当前位置:首页 >> 英语 >>

【创新设计-课堂讲义】2015-2016学年高中英语(人教版必修二)课时作业:Unit 5单元检测(五)


单元检测(五)
第一卷 第一部分 听力(共两节,满分 30 分) 第一节(共 5 小题;每小题 1.5 分,满分 7.5 分) 听下面 5 段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的 A、B、C 三个选项中选出最 佳选项。听完每段对话后,你都有 10 秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话 仅读一遍。 1.Where does the conversation

most probably take place? A.In a hotel. B.In a bus station. C.In a shop. 2.What does the man mean? A.He is Mr.Smith. B.Mr.Smith is not there. C.He will find Mr.Smith for the woman. 3.How much will each one cost if you buy two coats? A.30 dollars. B.35 dollars. C.40 dollars. 4.What sport is Steve’s sister good at? A.Wrestling. B.Basketball. C.Sailing. 5.Who won the medal in swimming? A.An Englishman. B.A German. C.A Frenchman. 第二节(共 15 小题;每小题 1.5 分,满分 22.5 分) 听下面 5 段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的 A、B、C 三个 选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个 小题,每小题 5 秒钟;听完后,各小题将给出 5 秒钟的作答时间。每段对话读两遍。 听第 6 段材料,回答第 6 至 8 题。 6.What does the woman want to do? A.To buy a radio. B.To have her radio repaired. C.To get her radio back. 7.When will the woman come again? A.Next week. B.In three days’ time. C.Tomorrow. 8.Why does the woman insist on repairing the radio? A.Because she likes it very much. B.Because she borrowed it from others. C.Because she can’t afford a new one. 听第 7 段材料,回答第 9 至 11 题。 9.What are the two speakers talking about? A.Music. B.Their friends.

C.A musician. 10.What was the relationship between the man and the one whom they are talking about? A.Teacher and Student. B.Neighbors. C.Close friends. 11.What probably made the lady so successful? A.Her practice. B.Her neighbor’s anger. C.Her neighbor’s kindness. 听第 8 段材料,回答第 12 至 14 题。 12.What kind of room does the man like? A.A room with a bath. B.A room without a bath. C.A room with a computer. 13.How much is a room with a bath? A.50 dollars. B.60 dollars. C.70 dollars. 14.What’s the man’s room number? A.Room 505. B.Room 515. C.Room 525. 听第 9 段材料,回答第 15 至 17 题。 15.What did the man first do? A.Had a swim. B.Went to Mrs.Black’s home. C.Went to an island. 16.Where did the man have the picnic? A.In the park. B.Just outside the house. C.On an island. 17.What was the weather like when the man had the picnic? A.Terrible. B.Rainy. C.Lovely. 听第 10 段材料,回答第 18 至 20 题。 18.What is the speaker? A.A doctor. B.A secretary. C.A student. 19.What will the speaker do in the morning? A.Clean the house. B.See the doctor. C.Help Julie. 20.What will the speaker do at 4∶30? A.Do her homework. B.Get dinner ready. C.Pick up her brother. 第二部分 英语知识运用(共两节,满分 45 分) 第一节 单项填空(共 15 小题;每小题 1 分,满分 15 分) 从 A、B、C、D 四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

