished treating the previous one.

22.

It was his A. marks B. remarks

he made at the conference that left me C. symbols D. signs

wondering about his real purpose.

23.

This naughty boy is really A. attractive B. active ready for discussion

, which makes his mother upset. C. troublesome with any legal D. anxious parties, but we'll

24.

We

are

never A. compromise 25. ---

with enemies. B. quarrel C. argue D. consult

--- What do you think of their marriage? , if I were Kate, I would not marry him. B. To my satisfaction D. To my surprise A. Generally speaking C. To be honest

答案 一、适当形式填空(单句适当形式) 1. adaptation 2. hesitation 3. properly 4 (暂无答案) 5. troublesome

2

二、单词拼写(根据中文提示拼写单词) 6. overlooking 7. compromised 8. faded 9. remarked 10. classified 11. status 12. fortune 13. rob 14. disgusting 15. horrible 三、单项选择 16. C 17. A 18. A 19. C 20. C 21. A 22. B 23. C 24. A 25. C

3


相关文章:
2014-2015学年高中英语 Unit 4 Pygmalion测试练习 新人...
2014-2015学年高中英语 Unit 4 Pygmalion测试练习 新人教版选修8 Class: Name: Marks: 满分(120) 一、单项填空(共15小题;每小题1分,满分15分) 从A、B、C...
2015年高中英语 Unit4 Pygmalion单元测试1 新人教版选修8
2015年高中英语 Unit4 Pygmalion单元测试1 新人教版选修8_英语_高中教育_教育专区。选修八 笔试部分: Unit 4Pygmalion》单元测试 1 I. 单项选择 21. We are...
2015年高中英语 Unit4 Pygmalion单元测试3 新人教版选修8
2015年高中英语 Unit4 Pygmalion单元测试3 新人教版选修8_英语_高中教育_教育专区。选修八 笔试部分: Unit 4Pygmalion》单元测试 3 I. 单项选择 21. ___ an...
高中英语 Unit 4 Pygmalion语法小测 新人教版选修8
高中英语 Unit 4 Pygmalion语法小测 新人教版选修8_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 Pygmalion - 语法小测 一、单项选择(共 15 小题;共 15 分) 1. top ...
高中英语Unit4Pygmalion单元综合测新人教版选修8(新)
高中英语Unit4Pygmalion单元综合测新人教版选修8(新)_英语_高中教育_教育专区。...二、单词拼写(根据中文提示拼写单词)(共 5 小题;共 5 分) 6. This is ...
...2015学年高中英语 Unit 4 Pygmalion综合检测 新人教...
(湖北卷)2014-2015学年高中英语 Unit 4 Pygmalion综合检测 新人教版选修8_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 Pygmalion (时间:100 分钟;满分:120 分)Ⅰ...
人教版选修8同步作业:Unit 4 Pygmalion - 词汇小测 含...
人教版选修8同步作业:Unit 4 Pygmalion - 词汇小测 含答案_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 Pygmalion - 词汇小测 一、适当形式填空(单句适当形式)(共 5 小...
2015年高中英语 Unit 4 Pygmalion单元综合检测试题 新...
2015年高中英语 Unit 4 Pygmalion单元综合检测试题 新人教版选修8_英语_高中教育...(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 个选项中,...
2013届高三英语新人教版选修8单元测试39 Unit 4 Pygmal...
2013届高三英语新人教版选修8单元测试39 Unit 4 Pygmalion_从业资格考试_资格考试/认证_教育专区。新人教版英语高三单元测试 39 选修 8 Unit 4 Pygmalion Part ...
...2015学年高中英语 Unit 4 Pygmalion综合检测 新人教...
(广东卷)2014-2015学年高中英语 Unit 4 Pygmalion综合检测 新人教版选修8_高一英语_英语_高中教育_教育专区。Unit 4 Pygmalion (时间:100 分钟;满分:120 分)Ⅰ...
更多相关标签:
人教版选修6unit1教案 | 人教版选修七unit4 | 人教版选修6unit3课件 | 人教版选修7unit3课文 | 人教版英语选修7unit3 | 人教版选修七unit3 | 人教版英语选修6unit1 | unit4 pygmalion |