21.We attached great importance ________ computers,because we rely ________ them to organize our work. A.to;on B.on;on C.of;upon D.to;to 22.This magazine is very ________ with young people,who like its content and style. A.familiar B.popular C.similar D.particular 23.—The plan might be difficult at first. —Yes,every beginning is difficult.But we’re ________ about the future. A.confident B.worried C.sensitive D.hopeless 24.—Does he know how to work out the problem? —Yes,he has ________ a good idea to solve it. A.caught up with B.kept up with C.come up with D.put up with 25.Can’t you notice that there is little time left?Please tell me the whole thing________. A.in case B.in brief C.in total D.in detail 26.—Look at my new tie!What do you think of it? —________,it doesn’t match your suit. A.To be honest B.What’s more C.In other words D.On the other hand 27.After the entrance examination he spent almost a day________all his textbooks,papers and notebooks. A.making out B.figuring out C.sorting out D.turning out 28.You’d sound a lot more polite if you make a request ________ a question. A.in search of B.in the form of C.in need of D.in the direction of 29.________ Chinese culture,the visiting Americans are also interested in Chinese food. A.In addition B.In addition to C.Except D.Except for 30.The theory he was sticking ________ proved correct. A.to have B.to having C.has D.to has 31.We saw several natives advancing towards our party,and one of them came up to us, ______ we gave some bells and glasses. A.to which B.to whom C.with whom D.with which 32.The teacher was so angry at all________ Jim had done ________ his face turned red. A.that;that B.what;that C.that;what D.what;what 33.Eliza remembers everything exactly as if it ________ yesterday. A.was happening B.happens C.has happened D.happened 34.His wife Shirley has borrowed a book written by Yu Dan,________ is red. A.the cover of which B.its cover C.which cover D.the cover of whose 35.—What made Tom so upset? —________. A.He lost his cellphone B.Because he lost his cellphone C.Losing his cellphone D.Lost his cellphone

第二节 完形填空(共 20 小题;每小题 1.5 分,满分 30 分) 阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出可以填入空白处 的最佳选项。 A little boy selling magazines for school knocked on the door whose owner hardly ever came out.When he did come out he __36__ say hello to neighbors or passersby but simply just__37__ at them.The parents told their children to__38__away from the house. “What do you want?”the old man opened the door and said. “Uh,sir,I was wondering if you would like to buy a magazine.”The boy could see __39__ the old man’s house and saw that he had__40__figurines on the fireplace mantle.“Do you collect dogs?”the boy asked.“Yes,they are my family here,they are all I have.”The boy then felt__41__for the man, as it seemed that he was a very__42__soul.“Well, I do have a__43__about dogs since you like dogs so much.”“No boy,I don’t need any magazines of any kind,now goodbye.” The boy had a little dog figure,which did not __44__nearly as much to him since he had a real__45__ dog and a large family.The boy__46__ back to the old man’s house with the__47__. “Boy,I told you no magazines.” “I only wanted to__48__ you a gift.”The boy handed him the figurine and the old man’s face__49__.“I have one at home,this one is for you.”The old man was__50__stunned; __51__had ever given him such a gift and shown him so much kindness.“Boy,you have a big heart,__52__are you doing this?”The boy smiled at the man and said,“Because you like dogs.”__53__ that day on the old man started __54__out of the house and acknowledging people.He and the boy became friends. This simple__55__ changed both of their lives forever. 36.A.wouldn’t B.shouldn’t C.couldn’t D.needn’t 37.A.look B.stare C.glare D.glance 38.A.put B.stay C.carry D.take 39.A.in front of B.inside C.beside D.outside 40.A.pet B.animal C.dog D.wildlife 41.A.sorry B.excited C.surprised D.confused 42.A.alone B.strange C.lonely D.unfortunate 43.A.picture B.magazine C.book D.website 44.A.mean B.hope C.allow D.admit 45.A.lively B.alive C.live D.lovely 46.A.returned B.left C.headed D.advanced 47.A.dog B.magazine C.figurine D.gift 48.A.bring B.take C.tell D.promise 49.A.put up B.lit up C.set up D.picked up 50.A.simply B.exactly C.anxiously D.curiously 51.A.someone B.anyone C.no one D.only one 52.A.how B.why C.what D.which 53.A.On B.At C.In D.From 54.A.coming B.hurrying C.running D.looking 55.A.story B.gesture C.magazine D.word 第三部分 阅读理解(共两节,满分 40 分) 第一节(共 15 小题;每小题 2 分,满分 30 分) 阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C 和 D)中,选出最佳选项。 A Nikole Evans is 16 years old,but she has already been a volunteer and peacemaker for a number of years.In her opinion, young people can share their feelings about violence freely.In order to help the young have a right idea about violence,she created www.y2kyouth.org.two years ago, which now covers issues that young people care about from race and religion to overpopulation. Evans grew up in a lowincome area of Kennewick,a town in southeastern Washington

State.Since early childhood, she has played with children from Nigeria, Ukraine, Mexico, Bosnia, Kosovo,and so on.She has always been a natural peacemaker,working as a volunteer for local nonprofit organizations. Evans has spent hundreds of hours in the community (社区) working as a camp volunteer for disabled youth,stocking shelves at the food bank,cleaning up yards for old people and playing games with people at a nursing home. Evans also helps set up programs aimed at creating safe schools and preventing youth violence.She now uses her technological skills to develop “Youth Speak Out”,in which she shares her thoughts on the topics of violence,religions,wars and poverty (贫穷).With her unbelievable determination,she teaches others how to use the Web to support peace. Evans has become a role model for other kids,encouraging them to take action and help others.For this and all her other efforts, she has been honored at the United Nations.She often says, “The more of us that are helping others,the better our world will be.” 56.What is Evans’ purpose of setting up www.y2kyouth.org.? A.To warn people about the harm of overpopulation. B.To call on young people to do volunteer work. C.To help young people have a right idea about violence. D.To improve young people’s sense of safety. 57.From the second paragraph,we learn that ________. A.every child in Evans’ neighborhood likes her B.most people in Kennewick live a very rich life C.Evans mainly does volunteer work for nonprofit organizations D.Evans played with kids from many other countries when she was young 58.The underlined word “nonprofit” means ________. A.不盈利的 B.不匮乏的 C.不停息的 D.免费的 59.The passage suggests that ________. A.Evans’ parents are very proud of her B.“Youth Speak Out” only talks about violence C.Evans is the most famous teenager in America D.what Evans has done is respected by people B As a girl who has lived in both places, I can tell you that country living certainly beats the city life! Living in a village has advantages that simply can’t be bought at any price. In the city,I was tired of the sounds of horns blowing and sirens blaring.In the country,I’m surrounded (包围) by the singing of birds,along with the pleasant sound of a cool breeze flowing through the trees. On congested city streets,I had to deal with tired drivers and careless pedestrians (行人).On winding country roads,I have to try my best to ignore the postcard—like beauty of the farmland and forests so I can keep my eyes on the road. Yes,country living is the lifestyle that I like most.Instead of salespeople knocking on my door hoping to leave with some of my money, I have warm, friendly neighbors dropping by with baskets of fresh vegetables from their gardens—not to sell of course.They simply enjoy sharing the rewards of their country lifestyles with others. Living in the country means that I can get up at 8∶00 in the morning and enjoy a leisurely jog down a path or simply sit on a riverbank under a big tree with a fishing pole in my hand. Yes,I do enjoy my country lifestyle! Having spent much of my life living in many cities around the world,I can now enjoy the peace and quietness of my country home.For me,a country lifestyle makes it easy to look forward to the next day! 60.The passage mainly tells us why ________. A.people hate living in the city B.the writer loves country living

C.people living in the country are happy every day D.more and more people are moving to the country 61.The underlined word “congested” in Paragraph 3 probably means ________. A.long B.crowded C.lifeless D.comfortable 62.Which of the following is NOT mentioned in the passage? A.The beauty of the country. B.The annoying noises in the city. C.The convenience of traffic between the country and the city. D.The good relationship between neighbors in the country. 63.What can we infer from Paragraph 4? A.All people prefer the life in the country. B.Nobody in the city likes salespeople. C.People living in cities are unfriendly to each other. D.The writer likes her new neighbors very much. C Music comes in many forms ; most countries have a style of their own.Poland has its folks.Hungary has its czardas.Argentina is famous for the tango.The U.S.A.is known for jazz,the type of music that has gained worldwide popularity. Jazz is an American contribution to popular music.While classical music follows formal European tradition, jazz is rather a free form.It is full of energy, expressing, the moods, interests, and emotions of the people.It is breaking and exciting with a modern sound.In the 1920s jazz sounded like America.And so it does today. The origins(起源) of the music are as interesting as the music itself.Jazz was invented by American Negroes,or blacks,as they are called today,who were brought to the southern states as slaves.They were sold to farm owners and forced to work long hours in the cotton and tobacco fields.This work was hard and life was short.When a Negro died his friends and relatives would gather and carry the body to have a ceremony before they buried him. There was always a band with them.On the way to the ceremony the band played slowly, solemn music suitable for the situation.But on the way home the mood changed.Spirits lifted.Everyone was happy.Death had removed one of their members, but the living were glad to be alive.The band played happy music.This music made everyone want to dance.It was an early form of jazz. Music has always been important in Negro life.The black,who were brought to American from West Africa, had a rich musical tradition.In the fields, they made up work songs.Singing made the hard work go faster.And when they got to Christianity, they made lovely spirituals, which have become an everlasting part of American music. 64.From the passage,we can see that jazz________. A.is a kind of African music B.started from Africa but is popular in America C.was started by blacks working in Africa D.was started by blacks in America 65.Jazz is a kind of music________. A.almost the same as classical music B.quite different from classical music C.popular only in America D.quite different from Africa music 66.Usually we may feel ________ moods when we listen to jazz music. A.sad and sorry B.tiring and hard working C.exciting and happy D.lonely and sad

67.Jazz will always be connected with________. A.American blacks B.slavery in the Untied States C.modern times D.quick development of music D When I opened my email the other day,a pretty woman named Rachel appeared on my computer screen.She greeted me by name and started talking with great enthusiasm.Every now and then she stopped to smile at me or blow a kiss.She was reading to me an email from my brother, and a lot of it was about his getting the phone company to give him a highspeed Internet connection.It was pretty cool. Rachel was there thanks to a new technology called Facemail.Facemail lets you send an email that gets ready to the receiver by an attractive male or female form or by a clown (小丑).The software,which is free,can be downloaded at www.Facemail.com. Facemail faces are lifelike,and they simulate (模拟) emotions based on emotions that you put in your text.For example,type in X,and Rachel will blow a kiss. LifeFX,the company that develops the Facemail,is sure there are broad business uses.The reason ebusiness is not popular, the company says, is that buying over the Internet lacks the human touch.But what if you went to the Nike website and Michael Jordan greeted you by name,waited for you and personally closed the sale?And it is talking with Whirlpool (惠而浦公司) about using the technology in a computer screen on a fridge.Then if Mom can’t be home when the kids get back from school,she can leave a note with voice and image telling them what there is to eat. Facemail could get hot fast.Personally,I’m a fan.But Facemail should be used with care.The clown looks lively and funny at first.But if you select the clown,put a few rude words in an email and add some angry emotions,you’ve got a Psychomail (疯人型电子邮件). 68.The pretty woman that appeared on the writer’s computer screen was ________. A.a woman working on the Internet B.his brother’s girlfriend C.not a real person D.the picture of his penfriend 69.The main advantage of Facemail is that ________. A.you can hire a beautiful woman to read the email to you B.you can see the person who sends you the email C.you can send an email free of charge D.email can be attractive in a more lovely way 70.The writer mentioned Nike website and Michael Jordan to show that ________. A.famous people like Michael Jordan also like to use Facemail B.Facemail can make shopping on the Internet more interesting C.Nike website will increase its sales by Jordan D.Michael Jordan will serve you on Nike website 第二节(共 5 小题;每小题 2 分,满分 10 分) 根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余 选项。 __71___Premier Wen Jiabao acted exactly that way when he kept his cool during the shoethrowing incident at Cambridge University. It happened on the last day of his weeklong official trip to Europe in early February.Wen was delivering a speech at the university.A German student Martin Jahnke,interrupted Wen Jiabao’s speech.__72__Pausing for a few seconds,Wen Jiabao calmly told the audience that the incident would do nothing to hold back the friendship of the Chinese and the British people.Wen later posted a notice on the government website asking British officials to pardon Jahnke.__73__He believes education is the best path to a young man. The Premier ’s response to the incident says a lot about our country and culture.__74__The

student’s words and actions showed his lack of knowledge about China, as the Chinese Ambassador to the U.K., Fu Ying, pointed out by asking the university to forgive Jahnke,the premier showed his tolerance toward people,who did silly things without thought. This incident has upset many Chinese people.However, some coolminded people think that we Chinese should not be anxious about those who misunderstand China.__75__We can always rely on the words of Confucius to deal with men and things “I will not be afflicted (折磨) by men not knowing me; I will be afflicted that I do not know men.” A.Wen hoped the university would give Jahnke an opportunity to continue his studies. B.As the old saying goes,we must be patient with trouble. C.Wen’s forgiveness reflects traditional Chinese values on how to treat people who are ignorant or angry. D.Confucius teaches us to stay calm when faced with trouble. E.He threw a shoe but missed the Chinese Premier. F.Instead,we should just keep focusing on our development. G. Wen believes education can promote better understanding that can help form fair judgment. 第二卷 第四部分 写作(共两节,满分 35 分) 第一节 短文改错(共 10 小题;每小题 1 分,满分 10 分) 假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。文中共 有 10 处语言错误,每句中最多有两处。每处错误仅涉及一个单词的增加、删除或修改。 增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。 删除:把多余的词用斜线(\)划掉。 修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词。 注意:1.每处错误及其修改均仅限一词; 2.只允许修改 10 处,多者(从第 11 处起)不计分。 Three men were fishing when the angel appeared in the boat with them.The first man got over his shock and politely said to the angel,“I’ve suffered by back pain for years.Can you help with me?”The angel touched his back and he had recovered. The second man pointed to his glass and asked if the angel could cure her poor eyesight.The angel touched his eyes but he could see everything clearly. The angel then turned to the third man, threw up his hands in fear,“Don’t touch me !” he cries .“I’m on disability pay! I don’t want to be a normally person!” 第二节 书面表达(满分 25 分) 音乐在我们生活中起着重要的作用, 生活中不能缺少音乐。 音乐可以帮助我们调节情绪, 紧张的时候可以使我们轻松,忧伤的时候可以使我们快乐。请根据提示写一篇 100 词左右的 短文,谈谈音乐的重要性,可适当发挥。 ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________

________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ 答案 1.C 2.A 3.B 4.A 5.C 6.B 7.B 8.C 9.C 10.B 11.A 12.A 13.A 14.B 15.A 16.C 17.C 18.C 19.A 20.C ?听力材料 Text 1 W:What can I do for you ,sir? M:Yes,I’d like to buy a shirt for my son. Text 2 W:Excuse me,I was told I could find Mr.Smith here. M:And you have. Text 3 M:I like these coats.How much are they? W:40 dollars each,or two for 70 dollars. Text 4 M:The girl got the other player down and won the game. W:Wonderful!She’s Steve’s sister. Text 5 M:A man from Germany won the medal in swimming. W:You’re wrong.A man from France won it. Text 6 W:Is this a radio repair shop? M:Well,yes.What’s the matter with your radio? W:The sound isn’t clear. M:I’ll have a look at it.You can leave it here for a few days.If it can’t be mended,perhaps you’d better buy a new one. W:Oh,but I’m only a student and? M:Well,I’ll do my best.Come back in 3 days.I’m sure I’ll make it work again. Text 7 M:How do you like her music? W:Just wonderful. M:You know,she used to be my neighbour. W:Really?So you know a lot about her.

M:Yes.She used to practice playing the piano for a long time every day. W:Did you know she would be successful? M:No.At that time I felt bored whenever she started playing. W:But you were kind enough not to stop her from playing. M:Yes.It is I who helped her to be successful today. W:But I don’t think she’ll be thankful to you. Text 8 M:I would like a single room for tonight,please. W:Yes,sir.Have you booked a room? M:I’m sorry I haven’t. W:Let me see.With or without a bath? M:I’d prefer a room with a bath. W:We have an inside room with a bath on the 5th floor. M:How much is it? W:The room with a bath is fifty dollars. M:Thanks.I’ll take the room with a bath.What time do I have to check out? W:Twelve o’clock.Your room is 515.Here is the key. Text 9 W:What did you do today? M:First we had a swim and then we went to Mrs.Black’s home and helped her cook some food for a picnic. W:Where did you have your picnic? M:Oh,that was fun.We went out in a boat to an island. W:Oh,you had your picnic on an island,did you? M:That’s right.It was great.The sun was bright and the water was warm. W:It sounds like a good day.Did everyone enjoy it,too? M:Oh,yes,we all enjoyed it very much. Text 10 This Saturday I’m really going to be busy all day.First,my mum asks me to help clean the house in the morning, and then I have to see my doctor at 12∶30.After that, I need to meet Julie at 2∶00 to help her with her science project.Then I have to pick up my brother from basketball practice at 4∶30, and my mum asks me to get dinner ready for the family at 5∶30.Then, I have to clean the dishes and finish my history homework.And I’m wondering my mum might try to come up with something else for me to do in the evening. 21.A [考查短语搭配。attach great importance to 认为……有重要性;rely on 依靠,依 赖。] 22.B [句意为:这本杂志非常受年轻人欢迎,他们都喜欢它的内容与风格。be popular with sb.受某人欢迎,符合句意。be familiar with...对……熟悉;be similar to...与……相似;be particular about...对……讲究,挑剔。] 23.A [be confident about“对……有信心”,符合题意。be worried about“对……感到担 心”;be sensitive to“对……敏感”;hopeless“没有希望的,绝望的”。] 24.C [catch up with 跟上,赶上;keep up with 跟上;come up with 找到,想出;put up with 容忍,忍受。句意为:——他知道如何解决这个问题吗?——是的,他已经想出了一个 解决这个问题的好主意。由句意知选 C 项。] 25.B [句意为:难道你没注意到几乎没时间了吗?请长话短说。in case 万一;in brief 简言之;in total 总共;in detail 详细地。根据句意可知选 B。] 26.A [句意为:——看看我的新领带,你觉得怎么样?——说实在地,它与你的西装 不相配。to be honest 说实在地,实话说,符合句意。what’s more 而且,此外;in other words 换句话说;on the other hand 另一方面。] 27.C [sort out“整理,分类”,符合题意。make out“理解,辨认出”;figure out“理解, 计算出”;turn out“生产,结果是”。]

28. B [句意为: 如果你以问题的形式提出请求, 会显得更礼貌。 in search of 寻找; in the form of 以……形式;in need of 需要;in the direction of 朝……方向。] 29.B [由 also 一词可知,来访的美国人除了对中国文化感兴趣,他们也对中国食物感 兴趣。in addition to 后接宾语,表示“除了……之外还有”,而 in addition 不接宾语。except 表 示“除去,不包括”,强调“不包括在内”;except for“除……以外”,表示对主要部分的肯定和 对局部的否定。] 30.D [he was sticking to 是定语从句,修饰先行词 theory;has 作句子的谓语。] 31.B [句中的先行词指人,故排除 A、D 两项;由 give sth.to sb.可知选 B。] 32.A [分析句子结构可知,________Jim had done 是一个定语从句,修饰前面的 all, 故定语从句的引导词用 that,all that Jim had done=what Jim had done;第二空所填词与 so 构 成 so...that...结构,that 在此引导结果状语从句。] 33.D [as if 在此引导方式状语从句,此处表示与现在事实相反,故从句谓语动词用一 般过去时。] 34.A [句意为:他的妻子 Shirley 借了一本于丹写的书,书的封面是红色的。the cover of which=whose cover=of which the cover,引导定语从句。] 35.C [疑问代词 what 在问句中充当主语,指代答语的内容,所以答语必须能充当句子 的主语,选项中只有动名词短语可作句子的主语。如果选 A,应在句首加 that。] 36.A [would 意为“总是”,指老人如果出来,也从来(总是)不与邻居或路人打招呼。] 37.C [由上文“When he did come out he ________ say hello to neighbors or passersby...” 知,老人对周围的人并不友好。glare at 怒目而视。] 38 . B [ 正是由于老人的不友好才使得家长告诫孩子要远离他。 stay away from 远 离……。] 39.B [由下文“on the fireplace mantle.”知应是房子的里面。] 40.C [由下文“Do you collect dogs?”知应是狗的雕像。] 41.A [老人除了狗的雕像一无所有,所以孩子对他应深感同情。] 42.C [老人除了狗没有什么家人和朋友,所以内心应是孤独的。] 43.B [由文章首句“A little boy selling magazines for school...”知孩子是推销杂志的。] 44.A [mean much to sb.对……意义重大。] 45.C [live 活着的,符合语境。lively 生动的,有生气的;alive 活着的,作表语或后置 定语;lovely 活泼的。] 46.C [head to 朝……前进;return 不与 back 搭配。] 47.C [由下文“The boy handed him the figurine...”知孩子送给老人的是小狗的雕塑。] 48.A [bring 带来;take 带走。] 49.B [light up 焕发光彩,容光焕发。从下文知从来没有人对老人这样好,所以当收到 孩子的礼物时老人很激动,容光焕发。] 50.A [simply 简直是。能得到这样的善心礼遇,老人简直是目瞪口呆了。] 51.C [由上文知以前从来没有人对老人这么友善。] 52.B [由下文“Because you like dogs”知 B 项正确。] 53.D [from...on 从……开始。] 54.A [对应上文“whose owner hardly ever came out”,选 A 项。] 55.B [本文讲述的是孩子看到孤独的老人深感同情,主动地把自己的小狗雕像送给了 爱狗的老人,正是孩子纯真与善良的一个简单的动作(举措)改变了老人的生活,也改变了孩 子的生活。] 56.C [细节推断题。根据第一段第三句“In order to help the young have a right idea about violence,she created www.y2kyouth.org.two years ago,...”可知 C 项正确。] 57.D [细节推断题。根据第二段第二句 “Since early childhood,she has played with children from Nigeria,Ukraine,Mexico,Bosnia,Kosovo,and so on.”可知 D 正确。] 58.A [由上文的“working as a volunteer”可知应该是为不盈利的组织在做义工。] 59.D [推理判断题。根据最后一段第二句“For this and all her other efforts,she has been honored at the United Nations.”可推断 Evans 的行为很受人尊敬。] 60.B [主旨大意题。通读全文,可知作者通过与城市生活的对比,说明了她为什么喜

欢生活在乡村。] 61.B [词义猜测题。根据后半句“I had to deal with tired drivers and careless pedestrians.” 可知这里是指在“拥挤”的街道上。] 62.C [细节理解题。通读全文,可知作者并没有提及乡村和城市交通连接的便利。] 63.D [推理判断题。根据第四段二、三句“Instead of salespeople...I have warm,friendly neighbors dropping by with baskets of fresh vegetables from their gardens...”可推断作者很喜欢她 现在的这些邻居。] 本文主要讲了世界各国不同的音乐及爵士乐的起源。 64.D [由第三段第二句“Jazz was invented by American Negroes,or black...”可知,爵士 乐是由美国黑人发明的。] 65.B [由第二段第二句“While classical music follows formal European tradition,jazz is rather a free form”可知爵士乐与古典乐是不同的。] 66.C [由第四段倒数二、三句“The band played happy music.This music made everyone want to dance.”可推出 C 项是正确的。] 67.A [爵士乐是由美国黑人发明的,所以说爵士乐总是与美国黑人有关。] 68.C [细节理解题。根据文章第二段的介绍,Rachel 是一种叫做 Facemail 的新科技产 品,能以一种颇为迷人的男性、女性或丑角的形象向电子邮件的接收者发送邮件。] 69.D [细节理解题。从第一段的描述、第二段的介绍和第四段所举的例子可以看出, 用这种 Facemail 发送的电子邮件能够将其内容拟人化,并带有发送者所赋予的表情,这样就 使得阅读邮件的过程变得很有趣、令人感觉很舒适。] 70.B [推理判断题。要求学生根据对文章的理解推断作者的意图。作者在此只是提出 一种假设:假如你进入耐克公司的网站,看到迈克尔· 乔丹喊着你的名字与你打招呼、接待你 并亲自与你进行交易的话会怎样?当然会令购物更有趣了。其他三个选项都与文意不符。] 71.D 72.E 73.A 74.C 75.F 第一节 短文改错 the Three men were fishing when angel appeared in the boat with them. The first man got an by over his shock and politely said to the angel,“I’ve suffered back pain for years. Can you from help with me?” The angel touched his back and he had recovered. glass her The second man pointed to his and asked if the angel could cure poor eyesight. glasses his but The angel touched his eyes he could see everything clearly. and ∧ The angel then turned to the third man, who threw up his hands in fear,“Don’t touch cries normally me !” he .“I’m on disability pay! I don’t want to be a person!” cried normal 第二节 参考范文 Music is playing an important part in our life.Most of us are fond of music and listen to music regularly.I attach great importance to music.To start with,when I feel sad,music can comfort me, then I can feel more confident about life and my problems.Also,when I have too much press with my schoolwork,music can make me feel relaxed.In addition,when I have some difficulty with sleep, some soft music can help me fall asleep easily.Finally, when I am in a state of worry, music can calm me down and make me feel optimistic.All in all,music is so important that life is a journey through a desert if there is no music in our life.


相关文章:
【创新设计-课堂讲义】2015-2016学年高中英语(人教版必修二)课时作业:Unit 5单元检测(五)
【创新设计-课堂讲义】2015-2016学年高中英语(人教版必修二)课时作业:Unit 5单元检测(五)_英语_高中教育_教育专区。单元检测(五) 第一卷 第一部分 听力(共...
【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修2 Unit 5规范训练(1) (人教版,课标通用)]
【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修2 Unit 5规范训练(1) (人教版,课标通用)]_高中教育_教育专区。【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:...
【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 5 Period 2(北师大版必修二,课标通版)]
【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 5 Period 2(北师大版必修二,课标通版)]_高中教育_教育专区。【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit...
【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修1 Unit 5规范训练(2)(人教版,课标通用)]
【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修1 Unit 5规范训练(2)(人教版,课标通用)]_高中教育_教育专区。【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修...
【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修1 Unit 5单元测试卷(人教版,课标通用)]
【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修1 Unit 5单元测试卷(人教版,课标通用)]_高中教育_教育专区。【创新设计】2014-2015学年高中英语同步精练:必修1 ...
【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 5 单元测试(北师大版必修二,广东专用)]
【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 5 单元测试(北师大版必修二,广东专用)]_高中教育_教育专区。【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit ...
【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 5 Period 5(北师大版必修二,课标通版)]
【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 5 Period 5(北师大版必修二,课标通版)]_高中教育_教育专区。【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit...
【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 5 Period 4(北师大版必修二,课标通版)]
【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit 5 Period 4(北师大版必修二,课标通版)]_高中教育_教育专区。【创新设计】2014-2015学年高中英语课时精练:Unit...
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修一)课时作业:Unit 5 第4课时
【步步高 学案导学设计】2014-2015学年高中英语(人教版,必修)课时作业:Unit 5 第4课时_英语_高中教育_教育专区。Period Four Grammar & Writing Ⅰ.用 where,...
更多相关标签:
6年级上册第5单元作文 | 6年级第5单元作文 | 六年级上册5单元作文 | html5合并单元格 | 5年级数学第一单元 | 6年级语文第5单元作文 | 5年级上册第4单元作文 | 6年级5单元作文 |